Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 21:50   #931
Janusz_G
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Wypowiadam się o Iwonie od początku tej sprawy i w sumie zastanawiam się, po co ja tu jeszcze jestem?
Dziewczyny, które na prawdę zaangażowały się w pomoc dawno z wątku zniknęły, bo miały dość czytania tego biadolenia, powielanych plotek, domysłów i powtarzanych po raz kolejny tych samych pytań, na które już padły odpowiedzi.

Niestety nie mogę pomóc fizycznie, nie mogę jej szukać, nie mogę wziąć udziału w marszu więc pewnie dlatego jeszcze tu siedzę i czasem się odzywam. Chociaż szczerze powiem, że robi się to coraz bardziej męczące, bo niektóre wypowiedzi zrobiły śmietnik z tego wątku.

Czas spekulacji i domysłów już się skończył.
Nie ma nowych informacji, nie ma nad czym dyskutować.

Takie jest moje zdanie.

Co do kontaktów Iwony z jakimiś facetami itp. było już oficjalne oświadczenie Rutkowskiego, ale niektórzy dalej tłuką to samo...
Po prostu aż żal to czytać, bo wchodzą tu coraz częściej całkiem nowe osoby, które niedawno dowiedziały się o sprawie i zadają miliony pytań już kiedyś poruszonych i nieistotnych.

Chcecie pomóc? Proszę bardzo: linkujcie stronę Iwony, drukujcie plakaty, rozwieszajcie w swoich miastach, jedźcie na marsz.
Ale skończcie już te swoje wywody... Macie jakieś podejrzenie? Numer na policję jest na stronie Iwony. Link do te strony u mnie w podpisie.
Popieram każdą pomoc przyjmujemy - ja juz ledwo widzę - stosy emaili na które muszę odpisywać - pomóżcie proszę
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:50   #932
Senso
Raczkowanie

śledzę na bieżąco i nasuwa mi się taka myśl, na początku ktoś wspomniał o półswiatku, ale później się wycofał, nie wiem dokładnie gdzie to było i może to jednak to..
Stary 2010-08-09, 21:51   #933
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Senso Pokaż wiadomość
śledzę na bieżąco i nasuwa mi się taka myśl, na początku ktoś wspomniał o półswiatku, ale później się wycofał, nie wiem dokładnie gdzie to było i może to jednak to..
nie to jednak nie to ...
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:52   #934
mmm3m
BAN stały

Cytat:
mi link nie działa

-
To wejdz na strone o Iwonie, tam na forum sa juz konkrety odnosnie sobotniego marszy - tak tak, ten marsz jest już w te sobotę
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:53   #935
dudipopka
kobieta za ladą

badzo żałuje ze nie wezme udzialu w marszu
całym sercem bede z wami!

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:55   #936
mmm3m
BAN stały

Ja na jakieś 90% biorę udział i w sobotnim marszu i w piątkowych poszukiwaniach
W końcu czuję, że działam
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:55   #937
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Swoją drogą ciekawa jestem ile faktycznie wyświetleń ma już "nasz" filmik o Iwonie na youtubie. Od kilku godzin licznik stanął na licznie 303.

Dla tych,którzy jeszcze nie widzieli. -> http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU
Liczniki na yt tak czasem maj że si blokują, pewnie jutro się odblokuje , póki co:

#41 - Najczęściej komentowane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
#13 - Ulubione (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
#88 - Najwyżej oceniane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 21:56   #938
Senso
Raczkowanie

wiecie co, finał pewnie będzie taki:
- albo najgorsze
-albo burdel

za długo już minęło czasu, a to jedyne dwa rozwiązania niestety ;(
Stary 2010-08-09, 21:58   #939
karoo30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
nie byłaś, nie wiesz, ale puszczasz dalej:/ dziewczyno, opanuj sie. to nie jest miejsce do szukania taniej sensacji.
a może ty się opanuj ? Co Tobie przeszkadza, że ktoś pisze i wymienia się swoimi spostrzeżeniami.
karoo30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:58   #940
Janusz_G
Raczkowanie

