|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Ta reklama wyskakuje tylko na dzieciowych wątkach
![]() Izazula dzięki za cynk ,mam taki atlas samochodowy z opisami miejsc tytuł chyba Polska z dziećmi i tam są od razu różne atrakcje opisane jaki są w różnych miejscach muszę tam luknąć Ja bym się winka napiła ale złamałam korkociąg |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Libra ja tam problemu nie widze
korek bym do srodka wcisnela i tak bym cala butelke wydoila Jeju to twoj ogrod ? serio serio? pikny no pikny , w lecie masz troche podlewania co? . No zazdrosze, ojj ta trawka . Ja bym sama trawe miala i jakies drzewa , nie lubie grzebac w ziemi , ale popatrzec na taki piekny ogord .wow.
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Durni z ludzi robić będą ![]() Jezu u nas od ponad tygodnia w końcu nie leje i słońce wyszło,a ja muszę w szkole weekend przesiedzieć ![]() No nic jadę. Miłego dnia
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
zapytam tz o tego naszego tableta i zalinkuje. on byl teraz ostatnio w biedrze za chyba 379 a my kolo 490 dalismy....
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
libra tak walcza.odbywa sie inscenizacja bitwy ale ja myslalam jak 1 raz przyjechali ze sie pomuskaja tyi mieczami i wsio,ale oni na prawde walcza i to jak,mimo tych metalowych zbroi nie jeden reke zlamana albo cos z barkiem czy noga,ale wyglada to po prostu swietnie,wszyscy poubierani tak fajnie,swietne po prostu ale cholera u nas pada dzisiaj i z mala nie wyjde ;/
Amelia 3 dzien z adkie kupki robi i czesto,jutro lekarz.
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
mam znajoma co jedziala na te inscenicacje... a przy okazji szyje takie ubraia... w swoim zgrupowaniu rycerskim nawet swoj zamek mieli
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
moze jest tu z nimi;-)
super sprawa. Pozazdroscic takiej pasji czasu i kasy na to wydanej
|
|
#968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to urządzenie ciekawe, w obsłudze łatwe? Te tusze faktycznie w dobrych cenach.Cytat:
Cytat:
wiec sie zgralismy...w tym akurat ale takie drinkowanie w babskim gronie jest najfajniejsze
|
||||
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Libra ja dopiero dzisiaj Twój ogórd oglądałam. Końca nie widzać
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#971 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podlewam prawie wcale ,rośliny są dobrane tak żeby im podłoże odpowiadało tam gdzie mokro od ziemi to są takie wilgociolubne a tam gdzie lekkie wzniesienia takie które lubią sucho Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też pada dzisiaj prawie od rana ![]() Mój tż pojechał dopiero dzisiaj ,wtedy co miał jechać to w ostatniej chwili zadzwonili że może posiedzieć jeszcze tydzień ,ale tydzień szybko zleciał ![]() Zaraz pół naszej rodziny wyjedzie ,wszystkie moje szwagry (6) ,szwagierka .Beznadziejne to wszystko, czy to będzie kiedyś u nas w polsce lepiej??? |
||||||
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Ej Libra beznadziejne to wszystko. Rozumiem emigrację zarobkową, przenoszenie z miejsca na miejsce ale kurcze to do jakich decyzji jestesmy zmuszani sytuacją jest straszne i tak być nie powinno
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co dalej u nas będzie ,to znaczy wiem ,w Polsce nie ma przyszłości ,niestety.Ja nie mam absolutnie gdzie iść do pracy ,nie mam co z dzieckiem zrobić nie ma przedszkola ,żłobka.
Mój mąż jeśli by wrócił to jedynie na tiry mógłby iśc żeby przyzwoicie zarobić a to na jedno wyjdzie bo i tak go nie będzie. Zaczęliśmy rozważać przeprowadzkę chociaż straszy syn nie chce o tym słyszeć ,mi też byłoby ciężko ,serce chce zostać ale rozum mówi nie
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to: funkcje za tą cene ma fajne, bardzo podobny do tego z Biedronki. Jedno ale to ma ekran oporowy, czyli tak jak miały te pierwsze telefony z ekranami dotykowymi. Nie ma w nim multi-touch co jest dużo bardziej wygodne. Libra Ty jak biegasz to po biegu jesteś spuchnięta na twarzy Ja strasznie puchne, no bo że czerwona to rozumiem. Kiepsko na fotach wychodzę na końcach biegów
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Libra ogród piękny ![]() czyli lepiej tablet kupić niż dvd? my też chcemy kupić ale nie mam pojęcia co i jakie. bierzesz ten co w linku? u nas też od rana pada, wczoraj wieczorem poszłam na imprezę z koleżankami, a dzisiaj ledwo żyje tak mi się spać chce.
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie puchnę ,a może coś z ciśnieniem u Ciebie ,mierzyłaś sobie przed i po wysiłku ,nie mam pojęcia od czego to może być ,owszem też jestem trochę czerwona a jak poszedł bieg? Cytat:
![]() no tak myślę że chyba lepiej kupić tablet przynajmniej w moim przypadku bo starszy też skorzysta z niego a tak to bym miała samo dvd tak biorę ten ,myślę że cana nie jest wygórowana i w sumie opinie miała dobre myślałam też o tablecie Manta bo cena niższa ale tam musiałabym dokupić ładowarkę samochodową i wyszłoby na to samo ,a tu już jest w komplecie |
