|
|
#961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Przed op pod biustem miałam 71-72, a biuście 82 cm Wzrost mam podobny, bo tak 165 i waga wahająca się od 53-55 kg. Po op. mam 70 pod biustem i 90 w moich cycochach. Gabaryty bez zmian nie urosłam i 55 kg wagi utrzymuję jak na razie. Mierzyłam już dziesiątki staników i obowiązkowo muszę mieć 65 pod biustem, a miseczka wychodzi F Do triumphu nie masz się po co wybierać, bo z obwodem 71 nie dostaniesz tam staniczka 65 cm, a 70 są za duże, ale esotiq robi piękne staniki z obwodem 65 i Ewa Bień ma spory wybór, z Chantell mierzyłam 30 DDD rzekomo odpowiednik 65 F, ale coś nie leżał tak jak bym chciała, a cena prawie 400 zł. Myślę, że te Twoje 390ml da Ci wizualnie większy biust niż mój, ale to tylko moje zdanie laika. Edytowane przez anek799 Czas edycji: 2011-10-22 o 11:29 |
|
|
|
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja do mojego doktorkowego stanika tez tak sie przyzwyczailam, ze czesto go nosze W domu i czasem do pracy Inne staniki choc piekne nie sa tak wygodne A tak nie moglam sie doczekac kiedy go wyrzuce hehe, na szczescie wrzucilam go szuflady a potem przeprosilam
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie zebym ja chciala ale pytam z ciekawosci, z zainteresowania tematem-kiedy mozna nosic push upy? Bo np gwendolinka nosi i tak sie zastanawialam czy w ogole mozna po op push upy nosic? |
|
|
|
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
RODZYNECZKO
zdecydowałam się za późno..a wiecie że na początku chciałam tylko wstrzyknąć sobie w biust macroline![]() ![]() ANEK ojj dzięki za info tyle miałam przed dziećmi..więcej już dla mnie będzie za dużo!!i wiem że pewnie wyjdzie większy..mój..chociaż różnie to bywa i moze akurat wyjdzie mniejszy bo np...nie wiem co...albo taki sam chciałabym ewentualnie o ciut większe
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam jak po pierwszej operacji zmuszona byłam chodzić w takich stanikach dzwigarach - porządna , wyprofilowana gąbkowa micha , zaniżony obwód i ramiączka skrócone ile się dało masakreska żadne sportowe (oprócz tego mega ściśliwca trimpha) albo soft w grę nie wchodziły. I wiem że ta moje niechęc do sklepów z bielizną miała początek właśnie w tamtym okresie Obiecywałam sobie że następne jakie będe kupować po poprawce to będą same kroneczki z gumeczką albo sportowe cudeńka. No i sportowe teraz w pełni spełniają moje marzenia A model w którym chodziłam po drugiej operacji jest moim ulubionym
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
chyba widzialyscie ale wklejam raz jeszcze:
http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,10499184,Tym_gwi azdom_urosly_piersi.html
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ciekawe jak to jest z pushami ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-22 o 13:32 |
||
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego przelicznika to te 75B ma taka samą miskę jak 65D - więc dlatego tak to przeliczyłam, żeby łatwiej było sobie to wyobrazić- bo obwód 75 jest dostępny na każdym kroku. Mi się jednak wydaje że w Twoim przypadku ten przelicznik troszkę zawyżył- tak z rozmiar miseczki. No ale jak poprzymierzasz to zobaczysz. Niestety w Triumphie nie ma obwodów 65- więc jeśli wybierzesz ten sklep to musisz w takim przypadku mierzyć 70C. A miseczki mają do E- i taka miska po operacji powinna być na Ciebie dobra z obwodu 70. Wizualnie będzie u Ciebie piękna miseczka C
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-22 o 13:52 |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam też przykłady pacjentek od Twojego lekarza jak dziewczyny miały BO- po porawkach nie miały pozwolenia na fizbinki po miesiącu i na taką samowolkę jak po pierwszej operacjiDlatego nie można powiedzieć że "mój lekarz pozwala na fiżbinki po miesiacu" bo na pewno nie w każdym przypadku tak jest. A po Ci pushapy? chcesz powiększać piersi czy podnosić? A piersi Mirabelki są śliczne i równiutkie-i były takie od samego początku ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Dostałaś na urodzinki i się nie pochwaliłaś
|
||
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie jak sa powikłania albo cos sie zle goi wtedy nie ma pozwolenia, ale jak jest ok wtedy pozwala po mcu
![]() A mi niepotrzebne Ale np gwendolinka nosi dlatego zapytalam![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Przezywałam krzywe cycuchy ![]() |
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas jak już piersi są mocne i torebka na tyle wytworzona że w żaden sposób jej nie rozciągniemy przsuwaniem przez stanik implantu (podnoszenie/nie mylić z podtrzymywaniem!/ piersi, fiżbiny, zbliżanie) mamy pozwolenie na wszystkie staniczki na jakie mamy ochotę. No ale u nas jest roszkę inaczej, Pani dr. ogromną wagę przykłada na zapobieganie
Oj dobrze że napisałaś do swojego lekarza bo inaczej byśmy tych nowych staniczków nie zobaczyły bo byś dalej przeżywała Ja to bym Cię zaszyła w staniku na 3 msc - tak na stałe żebyś nie mogla tam zaglądać![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
pamiętam że Masza też tak miała (ona akurat w ogóle bez stanka po operacji chodziła) i listopadowa też. A ja sięwtedy nadziwić nie mogłam - no jak można nie chcieć staników kupować? Chyba z nimi jest coś nie tak No i mi się tez tak porobiło I zgadzam się w 100% że faceta trzeba sposobem jak po dobroci nie można Dobrze mówisz że potem i na sylwka by się kaska znalazła i na wszystko inne - no a piersi by już były i nawet bank by ich nie zabrał
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale potem wkleje ![]() ja poki co tylko sportowy
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pomyślałam że silikony nigdy w życiu i sobie w nagrodę śliczną bieliznę kupiłam. Ale miałam wtedy szczęście że się niekwalifikowałam do kwasu- kurcze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoA jeśłi chodzi o finanse pamiętam jak myślałaś żeby samochód w razie czego sprzedać? no ja nie wiem ale chyba to już by było trzeba się zastanowić jakbyś musiała- teraz i w samochodach zastój i na klienta się czeka, tak od ręki trudno coś sprzedać nawet za zaniżoną cenę. Coraz mniej Ci dni zostało- żeby wyklasnąć pieniążki z dnia na dzień jak się nie ma odłożonych nie jest łatwo. Nawet kredyt w banku lepiej wcześniej zaklepać- no bo może być np. odmowa albo problem z jakimś dokumentem. I jak się myśli o pożyczce od kogoś - też lepiej się upewnić wcześniej czy można na tą osobę liczyć. A Ty nadal masz nadzieję że coś wykombinujecie w ostatniej chwili - ja bym nie miała takich nerwów . Zadecyduj sama i już- bo inaczej znowu nici z tego będą---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-22 o 22:58 |
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
oo ja też o kwasiku na cycuchy myślałam ale cena mnie odstraszała za tak nietrwały efekt, który trzeba ciągle uzupełniać i galerii też obejrzałam trochę i stwierdziłam, że słabo to wygląda, nawet na moje małe upodobania to za mało
i szczęście całe bo teraz mówią, że to co miało być takim cudownym rozwiązaniem już jest wycofywane![]() za to o kwasiku na usteczka pomyślałam i to wcale nie przez Agatke i horo ino przez zimno które po raz pierwszy w zyciu mi się zrobiło, nie było wielkie bo tylko jeden bąbelek prawie na środku dolnej wargi ale usta mi spuchły a ja zamiast się chować to seksowna z tym zimnem się poczułam
|
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak szczerze to moze i moge, ale nie chce, bo czuje, ze piersi nie sa na wszystko gotowe
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
![]() SweetMegi 25.10 - 4 ![]() ![]() krokus26 08.11 - 17 ![]() ![]() grazia78 14.11-23![]() joasi 17.11 - 27 ![]() ![]() kajuja1 17.11 - 27![]() ![]() klaudeczka2 010 28.11-36![]() ![]() Nadinka2 19.12- 64![]() ![]() malinkac 19.12- 64 ![]() sherry.b 26.04.2012r-186![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-264 Dziewczyny ja dopiero powrocilam do zywych Dlatego wyliczanka dzis tak pozno. Lece szykowac sie znowu na imprezke wiec udanego wieczorku wszystkim
|
|
|
|
#979 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a jak z czuciem w sutkach? wiem ze mozna utracic czucie, albo miec nadwrazliwosc, czasowo lub trwale. jak to jest z Wami?
zrobilam sobie zdjecia z wkladkami ryzowymi w zaciasnej koszulce i powiem wam ze marnie to wyglada wkleila bym, ale nie wiem jak.
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mialam czucie caly czas
Teraz po prawie 3mc po operacji wszystko jest normalnie
|
#981 |
|
Przyczajenie
|
Witam !!! Mam pytanie tylko do Polakowych dziewczyn bo jestem po konsultacjach z dwoma b. dobrymi lekarzami . Macie paszporty czy rejestrowalyscie się w tej bazie klientów firmy eurosilicin czy doktor robił to za was ? Sprawdzcie dobrze te paszporty !! Bo mogą się okazac bardzo dziwne rzeczy nie chcę tu nikogo straszyc ale .... Mam pewne obowy do tego co tam w sobie macie !
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Witam na forum
Zobaczyłam swojego nicka (Mya ![]() Co do mojej nierównej opuchlizny, to nie jestem teraz pewna, czy to była opuchlizna, bo piersi nadal sa nierówne. Podejrzewam więc, że tak już zostanie... ![]() miran, co takiego podejrzewasz i dlaczego? Ja mam paszport swoich implantów. Kiedyś zastanawiałam się nawet jak można go sprawdzić, ale nie znalazłam odpowiedzi więc dałam sobie spokój. Jest na to jakiś sposób? |
|
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest jeden sposob Dla pocieszenia moj lewusek tez jeszcze nie taki jak prawusek Niby jest ciagle troszke lepiej, ale to jeszcze nie to Albo sie jeszcze to zmieni , w ciagu kilku miesiecy, albo tak zostanie, a ja juz jestem z tym pogodzonaI wiesz, ze czekam na zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : pala:
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
Miran od nowa przerabiasz temat?? odnalazłaś odwage??
![]() już kiedyś jakaś dziewczynka przyniosła na forum takie wieści o Polakowych cycuszkach ale wspólnie stwierdziłyśmy że facet ma za dużo do stracenia na takie przekręty polscy doktorzy bardzo niechętnie do tych czeskich podchodzą, zauważyłam to w dwóch gabinetach, stosunek wręcz lekceważący dla mnie powód jest prosty tamci swoimi niskimi cenami zabierają im babeczki, może stąd te plotki się pojawiły![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- chinka przy tej ramce z odpowiedzią masz "zaawansowane (dodawanie zdjęć") tam wejdź i na górze obok buźki jest spinacz załącznika
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Dodałam do albumu nowy urodzinowy stanik ![]() Mysle ze wymiary jakos szczegolnie mi sie nie zmienia, dlatego go zakupiłam
|
|
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja moge tylko powiedziec, ze......................
Jooasi kochana podpisuje sie pod Twoimi slowami A i jeszcze dodam od siebie, ze kazde opinie, nawet te najnowsze od Miran napedzaja doktorkowi nowe klientki. A dlaczego??? Bo jest o nim slychac ,,,,,,,,ciagle,,,,,,,,,,: ehem: My jestesmy jego zywa reklama Obojetnie co sie o nim pisze, ale sie pisze![]() ![]()
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny po op mam pytanie wiem że jestem 5 dni po ale ciagle w staniku widze że sutki są na innej wysokości. Jak myślicie czy powinnam się rozpiąć i spróbować sama lepiej ułożyć żeby nie było potem za późno??? Doradzcie bo nie wiem co robić
Dzięki za rady
|
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie tu rozpinały te staniki zeby zobaczyć co pod nimi się skrywa i zdjęcia pstryknąć ale z tym samodzielnym układaniem to bym uważała
cycuszki sobie powędrują jeszcze bo są młodziutkie, raz do dołu raz do góry, Agacia też ma teraz krzywuski i wcale się nie martwi bo wie, że nie musi
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
Ja napiszę tak z tymi paszportami to jest tak że na podstawie nich można sprawdzić wszystko nawet datę ich produkcji ale trzeba wiedzieć gdzie to zrobić? Ja nie wiem gdzie można sprawdzić te eurosilicone? Wiem że na forum beauty polska był ten temat poruszony dziewczyny jakby rejestrowały te paszporty w celu posiadania gwarancji . Niektóre robiły to same odsyłały to za pomocą poczty a niektórym załatwiał to lekarz. Szukałam tego nie mogę obecnie odnaleźć bo wkleiłabym linka
. Nie mogę napisać tu publicznie napisać o co mi chodzi bo to poważne oskarżenie ale dziś moja obawę potwierdził lekarz i to nie pierwszy . Bo temat powiększania w mojej główce pozostał mam konkretny termin . Odpowiem na PW jezeli chcecie wiedzieć .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

..w biuście,ciasno jak mierzę to 71 a luźno bardzo 74 pod biustem i tyle wyszło...MEGA CYCOR...to nawet jak będę miała później 91-92 w biuscie to będzie 70C chyba...taki mały???a więcej nie powinnam mieć co??niż 90...
to może ja powinnam z 500cc wziąć

zdecydowałam się za późno..a wiecie że na początku chciałam tylko wstrzyknąć sobie w biust macroline
tyle miałam przed dziećmi..więcej już dla mnie będzie za dużo!!i wiem że pewnie wyjdzie większy..mój..chociaż różnie to bywa i moze akurat wyjdzie mniejszy bo np...nie wiem co...albo taki sam
- porządna , wyprofilowana gąbkowa micha , zaniżony obwód i ramiączka skrócone ile się dało

Dostałaś na urodzinki i się nie pochwaliłaś