ŻEBY NIE ZGINĄĆ W TAMTYM WĄTKU:

- dziś zostały złożone podania do prezydentów Sopotu i Gdańska oraz o marszu poinformowana została policja z Sopotu i Gdańska;

- marsz zgłoszony jest na sobotę 14 sierpnia na godzinę 12; (trudno, każdemu nie dogodzimy)

- zbiórka pod sopockim molo, trasa promenadą do Parku Reagana, czyli kawałek za słynne wejście nr 63;

- można iść TYLKO traktem dla pieszych, nie można iść drogą rowerową, to ważne;

- potrzebna jest osoba lub osoby które zajmą się poprowadzeniem marszu,jego punktualnym wyruszeniem oraz przypilnują żeby nikt nie szedł ścieżką rowerową (proszę w tej sprawie kontaktować się z Januszem na pw bo on coś w tym zakresie kombinuje)

- potrzebne są osoby które zajmą się wydrukowaniem ok 50 plakatów z Panem Ręcznikiem, przypominam że szukamy go jako świadka, nie jako podejrzanego)

Na wydrukowanie plakatów jest czas do czwartku, w piątek (dzień przed marszem) trzeba je rozwiesić na trasie sobotniego marszu więc potrzebne są 2 chętne osoby które się tego w piątek podejmą (najchętniej z Gdanska)- proszę w tej sprawie o kontakt do mnie na pw, a prześlę nowy projekt plakatu;

- jeśli chcecie transparent - proszę niech się zgłosi osoba która może go wykonać (tu na forum)

Ogólne założenie marszu to pytanie: co się stało z Iwoną? I takie też może być główne hasło na transparencie.

Ten marsz nie jest kierowany przeciwko pracy policji czy pracy kogokolwiek. Nie jest też to marsz milczenia, ani czarny marsz (wierzymy, że Iwona żyje)
PROSIMY MEDIA O NIE ROBIENIE Z TEGO MARSZU NARZĘDZIA DO WALKI Z POLICJĄ - NIE PROTESTUJEMY PRZECIWKO POLICJI.

Marsz ma za zadanie zwrócić większą uwagę na problem zaginięcia Iwony, a plakaty rozwieszone dzień wcześniej mają pomóc w odnalezieniu być może świadka tego, co się stało z Iwoną. A także po krótce zapoznają przypadkowych przechodniów ze sprawą.

- prawdopodobnie w sobotę zostanie nakręcony film dokumentalny o Was, uczestnikach marszu;

Do dzieła!
Stary 2010-08-09, 21:59   #941
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ja nie rozumiem połączenia twojego posta z moim
gdzie ja coś takiego powiedzialam
gdzie ja jej aureole rysuje bądz oczerniam

wiesz Iwonki mama jest 6 lat starsza ode mnie i gdyby to moje dziecko zagineło W NOSIE bym miala to ze miala profile gdzies tam,w nosie bym miala czy wtedy coś wypila i w nosie bym miala pare innych rzeczy oprócz jednego z całego serca bym pragneła by wrociła

to mial być wątek naglaśniająco informacyjny,wspierający rodzine w poszukiwaniach zrobilo sie super naprawde wywlekanie profili osób postronnych (bo nie wygląda na wujka i smial być na 18 Iwony)wklejanie fot osób podobnych szukanie na sile jakiś stron erotycznych.....nic dziwnego ze ludzie uciekają na strone oficjalną bo skupiają sie tam mam wrażenie na zreczach najbardziej istotnych a nie na życiu prywatnym(ba nawet intymnym) Iwony

a czy ty zdajesz sobie sprawe że to zycie prywatne a nawet inntymne moze przelozyc sie na rozwiazanie sprawy ? bo tak naprawde nie wiadomo co sie z nia stało ...
nie mozna odrazu skreslac innych wiadmosci z innych forów tylko dlatego ze nie pasuja do osobistego wyobrazenia o sprawie.
Co do reszty to nie wiem czy to do mnie, jak do mnie to chyba pomylilas osoby.
Kazda informacja jest informacja bardzo ważna i godna sprawdzenia, nawet "głupia plota"
Stary 2010-08-09, 22:00   #942
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
No i fajnie, zamierzony efekt osiągnięty, ludzie oglądają i się interesują sprawą,a w ciągu 4 minut mają wszystko ładnie streszczone,same konkrety.

Umiesz tam dodawać dymki?? Może o tym marszu coś krótko napisać,że w najbliższą sobotę o 12:00 zbiórka przy sopockim molo??
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:07   #943
dudipopka
kobieta za ladą

tak zycie inntymne i prywatne moze sie przedlożyć na rozwiazanie sprawy
tylko ze komentowanie tego na forach publicznych już nie jest haloo,jeżeli ktokolwiek znajdzie Iwonke(a nie podobną dziewczyne do niej)powinien zgłosić to na policje lub do rodziny a nie wywlekać tego na forum jeszcze wrzucać linki na profil obcej Bogu ducha winnej dziewczyny....

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:10   #944
Kontatto Estremo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senso Pokaż wiadomość
wiecie co, finał pewnie będzie taki:
- albo najgorsze
-albo burdel

za długo już minęło czasu, a to jedyne dwa rozwiązania niestety ;(
Moze i tak byc ktos ją komus polecił kaske zgarnoł i narka szukaj wiatru w polu
Kontatto Estremo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:11   #945
atena9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
a czy ty zdajesz sobie sprawe że to zycie prywatne a nawet inntymne moze przelozyc sie na rozwiazanie sprawy ? bo tak naprawde nie wiadomo co sie z nia stało ...
nie mozna odrazu skreslac innych wiadmosci z innych forów tylko dlatego ze nie pasuja do osobistego wyobrazenia o sprawie.
Co do reszty to nie wiem czy to do mnie, jak do mnie to chyba pomylilas osoby.
Kazda informacja jest informacja bardzo ważna i godna sprawdzenia, nawet "głupia plota"
Dokładnie! to jest bardzo ważne....każda, najmniejsza, nawet banalna rzecz. która może doprowadzić do wyjaśnienia. Nie zawsze jest tak, że to policja czy detektywi wpadają na dobry trop, czasami zwykły laik potrafi rzucić świeże spojrzenie na sytuację.
atena9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:12   #946
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
No i fajnie, zamierzony efekt osiągnięty, ludzie oglądają i się interesują sprawą,a w ciągu 4 minut mają wszystko ładnie streszczone,same konkrety.

Umiesz tam dodawać dymki?? Może o tym marszu coś krótko napisać,że w najbliższą sobotę o 12:00 zbiórka przy sopockim molo??

Nie umiem....

Zgłosiła się do mnie jedna osoba która też chce mieć ten film na swoim kanale, który podobno jest bardzo oglądany - także docieramy do coraz większej ilości osób.

Na marszu będę, nie mam drukarki więc w plakatów nie wydrukuję, ale mogę pomóc podczas samego marszu i pilnować

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:12   #947
Patrycja.T
Raczkowanie

Również nie moge być na marszu, a bardzo bym chciała - mieszkam na drgim koncu Polski. Życze rodzinie Iwony aby Iwona w koncu sie odnalazła....
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:13   #948
Cutek..
Przyczajenie

