|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta, nie ma Cię na gadu?
Cytat:
już K. wychodzi to zaraz pójdę sikuuuuu usunęłam nk
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-06-04 o 12:06 |
|
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wypędzam złe myśli. A sio, a sio, a sio. ![]() (a tak szczerze to też się boję wyników )
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
co się nasmiałam
K. się ubiera bo się okazało, że ma dzisiaj jakieś tam laboratorium. Założył koszulę i tak puka mi do pokoju, włazi i mówi :"no ku.rwa, zobacz! powinęły się te kieszonki, jak ja wyglądam?! " mówię, żeby to wodą wziął i rozprostował.. a on mówi, że brał i tak gładzi te kieszonki i w końcu mówi :" no ku.rwa... jakby mi suty sterczały... a je.bać tą koszulę ! co za dzień"... i się przebrał. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- K: jestem spóźniony, tararararara.. (5 minut) K: powiem mu, że specjalnie z Egiptu na zajęcia wracałem. Ja: świetny pomysł. K: no bym się wku.rwił jakbym poleciał do Egiptu i bym dostał smsa :"dzisiaj zajęcia"...
|
#966 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Przypominam stare czasy i oglądam rodzinę zastępczą. Stare odcinki były fajne. I ten Filipek taki fajny jeszcze. Miodowe lata też lowałam, jak byłam mniejsza.
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika, ja też! ja też! Rodzina zastępcza i miodowe lata <333
chyba posprzątam w chacie, niech się cieszą chłopy, że taką dobrą babę mają w domu. w ogóle K. narysował na szybie w kuchni taką tabelkę.. kto wynosi śmieci (ja nie muszę
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cho na to gadu ![]() nie mam ochoty znowu się stresować, bÓ.
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bonusy. A są jakieś nagrody ?A mi gg w ogóle nie chce się połączyć z serwerem od 3 dni. A nawiązując jeszcze do Rodziny, te dziewczynki ciemne też tak fajnie grały.
|
|
#970 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
OMG, weź wtedy byłabym od wszystkich wyższa a dziwnie jak obejmujesz faceta i jego głowa ląduje na Twoich cyckach ![]() Najwyraźniej. Ja już nie dołączam XD choć w sumie mogę zaszaleć na koniec. Chcę konto od nowa, bo głupie uczelnie nie pozwalają jeszcze wypełniać formularzyków. To tam sobie wypełnię, o. Mam potrzebę wypełnienia formularzyka. Cytat:
![]() mi się śnił odcinek Na dobre i na złe jakiś nieistniejący i obudziłam się dopiero jak się skończył ![]() Cytat:
choć to dopiero wywoła perturbacje rodzinne
|
||
|
|
|
#971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uła, u mnie to byłby dramat. Chociaż... mama jest tolerancyjna, ale rodzina od strony taty, babcia, dziadek i on sam, są bardzo religijni, więc też nie byłoby za fajnie. Ja do kościoła nie chodzę od dawna, ale wiem, jakie zdanie ma o tym tata.
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To moja rodzina też miała problem z moim ateizmem. Ale koniec końców póki co im to wali XD może myślą, że to tylko takie młodzieżowe bunty ale wiesz, tak sobie przypomniałam jak byłam mała i dowiedziałam się, że są ludzie innych wyznań, i "niewierzenie w Bozię" było dla mnie czymś strasznym i omg, moje dzieci nie będą tak miały o_O chociaż nie wiem czy nie wierzę. Chrześcijaństwo w swojej pierwotnej formie ma świetne założenia. Nie odeszłam od nich. Ale wolę wcielać te ideały w życie z własnej woli, a nie ze strachu przed konfesjonałem. I mam w dupie księży, którzy wszystko wiedzą najlepiej. Doskonale znają uczucia zgwałconej ciężarnej itd. Christianity isn't about criticism, you know. It's about helping people. Ale w kościele widziałam co innego, więc uznałam, że mam wyje.bane.A jak babcia będzie się czepiać - choć w sumie już przestała - to zawsze mogę jej przypomnieć, że kiedyś była w partii |
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ja uzbieram to mi usługują cały dzień Cytat:
ja za to usunęłam nk i grono
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie porządnie wkurzył ksiądz, który chodził po kolędzie. Zadawał mi pytania typu "czy mam chłopaka", a jak mam to czy wiem "czym to grozi". I to wszystko przy moim tacie. Powiedział też, że chłopakom zawsze się spieszy, a teraz dziewczyny takie uległe. W ogóle poczułam jakby chciał mnie urazić.Jeżu, a co on ma do moich spraw. Jak będę chciała się seksować, to i tak będę. Potem zapytał taty czy mi ufa. ![]() Denerwuje mnie właśnie to o czym piszesz - wszechwiedzący księża. Hahaha, to masz doskonały argument, który uciszy biedną babcię. Cytat:
![]() Nasza-klasa. Nie powiem jakie zdanie mam o niej. Kiedyś miałam konto, ale szybko usunęłam.
|
|
#976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Księża są głupi ja lubię tylko ojca Mateusza ![]() Kiedyś nk była spoko, bo naprawdę chodziło w niej o znajdywanie ludzi. A teraz... jfc ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ej, znacie to? <kaczortrex> bzz: kumpel ostatnio jechał w gdyni busem do domu <kaczortrex> i siedział murzyn <kaczortrex> weszła kobieta w ciąży no to ten coś tam po polska-afryka "pani siada; miejsca dla pani tip" <kaczortrex> jak wstał to tak szybko go podsiadła babcia ok 60 lat <kaczortrex> ten się na nią spojrzał i mówi że miejsca dla pani i pokzauje na ciężarną <kaczortrex> babcia do niego "pan nie wie że w Polsce mamy taki zwyczaj że ustępujemy starszym" <kaczortrex> no to murzyn się wkurzył nie wiedział co zrobić <kaczortrex> w końcu zebrał polskie zgłoski i pier.dolnął na cały autobus: "a my taka stara kur.wa w afryka zjadać" <kaczortrex> autobus w brech <kaczortrex> a babcia czerwona jak burak wstała <bzz> kaczortrex, ej, ale autentyk? <kaczortrex> niom <kaczortrex> w Gdyni miejskim jechał <kaczortrex> kumpel w pracy opowiadał aż kierownik z krzesła się spierdzielił |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.o jeżu, ale taki z poczuciem humoru murzyn.
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
He's got balls
![]() Ej, dziewczyny, zrobiłam to dezaktywacja w ciągu 14 dni o_O a ja myślałam, że zniknie od razu! I co teraz? XD nie mogę się zalogować jakby mi coś przyszło. Ale cóż, robię nowe konto i będę Was sukcesywnie zapraszać XD
|
|
|
|
#979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O ja, ale długo. Ja już nie mam cię w znajomych. A takie ładne zdjęcia miałaś.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Przeniosłam się na balkon.
Taka ładna pogoda. A jutro LŚ rusza.
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam do nk nic nie mam, za to facebooka nie lubię jakoś. a te pinezki to mi w zasadzie zwisają... coś chciałam napisać, tylko co?! dobra nieważne. byłam z mamą w ogródku, posadziłyśmy ozdobną trawę, trzy tuje + jakieś drzewko i zrobiłyśmy bramkę [tutaj radosna twórczość wyszła] i się jakoś zamyka. ed. chciałam jeszcze dodać coś o nk, ostatnio koleżanka w naszym wieku napisała komentarza "blablabla, liczę na rewanż"
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-04 o 14:44 |
|
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa, i chciałam się zapytać.
Składa ktoś papiery na UAM? Nie mogę się połapać na ich stronie co i jak z rejestracją.
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój nowy facebook nie chce Cię wyszukać ![]() W ogóle, że tak powiem po krakowsku, weźcie mnie zapraszajcie ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Może nie da się tam jeszcze rejestrować? |
|
|
|
|
#985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wychodzi na to, że rejestracja trwa do 14 czerwca wraz z dowiezieniem już teraz kopii dowodu i podania. Czy to możliwe, że tak szybko trzeba ?Dobra, spoko, znalazłam. Do 18 czerwca mam się zarejestrować i wpłacić pieniądze na konto. Tylko na medyczny trzeba jechać z dokumentami.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-06-04 o 15:07 |
|
|
|
|
#986 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niemożliwe. Jak zanosić podania nie znając wyników matury? Zaraz to obczaję. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
|
#988 | ||||||
|
Konto usunięte
|
to nieźle
Cytat:
![]() idź , idź poroznoś. a szkolenie dzisiaj miałaś? . ja też.Cytat:
głupie takie sny. ja już jakiś czas temu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
>Cytat:
Hej, hej, hej ;*** w końcu pogoda jest cudna. byłam na zakupach, po chrześniaka a teraz sobie odpocznę. w ogóle ciągle dzisiaj myślę że jest sobota i wczoraj cholerne komary mnie pogryzły |
||||||
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19784901]w końcu pogoda jest cudna. byłam na zakupach, po chrześniaka a teraz sobie odpocznę. w ogóle ciągle dzisiaj myślę że jest sobota
A u nas powódź. A sobota owszem, jest - dla supermarketów i komunikacji miejskiej
|
|
|
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
wczoraj poszłam na imprezę rodzinną (50-tka ciotki) i mamuśka mi się wstawiła W ogóle ciotka nalała mi (rodzinka zawsze proponuje pełnoletnim jakiś alkohol) szampana i wcisnęła jakiegoś drinka. A później spróbowałam jakieś wino z Chile Później ciotka, kuzyn, kuzynka jej chłopak i moja mama wyszli na balkon na papierosa. Wychodzą, a moja mama do mnie "a Ty nie zapalisz?" ja takie oczy na nią. Przecież ja prawie w ogóle nie palę a tym bardziej nigdy nie paliłam przy rodzinie. A dzisiaj rodzinka się zjechała w poniedziałek jadę wyrobić sobie książeczkę sanepidowską, mamuśka mi powiedziała, że w razie czego pokój we Wrocławiu na wakacje miałabym załatwiony. O ile pojechałabym tylko ze swoim Tż
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

proszę mnie spałować czy coś 
)

a dziwnie jak obejmujesz faceta i jego głowa ląduje na Twoich cyckach 
choć to dopiero wywoła perturbacje rodzinne 

Powiedział też, że chłopakom zawsze się spieszy, a teraz dziewczyny takie uległe. W ogóle poczułam jakby chciał mnie urazić.

. ja też.