![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- część V
meggi jak dla mnie 43
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
roux- wierz mi ,że żałuję,że nie mogę siedzieć tu 24/h nadrabiać wątku i częściej pisac i odpisywać.. i wyciągasz w tej syt.pochopnie wnioski.
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nieporozumienia wychodzą, jak wlasnie teraz. Cisza dot rodzinki Leny. Pozniej Ty pytasz o wiadomosc, Lena odpowiada. Ja czytam i ....odpisuje. lol. Ruciak nie ma czego zazdraszczac ( jakby to Rielka powiedziała) zaniedbałam sie, srałam w gacie, a teraz musiałam kupe kasy na to wydac i jeszcze kupe wydam. Kosztowało mnie to mase stresu, schudłam 6kg...;/ noo...ale racja haha od lusterka odejsc nie moge ![]() A Ty masz kanał dokonczyc?
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
ja jutro idę z buta.. ;d 5-dniowa pielgrzymka
![]()
#965 |
Zadomowienie
|
meggi napisalam ci na profilu wizazowym moje dane, dodaj mnie do ziomkow na fb prosze c;
i na ile planujesz zostac w tej francji ?
#966 |
Zakorzenienie
|
tak, dokonczyc kanalowe,
jeden chirurgicznie usunac ![]() ![]() i 2 jeszcze ubytki z tylu- ale to szybciutko boje sie tylko, ile to pieniedzy bedzie. eh.
![]() |
#967 |
Zadomowienie
|
mi mama teraz wydala ponad 200zl na lakowanie wszystkich zebow. No i mam spokoj!
#968 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojej babeczki 1 kanał ( a w zębie moze ich byc kilka) kosztuje 90 zł+ wypelnienie 130+znieczulenie 20+ zdjęcie 20. w poniedziałek mam zęba z 3 kanałami. bedzie ok 450 zł. ;/ a nie wiedziałam tez, ze samo wyrywanie (zwłaszcza chirurgiczne) jest droższe niz plombowanie! ;/ droga impreza, eehh. Idziesz prywatnie czy na NFZ. zdaje sie ruciak, ze offujemy :P:P ![]() no ale kazda au pair wyjezdzajac powinna byc zdrowa ! ![]()
![]() |
#970 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dokladnie. komentuje sie to, co widzi sie tu na forum. I tylko z tych stron dowiadujemy sie o sytuacji nowych hostów Lenki. bylabym niezmiernie usatysfakcjonowana (i mysle ze nie tylko ja ![]() ![]() bo na podstawie tych strzépów informacji wychodza wlasnie takie nieporozumienia. a szkoda. Cytat:
![]() Ale sie odwazylas i za to brawo. ![]() ba! wrecz owacje na stojáco! ![]() moje drogie lasencje. ja Was zegnam na najblizsze dwie godzinki ![]() i prosze mi tu w tym czasie za duzo nie drukowac,bo ja nie nadázam! a tymczasem, adios.uciekam na mecz. ooo! juz slysze ten charakterystyczny hymn! ![]() (sercem przy Br,ale rozum mówi ze wygra Hol... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeh. Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
aaahh dziekuje Rielka!! ![]() naprawde, moge to uznac za największy akt odwagi w moim zyciu, niczego innego sie tak nie boje. heh to miłego kibicowania!!! ![]()
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,bez obrazy, ale jak nie jest sie pewnym sytuacji, to trzeba zapytac.
zwyczajnie. ja mam odwage mowic, co mysle i obrywam za to cale zycie (raz myslalam,ze mnie pobija ![]() wiec nie oceniac, jak nie jestescie pewne sytuacji. wiec jesli my nie piszemy wszystkiego, a wydaje mi sie,ze w najwazniejszych momentach szukania rodzinek teraz w liv, wiedzialyscie wszystko, to wydaje mi sie, ze takiej reakcji nie powinno byc. zadna odwaga komus cos wypomniec na forum. zadna. .................... ![]() roux. ile za kanalowe? matko kochana. wez nie dobijaj mnie teraz : ( napisalas,ze chirurgiczne jest drozsze niz plomba, znasz moze cene? ![]() ojp - dawaj ![]() powkrecam sobie przed wyrywaniem ![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
subskrybuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
mycha
![]() opowiedz cos ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-07-02 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
ruciak
...oceniamy to co widzimy, nie mając najmniejszego pojęcia, ze cos jeszcze jest w tle. I tego byłysmy pewne. ![]() nooo...ceny sa przerażające, ale u Ciebie mogą byc mniejsze, sprawdz cennik gdzies na necie, to zalezy od miasta, renomy....w Rzeszowie powiedzmy ceny za plombę wahają się od 70 do 150 zł. wiec...różnica wielka. wyrywanie u tej mojej dentystki, w zależnosci od tego czy łatwo ząb pojdzie czy nie to 180-240 zł + 40 zł szwy. ja na przykład rozmawiałam z nią i mowiłam, ze jak w czasie narkozy nie zdazy mi wyrwac, to niech zostawi te ósemki, ja je wyrwe na żywca, bo sie nie boje ( a chciałam isc na NFZ do chirurga szczekowego, nic bym nie zaplaciła- a ona jednak zdążyła i ...musiałam zapłacic ponad 700zł dodatkowo) mycha powitac!! wiedziałam, ze kogos mi tu na forum brakuje ! ![]()
#976 |
Zakorzenienie
|
Leje się ze mnie przy tym upale, jaki u nas panuje :/ Jak pięć miesięcy pracowałam sprzątając i gotując, tak teraz od poniedziałku dostanę znów dzieci (wymiana z drugą au pair). Nie wiem, co lepsze, no ale zobaczymy.
Przez ramię oglądam sobie meczyk Brazylia:Holandia ![]() ![]() Hości chyba chcą fundnąć mi kurs pływania ![]() A no i mogę się podzielić radością, że mój T Ż dostał się na studia nie tak daleko ode mnie, a nie jak planował wczesniej 500 km dalej, bo na pd Niemiec. Więc zatrzymam go dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
700 zl wiecej? przerazaja mnie te ceny.
jedyne co wiem, to to,ze na nfz plomba kosztuje 50 (juz tych starszych w ogole nie maja tam, 50 za te, dzieki ktorym nie widac w ogole ,ze gdzies jest plomba! ) na nfz mowisz chirurg szczekowy za darmo? wlasnie w glowie mam, ze moja dentystka, jak spytalam, czy to bedzie za darmo, to powiedziala cos,ze on tez przeciez musi zarobic ( albo mi sie to snilo, juz sama nie wiem) i ze " przeciez nikt ci nie bedzie kazal od razu calej sumy placic" to przerazilo mnie to. nie wiem, moze udaloby sie odczekac ze splata? i jakbym wyjechala, to po pierwszym tygodniu od razu przeslala pieniadze i zaplacila? ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- mycha- fajnie sie ulozylo ze studiami twojego partnera! swietnie! a z tym kursem- sama bym poszla ![]() niby plywac jakos tam umiem, ale z jachtu do glebokiej wody nie skocze ![]() ![]() wydaje mi sie,ze hosci jak proponuja, to placa- chyba nie wspominaliby o tym, gdybys sama musiala placic? no ale pewnosci nie mam, tak tylko mysle. o, to do dzieci wracasz teraz. tez nie wiem, co lepsze ![]()
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
U Was też jest taki upał? U mnie 35 St w cieniu....
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
mycha, gdyby oni placili- ile bys frajdy miala z tego!
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-07-02 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
HEJ dziewczyny!!!
