Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 23:07   #961
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Ja się co prawda nie udzielam, ale ślędzę wątek (i wszystko co ze sprawą Iwony związane) od samego początku. Muszę stwierdzić, że rzeczywiście niektórzy się za bardzo nakręcają. To się rzuca w oczy.
..dlatego ja wole codziennie odwiedzac watek bez udzielania sie gdyz coniektorzy popadli tu w dziwnego rodzaju fanatyzm.
Pomoc jest bardzo wazna,ale to co sie tutaj wypisuje przekracza ludzkie pojecie.
Stary 2010-08-09, 23:07   #962
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez lager Pokaż wiadomość
Sam już nie wiem co o tym myśleć... Wydaje mi się, że głupota dzisiejszych (nie wszystkich) kobiet wzięła tutaj górę. Świat się zmienia, społeczeństwo się zmienia, poglądy się zmieniają, ludzie się zmieniają. W dużej mierze większa ilość dzisiejszych nastolatek to jakieś niedorozwoje według mnie. Same imprezy w głowie, żeby iść się napić do nieprzytomności a rano robić wielkie halo oto że nic się nie pamięta, bo wychodzi że obracało ją 4 ostatniej nocy. Ja nie jestem jakimś zwapniałym kolesiem, też lubię się bawić, ba, nawet bardzo, wypić też coś lubię, ale wszystko z umiarem, bo znam granice dobrej zabawy. Poza tym nie traktuję alkoholu czy innych używek jako drogi do dobrej zabawy...
Coraz bardziej i więcej słychać o tym, jak ludzie nie biorą nic sobie do serca. Aby było fajnie przez chwilę. Jest mnóstwo takich codziennych sytuacji, gdzie ludzie pokazują, że racjonalne myślenie to nie ich mocna strona. Co weekend na drogach ginie kilkadziesiąt młodych ludzi wracających z imprez-mówi, piszę się o tym non stop- ch*j, za tydzień zginie tyle samo albo i więcej. Mówi i pisze się o tym, jak to kobiety umawiają się przez internet z nieznajomymi, a potem są zabijane, gwałcone, bite, wywożone-nic to nie daje, coraz więcej takich pind. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać głupoty ludzi, którzy po prostu myślą, że ich to nie dotyczy.
Nie chce nikogo oskarżać, tym bardziej że mogę się spodziewać co przechodzi rodzina Iwony, ale mam takie samo prawo do napisania swojej opinii, a w swoim życiu już trochę widziałem.
Według mnie Iwona zdecydowanie była żądna jakich przygód... Jakieś tajemnicze profile na erotycznych portalach, jakieś ogłoszenia o sesje zdjęciowe, jakieś powiązania z jakimiś alfonsami itp. Nie mówię, że to musi być prawda, ale skądś to się wziąć musiało, prawda? Przecież ludzie nagle sobie niczego nie powymyślali.
Jeżeli żyje, to będzie miała wielką nauczkę żeby do życia nie podchodzić poprzez zbieranie wrażeń i mam nadzieję że to będzie duża przestroga dla wszystkich pań tutaj goszczących.
Pamiętajcie- bawić, pić, bzykać się (nawet w większych grupach jak kogoś to kręci) można też bezpiecznie (jest mnóstwo swing klubów i tego podobnych rzeczy), ze nie koniecznie trzeba umawiać się z alfonsami na sexparty...
na jakiej podstawie sądzisz z była żądna jakichś przygod
tajemnicze profile na erotycznych portalach---przecież to nie jej profil tylko jakiejś dziewczyny PODOBNEJ do niej
ogloszenia o sesji...brała w nich udział widziałeś masz foty
powiązania z alfonsamidowodz iki poprosze,jeden post dziwnej baby co to chciala dokopac swojemu alfonsowi i nagle jesteś przekonany ze Iwonka ma z nim powiązania

to wam chcialam dziewczyny uzmyslowić macie czarno na bialym jacy ludzie moga być i jak po kilku linkach mają obraz Iwony w swoich umyslach

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:07   #963
lager
BAN stały

troll

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-08-10 o 08:06
lager jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:11   #964
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Nie, nie znam jej dlatego nie piszę o tajemniczych profilach, sesjach zdjęciowych czy alfonsach...masz na to jakies dowody? Nie masz więc po co te bzdury powtarzasz?

