![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najlepsze wymówki gości weselnych
Uznaję, że przebija to stwierdzenie: "Bo jestem za gruba"
![]() U nas póki co "najlepszą" wymówką było zrzucenie wszystkiego na małe dziecko i niemożliwość jechania z nim a następnie pochwalenie się wyjazdem "całą rodziną" na wakacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |||
zielony stworek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko,że u nas syn tej pary to jakiś pijaczyna, i on z nimi razem mieszka i jakbyśmy chcieli go zaprosić to by dostał zaproszenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
właśnie zdetronizowało moją ulubioną wymówkę: "jestem gruba"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Konto usunięte
|
O nie moja wymówka mojej kuzynki spadla w rankingu?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a co sądzicie o takiej sytuacji?
Zaczynam właśnie pracę (3miesięczny okres próbny). Znajomi planują wesele (2-dniowe) we wrześniu, wszystko spoko nie byłoby problemu gdyby nie to, ze to wesele jest w poniedziałek i wtorek :/ No i mam dylemat, nie wiem czy będę mogła na nim być. Z jeden strony mogę przyjechać popoludniu na same wesele (ale tak chyba nie wypada), z innej strony nie chce stawiac mojego chlopaka w takiej sytuacji, bo wiem że mu zalezy i na pewno pójdzie(rodzina). wiem, przecież nawet urlop mi się nie będzie przysługiwał, bo to nie będzie umowa o pracę, a nie chciałabym też prosić o dwa dni wolne kilka dni przed podpisaniem umowy o pracę. Chyba będę musiała odmówić, no niestety wesele w tygodniu to BARDZO kłopotliwa a rzecz dla gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Konto usunięte
|
Tak btw (skoro była mowa o jedzeniu) to mnie nudzi już obowiązkowy rosół na weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a poza tym nie zdziwilabym sie gdyby ci powiedziala ze przyjdzie a dwa dni przed zadzwonila i powiedziala ze jednak woli te kase przeznaczyc na wakacje i ze wlasnie zaraz wylatuje do Grecji/Egiptu czy Włoch A tak po prawdzie ja bym nie przyszla na pewno, w koperte nie trzeba duzo dawac, a jak cie nie stac to kupic mozna jakis prezent i na wczasy by starczylo, sukienke mozna pozyczyc albo wziac inna ze swojej szafy na pewno jakies masz no i facet... facet zawsze ma garnitur, chcesz powiedziec ze twoj narzeczony nie ma garnituru zadnego?? ma wiec.. dla chcącego nic trudnego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zastanawiamy sie czy rosół lub flaki albo kurkowa z makaronem lub żurek heheh powód odmowy: na 3 dni przed weselem, nie przyjade bo dostalam okresu..
![]() |
![]() |
#973 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Niby śmieszny powód, ale ja to rozumiem. Miewam takie okresy, że mdleje z bólu, wymiotuje, mam biegunkę, miesiąc w miesiąc. Więc chyba faktycznie lepiej przeleżeć w domu niż męczyć się na przeciwbólowych itp
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Facet bez garniaka to słabe. Zdarzają się okazje, że trzeba mieć i co wtedy? Ważny egzamin czy pogrzeb... Rozmowa kwalfikacyjna-lepszy garniak niż dżinsy.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
BAN stały
|
Ostatnia okazja do garniturowania sie to byla studniowka 8 lat temu. Nie studiowal a na pogrzeb kupil sobie spodnie w kant no i nie dawno kupil sobie czarne spodnie casual. Jako gore mial bluzke z dl rek albo golf (zima). U nas nie ma parcia na odstrzelenie sie w eleganta
Jak bedziemy chcieli pojsc na slub i bedzie upal to najwyżej zalozy do reszty koszule i wystarczy. Edytowane przez aguusia88 Czas edycji: 2014-06-27 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wyobrazam sobie zeby moj tż zalozyl zwykle spodnie w kant i do tego koszula na wesele ![]() a ty jako jego druga połowa powinnas mu to powiedziec.
![]() |
![]() |
#979 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardorja Naprawdę jestem w stanie uwierzyć, że u tej dziewczyny to nie wymówka (tzn. jeśli rzeczywiście ma takie dolegliwości).
![]() |
![]() |
#981 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
to nie kwestia gustu, w tych czasach.. zresztą w kazdych czasach garnitur u męzczyzny to po prostu wymóg, obowiązkowo musi być!
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyobraz sobie ze moj Tz nie mial garnitura bo nie bylo okazji zeby go ubrac, na rozmowe kwalifikacyjna nie chodzil elegancko ubrany bo nie jest "wypacynkowanym lalusiem"ktory codziennie zapierd*** do biura,pracuje w budowlance i bylo by mu nie wygodnie pracowac po 12h na rusztowaniu w garniaku ![]() ![]() Boze coraz czesciej spotykam ludzi z innej planety ![]() Edytowane przez moskit30 Czas edycji: 2014-06-28 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to ze facet ma w szafie garnitur nie znaczy, ze jest wypacynkowanym lalusiem, a zalozeniu garniaku chodzilo o powazna rozmowe o prace jak np do banku dosyc logiczne a poza tym zalozylas juz odrębny wątek na ten temat, wiec z komentazry innych powinnas wyciągnąć wnioski. przeczytałam posty czeka cie szczera rozmowa z partnerem albo ktos moze byc na tyle bezczelny ze go osmieszy (koszula krotkim rękawem na slub?) i bedzie jeszcze gorzej sie czul. moj brat nienawidzi taki sztywnych spotkan (tak to nazywa), ale garnitur ma, bo powiedzial ze w garniturze wyglada sie dostojnie i elegancko no i ze panny lecą :P na facetow w garniakach takze powodzenia
Stylistka paznokci od 2004r-PASJA i MIŁOŚĆ Stylistka rzęs od 2013r-ZAFASCYNOWANA Daję z siebie 200% ![]() Edytowane przez bardorja Czas edycji: 2014-06-28 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty nie wyobrazasz sobie zeby facet nie mial garniaka w domu,odpowiedz jest prosta: moj Tz nie potrzebuje garniaka bo nie pracuje np.w banku. Juz rozumiesz ze nie kazdemu facetowni garniak do szczescia jest potrzebny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#989 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.