Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 21:42   #961
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
nasze wesele malutkie, bo na 60 osób a co DJ to my po znajomości , kolega z Warszawy mojego TŻ a DJ z wodzirejem to duży koszt?

ja mam sukienkę już upatrzoną, ale chyba będe szyć podobną
baaaardzo elegancka skromna i z klasą

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
uciekam spać dziewczynki rano pobudkaaa a ostatnio słabo mi się rano wstaje nie wiem czy któraś z Was mnie przebije - codziennie mam pobudkę o 4.30
o matko, o tej porze to ja jeszcze smacznie chrapię dobrej nocki kochana
Stary 2011-08-08, 21:42   #962
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
uciekam spać dziewczynki rano pobudkaaa a ostatnio słabo mi się rano wstaje nie wiem czy któraś z Was mnie przebije - codziennie mam pobudkę o 4.30
jejku wspolczuje ja to o 8 nie moge sie zwlec z lozka:P taki leniuch ze mnie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:44   #963
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
to mi o 5.50 ciężko wstać
ja też czasem wstaję o 4.30 ale częściej o 04.45. kolorowych snów!
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:44   #964
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Dużym plusem tego typu sukienek jest to, że są lekkie i faktycznie nie krępują ruchów. Mierzyłam u siebie w mieście podobną do tej z moich zdjeć, bardzo dużo dla figury na plus "robi" ten szeroki pas , ładnie podkreśla talię i nie powoduje , że sukienka wyglada jak koszula nocna
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
baaaardzo elegancka skromna i z klasą

o matko, o tej porze to ja jeszcze smacznie chrapię dobrej nocki kochana
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jejku wspolczuje ja to o 8 nie moge sie zwlec z lozka:P taki leniuch ze mnie
dzięki za wsparcie kochane oddajcie mi lepiej trochę waszego snu wezmę ile dacie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:44   #965
__Paulinka__
Zakorzenienie

ale glowa mi napierdziela od kilku godzin:/
Stary 2011-08-08, 21:44   #966
(kicia)
Zakorzenienie

boziu ale leje u mnie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:48   #967
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
ja też czasem wstaję o 4.30 ale częściej o 04.45. kolorowych snów!
współczuję
Stary 2011-08-08, 21:49   #968
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
ale glowa mi napierdziela od kilku godzin:/
Nie martw się,nie jesteś sama,bo mnie też boli i nie wiem co mam już robić ;/ Chyba idę zaraz spać bo jutro wstaję o 5

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:54   #969
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Nie martw się,nie jesteś sama,bo mnie też boli i nie wiem co mam już robić ;/ Chyba idę zaraz spać bo jutro wstaję o 5
Nawet tabletka mi nie pomogla... to chyba przez to, ze pogoda sie zmienila, caly dzien bylo jako- tako, a teraz ciemno i pada.. sama nie wiem... TZcik przytulal, masowal ale ie pomaga, wiec chyba spac tez pojde, tylko mi sie nie chce zejsc z kanapy do lazienki:P
Stary 2011-08-08, 22:00   #970
gosiulka22
Wtajemniczenie

łoł godzine Was czytam a to wszystko od rana wstrętne gaduły
była mowa o mieszkaniu, kredycie itp. ja na całe szczęście mieszkam na wsi w domu i to bardzo dużym domu wiec po ślubie z mężusiem bedziemy mieszkali u mnie w domu ( oczywiście na osobnym piętrze- musi być troche prywatności) ale mimo wszystko myslimy o budowie domu, TŻ działkę już ma wiec to połowa sukcesu bo ceny działek też są kosmiczne. Jednak o sprawach finansowych to sie duzo nie wypowiadam bo za cały nasz ślub płaci mój TŻ( i troszkę moi rodzice oczywiście) bo ja nie pracuje, studiuje dziennie wiec nie ma jak, moge jedynie dorabiać. ciesze sie że my nie musimy brac kredytu. Ale gdybym miała inną suytuacje niż mam to napewno bym sie zdecydowała.

Przy naszym stole na ślubie bedziemy siedzieli my i nasi rodzice i tyle

madzia2306 ciesze sie że z Twoim TŻ już lepiej
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:02   #971
(kicia)
Zakorzenienie

uu przy naszym stole będzie siedzałą zgraja osob... my i śwadkowie, moja druga przyjaciólka 5 koleżanek + os towarzyszące i 3 kolegów TŻ

Stary 2011-08-08, 22:05   #972
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
jestem dziewczyny, odebrałam wyniki prześwietlenia tżta i na szczęście z nogą wszystko w porządku jutro idzie do chirurga i chirurg podejmie decyzję czy robic mu punkcję
pogadałam sobie z magdziąS i ulżyło mi trochę
tak poza tym to mam wkońcu zdjęcia tej sąsiadki co się miesiąc temu chajtała zaraz wam wkleję
mnie się akurat jej kreacja nie podobała
suknia ślubna jako tako ale przy jej figurze taka suknia na drugi dzień to ło boże
ślubna mnie się podoba bardzo chciałabym taka mieć
ale na drugi dzień to masakra
Stary 2011-08-08, 22:16   #973
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
nasze wesele malutkie, bo na 60 osób a co DJ to my po znajomości , kolega z Warszawy mojego TŻ a DJ z wodzirejem to duży koszt?

Przy takiej ilości osób pewnie i my byśmy się zdecydowali na Kasztany Fajnie Wam, klimat tam jest niesamowity. Nasz duet bierze 3 tys. za pierwszy dzień i 1 tys. za poprawiny.
A suknia bardzo gustowna, tylko ja bym tą ozdóbkę zmieniła.

Mnie to wczoraj główka bolała, dzisiaj nie miała wyjścia i musiała przestać, bo cały dzień pracowałam

A mnie po weselu naszło na słuchanie tej nuty: http://w613.wrzuta.pl/audio/2KXJH3ob..._-_radio_hello
Zespół dwa razy to zagrał, bo ktoś z gości poprosił o bis i tak mi wpadło w ucho.

Aaaaaaaa, zapomniałam Wam powiedzieć! Zamówiłam dzisiaj butki taneczne! Pan powiedział, że już około środy/czwartku w przyszłym tygodniu powinny do mnie dotrzeć, bo nie ma teraz dużo zamówień i max. 2 tygodnie trwa realizacja. Mam nadzieję, że na weselu 20. sierpnia mogła w nich tańczyć. Jak się sprawdzą, to będę miała już pewniaka na własne wesele, jeśli chodzi o buty i zamówię takie same, tylko, że białe na 21 lipca 2012 Wzięłam obcasik 9 cm i specjalną wkładkę pro-comfort, która zapewnia mniejsze zmęczenie zwłaszcza w przedniej części stopy, polecaną dla osób o wrażliwych stopach... Zobaczymy jak to w praktyce się sprawdzi, bo jak już takie specjalistyczne środki nie pomogą, to chyba boso będę na własnym weselu
Stary 2011-08-08, 22:17   #974
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
O 5.50 pierwszy sygnał telefonu. Jeszcze dwie drzemki i dopiero jestem w stanie się zwlec. A i tak zawsze jestem zrozpaczona
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
boziu ale leje u mnie
A u mnie się chyba burza zaczyna. Już grzmi. Jeszcze nie jest blisko i mam nadzieję, że tak zostanie. Nie lubię być sama w czasie burzy.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:18   #975
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
jestem dziewczyny, odebrałam wyniki prześwietlenia tżta i na szczęście z nogą wszystko w porządku jutro idzie do chirurga i chirurg podejmie decyzję czy robic mu punkcję
pogadałam sobie z magdziąS i ulżyło mi trochę
tak poza tym to mam wkońcu zdjęcia tej sąsiadki co się miesiąc temu chajtała zaraz wam wkleję
mnie się akurat jej kreacja nie podobała
suknia ślubna jako tako ale przy jej figurze taka suknia na drugi dzień to ło boże
Madzia do usług
Nadal bardzo się źle z tym czuje, że Cię nie odwiozłam
Dużo wspierałek jeszcze raz dla Was obojga

Suknia ślubna całkiem ok, ale ta na drugi dzień to już nie bardzo pasuje

Paulinka
na główkę

Kindziu - śliczna ta suknia

Jestem jakaś taka wymemłana Coś się ostatnio nie wysypiam, to od razu myk do łózia

Dzięki dziewczyny za kciuki dla Marysi, trzymajcie mocno
Dobranoc

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:19   #976
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
łoł godzine Was czytam a to wszystko od rana wstrętne gaduły
była mowa o mieszkaniu, kredycie itp. ja na całe szczęście mieszkam na wsi w domu i to bardzo dużym domu wiec po ślubie z mężusiem bedziemy mieszkali u mnie w domu ( oczywiście na osobnym piętrze- musi być troche prywatności) ale mimo wszystko myslimy o budowie domu, TŻ działkę już ma wiec to połowa sukcesu bo ceny działek też są kosmiczne. Jednak o sprawach finansowych to sie duzo nie wypowiadam bo za cały nasz ślub płaci mój TŻ( i troszkę moi rodzice oczywiście) bo ja nie pracuje, studiuje dziennie wiec nie ma jak, moge jedynie dorabiać. ciesze sie że my nie musimy brac kredytu. Ale gdybym miała inną suytuacje niż mam to napewno bym sie zdecydowała.
Mamy niemal identyczną sytuację . Też mieszkamy na wsi i po ślubie będziemy mieszkać u mnie w domu, też na osobnym piętrze. A potem pomyślimy o budowie domu bo TŻ ma działkę . Za wesele też płacą nam rodzice, bo mimo tego, że oboje pracujemy to nie jesteśmy w stanie odłożyć tyle pieniędzy. Ja studiuję dziennie więc pracuję tylko na pół etatu. Póki co wszystkie zaliczki na salę, zespół, kamerzystę itp płacimy sobie sami.

Znalazłam dzisiaj aukcję Marisy Pronovias którą już wam kiedyś wklejałam i którą kupiła koocur za 850zł . Śmiesznie tanio i aż mnie kusi żeby kupić, mimo, że jeszcze nie jestem do końca na nią zdecydowana.
Przeglądając dzisiaj strony z sukniami znalazłam jedną która bardzo wpadła mi w oko, to Justin Alexander 8447. Nie znalazłam nigdzie zdjęcia na PM, więc wklejam katalogowe ze szkaradnym bolerkiem . Jest podobna trochę do Marisy, tzn. jest gładka, ma prosty dekolt i delikatny, muślinowy dół bez koła czyli chyba wszystkie cechy na jakich mi zależy . Dół nawet bardziej mi się podoba niż w Marisie bo stwierdziłam, że wolałabym gładki. Idealne byłoby dla mnie połączenie tych dwóch, czyli góra z Marisy i dół z Justin Alexander . Może zdecyduję się na uszycie takiej...?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marisa2.jpg (10,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jastin_8447_1.jpg (10,6 KB, 23 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:20   #977
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa, zapomniałam Wam powiedzieć! Zamówiłam dzisiaj butki taneczne! Pan powiedział, że już około środy/czwartku w przyszłym tygodniu powinny do mnie dotrzeć, bo nie ma teraz dużo zamówień i max. 2 tygodnie trwa realizacja. Mam nadzieję, że na weselu 20. sierpnia mogła w nich tańczyć. Jak się sprawdzą, to będę miała już pewniaka na własne wesele, jeśli chodzi o buty i zamówię takie same, tylko, że białe na 21 lipca 2012 Wzięłam obcasik 9 cm i specjalną wkładkę pro-comfort, która zapewnia mniejsze zmęczenie zwłaszcza w przedniej części stopy, polecaną dla osób o wrażliwych stopach... Zobaczymy jak to w praktyce się sprawdzi, bo jak już takie specjalistyczne środki nie pomogą, to chyba boso będę na własnym weselu
a ile placilas za te butki? i z jakiej stronki je zamawialas?
Stary 2011-08-08, 22:26   #978
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Mamy niemal identyczną sytuację . Też mieszkamy na wsi i po ślubie będziemy mieszkać u mnie w domu, też na osobnym piętrze. A potem pomyślimy o budowie domu bo TŻ ma działkę . Za wesele też płacą nam rodzice, bo mimo tego, że oboje pracujemy to nie jesteśmy w stanie odłożyć tyle pieniędzy. Ja studiuję dziennie więc pracuję tylko na pół etatu. Póki co wszystkie zaliczki na salę, zespół, kamerzystę itp płacimy sobie sami.

Znalazłam dzisiaj aukcję Marisy Pronovias którą już wam kiedyś wklejałam i którą kupiła koocur za 850zł . Śmiesznie tanio i aż mnie kusi żeby kupić, mimo, że jeszcze nie jestem do końca na nią zdecydowana.
Przeglądając dzisiaj strony z sukniami znalazłam jedną która bardzo wpadła mi w oko, to Justin Alexander 8447. Nie znalazłam nigdzie zdjęcia na PM, więc wklejam katalogowe ze szkaradnym bolerkiem . Jest podobna trochę do Marisy, tzn. jest gładka, ma prosty dekolt i delikatny, muślinowy dół bez koła czyli chyba wszystkie cechy na jakich mi zależy . Dół nawet bardziej mi się podoba niż w Marisie bo stwierdziłam, że wolałabym gładki. Idealne byłoby dla mnie połączenie tych dwóch, czyli góra z Marisy i dół z Justin Alexander . Może zdecyduję się na uszycie takiej...?
no widzisz to mamy coś wspólnego
druga podoba mi się bardziej, a może rzeczywiście interesująca suknia wyszłaby z połączenia obu. Jesli dopadłabyś dobra krawcową to powinna Ci uszyć
Stary 2011-08-08, 22:35   #979
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
O 5.50 pierwszy sygnał telefonu. Jeszcze dwie drzemki i dopiero jestem w stanie się zwlec. A i tak zawsze jestem zrozpaczona
W moim telefonie jest tak, że drzemka jest co 10 minut, ale tylko przez godzinę, później już nie dzwoni. Często mi się zdarza przespać wszystkie drzemki...

Cytat:
a ile placilas za te butki? i z jakiej stronki je zamawialas?
W sumie zapłaciłam 264zł. Same butki kosztowały 200zł, ale ja jeszcze zamówiłam sobie oprócz tego od razu akcesoria: wkładka pro-comfort o której pisałam powyżej 20zł, zapasowe fleki 5zł, specjalne nakładki ochronne na fleki 9zł plus 30zł przesyłka kurierska. Pocztą byłoby taniej, ale chcę je mieć na wesele 20.08, więc kurierem będzie szybciej.

Zamawiałam ze strony firmy Akces 2 (nie mylić z Akces Dance, bo to dwie różne firmy ). Najpierw telefonicznie się o wszystko wypytałam, a potem wysłałam maila z zamówieniem, wymiarami stopy i wszystkimi wybranymi opcjami. Zdecydowałam się na buty z satyny, z podeszwą styrogumową (miękka, ale można w niej wyjść na dwór), obcas 9cm typu flare (kieliszkowy, nie szpilka), bez dodatkowych ozdób/ozdobnych zapięć, bo chciałam, żeby były jak najbardziej uniwersalne. Ciekawa jestem jak wyjdą, to będą moje pierwsze buty robione na miarę
Stary 2011-08-08, 22:40   #980
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
W moim telefonie jest tak, że drzemka jest co 10 minut, ale tylko przez godzinę, później już nie dzwoni. Często mi się zdarza przespać wszystkie drzemki...
Mi się jeszcze nie zdarzyło zaspać. Zawsze po dwóch drzemkach wstaję. Z bólem wielkim, ale się wyczołguję
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:50   #981
fablous
Zakorzenienie

Przeglądałam też dzisiaj różne dekoracje ślubne i coraz bardziej skłaniam się ku białym kwiatom. Co sądzicie? Te sznury z kryształków mnie zauroczyły . Nasza sala jest w kolorach złoto-brzoskwiniowych i myślę, żeby przy dekoracji ograniczyć się tylko do bieli i tych właśnie kolorów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000866.jpg (58,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000875.jpg (41,7 KB, 19 załadowań)

Stary 2011-08-08, 22:50   #982
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Paulinka
na główkę

Dzieki juz lepeij

Cytat:

W sumie zapłaciłam 264zł. Same butki kosztowały 200zł, ale ja jeszcze zamówiłam sobie oprócz tego od razu akcesoria: wkładka pro-comfort o której pisałam powyżej 20zł, zapasowe fleki 5zł, specjalne nakładki ochronne na fleki 9zł plus 30zł przesyłka kurierska. Pocztą byłoby taniej, ale chcę je mieć na wesele 20.08, więc kurierem będzie szybciej.

Zamawiałam ze strony firmy Akces 2 (nie mylić z Akces Dance, bo to dwie różne firmy ). Najpierw telefonicznie się o wszystko wypytałam, a potem wysłałam maila z zamówieniem, wymiarami stopy i wszystkimi wybranymi opcjami. Zdecydowałam się na buty z satyny, z podeszwą styrogumową (miękka, ale można w niej wyjść na dwór), obcas 9cm typu flare (kieliszkowy, nie szpilka), bez dodatkowych ozdób/ozdobnych zapięć, bo chciałam, żeby były jak najbardziej uniwersalne. Ciekawa jestem jak wyjdą, to będą moje pierwsze buty robione na miarę
Daj znac jak dojdą i czy są wlasnie takie jak chcialas moze tez skusilabym sie na takie? wtedy wglębię sie w temat i zamowie

Cytat:
Mi się jeszcze nie zdarzyło zaspać. Zawsze po dwóch drzemkach wstaję. Z bólem wielkim, ale się wyczołguję
mnie to zawsze TZ musi wykopac a jak On idzie pierwszy do pracy, to dzwoni o 9 czy juz jestem w pracy, bo teoretynie o tej powinnam byc:P i kilka razy sie zdarzylo, ze jeszcze sobie w najlepsze spalam:P i tylko jak slyszę, ze dzwoni telefon to mowie do siebie : O ku***! i biegusiem do lazienki i jestem w 10 minut gotowa

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-08-08 o 22:53
Stary 2011-08-08, 22:57   #983
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeglądałam też dzisiaj różne dekoracje ślubne i coraz bardziej skłaniam się ku białym kwiatom. Co sądzicie? Te sznury z kryształków mnie zauroczyły . Nasza sala jest w kolorach złoto-brzoskwiniowych i myślę, żeby przy dekoracji ograniczyć się tylko do bieli i tych właśnie kolorów.
jak dla mnie genialnie też myślę że by Wam to pasowało do sali
kryształki swietne, pierwszy raz takie widzę ale są piękne. w ogóle taka dekoracja jest zawsze elegancka i raczej nie mozna przesadzić a czasem z tymi kolorami to roznie bywa choc sama zdecydowała sie na kolorek:P żywe kwiaty jak najbardziej
Stary 2011-08-08, 23:08   #984
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać dobranoc

Stary 2011-08-08, 23:09   #985
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

850 ZŁ:mdleje :

Identyczne rozmiary jak ma moja.....

Nie skusisz się? I ten piekny welona głowie....

Nasza sala jest złoto0brązowa i też chyba postawie na białe kwiaty....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-08-08 o 23:11
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:10   #986
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jak muszę to też wstanę, choć niechętnie... Ale jak nie muszę, to zazwyczaj wstaję tak ze 2 godziny później niż planowałam i nawet nie słyszę budzika :P Chyba podświadomie wiem, że mogę spać do oporu.

Cytat:
Bardzo mi się podoba taka konwencja dekoracji. Tylko te róże to są chyba jasne herbaciane, prawda? Ja planuję właśnie w takim kolorze, żeby rozjaśnić naszą szampańsko-bordową salę

Cytat:
Daj znac jak dojdą i czy są wlasnie takie jak chcialas moze tez skusilabym sie na takie? wtedy wglębię sie w temat i zamowie
Na pewno zdam relację jak wyszły Tylko wiesz, nie nastawiaj się na jakieś cuda - buty taneczne mają ograniczoną ilość wzorów, a dla wielu osób są po prostu brzydkie i nie ma z czego wybrać. Zresztą możesz sobie obejrzeć na stronie firmy. Inna sprawa, że takie buty podobno dużo zyskują jak się je nałoży na stopę, a "na pusto" wyglądają tak sobie. Niestety ja już miałam niejedne ładne buty na weselach i tylko się przez nie ocierpiałam. I pomimo, że jestem wielką purystką jeśli chodzi o buty, to nastał taki czas, aby odłożyć poczucie estetyki na bok i postawić na wygodę. Myślę, że w obcasie 9cm nóżki będą się w miarę elegancko prezentować, krój buta jest klasyczny, więc też ponadczasowy i nie powinien wyglądać od czapy. Zrobiłam sobie nawet taką prowizoryczną wizualizację w Paincie przed zamówieniem i wyglądało lepiej niż sądziłam. Dlatego jestem dobrej myśli, czytałam już opinie kilku dziewczyn, które tam pozamawiały buty i był zachwycone ich wyglądem, więc mam nadzieję, ze pod względem looku też nie będzie przykrej niespodzianki

Cytat:
mnie to zawsze TZ musi wykopac a jak On idzie pierwszy do pracy, to dzwoni o 9 czy juz jestem w pracy, bo teoretynie o tej powinnam byc:P i kilka razy sie zdarzylo, ze jeszcze sobie w najlepsze spalam:P i tylko jak slyszę, ze dzwoni telefon to mowie do siebie : O ku***! i biegusiem do lazienki i jestem w 10 minut gotowa
Mój też często dzwoni z pracy, zwłaszcza jak mam gdzieś iść, to go proszę, żeby mnie zbudził. Gdyby nie to, to pewnie nie raz bym już zaspała w najmniej odpowiednim dniu :P
Stary 2011-08-08, 23:12   #987
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
850 ZŁ:mdleje :

Identyczne rozmiary jak ma moja.....

Nie skusisz się? I ten piekny welona głowie....
Nie kuś mnie bo naprawdę mam mętlik w głowie
Musiałabym ją wziąć bez mierzenia nawet bo nie mam kiedy jechać do Warszawy. Ale mierzyłam już Marisę w rozmiarze 34 i była za mała w biuście, myślę, że ta byłaby ok.
Kurcze, tak nie chciałam kupować sukni na rok przed ślubem bo na 90% odwidzi mi się i będę żałować. Ale ta siedzi mi w głowie już dłuższy czas i do tego ta cena... No i co ja mam zrobić

Stary 2011-08-08, 23:18   #988
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a wstawiam zdjecia biżuterii ale niestety one w cale nie oddają tego jak ona wygląda na żywo bo tak pięknie się mieni kolorami a i jeszcze mały bonusik dostałam taki do noszenia na co dzień
śliczna
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Dziewczyny na koniec najważniejsze!! Bardzo Was proszę o kciuki dla mojej chrześnicy Marysi. Pamiętacie opowiadałam Wam jej historię z wypadkiem i to, że jej stan zdrowia nie był później najlepszy. Okazało się niedawno, że trzeba przeprowadzić skomplikowaną operację neurochirurgiczną na mózgu Nie jest to sytuacja zagrażająca życiu, ale zdrowiu tak. Bez operacji dzieciątko miałoby problemy zdrowotne prowadzące do niepełnosprawności . Operacja jest w środę, ale już jutro jadą do szpitala. Gorąco proszę o kciuki, żeby operacja się powiodła i żeby Marysia wróciła do zdrowia

Cytat:
wróciłam już do domu ale nie będę siedziec w domu tylko umyję włosy potem pojadę do miasta po wyniki badań tżta i na koniec spotkam się z MagdziąS bo nie mogę siedziec sama w domu
trzymaj sie, dobrze że z TŻem już lepiej
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ale super, że o mnie pamiętacie...kochane jesteście
Jestem teraz na Słowacji, ogólnie nogi mi w wchodzą, dziennie robimy ponad 20 km, ale już mam ślicznie umięśnione nóżki, więc po powrocie na jakiś czas odstawię fitness.
Teraz odpoczywamy, bo pogoda się skiepściła niestety.
super wyglądasz, piękne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gorący nius z ostatniej chwili: mam biżuterię!!! I problem pt. "co na głowę" rozwiązał się sam, bo nic więcej niż kwiat i welon nie da rady przy tych kryształkach Svarowskiego, które kupiła mi mama Zresztą i tak się będę zastanawiać, czy zakładać cały zestaw, czy tylko które jego dwa elementy... Ale wydaje mi się, że jest cudny. Co wy na to?
piękny ja bym nie zakładała naszyjnika, mimo ze jest śliczny ponieważ gorset masz strojny
Cytat:
zapomnialam zalaczyc:P
bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mam sukienkę ( tutaj miał być uśmiech ;-)
świetna! bardzo dobry wybór jeśli będzie chłodno to możesz nawet jakiś żakiecik do niej dopasować
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=106920

https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=106919

https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=106918

To moja faworytka już od dłuższego czasu Przyznam szczerze , że sporo osób mi odradza twierdząc, że na ślub nie może być taka skromna
co sądzicie ??
śliczna nie słuchaj takich głosów, panna młoda nie musi wyglądać jak choinka najważnijsze żeby się Tobie podobała i zebyś się dobrze w niej czuła
Cytat:
podoba mi się

Ledwo Was nadrobiłam ale szalejecie z pisaniem

Witam nowe PMki

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:

czekam na relację z tego, jak wyszły buty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:23   #989
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kuś mnie bo naprawdę mam mętlik w głowie
Musiałabym ją wziąć bez mierzenia nawet bo nie mam kiedy jechać do Warszawy. Ale mierzyłam już Marisę w rozmiarze 34 i była za mała w biuście, myślę, że ta byłaby ok.
Kurcze, tak nie chciałam kupować sukni na rok przed ślubem bo na 90% odwidzi mi się i będę żałować. Ale ta siedzi mi w głowie już dłuższy czas i do tego ta cena... No i co ja mam zrobić
Te sukienki maja spore zakładki po szwem..byłam u krawcowje i moja poszerzy o 1 cm

Sama zdecyduj, ale suknia jets piekna

Sama taka mam..pewnie jeszcze ze 100 zł zjedzie z ceny

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:27   #990
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Te sukienki maja spore zakładki po szwem..byłam u krawcowje i moja poszerzy o 1 cm

Sama zdecyduj, ale suknia jets piekna

Sama taka mam..pewnie jeszcze ze 100 zł zjedzie z ceny
A jak z welonem, udało Ci się zdobyć?
Co do tego typu sukni to boję się, czy nie będą się majdać między nogami podczas tańca...

Przez tą aukcję z tak niską ceną znowu cały czas myślę o tej sukni

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2011-08-08 o 23:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości