|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Wspominałam Wam, że wczoraj niebo u nas spadało na ziemię? No, to właśnie dowiedziałam się, że siostra ma do wymiany piec c.o., telewizor, n i domofon, bo wczoraj kilka ulic dalej walnął piorun w słup i poszło po kablach Super wieści od samego rana...
|
|
#962 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w ogóle mialam Tobie mówić, że M. mnie w niedzielę po południu zabił tekstem: a to tak można sobie różne plastry przyklejać kiedy się chce i to działa? ![]() a mi się dziś lewy jajnik odzywa, nie wiem czy od zimna czy od owulacji wrócę do domu to mu zapodam mojego zaistego termoforka koalę i na pewno poczuje sie lepiej Cytat:
póki co u nas wieje i pada, ale w dzień ma się rozpogodzić do 30 stopni ![]() chciałam Wam jeszcze napisać, że byliśmy we wtorek w kinie na szefowie-wrogowie i naprawdę się uśmialiśmy gorąco polecam, Ijii już mówiłam, ze Jennifer Aniston w roli dentystki-nimfomanki wymiata! i chciałam Was przeprosić, że się wczoraj nie odzywałam ale mieliśmy awarię internetu w pracy, poszedł nam router i cały dzień do dupy bo nic nie szło zrobić dobrze, że już czwartek, jutro po pracy jadę w końcu do rodziców na weekend- już miesiąc mnie w domu nie było
|
||
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie zazdroszczę siostrze tej wymiany Najlepsze, że to wszystko w jednym momencie się stało, obudziłam sie żeby zamknac balkon, bo grzmiało, a potem patrzę leje i wieje i błyska ![]() Tak to wyglądało, jak byśmy byli w samym centrum nawałnicy. Rozmawiałam z mamą właśnie, to mówi, że w pracy mają prąd, a jak wychodziła z domu to nie było. Czyli standardowo nasza ulica bez prądu. Zawsze tek jest jak mocniej zagrzmi. kash u mnie już słońce świeci, także obstawiam, że upał będzie a na noc co? znów wielkie burze?
|
|
#964 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
współczuję! też nam się kiedyś tak zdarzyło, na szczęście nam spalil się "tylko" router do kompa, ale sąsiedzi pozbyli się lodówek, telewizorów i innych sprzętów domowych, wszystko dlatego, że na bloku ktoś miał założoną niezabezpieczoną antenę od internetu radiowego ![]() Cytat:
burze a i owszem, ale jutro w Poznaniu znowu upał 33 stopnie zapowiadają ostro popieprzona ta pogoda ostatnio!
|
||
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Tak piszecie o tych burzach, deszczach a u mnie nic Dzisiaj się jakby troszkę zbiera na deszcz, ale nie wiem czy coś z tego będzie...Ja za chwilę zbieram się do Lidla po koszulę dla TŻ Ciekawe czy jeszcze będą...Aaby- współczuję siostrze Kiedyś u rodziców TŻ tv spaliło... na szczęście stary, ale też niby jakieś zabezpieczenia mieli i guzik to dało :/Dodaja- dasz radę z tym prawkiem Ważne jest pozytywne nastawienie Wiadomo, zawsze można trafić na kijowego egzaminatora, ale to się ostatnio na szczęście coraz rzadziej zdarza A testy pykniesz, dam sobie rękę uciąć ![]() Ijaa- i jak kochana? Lepiej się coś czujesz?
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie obecnie zrobiło się zimno i jakoś tak dziwnie niby ma padać, ale słońce co chwila wychodzi. Jak tak dalej pójdzie to na prawde wpadne w jakąś depresje. Ja chce słońca
|
#967 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
przyłaczącam się do burzowych relacji podobnie jak ala dziś o 6 za oknem miałam dyskotekę ale kiedy szłam do pracy powietrze było rześkie i wspaniałe...![]() Cytat:
![]() brawo SPD![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, ze chociaż ubezpieczenie pokryje część kosztów![]() Cytat:
kash- współczuję bólu jajnika iija- jak tam samopoczucie dziś?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj trochę słońca. ![]() Cytat:
Tak na serio to: BOLI MNIE GŁOWA! Co prawda jest to inny ból, duzo lżejszy, nie migrenowy (mam takie wrażenie i mam nadzieję, że to prawda) tylko taki bardziej pogodowo/burzowy, ale... boli. ![]() Noc przespałam dobrze, chociaż gorąco mi było pamiętam, a od rana jakaś nieogarnięta jestem. Jedno techniczne pytanie mam: Gdzie jest do cholery to piękne, gorące słońce i temperatura 33 stopnie o której trąbili? Nie, żebym tęskniła za takim upałem, ale na boga... zimno jest! Odpitoliłam się w kieckę ledwo zakrywającą tyłek, bo inaczej nie idzie w upale wytrzymać i co? Jest ciemno, wietrznie, pada, a od 8 (ledwo przekroczyłam drzwi firmy Hard core istny hard core. ![]() Fryza mam dzisiaj przegenialnego. Nie dość, że poszłam spać nie tylko w mokrych włosach, to jeszcze z zawiniętym ręcznikiem. Do tego dołożyć deszcze, wilgoć i delikatny problem z rozczesaniem kłaków, wyglądam wręcz przecudnie. Kto chce zobaczyć Wiedźmę? ![]() Kawusia
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-25 o 10:35 |
|||
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda piękna za oknem, a mnie dalej w głowa zamula, raz mocniej, raz słabiej.
Nie mogę się wziąć do pracy ![]() aaa właśnie dodaja za prasowanie, ja mam też sporą kupkę, ale nie mogę się za to zabrać, w planach miałam to zrobić we wtorek, nie wyszło, wczoraj też nie, może dziś, bo planów na wieczór nie mamy. ijaa przesyłam słońce a może modły odprawimy, żeby u tych co go nie ma sie pojawiło? ![]() A z tym nieogarnięciem to i ja byłam z rana faktycznie nie ogarnięta bo bluzkę na lewą stronę ubrałam
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chętnie bym pomogła![]() Masz większą kupkę ode mnie? ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Ja się Was wszystkie pytam, gdzie jakieś deszcze, gdzie burze? U mnie kompletnie nic nie leci z nieba, a tylko i wyłacznie ze mnie. Leci ze mnie jak nie wiem, juz nie wiem co mam robić. Wiatrak chodzi na pełnych obrotach i wręcz modlę się o deszcz, bo 35 stopni, to dla mnie za dużo. Mówiłam już, że w takich chwilach nie lubię swojego siódmego piętra ? ![]() Biorę się za pracę, bo już południe Strasznie nie lubię tak późno zaczynać, no, ale lubie spędzać poranki z tż jak jest w domu. Coraz mniej czasu mamy dla siebie.
|
||
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, to jest kupka?!
To jest kupeczka! Kupeciątko! ![]() Aż wieczorem specjalnie wszystko wyrzucę i Ci pokażę
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Przepięknie rozłożyłaś.
![]() Pytanie: jakim cudem jest JUŻ 13:00? ![]() Wyciągnęłam na obiad cyce ![]() Ala, dawaj te modłY odwalimy, bo u mnie nadal słońca niet. ![]() Sialalala kotki dwa, chyba mam dobry humor coś mi się wydaje. Co dziwne, bo głowa nadal w fazie "czucia jej".
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-25 o 13:03 |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
A mmmmm a mmmmm
słońce pokaż się ![]() Odprawiam modły nie śmiac się
|
#975 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ijaa jak będzie smacznie to Cię tam zabiorę jak przyjedziesz we wrześniu musimy się oswajać z włoskim żarciem (choć ja nie musze bo uwielbiam od lat!) skoro mamy się kiedyś wynieść do tej Toscanii następna! ciekawe która mnie bedzie utrzymywać jak już mnie wy✂✂✂✂✂✂✂ą za te niekontrolowane wybuchy śmiechu |
||
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez uwielbiam włoskie jedzenie od daaaaaaaaaaaawna - ale chętnie jeszcze to uwielbienie poćwiczę. ![]() P.S Ty weź tak o tym wrześniu nie pisz, bo nas laski zatłuką. ![]() Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-25 o 14:07 |
||
|
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
Mnie nie wyrzucą
![]() Ja miałam pobudkę o 4 przez deszcz, pozamykałam okna, przemęczyłam się i po godzinie wstawać do pracy. Miałam rozkminę czy założyć kalosze czy nie, w końcu odpuściłam - na szczęście. Skwar się niemiłosierny zrobił... Tyle, że założyłam balerinki zamiast sandałów i przeklinałam cały dzień, bo są beznadziejne i uwierają... U mnie dzisiaj skromny obiadek - schabowy. Dawno już czegoś takiego prostego nie jadłam. Lubię ostatnio kombinować z posiłkami
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie odzywałam się bo mój bratanek przyjechał we wtorek i muszę się nim nacieszyć codziennie 2 razy dziennie plac zabaw i bieganie za maluchem, jest przecudowny![]() mama dziwnie zareagowała na wnuczka bo odwróciła głowę, trochę jej się oczka spociły jak go usłyszała jak powiedział: dzień dobry babuniu ![]() ogólnie bardzo się cieszę że przyjechał bo jest kochany strasznie, dzisiaj dziadkowie byli zobaczyć prawnuka jutro ciocia przyjeżdża jutro może pójdziemy na basen, jeszcze zobaczymy ![]() co do pogody u mnie upały a w nocy ulewa i żar tropików, dzisiaj w nocy budziłam się 3 razy tak mi było gorąco w sobote niby ma być u mnie chłodniej i w sumie się cieszę bo lubię lato ale głównie nad morzem
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam mniej więcej tyle co Dodaja i nie mogę się zmusić... Za duszno jest na prasowanie zdecydowanie ![]() A ja się dzisiaj leniłam praktycznie cały dzień Na obiad gulasz, później troszkę opalania na balkonie (serio, sąsiedzi z bloku na przeciwko muszą mieć nas za debili a przynajmniej mnie- siedzę na parapecie, a nogi daję na balustradę ![]() ). Pomijam fakt, że nie widziałam na osiedlu, żeby ktokolwiek się opalał na balkonie Ale w sumie to w doooopie to mam ![]() Jutro pobudka dość wcześnie, bo mam do załatwienia jedną sprawę, a później ta cała mikrodermabrazja Mam nadzieję, że nie podrażni mnie za bardzo...Ja chcę już wyjazd do Zakopanego
|
|
#980 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
staropolskim zwyczajem witam piątek, piątek weekendu początek! u nas taka mgła, że świata nie widać a mimo to jest już strasznie duszno i właśnie w radio mówili, że dzis ma być najcieplejszy dzień w roku ![]() wczoraj spędziliśmy miłe popołudnie i wieczór nad Wartą, piliśmy drineczki, jedliśmy ciasto marchewkowe i nauczyłam się w końcu rzucać freesbee biedny M. pół godziny się męczył w sklepie zanim wytłumaczył Pani ekspedientce co to jest i do czego służy Ijaa żarcie w tej włoskiej pizerryjce smaczne ale tzw. dupy nie urywa i wystrój kiepściutki kiedy jedziecie? ja się własnie wczoraj dowiedziałam od M. że jego rodzice jada we wrzesniu na ponad tydzień i mamy od nich zaproszenie by dojechac do nich na 2-3 dni jako że maja 3 pokojowy apartament a jadą z 2 znajomych więc bedziemy mieli pokój za free i w ogóle ostatni raz w górach 10lat temu- najwyższa pora znów je odwiedzić ![]() No nic byle do 15 a potem do Mamuni na obiadek zabrałam ze sobą laptopa także będę do Was nadawać z mojego domu rodzinnego w weekend, don't stress
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-08-26 o 07:25 |
|
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mu, że raz taki, raz taki, a jak Ci będzie nudno, to i taki możesz przykleić ![]() Cytat:
) - wilgotność tryliard %, słońca brak.Fuksiara Ach widzisz, zajęłam się wczoraj odzyskiwaniem danych z dysku (hakersko zdobyłam key )i przepraszam, ale nie myślałam o kupie ![]() Postaram się nadrobić dziś zaległości ![]() Dobry Bobry w ten piękny dzień, jakim jeeest... kash - to chyba Twoje zadanie ![]() Miałam rano dość znaczy problem ze wstaniem - oczyska nie współpracowały i za nic nie mogłam ich otworzyć. W dodatku głaszczę Olesława, a on co? Drapie i gryzie. A to podobno ja mam PMS Aaa, a propo PMS: jeśli na plastrach się pączkuje, to bez plastrów jestem jak grucha, taka do cementu ![]() A wieczorem bolał mnie lewy jajnik - dziwne uczucie, zwłaszcza, że ponad 5 lat takich "przypadłości" nie miałam... No nic, czekam na rozwój wydarzeń. Wczoraj się wkurzyłam, bo brak kasy hamuje mój towarzysko-kulturalny rozwój Miał być znów Poznań Od rana burza w domu. Skoro za oknem nie ma, to z Ł. trzeba uskuteczniać. Ach tam... ![]() Miłego dnia!
|
|
#982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
plasterki rulez a jak już sie do tego Poznania wybierzecie to nie zapomnijcie o NAS! przecież Wam nie wybaczymy jak się chociaz na jakaś kawę nie spotkamy! ![]() a piątek już powitałam
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wy kiedy?;> aaby- to nie zapomnij dzisiaj o kupie Obiecałaś to musi być! ![]() Dziieeeń dobry! Oj godzina 6:30 to zdecydowanie nie jest mój czas na wstawanie.... W nocy się strasznie błyskało i grzmiało a burzy ni ma... Diego biedak całą noc pod łóżkiem spał, bo się bał No nic, jeszcze tylko wysuszyć czuprynę i zmykam. Mam nadzieję, że po tej mikrodermabrazji dalej będę miała swoją twarz Miłego dnia SPD !!
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prawdę mówiąc chyba by się on nam przydał, bo ostatnio burzowo nie tylko za oknem ![]() Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja. A kawka obowiązkowo! To nie fair, bo pisałaś, kiedy ja pisałam Będzie będzie! ![]() A mikro się nie bój - będziesz miała buzię gładką jak pupa niemowlaka
|
|
#985 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() napisz potem jak po tej mikro ja planuje we wrzesniu się wybrać z tym, że na kilka zabiegów bo mam już dość swoich przebarwień ![]() Cytat:
Aaby a Ty miałas tą mikrodermabrazję? możesz powiedzieć coś więcej?
|
||
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kochana, jesteś guru słoneczne. ![]() Pół godziny po Twoich modłach zrobiła się piękna pogoda i tak zostało do wieczora. ![]() Ogłaszam wszem i wobec - jak po słońce to do Ali. ![]() Leję. Zanim dotarło do mnie, że chodzi o kupę prania, byłam już nieźle uchachana. Cytat:
Zapodałam dzisiaj Twoje hasło na tablicy w biurze.. wszystkim się podoba. Cytat:
20 też, żeby nie było. ![]() Popieram! ![]() Uwielbiam babskie wyjścia/wypady/weekendy - Adam wręcz przeciwnie. daaaaaawno takiego nie miałam. Muszę o tym pomyśleć. ![]() I już oczami wyobraźni widzę, to kręcenie nosem. Laaaaaato, laaaaaaaaaaaaato, lato wszędzie... zwariowało oszalało moje serce... ![]() Boję się temperatury na zewnątrz po południu, serio się boję. W pracy mam naturalną klimę, poza tym póki co jest przyjemnie, ale później... auć! Prawdopodobnie wyjdę też dzisiaj wcześniej, bo muszę jechać do naszej fotografki, więc największe słońce spędzę w MPK. Miodzio! Jakby tego było mało, złamały mi się wczoraj okulary przeciwsłoneczne! Tym samym płaczę - moje oczy niestety na jasność nie reagują za ciekawie. ![]() Aaaaa u Wam też tak wieje? U mnie na tyle, że jeden pan na ulicy miał dzisiaj możliwość obejrzenia mojego tyłka w różowych gatkach. ![]() Kash wczoraj o włoskiej knajpce mówiła, że mnie naszło na jakiś pyszny makaron. Po pracy będę tworzyć włoskie smaki. ![]() A wieczorem wybieramy się natomiast do kina na "Szefowie wrogowie". Inaczej być nie może. ![]() Tymczasem do pracy rodacy.
|
|
|
#987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak więc wypad bedzie 16-18.09 jak mniemam ![]() ja wczoraj zamówiłam w tej knajpie lazanie była pyszna z tym że to bylo raczej canneloni z mięsem a nie lazania bo beszamelu tam nie widziałam, ale i tak smaczne ja w sumie makaron to bym mogła na okrągło jeść- a dupka by rosła ale Mama mnie na pewno mocno podtuczy teraz w domu, już się ślinie na te domowe obiady i sobotniego grilla
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zdecydowanie lubię makarony, z 'obiadowych wspomagaczy' są na pierwszym miejscu, dłuuuuugo, dłuuuuugo przed ziemniakami, ryżem, kaszą. Robi się cieeeeeeeeeeeepło. :mdleję: (i w związku z tym chyba odrobinę nie chce mi się pracować - ale tylko odrobinę )
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
szpiega mam na kompie wiec sie tylko witam pisze z telefonu niestety moze wieczorem sie odezwe jak nam internet naprawia, bo niestety po burzy problemy mamy
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() mam dzisiaj straszny natłok spraw do załatwienia, ale nie poddaję się upał straszny, jednak dziś jestem przygotowana- kiecka w kwiatki, muza poprawiająca humor w tle i działam a po pracy zakupy- odwiedzimy z tżtem superpharm bo nagromadziło się trochę rzeczy do kupienia, pozatym chciałabym jakieś przecenowe jeansy wypatrzeć bo niby cała szafa ciuchów, a do włożenia tak naprawdę nic;/ jeśli dobrze pójdzie od jutra będę rudzielcem ![]() kash i iija- wpisuję w klub włoskich smaków, wczoraj tż zrobił pyszne spaghetti z prawdziwymi pomidorkami i to taką ilość, że spokojnie wystarczy na dzisiejszy obiad
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

a w ogóle mialam Tobie mówić, że M. mnie w niedzielę po południu zabił tekstem: a to tak można sobie różne plastry przyklejać kiedy się chce i to działa? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
póki co u nas wieje i pada, ale w dzień ma się rozpogodzić do 30 stopni 
gorąco polecam, Ijii już mówiłam, ze Jennifer Aniston w roli dentystki-nimfomanki wymiata!
ostro popieprzona ta pogoda ostatnio!
Ciekawe czy jeszcze będą...
Ważne jest pozytywne nastawienie
1.09.2012

Otóż dziś wysyłam kurierem pół mojej szafy do prasowania - będziesz miała akurat na weekend 

i to taką ilość, że spokojnie wystarczy na dzisiejszy obiad