Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 09:51   #931
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

daria normalnie nie mam słów ogromnie współczuje twojemu tż że ma taką cudowną mamusię ......

POP wspaniałe wieści
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 09:59   #932
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Bao oni często tak piszą ze jeszcze nie zapłacone, napisz meila do nich. Może być tak że nie mieli jeszcze kasy zaksięgowanej na koncie i dlatego. Mi cały czas przychodzi

Darusia co za babskojak można być takim człowiekiem

Machaj niestety już nie mają tych domków, może jeszcze kiedyś bedą
moze lepiej tam zadzwonie ja chce zrezygnowac z tego juz w cholere...

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 10:48   #933
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
pewna jestem ze nie preprosi,nie ten typ.

Skoda slow,dziewcynki w ogole za nia nie sa,mala nawet reki jej dac nie chce
No dzieci wyczuwają franco watość ludzi
Dobrze że tak jest więc bo nie będzie ci przykro, olać babsko.
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
O czym mówicie? to jakieś gry czy co?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 11:01   #934
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

ja od 2ch lat jej zachowanie tłumacze zębami.. ja tak dalej pójdzie to dopiero jak jej 8 wyjdą stwierdzę że to jednak nie zęby
a katar ma za gęsty na zęby mi się wydaje... i ten kaszel;/ chyba do lekarza z nia pójdę w pon...

no za bardzo nie mam komu podrzucić... teście mieszkają nad nami i tak byśmy się nie wyspali bo małą byłoby słychać i pewnie zabralibyśmy ją do nas... a moja mama jak słyszy jakieś jęki kali to od razu mówi ze by jej w dupe dała itp... a już pomijając jej podejście to jest po operacji a tate kręgosłup znowu boli więc nawet by jej nie potrafili na ręce wziąć...
ja nawet jak jadę z małą do moich rodziców z zamiarem odpoczynku to się więcej przy małej narobię niż w domu więc to nie ma sensu...

i znowu cały weekend w szkole przede mną... a pogoda pewnie będzie piękna;/ a ja na statystyce będę się załamywać;/
no nic przyjemnego weekendu wam życzę!!
Wiesz co mi sie wydaje ze u was jest bunt dwulatka, poczytaj o tym.

Rzeczywiście nie ma kto sie mała zając, musisz jakoś to przetrzymymac i poczytaj serio, żebyś nie wpadła , ze zaczynasz myśleć o swoim dziecku ze ono jest złe, coś z nim jest nie tak. Taki ma teraz okres, musisz ja zrozumieć a zeby to zrobić polecam książkę język dwulatka. Ona nie jest zła( nie mówię ze tak myślisz ale czasem rodzice przy humorzastym dziecku myślą ze ono jest złe) , i nie robi tego specjalnie zeby cie wkurzyc ,a ty nie możesz popełnić błędu i ja rozpiescic w imię świętego spokoju, bo nie dość ze ona ma swoje humory związane z buntem to dojdą te wyuczone.

Odpocznin w szkole (nie sądziłam ze kiedyś to powiem) hehe

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
U nas w Tesco ta farme widziałam ale nie wiem czy to była pierwsza gazetka, chyba napisz Emila ze chcesz zrezygnować.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 11:38   #935
nataszka25
Zakorzenienie

Kochane szukam jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego takiego żeby kardiże były w miare cenowo do wymiany, ma ktoraś w domu takie godne polecenia??

Moje dziecko od godziny siedzi na hustawce w domurece opadaja, a wyjsc ani myśli a ja mam tyle sprzatania....
Stary 2012-04-14, 12:26   #936
ASIULEK_23
Zakorzenienie

darusia- mam nadzieje, że się na mnie nie obrazisz, jak coś napiszę. Przeszła mi bowiem jedna myśl przez głowę- że kilka razy (a na pewno 2) tż oszukał Cię jeśli chodzi o kasę, a wcale nie musiał. Tylko takie pytanie: wierzysz mu w tym momencie na 100%?? Oczywiście nie twierdze, że on to zrobil ale są jakies tam podstawy by myśleć, że móglby to zrobić... mam nadzieje, ze się nie obrazisz
A kobieta i tak jest beznadziejna... nawet jesli go podejrzewa to w inny sposób się takie sprawy załatwia... brak słów. Współczuję sytuacji

A ja tak pociagne temat lóżeczka dla mojej małej. Co myślicie o tym?? Chodzi mi o to by po zlozeniu zajmowalo jak najmniej miejsca bo jej pokój to jakies 2 na 3 metry (choc dokladnie nie wiem). No i co ważne- ma dwa boki, bo przewaznie sa narozniki i wtedy z jednej strony nie ma zadnego zabezpieczenia. A moja to wariuje w łózeczku na maksa. Nawet spiąc ze mną na duzym musialam ją czasem łapać...

http://allegro.pl/sofa-rozkladana-ku...209045794.html

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

madziwna- odebralam dzis buciki. Są sliczne Mała już w nich po domu z 40 minut latała troszke ma zapasu, moze nawet na jesień starczą

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

ten nie z ekoskóry
http://allegro.pl/show_item.php?item=2274380181&c=2

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:29   #937
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A ja tak pociagne temat lóżeczka dla mojej małej. Co myślicie o tym?? Chodzi mi o to by po zlozeniu zajmowalo jak najmniej miejsca bo jej pokój to jakies 2 na 3 metry (choc dokladnie nie wiem). No i co ważne- ma dwa boki, bo przewaznie sa narozniki i wtedy z jednej strony nie ma zadnego zabezpieczenia. A moja to wariuje w łózeczku na maksa. Nawet spiąc ze mną na duzym musialam ją czasem łapać...

Asiu łóżko ładne, ale przystawalabym jednak przy zwykłym łóżku jednoosobowym sama jak byłam dzieckiem to spałam na tzw. amerykance i nie mam dobrych wspomnień zawsze plecy mnie bolały i byłam połamana może jednak pomyśl nad innym rozwiązaniem
20-12-14 10 tc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 12:33   #938
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Asiu łóżko ładne, ale przystawalabym jednak przy zwykłym łóżku jednoosobowym sama jak byłam dzieckiem to spałam na tzw. amerykance i nie mam dobrych wspomnień zawsze plecy mnie bolały i byłam połamana może jednak pomyśl nad innym rozwiązaniem
Ja bym bardzo chciała kochana, ale metraż pokoju malej nie pozwala mi na to jak bym wstawiła łózko które się nie składa to zostanie niewiele miejsca na jej pierdołki. Nie wspominając już o meblach. A musi być u niej również szafa bo tam są też nasze rzeczy. mamy za male mieszkanie niestety. Nie pomieścimy się bez szafy. Takze niestety nie zawsze mozna mieć to co się chce. Ja spalam pół zycia na fotelu rozkladanym i nie wspominam tego jakoś źle

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-04-14, 12:38   #939
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym bardzo chciała kochana, ale metraż pokoju malej nie pozwala mi na to jak bym wstawiła łózko które się nie składa to zostanie niewiele miejsca na jej pierdołki. Nie wspominając już o meblach. A musi być u niej również szafa bo tam są też nasze rzeczy. mamy za male mieszkanie niestety. Nie pomieścimy się bez szafy. Takze niestety nie zawsze mozna mieć to co się chce. Ja spalam pół zycia na fotelu rozkladanym i nie wspominam tego jakoś źle
http://bielbed.pl/a/uslugi.html zobacz ostatnie łóżko na dole myśle że fajne
wiem wiem że macie mało miejsca, my też nie będziemy mieli dużych pokoi w nowym mieszkaniu , ale jednak postawiłam na zwykłe łóżko juz mu kupiłam i w kawalerce dajemy rade
20-12-14 10 tc
Stary 2012-04-14, 12:42   #940
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

ten nie z ekoskóry
Ciekawy ten pierwszy,
ja ci pokaze co ja mam do malej, mam ten sam problem bo pokoj maly i wybralismy cos takiego, koc na tym bo mala ciagle cos brudzi albo krede tak sobie uklada, latwiej mi przeprac kocyk nie chcialo mi sie zmniejszać, wybaczcie.
i tu zdjecie tego na czym gra tak pięknie no i małej w domu i na balkonie

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-04-15 o 11:45
Stary 2012-04-14, 12:49   #941
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Te chowane fajne ale ja chcę, żeby wlasnie bylo cos na czym mała będzie mogła sobie usiąść.
nataszka- Ja myślalam o czymś takim właśnie jak masz Ty ale moja na bank by z niego spadła... ona musi mieć z dwóch stron zabudowane... Ona potrafi na spiku w jednej sekundzie znaleźc się w drugiej części lózka. Podnosi się do pozycji na klęczka i rzuca się w druga stronę... i spi dalej. Zaobserwowalam to nie raz. Dlatego u nas koniecznie musi byc zabudowa

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 13:07   #942
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Te chowane fajne ale ja chcę, żeby wlasnie bylo cos na czym mała będzie mogła sobie usiąść.
nataszka- Ja myślalam o czymś takim właśnie jak masz Ty ale moja na bank by z niego spadła... ona musi mieć z dwóch stron zabudowane... Ona potrafi na spiku w jednej sekundzie znaleźc się w drugiej części lózka. Podnosi się do pozycji na klęczka i rzuca się w druga stronę... i spi dalej. Zaobserwowalam to nie raz. Dlatego u nas koniecznie musi byc zabudowa
no tak, to jest jeszcze na dlugosc rozkladane, ja na początku podkladalam poduchy zeby sie nauczyla. Ale i tak nad ranem przydreptuje do nas i tu ma pole do popisu jesli chodzi o spanie w różnych pozycjach, mojego męża bolą zawsze żebra po przebudzeniu a mnie cebulki włosów, hehe czyli spi glową przy mnie a nogami przy nim, całkowicie odwrotnie niż my.

Ja też spałam pare lat na rokładanym fotelu i do dzis tęsknie za nim, wiec nie jest powiedziane ze to cos zlego, moze to co pokazałas pierwsze by sie sprawdzilo, no i do pokoju fajne, malo miejsca zajmuje.
Stary 2012-04-14, 13:43   #943
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Kochane szukam jakiegoś urządzenia wielofunkcyjnego takiego żeby kardiże były w miare cenowo do wymiany, ma ktoraś w domu takie godne polecenia??
.
http://allegro.pl/listing.php/search...tring=hp+c3180 ja mam takie kilka lat i jestem zadowolona ale na pewno znajdziesz nowsze modele
HP drukarki sa bardzo dobre i maja tanie kardidż e obecnie mam zamienniki

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:50   #944
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/listing.php/search...tring=hp+c3180 ja mam takie kilka lat i jestem zadowolona ale na pewno znajdziesz nowsze modele
HP drukarki sa bardzo dobre i maja tanie kardidż e obecnie mam zamienniki
a ile kosztują zamienniki do tego?
Stary 2012-04-14, 13:52   #945
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Asiulek ja dla Eryka mialam amerykanke z takim lepszym materacem,doplacalismy niewiele. Szer.okolo 1metraa dlugosc 1,8 po rozlozeniu. Wygodne na codzien do siedzenia, i spania. Boki ma wysokie wiec nie zdazylo mu sie spasc,a w nocy bardzo sie krecil.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 18:05   #946
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
a ile kosztują zamienniki do tego?
336 i 342 takie numery kardidzy HP wpisz zobacz ceny oryginalnych i zamienników na ALLEGRO.. ja płąciłam 40 zł za 2 ale reaktywowane.. i nie sa tak wydajne jak oryginalne. ale ja potrzebuje na te chwile tylko do wydruku dok. tekstowych wiec wystarczajaco na razie wystarcza z braku kasy.. a przy przypływie gotówki warto kupic nowe baaardzo wydajne

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 18:17   #947
monka23
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

ten nie z ekoskóry
Nie podobja mi sie. Fajne wlasnie ma Nataszka,juz mi lepiej pasi. Wiem wiem ze masz maly metraz , aleszukaj czegos innego z jedynm bokiem i dokup barierke O cos takiego http://allegro.pl/baby-dan-skladana-...257110727.html . Ja mam taka niebieska i jest super, starszy mial i teraz na malego czeka . Znajdziesz tansze ja ta przykladowo dalam. Malej to lozko ma starczyc na wiecej, ja bym sie wkurzala jakbym miala ta barierke . My mamy tez jeden maciupki pokojik, chyba jeszcze mniejszy niz ty Wyobraz sobie ze wsadzilam lozko pietrowe i dlugosc lozka dotyka scian obok stoji malego lozeczko i juz miejsca nie ma . Ile wy macie wogole pokoji? malej i wasz? czy macie sypialnie dla was plus salon jeszcze ? A w przedpokoju szafa sie nie zmiesci?

