|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec 2009Witamy wszystkich bez wyjątku w kolejnej części naszego wątku ![]() powrót do poprzednich części: Tak to się zaczęło czyli wielkie rozpakowywanie część pierwsza czyli początków przeżywanie część druga czyli pogaduszek kontynuowanieczęść trzecia czyli żadnych tematów nie omijanie część czwarta czyli o niecenzuralnych tematach rozmawianie część piąta czyli o raczkowaniu rozprawianie Mamuśki kwietniowe i majowe cz.I Malutka24(Sylwia ur.06.10.1982) ....... ![]() anulka anulka(Ania, 25 l).............. ![]() Boszenka69 (Bożena ur.28.10) .................. ![]() Poiglot (Klaudia ur.10.05.1991)...... ![]() DIDI84 (Diana 24 l) ....................... ![]() Sashka20 (Natalia,20l)............ .... ![]() Katrin1(Kaśka,32 l) ...................... ![]() Kathi75 (Kasia,32l) ...................... ![]() Kapryska(Asia ur. )....................... ![]() Milena07 (Agnieszka ur.22.07) ![]() Ania 4891(Ania ur.11.09.1984 )......... ![]() Male (Asia 26l)..................... ......... ![]() Aljaka (Kasia ur.02.08.1976) ,,,,,,,,,,,,,, ![]() Eve1603(Ewa ur. 16.03.1977)......... ![]() Superzabula (Monika ur. 04.11.1981) ![]() Angel_1232 (Alicja 03.10.1977)............ ![]() Gosikk_s (Małgosia ur.12.04.1974) .... ![]() Maugoszatka (Gosia, 21 l ) .............. ![]() Esti1984 (Estera, 24 l) ....................... ![]() Bercia2000 (Ewa 28l ) ....................... ![]() Ursull (Agnieszka ur.02.01.1977)....... ![]() Heksa (Asia,22 l) ......................... ....... ![]() Vila1987 (Ula,21l ) ......................... ... ![]() Marika 2121 (Dominika ur.17.02.1986).... ![]() Karola_82 (Karolina,26 l) .................. ![]() Manolita( Justyna, 29l)..................... .... ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-03-31 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Mamuśki kwietniowe i majowe cz.II
Kuroikaze ( Weronika,21 lat )………. ![]() Aguska83 (Agnieszka,)…………………… ![]() Michaela (Jolanta ur.07.03.1982)… ![]() Nicola2002 ( Ania, )……………………… ![]() Pakusia86 (Paulina ur.07.05.1986) … ![]() Fionka21(Viola 21)………………………… ![]() Rumiankowa (Sylwia ur.02.03.1978)... ![]() Ewelain1987 (Ewelina)……………………. ![]() Iwciag (Iwona26l,ur.06.03)………………… ![]() Goo100 (Aga,27l)…………………………….. ![]() Carolajna24(Karola ur. 07.04)...…. ![]() Blondynkapoznan (Magda,06.03.1982)... ![]() Jagoda999 (Sylwia ur.14.09.1977).......... ![]() mandp13 (Monika ur.? ) .................. ![]() Illbana (Kasia ur.20.03.1980)…………… ![]() Fasolka87 (Gosia )…………………………… ![]() Marika 86 ( Ania 22 lata)…………………. ![]() Anja1986 (Ania ur.28.04.1986)........... . ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-05-03 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Mamuśki czerwcowe i lipcowe
SELKA (Agnieszka 28 l)………………….. ![]() Magduchahahaha (Magda ur.25.07.1983)... ![]() Malgosia (Malgosia,24 l)………………. ![]() Iwcia dens (Iwona ur. 05.11.1982)…. ![]() Rozalinotka(Rozalia,22l)............ ...... ![]() Haruno (Ania ur.29.05.1986)........... .... ![]() Cinusiowa (Maja ur.05.09.1982)…….. ![]() Aguha (Agnieszka ur.25.01.1982 )............. ![]() Dzolana1985 (Asia Ur.13.07.1980)…….. ![]() Nyla69 (Agata,20)............... ............. ![]() Mell_xx (Edyta ur.17.02.1982)…….. ![]() Seona (Ewa ur.30.08.1982)………….. ![]() monia_83 (Monika ur. 18.08.1983).... ![]() Doris0208 (Dorta ur.02.08.1977)…… ![]() Kaalinaa* (Kasia ur.06.03.1982)…………....… ![]() Glamourous( Kasia, 29l)................ ![]() Mamusie przy kolejnej nadziei ![]() ![]() ![]() ![]() Rozaliontka t.p. 10.10.2010 córka Dobrusia ![]() Ursull t.p. 25.11.2010 synek Aaron ![]() Kaalinaa t.p. 07.03.2011 ![]() Gossik t.p. kwiecień lub maj 2010 ![]() Eve czekamy na wynik testu ![]() ![]() Magduchahaha czekamy na decyzję i wieści ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-08-02 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Blondi psuja!
![]() ![]() ![]() ![]() .. ![]() ![]() .. ![]() .. ![]() Edytowane przez Heksa Czas edycji: 2010-03-31 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
No to i ja się melduję
![]() To zas ja ![]() Seriale obejrzane, smerfk ululany to weszlam na moment. Ursull - jeszcze ta Simonka jest taka śliczniutka jak laleczka, weź pod uwagę to imię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() angel - ja mam mustelle dałam za nia sporo jak za taka malą tubeczke a jest straszna w rozsmarowywaniu, normalnie dzieciatko moje jak trupek wyglądalo. Ja chce jakiś inny. Caro - dokładnie, ja sie ze soba źle czuje bo sie spasłam jak wieprz dzieki cycowaniu małego ![]() iwciag - teraz jak dostaniesz wyplatkę to dopiero poszalejesz, pochwal sie nam co kupiłaś, ponapalamy się tak jak i spadkiem twojej wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Monia,Angel i inne mamusie,których nie ma na liście proszę o dane,to was dopiszemy
![]() Glam ciebie dopisałam,tylko podaj mi: sposób porodu,który tydź i ew, twoją datę urodzin ![]() Blondi ty to taki,złośliwy skrzat jesteś ![]() Marika Simona podoba mi się,ale Pola i Gaja wygrywają.Inez to Agnieszka po hiszpańsku ![]() ![]() ![]() ![]() Heksa przy Milence też powinien być diabełek,o ten: ![]() ![]() ![]() Głodna jestem ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-03-30 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No to i my się meldujemy
![]() Blondi wózek jeszcze nie zamówiony, czekam na dostawę w sklepie ![]() Eve Dawida zapinam w pasy tak, żeby sobie mógł trochę poodychać, ale nie za luźno ![]() Gossik ![]() ![]() Caro biedny Michaś, że tak się męczy z tymi kupkami ![]() ![]() Ursull ![]() ![]() ![]() Iwciag gratuluję wagi ![]() ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() alez Wy niecierpliwe jestescie z zakladaniem nowych watkow... czyli co? na starym juz nie piszemy ??? Heksa prosze wyrownuj linijki jak wpisujesz dzieciaczki, jestem z natury perfekcjonistka i strrrrrasznie nie lubie takich "nierownoosci" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem
![]()
#11 |
Raczkowanie
|
![]() Meldujemy się na nowym wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull - gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosik - super, że sprawa z mieszkaniem w toku. Rozumiem, że w tym właśnie mieszkaniu usłyszałaś to ciche pyk i zakochałaś się ![]() ![]() Marika - Ty to łączysz przyjemne z przyjemnym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heksa - na dobry początek zaprzyjaźniłam się z Tobą ![]() ![]() ![]() Kurko - nie widziałam Twojego zdjęcia ![]() ![]() ![]() Caro - jesteś hot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę uciekać, bo junior robi yyyyyy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kopiuje swojego posta ze starego watku, może tu któraś mi pomoże szybciej
![]() Dziewczyny Maja się zaraziła ode mnie i się pochorowała ![]() Ma okropny katar ![]() Próbuje się dodzwonic do przychodni i nikt nie odbiera ![]() Jak sobie radziłyście z katarem maluchów? Ona się tak męczy ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Kurcze, dopiero na 17 jązapisałam ![]() Nie wiecie jak jej mogę pomóc domowymi sposobami do tej pory? Ja jestem zielona, bo do tej pory mi nigdy nie chorowała... Illbanka dziękuję raz jeszcze ![]() ![]() A co do uniesionej głowy podczas spania, to już wiem, czemu w nocy tylko na rękach spała ... |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Natan zrobil wczoraj pierwsze 2 kroki
![]() Illbana o wlasnei Ty jestes ze slaska ![]() Zdjecia juz pousuwalam ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Monia my jeszcze smarowalismy mascia majerankowa
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Marika, ![]() Blondi, ![]() Caro, też miałam w planach obciąć Aleksa jak najwczesniej, bo teściowa od razu zaczęła gadać żeby tego nie robić ![]() ![]() Ursull, wiem, te wszystkie dodatkowe opłaty to też niemało niestety. Ale to i tak byłoby niedużo gdyby udało się kupić właśnie to mieszkanie. A wyboru nie mamy...Jeśli z tym się nie uda, mamy już ileś tam wybranych ogłoszeń z prasy i po świętach zaczniemy się umawiać. Ale wolałabym nie musieć ![]() ![]() ![]() Monia, biedna Maja ![]() Malutka, ![]() Illbana, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Potem spróbuje się tym pobawić jak będę miała chwilkę wolnego czasu, póki co idę walczyć z potworem. Niewyspana jestem jak cholera, mieliśmy sztorm, wiało strasznie i nie mogłam oka zmrużyć. Aj i przepraszam jeśli kogoś pominęłam, mój nick się rzucił w oczy w Evy poście... resztę nadrobię później gdy chociaż trochę dobudzę się kawą. Buziaki! Monia - maść majerankowa, jakieś smarowidło na plecki i klatkę piersiową dla maluchów które ułatwia oddychanie, do tego sól morska, w pokoju małej połóż garnek z gorącą wodą i solą, zrób taką inhalację... zwykle nam te sposoby wystarczały przy katarku. Edytowane przez Heksa Czas edycji: 2010-03-31 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to lepiej brzmiałoby "Jeden kroczek, drugi kroczek...świętujemy pierwszy roczek"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cześć babolki
![]() Kuroikaze Brawa dla Natanka ![]() ![]() ![]() Illbanka cześć ![]() Monia wodą morską zakraplaj małej nosek ![]() Gossik zdrówka kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze ja mam wieczne zacmienie-taki efekt ![]() no to zaczeła sie akcja-kupa ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam kochane za pomoc
![]() Spisuje na kartce co polecacie i udało mi się namówic siostre żeby się zwolniła z pracy, zrobiła zakupy w aptece i przyjechała około południa ![]() Może do tej pory jakoś dotrwamy, a później będziemy walczyc ![]() Narazie Maja śpi już o dziwo godzinę (chyba odsypia nockę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Ursull GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja a czemu? ![]() jak będziesz miała pojazd kupiony to się pochwal ![]() Cytat:
![]() ja polecam Pulmex maść na plecki i klatkę piersiową, sól morską do noska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
to i my się meldujemy
![]() My od kilku dni już w Polsce jesteśmy ![]() ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Ursull,
![]() ![]() http://www.homepartners.pl/oferta_49...29x269xOMS.jsp Czemu szkoda Ci grzywki? Włosy akurat szybko rosną więc żaden problem a takiemu maluszkowi wygodniej w krótszych. Ja bym się nie wahała, jeśli tylko Twój TŻ ma normalne podejście to łap nożyce ![]() ![]() Monia, i super, mam nadzieję że sobie poradzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
już ty wiesz czemu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli jutro idziecie negocjować,będę trzymała kciuki. Szkoda mi tej grzywki,bo fajnie Milucha ze spineczkami i kitusiami wygląda. TŻ nie protestuje,ale happy też nie jest,bo lubi jej włoski. A u nas śnieg pada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko zasnęło
![]() czyli kupy ciąg dalszy będzie ![]() a dałam mu już pół czopka ![]() Kurosława ![]() ![]() ![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
Caro masz za***isty podpis
![]() No dobra,pochwalę się i pokażę wam mój brzuszek w 6 tyg ciąży ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-03-31 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja ci zazdroszczę tego brzuszka ![]() choć jak sobie pomyśle o całym tym czasie gdy leżałam i sikałam do baseniku to mi się odechciewa ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Ursull, chcę brać tylko nie wiem czy się da, może się okazać że jutro oferta będzie nieaktualna
![]() Carolajna, może potem pójdzie latwiej? ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wewnętrznie ![]() Cytat:
Oj są zwisy,ale troszkę brzuch wciągnęłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ursull gratulacje
![]() dziekujemy za brawa ![]() prosze nie nazywaj corki Nadia ![]() A co do grzywki, podetnij milusi bedzie wygodniej i szybko odrosnie. fajny ma plecaczek, a co tam nosi ![]() Caro trzymam kciuki, dawalas czopka? biedny michas ![]() Didi czesc ![]() Gosikk przynajmniej cos ruszylo, nie zalamuj sie ![]() ![]() Monia super wracajcie szybko do zdrowka ! ![]() A ja dzis karmilam natanka dopiero po 5 rano ![]() w nocy co prawda budzil sie z placzem bo chcial cyca ale 2 razy pil herbatke a tak to go jakos uspalam, dopiero o 5 nie mialam sily i dalam cyca, chcialabym skonczyc z tym juz bo mnie piersi bola, malo mleka mam juz chyba ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Usrull piekny brzuszek ![]() Carol nie mow do mnei kurosław ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Ursull o rany przepraszam ale literowke walnelam ![]() ![]() ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2010-03-31 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.