|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Aguś Ty mi tu nie swiruj,umowa była na 15?? była ,wiec ani mi sie waż
![]() ![]()
#962 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
OOOO JAAAAAAAAAAA MORIA ![]() ![]() ![]() To lecę czytać dalej.... bo może już urodziłaś, a mi jeszcze tyle stron zostało do nadrobienia ![]() W każdym razie mocno zaciskam za udany i jak najmniej męczący i bolesny.... IGUŚKA jak widzę już doczekać się nie może, żeby zobaczyć mamcię od zewnątrz hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Rozeznanie
|
Anulinka
![]() ![]() ja dzisiaj na nic nie mam ochoty,tym razem ja mam apetyt,raz tak ,raz siak ![]() galareta dalej wylatuje,głowa mnie boli i jakas drazliwa jestem uff,niech sie ten dzien juz skonczy. jedyn plus to mamy chociaz opieke do Julii na piatek i tesciowki nie musze prosic ![]()
#964 |
Zadomowienie
|
anulinka gratuluję wizyty
aguś no to ciekawe która teraz będzie pierwsza ty czy moria ![]() tak piszecie o tych rozwarciach ![]() już bym chciała maj ![]() bo jak tak dalej pójdzie w takim tempie to zanim dojdzie do mnie to wypadną mi wszystkie włosy ![]()
#965 |
Wtajemniczenie
|
Aguś kolejna ciężarówka podsycająca napięcie na wątku
![]() ![]() ![]() A ja oczywiście torby nie spakowałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Mary, dziekuje kochana, tez sie ciesze
![]() Anulinka ![]() Agus... wiedzialam,ze cos sie kroi, czekamy w napieciu na rozwiniecie akcji.
#967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bywasz w Jeleniej ? ![]()
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
anulinka-super wieści!
Aguś, moria- idziecie łeb w łeb! Ciekawe która pierwsza się rozdwoi? A rozwarcie na 1palec to chyba to samo co na 2cm? Dobrze pamietam? A! Moria- ja język niemowląt czytałam w nocy już po porodzie, bo miałam duuużo czasu- przewinięcie,karmienie i odbicie zajmowało 40-60minut. Oprócz języka przeczytałam też jeszcze raz cały zapas gazetek ciążowo-macierzyńskich. Inaczej bym usnęła z nudów i zmęczenia.. ![]()
#969 |
Zakorzenienie
|
Antropia już teraz rzadko kiedy w Jeleniej jestem, ale studiowałam i mieszkałam przez 2,5 roku na Klonowica
![]() ![]() ![]()
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
hello!
nadrabiam dziś Was od rana ![]() Zosia ogląda bajki więc mam chwilę ... Gratuluje wszystkim pięknych brzuszków (tych zwisających też ![]() ![]() ruch się dziś na wątku zrobił ![]() a to za sprawą mori ![]() a ja to myślę że moria to tym ogródkiem sobie Iguśkę wywołała ![]() listopadowa80 mustela jest bardzo dobra i w sumie nie słyszałam żeby uczuliła kogoś, a oilatum czasem daje jakieś reakcje, emolium po moich doświadczeniach średnio działa .... tyle że i tak trzeba na sobie popróbwać ... mustela chyba jednak najdroższa jest ... ja Zosię myję w musteli ale takiej zwykłej i jestem zadowolona z niej anulinka2009 jaki Pepe już duży ![]() agus87 ![]() ![]() no to się zaczyna kochane !!!!!!!! będziemy rodzić ![]() coraz częściej takie informację będą .... aż ciekawa jestem jak tam u mnie ![]() w ciąży z Zosią pod koniec dużo odpoczywałam, teraz niestety nie da rady ... ciekawe czy to przyspieszy sprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Rozeznanie
|
juz sie boje
![]() dziewczynki trzymajcie sie ![]() widze ze zaczyna sie dziac ![]() agus, moria ![]() ![]()
#972 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze, ze sie juz lepiej czujesz...wiadomo, ze jak dluzej Iguśka posiedzi w brzuszku tym lepiej dla was.. moja stokrotka sie nie spieszy ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- tak agus87, moria44, mizianka81 czekamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mieszkam niedaleko PKP ![]() ![]() ![]()
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
co ja tu okna w pokoiku pucuje, a moria rodzi, co mnie ominelo
![]() ![]() eweska no ja kupilam tylko dwie piersi z kurczaka i ok.20 dag wedliny, u mnie miecho i wedlina koszmarnie drogie, a najlepsze jest to ze mieso czesto jest z Polski to chyba za transport place ![]() ![]() bzyczka, antropia prosze mi tu smaku pierogami nie robic, bo bede bila ![]()
#975 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jej spanie mnie męczy już, nie było drzemki popołudniowej i mi się spać zachciewa już:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Agus87 no to
![]() ![]() Anulinko ![]() ![]()
#977 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 3mam za ciebie tez kciuki ![]() a ja mam skurcze caly czas dzisiaj nieregularne Cytat:
![]() ![]() ![]() tak mysle, ze do tego piatku do ktg moglabym dotrwac a w weekend juz w sumie moge rodzic, caly czas mnie meczay to, ze w sobote koncze 37tydzien dzisiaj meza na kebaba wyciagam ![]() albo do mc donalda bo juz moge nie zjesc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale się gorąco na forum robi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Rozeznanie
|
mary, eweska to na prawde robi sie jak dobry film akcji, chipsy, popcorn, cola ide się zaopatrzyć
Dziewczyny! siedzę jak na szpilkach, super ! A co najlepsze adrenalinka taka pozytywna, w ogóle się nie denerwuje tak negatywnie. A mój mąż śmiał się że jak zaczniemy rodzić to relacje na żywo będziemy robić na wizażu. Ja ze sobą na pordówkę biorę laptopa i blueconecta, mężu będzie relacjonował.
#980 |
Zakorzenienie
|
hej kochane!! ale nadrabiania!! dobrze ze was podgladalam z pracy
![]() moze nie tak goraco jak w PL, ale snieg sie topi, jutro planuje odstawic grube kozaki i bede cieszyc sie wiosna, ostatnim dniem pracy!!!! bylam z dziewczynami na kawie i malych zakupach, kupilam sobie torebke i kilka ciuszkow dla Zosi......na swoje usprawiedliwienie dodam ze byly na przecenie... ![]() wkleje wam zdjecia plus zdjecia brzucha wreszcie ![]() ![]() no nic doczytam was najpierw... |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie tz to jest "zlotowa" ![]() ![]() w ciazy bym mogla tylko jesc i spac ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() moja mala tez niemrawa dzisiaj, chyba jej juz ciasno ![]() brzuch mnie pobolewa troche... czekam na fote brzuszka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
a jak sie ubieralam to mowil do meza, ze mamy sie liczyc, ze to moze nastapic w kazdej chwili, by byc przygotowanym - nie wiem czemu po kryjomu:P zeby mnie nie denerwowac chyba hehe
a mowil tez, ze jakbym wczoraj pojechala z tymi skurczami do szpitala to by mnie zostawili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja myslalam ze to niemozliwe zeby sie obrocil!!!! faktycznie, tak jak mowilas ze czujesz. i jaka waga piekna, gratulaski Cytat:
jestem w szoku!! aaaaaaaaaaa! to juz nie dlugo Cytat:
![]() a ja dzisiaj ejstem tak popuchnieta ze szok. nog w sumie nie czuje, mam zdretwiale, ogromne sloniowe stopy i nogi. poprawie sobie humor truskaweczkami ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Wtajemniczenie
|
http://finanse.wp.pl/kat,104128,titl...wiadomosc.html
z tym to już przeginają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymamy kciuki z Piotrusiem za Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony mowilam wam, ze mam takie przeczucie, ze nie dotrzymam do konca kwietnia zreszta ja naprawde mialam duzo ruchu i mam teraz pozwolenie od gina, ze rodzic moge to juz zmartwienia poszly w niepamiec ![]() najwazniejsze, ze niunia duza i jest okej! teraz czekamy ale rownie dobrze moge z takim rozwarciem ponad tydzien chodzic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
No doczytujeeee
![]() ![]() ![]() andziotku nie martw sie ja tez nie mam kiedy odpoczywac, tu praca tu to tu tamto, mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia troche zwolnie, poza tym lekarze przepowiadaja mi wczesniejszy porod, ale ja bym sie nie obrazila Zosienke na swieta juz miec ![]() anulinka gratuluje udanej wizyty ![]() ![]() agus ty nas nie strasz!! rozwarcie na 2 cm?!?! powiem ci tylko ze ta babka co 4 dzieci urodzila u nas w pracy w drugiej ciazy miala rozwarcie na dwa palce jak to lekarz ujal i miala urodzic wczesniej a przenosila 12 dni ![]() ale...wszystko sie moze zdarzyc ![]() moria a ty to mnie rano tak wystraszylas!! ze wlecialam do domu i od razu wertowalam wizaz w poszukiwaniu wiadomosci o Tobie!! A Jezyk niemowlat juz caly przeczytalam dawno , mowilam ci, Tz teraz czyta, ale ja nic juz nie pamietam i wiem ze z Zosia na raczkach bede czytac raz jeszcze ![]() Paulizia no tylko ja w piatek mam takie wizyty jak ty ![]() ![]() a brzuch wstawiam zaraz zebys uwierzyla jak mi wisi ![]() moze nam wisza, a moze taka nasza uroda ![]() najgorsze ze widze na tych zdjeciach, ze sie straszliwie w dup.ce rozpaslam ![]() Kasiula my zostajemy w Oslo sami na wielkanoc, wszyscy jada do PL, wiec w sumie tez nie byloby najgorzej Zosienke miec juz przy sobie na swieta ![]() no i wklejam brzuchol i dzisiejsze zakupy ![]() 1.jpg2.jpg3.jpg f1 53t4d copy.jpgf2 35t4d.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
Dziewczonka za chrupiące kąski to wiele bym, dała, już tyle sklepów przeszukałam i nie ma.
no i widzę, że aguś87 też już sie może wnet rozpakować ![]() i super że dzieciaczki juz takie duże są ![]() nasprzątałam się dzisiaj za wszystkie czasy a jak skończyłam to opadłam na sofke i leżałam bez ruchu. nie wszędzie mogłam mopem dojechac i tam gdzie musiałam sie schylic to na czworaka wycierałam podłogę bo inaczej już nie potrafie, a podnieść sie potem tragedia ![]() ciuszków nie prałam w końcu, bo pogoda na dworze była średniawa a chciałam je tak fajnie na balkonie wysuszyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak Ty pięknie elegancko wyglądasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
anulinka brzuszek ladniutki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Ddaaiissyy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.