|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MŻ+WR cz. VII czyli walczymy o zgrabne ciało
|
|
|
|
#962 |
|
amor vincit omnia
|
ja z każdym dniem staram się bardziej panować nad swoimi emocjami, bo często okazuję słabośc, co nie jest dobre... staram się panować nag negatywnymi emocjami, które kiedyś zawsze brały górę. teraz jest ciut lepiej, ale rpzede mną ejszcze długa droga
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba nad sobą pracować, choć to ciężkie..
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
ja też chodzę często na lumpy ;d
w Katowicach mam jednen, do którego chodzę zazwyczaj w piątki, bo jest najtaniej (waga), mam też kilka fajnych w Mikołowie i tam chodzę jeśli mam czas. poza tym ostatnio u mnie na wsi też otwarli lumpex ;d kupiłam tam już w sumie 3 rzeczy, co jest niezłym wynikiem ;d
|
#965 |
|
amor vincit omnia
|
wszystkie trudne chwile mają nas nauczyć pokory i panowania nad emocjami...
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jakiegoś doła łapię...
Kurczę jeszcze hh nie kręciłam, no cóż później pójdę spać i tak mi się nie chce jeszcze.. |
|
|
|
#967 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#969 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
I trzeba polegać na sobie, chociaż tak bardzo by chciała się przed kimś otworzyć, mieć wsparcie, polegać zawsze...
Nigdy nie byłam zakochana, tak w dwie strony, bo owszem w jedną się zdarzałay, choć to nie można nazwać miłością, tylko zauroczeniem.. No, więc tak... Dziś chyba krócej pokręcę.. |
|
|
|
#971 |
|
amor vincit omnia
|
czasem tak bardzo potrzebujemy wsparcia, a nie mamy go... czasem potrzeba nam przytulenia się do zaufanej osoby, bliskości, ciepłego słowa... wierze, że obie kiedyś odnajdziemy równowagę i szczęście
nie jest łatwo, wiem... ale w cierpieniu jest doświadczenie... musimy mieć siłę, aby doświadczać!
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jutro mój wielki start Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#974 |
|
amor vincit omnia
|
moje detoksowe plany na jutro:
I- jogurt naturalny + 4 truskawki + łyżka otrąb II- kefir III- szklanka chudego wywaru warzywnego IV- szklanka maślanki V- mały pomidor i zielona herbata
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też lubiłam na noc jeść różne rzeczy, drożdżówki, czasem jakiś wypad na hamburgera, czy grill często w weekend, kiełbaski itp. Naprawdę wcześniej nie patrzyłam na to co jem. Jadłam, co chciałam
|
|
|
|
|
#976 |
|
amor vincit omnia
|
ja oduczyłam się podjadania na noc... jak zgłodnieję to piję herbatę albo troszkę Kubusia
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki miałam tryb i ciągle te 61 kg na wadze![]() Mam problemy z @, do tej pory nie jest jeszcze dobrze, więc może gdyby mój organizm się ustabilizował to i w odchudzaniu byłoby łatwiej.. |
|
|
|
|
#978 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
słyszałam kiedyś, że odchudzanie ma duży wpływ na te kobiece sprawy...
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Te problemy mam od zawsze. Powód ja 17 - 18 lat i nie miałam @. No to się zaczęło.. Odwiedziłam kilku ginekologów, endokrynolog, badania - hormony wyszły w porządku, usg - liczne pęcherzyki na jajnikach. No i przez rok brałam leki, ciągle kontrolowanie usg, powoli znikały. Niedawno odstawiłam leki, ostatnie usg i lekarz powiedział, że jest dobrze. Mam przyjśc za rok na kontrolę, ale @ nieregularne.. Mam nadzieję, że organizm powoli wraca na właściwe tory i potrzebuje czasu na odbudowanie zdrowej gospodarki. Między innymi, dlatego tu jestem, jadłam, jak chciałam + leki no i nabawiłam się kilku kg, ale większy strach jest o to, czy z @ wszystko będzie dobrze i czy kiedyś będę miała szczęśliwą rodzinę. Czasem reszta wogóle dla mnie się nie liczy, ale żeby doświadczyć kiedyś tej radości.
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- To nie odchudzanie w moim przypadku.. |
|
|
|
#981 |
|
amor vincit omnia
|
mama nadzieję, że Twój organizm się zregeneruje i kiedyś będziesz mogła się cieszyć pełnym zdrowiem... pewne sprawy docenia się dopiero wtedy, gdy ma się z nimi problem, niestety... nie ma zartów z kobiecymi sprawami, bo to bardzo delikatne organy.
|
|
|
|
#982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy, jak to będzie. Ja bym nie wytrzymała na takim detoksie, jak pisałaś Padłabym ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Dziękuję dziewczyny za miłe słowa Wiele to dla mnie znaczy
|
|
|
|
|
#984 |
|
amor vincit omnia
|
dopijam herbatę i lecę spać. dobranoc i do jutra
jutro detoks
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
ja dzis chyba jednak bede miala normalne lekcje a nie dzien sportu bo deszcz pada widze i marszobieg tez zrobie popoludniu bo lao niezle rano Cytat:
adula zdrowka skarbie zaraz wstaje i pojde troche zmoknac zrywajac pewnie juz ostatnia partie truskawek na sniadanie
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam, pokręciłam hh 30 minut, zjadłam płatki z mlekiem (chyba nigdy nie znudzi mi się takie śniadanie
) i lecę na uczelnię po wpis, a potem do TŻ na noc... Mamy pójść razem pobiegać, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam
nadrobię wszystko, ale to dopiero w środę. Z dieta kiepsko jak miesiąc nie jadłam nic słodkiego tak w tym tygodniu to porażka całkowita, aż wstyd się przyznać... w środę dopiero się zważę mam nadzieję, że nie podskoczyła mi przez to waga ale kto wie ;/Angola zaliczyłam na styk ale zaliczony:P ogólnie była niezła rzeź około 70 osób nie zaliczyło ![]() We wtorek mam ostatni egzamin, z jednego jeszcze nie mam wyników ale myślę, że zaliczony:P coraz bliżej wakacji ![]() Mam nadzieję, że jak wrócę do domu na wakacje nie będę miała tyle kasy do dyspozycji to nie będę miała takich dni jak ostatnio :P no i przede wszystkim to TŻ mnie kusi ;/ miesiąc nie uległam a teraz nie wiem co się stało
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- U mnie chłodno na dworze, ale to dobrze. Trochę odmiany po ostatnich dniach.. Już po śniadaniu Niedlugo będzie zielona herbata i jogurt z otrębami
|
|
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie! No i po weekendzie!
Ja spadków nie zaliczyłam ale za to ubyło mi cm tu i ówdzie. Od kilku dni dojrzewam do biegania - planuje wstawać po 5 i pobiegać po osiedlu i może to śmiesznie zabrzmi - wstydzę się Pozdrawiam
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2011-06-20 o 09:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

ale z czasem nauczyłam się podchodzić do wszystkeigo ze spokojem, mimo ze czasem nie jest łatwo i mam wszystkiego dość
Poza tym udaje mi się nad tym zapanować

nie jest łatwo, wiem... ale w cierpieniu jest doświadczenie... musimy mieć siłę, aby doświadczać!

Ale jutro mój wielki start