||
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, danie tej reklamy przyniesie odwrotny efekt
jak zobacze ten produkt w sklepie to az mnie potrzepie. Co za debil wymyslil ta taktyke przeciez to jest wkurzajace na maxa , rzygac mi sie ta firma juz chce. Libra to masz lajcik ze nie musisz podlewac . Takie jest zycie, ludzie zawsze wyjerzdzali i beda. Ja wyjechalam na rok zeby jezyk podszkolic i co? mojego czuba na ulicy spotkalam przybledal sie i co mialam z nim zrobic Zal tych rodzin ktore nie moga razem zyc, normalnie tak jak powinno sie zyc.Madzia jak bieg? Sara hehe to idz spac ja juz swoja drzemke zaliczylam.
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Monka ale chyba nie żałujesz ?
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urzadzenie jest dziecinnie proste w obsłudze Ja sama jak nie wiem jak coś zrobić to bez żadnej instrukcji potrafiłam do tego dojść . więc znaczy że prosty bo ja się na drukarkach raczej nie znam . W domu np nie mam , bo nie jest mi to potrzebne
|
|
#980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natasza- na razie nie jeździmy, najpierw kasę musimy uzbierać i zabrać się za remont. na razie tylko się wstępnie rozglądam. Libra- ogród miodzio ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Wercia położyła się dziś na przewijaku (położyła go sobie na podłodze) i mówi "mamusiu, daj herbatkę, jestem chora. Boli mnie serduszko" i tak leżała czekając na piciu ![]() Najlepsza jest jak broi i mowi jej się, że nie wolno to wtedy woła: "mamusiu, nie mów" ![]() A jak zamierza coś zbroić to uprzedza mowiąc "tatuś/mamusia, nie patrz"
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek moja udaje że ma gorączkę i chce wysępić syrop
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Libra, świetny ten ogród!!! A fotka nr 58 to taki przydomowy waranek jest?
z fotki 90 natomiast śmiało można tapetę na ekran komputera zrobić
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2012-04-15 o 21:46 |
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z tezetem raczej nie drinkuje ewentualni jedno z nas bezakoholowe piwko,albo lyka szampana bo zawsze z dzieciakami moze cos wyskoczyc i ktos bedzie musial jechac.
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- libra ty jak moja mama,pelno kwiatow wszedzie,cale lato w ogrodzie-to trzeba kochac,ja nie lubie a co dopiero kochac....podziwiam!!!do tego sama z dwoma chlopakami to ogarniasz-SZACUN
|
|
#984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lata pracy ![]() Wercia dobra ![]() Cytat:
niestety już się pożegnała z tym światem dzięki mojej młodszej latorośli ja często w telefonie mam tapetę z rozkwitniętych kwiatów ,taki bzik![]() Cytat:
My w sumie tez nie drinkujemy ja ewentualnie kiliszek wina a tż piwko czegoś mocniejszego to nie chyba że na jakiejś imprezce czy co to tylko jedno wtedy |
|||
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
no oczywiscie ze nie zaluje
Cytat:
. U nas roznie z tym piciem, przewaznie jak jest moja mama to obydwoje albo tz tylko tak na smaka, jak w pl jestesmy to moja mama piluje dzieciaki takze mozemy razem sie wyloozowac ![]() Tez nie lubie babrac w ziemi . Asiulek smieszna mala Wercia hehe
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Monka a oni mają wyznaniowo to nie picie narzucone czy to tak od siebie?
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
My czasami wypijemy albo po lampce winka (rozcieńczonego sokiem
) albo szklaneczkę piwa ale wyłącznie wtedy jak już Zosia śpi. I absolutnie nigdy jak jest z nami Wojtek ![]() Jak jesteśmy na imprezie (ostatnio w październiku) to tylko Tż albo zadne z nas. Takie z nas alieniki
Żmijka najsłodsza Edytowane przez izazula Czas edycji: 2012-04-15 o 22:29 |
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Iza u nas tak samo jak łepki śpią ,jakoś mi wstyd przy dzieciach pić mimo że się nie upijam
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Palic tez nie . Iza my osatatnio razem z tz-tem popilismy na wakacjach czyli daaawno temu . Kolejna imprezka dopiero w pazdzierniku no chyba ze na wakacje pojedziemy , ale tam rodzinka tz-ta dzieciakami sie zajmuje jak my wieczorami gdzies wyskoczymy. Ja tam na urodzinkach winko normalnie bede saczyc, przeciez ludzie normalnie do obiadu lampki wina pija .
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nawet nie o wstyd chodzi
tylko oni oboje są zbyt ruchliwi a wiadomo o wypadek nietrudno nawet przy pełnej trzeźwości.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

korek bym do srodka wcisnela i tak bym cala butelke wydoila
, w lecie masz troche podlewania
. Ja bym sama trawe miala i jakies drzewa , nie lubie grzebac w ziemi
, ale popatrzec na taki piekny ogord .wow.

ja chce zrezygnowac z tego juz w cholere...

to urządzenie ciekawe, w obsłudze łatwe? Te tusze faktycznie w dobrych cenach.