Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 08:04   #961
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Witojcie
Nawet się dzisiaj wyspałam, bo Młody obudził mnie dopiero po 7

Pogoda brzydka dzisiaj u mnie brr, dobrze że Teściówka przychodzi to wyskoczę jeszcze do sklepu, bo chyba Filutka wietrzyć nie będę

Właśnie zasnął, to na rowerek trza by wskoczyć, ale mam jeszcze stertę prasowania i nie wiem co wybrać
W sumie i przy tym i przy tym spalę kalorie

Zatoka ja nie wiem ile przybrał Filuś w 5 miesiącu, bo ważę go tylko w przychodni na szczepieniach. Nie mamy problemów z przybieraniem, więc nie widzę potrzeby, żeby robić to częściej.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość

ja z ciast planuję szarlotę, bananowca na zimno i babę drożdżową
Bananowca na zimno ?
Przepis proszę

Babkę to ja wole piaskową, ale chyba sobie daruję, bo co za dużo to niezdrowo

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:12   #962
karolina84
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Hej:F Zaraz Was nadrobię ale najpierw może napiszę co u nas...

Mały to anioł(poza marudnością raz za czas ale to pikuś) nie wiem zmieniłam smoczki w butelkach, daje sok z jabłuszka startego i jest super... Albo to magia 4tego miesiącaMam oficjalne pozwolenie od mojej pediatry na rozszerzanie diety Mam już całą szafkę słoiczków

I musimy brac ten Ferrum po 2,5 ml dziennie... jak to podawałyście?Na tej chochli co tam jest od razu do dzioba i czymś popić czy do czegoś wlewałyście?

Poza tym szalałam na mieście....Byłam u fryzjera, kupiłam małemu troszku fajnych półśpioszków i kaftaników, jedzonka, miseczke na jedzonka... uwielbiam małemu kupować
Super wieści, a co do podawania ferrum to ja kupilam mala strzykaweczke i nia najpierw podawalam Adaskowi prosto do buzki a potem dodawalam do mleka. I dawke rozbijalam na mniejsze. Glownie podawalam popoludniu i wieczorem bo wtedy moj synek zawsze wypija butle do dna.

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
W domku już posprzątane, zakupy zrobione, jeszcze mi zostało upieczenie ciast. Jakie planujecie dziewczyny? Ja myślałam o mazurku kajmakowym i jeszcze czymś, tylko pomysłu nie mam

Mama dzisiaj pojechała, więc mogę zasiąść przed lapkiem, bo tak to mało czasu było i musiałam duużo rzeczy z nią obgadać
Jutro jedzie na baseny termalne na Słowację, takiej to dobrze

Gratulacje i najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów

Gucia Twoja Sandra to praktycznie już siada, pięknie
Kareninko Andre to rzeczywiście wiercipiętek, ale jaki uroczy

Niesamowite jak te nasze dzieciaczki się rozwijają, aż trudno za nimi nadążyć
Mój ostatnio ma nową zabawę, mianowicie leży na moim brzuchu i pije sobie z cycka jak przez słomkę, a jak juz mu się jeść nie chce to dmucha w niego jak w jakąś trąbkę Dzisiaj to mu już nawet tzw. pierdzioszki wychodziły

Wiecie może, w jakim markecie można kupić smoczki z Tommee Tippee? Bo wiem, że gdzieś widziałam, tylko nie wiem czy to było Tesco, Auchan czy Real
Mazurek kajmakowy brzmi pysznie choć ja nigdy nie robiłam mazurka
Ja robie napewno sernik na zimno, bo moja rodzina zawsze go zamawia u mnie.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Solenizantow!

Moj MAŁŻ miał dzis wolne, więc mnie zajął na caly dzień. Bylismy na dwoch dlugich spacerach, sprzątanie jutro.

Dlatego tak rzadko na wizażyku bywasz?
U nas coś nie tak z jedzeniem też dziś drugi dzień - malo przez wszystkie karmienia i godzinne wieczorne nadrabianie...

Nie macie litosci nad bliskimi?

No wreszcie wracasz!
Może krowkę ze sondesowanym mlekiem i prażonymi orzechami?
Mniam, gdzie znajde przepis na krówke?

Cytat:
dziękujemy i zdrówka życzymy

może jak widzisz że mała już tak tylko "ciućka" to zabierz jej cyca i daj smoka? u mnie działa

ja z ciast planuję szarlotę, bananowca na zimno i babę drożdżową
Bananowiec też brzmi smakowicie.

Ja to jestem łasuch i mogłabym jeść same ciasta . Choć teraz jak tak ciepło się robi to mam chętkę na kiełbaskę z grilla z musztardą i keczupem. W ciąży cały czas miałam ochotę na taką kiełbaskę
karolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:21   #963
mamrotka
Wtajemniczenie

Hej mamusie

Domi, juz mialam gratulowac, a tu post Brombi i przypomnialam ze dzien jaja byl Ale sciagnelam pomysl i jak rozmawialam z mama to mi uwierzyla

A tz moj ukochany wrocil wczoraj do domu i powiedzial ze mandat 600zl dostal i chyba 6 punktow, no to ja odrazu awantura bo pojechal moim samochodem i zaczelam sie wsciekac nie tyle o mandat co o szybka jazde bo moj samochodzik to szybko nie jezdzi, a znajac tz to myslalam ze juz sie rozwalil A ten mi mwi ze perzeciez dzis 1 kwietnia, no myslalam ze go zabije

Bylam przedwczoraj na zakupach i kupilam siate sloiczkow dla malej, no i mielismy wczoraj pierwsze jabluszko, a jaka bezproblemowa kupa byla po nim

Ide ogarnac cos i tez chce ciasto dzis zrobic

No i rowniez poprosze o przepis na bananowca
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:22   #964
zebra666
Zakorzenienie

Karolina i lepiej tolerował jak miał rozbite dawki a nie na raz? z mlekiem nie wchłanie się gorzej?Przy hemoferze musiało byc między posiłkami i teraz d;atego nie wiem co z tym Ferrum...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:36   #965
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

ja zawsze robiłam serniki na zimno w różnych wariantach ale odkąd odkryłam bananowca to on jest na pierwszym miejscu!
a oto przepis, z którego korzystam:
http://www.przepisy-kuchenne.info/ci...iec-iwonki.php
zapewniam Was - jest pyszny, robi się go bardzo szybko, zawsze wychodzi i znika w kilka chwil
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:43   #966
karolina84
Raczkowanie

Cytat:
Karolina i lepiej tolerował jak miał rozbite dawki a nie na raz? z mlekiem nie wchłanie się gorzej?Przy hemoferze musiało byc między posiłkami i teraz d;atego nie wiem co z tym Ferrum...
Zeberko wydaje mi się że lepiej tolerował, przynajmniej póki brzuszek się nie przyzwyczaił. Dobową dawkę można rozbić na mniejsze i ferrum podaje się podczas posiłku lub bezpośrdnio po nim, dlatego można go mieszać z mlekiem soczkiem, herbatką a nawet ze słoiczkiem.
Stary 2010-04-02, 08:48   #967
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze robiłam serniki na zimno w różnych wariantach ale odkąd odkryłam bananowca to on jest na pierwszym miejscu!
a oto przepis, z którego korzystam:
http://www.przepisy-kuchenne.info/ci...iec-iwonki.php
zapewniam Was - jest pyszny, robi się go bardzo szybko, zawsze wychodzi i znika w kilka chwil
Ale tam są surowe żółtka
A ja się boję salmonelli

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 08:54   #968
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale tam są surowe żółtka
A ja się boję salmonelli
a ja nie lubie surowych jaj

czym te zoltka zastapic mozna?
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:58   #969
zebra666
Zakorzenienie

Ja nie wiem dziewczyny:\ Małemu mam podawać- wit D, Cebion multi, Wit C, Ferrum lek... ja nie wiem jak to podawać:| Ferrum mu dam na dwa razy- teraz jak wstanie i jakoś popołudniu i może reakcja będzie lżejsza... tlyko nie wiem czy lepij między posiłkami? tak np pół godziny prze dpsoiłkiem albo po?

Stary 2010-04-02, 08:59   #970
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Mozecie zrobic sernik za zimno z Delecty albo Gellwe

Ja wczoraj moja mame wkrecilam. Zadzwonilam wieczorem i powiedzialam, ze dzwoni caly dzien moja ciotka do mnie(za ktora moja mama nie przepada) i ktora dzownila ostatnio caly czas do niej, wiec moja mama juz nie odbierala nawet. I powiedzalam, ze chce przyjechac na swieta i przenocowac u mojej mamy dodam, ze ta ciotka rozeszla sie 2 lata temu z moim wujkiem i znalazla sobie mlodszego chlopa a ona ma jakies 50 latale moja mama sie wkur...-to za malo powiedziane ale ja ladnie sciemnialam i nawet nieźle mi to szlo

Zebra trzymasz Cebionmulti w lodowce???

