|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 3
|
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też
odcinek mi się bardzo podobał, nawet się wzruszyłam jak Matt uratował Damona , poza tym strasznie szkoda mi Jenny, już się oswajała z sytuacją a tu takie świństwo zrobił jej ten podły Klaus, coś mi się zdaje że to jednak ona umrze, nie wyobrażam sobie jej jako wampira ![]() perełko skoro oddajesz to ja dziś przechwytuję
"Zanim nabałaganisz, sprawdź, czy dasz radę posprzątać." W.C. http://withmaniabaroko.blogspot.com/ Edytowane przez daggi69 Czas edycji: 2011-04-29 o 19:09 |
|
|
|
#963 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|||
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Mowisz o tym Kate sobie sama projektowala suknie?
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
tak
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I byłam dumna z Damona! Podobała mi się scena kiedy Damon przyszedł do Klausa i wykazał się tam maksymalną odwagą, właściwie to zrobił desperacki krok w kierunku ratowania Eleny i nawet Kath patrzyła na niego z niedowierzaniem i podziwem J. Plec porównywała w jednym z wywiadów sytuację Damona, Stefana i Eleny do sytuacji pacjenta w śpiączce utrzymywanego przy życiu. Że niby taka niedojrzała miłość Damona zmusza go, żeby utrzymywać pacjenta na siłę przy życiu bo nie potrafi się pożegnać, a dojrzała miłość Stefana to każe mu brać życzenia drugiej strony pod uwagę, nawet jeśli tym życzeniem jest śmierć... No ale kurcze jak się kogoś szaleńczo kocha to raczej nie myśli się z byt racjonalnie, właściwie to jedno wyklucza drugie No i mi się podoba jak Damon robi wszystko, nie chce się poddać, żeby tylko ona żyła, i wcale nie jest samolubny bo ryzykuje swoje życie dla niej. A Stefan co robi? trochę pomarudzi trochę popłacze i godzi się ze wszystkim tak poprostu?Ech musiałam się wygadać, bo wnerwia mnie, że wszyscy tylko wiecznie jadą w tym serialu po Damonie...
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis na tvn24 mowili ze suknia jest projektu blabla bla , ale nie samej Kate.
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
Bleeeee, prawie przeczytałam spoilery przez to, że na biało piszecie i spoilery, i wrażenia z odcinka
|
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
Suknie Middleton zaprojektowala Sarah Burton
Madzik14 zgadzam sie z Toba
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=2tpOu...layer_embedded Nowe 'Behind the scenes'
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Jenna, szkoda czekać jeszcze tydzień na odcinek
Ale jakoś tak mało mi się podobał - był za bardzo rozciągnięty w czasie...
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Wywiad z Niną, końcówka jest fantastyczna
http://www.youtube.com/watch?v=Ds5TA...layer_embedded
|
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#977 |
|
BAN stały
|
tez jestem po..
kurcze... mam nadzieje, ze nie umrze Jenna bo ja bardzo lubie.. hmm ale jak grob gilbertow to moze to tez byc Jerremy chcacy chronic Bonnie albo John.. z tych 3 to mam nadzieje ze to bedzie John:P.A stefan.. maksymalnie mnie wkurzał, nie lubie go.. za to Damon.. mrrr..moze troche glupio ze wmusil jej te krew na sile, ale przeciez on ja kocha a jak sie kocha to sie zrobi wszystko dla drugiej osoby, a on chcial tylko ratowac jej zycie.. za to stefan.. jak taka ostatnia piz**, zgodzil sie na opcje z eliksirem, wiedzac, ze moze on nie zadzialac.. a siostra Luki xD jestem w szoku, bo ona chyba tam jest dobrowolnie z nimi.. moze kocha Klausa.. ciekawe, czy wie ze jej ojciec i brat nie zyja.. i gdzie do diabla wcielo Elahjia xD? |
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie tylko nie rozumiem co ona mowi jako Kath gdy prowadzacy sie pyta czy nie chce czegos do picia...
|
|
|
|
|
#979 | |
|
BAN stały
|
aha co do ugryzienia, moim zdaniem Damon na bank nie umrze
.Bo po 1 niepełna przemiana, po 2 Ejajża moze go uratowac bo jest pierwotnym, po 3 moze cos innego go moze uratowac no i po 4 producenci nie zabija postaci, ktora przynosi im taka wielka ogladalnosc;p. Eh i oby Elena byla z Damonem w koncu.. A Kat faktycznie moglaby cos teges ze Stefanem w 3 sezonie, w koncu ona chyba go naprawde kocha. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- noo ![]() a swoja droga, straaasznie chuda ta nina ale pasuje jej to, ma super figure, chyba zostanie moja motywacja do odchudzania do lata . jak obstawiacie,ile moze wazyc xD? bo mierzy podobno 169 cm.Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- haha a jakie boskie jest to 'zdrasti taxi' czy jakos tak po bułgarsku ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- i ta nina jak ćwiczy na plaży, boshh ale ma chude sliczne nóżki aż mi zazdrość dupke ściska;p.. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( boże o czym my dyskutujemy ) no ale rozumiałabym intencje. On to zrobił w cholernej desperacji. A ona to nie wiem, chyba myśli, że Damon to za nią celowo chodzi i myśli co by tu zrobić żeby ją wnerwić...
Edytowane przez Madzik14 Czas edycji: 2011-04-29 o 21:11 |
|
|
|
|
#984 |
|
BAN stały
|
Madzik - spojlery piszemy na biało, nie każdy chce wiedziec ze Damon dal jej swoja krew w tym odcinku
.A co do eleny, fakt mnie tez to w jej zachowaniu wnerwia.. |
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#986 |
|
BAN stały
|
nie no ja na szczęście juz widzialam odcinek
ale pewnie pare osob co wchodzi jeszcze nie zdążyło .
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tu z emocji wrze
![]() Dorwałam komputer TŻta, więc napiszę szybciutko, że mam nadzieję, że pomiędzy Eleną i Damonem będzie kilka gorących scen, nie tylko "czuję coś do Ciebie Damon, ale wiesz, sorry, kocham Stefana, nie mogłabym mu tego zrobić..." nosz chyba bym jej strzeliła.Nie liczę i w sumie nie chciała bym, żeby nagle zmieniło się totalnie jej podejście do braci i była by parą z Damonem, ale gorące uczucie i dramaty- taaak tego chcę
|
|
#988 | |||||||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
no i ta mi się już podobała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
widać przejrzał na oczy, widzi w dziewczynie to czego nie może zauważyć jej matka - swoją drogą boję się że pani szeryf coś odwali![]() Cytat:
![]() nie. Cytat:
Cytat:
ale szkoda![]() jeszcze dziś czytałam o tym, że Kate nie przywiązuje zbytniej uwagi do mody, owszem ubiera się elegancko i odpowiednio, ale nie jest tym tak zaaferowana żeby sobie suknie projektować... Cytat:
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-04-29 o 21:35 |
|||||||
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Viva, ja wiem że to prawda. Ale nie zmienia to sytuacji, że strasznie mi się to nie podoba - bo albo jestem za, albo przeciw. A nie "brat jest be i chcę go uszkodzić bo zrobił co zrobił, ale w sumie to nie żałuję że to zrobił bo w zasadzie o tym myślałem a jakoś nigdy nie miałem ochoty o tym powiedzieć"... To nie dla mnie taka zmienność w zależności od sytuacji
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-04-29 o 21:47 |
|
|
|
|
#990 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
jakby nie patrzeć rozumiem to.no ale dobre jest to, że W KOŃCU powiedzieli coś na temat przyszłości, która nie będzie mogła mieć miejsca jeśli Elena się nie przemieni. w tym odcinku podobał mi się Matt (choć teraz wydaje mi się dziwna jego reakcja na to jak Tylor się przemienia, lub jak ucieka sobie z wampirami przez las ok, może zrozumiał sytuację, ale żeby tak od razu? jakiś szok by się przydał )i lubie patrzeć na taką Kat, ona prawie pomaga ![]() heh, a może to będzie pogrzeb pani szeryf po tym jak Matt weźmie stronę Caroline
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

heheh

Aaa i podobno mają zostawić w serialu na 3 sezon Katereine

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale jakoś tak mało mi się podobał - był za bardzo rozciągnięty w czasie...
. jak obstawiacie,ile moze wazyc xD? bo mierzy podobno 169 cm.