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:13   #965
AguŚ87
Zakorzenienie

najlepiej jak ktoś nie zna człowieka osobiście a WSZYSTKO o nim wie i wystawia ocene mmmmmmmmm wcale nie dziecinne
Stary 2010-08-09, 23:15   #966
lager
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AnnaMaria8100 Pokaż wiadomość
o profilach na erotycznych stronach to pewnie ja pisałam, siostry miłosierdzia ze szkoły klasztornej tam nie siedzą
No nie, ale na pewno nie prostytutki... Prostytutki maja swoje portale na ogłaszanie się za kasę, a na portalach czysto amatorskich chodzi raczej o dobra zabawę... (chyba dobrą) Ale kto co lubi.

Widzisz, masz żal do mnie że ja piszę takie rzeczy, a sama piszesz o kobietach które chcą się umówić na sex że dziwki itp.
Zastanów się najpierw, dobra?
Stary 2010-08-09, 23:16   #967
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty w to mieszasz prostytutki? Gdzie ja o tym pisałem?
W jednym zdaniu najeżdżacie na mnie że powielam ploty, a w drugim dopisujecie jakieś farmazony do moich wypowiedzi? Czy to normalne? Ogarnijcie się trochę, ja nigdzie nie oskarżałem Iwony... Mam takie samo prawo opisać moje odczucia na ten temat co inni...
Poza tym ja też śledzę cały wątek od pierwszego dnia odkąd pojawił się w mediach, ale po doświadczeniach życiowych wiem, że dużo rzeczy się dzieje, a niektórzy myślą że to tylko na filmach tak może być.
Fajne masz doświadczenia życiowe. Pewnie sam masz profile na erotycznych portalach, jakieś ogłoszenia o sesje zdjęciowe, jakieś powiązania z jakimiś alfonsami itp.
skoro piszesz posty z własnego doświadczenia....

Ne mierz każdego swoją miarką....

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 23:18   #968
candeur
Przyczajenie

http://forum.gp24.pl/kto-widzial-iwo.../page__st__440

ostatni post na tej stronie,
autor: mama Iwony

ehe.... dobre sobie.
Jak to niektórzy czytają wizażowe forum bez zrozumienia...
candeur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:21   #969
lager
BAN stały

troll

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-08-10 o 08:04
Stary 2010-08-09, 23:23   #970
AguŚ87
Zakorzenienie

HELOŁŁŁŁŁ

troszkę kultury bo dostaniesz bana za takie teksty.

KULTURA ludzie.
Stary 2010-08-09, 23:24   #971
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
No nie, ale na pewno nie prostytutki... Prostytutki maja swoje portale na ogłaszanie się za kasę, a na portalach czysto amatorskich chodzi raczej o dobra zabawę... (chyba dobrą) Ale kto co lubi.

Widzisz, masz żal do mnie że ja piszę takie rzeczy, a sama piszesz o kobietach które chcą się umówić na sex że dziwki itp.
Zastanów się najpierw, dobra?
Nawet gdyby lubila sie dziewczyna zabawic to jest tylko i tylko jej sprawa i nikt nie mial prawa jej ruszac a tym bardziej robic jej krzywdy,ale Ty nie zrozumiesz niestety tego bo jestes zwyklym facetem,najzwyklejszym samcem co mysli,ze jak dziewczyna jest sexi ubrana to mozna ja wziasc na sile,tyle w temacie,zajmijmy sie pomoca (jakakolwiek) w szukaniu Iwony a nie oczernianiu jej,niech kazdy zajmie sie soba i swoimi 4 literami,ten watek ma sluzyc pomoca a nie w wypowiadaniu sie na jej temat,NAJLATWIEJ OCZERNIAC KOGOS KTO NIE MOZE SIE WYPOWIEDZIEC I OBRONIC!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 23:25   #972
Zilka
Rozeznanie

Dobra, wynoszę się z tego forum. Poziom dyskusji spadł tak nisko że kregosłup mnie boli od schylania się.
Zilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:27   #973
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candeur Pokaż wiadomość
http://forum.gp24.pl/kto-widzial-iwo.../page__st__440

ostatni post na tej stronie,
autor: mama Iwony

ehe.... dobre sobie.
Jak to niektórzy czytają wizażowe forum bez zrozumienia...
hehehe

No dokładnie,nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. ;P

Powinno być,że zestaw stroju stworzony na podstawie relacji jej mamy. Chociaż ta bransoletka i wisiorek są niepewne.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:32   #974
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
tak zycie inntymne i prywatne moze sie przedlożyć na rozwiazanie sprawy
tylko ze komentowanie tego na forach publicznych już nie jest haloo,jeżeli ktokolwiek znajdzie Iwonke(a nie podobną dziewczyne do niej)powinien zgłosić to na policje lub do rodziny a nie wywlekać tego na forum jeszcze wrzucać linki na profil obcej Bogu ducha winnej dziewczyny....
haaa widzisz "mam Cie" , ty z góry zakładasz ze to nie ona i nie jej profil dziewczyna łudząco podobna o tych samych rysach twarzy, figurze i uczesaniu ... nie mnie to osądzać, policja to pewnie sprawdzi, ale nie mozesz nikomu narzucac swoich racji .... informacja jest do zweryfikowania a my mamy prawo wiedziec, zobaczyc, i sami wysnuc wnioski (nie narzucajac nikomu swoich teori). Ja nie oczerniam nikogo pochopnie tak i ty moze postaraj sie nie wybielać kogos za wszelką cenę, bo nie wiesz, tak jak i ja ...
Stary 2010-08-09, 23:33   #975
lager
BAN stały

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Nawet gdyby lubila sie dziewczyna zabawic to jest tylko i tylko jej sprawa i nikt nie mial prawa jej ruszac a tym bardziej robic jej krzywdy,ale Ty nie zrozumiesz niestety tego bo jestes zwyklym facetem,najzwyklejszym samcem co mysli,ze jak dziewczyna jest sexi ubrana to mozna ja wziasc na sile,tyle w temacie,zajmijmy sie pomoca (jakakolwiek) w szukaniu Iwony a nie oczernianiu jej,niech kazdy zajmie sie soba i swoimi 4 literami,ten watek ma sluzyc pomoca a nie w wypowiadaniu sie na jej temat,NAJLATWIEJ OCZERNIAC KOGOS KTO NIE MOZE SIE WYPOWIEDZIEC I OBRONIC!!!!
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać... Idź lepiej spać kochana, a jak rano naładujesz trochę szare komóreczki, to może normalnie pogadamy, bo jak na razie to chyba sobie coś uroiłaś.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 23:38   #976
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość

chyba wszystkie włączyłyście na mnie ignora, bo absolutnie nikt nie odpowiada na moje pytania ...
Ja niestety nie mam zielonego pojecia ale moj maz mowi,ze niestety tak czasem sie cos blokuje a pozniej jest juz oki

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać... Idź lepiej spać kochana, a jak rano naładujesz trochę szare komóreczki, to może normalnie pogadamy, bo jak na razie to chyba sobie coś uroiłaś.
Moje sa naladowane a Twoje niestety nie,kazdy Ciebie odebral tak jak ja,nie musisz nic tutaj pisac bo nic nie wnosisz do sprawy,od tej pory bede Cie ignorowala bo nie chce przez trolla zostac zbanowana.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:41   #977
foxy123
Zakorzenienie

Narazie tak naprawde nikt z Was nic do sprawy nie wniosl wiec po co te uszczypliwosci..sami wypisujecie jakies bzdety, wiec zanim cos komus napiszecie to przeczytajcie od poczatku wasze wlasne posty
Stary 2010-08-09, 23:47   #978
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
najlepiej jak ktoś nie zna człowieka osobiście a WSZYSTKO o nim wie i wystawia ocene mmmmmmmmm wcale nie dziecinne
swoją drogą na tym forum zdecydowana większość nie znała Iwony i nigdy nie widziała jej na żywo więc niczego nie można być na 100% pewnym.
Stary 2010-08-09, 23:48   #979
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
haaa widzisz "mam Cie" , ty z góry zakładasz ze to nie ona i nie jej profil dziewczyna łudząco podobna o tych samych rysach twarzy, figurze i uczesaniu ... nie mnie to osądzać, policja to pewnie sprawdzi, ale nie mozesz nikomu narzucac swoich racji .... informacja jest do zweryfikowania a my mamy prawo wiedziec, zobaczyc, i sami wysnuc wnioski (nie narzucajac nikomu swoich teori). Ja nie oczerniam nikogo pochopnie tak i ty moze postaraj sie nie wybielać kogos za wszelką cenę, bo nie wiesz, tak jak i ja ...
jak z góry zakladam ze to nie ona no prosze cie wlazlam na ten jej profil i kolo iWONY TO TA DZIEWCZYNA NIE STALAto po pierwsze ,po drugie hipotetycznie zakladając ze jeśli to jej profil to myslisz ze co siedzi i wkleja se foty z przyjacióleczką albo w okularkach jak jej mama wyje z bólu
i prosze podaj mi chociaż jedno zdanie gdzie ja Iwone wybielam lub oczerniam
oraz pokaż mi jedno moje zdanie gdzie narzucam komukolwiek tutaj swoje zdanie

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-10, 00:03   #980
listopadowa80
Zakorzenienie

Co tu się do diabła dzieje?
Trochę kultury
Myślałam, że po kilku godzinach nieobecności na forum przeczytam tu nowe info o Iwonie a czytam jakąś bzdurną wymianę zdań
Ludzie, opanujcie się
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:08   #981
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
jak z góry zakladam ze to nie ona no prosze cie wlazlam na ten jej profil i kolo iWONY TO TA DZIEWCZYNA NIE STALAto po pierwsze ,po drugie hipotetycznie zakladając ze jeśli to jej profil to myslisz ze co siedzi i wkleja se foty z przyjacióleczką albo w okularkach jak jej mama wyje z bólu
i prosze podaj mi chociaż jedno zdanie gdzie ja Iwone wybielam lub oczerniam
oraz pokaż mi jedno moje zdanie gdzie narzucam komukolwiek tutaj swoje zdanie
ja nie wiem kiedy te zdjecia byly wklejane, widzialam jedno na ktorym moglabym stwierdzic ze to ona, lecz tego nie robie - podchodze do tego bardzo obiektywnie, nie wysuwam wniosków ani w jedna ani w druga strone.
Co do oczerniania to nie wiem co sobie ubzduralas, chyba znow pomylilas osoby co do wybielania to chyba nie jedna osoba tu Ci napisala ze nie dopuszczasz zadnych informacji z "zewnątrz"
A co do narzucania swojego zdania to pokaż mi jednego posta w którym tego nie robisz Uparcie próbujesz wcisnac swoje racje, nieee ty wrecz starasz sie dyktowac nam jak ma sie tutaj toczyc dyskusja i jakie tematy mamy omijac ...
Stary 2010-08-10, 00:10   #982
dudipopka
kobieta za ladą

listopadowa poza nie IWOnki profilem na czyms tam niestety nie ma nowych wieści,wszystko jakoś zamarlo

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-10, 00:10   #983
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
Nie chcę nikogo obrażać, ale pierwsza zasada forum mówi o wyrażaniu swoich opinii.
Zajrzyj do słownika, co to jest opinia, może dostrzeżesz różnicę między opinią a stwierdzeniem czegoś. Opinia to "MOGŁA być żądna przygód" a nie "BYŁA żądna przygód" plus powielanie wyssanych z palca bzdur i OCZERNIANIE kogoś.

I tak, teraz powiedz że się czepiam drobnostek, ale przez takie rzeczy można kogoś bardzo skrzywdzić, szkoda że tego nie rozumiesz. Cóż, nie każdy się urodził z empatią. Tylko w takim razie nie wiem, co robisz w temacie POMOCY dla Iwony.

Edytowane przez 7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Czas edycji: 2010-08-10 o 00:11
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:12   #984
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ja nie wiem kiedy te zdjecia byly wklejane, widzialam jedno na ktorym moglabym stwierdzic ze to ona, lecz tego nie robie - podchodze do tego bardzo obiektywnie, nie wysuwam wniosków ani w jedna ani w druga strone.
Co do oczerniania to nie wiem co sobie ubzduralas, chyba znow pomylilas osoby co do wybielania to chyba nie jedna osoba tu Ci napisala ze nie dopuszczasz zadnych informacji z "zewnątrz"
A co do narzucania swojego zdania to pokaż mi jednego posta w którym tego nie robisz Uparcie próbujesz wcisnac swoje racje, nieee ty wrecz starasz sie dyktowac nam jak ma sie tutaj toczyc dyskusja i jakie tematy mamy omijac ...
skwituje to takoraz podziękuje za fascynującą rozmowe
bez odbioru

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-10, 00:13   #985
1985SiWA
Zakorzenienie

wkońcu
Stary 2010-08-10, 00:13   #986
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
listopadowa poza nie IWOnki profilem na czyms tam niestety nie ma nowych wieści,wszystko jakoś zamarlo
Dzięki za info . Nie mam siły i ochoty przedzierać się przez te bzdurne posty.
Szkoda, że nie ma nowych doniesień w sprawie Iwony. Cóż, może jutro...

Dobranoc
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:25   #987
marta5106
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Co tu się do diabła dzieje?
Trochę kultury
Myślałam, że po kilku godzinach nieobecności na forum przeczytam tu nowe info o Iwonie a czytam jakąś bzdurną wymianę zdań
Ludzie, opanujcie się

Dokładnie, żenada moi drodzy. Tam rozgrywa sie tragedia...pomyślcie o tym... mama Iwony dziekowala Wam za zaangażowanie w sprawie, jednak chyba nie o takie zaangazowanie Jej chodziło...

Nie potraficie ugryźc sie w jezyk nawet w obliczu takiego ludzkiego nieszczescia?? Nabijacie sobie posty, czy bawicie sie w przedszkole "bo Ty powiedziales to...." "a Ty powiedzialas to".... tylko przedszkolanki Wam brakuje...

Nie jest Wam wstyd?? Bo mnie, czytając to wszystko tak...
marta5106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:33   #988
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Ludzie ogarnijcie. Co kogo obchodza wasze poglady, to jest watek o IWONIE i jej poszukiwaniach a nie waszych zalosnych przepychankach slownych.

Wracajac do tematu i przyznajac sie - nigdy jakos specjalnie nie interesowalam sie losem zaginionych ludzi, ale historia Iwony mnie strasznie poruszyla. Pamietam jak w tamtym roku poszlam ze znajomymi do nadmorskiego klubu, ale ze nie mialam 18 lat to mnie nie wpuszczono, wiec 'zrozpaczona' poszlam sama na plaze (bez telefonu) i jak sobie tym pomysle i pomysle o historii Iwony to stwierdzam, ze juz nigdy nie popelnie takiego bledu.
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:38   #989
dudipopka
kobieta za ladą

ja mam w rodzinie jeden przypadek zaginięcia mój brat gluchoniemy zaginął I OD 16 LAT nie wiadomo co sie z nim dzieje
nie zna sie ani dnia ani godziny ehhh

mam nadzieje ze jutro naprwade coś sie wyjasni...dobranoc

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-10, 00:45   #990
tylkokasia
Moderator

Witam
Wątki o Iwonce śledzę od jakiegoś czasu ponieważ wstrząsnęła mną ta historia gdyż sama nie raz i nie dwa wracałam sama do domu z imprez...
Ale do rzeczy. Mieszkam w Irlandii (aktualnie jestem na wakacjach w domu rodzinnym na Śląsku) i nie mam możliwości aby jakoś czynnie włączyć się w poszukiwania ale mam taką propozycję.
Mam konto na YouTube - wstawiam makijaże - mam ponad 2000 subskrybentów. Moje filmy są wyświetlane po kilka tysięcy razy.
Mogę wstawić na swoje konto filmik o Iwonie. Mam widzów z Polski i z zagranicy. Wiem że filmik zostanie przekazany moim subskrybentom więc jest bardzo duża szansa że wiele osób go obejrzy.Jednak musiałabym dostać jego dobrą kopię i wtedy przesłałabym go na swoje konto.
Co o tym myślicie?

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości