![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Oby
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nazwa odzywki i szamponu fajna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Zaczyna się zbliżać ta przeprowadzka a ja dalej pracy nie mogę znaleźć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno jesteś skierowana na tę stronę, na którą Ty powinnaś, nie ma jednego kierunku dla wszystkich w każdym momencie życia ![]() Cytat:
![]() ![]() Ten z Nocy i Dni to na stówę wiedeński. Mi się on nawet nie podoba - własnie przez to, że jest aż tak oklepany. Z wiedeńskich jest wiele pięknych- Czajkowskiego, Szostakowicza... no i z Trędowatej ![]() ![]() Z muzyki filmowej od zawsze podobała mi się ta piosenka, ale przecież do niej się nie da tańczyć pierwszego tańca! I jeszcze ten utwór jest piękny, kiedyś płakałam za każdym razem jak słyszałam tę muzykę ![]() No nieważne, jak znajdę piosenkę to powiem ![]() A wracając do tematu wątku... ![]() Zużyłam wczoraj masło morelowe TBS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Też używam teraz tego waniliowego i też średnio mi podchodzi
![]() Mam jeszcze tę świąteczną żurawinę, coś czuję, że i tu szału nie będzie ![]()
#965 |
Wtajemniczenie
|
Ja waniliowe mam też duże
![]() ![]() Aaaa w ogóle to się kajam, bo teraz słucham znowu walca z Ojca Chrzestnego i miałaś rację, to na pewno walc wiedeński!!! Nie wiem, czemu wcześniej inaczej myślałam, teraz słyszę wyraźnie takty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wypsikałam się dziś Baby doll ![]()
![]() |
#967 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i profesor mnie odesłał bez dwói ![]() ![]() Mogę przyjść zdać kiedy chcę- za tydzień będzie ok myślę.
![]() |
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przez zimę mam tak sucha skórę że szkoda gadać... Musze sobie chyba oliwkę dla dzieci kupić ![]() ![]() Dziewczyny wiecie może gdzie można w Krakowie kupić lakiery China Glaze? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: dobrze Ci idzie w lutym
![]() Ja wykończyłam tylko kozowe mydło pod prysznic z Ziaji i maseczkę w saszetce antystresową tez Ziaji ( ![]() ![]() ![]() Pisałam, że jutro idę z kolegą nauczycielem na studniówkę? ![]() Wiązało się to z koniecznym zakupem sukienki i butów. Z sukienką nie było tak źle, ale z butami koszmar. Jak zwykle większość za szeroka, albo pięta wypadała przy chodzeniu nawet w butach nr 35! albo palce leciaływ przód ![]()
#970 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kupiłam dzisiaj słynną maskę do włosów Gloria. ![]() ![]() I pomyśleć, ze w Auchanie byłam po promocyjne kieliszki do wódki a w Rossmannie po płyn do mycia szyb. ![]() I proszę jutro wszystkich o intensywne trzymanie kciuków o 13. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam lubie Hipp (jak skończę odlewke balsamu to się muszę za nią wziąć, bo jeszcze z połowę zostało ![]() Hmm, nie mam pojęcia, chyba nie można ![]() Cytat:
![]() Nie pisałaś ![]() ![]() Ja wróciłam z mini imprezki, jutro następna a w sobotę koncert w Fabryce- nie wiem jak przetrwam z tym gupim okresem ![]() Pachnę sobie Stylessence i jest mi w nim rozkosznie, gdyby tak istniały kwiaty o takim zapachu ![]()
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Hosenko nic nie pisałaś o studniówce, baw się dobrze
![]() ice ![]() Ja też byłam wczoraj w Auchanie przelotem po jakiś zapach do auta, a kupiłam jeszcze sobie 4 pączki i 3 zeżarłam od razu ![]()
#973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ice ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff, to dobrze, że cieplutki ten kolorek ![]() Jakis taki rozlazły mam dziś dzień, zdaje mi się jakby była sobota ![]() Miałam wychodzić, ale ten deszcz ![]() No nie wiem, może jeszcze się zbiorę ![]()
![]() |
#975 |
Przyjaciółka KWC
|
No niestety nie udało się, miałam rozmowę o pracę, na której mi bardzo zależało, ale po południu oddzwonili, że niestety zatrudnili kogos innego.
![]()
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie dobrze, że oddzwonili i masz jasną sytuację. Większość pracodawców się nie odzywa, a człowiek siedzi i myśli czy go przyjęli czy nie ![]() Obudziłam się dokładnie o 5.37. Strasznie wieje dziś i nie mogłam spać ![]()
![]() |
#977 |
Przyjaciółka KWC
|
No tak, miło z ich strony, że poinformowali od razu a nie trzymali w niepewności.
Idę do nauki, może z "mgr" przed nazwiskiem moje szanse na zatrudnienie wzrosną. ![]()
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Ice przykro mi, mam nadzieję, że szybko coś znajdziesz
![]() Hosenko czy Ty kiedyś pisałaś, że zmiękczasz skórki i potem masujesz je szczoteczką do paznokci? Albo coś podobnego ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ice: szkoda ![]() ![]() Na studniówce było bardzo fajnie ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-12 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam właśnie porządki w kolorówce. Wywaliłam stare tusze (nie wiem po co zawsze je trzymam jak są już zaschnięte
![]() ![]()
#981 |
Zakorzenienie
|
Melduje się i ja po nartach
![]() ![]() Dzięki temu jednak nadrobie wszelkie wizażowe zaległości i może w końcu uzupełnie trochę recenzji w KWC ![]()
#982 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to fajnie, że zabawa udana, jak się zmieniły studniówkowe gusta młodzieży licealnej? w sensie sukienki? ![]() Cytat:
Cytat:
A ja chyba zwichnęłam serdecznego palca lewej stopy podczas tańców na wczorajszym koncercie ![]() ![]() Makijaż "blue swan" zaraz wkleję ![]() ![]() ![]() Zużyłam kolejną próbkę- Irys Weledy, zostawia tłusta warstwę i nie wiem czemu tak strasznie mi się podoba ![]() Effaclar działa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dostałam takiego uczulenia na twarzy, że szkoda pisać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafka: z płynu Pierre Rene jestem zadowolona, ale szybciej jest wyciąć narośnięte skórki
![]() "Za moich czasów" zdecydowanie przeważały długie sukienki, "balowe" - ja jako nieliczna z klasy miałam najzwyklejszą czarną krótką sukienkę - kosztowała coś koło 40 zł ![]() Teraz nie widziałam żadnej dziewczyny w długiej sukience, same krótkie, w różnych kolorach, łącznie z takimi typowo dyskotekowymi z błyszczącymi dużymi cekinami, czy co to jest ![]() Tez bylam wczoraj na imprezei, ale bylo beznadziejnie - tyle ludzi, że nie dało się tańczyć. Kupuje pierwszy krem "przeciwzmarszkowy" ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-13 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to Cię załatwiło. Nie mogę się doczekać kiedy skończę "kwiatki"- znudziły mi się już i zaczynają być zbyt treściwe. Kusi mnie Hydrafresh z allegro- straszny sentyment mam do niego, to był mój pierwszy "poważny" krem, nie wiem czemu go w Polsce wycofali ![]() Cytat:
![]() Bardzo lubię Fabrykę- jest na Zabłociu kawałek od centrum, ale nie na tyle żeby to zadupiem nazwać. Przychodzą sami zainteresowani muzyką, żadnych przypadkowych pijanych małolatów. Czasami wręcz zdarza się że na sali bawi się 20 osób, ale przestało mnie to krępować. Wręcz uważam to za plus tego miejsca ![]() Isa chyba wzięła serum z tej linii? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Aha, zrobiłam sobie album i tam wrzuciłam makijaż ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- tylko nie zwracajcie uwagi na włosy- zawsze układam je "w drzwiach" jak już wychodzę ![]()
![]() |
#986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję bólu paluszka ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie jestem zadowolona z tej szafirowej emulsji Rejuvenate na noc. Zużyłam może 1/3 słoiczka i stoi na półce. Wkurzała mnie nieco jej żelowo-olejowa konsystencja, a poza tym chyba na pierwsze zmarchy lepiej mi służą kwasy i filtry ![]() ![]() rzyrafko boski ten makijaż ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-02-14 o 06:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko mam termin egzaminu, przez który nie mogłam się bronić.
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, no jakoś złapać męża muszę
![]() Aha ![]() Ja jutro się wybieram na spotkanie z szefową katedry, na której mam pisać pracę, idziemy w sumie wszyscy zainteresowani (5 osób)- ciekawe czy będzie walka o tematy i promotorów ![]()
#989 |
Zakorzenienie
|
Hej.. i niestety mam tę poprawkę co ją przewidywałam
![]() ![]() W każdym razie w ostatnim tygodniu dopadł mnie totalny brak sił witalnych, od ostatniego egzaminu przez caly tydzień tylko praca-spanie. Zero siłowni - nic! Nie miałam na nic siły. Z kosmetycznych rzeczy przybyło mi: - z 8 szminek shine elixir maybelline ![]() ![]() - żel kolagenowy do mycia twarzy (bez parabenów, SLSu...) - oliwka pod prysznic Nivea - jestem po 2 użyciach i rzeczywiście fajna - krem do rąk anida (?) nie pamiętam, a zostawiłam w mieszkaniu ![]() W ogóle się Wam nie chwaliłam chyba ale zostałam zaangażowana do projektu jako pracownik merytoryczny... ![]() ![]() ![]() Dzisiaj idę też obejrzeć pokój do wynajęcia, tak sobie przeglądam ogłoszenia, może bym zmieniła. Bo ten akurat jest tańszy razem z rachunkami o 100zł niż obecnie płacę, też jest przy metrze, jedna osoba mniej w mieszkaniu i metrażowo jest większe. Zobaczę, może się zdecyduję, choć nie mam jakiegoś ciśnienia na zmianę. Choć zaczęło mi przeszkadzać trochę, że jest nas 4 w mieszkaniu (ja i kolega mamy osobne pokoje a 2 dziewczyny mieszkają razem), to w sumie nie byłoby problemem ale ściany są strasznie cienkie i wszystko słychać, a moj pokój przylega do pokoju dziewczyn i ciągle je słyszę. Myślałam szczerze mowiąc nad kawalerką ale nie ma nic w miarę taniego.. Tutaj byłabym oczywiście w stanie zapłacić więcej, ale chyba jeszcze nie aż tyle ile one kosztują ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Bosiak to jasne, że poprawisz
![]() Ile Ci jeszcze zostało do końca studiów? A ja właśnie wywalam do kosza pół błyszczyka Sephory, używałam dzielnie ostatnio ale jest już stary i śmierdzi strasznie chemicznie aż mi niedobrze ![]() Mieszkanko poogladaj, zawsze to więcej kasy na przyjemności zostanie ![]() Ja już 2 miesiące nie chodziłam na fitness, próbuję przekonać tatę żeby mi załatwił kartę Benefit z pracy (bo może tylko mu się nie chce pogadać z osobą odpowiedzialną za to) ten pilates kręgosłup był mi jednak bardzo potrzebny- jak przestałam chodzić od razu się pojawił dyskomfort i większe zmęczenie. No i lato idzie i te sprawy więc na TBC też by się przydało wrócić ![]() Pouczę się może trochę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.