|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to jest zwykłe chodzenie ze sobą, a nie zwiazek.
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś młoda, jesteście ze sobą , ale wydaje mi się, że nie gotowi na prawdziwy związek.. bo sama zastanawiasz się nad pójściem z jakimś kolesiem na wesele, bo jest fajny itp, a może z myślą, że będzie lepszy od tego obecnego.. Dobrze w ogóle się znacie? |
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam biszkopt, nawet wyszedł
Po obżerałam się słodkim, aż mi niedobrze...
|
|
#966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie uznaje slowa 'na zawsze' 'nigdy' te slowa w slowniku u mnie nie istnieja. Stad moje podejscie ze sie rozstane kiedys z moim TZ. Cytat:
|
|||
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ale skąd te pewność? nie chciałabyś by był to TEN?
nie masz myśli, że może to coś na dłużej co Was łączy? Dla mnie to i tak nie jest miłość, tylko takie chodzenie by było miło, fajnie, nie nudno...
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-05-13 o 19:54 |
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze krytykuje Twoje podejscie? eh.... Dziewczyny, Wy tez tak na to patrzycie? |
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego wieczorku Dziewczyny
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Od jednego mojego pytania rozpoczęła się dyskusja
![]() Madziu, ja podobnie jak większość dziewczyn, trochę Twojego podejścia nie rozumiem..no ale każdy ma swoje więc masz do tego prawo ![]() Nie chce mi się uczyć |
|
|
|
#974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale troche go znam. Nie tak dobrze jak TZ.Zreszta co do wesela stwierdzilam ze raczej pojde na komers. Ze wzgledu na to ze wesel bede miec duzo, ze wzgledu na TZ.
|
|||
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
A ty gdzie śmigasz
?---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dla mnie jest taka sprawa, że jak kogoś kocham, wyznaję mu miłość to znaczy, że chce z nim być może już na zawsze, jak tylko jest dobrze między nami to tym bardziej chce z nim być na całe życie, nie zakładam z góry, że nie jest to realne tylko jak kocham to nastawiam i robię tak by nigdy się to nie skończyło, wiem że jak będzie możliwość to będę walczyć o związek, o miłość... Jednocześnie wiem, że może być różnie, że mogę nie być z nim ale nie czynię tego punktem centralnym w związku.... nie sprowadzam to tego wszystkiego....no bo po co się starać czy coś tam zrobić, zmienić skoro i tak nie będziemy razem bo sobie znajdę kogoś innego? Ja tego nie pojmuje, dla mnie to niezrozumiałe podejście...Nie wiem może przez wiek i przez to, że późno zaczęłam mieć facetów i nie znam takiego chodzenia z facetem w wieku nastu lat. I tak mimo wszystko lubię Cię ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Idę poczytać mam "Rekolekcje beskidzkie" ![]()
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
A ja układam własnie sprawdzian dla dzieciaków... musi być w miare łatwy, bo aż mi ich szkoda chwilami
Tak ich męczę, że szok
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po to sie starac ze teraz sie kochamy i chcemy zeby bylo dobrze a to ze wiemy ze sie kiedys rozstaniemy to swoja droga. Zyjemy teraz, mamy siebie jest fajnie, staramy sie. Przyjdzie czas jak sie rozstaniemy. Po prostu mamy tego swiadomosc
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie moja mama powiedziała żebym nie brała specjalizacji pedagogicznej bo zamorduję te biedne dzieci
|
|
|
#982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tez musze go zaczac stosowac. I nie podrazni skory na biuscie i dekolcie? Ja wlasnie jestem u TZta. Wczoraj umowil sie z kumplem na piwo i odwolal to spotkanie zeby ze mna posiedziec, bo zachorowalam ![]() A teraz mi zrobil moja ukochana herbatke z sokiem malinowym. U mnie tez juz zaliczenia sie zaczynaja i sesja tuz tuz ![]() Dziewczyny czy Was tez tak masakrycznie dzis boli glowa czy mnie jeszcze bardziej przeziebienie lapie? |
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
magda co do pogrubionego to sie zastanow co mowisz bo jedno drugie wyklucza, raz piszesz ze zakladasz ze nie bedziecie razem w dalszej przyszlosci a zaraz potem piszesz ze nie wiesz co bedzie... a jeszcze potem piszesz ze Ty chcesz sprobowac czegos innego i "NIE CHCESZ ZASTAC SIE PRZY JEDNYM FACECIE"!!!!! no na litosc boska, w mojej glowie sie to nie miesci... to po co wogole byc ze soba... gdy jest sie para to sie zaklada ze bedzie dobrze, mysli sie pozytywnie, a nie ze ja wiem i Ty wiesz ze i tak sie rozstaniemy... no masakra juz sie moze wiecej nie bede wypowiadac w tym temacie bo jeszcze powiem za wiele...
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo już się zorientowali, że podniosę poprzeczkę wyżej. Heh, dzieciaki![]() Wiesz, staram się ich NAUCZYĆ-po prostu. Nie jestem typem nauczyciela, na którego lekcjach jest drętwa atmosfera. Zazwyczaj jest wesoło, ale jak mnie wkurzą to krzyknąć potrafię
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też boli głowa |
|
|
|
|
#986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie się wykąpałam i zrobiłam peeling Oczywiście, będziemy się wspierać.
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż u kolegi ;> , jutro się widzimy.
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Namówiłaś mnie Po egzaminach zaczynam peelingowanie Tż u kolegi, Paprif wieczór dla siebie, nie myśli, nie denerwuje się, oddycha spokojnie, nie czeka na sms
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

I wygładzające. Ja stosowałam kiedyś na całe ciało, od szyi, aż po stopy. 

nie masz myśli, że może to coś na dłużej co Was łączy? 

?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)