Jestem z Wrocławia, kurczę chciałam przyjechać na ten marsz, ale na początku miał być on na 21 lub 22.08 i na tą datę się nastawiałam, a teraz szanse na przyjazd mi zmalały (((
Wierzę, że Iwona żyje!
Cutek.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:18   #949
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
postaram się, żeby nie było agresywnie. chciałabym, żebyś zrozumiała, że to nie jest wątek pt: "pokadźmy sobie przy kawce i wafelkach". rozmawiamy na poważny temat, stąd te emocje (które wcale mnie nie dziwią). zaginęła dziewczyna. dla mnie to jakiś koszmar. a ty piszesz, że nie jestesmy miłe

i zgadzam sie z Vision apropo tego, ze mało kto czyta całe forum od dechy do dechy. i wyobraźcie sobie to - wchodzicie, widzicie jakas dyskusje o erotycznym portalu, przegladacie posty, wyciagacie wniosek - no tak! puszczalska! mnie to bulwersuje. was też powinno! bo gdyby rozchodziło się o kogoś wam bliskiego, to nie patrzyłybyście na to jak na teatrzyk i temat do dyskusji. więc dziewczyny! apeluję (znów się rządzę ) o wzajemne zrozumienie...

Dlatego uważam,że jak przychodzi ktpś nowy i zadaje pytanie to wystarczy na nie kulturalnie odpowiedzieć jesli jest się od poczatku w tym wątku bo wybaczcie ale nie sposób przewertować 2 watki liczące około 80 stron od deski do deski.Ja zaczęłam śledzić wątek od tej całej Lidi90 i wcale nie zrobiło to na mnie wrażenia i nie wyrobiłam sobie opinii na temat Iwony mądrego to nie zainteresuje a głupiego sie po prostu zignoruje.
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:24   #950
cathleena
Przyczajenie

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy
tylko co nieważne jak krowa się wlecze
najważniejsze tak prędkie że nagle się staje
potem cisza normalna więc całkiem nieznośna
jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
kiedy myślimy o kimś zostając bez niego

Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna
zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście
przychodzi jednocześnie jak patos i humor
jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej
tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu
jak dzwięk troche niezgrabny lub jak suchy ukłon
żeby widziec naprawde zamykają oczy
chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzec
kochamy wciąż za mało i stale za późno

Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze
a bedziesz tak jak delfin łagodny i mocny

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
i nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci
czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą
cathleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:27   #951
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Nie umiem....

Zgłosiła się do mnie jedna osoba która też chce mieć ten film na swoim kanale, który podobno jest bardzo oglądany - także docieramy do coraz większej ilości osób.

Na marszu będę, nie mam drukarki więc w plakatów nie wydrukuję, ale mogę pomóc podczas samego marszu i pilnować
To może chociaż napisz komentarz o tym marszu??

A jak będzie znana godzina piątkowych poszukiwań to jeszcze na ten temat się da komentarz.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:41   #952
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cutek.. Pokaż wiadomość
Jestem z Wrocławia, kurczę chciałam przyjechać na ten marsz, ale na początku miał być on na 21 lub 22.08 i na tą datę się nastawiałam, a teraz szanse na przyjazd mi zmalały (((
Wierzę, że Iwona żyje!
prawdopodobnie powtórzymy 21 22 sierpień może pod innymi hasłami
a tymczasem ci co mogą niech przyjdą w sobotę a ci co nie niech chociaż jedno zdjęcie wydrukują i w solidarności z nami naklei w jakimś uczęszczanym miejscu
Stary 2010-08-09, 22:46   #953
lager
BAN stały

Sam już nie wiem co o tym myśleć... Wydaje mi się, że głupota dzisiejszych (nie wszystkich) kobiet wzięła tutaj górę. Świat się zmienia, społeczeństwo się zmienia, poglądy się zmieniają, ludzie się zmieniają. W dużej mierze większa ilość dzisiejszych nastolatek to jakieś niedorozwoje według mnie. Same imprezy w głowie, żeby iść się napić do nieprzytomności a rano robić wielkie halo oto że nic się nie pamięta, bo wychodzi że obracało ją 4 ostatniej nocy. Ja nie jestem jakimś zwapniałym kolesiem, też lubię się bawić, ba, nawet bardzo, wypić też coś lubię, ale wszystko z umiarem, bo znam granice dobrej zabawy. Poza tym nie traktuję alkoholu czy innych używek jako drogi do dobrej zabawy...
Coraz bardziej i więcej słychać o tym, jak ludzie nie biorą nic sobie do serca. Aby było fajnie przez chwilę. Jest mnóstwo takich codziennych sytuacji, gdzie ludzie pokazują, że racjonalne myślenie to nie ich mocna strona. Co weekend na drogach ginie kilkadziesiąt młodych ludzi wracających z imprez-mówi, piszę się o tym non stop- ch*j, za tydzień zginie tyle samo albo i więcej. Mówi i pisze się o tym, jak to kobiety umawiają się przez internet z nieznajomymi, a potem są zabijane, gwałcone, bite, wywożone-nic to nie daje, coraz więcej takich pind. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać głupoty ludzi, którzy po prostu myślą, że ich to nie dotyczy.
Nie chce nikogo oskarżać, tym bardziej że mogę się spodziewać co przechodzi rodzina Iwony, ale mam takie samo prawo do napisania swojej opinii, a w swoim życiu już trochę widziałem.
Według mnie Iwona zdecydowanie była żądna jakich przygód... Jakieś tajemnicze profile na erotycznych portalach, jakieś ogłoszenia o sesje zdjęciowe, jakieś powiązania z jakimiś alfonsami itp. Nie mówię, że to musi być prawda, ale skądś to się wziąć musiało, prawda? Przecież ludzie nagle sobie niczego nie powymyślali.
Jeżeli żyje, to będzie miała wielką nauczkę żeby do życia nie podchodzić poprzez zbieranie wrażeń i mam nadzieję że to będzie duża przestroga dla wszystkich pań tutaj goszczących.
Pamiętajcie- bawić, pić, bzykać się (nawet w większych grupach jak kogoś to kręci) można też bezpiecznie (jest mnóstwo swing klubów i tego podobnych rzeczy), ze nie koniecznie trzeba umawiać się z alfonsami na sexparty...
lager jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:53   #954
stoko63
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lager Pokaż wiadomość
Sam już nie wiem co o tym myśleć... Wydaje mi się, że głupota dzisiejszych (nie wszystkich) kobiet wzięła tutaj górę. Świat się zmienia, społeczeństwo się zmienia, poglądy się zmieniają, ludzie się zmieniają. W dużej mierze większa ilość dzisiejszych nastolatek to jakieś niedorozwoje według mnie. Same imprezy w głowie, żeby iść się napić do nieprzytomności a rano robić wielkie halo oto że nic się nie pamięta, bo wychodzi że obracało ją 4 ostatniej nocy. Ja nie jestem jakimś zwapniałym kolesiem, też lubię się bawić, ba, nawet bardzo, wypić też coś lubię, ale wszystko z umiarem, bo znam granice dobrej zabawy. Poza tym nie traktuję alkoholu czy innych używek jako drogi do dobrej zabawy...
Coraz bardziej i więcej słychać o tym, jak ludzie nie biorą nic sobie do serca. Aby było fajnie przez chwilę. Jest mnóstwo takich codziennych sytuacji, gdzie ludzie pokazują, że racjonalne myślenie to nie ich mocna strona. Co weekend na drogach ginie kilkadziesiąt młodych ludzi wracających z imprez-mówi, piszę się o tym non stop- ch*j, za tydzień zginie tyle samo albo i więcej. Mówi i pisze się o tym, jak to kobiety umawiają się przez internet z nieznajomymi, a potem są zabijane, gwałcone, bite, wywożone-nic to nie daje, coraz więcej takich pind. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać głupoty ludzi, którzy po prostu myślą, że ich to nie dotyczy.
Nie chce nikogo oskarżać, tym bardziej że mogę się spodziewać co przechodzi rodzina Iwony, ale mam takie samo prawo do napisania swojej opinii, a w swoim życiu już trochę widziałem.
Według mnie Iwona zdecydowanie była żądna jakich przygód... Jakieś tajemnicze profile na erotycznych portalach, jakieś ogłoszenia o sesje zdjęciowe, jakieś powiązania z jakimiś alfonsami itp. Nie mówię, że to musi być prawda, ale skądś to się wziąć musiało, prawda? Przecież ludzie nagle sobie niczego nie powymyślali.
Jeżeli żyje, to będzie miała wielką nauczkę żeby do życia nie podchodzić poprzez zbieranie wrażeń i mam nadzieję że to będzie duża przestroga dla wszystkich pań tutaj goszczących.
Pamiętajcie- bawić, pić, bzykać się (nawet w większych grupach jak kogoś to kręci) można też bezpiecznie (jest mnóstwo swing klubów i tego podobnych rzeczy), ze nie koniecznie trzeba umawiać się z alfonsami na sexparty...
Człowieku ostro pojechałeś.. ale nie uważasz że twoje opinie o Iwonie są krzywdzące dla jej rodziny??nie znasz nie oceniaj......
stoko63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:58   #955
88_kasia_88
Raczkowanie