Im moje dziecko starsze tym nawet w nocy mniej spi. I poprzednia noc przespala cala, a dzis 2 razy pobudka. I nie wiem czy to nie przez pelnie, bo my z Tz tez nie mozemy spac...

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-04-02 o 09:00
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:01   #971
elalank
Zadomowienie

heloł

A Wy same ciasta na święta robicie? chce wam się?
bosssssssssze to ja chyba jakaś niezorganizowana i leniwa jestem kupiłam mazurka i to by było na tyle, co przygotowuję na święta. i tak idziemy do teściów

muszę wam się pożalić na mojego chrzestnego ale to w klubie

a wczoraj dostałam zaległy prezent gwiazdkowy od TZa super kurtkę, bardzo mi się podoba i zabrał mnie też na spotkanie, bo mieli z pracy i było baaaaaaaardzo sympatycznie, nagadałam się, naśmiałam i od razu człowiekowi lepiej jak do ludzi wyjdzie!

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2010-04-02 o 09:03
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 09:06   #972
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Wydaje mi się, że można dać same banany z galaretką, bez żółtek.. choć ja sama nigdy tak nie robiłam za to wielokrotnie rezygnowałam z warstwy z białek, żeby było szybciej

a moje dziecię zrobiło kupkę.. na łóżko w sypialni rodziców.. i poza zmianą pościeli czeka mnie pranie materaca
Stary 2010-04-02, 09:10   #973
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że można dać same banany z galaretką, bez żółtek.. choć ja sama nigdy tak nie robiłam za to wielokrotnie rezygnowałam z warstwy z białek, żeby było szybciej

a moje dziecię zrobiło kupkę.. na łóżko w sypialni rodziców.. i poza zmianą pościeli czeka mnie pranie materaca

Dlatego ja zawsze jak wietrze pupke to po nia ma pieluszke

Ja sprzatalam przez ten tydzien tak na raty, dzis przetrze kurze, umyje podlogi i wystarczy

Stary 2010-04-02, 09:14   #974
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dlatego ja zawsze jak wietrze pupke to po nia ma pieluszke

Ja sprzatalam przez ten tydzien tak na raty, dzis przetrze kurze, umyje podlogi i wystarczy
to nie było wietrzenie pupki
to była gigantyczna kupka (pierwsza od 5 dni), która wyciakła z pieluszki, ze spodenek i bodziaka, przez pieluszkę tetrową i prześcieradło aż w materac
Stary 2010-04-02, 09:34   #975
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
to była gigantyczna kupka (pierwsza od 5 dni), która wyciakła z pieluszki, ze spodenek i bodziaka, przez pieluszkę tetrową i prześcieradło aż w materac

uuuuu to niedobrze

Stary 2010-04-02, 10:03   #976
asioczka
Zadomowienie

dzieki Wam Dziewczyny za odpowiedzi to chyba nie bede malej dokupywac pajacykow juz. nakupowalam jej bodziakow z dlugim, ma sporo gatkow cienszych, to moze w tym spac

ale jestescie dowciapne hehe choc Mamrotki TZ tez dal rade
ja sie oczywiscie tez nabralam na zafasolkowanie Domi
Lucky niezle Cie zalatwila Dziecina ))) ale przynajmniej jej ulzylo

a z ciast, to ja chyba zrobie karpatke z pudełka

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2010-04-02 o 10:04
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:04   #977
elalank
Zadomowienie

Cytat:
uuuuuuuu srogo

Olka poszła spać, a sąsiad zaczął wiercić

ale mam lenia, mogłabym teraz ogarnąć dom a mi się nie chce.
I dziś jest brzydko na dworze, chyba tylko wyskoczę z Olką na zakupy, bo sałatkę chce zrobić, ale pytanie czy mi się chce kroić? przecież sałatkę też można kupic gotową

A co do siadania dzieci- to Ola się rwie do siadania. Na kolanach jest najszczęśliwsza, a jak na siłę próbuje ją połozyć to się drze, więc nie będę jej zabraniać, skoro jest gotowa to niech siada, (patrzenie w sufit jest przecież nudne )

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2010-04-02 o 10:07
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:06   #978
zebra666
Zakorzenienie

Domi nie nie pamiętam ulotki z cebion multi ale na cebionie samym pisze zeby poniżej 25 stopni
o cholera w lodówce trzeba :P pewnie dlatego mi on nie leci

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-04-02 o 10:11
Stary 2010-04-02, 10:08   #979
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
uuuuuuuu srogo

Olka poszła spać, a sąsiad zaczął wiercić

ale mam lenia, mogłabym teraz ogarnąć dom a mi się nie chce.
I dziś jest brzydko na dworze, chyba tylko wyskoczę z Olką na zakupy, bo sałatkę chce zrobić, ale pytanie czy mi się chce kroić? przecież sałatkę też można kupic gotową
ja tam lubie kroić sałatke.. ale w tym roku nie musze, bo bratowa robi sałatki.. za to ja musze kurczaki i żeberka na świąteczny obiad naszykować i upiec
Stary 2010-04-02, 10:17   #980
zebra666
Zakorzenienie

Jak myślicie dobrze tak? ... dałam młodemu połowe dawki ferrum w trakcie deserku jabłuszkowego- mam nadzieję, że wtedy tak nie podrażni brzuszka... no i z wit C z deserka lpiej się wchłonie... Nakarmiłam go flachą po 25 minutach i do niej dałam sam Cebion... Może tsk być? Cebion multi dam mu z rana i wit D. Drugą dawkę Ferrum podam z herbatką między posiłkami popołudniu... wleje do niedużej jej ilości...

Stary 2010-04-02, 10:27   #981
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien dobry i znowu w cholere nadrabiania nadrobie moze później teraz przygotowania do swiąt i za chwile wizyta u lekarza z Misią .

Ale słodkie sa te wasze maluszki
Stary 2010-04-02, 11:27   #982
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:

Poza tym szalałam na mieście....Byłam u fryzjera,
pokaz co zrobilas z wloskami?

Cytat:

haha moje dziecie lezalo na pleckach bez pampersa ale mial pampersa pod tylkiem wrazie czego.. poszlam do wc wracam a moje dziecie lezy na brzuchu i sie zesikalo.. na moja strone lozka.. wiec czekalo mnie pozadne pranie i suszenie materaca

a ja ze slodkosci robie muffinki bananowe, sernika, kopiec kreta, i wafle z pyszna masa a nie jadam slodyczy ale chyba na swieta zrobie wyjatek

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:33   #983
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi nie nie pamiętam ulotki z cebion multi ale na cebionie samym pisze zeby poniżej 25 stopni
o cholera w lodówce trzeba :P pewnie dlatego mi on nie leci

no niestety, moja droga ja tez pierwsze opakowanie trzymalam normalnie w szufladzie i coraz gorzej to krople spadaly a nawet pod koniec byl taki pomaranczowawy! i jak mi ostatnio pediatra przepisala znow (bo tamten juz mi sie konczyl) to ja wykupowalam w aptece to babka powedziala, ze w lodowce trzyma sie- ja w szoku!

A co do przebierania maluszkow, to moją po kapieli ubieram w czytse ciuszki i tak chodzi do nastepnego dnia, do nasteonej kapieli Ewentualnie jak idziemy na spacer to ubieram ja inaczej Czyli z reguly chodzi w bodu (krotki rekaw lub na ramiaczkach), kaftanik i polspiochy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 11:41   #984
zebra666
Zakorzenienie

Domi a ja się dziwiłam, że jeszcze go tam tyle a nie leci i się wkurzaam, bo mały chciał flachę a ja nie mogłam wystękać tych kropli
Dzięki Ci przynajmniej teraz dobrze będzie i nie zmarnuje tyle witaminek.\:P

Agusia jeśli mąz mi zrobi fote zdatną do pokazania przez weekend to się pochwalę...ale rzadna rewelacja- krócej niż poprzednio i trochę mniej włosy wypadają... wyłysieję w tym tępie za miesiąc:P

Stary 2010-04-02, 12:51   #985
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina84 Pokaż wiadomość
Zeberko wydaje mi się że lepiej tolerował, przynajmniej póki brzuszek się nie przyzwyczaił. Dobową dawkę można rozbić na mniejsze i ferrum podaje się podczas posiłku lub bezpośrdnio po nim, dlatego można go mieszać z mlekiem soczkiem, herbatką a nawet ze słoiczkiem.

karolina a mi lekarz powiedział żeby nie mieszać z mlekiem a najlepiej podawać po jedzonku, no a jak sie nie myle to na ulotce pisze że można podawać z mlekiem jedni tak drudzy siak i tak to wygląda być potem człowieku mądry,
ale ja podawałam po wypiciu mleka od razu 2ml strzykaweczką specjalną i nie było większych problemów jedynie z tą kupką

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:

ale piękny prezent dostali

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
pokaz co zrobilas z wloskami?

haha moje dziecie lezalo na pleckach bez pampersa ale mial pampersa pod tylkiem wrazie czego.. poszlam do wc wracam a moje dziecie lezy na brzuchu i sie zesikalo.. na moja strone lozka.. wiec czekalo mnie pozadne pranie i suszenie materaca

a ja ze slodkosci robie muffinki bananowe, sernika, kopiec kreta, i wafle z pyszna masa a nie jadam slodyczy ale chyba na swieta zrobie wyjatek
matko jedyna kiedy Wy macie czas na robienie tych słodkości??
też bym chciała coś zrobić ale leniwa się zrobiłam, aż Wam dziewczyny zazdroszcze tych dobroci :)i dodatkowo dalej mnie plecy łamią, nie umię nawet pożądnego wdechu wziąść bo mnie w klatce między piersiami boli jak cholera, nie wiem czy mam iść z tym do lekarza czy nie? a moze mnie coś już od środka zrzera

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

dziewczyny a powiedzcie czy ja mogę juz tez dawać jabłuszko malutkiej??
bo zeberka już może podawać maluszkowi a między naszymi szkrabami jest przecież tylko 3 dni różnicy
chyba że ona moze juz dać z powodu tej kupki żeby była lżejsza bo wydaje mi się że jabłuszko może powodować takie lekkie przeczyszczenie co?
bo mi kiedyś lekarka mówiła że jak ja mam zatwardzenie to warto zjeść jabłko ale na czczo i faktycznie zawsze potem leciałam do ubikacji
czy Wy też dawałyście już po ukończeniu 3 miesięcy jakieś nowości
bo ja też juz chce dać coś nowego mojej kruszynce i cieszyc się tymi papinkami karmiąc ją hihi
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 15:09   #986
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie zasnął, to na rowerek trza by wskoczyć, ale mam jeszcze stertę prasowania i nie wiem co wybrać
W sumie i przy tym i przy tym spalę kalorie

Babkę to ja wole piaskową, ale chyba sobie daruję, bo co za dużo to niezdrowo
Niech zgadnę co wybrałaś?
Babke to ja już wczoraj kupiłam.
Robię szarlotke i przekladane ciasto czekoladowe z Delecty a co...

Cytat:
Napisane przez karolina84 Pokaż wiadomość

Mniam, gdzie znajde przepis na krówke?

o np. tutaj:
http://www.gotujmy.pl/-ciasto-krowka...isy,33412.html

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
a wczoraj dostałam zaległy prezent gwiazdkowy od TZa super kurtkę, bardzo mi się podoba i zabrał mnie też na spotkanie, bo mieli z pracy i było baaaaaaaardzo sympatycznie, nagadałam się, naśmiałam i od razu człowiekowi lepiej jak do ludzi wyjdzie!
Super! To bardzo rozrywkowy dzień wczoraj mialaś? Ja bliźniaki?

Lecę dalej latac na miotle...........

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 15:17   #987
karolina84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
karolina a mi lekarz powiedział żeby nie mieszać z mlekiem a najlepiej podawać po jedzonku, no a jak sie nie myle to na ulotce pisze że można podawać z mlekiem jedni tak drudzy siak i tak to wygląda być potem człowieku mądry,
ale ja podawałam po wypiciu mleka od razu 2ml strzykaweczką specjalną i nie było większych problemów jedynie z tą kupką
No właśnie na ulotce jest napisane że można mieszać z mlekiem czy innymi pokarmami lub podawać bezpośrednio po jedzeniu. W sumie to bez różnicy czy doda się do butli czy poda po posiłku bo i tak w brzuszku się wszystko wymiesza. Kwestia taka że nie trzeba wciskać tego do pyszczka

Konspiracja dziękuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 16:19   #988
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Alleluja biją dzwony!
Alleluja rcho głosi!
Chrystus bowiem Zmartwychwstały
w serca Nasze pokój wnosi
Najserdeczniejsze życzenia z okazji
Świąt Wielkiej Nocy
wiele radości i miłości
niech w Waszych domach gości
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 16:55   #989
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§ _§§
________§___§§_§§___§_§§§ c§§§
_______§_____________§_§d §§§
_______§______§______§__§ §§
_______§____§___§____§___ §
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§
§_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§
§____§_____§_____§__§__§_ ___§
_§____§____§_____§_§__§__ __§
__§____§§§§_______§§§§___ _§
___§____§___________§____ §
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*—*« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_))
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 17:05   #990
zebra666
Zakorzenienie

Dziewczyny i Wam zyczę Wesołych Świąt

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości