![]() |
#931 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
śledzę na bieżąco i nasuwa mi się taka myśl, na początku ktoś wspomniał o półswiatku, ale później się wycofał, nie wiem dokładnie gdzie to było i może to jednak to..
#933 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
kobieta za ladą
|
badzo żałuje ze nie wezme udzialu w marszu
całym sercem bede z wami!
#936 |
BAN stały
|
Ja na jakieś 90% biorę udział i w sobotnim marszu i w piątkowych poszukiwaniach
![]() W końcu czuję, że działam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
#41 - Najczęściej komentowane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi #13 - Ulubione (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi #88 - Najwyżej oceniane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
wiecie co, finał pewnie będzie taki:
- albo najgorsze -albo burdel za długo już minęło czasu, a to jedyne dwa rozwiązania niestety ;(
#939 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
ŻEBY NIE ZGINĄĆ W TAMTYM WĄTKU:
- dziś zostały złożone podania do prezydentów Sopotu i Gdańska oraz o marszu poinformowana została policja z Sopotu i Gdańska; - marsz zgłoszony jest na sobotę 14 sierpnia na godzinę 12; (trudno, każdemu nie dogodzimy) - zbiórka pod sopockim molo, trasa promenadą do Parku Reagana, czyli kawałek za słynne wejście nr 63; - można iść TYLKO traktem dla pieszych, nie można iść drogą rowerową, to ważne; - potrzebna jest osoba lub osoby które zajmą się poprowadzeniem marszu,jego punktualnym wyruszeniem oraz przypilnują żeby nikt nie szedł ścieżką rowerową (proszę w tej sprawie kontaktować się z Januszem na pw bo on coś w tym zakresie kombinuje) - potrzebne są osoby które zajmą się wydrukowaniem ok 50 plakatów z Panem Ręcznikiem, przypominam że szukamy go jako świadka, nie jako podejrzanego) Na wydrukowanie plakatów jest czas do czwartku, w piątek (dzień przed marszem) trzeba je rozwiesić na trasie sobotniego marszu więc potrzebne są 2 chętne osoby które się tego w piątek podejmą (najchętniej z Gdanska)- proszę w tej sprawie o kontakt do mnie na pw, a prześlę nowy projekt plakatu; - jeśli chcecie transparent - proszę niech się zgłosi osoba która może go wykonać (tu na forum) Ogólne założenie marszu to pytanie: co się stało z Iwoną? I takie też może być główne hasło na transparencie. Ten marsz nie jest kierowany przeciwko pracy policji czy pracy kogokolwiek. Nie jest też to marsz milczenia, ani czarny marsz (wierzymy, że Iwona żyje) PROSIMY MEDIA O NIE ROBIENIE Z TEGO MARSZU NARZĘDZIA DO WALKI Z POLICJĄ - NIE PROTESTUJEMY PRZECIWKO POLICJI. Marsz ma za zadanie zwrócić większą uwagę na problem zaginięcia Iwony, a plakaty rozwieszone dzień wcześniej mają pomóc w odnalezieniu być może świadka tego, co się stało z Iwoną. A także po krótce zapoznają przypadkowych przechodniów ze sprawą. - prawdopodobnie w sobotę zostanie nakręcony film dokumentalny o Was, uczestnikach marszu; Do dzieła! |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy ty zdajesz sobie sprawe że to zycie prywatne a nawet inntymne moze przelozyc sie na rozwiazanie sprawy ? bo tak naprawde nie wiadomo co sie z nia stało ... nie mozna odrazu skreslac innych wiadmosci z innych forów tylko dlatego ze nie pasuja do osobistego wyobrazenia o sprawie. Co do reszty to nie wiem czy to do mnie, jak do mnie to chyba pomylilas osoby. Kazda informacja jest informacja bardzo ważna i godna sprawdzenia, nawet "głupia plota"
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Umiesz tam dodawać dymki?? Może o tym marszu coś krótko napisać,że w najbliższą sobotę o 12:00 zbiórka przy sopockim molo??
![]() |
#943 |
kobieta za ladą
|
tak zycie inntymne i prywatne moze sie przedlożyć na rozwiazanie sprawy
tylko ze komentowanie tego na forach publicznych już nie jest haloo,jeżeli ktokolwiek znajdzie Iwonke(a nie podobną dziewczyne do niej)powinien zgłosić to na policje lub do rodziny a nie wywlekać tego na forum jeszcze wrzucać linki na profil obcej Bogu ducha winnej dziewczyny....
#944 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiem.... Zgłosiła się do mnie jedna osoba która też chce mieć ten film na swoim kanale, który podobno jest bardzo oglądany - także docieramy do coraz większej ilości osób. Na marszu będę, nie mam drukarki więc w plakatów nie wydrukuję, ale mogę pomóc podczas samego marszu i pilnować ![]()
![]() |
#947 |
Raczkowanie
|
Również nie moge być na marszu, a bardzo bym chciała - mieszkam na drgim koncu Polski. Życze rodzinie Iwony aby Iwona w koncu sie odnalazła....
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Przyczajenie
|
Jestem z Wrocławia, kurczę chciałam przyjechać na ten marsz, ale na początku miał być on na 21 lub 22.08 i na tą datę się nastawiałam, a teraz szanse na przyjazd mi zmalały
![]() Wierzę, że Iwona żyje! |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego uważam,że jak przychodzi ktpś nowy i zadaje pytanie to wystarczy na nie kulturalnie odpowiedzieć jesli jest się od poczatku w tym wątku bo wybaczcie ale nie sposób przewertować 2 watki liczące około 80 stron od deski do deski. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Przyczajenie
|
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dzwięk troche niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widziec naprawde zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzec kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak będzie znana godzina piątkowych poszukiwań to jeszcze na ten temat się da komentarz.
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tymczasem ci co mogą niech przyjdą w sobotę a ci co nie niech chociaż jedno zdjęcie wydrukują i w solidarności z nami naklei w jakimś uczęszczanym miejscu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
BAN stały
|
Sam już nie wiem co o tym myśleć... Wydaje mi się, że głupota dzisiejszych (nie wszystkich) kobiet wzięła tutaj górę. Świat się zmienia, społeczeństwo się zmienia, poglądy się zmieniają, ludzie się zmieniają. W dużej mierze większa ilość dzisiejszych nastolatek to jakieś niedorozwoje według mnie. Same imprezy w głowie, żeby iść się napić do nieprzytomności a rano robić wielkie halo oto że nic się nie pamięta, bo wychodzi że obracało ją 4 ostatniej nocy. Ja nie jestem jakimś zwapniałym kolesiem, też lubię się bawić, ba, nawet bardzo, wypić też coś lubię, ale wszystko z umiarem, bo znam granice dobrej zabawy. Poza tym nie traktuję alkoholu czy innych używek jako drogi do dobrej zabawy...
Coraz bardziej i więcej słychać o tym, jak ludzie nie biorą nic sobie do serca. Aby było fajnie przez chwilę. Jest mnóstwo takich codziennych sytuacji, gdzie ludzie pokazują, że racjonalne myślenie to nie ich mocna strona. Co weekend na drogach ginie kilkadziesiąt młodych ludzi wracających z imprez-mówi, piszę się o tym non stop- ch*j, za tydzień zginie tyle samo albo i więcej. Mówi i pisze się o tym, jak to kobiety umawiają się przez internet z nieznajomymi, a potem są zabijane, gwałcone, bite, wywożone-nic to nie daje, coraz więcej takich pind. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać głupoty ludzi, którzy po prostu myślą, że ich to nie dotyczy. Nie chce nikogo oskarżać, tym bardziej że mogę się spodziewać co przechodzi rodzina Iwony, ale mam takie samo prawo do napisania swojej opinii, a w swoim życiu już trochę widziałem. Według mnie Iwona zdecydowanie była żądna jakich przygód... Jakieś tajemnicze profile na erotycznych portalach, jakieś ogłoszenia o sesje zdjęciowe, jakieś powiązania z jakimiś alfonsami itp. Nie mówię, że to musi być prawda, ale skądś to się wziąć musiało, prawda? Przecież ludzie nagle sobie niczego nie powymyślali. Jeżeli żyje, to będzie miała wielką nauczkę żeby do życia nie podchodzić poprzez zbieranie wrażeń i mam nadzieję że to będzie duża przestroga dla wszystkich pań tutaj goszczących. Pamiętajcie- bawić, pić, bzykać się (nawet w większych grupach jak kogoś to kręci) można też bezpiecznie (jest mnóstwo swing klubów i tego podobnych rzeczy), ze nie koniecznie trzeba umawiać się z alfonsami na sexparty... |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież to nie zostało potwierdzone, nawet Rutkowski wypowiedział sie w tej sprawie ![]() Boże...
![]() |
#957 |
BAN stały
|
Nie ubzdurałem sobie nic w głowie, tylko zbieram fakty z tego forum... To nie ja o tym pisałem pierwszy. Po prostu za dużo jest spraw tego "typu" ładnie mówiąc z nią związanych. Nie chcę nikogo obrażać, ale pierwsza zasada forum mówi o wyrażaniu swoich opinii. To nie jest kwestia znania, czy nie znania, bo najlepszy przyjaciel może okazać się najgorszym wrogie, dlatego nie mieszaj do tego tych rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Tym bardziej że powtarzasz ploty które jakieś dziecko sobie wymyśliło - daj se na luz i zejdź z Iwony .
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rutkowski jak na razie to tylko jakieś śmieszne nagranie nic nie dające całej sprawie pokazał i nic poza tym. A co Ty ją znałaś, że jej bronisz? Widzisz to działa w dwie strony... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.