Cytat:
Moderator tu jest, może byś chociaż przeczytała pierwszy post w tym temacie? jak komuś coś nie pasuje to istnieje opcja "zgłoś".
Dobranoc
mam wrażenie,że usilnie starasz się zastąpic Muszyniankę w tym swoim "czepianiu" oczywiście

UWAGA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU
88_kasia_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:00   #956
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lager Pokaż wiadomość
a znasz ją, że tak piszesz?
Przecież to nie zostało potwierdzone, nawet Rutkowski wypowiedział sie w tej sprawie
Boże...

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:00   #957
lager
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stoko63 Pokaż wiadomość
Człowieku ostro pojechałeś.. ale nie uważasz że twoje opinie o Iwonie są krzywdzące dla jej rodziny??nie znasz nie oceniaj......
Nie ubzdurałem sobie nic w głowie, tylko zbieram fakty z tego forum... To nie ja o tym pisałem pierwszy. Po prostu za dużo jest spraw tego "typu" ładnie mówiąc z nią związanych. Nie chcę nikogo obrażać, ale pierwsza zasada forum mówi o wyrażaniu swoich opinii. To nie jest kwestia znania, czy nie znania, bo najlepszy przyjaciel może okazać się najgorszym wrogie, dlatego nie mieszaj do tego tych rzeczy.
Stary 2010-08-09, 23:02   #958
Janusz_G
Raczkowanie

Tym bardziej że powtarzasz ploty które jakieś dziecko sobie wymyśliło - daj se na luz i zejdź z Iwony .
Stary 2010-08-09, 23:03   #959
lager
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czarna_Złośnica Pokaż wiadomość
a znasz ją, że tak piszesz?
Przecież to nie zostało potwierdzone, nawet Rutkowski wypowiedział sie w tej sprawie
Boże...
Boże i co jeszcze? O mato boska zapomniałaś...
Rutkowski jak na razie to tylko jakieś śmieszne nagranie nic nie dające całej sprawie pokazał i nic poza tym.
A co Ty ją znałaś, że jej bronisz? Widzisz to działa w dwie strony...
Stary 2010-08-09, 23:04   #960
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88_kasia_88 Pokaż wiadomość
mam wrażenie,że usilnie starasz się zastąpic Muszyniankę w tym swoim "czepianiu" oczywiście
Ja się co prawda nie udzielam, ale ślędzę wątek (i wszystko co ze sprawą Iwony związane) od samego początku. Muszę stwierdzić, że rzeczywiście niektórzy się za bardzo nakręcają. To się rzuca w oczy.
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości