Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec 2009 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 13:53   #961
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Poiglotku
ale to zalezy od fasonu, np rurek w rozmiarze 10 na doope nie wciagne

wlasnie mi mama napisala, ze zapisala mnie do dentysty ( w czerwcu bede w Pl) i ze srednio 1 zab bedzie mnie kosztowal 100zl, czyli ... 25euro to chyba ostatnia rzecz, jaka sie oplaca w Polsce robic. W Polsce zrobie jakies 4 zeby za cene 1 tutaj... ale proporcjonalnie do zarobkow, to wychodzi to samo...

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:04   #962
poiglot91
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

te rozmiarowki powiem ci ze sa rozne czasami
zawsze lepiej przymierzac spodnie i je dopasowac

a dentysci sa tu drodzy naprawde
ja naszczesacie mam narazie jeszcze za free
wlasnie musze sie zapisac

a my w piatek na szczepienie z Bryanem
pol roku przerwy i znowu.. aaaaaaaah tam
Stary 2010-04-27, 14:18   #963
gosikk_s
Zakorzenienie

Ursull, no to usg masz idealnie na badania, dobrze Ci ustawili

Poiglot, pięknie wyglądasz a Bryan jakie już ma długie włoski, nie obcinasz mu? My wczoraj podcięliśmy Aleksowi grzywę a za tydzień idziemy wreszcie do fryzjera. On nie dość że ma kręcone włosy jak Bryan to jeszcze robi mu się ich coraz więcej, wygląda że będzie z tego niezła czupryna

Eve, super domek choć przeraża mnie ta ilość pokoi Nie zazdroszczę sprzątania...A ogród faktycznie imponujący

Bercia, super że już lepiej

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:25   #964
poiglot91
Zakorzenienie

obcinam obcinam mysle ze w piatek jak tz bedzie mial wolne
ja chce mu podciac wlosy a tz chce na krotki zgolic
troche mi szkodaale sama nie wiem juz co zrobic
Stary 2010-04-27, 14:57   #965
Eve1603
Zakorzenienie

A no wlasnie, Olek zaraz po urodzinach tez ma szczepienie i bilans.

Gosikk
nowy domek to malenstwo w porownaniu z obecnym, teraz mialam 250m do odkurzania i mycia... nigdy nie zrobilam tego 1 dnia... i 18 okien + oranzeria do mycia wiec wierz mi, ze 5 sypialni w blizniaku to nie jest duzo terenu. A ogrod - no i to jest wyzwanie nie wiem czy uda nam sie zapanowac nad trawa, trzeba bedzie jakas mega kosiarke kupic

Stary 2010-04-27, 15:04   #966
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Eve a co planujesz robić u dentysty że tylko 100zł zapłacisz?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:25   #967
boszenka69
Zakorzenienie

Hej kobietki

My już po imprezce z okazji pierwszych urodzin Blanusi. Było super Przyozdobiliśmy domek moich rodziców mnóstwem balonów i różowych girland, oczywiście wszyscy mieli na głowach różowe czapeczki, a tort solenizantce bardzo smakował. Mała była trochę marudna, ale i tak dzielnie znosiła wszystko. Nawet w kościele była grzeczna
Oczywiście dostała mnóstwo prezentów, t.j. rowerek, złotą bransoletkę, szczeniaczka uczniaczka, krówkę interaktywną, baśnie i bajki, pieniążki, a od nas złoty łańcuszek z medalikiem z aniołkiem i specjalną dedykacją.
Foteczki dodam na dniach, ponieważ zapomnieliśmy z PL zabrać kabla do aparatu i idzie do nas pocztą smutno mi, że pierwszy roczek mamy już za sobą

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Obwieszczam wszem i wobec, ze moj syn Jan chodzi
Superzabulko pogratuluj Jasiowi Zdolny chłopczyk
Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
jezusicku moje dziecie powstało na nogach
Caro no widzisz kochana, a tak się martwiłaś. Gratulacje

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

Ja jestem na etapie robienia kartki urodzinowej dla Milusi,bo nie znalazłam w sklepach takiej,która byłaby wystarczająca dobra dla mojej księżniczki
Usg mam dopiero 18.05

Kupiłam też koszyczek dla maluszka i łóżeczko dla Milusi (takie rozkładane). Zamieszczam fotki. Poza tym oczekiwanie i przygotowania do urlopu wrą.
świetne to łóżeczko i bardzo praktyczne

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
witaaaaaaaaajcie
ja tak wpadam jak obiecalam pochwalic sie fotkami
Urodzinki byly w niedziele(wyprawiane)bo tak to jutro
zaplanowalysmy z moja mama grila.. pogoda rano nas zawiodla jednak pozniej zrobillo sie ladnie wiec plany sie udaly
Milutko bylo no i Bryanek szczesliwy
Torcik upieklam sama poraz pierwszy raz, dekorowalam rowniez pierwszy raz wiec nie jest zapieknie do tego Bryan sie na niego ''rzucil'' i troche ozdobki i bok zepsuty ale nie tak bardzoJEDYNKE-swieczke tez odwrotnie wsadzona haha
tort byl smietankowo jagodowy ale Bryanowi niesmakowal zabardzo
ogolnie skubaniec na grillu tez troche zjadl naawet cipsa ukradl i zjadl jak go nachwile sposcilam z oczu no myslalam ze zwiariuje
okeeej no to fotki urodzinkowe

1.Bryanek z Babcia
2.Z mama i tata jednak wcale nie jest fajnie.. hehe
3 wcinamy torta
4tort:P
5. no i Bryanek w drodze do domku
kochana super fotki a torcik śliczny. zdolna z Ciebie babka
ja również dodam fotki z roczku na dniach, bo czekam aż kabel do aparatu do nas przyleci
ja chcę z Tobą mieszkać świetne chatka, ale najbardziej to zazdroszczę Wam cen wynajmu. U nas w Dublinie pod tym względem jest tragicznie...
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:32   #968
Eve1603
Zakorzenienie

Blondi
a nie wiem jeszcze prosilam mame, zeby mnie umowila i spytala ile srednio za zeba sobie licza i to usredniona cena - biore oczywiscie pod uwage, ze moze byc wiecej.
Normalnie ciotka mi robi zeby za free, ale akurat wyjezdza, a ja sie ciesze bo wole zaplacic i nie sluchac wykladow na temat " jak moglam sie tak zapuscic"

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Boszenka
przyjezdzaj do mnie, bedziemy razem "desperatki" ogladac

Stary 2010-04-27, 15:34   #969
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość

Boszenka
przyjezdzaj do mnie, bedziemy razem "desperatki" ogladac
no tak i dietę Dukana razem stosować
(zaczynam ją w weekend)
Stary 2010-04-27, 16:11   #970
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
no tak i dietę Dukana razem stosować
(zaczynam ją w weekend)

czyli bedziemy sie obzerac przed tv

Stary 2010-04-27, 17:17   #971
iwciag
Wtajemniczenie

po pierwsze gratki dla JAŚKA no to chyba jako pierwszy z naszych dzieciów ruszył tak poważnie! i dla Michasiaza stanko
a po drugie to nie wiem co miało być:/

Caro ja mam weekend zaplanowany w Żywcu, także trzeba spotkanie na wrzesień przełożyć

kurde muszę już kończyć, może później zajrzę jeszcze, pa moje drogie
Stary 2010-04-27, 19:14   #972
superzabula
Zadomowienie

Dziekujemy za gratki dla Jaska Strasznie sie ciesze, ze juz chodzi, tak super to wyglada. Wlasnie wrzucam film to Wam pozniej pokaze

Eve nie zazdroszcze przeprowadzki, ale ciesze sie, ze udalo Wam sie znalesc cos fajnego

gossik ale czemu nie wiesz czy maly moze chodzic w takich odkrytych butach?

caro brawa dla Michasia ;*

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

http://www.fotosik.pl/video/651c2f6a3ddab2c4.html oto filmik mego chodzacego synka

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

Edytowane przez superzabula
Czas edycji: 2010-04-27 o 19:16
superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:40   #973
Carolajna24
Zakorzenienie

żabcia świetny jest
Fajowo tymi nóżkami przebiera

taka mała rzecz a tyle radości Ci dała no nie
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:53   #974
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekujemy za gratki dla Jaska Strasznie sie ciesze, ze juz chodzi, tak super to wyglada. Wlasnie wrzucam film to Wam pozniej pokaze

Eve nie zazdroszcze przeprowadzki, ale ciesze sie, ze udalo Wam sie znalesc cos fajnego

gossik ale czemu nie wiesz czy maly moze chodzic w takich odkrytych butach?

caro brawa dla Michasia ;*

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

http://www.fotosik.pl/video/651c2f6a3ddab2c4.html oto filmik mego chodzacego synka
jeeeej ale fajnie!)

kiedy ja sie pochwale filmikiem jak Bryanek chodzi ;(

mam pytanie do mam ktorych dzieci maja 11-12 miesiecy
czy wszystkie chodza? mowia mama-tata?
moj to dada i inne ale mama i tata nie powie:P
a chodzic jeszcze nie chodzi
tylko krok dwa czasami i juz
chociaz twardo juz i ladnie sam stoi na nogach
to chodzic odwagi jeszcze nie ma
Stary 2010-04-27, 20:02   #975
iwciag
Wtajemniczenie

Zabula Ale superancko! Kurde, ja też chcę by Iwo tak tuptał już
Poiglot Iwo też sam nie chodzi, jedynie z pchaczem lub za rączkę, stoi już stabilnie, daje 2-3kroczki i na tym koniec, boi się chyba trochę.
A gada jak najęty, jeden dzień cały mama, drugi baba, kolejny tata i tak w kółko..

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-04-27 o 20:05
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:10   #976
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hejo

A więc ja dzisiaj wykorzystałam to że w miare gadam z ojcem zostawiłam mu malego i pojechałam w poszukiwaniu materiału na moją sukienke weselną i nie bylo takiego kolorku jakiego szukałam ale ostatecznie będzie taka mocna śliwa. Krawcowa wymysliła krój mało mnie przekonujący tzn. ja + moja figura + ten krój = niewypał tak mi się wydaje ale ona jest pewna tego co robi więc efekt zobacze w sobote a czwartek i piatek przymiarka. Bylo pieknie więc pospacerowalismy, Igor spał 3 godzinki więc super.

malutka - no jakaś ta zgoda jest, ojciec się zachowuje jakby nigdy nic. Nawet nie buczał dzisiaj jak mnie długo nie było a zazwyczaj tak jest .

Bercia - ja Ci się nie dziwie kochana bo przy 2 dzieci nie jest lekko, i pewnie każda z nas nie raz ma ichotę uciec gdzieś daleko i odetchnąc . Więc jak leczenie to masowo .

gosikk_s - no tak juz możemy tak chodzic , tak jakbym miała zakaz . No mamy 2 mniejsze pokoiki i 1 taki akurat, nie ma duzego ścisku ale nawet nie wiem ile ma hehe. Sypialnia jak dla mnie duza nie musi byc ale pokoik małego mógłby byc większy .

Caro - no widzisz, to super brawka dla Misia .

Ursull - ciekawy ten koszyczek, a te łóżeczko-łóżko to takie większy czy jak? Ja bym chyba nie wytrzymała tyle bez USG pewnie poszłabym prywatnie z samej ciekawości.

poiglocik - no solenizant jutrzejszy jest jak zawsze boski i te minki, godne roczniaczka . A do Ciebie brak mi słów taka rakieta że hej, Ciebie to Tż powienien z zazdrosci pod kluczem trzymac . Torcik Ci wyszedl jak z cukierni, zdolniacha . No coooo ty mało u nas takich zdolnych Jasków mój tez nie mówi mama, tata, tylko po swojemu i nie chodzi , tylko za raczki i to obie oraz przy meblach.

Angel - zupke rybną hmmm.... ja jeszcze nie robiłam . A sukienka to takie skromna, zwykła podobna do którejś z tych, lub bez tych ozdóbek prosta, zobacze co krawcowa na nie powie bo posłałam jej meilem. (focie na dole)

Eve - toc to pałac, na co wam tyle łazienek i pokoi? aaaa pewnie pomyalałaś o mojej rodzinie , przygarniesz mnie? To sobie poszalejesz na zakupach pewnie jak juz miastowa zostaniesz . Gratuluje również tak małego rozmiarku chudzino Ty .

Boszenka - super że impezka się udała, i czekamy na zdjątka. A jak tam szkoła? dajesz radę? chęci są?

superzabulcia - ale to jest super widok jak tak szkrabik maszeruje, i to tak dosc pewnie .

Byłam w kancelarii przykościelnej zapisac malego na roczek i u nas jest 9 maja i nie wiem czy impre robic 8 maja czy 15 czyli dzień po urodzinkach .

1,2 - ta sama kiecunia
3 - podoba mi się te zdobienie na brzuchu, moze mój ponton lekko zamaskuje
Stary 2010-04-27, 20:15   #977
iwciag
Wtajemniczenie

Marika bardzo ładna kiecunia..a kiedy masz wesele??
Iwo ma roczek tzn msze w kościele16tego, czyli5dni przed czaem, moja teściowa mówi, że tak nie można

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-04-27 o 20:16
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:17   #978
poiglot91
Zakorzenienie

iwciag powiem ci ze ten twoj synek to taki podobny do ciebie ze szok)ogladalam niedawno zdjecia

eee tam co ty jak to nie mozna

marika
jejku dziekuje kochana jestes***
a sukienka sliczna pelna klasybardzo elegancka
i przestan narzekac na swoj brzuch powinnas lansko dostac
napewno bedziesz pieknie wygladac

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2010-04-27 o 20:19
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:23   #979
iwciag
Wtajemniczenie

Poiglot oj jak mi ciepło na serduszku jak słszę, że do mnie podobny
pewnie, że można, ale co niektórzy wierzą w różne cuda na kiju
Stary 2010-04-27, 21:48   #980
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Iwciag - no kochana ja się bawię w ten weekendzik czyli 1,2 maj i szybko się kapłam aby szyc sobie kreację ale moja krawcowa jest the best w tej branży tania i perfekcyjna i sukienka wyniesie mnie 60-70 zł z materiałem. Tak serio to ma niespelna 2 dni na uszycie bo jutro ona się bawi na weselichu a dzisiaj dowiozłam jej material. A Iwo serio jest kopią Ciebie, szczególnie oczka i spojrzenie . A co do koscioła nie mozna iśc przed roczkiem? a co to za kolejny przesad?

Poiglocik - to szczera prawda pewnie slyszysz dziennie setki komplemetów .

DIDI - hejjjj, widze Cie

Ja mylam własnie podłogi z lekką awaria, wyrkęcając mopa wiadro sie obuliło i woda sie wylala na cała lazienkę . Ostatnio miałam jeszcze lepsza wpadkę bo cały olej z frytkownicy mi sie wylal na panele u rodziców, na szczęscie nikt sie nie kapnął bo nie było nikogo tylko ja i mama .
Stary 2010-04-27, 22:09   #981
esti1984
Wtajemniczenie

gosik może dziecko nosić sandałki

Angel
Nikola chodzi trzymana za jedną rączkę.Co prawda już kilka razy zrobiła po 5 kroczków ale boi się tak całkowicie puścić i pójść. Aha no i idzie zawsze jak dam jej coś do rączki - trzyma małą zabawkę w jednej i drugiej łapce i idzie bo ma wrażenie że ktoś ją za rączki trzyma

marika na wczasy to raczej nie ale pojedziemy do Gdańska w wakacje na bank no i już wiem że jadę z teściową i dziećmi od 21 maja do 3 czerwca na 2 tygodnie, ale niestety bez tż bo ma dużo pracy jakbym miała wybierać Gdańsk lub wczasy to wolałabym Gdańsk a wczasy jako dodatek

iwciag ale fajna na przyczepka

poiglot super zdjęcia a Ty to brak słów

zabka
ale fajnie pomyka

marika
śliczna sukienka

moje dziecko w końcu zaczęło pić wczoraj wypiła 300 ml nektaru i dzisiaj też
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 23:59   #982
malutka_24
Wtajemniczenie

Cze
Ja tylko na chwilkę, bo jutro mam na rano, a strasznie śpiąca jestem Chciałam tylko pochwalić moje dziecię, bo zrobił dzisiaj 2 kroczki sam

Bercia
oj ja też tak mam z jednej strony wyjechałabym gdzieś sama tak na 2 dni, a z drugiej strony wiem, że bym nie wytrzymała z tęsknoty za małym i sumienie by mnie gryzło, że go zostawiłam

Caro
dla Michasia

Ursull
dla mojej synowej

Poiglot Boszenka
super, że imprezy się Wam udały

Eve
fajny domek i dla Ciebie

Superzabula
świetnie Jaśko popitala

Poiglot
Dawid chodzi za jedną rączkę, chodzi przy meblach i kanapie, czasami się puszcza i stoi sam, ale zaraz siada na dupci i dopiero od jakiegoś tygodnia gada mama, baba i bebe

Marika
podoba ma się za fioletowa sukienka

Esti
dla Niki
Stary 2010-04-28, 07:57   #983
pakusia86
Zakorzenienie

Sto latek dla Brayanka i Nikolki!!!!!!!!!
Najlepsze życzenia z okazji ukończenia pierwszego roku życia!
Duzo buziakow od Kuby i ciotki Pakusi dla Was kochani!!! : cmok:

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:23   #984
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Byliśmy wczoraj potwierdzić rezerwację mieszkania 11 maja będziemy podpisywać umowę przedwstępną a przyrzeczoną dopiero w czerwcu przyszłego roku Za to dwie pierwsze transze (czyli prawie 170 tysięcy) bank ma przelać już w czerwcu i lipcu tego roku. Super, w tej chwili stoi tam kawałek pierwszego budynku a my już mamy płacić 2/3 kasy Chyba zupełnie przestanę sypiać czekając żeby skończyli... A moje dziecię wstało dziś o 5:40

Poiglot, my Aleksowi będziemy podcinać włoski ale na pewno nie dam mu zgolić. Są śliczne, jedwabiste i mięciutkie, szkoda ich ciąć tak zupełnie. No ale zobaczymy jak to wyjdzie. Aleks sam nie chodzi, stoi, przesuwa się przy meblach ale samodzielnie kroka nie zrobi. Mówi tata, niania, nie, i w sumie to chyba tyle

Eve, o matko boska...za żadne pieniądze nie wzięłabym takiego domu

Boszenka, super że impreza udana Czekam na fotki

Zabula, ale Jaśko super zapyla Jejku, ja też tak już chcę

Marika, śliczna ta sukienka

Esti, może nosić sandałki? Nie wpłynie to źle na rozwój stóp?

Malutka, dla Dawida.

Stary 2010-04-28, 10:29   #985
boszenka69
Zakorzenienie

Nikolko i Bryanku wszystkiego naj z okazji 1. urodzinek!!!
urodzinowe buziaczki od cioci i Blaneczki

Stary 2010-04-28, 11:23   #986
ursull
Zakorzenienie

Najserdeczniejsze życzenia dla Nikolki i Bryanka. Tysiąc buziaków, wesołych dni,spędzonych na zabawiae i rozrabianiu,beztroskiego dzieciństwa pełnego bajkowych przygód i magicznych odkryć.
ciocia Agnieszka z Milenką

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-04-28 o 16:10
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:56   #987
gosikk_s
Zakorzenienie

O matko, zapomniałam...

Bryanku, wszystkiego najlepszego i moc całusów z okazji urodzin

Stary 2010-04-28, 12:06   #988
Eve1603
Zakorzenienie

100 pieknych lat dla Nikoli i Bryanka !!! Rosnijcie dzieciaczki zdrowe i madre !!!

Cytat:
A ja nawet lubie przeprowadzki i urzadzanie nowego domku Wielkie dla Jaska !!! Pieknie chodzi

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
mam pytanie do mam ktorych dzieci maja 11-12 miesiecy
czy wszystkie chodza? mowia mama-tata?
moj to dada i inne ale mama i tata nie powie:P
a chodzic jeszcze nie chodzi
tylko krok dwa czasami i juz
chociaz twardo juz i ladnie sam stoi na nogach
to chodzic odwagi jeszcze nie ma

Olus stoi i chodzi przy pchaczu albo pcha przed soba stolek, wozek, cokolwiek da sie pchac samodzielnie zdarzylo mu sie zrobic 1-2 kroczki. Mowi mama, tata, baba, azor (?), dada i inne muuuu i takie tam

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość

Eve - toc to pałac, na co wam tyle łazienek i pokoi? aaaa pewnie pomyalałaś o mojej rodzinie , przygarniesz mnie? To sobie poszalejesz na zakupach pewnie jak juz miastowa zostaniesz . Gratuluje również tak małego rozmiarku chudzino Ty .
no wlasnie bylam pewna, ze zechcesz ze mna zamieszkac i dlatego tyle sypialni tylko moze sie okazac za malo, bo Boszenka chce sie wprowadzic ostatnio pisalam juz po co mi tyle, ale nie wiem czy tutaj, czy na irlandzkim 1 sypialnia nasza, 1 olusiowa, 1 garderoba, 1 dla Patryka, ktory poki co z nami mieszka i 1 dla gosci. Oj polaze se po sklepach chociaz w tej mojej miescinie to az tak wielu sklepow nie ma
Chudzina dobre...

fajnie, ze do mamy juz chodzisz i ze jakos to jest, a sukienka bossssssska.

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Iwo ma roczek tzn msze w kościele16tego, czyli5dni przed czaem, moja teściowa mówi, że tak nie można
a powiedziala czym to grozi ???

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cze
Ja tylko na chwilkę, bo jutro mam na rano, a strasznie śpiąca jestem Chciałam tylko pochwalić moje dziecię, bo zrobił dzisiaj 2 kroczki sam

Eve
fajny domek i dla Ciebie

Gratulacje

i

dziekuje

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Byliśmy wczoraj potwierdzić rezerwację mieszkania 11 maja będziemy podpisywać umowę przedwstępną a przyrzeczoną dopiero w czerwcu przyszłego roku Za to dwie pierwsze transze (czyli prawie 170 tysięcy) bank ma przelać już w czerwcu i lipcu tego roku. Super, w tej chwili stoi tam kawałek pierwszego budynku a my już mamy płacić 2/3 kasy Chyba zupełnie przestanę sypiać czekając żeby skończyli... A moje dziecię wstało dziś o 5:40

Eve, o matko boska...za żadne pieniądze nie wzięłabym takiego domu

No to pozostaje pogratulowac podjecia decyzji

Ktorego domu bys nie wziela? Tego 250m ? Powiem Ci, ze jak kocham przestrzen, mieszkalam kiedys w blokach i wtedy wydawalo mi sie to fajne, a dzisiaj wolami bys mnie nie zaciagnela nawet do najbardziej luksusowych blokow.
A ile bedziecie czekac na swoje mieszkanie ??? I co z ewentualnymi podwyzkami??? Bo zazwyczaj jest tak, ze w miare budowy okazuje sie ze koszty rosna...

A ja zaraz ruszam po moj zasilek, wpadam jeszcze do agencji referencje dostarczyc i wracam do pakowania staram sie wyrzucac pewne rzeczy, ale ciezko mi to idzie

do pozniej

Edytowane przez Eve1603
Czas edycji: 2010-04-28 o 12:09
Stary 2010-04-28, 12:20   #989
Eve1603
Zakorzenienie

No i zapomnialam sie pochwalic, ze moje dziecko samo wchodzi na pietro

i zaczal w koncu pic

Stary 2010-04-28, 12:35   #990
poiglot91
Zakorzenienie

dziekujemy slicznieza zyczenia

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NICOLKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości