|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
oo widzę Małą że sama tu siedzisz
ja co jakiś czas zaglądam ale nic się tu nie dzieje chyba pojedziemy na weekend na działkę więc i ja się nie będę udzielać a Anisia na pewno wypoczywa po wczasach |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z frontu kalek..
bol jest nieziemski, biore zastrzyki przeciwbolowe na morfinie, ale i tak neiwiele sie zda.. TZ dal mi pare cwiczen do wyknywania w wodzie i juz z deka lepiej, bo teraz to nawet nie mam co jechac do bari do elkarza bo wszyscy na urlopach. Generalnie skrzywienie poglebiolo sie nagle, a ja jestem przekrzywiona na lewo |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o bidulo współczuję ci bardzo mam nadzieję że ci to szybko minie a kto sie zajmuje dzieckiem tz zdecydowaliśmy że jeszcze dziś jedziemy na działkę więc się żegnam z wami pa pa |
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
A my dziś wybyliśmy na takie większe zakupy marketowe Ola drzemkuje do dziś dnia, ale jak uda się że śpi 1-1,5 h to jest wielki sukces, bo przeważnie komarzy po 30-40 minut ![]() Córa mi szaleje a jak padnie skończę horroras z małżem ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Marti ogromnie Ci współczuję duuuuuuuuuuuużo zdrówka
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
oj, Marti - to ci się narobiło
![]() Kasiu - ale ci się udało z tym płaszczykiem, napewno się przyda na deszczowe dni my dziś pojechaliśmy oglądać wózki dla lalek i masakra, jakie ceny najtańszy ponad 160zł wróciliśmy więc bez wózka ale za to z policyjnym autkiem za marne 16zł ale ma 4 wypasione sygnały, świeci i ma ogromne koła córa oszalała i tylko z autkami biega (ma jeszcze takie małe Wadera z lidla) potem jeszcze pojechaliśmy kupić jej tenisówki bo sandały za małe (szoruje paluchami po chodniku ) a nie opłaca mi się na koniec lata kupować...fajne są-granatowe w różowe groszki, na rzep z motylkiem wogóle zacieszam bo mimo, że jednak 2-godzinna drzemka się odbyła (spała do 16-tej) to Maja mi poszła spać przed 21 bo jeszcze pracuje...
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
cześć baby
wreszcie chwilka , siądę i coś napisze. widze ze tu tyle sie narobiło, połowa chora, druga połowa wyjechana spóżnione zyczenia dla wszystkich solenizantów szybkiego powrotu do zdrowia "kaleki" ![]() a teraz w skrócie raport z wczasow wsiowych było cuuuuudnie droga nawet ok, pierwszy raz jechałm tak daleko (250km) sama z Wiki. Przespała tylko godzine i 20 minut a potem musiałam ja zabawiac 3 razy stawałyśmy, jakos było. Gorzej zdecydowanie było jak wracałyśmy bo obudziła sie po 20 minutach i nie umiała zasnąć jazda na całego, nic nie pomagało, nie umiała zasnąć przez prawie 2 godziny w koncu padła jak juz dojezdalismy do domu. Nowy pomysł mojego dziecka na nudę wyrywanie włosów i to garsciami. Nie zeby z nerwów, poprostu dla zwrócenia uwagi załamka normalnie, nie dosc ze te pazury obżera to jeszcze będzie łysa. Skąd ona ma takie pomysły to nie wiem. No ale do rzeczy, czyli do samego pobytu na wsi Wiki była zachwycona wszystkim dookoła. Tu pianie koguta, tu krówki, byczki, konik, no normalnie raj na ziemi dla takiego dzieciaczka. No i uwaga .....atrakcja sezonu miesięczny szczeniaczek biedaczek, Wiki go porządnie wymęczyła, nosiła, przytulała, hustała itd. I oczywiscie od rana do wieczora musiała biegac po dworze, wieczorami padałam na pysk aaaa zapomniałam, koszmar z zasypianiem tylko 2 razy spała w dzien a i tak wieczorami zasypiała z płaczem. Słaniała sie na nogach od 17 wiec zasypiała o 19 i o 7 pobudka nie powiem ze wypoczęłam a w ostatni dzien , jak juz wyjezdzalismy, to ocieliła sie krowa, wiec Wiki jeszcze jałówkę głaskała mam mnóstwo zdjęć, postaram sie wrzucic jak znajdę chwilkę.no to tyle u nas, rozpisałam sie jak nigdy
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Maluśna kochana bo te płaszczyki już weszły do sprzedaży, ale zacieszam, bo teraz jeszcze trafiłam, ma pełną rozmiarówkę a później to pewnie wsio będzie poprzebierane. Tak było jak majteczki kupowałam, co ja się naszukałam fajnych i skompletowanych w jedym woreczku w rozmiarze 2-3 latka to moje Zaraz zmykam na śniadanie i życzę Wam babeczki miłego dnia, ja mam pms-a i mu buuuuuuuuucha ![]() jak ja pisze... mamy nowa klawiaturę i nie moge sie przestawic
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-08-07 o 08:19 |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale tu zastój, hmmmm wszystkie sie weekendują? zaraz jedziemy na zakupy, po buty dla mnie, moze juz dla Wiki na jesien i moze jeszcze cos kupie dla siebie. mamy zgryz z TZ i jest niefajnie. Wkurzył mnie wczoraj i sie nie odzywamy a jutro mamy jecxhac do Ogrodzienca
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna współczuję
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
hello
no jak to gdzie byłam ? na porodówce małża podwiozłam ale się uśmiałam ze snu Sosenki szkoda że się nie ziści wspominałam przecież nie tak dawno że jak zniknę to znak że zmieniam neta było nawet nieźle, bo przez tydzień miałam jeszcze resztki za darmo z upc, a w piątek z rańca mi zamontowali z nowej firmy ale szybko musiałam wybywać na wieś na urodziny do mojej chrześnicy, wróciłam niedawno bo nocowałam tam z Mikim małz nie płakał po nas, zdązył sobie kolesi sprosić na wódkę efekt opłakany, hrabiego kac dopadł i nie mógł dziś kończyc swoich prac na budowie śpi jak niemowlak, cud że nie chrapie ![]() a na wsi , bosko, Miki wypoczywa, i jak Wiki, miał towarzyszkę małą suczkę wspaniale patrzeć jak się dzieciak ze zwierzakiem bawi zwiozłam od chrześnicy , kieckę na wesele, ale tż już zgrzyta zębami bo to bombka zobaczę czy jakoś te zgrzyty mu przejdą , czy może coś innego mi się w łapki dostaniedostałam od babci kasę na imieniny to chyba jaką pandorę na rękę sobie zapodam chrześnica baaardzo zadowolona z charmsów, dziękuję Wersta za podpowiedź co do prezentu osiemnastkowego Cestusia bardzo mi przykro że tak sromotnie przegralaś bitwę o pierwsze, wartościowe miejsce, trzymam kciuki żeby to byla tylko rozgrzewka przed lepszymi kąskami
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Kasiula
ze tez musimy łączyć sie w pary z takim głupim gatunkiem pojechałam sama na zakupy, zrobiłam sobie dobrze i kupiłam 2 pary butów na jesien ![]() ![]() i sweterek dopszeeeee mi rzeczywiscie ciuchów tanszych w sklepach mnóstwo ale mój rozmiar tak przebrany takie fajne dzinsy były w bereshce po 39 zł i wszystko wielkie baby gdzie Wy??????????????
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmmm... pustki... tak jak się spodziewałam
![]() Takuśna, podziwiam, że w taką drogę się wybrałaś sama z Wiki A co to w Ogrodzieńcu jutro będzie? Chyba, że tak po prostu ruiny jedziecie zobaczyć? Tak już dawno tam nie byłam, muszę w końcu TŻta wyciągnąć Marticia oj ale Cię siekło Zdrowiej kochana |
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna co do sklepów to dokładnie jest jak piszesz... wsio mniejsze przetrzepane na amen... 36 dopaść to naprawdę cud, a mnie się udało ze sweterkiem, mojej mamie tak się spodobał że chciała lecieć po 38-ke bo było po jednym egzemplarzu z danego rozmiaru, ale jak wpadłyśmy tam z mamą została tylko 40-tka.
Aniu super, ze chrześnica zadowolona ![]() Ale upał... normalnie już się kleję do łóżeczka Oli
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
A wIKI ZNOWU BUNT ZE SPANIEM. Sory za capsa, nie bede kasowac
a nie spi od 9 załamie sie jak moje dziecko bedzie miało spanie po mojej mamie. Jej wystarcza 6 godzin i nie rozumie ze innym trzeba więcej ![]() a do Ogrodzienca tak jedziemy rekreacyjnie bo byłam z 20 lat temu i jakis park miniatur tam jest? zna sie któraś?
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
leży
ja odpusciłam i wzięłam Wiki na dół, nie bede jej usypiac w łózku
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna, no właśnie sobie teraz wygooglowałam ten park miniatur. Nie miałam pojęcia, że coś takiego zrobili, ale widzę że otwarcie było w czerwcu więc nic dziwnego że nie wiedziałam
I plac zabaw jaki wypasiony Nawet nie wiem ile tam nie byłam |
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Marti zdrówka życzę bo szkoda wakacji
słońce, plaza , tż , sama uroda życia, a ty niedysponowana Kochana trzymam kciukasy za szybkie ozdrowienie Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-08-07 o 22:04 |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Marticia zdrówka... bidulko
Anisia zapodałabyś jakimiś fotkami z wakacji oglądałam kilka jak jeszcze wysłałaś będąc nad morzem ale może czymś dasz jeszcze nacieszyć oko![]() Ciekawe jak tam Jowiszowa się miewa pewnie sączy winko z mamą![]() Wiecie jak mnie Tymek ostatnio rozwala do tz woła TATKU heeh ja tak kiedyś na żarty powiedziałam i teraz tato już nie mówi wcale hehe ja jestem mamusia, mama też poszło w zapomnienie.Dzisiaj wracaliśmmy z zakupów późno coś przed 21 i chmury się tak dziwnie ułożyły- na dole było jasno i taka mocna granica prawie czarnych i on do nas mamo tam jest morze, jedziemy nad morze ubaw mieliśmy![]() dobra idę z tz na filmik ![]()
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę
od urodzenia patologos i now... ale lubię też ten widok, jak zasypia patrząc na mnie i jeszcze mam fuchę kiziania jej po nogach
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
![]() Piotrkowi wyrzyna sie pierwsza piątka.. jeszcze pod dziaslem, ale od kilku dni jest masakrycznie nieznosny ![]() pcha rece do buzi i piluje po tej piątce.. echhh i nic tylko "papaaaa" i "papaaa" dzisiaj mialam pobudke przed 6... a jutro juz do pracy... dostalam w koncu caly etat
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia - to super, że wracasz na pełen wymiar
Piter przegonił żonkę z ząbkami, bo u nas piątek nie widać coś długo jak na zęby więc może jakiegoś wirusa podłapała ![]() a my wczoraj pojechaliśmy do P-nia szukać wózka dla lalek dla młodej i lalki na urodziny nieźle się umordowaliśmy, bo ulewa nas zastała, połowa parkingów zalana, momentami nie szło wyjść z auta w sumie tylko jeden wózek odpowiadał nam cenowo i wielkością dla Majki więc go kupiliśmy. nie podoba mi się zbytnio bo jest różowy chciałam zielony lub pomarańczowy lalkę kupiliśmy na allegro bo w sklepach taka drożyzna, że szok np. baby alive kosztowała 287zł a taka sama jak Igusiowej i Olutkowej...no kosmos, mówię wam.dziś pogoda już w miarę, nawet na spacer udało się wyjść chociaż trochę kropiło. a tak ogólnie to niedzielna nuda, dziecko śpi...
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy jeszcze dwa smoczki, jak te przegryzie to juz zrobie pozegnanie ze smokiem na zawsze. Teraz go nawet nie ssie, tylko grzebie w zebach. A wole, by to robił smokiem, a nie paluchami
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam parę fotek
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 3315369
Załącznik 3315370 Załącznik 3315371 Załącznik 3315372 Załącznik 3315373 Załącznik 3315374 Załącznik 3315375 Załącznik 3315376 Załącznik 3315377 Załącznik 3315378
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze wariacje Piotrka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=l0MQKLBcIRA tylko cos sie glos z obrazem rozjezdza i film obrocony
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jakie piękne fotki
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki akrobata z Piterka
W Karwii będziemy mieć na podwórku trampolinę, więc atrakcja murowana ![]() Cudne fotki ![]() Mati wczoraj rozwaliła sobie kolano Wszystko nic, tylko jak widzi plaster na swojej nodze to traci zdolność chodzenia Symulantka mała
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-08-08 o 20:55 |
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
ponoc najszersza jest wlasnie w swinoujsciu
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() szukaliśmy bodźców z Mati jest agentka Piotrek ma fazę, że jak upadnie, albo coś, to jest najpierw "ałaaa" a potem w zależnosci jak boli, albo ryk, albo brak reakcji
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

duuuuuuuuuuuużo zdrówka
najtańszy ponad 160zł
wróciliśmy więc bez wózka ale za to z policyjnym autkiem
za marne 16zł ale ma 4 wypasione sygnały, świeci i ma ogromne koła
) a nie opłaca mi się na koniec lata kupować...fajne są-granatowe w różowe groszki, na rzep z motylkiem
wreszcie chwilka , siądę i coś napisze.
3 razy stawałyśmy, jakos było. Gorzej zdecydowanie było jak wracałyśmy bo obudziła sie po 20 minutach i nie umiała zasnąć
jazda na całego, nic nie pomagało, nie umiała zasnąć przez prawie 2 godziny w koncu padła jak juz dojezdalismy do domu. Nowy pomysł mojego dziecka na nudę
Zaraz zmykam na śniadanie i życzę Wam babeczki miłego dnia, ja mam pms-a i mu buuuuuuuuucha 

coś długo jak na zęby więc może jakiegoś wirusa podłapała