|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
daria normalnie nie mam słów
![]() ![]() ![]() POP wspaniałe wieści ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że tak jest więc bo nie będzie ci przykro, olać babsko. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście nie ma kto sie mała zając, musisz jakoś to przetrzymymac i poczytaj serio, żebyś nie wpadła , ze zaczynasz myśleć o swoim dziecku ze ono jest złe, coś z nim jest nie tak. Taki ma teraz okres, musisz ja zrozumieć a zeby to zrobić polecam książkę język dwulatka. Ona nie jest zła( nie mówię ze tak myślisz ale czasem rodzice przy humorzastym dziecku myślą ze ono jest złe) , i nie robi tego specjalnie zeby cie wkurzyc ,a ty nie możesz popełnić błędu i ja rozpiescic w imię świętego spokoju, bo nie dość ze ona ma swoje humory związane z buntem to dojdą te wyuczone. Odpocznin w szkole ![]() U nas w Tesco ta farme widziałam ale nie wiem czy to była pierwsza gazetka, chyba napisz Emila ze chcesz zrezygnować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Kochane szukam jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego takiego żeby kardiże były w miare cenowo do wymiany, ma ktoraś w domu takie godne polecenia??
Moje dziecko od godziny siedzi na hustawce w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
darusia- mam nadzieje, że się na mnie nie obrazisz, jak coś napiszę. Przeszła mi bowiem jedna myśl przez głowę- że kilka razy (a na pewno 2) tż oszukał Cię jeśli chodzi o kasę, a wcale nie musiał. Tylko takie pytanie: wierzysz mu w tym momencie na 100%?? Oczywiście nie twierdze, że on to zrobil ale są jakies tam podstawy by myśleć, że móglby to zrobić... mam nadzieje, ze się nie obrazisz
![]() A kobieta i tak jest beznadziejna... nawet jesli go podejrzewa to w inny sposób się takie sprawy załatwia... brak słów. Współczuję sytuacji ![]() A ja tak pociagne temat lóżeczka dla mojej małej. Co myślicie o tym?? Chodzi mi o to by po zlozeniu zajmowalo jak najmniej miejsca bo jej pokój to jakies 2 na 3 metry (choc dokladnie nie wiem). No i co ważne- ma dwa boki, bo przewaznie sa narozniki i wtedy z jednej strony nie ma zadnego zabezpieczenia. A moja to wariuje w łózeczku na maksa. Nawet spiąc ze mną na duzym musialam ją czasem łapać... http://allegro.pl/sofa-rozkladana-ku...209045794.html ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- madziwna- odebralam dzis buciki. Są sliczne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- ten nie z ekoskóry http://allegro.pl/show_item.php?item=2274380181&c=2
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem wiem że macie mało miejsca, my też nie będziemy mieli dużych pokoi w nowym mieszkaniu , ale jednak postawiłam na zwykłe łóżko ![]() ![]()
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ci pokaze co ja mam do malej, mam ten sam problem bo pokoj maly i wybralismy cos takiego, koc na tym bo mala ciagle cos brudzi albo krede tak sobie uklada, latwiej mi przeprac kocyk ![]() i tu zdjecie tego na czym gra tak pięknie no i małej w domu i na balkonie ![]() Edytowane przez nataszka25 Czas edycji: 2012-04-15 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Te chowane fajne ale ja chcę, żeby wlasnie bylo cos na czym mała będzie mogła sobie usiąść.
nataszka- Ja myślalam o czymś takim właśnie jak masz Ty ale moja na bank by z niego spadła... ona musi mieć z dwóch stron zabudowane... Ona potrafi na spiku w jednej sekundzie znaleźc się w drugiej części lózka. Podnosi się do pozycji na klęczka i rzuca się w druga stronę... i spi dalej. Zaobserwowalam to nie raz. Dlatego u nas koniecznie musi byc zabudowa ![]()
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też spałam pare lat na rokładanym fotelu i do dzis tęsknie za nim, wiec nie jest powiedziane ze to cos zlego, moze to co pokazałas pierwsze by sie sprawdzilo, no i do pokoju fajne, malo miejsca zajmuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
HP drukarki sa bardzo dobre i maja tanie kardidż e obecnie mam zamienniki
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Asiulek ja dla Eryka mialam amerykanke z takim lepszym materacem,doplacalismy niewiele. Szer.okolo 1metraa dlugosc 1,8 po rozlozeniu. Wygodne na codzien do siedzenia, i spania. Boki ma wysokie wiec nie zdazylo mu sie spasc,a w nocy bardzo sie krecil.
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
336 i 342 takie numery kardidzy HP wpisz zobacz ceny oryginalnych i zamienników na ALLEGRO.. ja płąciłam 40 zł za 2 ale reaktywowane.. i nie sa tak wydajne jak oryginalne. ale ja potrzebuje na te chwile tylko do wydruku dok. tekstowych wiec wystarczajaco na razie wystarcza z braku kasy.. a przy przypływie gotówki warto kupic nowe baaardzo wydajne
![]() |
#947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Libra wydawało mi się kiedyś że Evitka kupowała tableta do auta na podróże. To chyba lepsze rozwiązanie bo większe możliwości wykorzystania, na dvd tylko filmy i bajki. Zośka wogóle nie chce spać w aucie (nie wiem jak w nocy bo nie mamy potrzeby) więc wiem jak trzeba się starć żeby przetrwać nawet 2-3 godz. bez problemów ![]() Cytat:
Zosia jeszcze jak spała w ciągu dnia to właśnie na nim lubiła zasypiać jednak na noc bym się bała bo jest dość wysokie i konieczna jest barierka Dla dziewczynki http://brw.com.pl/pl/produkt/13984-s...zienny/v/16605 Nie widzę już tych autek które my mamy tylko jakieś pstre strasznie choć zasada ta sama
![]() |
#949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie chcę za dużo wydawać na to,ale też nie chcę kupić jakiegoś szajsu co mi się zawiesi. Spędzę pewnie cały wieczór na czytaniu opinii i coś może zamówię. Jak pójdę do sklepu to zobaczą że się nie znam i zaraz mi coś wcisną. Dziewczyny jak macie jakieś tablety czy dvd to dajcie linka ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Do szewskiej pasji doprowadza mnie ta reklama emolium co mi wyskakuje za każdym razem ![]() ![]() ![]() u was też tak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#951 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tablet też fajna sprawa , ale się nie wypowiem bo nie mam Cytat:
http://allegro.pl/brother-dcp-j315w-...267873249.html a tusz do tego ![]() ![]() http://allegro.pl/zamienniki-brother-48945 te drukarki teraz we wszystkich orangach , pleyach , marketach są w obsłudze klienta bo cena za tusze jest po prostu śmieszna , mieliśmy HP ale się pozbyliśmy . jedziemy chyba już 3 miesiąc na pakiecie tuszy za 40 zł a drukujemy naprawdę sporo . jakość skanowania i ksera może nie powala na kolana ale na domowy użytek jest wystarczająca . Cytat:
z tym że teraz pewnie dużo fajniejsze mozna kupić . Torcik dla Oli już w lodówce dzieło sztuki dziewczyna jak zwykle zrobiła . Jutro tylko jakieś żarełko trzeba uczynić , ale to już działka TZ . Nie zapeszając dziś było ciepło
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2012-04-14 o 20:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też do szału ta reklama doprowadza ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Na TVN Style leci Planeta Słodkości. Matko co oni tam robią
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Asiu tak jestem pewna.
Padam,caly dzien na dworze ![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Ania to udanej imprezy
![]() Darusia zazdroszczę Ci tych rycerzy ,strasznie chciałabym zobaczyć takie coś ale zawsze mi nie psuje albo za daleko albo nie mogę jak są gdzieś jakieś inscenizacje Tablet byłby lepszy też z tego względu że młody też by skorzystał |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
u nas co roku sie zatrzymuja jak na Grunwald ida,wieczorem zawsze jest inscenizacja bitwy tylko mniejsza, teraz przyjechali taki ala zlot a jeszcze raz beda jak beda wlasnie szli,ale jak oni sie naparzaja dzisiaj chyba z 4 wyladowalo z urazami na pogotowiu;p
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
To znaczy walczą?
Ja raz widziałam na zywo taki zlot,jak u nas była rocznica 1000-lecie spotkania Ottona III z Bolesławem Chrobrym to przyjechali w historycznych strojach na rajd polacy i niemcy ,później mieli obóz rozbity i można tam było sobie chodzić i oglądać , super to wszystko ,uwielbiam historię,historyczne filmy |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomysły co do łózka dla Werci. Pojeździmy po sklepach i zdecydujemy
![]() Miałam pisać o tej reklamie ale myślałam, że ja nie kumata i nie umiem jej usunąć... wkurza mnie na maksa. Aż mi się nie chce na forum wchodzić ![]() My drinkujemy a potem nyny. No może jeszcze coś ![]() ![]() ![]()
#959 |
Zakorzenienie
|
Libra z początkiem sierpnia w Łagowie jest Jarmark Joannitów i też można rycerzy spotkać, obóz mają, pokazy też robią, można w glinie polepić. Jest też pochód w strojach. Moze nie jest to nic wielkiego ale dla dzieciaków fajne.
U nas niedaleko w Ogrodzieńcu bywają rózne takie imprezy ale głównie latem i wiosną więc trzeba jeszcze trochę zaczekać. Byliśmy kiedyś na Najeździe Wikingów. Ale się dzieciaki ubawiły (nie było jeszcze Zosi) i wogóle mieliśmy niezły piknik ![]()
#960 |
Zakorzenienie
|
Asiulek sama z tz tem napijesz czy ktoś jeszcze wpadł? Mój nie lubi drinkowac, a szkoda bo ja tak hehe ale nie mam z kim , także tylko sporadycznie. Za tydzień na małego urodzinkach sobie podrinkuje, w końcu jest okazja to trzeba skorzystać hehe . Jak mnie poznal to drinkowal teraz usidlil I nie drinkuje hehe menda jedna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.