|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Krav Ty masz tylko nocne dyżury? Bo z tego co czytam to mi wychodzi, ze pracujesz nocami, a dnie masz dla siebie? Tak z ciekawości pytam
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dość, że zaproszenie wraz z czerwonym dywanem trzeba wystosowywać, to Ci jeszcze termin zmieniają jak IM pasuje. Coś mi się wydaje, że wtedy by klamkę pocałowali. ![]() Piękna pogoda dzisiaj u mnie! ![]() Co prawda, na chwile obecną średnio komfortowo się czuję bo słońce świeci mi dosłownie prosto w oczy, przez górną częśc okna która nie ma rolet. A ja nie mam sie gdzie schować. No chyba, że na biurko się za monitorem położę. Wytrzymam, zaraz się przesunie i niech świeci jak najdłużej. ![]() Mam ambitny plan sprzątnięcia dzisiaj łazienkę - fatalny bajzel już mam, no ale ta randka z notatkami... Nie wiem czy podołam z obiema rzeczami. TŻ znów mi dzisiaj auto odstąpił. ![]() Znów sporawo pracy mnie czeka. Najważniejsze dla mnie - dokumentacja szkoleniowa. A ponieważ szkolenie jest dofinansowane do wypełnienia jest tooooooooona papierów.
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa wiesz też nie chcę za dużo kombinowac bo i tak napięta sytacja jest między mną a nimi, a widzię że Tz jest przykro; a swoją drogą i tak co się nagadam to moje
|
#964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem coś o tonie papierów - moje szkolenie jest dofinansowane z UE i musiałam podpisać jakieś 30-40 kartek papieru ![]() Aaa zapomniałam dodać, że wczoraj piekłam muffinki, ale nie na słodko tylko z oliwkami i fetą i szynką - wyszły przepyszne. Jakbym dołożyła do nich podduszone pieczarki z cebulką to TŻ powiedział, że dorzuciłoby się ketchup i mała pizzerka wychodzi Ja tylko spróbowałam mniejszą częśc z jednej babeczki, bo przecież jestem na diecie. Resztę zje TŻ i zaniosę coś moim rodzicom, bo kusza mnie strasznie
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-02-04 o 08:56 |
|
|
|
|
#965 | |||||||
|
Zadomowienie
|
dzień doberek
witam Was piątkowo prawie weekendowo zaraz muszę lecieć wysuszyć włosy, ale postanowiłam że odpiszę jeszcze Cytat:
może się nawet znacie![]() zdrówka życzę Ci kochana i mam nadzieję że dziś obudziłaś się w pełni sił. Cytat:
ja też chętnie bym piekła ale w mieszkaniu ani miksera ani porządnego piekarnika więc talenty me jeszcze nieodkryte![]() Cytat:
![]() Cytat:
dodaja na zdjęcia szczurków to już czekam i czekam ![]() Cytat:
prawdziwa SPD z Ciebie! a tak sobie pomyślałam Golden że może zrobimy konkurencyjne dla poznańskich SPD spotkanie ślaskich SPD?wiem że ja, Ty, Dodaja jakoś tak okolicznie mieszkamy mam nadzieję, żę skoro zlokalizowałaś przyczynę bólu to się z nim szybko uporasz ![]() Cytat:
i tych imprez też zazdraszczam, wybaw sie kochana za wszystkie czasy!Cytat:
a jaka była zdziwiona że mój S. ciasto na pizze ugniatał i odkurzał w życiu bym sobie takiego chłopa nie wzięła.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-02-04 o 09:00 |
|||||||
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedno pytanko, chciałabym zrobić dziś rodzicom na obiad dewolaja z serem i pieczarkami w środku. Te pieczarki muszą być wcześniej podduszone, prawda? i wykałaczkami musze zebrać to mięso żeby się nie rozleciało w czasie smażenia?
|
|
|
|
#967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieładnie,nieładnie jeżykom przerywać ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Ale zazdroszczę tych zabiegów w spa ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Zarejestrowałam się do lekarza na 12,zobaczymy.
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() :eek : w 8 miesiącu i gotuje, sprząta, pierze - oj nie na takie coś to ja bym się nigdy w życiu nie pisała. Uważam, ze partnerstwo to podstawa związku, a nie usługiwanie, bo tak trzeba i jest się kobietą
|
|
#971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszcze tego SPA ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zacytowanego: Ty tak myślisz, ja myślę inaczej. Nie bronię im odwiedzać syna i nie rozumiem, skąd taki osąd pod moim adresem. Tylko oboje pracujemy, mamy sporo na głowie, w każdy weekend siedzimy na uczelni od rana do co najmniej popołudnia i jeśli ktoś chce przyjść, to uważam, że warto byłoby choćby zapytać, czy danego dnia mamy chwilę choćby zwyczajnie z szacunku. Gdyby nie moja mama, to wpadliby w dzień imienin, a my byśmy nic nie wiedzieli. Możliwe, że by nas nie było (bo często na święta jeździmy na różne kolacje w ramach prezentu), to wyobraź sobie, jaki byłby żal - bo jak nas w domu może nie być?! A że nigdy nie mamy wybłyszczone, to źle bym się czuła, gdybym przyjęła gości w syfie... Może u Ciebie takie rzeczy się praktykuje, ale w mojej rodzinie nigdy nie było zwyczaju wpraszania się na czyjeś święto. A skoro nie zapraszamy, to nie dlatego, że nie chcemy, tylko naprawdę nie mamy w tygodniu czasu.
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://jezyniec.blox.pl/ |
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to u rodziców Tż teściowa wszystko robi, mimo, że teść w domu siedzi. I ona ze wszystkim nadąży. Ja nie wiem jak daje radę. Czasem człowiek jest tak zmęczony, że nie ma siły na nic. A co dopiero niańczenie własnego męża. ![]() No ale ich wybór. U mnie w rodzinie zawsze wszyscy się dziwili, że mój tato robi w niedzielę obiady.Bo jak tak można Biedna dziewczyna ja dziekuję za takiego ciapciaka, który nic nie potrafi, a pewnie przed kumplami zgrywa ważniaka, co to nie on.
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Kash? Mówiła, że wolne dzisiaj ma, czy mi się coś pomerdało?
Mam do niej romansa. ![]() Aż bym wyszła z tego biura, tak pięknie dzisiaj na dworze. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Urocze są, chciałabym jednego.
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, jak źle się wyraziłam (bo teraz jak to czytam, to wyszło faktycznie, że coś mam do Ciebie) że źle to odebrałaś. Nie chciałam Cię urazić. Biję się w pierś, zachowałam się jak gówniarz, idę to kąta, mam nadzieję że mi wybaczysz ![]() Wiadomo, że każdy myśli inaczej na temat danej sytuacji. Ty wolisz,a by w tygodniu Was nie odwiedzali, ja znów wolałabym aby przyjechali.
|
|
#977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cóż za romans? ![]() Aaby dziekuje za uznanie, tak się wkręciłam w to hulanie, że szok a jeszcze P. mnie wczoraj przytula i mówi: ale jesteś szczuplutka, chudniesz i chudniesz miód na me serce A co do teściów to uważam, że Ł. powinien z nimi porozmawiać i wyjaśnić jak się sprawy mają. Ssnow mamy w firmie odświeżacze z tej firmy ale o zapachu jabłko&jaśmin, pięknie pachnie Tygrysku jak ja Ci zazdroszczę! w życiu nie bylam w SPA a bardzo mi się marzy żeby ktoś mnie tak dopieścił póki co zawsze jakieś pilniejsze wydatki Z rzeczy dobrych: zaczęłam weekend! ![]() Z rzeczy złych: nie mamy wody no i na domiar złego pada u naś śnieg na całego ja się pytam o co kaman, przecież wiosna miała przyjść?! jak się wkurzę to zaraz pójdę utopić marzannę to może pogoda się zmieni na lepsze |
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak szybko łapkami zaczynają wymachiwać aż się rozłożą całkowicie ![]() Jak wrócę do domku to moim zrobię zdjęcia i wam wyślę
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz Ci PW skrobnę, coby tu nie przynudzać.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na spotkanie śląskich mogę się pisać w Częstochowie, bo znam i autem dojadę, ba, nawet busem a dalej to gorzej z powrotem do domu no jeszcze Opole w grę wchodzi zlokalizowałam przyczynę i wychodzi na to, że albo będę jeździć po wędliny do domu po swojskie albo żyć na nabiale, bo tylko jak kupię tu trochę szynki albo innego czegoś na kanapki i zjem, to zdycham. już się nimesilem faszeruję i doopa. boli nadal, na szczęście nie tak bardzo jak w nocy. świństwo a nie mięso jestem w ogóle bo moi przyjadą po 17, więc dniówkę mam normalną łeb właśnie umyłam i przy okazji jeszcze przetarłam łazienkę, teraz posiedzę z godzinę i idę na zakupy uwaga SPD się spowiada ![]() podliczyłam tygodniowe wydatki (nie szaleję, ale i nie głoduję) - 100 zł. w tym i mięso na obiady (1 pojedynczy filet z kuraka albo udko, albo 25-30 dag mielonego czy w plastrach innego mięsa) i chleby (1-2 chleby na 2 dni, zależy co na kolację jemy), ser żółty, biały, jajka (10 tygodniowo, czasem mniej), mleko, margaryna roślinna, kilo cukru na tydzień, makaron albo ryż jakiś, ziemniaki, śmietana i inne cosie, których braknie akurat. jeśli trzymam się tylko tej listy, tzn pilnuję, żeby kupować tylko jak się skończy i więcej też nic bo potem wywalam, to w stówce się zmieszczę. wspomagam sie czasem jakimś słoikiem domowym, ale to też koszta ponoszę w sezonie letnim, a zimą mam za friko chemia też na bieżąco uzupełniana, ale że kupuję co jakiś czas pierdołę a nie na raz wszystko, to nie odczuwam i mieszczę się w budżecie. jak na razie najdroższy był proszek do prania w pralce 28 zł ale chyba mi na 3-4 miechy starczy. albo dłużej bo płyny do prania też mam jak ktoś ciekawy albo niewierzący to mogę wpisać listę zakupów z tego tygodnia łącznie z cenami, bo wszyściutko mam zanotowane w księdze rozchodów nawet ilość prań
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przekochane są
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie miałam pisać tak jak kashmirka gdzie wy dziewczyny macie piękną pogodę i słoneczko??? U nas Śnieg przez chwilkę tak sypał że biało się zrobiło a teraz tak delikatnie prószy
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie mogę na 4 odświeżania strony może jedno mi ładuje wizaż a reszta buczy, że serwera nie ma
tylko ja tak mam? bo nie wiem, czy to wina tego internetu mojego czy odgórna wizażu? czyjaś musi być i muszę wiedzieć na kogo się zdenerwować u mnie sypało wczoraj prawie cały dzień, dziś na razie nie, ale pięknie też nie jest
|
#984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
tyle, że wiatr jest taki niezbyt ciepły![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też słoneczko świeci.
Wizaż działa bez zarzutu.
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oliwka śliczne jeżyki aaby jeszcze raz przepraszam
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-02-04 o 10:27 |
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
Ja ostatnie dwa dni miałam zaganiane i dlatego nie wchodziłam, a tak po za tym, to w poniedziałek oddaje modem do naprawy i 2 tygodnie mnie nie będzie, ale wróce. Wczoraj byłam z mamą w mieście i obejrzeć przedszkole prywatne i bardzo mi sie spodobało. Cena, cóż 450 zł, ale mama chce sie po 200 zł dokładać, więc nie będzie źle. Musze na dniach oddac zgłoszenie żeby miejsce zarezerwować bo tylko 6 mają. Już od kwietnia może iść, ale poczekam chyba do czerwca, po za tym prace musze znaleść. Nie chce wracać do tego syfu, w którym kiedys pracowałam, ale jak bede miała do wyboru telemarketing czy prace fizyczną na 3 zmiany to wole te 3 zmiany. Dopijam kawe i biore się za porządki, wieczorem jade z tata do biedro, chciałam isc pieszo, ale snieg sypie jak oszalały. Na dodatek Tż dostał wczoraj mandat- 100 zł za jazde bez pasów. Orientujecie się ile jest czasu na zapłacenie?? Bo Tz mówi, że tydzień, ale potem przysyłaja ponaglenia, a my i tak dopiero po wypłacie zapłacimy. Dzisiaj skoro sie nie ruszam z domu to może troche bluzek recznie popiore, na obiad robie małemu kotleta, sobie piers w folii i ziemniaki, dla Tż wyjme lasagne. Kupiłam sobie taki jedwab: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ie.html&next=1 Bardzo fajny, włosy są takie gładkie i jakby sie bardziej wyprostowały.
|
#988 | ||||
|
Zadomowienie
|
Z małą wstałyśmy przed 9 zjadłyśmy śniadanko, mała dostała antybiotyk i narazie grzecznie książeczkę ogląda
Noc minęła bardzo spokojnie. Gorączki nie ma więc myślę, że wszystko będzie dobrze i po antybiotyku przejdzie Od rana masa telefonów najpierw TŻ dzwonił zapytać się czy wstałyśmy i czy dałam antybiotyk bo my zazwyczaj do 10 śpimy a antybiotyk o 9.20 daje. Potem mama z pytaniem jak tam mała a potem teściowa, że dzisiaj ma nockę ale jakby coś się działo mamy dzwonić bo ona telefon będzie miała przy sobie. Kochani Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj ogólnie już lepiej sie czuje ale gardło to mi zawaliło. Ledwo mówić mogę a w domu jak na złość nic na nie nie mam Jednak jeszcze poszukam![]() Cytat:
My ostatnio na dyskotece byliśmy przed moim zajściem w ciąze więc jakieś 3 lata ![]() Dziadziejemy jak nic Jednak szczerze to ostatnio wolę posiedzieć z TŻ sami w domu nie wiem dlaczego chyba to ten wiekCytat:
ZdrówkaCo do wizyt rodziców, teściów to u nas jest tak że np my jak chcemy jechać do teściów czy moich rodziców to najczęściej już kilka dni przed ich uprzedzamy a nieraz i w ten sam dzień jak nas coś najdzie, żeby tam jechać. Ale fakt dzwonimy i pytamy czy mają czas bo teściowa na zmiany pracuje a teść po 24 na dobę Jeśli oni chcą nas odwiedzić to też kilka dni wcześniej dzwonią i pytają się czy mogą. Nie wyobrażam sobie takiego czegos że ja jeszcze śpie a oni wpadają na kawę albo, że mamy swoje plany a oni przychodzą kosmos ![]() Drugą sprawą są imieniny. My ich nigdy nie wyprawiamy więc dzwonią tylko z życzeniami to samo w urodziny. Nigdy nie przyjadą bez zaproszenia bo szanują naszą prywatnośc i nie chcą się wpraszać I tak jest też z naszej strony![]() golden prawdziwa SPD z Ciebie Brawo i podziwiam
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-02-04 o 10:28 |
||||
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam nigdy dobrowolnie nie zapłacił. |
|
|
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha, bo juz się bałam, że może miec jakies problemy jak się spóźni. Zobaczymy jak będzie z kasa, ale chciała bym to zapłacic i miec z głowy. Ide sprzatać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Aha, zapomniałam się pochwalić, że hotel w którym mam szkolenie i noclegi ma SPA, które jest gratis dla uczestników, więc się wySPAmuję za wszystkie czasy 

bo już któryś raz z rzędu jest to samo, i dopiero wczoraj mi się skojarzyło.
i tych imprez też zazdraszczam, wybaw sie kochana za wszystkie czasy!

:eek : w 8 miesiącu i gotuje, sprząta, pierze - oj nie na takie coś to ja bym się nigdy w życiu nie pisała. Uważam, ze partnerstwo to podstawa związku, a nie usługiwanie, bo tak trzeba i jest się kobietą