Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 22:02   #961
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Ta reklama wyskakuje tylko na dzieciowych wątkach

Izazula dzięki za cynk ,mam taki atlas samochodowy z opisami miejsc tytuł chyba Polska z dziećmi i tam są od razu różne atrakcje opisane jaki są w różnych miejscach muszę tam luknąć

Ja bym się winka napiła ale złamałam korkociąg i za chiny korka nie wyciągnę mój tż woli piwko
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:17   #962
monka23
Zakorzenienie

Libra ja tam problemu nie widze korek bym do srodka wcisnela i tak bym cala butelke wydoila haha
Jeju to twoj ogrod ? serio serio? pikny no pikny jesooo ile tam roboty jest wlozonej , w lecie masz troche podlewania co? . No zazdrosze, ojj ta trawka ale moje czubki by szaleli . Ja bym sama trawe miala i jakies drzewa , nie lubie grzebac w ziemi , ale popatrzec na taki piekny ogord .wow.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 06:04   #963
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
moze lepiej tam zadzwonie ja chce zrezygnowac z tego juz w cholere...
Zadzwoń tam i powiedz,że chcesz zrezygnować.Przy okazji opiernicz ich.Mi też taki numer wycieli,to tak im nagadałam,że mnie baba dziesięć razy przepraszała.
Durni z ludzi robić będą

Jezu u nas od ponad tygodnia w końcu nie leje i słońce wyszło,a ja muszę w szkole weekend przesiedzieć
No nic jadę.

Miłego dnia

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 06:37   #964
evitka21
Zakorzenienie

zapytam tz o tego naszego tableta i zalinkuje. on byl teraz ostatnio w biedrze za chyba 379 a my kolo 490 dalismy....

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 07:02   #965
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

libra tak walcza.odbywa sie inscenizacja bitwy ale ja myslalam jak 1 raz przyjechali ze sie pomuskaja tyi mieczami i wsio,ale oni na prawde walcza i to jak,mimo tych metalowych zbroi nie jeden reke zlamana albo cos z barkiem czy noga,ale wyglada to po prostu swietnie,wszyscy poubierani tak fajnie,swietne po prostu ale cholera u nas pada dzisiaj i z mala nie wyjde ;/

Amelia 3 dzien z adkie kupki robi i czesto,jutro lekarz.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:40   #966
mloda1989
Zakorzenienie

mam znajoma co jedziala na te inscenicacje... a przy okazji szyje takie ubraia... w swoim zgrupowaniu rycerskim nawet swoj zamek mieli
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 10:48   #967
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moze jest tu z nimi;-)
super sprawa. Pozazdroscic takiej pasji czasu i kasy na to wydanej
A.Camus
Stary 2012-04-15, 11:39   #968
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Do szewskiej pasji doprowadza mnie ta reklama emolium co mi wyskakuje za każdym razem
u was też tak?
mnie też
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kup brothera mam w pracy
http://allegro.pl/brother-dcp-j315w-...267873249.html
a tusz do tego bo ja nie wiem jak to inaczej nazwać
http://allegro.pl/zamienniki-brother-48945
te drukarki teraz we wszystkich orangach , pleyach , marketach są w obsłudze klienta bo cena za tusze jest po prostu śmieszna , mieliśmy HP ale się pozbyliśmy .
jedziemy chyba już 3 miesiąc na pakiecie tuszy za 40 zł a drukujemy naprawdę sporo . jakość skanowania i ksera może nie powala na kolana ale na domowy użytek jest wystarczająca .

Ja miałam taką sofę składana ale średnio się na tym spało .
z tym że teraz pewnie dużo fajniejsze mozna kupić .

Torcik dla Oli już w lodówce dzieło sztuki dziewczyna jak zwykle zrobiła .
Jutro tylko jakieś żarełko trzeba uczynić , ale to już działka TZ .
Nie zapeszając dziś było ciepło
Pokaż zdjęcie to urządzenie ciekawe, w obsłudze łatwe? Te tusze faktycznie w dobrych cenach.

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Dzięki za pomysły co do łózka dla Werci. Pojeździmy po sklepach i zdecydujemy

Miałam pisać o tej reklamie ale myślałam, że ja nie kumata i nie umiem jej usunąć... wkurza mnie na maksa. Aż mi się nie chce na forum wchodzić

My drinkujemy a potem nyny. No może jeszcze coś jak nie usnę ciekawe jak mała dzis pośpi. Ostatni budzi się raz lub dwa (woła "mamusia") żeby mnie zobaczyć i śpi dalej.
Amelia też tak ma, ze jak tylko sie odezwie to juz jest ok, daj znac jak zakupy.

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Asiulek sama z tz tem napijesz czy ktoś jeszcze wpadł? Mój nie lubi drinkowac, a szkoda bo ja tak hehe ale nie mam z kim , także tylko sporadycznie. Za tydzień na małego urodzinkach sobie podrinkuje, w końcu jest okazja to trzeba skorzystać hehe . Jak mnie poznal to drinkowal teraz usidlil I nie drinkuje hehe menda jedna.
Ja tam lubie drinkowac i maz tez wiec sie zgralismy...w tym akurat ale takie drinkowanie w babskim gronie jest najfajniejsze
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:47   #969
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Libra ja dopiero dzisiaj Twój ogórd oglądałam. Końca nie widzać Zazdroszczę i jak patrzę na przestrzeń wokoło to mi się czasy dzieciństwa wakacyjnego u babci przypominają
Stary 2012-04-15, 12:57   #970
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ta reklama wyskakuje tylko na dzieciowych wątkach

Izazula dzięki za cynk ,mam taki atlas samochodowy z opisami miejsc tytuł chyba Polska z dziećmi i tam są od razu różne atrakcje opisane jaki są w różnych miejscach muszę tam luknąć

Ja bym się winka napiła ale złamałam korkociąg i za chiny korka nie wyciągnę mój tż woli piwko
ja u Ciebie pieknie..... w ogrodzie. Przeniosłam się na moment w inny świat
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:05   #971
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra ja tam problemu nie widze korek bym do srodka wcisnela i tak bym cala butelke wydoila haha
Jeju to twoj ogrod ? serio serio? pikny no pikny jesooo ile tam roboty jest wlozonej , w lecie masz troche podlewania co? . No zazdrosze, ojj ta trawka ale moje czubki by szaleli . Ja bym sama trawe miala i jakies drzewa , nie lubie grzebac w ziemi , ale popatrzec na taki piekny ogord .wow.
tak mój ,a roboty to nie powiem od cholery ,teraz już mniej ale jak 2 lata temu staw pogłębialiśmy ,koparki i traktory mi rozjeździły wszystko i musieliśmy to wyrównać wygrabić brrr jak sobie przypomnę ale później już fajnie jako sobie chodzę i patrzę.
Nie podlewam prawie wcale ,rośliny są dobrane tak żeby im podłoże odpowiadało tam gdzie mokro od ziemi to są takie wilgociolubne a tam gdzie lekkie wzniesienia takie które lubią sucho
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Zadzwoń tam i powiedz,że chcesz zrezygnować.Przy okazji opiernicz ich.Mi też taki numer wycieli,to tak im nagadałam,że mnie baba dziesięć razy przepraszała.
Durni z ludzi robić będą

Jezu u nas od ponad tygodnia w końcu nie leje i słońce wyszło,a ja muszę w szkole weekend przesiedzieć
No nic jadę.

Miłego dnia
oj ciężko się wykręcić od takiego czegoś ja kiedyś parę miesięcy dosyłałam z powrotem a oni znów do mnie ,w końcu się odczepili ,ale to było ESKK
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
zapytam tz o tego naszego tableta i zalinkuje. on byl teraz ostatnio w biedrze za chyba 379 a my kolo 490 dalismy....
już się w sumie zdecydowałam ,weźmiemy chyba tego http://allegro.pl/lark-freeme-70-4dv...279170957.html
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
libra tak walcza.odbywa sie inscenizacja bitwy ale ja myslalam jak 1 raz przyjechali ze sie pomuskaja tyi mieczami i wsio,ale oni na prawde walcza i to jak,mimo tych metalowych zbroi nie jeden reke zlamana albo cos z barkiem czy noga,ale wyglada to po prostu swietnie,wszyscy poubierani tak fajnie,swietne po prostu ale cholera u nas pada dzisiaj i z mala nie wyjde ;/

Amelia 3 dzien z adkie kupki robi i czesto,jutro lekarz.
tak świetnie to wygląda oglądałam kiedyś taki program o bractwach rycerskich ,super sprawa takie hobby razem z malutkimi dziećmi jeżdżą na zloty ,te maluchy poubierane w średniowieczne koszule takie do kolan na bosaka ,świetne.Może to i kosztowne ale jak się ma pasję to się z pod ziemi pieniądze wyciągnie ,może rezygnują z innych rzeczy jakichś drogich ciuchów czy super samochodu na przykład.
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Libra ja dopiero dzisiaj Twój ogórd oglądałam. Końca nie widzać Zazdroszczę i jak patrzę na przestrzeń wokoło to mi się czasy dzieciństwa wakacyjnego u babci przypominają
cieszę się że Cię w czasy dzieciństwa przeniosłam
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
ja u Ciebie pieknie..... w ogrodzie. Przeniosłam się na moment w inny świat
dzięki

U nas też pada dzisiaj prawie od rana
Mój tż pojechał dopiero dzisiaj ,wtedy co miał jechać to w ostatniej chwili zadzwonili że może posiedzieć jeszcze tydzień ,ale tydzień szybko zleciał
Zaraz pół naszej rodziny wyjedzie ,wszystkie moje szwagry (6) ,szwagierka .Beznadziejne to wszystko, czy to będzie kiedyś u nas w polsce lepiej???
Stary 2012-04-15, 14:14   #972
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Ej Libra beznadziejne to wszystko. Rozumiem emigrację zarobkową, przenoszenie z miejsca na miejsce ale kurcze to do jakich decyzji jestesmy zmuszani sytuacją jest straszne i tak być nie powinno
Stary 2012-04-15, 14:25   #973
libra777
Zakorzenienie

Nie wiem co dalej u nas będzie ,to znaczy wiem ,w Polsce nie ma przyszłości ,niestety.Ja nie mam absolutnie gdzie iść do pracy ,nie mam co z dzieckiem zrobić nie ma przedszkola ,żłobka.
Mój mąż jeśli by wrócił to jedynie na tiry mógłby iśc żeby przyzwoicie zarobić a to na jedno wyjdzie bo i tak go nie będzie.
Zaczęliśmy rozważać przeprowadzkę chociaż straszy syn nie chce o tym słyszeć ,mi też byłoby ciężko ,serce chce zostać ale rozum mówi nie
Stary 2012-04-15, 14:34   #974
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
już się w sumie zdecydowałam ,weźmiemy chyba tego http://allegro.pl/lark-freeme-70-4dv...279170957.html
tz się spytałam co o nim myśli,
to: funkcje za tą cene ma fajne, bardzo podobny do tego z Biedronki. Jedno ale to ma ekran oporowy, czyli tak jak miały te pierwsze telefony z ekranami dotykowymi. Nie ma w nim multi-touch co jest dużo bardziej wygodne.

Libra Ty jak biegasz to po biegu jesteś spuchnięta na twarzy Ja strasznie puchne, no bo że czerwona to rozumiem. Kiepsko na fotach wychodzę na końcach biegów

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 14:49   #975
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
tak mój ,a roboty to nie powiem od cholery ,teraz już mniej ale jak 2 lata temu staw pogłębialiśmy ,koparki i traktory mi rozjeździły wszystko i musieliśmy to wyrównać wygrabić brrr jak sobie przypomnę ale później już fajnie jako sobie chodzę i patrzę.
Nie podlewam prawie wcale ,rośliny są dobrane tak żeby im podłoże odpowiadało tam gdzie mokro od ziemi to są takie wilgociolubne a tam gdzie lekkie wzniesienia takie które lubią sucho

oj ciężko się wykręcić od takiego czegoś ja kiedyś parę miesięcy dosyłałam z powrotem a oni znów do mnie ,w końcu się odczepili ,ale to było ESKK

U nas też pada dzisiaj prawie od rana
Mój tż pojechał dopiero dzisiaj ,wtedy co miał jechać to w ostatniej chwili zadzwonili że może posiedzieć jeszcze tydzień ,ale tydzień szybko zleciał
Zaraz pół naszej rodziny wyjedzie ,wszystkie moje szwagry (6) ,szwagierka .Beznadziejne to wszystko, czy to będzie kiedyś u nas w polsce lepiej???

Libra ogród piękny też bym taki chciała mieć

czyli lepiej tablet kupić niż dvd? my też chcemy kupić ale nie mam pojęcia co i jakie.

bierzesz ten co w linku?

u nas też od rana pada, wczoraj wieczorem poszłam na imprezę z koleżankami, a dzisiaj ledwo żyje tak mi się spać chce.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:01   #976
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
tz się spytałam co o nim myśli,
to: funkcje za tą cene ma fajne, bardzo podobny do tego z Biedronki. Jedno ale to ma ekran oporowy, czyli tak jak miały te pierwsze telefony z ekranami dotykowymi. Nie ma w nim multi-touch co jest dużo bardziej wygodne.

Libra Ty jak biegasz to po biegu jesteś spuchnięta na twarzy Ja strasznie puchne, no bo że czerwona to rozumiem. Kiepsko na fotach wychodzę na końcach biegów
dzięki za opinię ,właśnie czytałam o tym ekranie ale myślę że to nie będzie aż takie kłopotliwe
nie nie puchnę ,a może coś z ciśnieniem u Ciebie ,mierzyłaś sobie przed i po wysiłku ,nie mam pojęcia od czego to może być ,owszem też jestem trochę czerwona
a jak poszedł bieg?
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Libra ogród piękny też bym taki chciała mieć

czyli lepiej tablet kupić niż dvd? my też chcemy kupić ale nie mam pojęcia co i jakie.

bierzesz ten co w linku?

u nas też od rana pada, wczoraj wieczorem poszłam na imprezę z koleżankami, a dzisiaj ledwo żyje tak mi się spać chce.
dzięki
no tak myślę że chyba lepiej kupić tablet przynajmniej w moim przypadku bo starszy też skorzysta z niego a tak to bym miała samo dvd
tak biorę ten ,myślę że cana nie jest wygórowana i w sumie opinie miała dobre myślałam też o tablecie Manta bo cena niższa ale tam musiałabym dokupić ładowarkę samochodową i wyszłoby na to samo ,a tu już jest w komplecie
Stary 2012-04-15, 17:35   #977
monka23
Zakorzenienie

Wiecie co, danie tej reklamy przyniesie odwrotny efekt jak zobacze ten produkt w sklepie to az mnie potrzepie. Co za debil wymyslil ta taktyke przeciez to jest wkurzajace na maxa , rzygac mi sie ta firma juz chce.

Libra to masz lajcik ze nie musisz podlewac . Takie jest zycie, ludzie zawsze wyjerzdzali i beda. Ja wyjechalam na rok zeby jezyk podszkolic i co? mojego czuba na ulicy spotkalam przybledal sie i co mialam z nim zrobic . Chyba teraz w kazdej rodzinie jest ktos kto wyjechal , albo zna kogos kto wyjechal, a u ciebie to juz wogole odlot ,tyle ludzi Zal tych rodzin ktore nie moga razem zyc, normalnie tak jak powinno sie zyc.

Madzia jak bieg?

Sara hehe to idz spac ja juz swoja drzemke zaliczylam.
Stary 2012-04-15, 19:14   #978
libra777
Zakorzenienie

Monka ale chyba nie żałujesz ?
Stary 2012-04-15, 19:54   #979
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
mnie też

Pokaż zdjęcie to urządzenie ciekawe, w obsłudze łatwe? Te tusze faktycznie w dobrych cenach.

Amelia też tak ma, ze jak tylko sie odezwie to juz jest ok, daj znac jak zakupy.

Ja tam lubie drinkowac i maz tez wiec sie zgralismy...w tym akurat ale takie drinkowanie w babskim gronie jest najfajniejsze
Zdjęcia musze zobaczyć co mam w aparacie . nie wiem czy się cholerka tort załapał , tym bardziej że TZ jak zwykle kamerą nagrywał .
Urzadzenie jest dziecinnie proste w obsłudze cena fajna i tani w użyciu . Oni też robią takie kielkie jak własnie do marketów czy większych punktów . pełno tego teraz wszędzie . My mamy chyba od grudnia jakoś .
Ja sama jak nie wiem jak coś zrobić to bez żadnej instrukcji potrafiłam do tego dojść . więc znaczy że prosty bo ja się na drukarkach raczej nie znam . W domu np nie mam , bo nie jest mi to potrzebne
Stary 2012-04-15, 20:09   #980
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek sama z tz tem napijesz czy ktoś jeszcze wpadł? Mój nie lubi drinkowac, a szkoda bo ja tak hehe ale nie mam z kim , także tylko sporadycznie. Za tydzień na małego urodzinkach sobie podrinkuje, w końcu jest okazja to trzeba skorzystać hehe . Jak mnie poznal to drinkowal teraz usidlil I nie drinkuje hehe menda jedna.
Z tż-em. Pod tym wzgledem sie dobraliśmy

Cytat:

My jak nam się zepsuł to wpychaliśmy korek do środka. czasem się rozpadał to potem laliśmy przez sitko

Cytat:
Libra ja tam problemu nie widze korek bym do srodka wcisnela i tak bym cala butelke wydoila
Dokladnie

Natasza- na razie nie jeździmy, najpierw kasę musimy uzbierać i zabrać się za remont. na razie tylko się wstępnie rozglądam.

Libra- ogród miodzio az mi się wierzyc nie chce, że można takie cos wyhodować szacun

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Wercia położyła się dziś na przewijaku (położyła go sobie na podłodze) i mówi

"mamusiu, daj herbatkę, jestem chora. Boli mnie serduszko" i tak leżała czekając na piciu nie wiem skąd jej sie to bierze

Najlepsza jest jak broi i mowi jej się, że nie wolno to wtedy woła:
"mamusiu, nie mów"

A jak zamierza coś zbroić to uprzedza mowiąc "tatuś/mamusia, nie patrz"

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 20:30   #981
ania p
Zakorzenienie

Asiulek moja udaje że ma gorączkę i chce wysępić syrop
Stary 2012-04-15, 20:44   #982
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
tak mój ,a roboty to nie powiem od cholery ,
Libra, świetny ten ogród!!! A fotka nr 58 to taki przydomowy waranek jest? z fotki 90 natomiast śmiało można tapetę na ekran komputera zrobić

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2012-04-15 o 20:46
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 20:52   #983
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Ja z tezetem raczej nie drinkuje ewentualni jedno z nas bezakoholowe piwko,albo lyka szampana bo zawsze z dzieciakami moze cos wyskoczyc i ktos bedzie musial jechac.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

libra ty jak moja mama,pelno kwiatow wszedzie,cale lato w ogrodzie-to trzeba kochac,ja nie lubie a co dopiero kochac....podziwiam!!!do tego sama z dwoma chlopakami to ogarniasz-SZACUN
A.Camus
Stary 2012-04-15, 21:03   #984
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Z tż-em. Pod tym wzgledem sie dobraliśmy

My jak nam się zepsuł to wpychaliśmy korek do środka. czasem się rozpadał to potem laliśmy przez sitko

Dokladnie

Natasza- na razie nie jeździmy, najpierw kasę musimy uzbierać i zabrać się za remont. na razie tylko się wstępnie rozglądam.

Libra- ogród miodzio az mi się wierzyc nie chce, że można takie cos wyhodować szacun

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Wercia położyła się dziś na przewijaku (położyła go sobie na podłodze) i mówi

"mamusiu, daj herbatkę, jestem chora. Boli mnie serduszko" i tak leżała czekając na piciu nie wiem skąd jej sie to bierze

Najlepsza jest jak broi i mowi jej się, że nie wolno to wtedy woła:
"mamusiu, nie mów"

A jak zamierza coś zbroić to uprzedza mowiąc "tatuś/mamusia, nie patrz"
już sobie poradziłam z tym korkiem
Lata pracy
Wercia dobra
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Libra, świetny ten ogród!!! A fotka nr 58 to taki przydomowy waranek jest? z fotki 90 natomiast śmiało można tapetę na ekran komputera zrobić
haha pracowałam kiedyś przy malowaniu takich figurek i taka pamiątka została niestety już się pożegnała z tym światem dzięki mojej młodszej latorośli ja często w telefonie mam tapetę z rozkwitniętych kwiatów ,taki bzik
Cytat:
Ja z tezetem raczej nie drinkuje ewentualni jedno z nas bezakoholowe piwko,albo lyka szampana bo zawsze z dzieciakami moze cos wyskoczyc i ktos bedzie musial jechac.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

libra ty jak moja mama,pelno kwiatow wszedzie,cale lato w ogrodzie-to trzeba kochac,ja nie lubie a co dopiero kochac....podziwiam!!!do tego sama z dwoma chlopakami to ogarniasz-SZACUN
to prawda jak ktoś nie lubi to za nic się go nie zagoni ,mały to mi niestety tratuje wszystko i muszę jakoś to znosić a starszy już ma swoje zadania np. koszenie trawy czy kopanie ogrodu więc pomoc już mam.

My w sumie tez nie drinkujemy ja ewentualnie kiliszek wina a tż piwko czegoś mocniejszego to nie chyba że na jakiejś imprezce czy co to tylko jedno wtedy
Stary 2012-04-15, 21:18   #985
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Monka ale chyba nie żałujesz ?
no oczywiscie ze nie zaluje

Cytat:

My tez raczej nie drinkujemy i dlatego troche ubolewam . U nas roznie z tym piciem, przewaznie jak jest moja mama to obydwoje albo tz tylko tak na smaka, jak w pl jestesmy to moja mama piluje dzieciaki takze mozemy razem sie wyloozowac
Tez nie lubie babrac w ziemi nudne to .

Asiulek smieszna mala Wercia hehe
Stary 2012-04-15, 21:23   #986
libra777
Zakorzenienie

Monka a oni mają wyznaniowo to nie picie narzucone czy to tak od siebie?
Stary 2012-04-15, 21:25   #987
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

My czasami wypijemy albo po lampce winka (rozcieńczonego sokiem) albo szklaneczkę piwa ale wyłącznie wtedy jak już Zosia śpi. I absolutnie nigdy jak jest z nami Wojtek . Jakoś od ciąży nie czuję ani zbytniej potrzeby ani chęci

Jak jesteśmy na imprezie (ostatnio w październiku) to tylko Tż albo zadne z nas. Takie z nas alieniki

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2012-04-15 o 21:29
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-15, 21:33   #988
libra777
Zakorzenienie

Iza u nas tak samo jak łepki śpią ,jakoś mi wstyd przy dzieciach pić mimo że się nie upijam
Stary 2012-04-15, 21:39   #989
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Monka a oni mają wyznaniowo to nie picie narzucone czy to tak od siebie?
Muzulmanie nie moga pic ze wzgledow religijnych . Palic tez nie .

Iza my osatatnio razem z tz-tem popilismy na wakacjach czyli daaawno temu . Kolejna imprezka dopiero w pazdzierniku no chyba ze na wakacje pojedziemy , ale tam rodzinka tz-ta dzieciakami sie zajmuje jak my wieczorami gdzies wyskoczymy.

Ja tam na urodzinkach winko normalnie bede saczyc, przeciez ludzie normalnie do obiadu lampki wina pija .
Stary 2012-04-15, 21:44   #990
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Mi nawet nie o wstyd chodzi tylko oni oboje są zbyt ruchliwi a wiadomo o wypadek nietrudno nawet przy pełnej trzeźwości.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości