|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
jezu jak ja bym chciala miec prace z dostepem do internetu
![]() a bo ostatnio cierpie cos na takie hmmmm na cos podobnego do bezsennosci |
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() A w pudełku...ile lakierów! |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio P. sie pochwalil ze ogladal pierscionki na stronie Lisiewskiego i mowi ze sa piekielnie drogie :P
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- niektore do wywalenia:P ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- http://www.bodycare.becomegorgeous.c...2012-5921.html ale słodkie ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- http://www.luuux.com/design/cute-easter-nails idealne na wielkanoc
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
ja kce takie pudelko;D;D;D gdzie kupilas?
lakierami to tez sie bede musiala pochwalic mam tego od chu chu;D
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
w takim sklepie typu wszystko za 5 zł
ale nie pamietam czy dalam za nie 8 czy 12zl..jakos tak
|
|
|
|
#936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Początkowo nie chcieliśmy kota, bo przyzwyczai się do mieszkania i o. Jednak coraz częściej myślę o kociaku. Tęskni mi się za moim. Rozważaliśmy mniejsze zwierzątko. Królik fajniejszy od chomika,ale potrzebuje większą klatkę. No i boimy się, że jak będzie sam tyle czasu to zdziczeje, jak mój kiedyś. Chomiczki są małe i myślałam o dwóch, to zawsze towarzystwo. Wczoraj D. powiedział, że jak chce kot, to możemy pomyśleć jednak. On też miał w domu, więc kociarze jesteśmy. Po prostu nie chcieliśmy, żeby potem przeżywał przeprowadzkę.Woooow jakie pudło. Śliczne. Ja swoje lakiery trzymam w lodówce, bo dłużej są dobre. No ale ja mam chyba sześć lakierów.
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
isabelle piona za kociarzowanie
a zmianami miejsca zamieszkania sie nie przejmuj: koty sie wbrew pozorom do wlascicieli przywiazuja, nie do miejsc widze po swoich kociamberkach zero problemow z aklimatyzacja, a juz 3 domy zaliczyly(ba, na moment to mozna powiedziec, ze nawet 4)
|
|
|
|
#938 |
|
Konto usunięte
|
Mojej kocicy z domu rodzinnego to siła nie można zabrać. Nawet myślałam, żeby ją do siebie przywieźć, ale chyba to nie przejdzie.
![]() Muszę dziś porozmawiać z D., ale w takim razie to chyba dopiero na koniec maja. W maju wyjeżdżamy na tydzień. |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
chyba pisalas, ale nie pamietam: gdzie jedziecie?
widzisz, moze to tez tak jak z ludzmi: kazdy jest inny moje nie maja problemow ze zmiana miejsca, inne je maja nie trafisz
|
|
|
|
#940 |
|
Konto usunięte
|
Wybieramy się do Turcji.
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Zły dzień bo mi jakiś mały pryszczyk na policzku wyszedł i swędzi Cytat:
![]() Ja miałam dzisiaj SWÓJ PIERWSZY koszmar ślubny, a ślubik dopiero za 3 lata i trochę ustaliliśmy już na sto procent że sierpień 2015 1. lub 8. Oglądaliśmy swój film z wesela który okazał się klapą i zdaliśmy sobie sprawę, że zapomnieliśmy zatrudnić fotografa, bo nagle tyko ten kiepski film był pamiątką tego dnia
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-16 o 14:37 |
|
|
|
|
#942 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle, super! Z przeprowadzką i Turcją
Klatka dla królika nie jest ostatecznie taka droga. My kupiliśmy naszą 120 cm za 100 zł chyba na allegro. Ale co więcej ciałka do miziania to więcej Jot miał 3 koty i z nimi przeprowadzał się do nowego domu po sprzedaniu przez rodziców mieszkania. Pamiętam, że najgorzej zniosła to...najmłodsza kotka ![]() Sylvi, straszne te wielkanocne pazury. Zdrapałabym to wszystko ![]() upolowałam w biedrze za 4,99 zł takie filcowe motylki i kwiatki na wstążce. Zakupiłam, rozwiesiłam, do tego 5 tulipanów i powiało wiosną w domu
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
![]() Nadrobiłam Was Dzwoniłam dziś do mamy i mi powiedziała, że ciotka z Szczecina nie przyjedzie na wesele i tak trochę mi się przykro zrobiło. No ale trudno. Sylwi, ile lakierów Ja mam może z 6 Ale pudełeczko boskie! Santom, zawieszki boskie! Bardzo mi się podobają! ![]() Ja na skórki kupiłam sobie odzywkę kreatynową, ona też jest na brwi i rzęsy i już po paru stosowaniach widzę poprawę I wklejam Wam coś może na poprawę humoru ![]() |
|
|
|
#945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
A daleko Wam do tej przeprowadzki? zwierzak w sumie nie jest porcelanowy - swoje może znieść, więc ja bym brała. Mało tego - też się będziemy przeprowadzać, a mała będzie musiała to jakoś przeżyć. Co więcej na tydzień ją oddelegujemy do dziewczyny z forum SPK, która obiecała się zająć nią podczas podróży poślubnej. Jak mały króliczek tyle zniesie to i kot da rade
![]() Blue, a to jakaś bliska ciotka? ![]() chyba dziś pojadę wcześniejszym busem do centrum, żeby skoczyć jeszcze do rossmana po te cuda na skórki
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi ile lakierów
ja też mam sporo ale nie aż tyle![]() kupiłam dziś buty na rower zmywacz do paznokci lakier ( kolejny C mówi że jestem lakierocholiczką) i odżywkę z eveline zaczynam kurację odbudowy paznokci
|
|
|
|
#948 |
|
Konto usunięte
|
Może za rok, może troszke później albo wcześniej, nie wiemy. Planujemy jakiś rok tu mieszkać. Chyba jednak nie umiem żyć bez kota.
Ja też po pracy idę do Rossmana Tylko, że ja to mam zaraz za rogiem.
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Promyk, piona za paznokciową kurację
To ile masz lakierow? Ja mam...a bo ja wiem? Ze 4-5 maks, nie licząc odżywek ![]() To bierz kota. Kot się ucieszy ![]() Rossmana za rogiem miałam w poprzednim mieszkaniu. Często zostawiałam tam majątek, więc w zasadzie teraz mi lepiej (na portfelu przede wszystkim) ![]() hem, hem...co by tu porobić przez tą godzinę do wyjścia. Może polecę książkę czytać! Dostałam na imieniny autobiografię Agaty Christie i jestem urzeczona. Przenosi w zupełnie inny świat. świat, gdzie jest dużo wolności, przestrzeni, zieleni i mało zmartwień. Też tak chcę
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Ciotka bliska, siostra mojej mamy i zawsze się z nią świetnie rozumiałam.. No ale trudno.
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie 15 i to wszystkie uzbierałam w 2-3 miesiące
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
no cooo :P po prostu nie zdzierże niepomalowanych pazurów
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio mam tak samo chociaż od dziś przez 10 dni maluję tylko odżywką
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet jak idę do TŻta ( bo nigdy nic nie wiadomo ale jak jestem w domu to tylko odżywką |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi sie zdarzaj dni z odzywka:P
|
|
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
Sylvi a jak szukanie pracy idzie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

mam tego od chu chu;D

). Mało tego. Jak rude to w 99% koty, nie kotki. Kotki ponoć się bure najcześciej rodzą
Rozważaliśmy mniejsze zwierzątko. Królik fajniejszy od chomika,ale potrzebuje większą klatkę. No i boimy się, że jak będzie sam tyle czasu to zdziczeje, jak mój kiedyś. Chomiczki są małe i myślałam o dwóch, to zawsze towarzystwo. Wczoraj D. powiedział, że jak chce kot, to możemy pomyśleć jednak. On też miał w domu, więc kociarze jesteśmy. Po prostu nie chcieliśmy, żeby potem przeżywał przeprowadzkę.

Ja mam może z 6