![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
strasznie
![]() ![]() w kwietniu jeszcze jakos brak pracy przeboeje ale od maja juz bym chciala pracowac ![]() a jaka masz prace? ja w banku moglam miec pomalowany na kazdy klor ktory nie jest rażący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
myslalam ze w ogole nie mozecie pazurków malowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Konto usunięte
|
Niestety z biurową praca nie jest łatwo.
![]() Ja czekam na rozwój wydarzeń u siebie. Chociaż tak się zżyłam z tymi ludźmi, że głupio byłoby się rozstawać. Szef jest super, także wierzę, że uda się zostać. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Okej zbieram się. Szybko skok na Rossman i umówiłam się z D. na zkaupy od razu pojedziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
osoba na kasie to spoko ale kucharz wolalabym zeby nie mial lakieru :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
dzizas z facetami to gorzej jak z babami. masakiera
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Mam coś na skórki - z Eveline. Oby się sprawdziło.
I mamy też pełen ubiór pana młodego. Bez kitu, jak go zobaczyłam dostałam niekontrolowanego ślinotoku ![]() ![]() Ciacho! ![]() Mówie Wam. Jak go zobaczyłam to miałam wrażenie, że to już zaraz. Dotarło do mnie, że to niedługo i od razu mi serducho mocniej bić zaczęło. Faking, jakie emocje ![]() A w poniedziałek idziemy do restauracji..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
beda zareczyny beda zareczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Hej Laski
![]() A my dzisiaj odebraliśmy skrócony akt urodzenia TŻa z innego miasta, pojeździliśmy po restauracjach i mamy już mniej więcej wybrane dwie salki na nasze skromne przyjątko (jedna średnio ładna, ale za to dużo smacznego żarełka i możliwość wnoszenia własnego torta i alkoholu 127zł/os, a druga ładna za to mało jedzenia - dwa ciepłe dania mniej - z tym że będzie wliczone w cenę 5 flaszek wódki za 120zł/os), teraz waży się opcja kościoła, bo mój jest w trakcie budowy i perspektywa kilkudziesięciu dywanów zamiast posadzki mnie przeraża... ![]() ![]() No i sobie pomarudziłam ![]() A Alaaaa znalazłam te wkładki silikonowe do męskich butów ![]()
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-03-16 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Clood. Luzujta! Bo się nerwowo wykończysz
![]() Salę mozna zawsze udekorować - będzie ładniejsza. Chyba istotniejsze jest jedzenie. Kieckę na upartego można w tydzień znaleźć. Fotografa też. Dacie radę ![]() Siem poniedziałku nie mogę doczekać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Niby oni dekorują, ale bez dekoracji sala była paskudna
![]() http://www.restauracja.bai.pl/zdjecia/duze/357.jpeg - tu niby z dekoracją, wiocha jak nie wiem, ale mają dobre jedzenie...
![]() |
#974 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój kształt paznokcia jest bliżej nieokreślony ;] jakie urosną takie są, w naturalnym kształcie najmocniejsze, więc nie kombinuję ![]() zaraz wstawię paznokcie, bo juz Ala przypominała o mojej obietnicy ![]() ![]() sylvi ale cuda w pudle ![]() ![]() ![]() gadałam z kumpelą na Fb, nie widziałyśmy się 1,5 roku (a akurat od tego czasu ma nowego faceta)... mieszka z TŻ, niedługo będą zaręczyny, już nawet jej ojciec brał na rozmowę TŻta w tej sprawie (szok dla mnie...) kurde, ma kobita szczęście, a mój chłop fiu-bździu w głowie ![]() jutro mamy fajne plany, mam nadzieję, że wypalą ![]() ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-03-16 o 22:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
wstawiam moje nowe pastelowe nabytki: miętus + fiolet (wybaczcie wprost tragiczne skórki!)
drugie zdjęcie to mała reklama lakieru na imprezy ![]() ![]() ![]() ![]() aha, koniecznie pomalować utwardzaczem, inaczej szybko ściera się
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-03-16 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
ale napisałyście wczoraj..mama dała mi wczoraj ulotkę odnośnie nowo otwartego sanlonu kosmetycznego na naszym osiedlu.Pytała czy nie chciałam zrezygnować ze swojego spa, do którego autem ze 20minut się jedzie. Odpowiedziałam jej,że z tego co widzę, to ten salon kosmetyczny jest nastaiony na masówkę- nie jest to spa.Cóż moja mama raz była spa.Drugi raz nie mogłam ją zapisać na wizytę ,bo pracuje w soboty, a w tygodniu są korki po pracy i nie da rady....Moimi palcami zajmuje się manikiurzystka.Ja ograniczam się do malownia i kremowania,żeby nie wyglądały jak u starszuki.
Co do rrrr... to tż nawet smsy nie ruszają pod tym względem a mi tego brakuje i brakuje..Pod koniec stycznia odstawiłam tabletki (nie stać mnie było chwilowo na wizytę u gin a moje nadwyżki finansowe są ulokowane by procentowały) i od tgo czasu mojego okresu mogę szukać w polu...znowu na luteinie po szpitalu skończę... |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Moniq super pazurki ![]() miałam pytać to tipsy, żele czy Twoje? Bo mi marzą się takie naturalne ![]() ja mam dziś zamiar posprzątać zejść do piwnicy sprawdzić rower i pisać licencjata ![]() C pojechał na uczelnię i zobaczymy się dopiero w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Siema! Zaraz Was zarzucę fotami zestawu pana młodego
![]() Ruda, nie. Ja go podpytałam, nie on sam z własnej nieprzymuszonej woli. Nie naciskałam - zapytałam for fun, a on odpowiedział. Przecie i tak się spodziewam ![]() Wróciłam z mikro. Nawet przyjemne to to. polazłam też do rossmana po krem z filtrem na buźkę (po mikro trzeba) i upolowała larwowe perfumy dla Jota ![]() ![]() I błyszczyk dla siebie na ślub ![]() Ala, kto kto? ![]() Taka sobie ta sala. Wcale nie wygląda na restauracyjną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
Gajka wsiowa ta sala na potęgę, nie chcę w takim paskudztwie siedzieć
![]() ale gajer fajny i męski zwis też ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie chciałam byc taka dosadna
![]() Kurde, wstałam o 6:00, efekt taki, że już mi śpiąco, a jest dopiero 13:00 ![]() Czemu tu tak pusto? Ja wiem. Piekna pogoda, wszystkie poza domowo TZtują, tylko ja jak ten buc siedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
gratuluje Gajka owocnych zakupow
![]() ![]() no ja Tz, ale domowo... jeden dzien wolnego ma chlopak w tygodniu i akurat tego dnia musi lac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Pracowicie Santom. Powodzenia!
![]() Leje u Was? My mamy piekne słonko i chyba z 15 stopni na dworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Posprzątałam, obiad mam zrobiony, kawa wypita, zakupy zrobione, więc mogę siedzieć ![]() ![]() Gaja, gajer dla TŻ bardzo fajny ![]() Clood, skoro Ci się sala nie podoba, to czemu się nad nią zastanawiacie? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
U mnie piękne słońce a na termometrze 20 stopni
![]() ![]() ![]() byłam sprawdzić rower ( jest sprawny) jutro brat mi napompuje koła i jak nie będzie padać to we wtorek wybieramy się z TŻ na przejażdżkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
1000 zł za wszystko. Krawatka w gratisie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Niby nie, ale drożej niż myśleliśmy
![]() A Wy ile płacicie za młodego? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
To się jeszcze okaże, bo my musimy kupić 2 koszulę na wesele i jeszcze na poprawiny. Wszystko się w maju okaże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
Blue bo nie ma za dużo u nas do wyboru małych sal, jest kilkanaście bankietowych na 150-200 osób, malutkich oddzielnych jak na lekarstwo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.