Dobrą rzeczą w podróżowaniu autokarem jest dostęp do neta ![]() Mamy właśnie przerwę poł h, przed wjazdem w tunel pod la manche ![]() Ogólnie jedzie sie bardzo fajnie! Mam 2 siedzenia dla siebie, duzo miejsca i superprzystojniaka przede mną ![]() W nocy było trochę chłodno ale się przykryłam i spałam jak niemowlę ![]() ![]() ![]() Trochę gorąco było koło 13, ale teraz już jest idealnie ![]() Spróbuję nadrobić wątek w tunelu ![]() BUZI!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie, czy lepiej wykupić euro26 czy EKUZ ? Czy muszę wykupić to i to ? Jak myślicie i jak Wy zrobiłyście ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Założyłam w końcu fb,a jeszcze niedawno mówiłam,że nigdy tego nie zrobię ehh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
Aha, na spotkaniu bardzo bardzo chcę być,a le nie wiem czy mi się uda - nie wiem jakie plany będą mieli co do mnie hości
![]() ![]() Mi miejsce jest obojętne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ruciaku no pewnie ze chirurdzy szczekowi są na NFZ ![]() a z tym płaceniem to nie mam pojęcia, jak to jest- ja za zabieg musiałam zapłacic całosc. Zaliczkę 2 tys dzien wczesniej a reszte w dniu zabiegu. i teraz za kazdym razem gotówka place. Moze ktos faktycznie ma tak, ze placi sie w ratach na przykład. A skad Ty dokladnie jestes? Poszukaj sobie nawet na wizażu, czy jest u Ciebie w miescie jakis dobry chirurg na NFZ.... Musi byc jakis, szkoda zebys przepłacała.... ehh Londkowiczki, zazdroszcze Wam spotkania!!! ![]() Może Szwajcaria i Francja też jakies spotkanko urządzi? My z nowinką juz planujemy sie regularnie spotykac ![]() ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-07-02 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, umieściłam ofertę na gumtree i dostałam taką odpowiedź:
Hi Ania, I just saw your ad on Gumtree and wondered if you would be interested in a live-in job with no young children? It is helping on an outdoor market stall for 2 days at the weekend and 1 during the week plus a few hours housework. It's not necessary to drive or have previous selling experience, just a good sense of humour and a helpful personality! Plenty of free time. We pay £80 a week with own room, food etc. (just like an au pair) and we live in Zone 4, north-east London. We need someone asap so if you are interested, please contact me. If you're not, there is no need to reply and I wish you good luck. Regards, Judy co myślicie? szczerze mówiąc dla mnie to świetna oferta, ale może nie widzę jakiegoś przekrętu dlatego proszę was o zdanie ![]()
#986 |
Konto usunięte
|
a to nie ta sama oferta którą Karola wklejała?
Dzień dobry moje Panie tak w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
roux- dzieki za rady. mam nadzieje,ze uda mi sie jak najtaniej to zalatwic.
lucy ![]() ![]() confused- dostalam taka sama wiadomosc. spytaj ich co to znaczy outdoor market lepiej ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- witamy, witamy Aniola Stroza ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
myślę, że chodzi o targowisko (stall)
![]()
#989 |
Zakorzenienie
|
2 dni temu?
jakos ostatnio ![]() nie bylam zainteresowana, choc jestem ciekawa, jaka prace dokladnie maja na mysli
![]() |
#990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha, ok ! No więc, musiałam usunąć 2 ósemki górne (do aparatu), które siedziały jeszcze w kości i 2 ósemki na dole, które były zepsute i rosły poziomo ![]() ![]() ![]() ![]() Pojechałam na kontrolę, on się pyta jak tam, czy buzię umiem otworzyć, a ja, że nie, że tylko na 3 cm umiem, a on mi włożył palce do buzi, otworzył mi ją, mi łza poleciała a on: "No i co ? Widzisz, umiesz ![]() ![]() Musiałam robić sobie okłady, po zabiegu z lodu, a kilka dni potem rozgrzewające, bo mogła być taka opcja, że mi mięśnie jakoś zesztywnieją i nie będę mogła żuchwą ruszać ![]() Naprawdę, nacierpiałam się wiele, ale chyba było warto ? ![]() Jak macie mocne nerwy, mogę Wam pokazać zdjęcie tych zębów, wzięłam na pamiątkę ahaha Ale off'a zrobiłyśmy, wybaczcie nam wszyscy ! Ale naprawdę, jeśli zastanawiacie się nad wizytą u dentysty czy założeniem aparatu, nie ma na co dłużej czekać.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2010-07-02 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.