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
http://bielbed.pl/a/uslugi.html zobacz ostatnie łóżko na dole myśle że fajne
wiem wiem że macie mało miejsca, my też nie będziemy mieli dużych pokoi w nowym mieszkaniu , ale jednak postawiłam na zwykłe łóżko juz mu kupiłam i w kawalerce dajemy rade
fajne te lozka, jak cie dziecko wpieni to go razem z lozkiem zlozysz

Cytat:
Ciekawy ten pierwszy,
ja ci pokaze co ja mam do malej, mam ten sam problem bo pokoj maly i wybralismy cos takiego, koc na tym bo mala ciagle cos brudzi albo krede tak sobie uklada, latwiej mi przeprac kocyk nie chcialo mi sie zmniejszać, wybaczcie.
i tu zdjecie tego na czym gra tak pięknie no i małej w domu i na balkonie
Fajne lozko . Mala oczywiscie slicznotka
Stary 2012-04-14, 20:20   #948
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Libra wydawało mi się kiedyś że Evitka kupowała tableta do auta na podróże. To chyba lepsze rozwiązanie bo większe możliwości wykorzystania, na dvd tylko filmy i bajki.
Zośka wogóle nie chce spać w aucie (nie wiem jak w nocy bo nie mamy potrzeby) więc wiem jak trzeba się starć żeby przetrwać nawet 2-3 godz. bez problemów

Cytat:

madziwna- odebralam dzis buciki. Są sliczne Mała już w nich po domu z 40 minut latała troszke ma zapasu, moze nawet na jesień starczą

ten nie z ekoskóry
Asia - coś podbnego ma syn Tż z tym że bardziej tapczanik z BRW. Jak wejdziesz na ich stronę to są takie modele które mają atrapy kół a dla dziewczynek kokardy. Jeśli chodzi o ich jakosć jest naprawdę dobra. Po rozłożeniu nawet dla dorosłego jest wygodne (próbowałam nie raz). Też nie zajmuje dużo miejsca, materac jest sprężysty a jednocześnie twardy, dobrze się odkurza i czyści.
Zosia jeszcze jak spała w ciągu dnia to właśnie na nim lubiła zasypiać jednak na noc bym się bała bo jest dość wysokie i konieczna jest barierka
Dla dziewczynki http://brw.com.pl/pl/produkt/13984-s...zienny/v/16605

Nie widzę już tych autek które my mamy tylko jakieś pstre strasznie choć zasada ta sama
Stary 2012-04-14, 20:34   #949
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra a macie tableta innego kupionego? Bo to by bylo lepsze wyjście niż DVD bardziej uniwersalny, a bajki i filmy wszystkie odtwarza Z mocowaniem tez by problemu nie było bo nawet jakbyś kupiła rzepy z metra i za ich pomocą do zagłówków przypieła.
P0P o ile dobrze pamiętam to właśnie tablety polecała.

Trzymajcie za mnie kciukasy, za godzinkę jadę na bieg, a mam stresa jakbym miała się na golasa przez centrum przebiec
no właśnie nie kupiliśmy wtedy innego i teraz żałuję
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witajcie

Libra wydawało mi się kiedyś że Evitka kupowała tableta do auta na podróże. To chyba lepsze rozwiązanie bo większe możliwości wykorzystania, na dvd tylko filmy i bajki.
Zośka wogóle nie chce spać w aucie (nie wiem jak w nocy bo nie mamy potrzeby) więc wiem jak trzeba się starć żeby przetrwać nawet 2-3 godz. bez problemów
tak wiem że byłoby to lepsze ,tylko weź tu coś wybierz
Nie chcę za dużo wydawać na to,ale też nie chcę kupić jakiegoś szajsu co mi się zawiesi.
Spędzę pewnie cały wieczór na czytaniu opinii i coś może zamówię.
Jak pójdę do sklepu to zobaczą że się nie znam i zaraz mi coś wcisną.

Dziewczyny jak macie jakieś tablety czy dvd to dajcie linka

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Do szewskiej pasji doprowadza mnie ta reklama emolium co mi wyskakuje za każdym razem
u was też tak?
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 20:36   #950
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Do szewskiej pasji doprowadza mnie ta reklama emolium co mi wyskakuje za każdym razem
u was też tak?
Mnie teższlag mnie trafi zaraz

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 20:39   #951
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie oglądam ,są fajne ale cholera wszystko idzie z Hongkongu czas realizacji 30dni,45 dni to dziękuję bardzo.
Już raz się nacięliśmy tak mój syn sobie zamówił tableta szedł prosto z chin nie dość że czekaliśmy 2 miesiące to jeszcze się okazało że przesyłka utknęła w urzędzie celnym w poznaniu i mimo wykonania miliona telefonów ,wysyłania potwierdzeń zakupu itd. niestety.
Facet na szczęście oddał kasę.Dlatego teraz się wystrzegam przesyłek bezpośrednio z chin!
Chyba przejadę się do sklepu zobaczę co tam mają?
Nawet nie wiedziałam skąd to idzie , tak kliknęłam .
Tablet też fajna sprawa , ale się nie wypowiem bo nie mam

Cytat:

Moje dziecko od godziny siedzi na hustawce w domurece opadaja, a wyjsc ani myśli a ja mam tyle sprzatania....
Kup brothera mam w pracy
http://allegro.pl/brother-dcp-j315w-...267873249.html
a tusz do tego bo ja nie wiem jak to inaczej nazwać
http://allegro.pl/zamienniki-brother-48945
te drukarki teraz we wszystkich orangach , pleyach , marketach są w obsłudze klienta bo cena za tusze jest po prostu śmieszna , mieliśmy HP ale się pozbyliśmy .
jedziemy chyba już 3 miesiąc na pakiecie tuszy za 40 zł a drukujemy naprawdę sporo . jakość skanowania i ksera może nie powala na kolana ale na domowy użytek jest wystarczająca .

Cytat:
darusia- mam nadzieje, że się na mnie nie obrazisz, jak coś napiszę. Przeszła mi bowiem jedna myśl przez głowę- że kilka razy (a na pewno 2) tż oszukał Cię jeśli chodzi o kasę, a wcale nie musiał. Tylko takie pytanie: wierzysz mu w tym momencie na 100%?? Oczywiście nie twierdze, że on to zrobil ale są jakies tam podstawy by myśleć, że móglby to zrobić... mam nadzieje, ze się nie obrazisz
A kobieta i tak jest beznadziejna... nawet jesli go podejrzewa to w inny sposób się takie sprawy załatwia... brak słów. Współczuję sytuacji

ten nie z ekoskóry
Ja miałam taką sofę składana ale średnio się na tym spało .
z tym że teraz pewnie dużo fajniejsze mozna kupić .

Torcik dla Oli już w lodówce dzieło sztuki dziewczyna jak zwykle zrobiła .
Jutro tylko jakieś żarełko trzeba uczynić , ale to już działka TZ .
Nie zapeszając dziś było ciepło

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2012-04-14 o 20:41
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 20:55   #952
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
no właśnie nie kupiliśmy wtedy innego i teraz żałuję

tak wiem że byłoby to lepsze ,tylko weź tu coś wybierz
Nie chcę za dużo wydawać na to,ale też nie chcę kupić jakiegoś szajsu co mi się zawiesi.
Spędzę pewnie cały wieczór na czytaniu opinii i coś może zamówię.
Jak pójdę do sklepu to zobaczą że się nie znam i zaraz mi coś wcisną.

Dziewczyny jak macie jakieś tablety czy dvd to dajcie linka

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

u was też tak?
Ja się nie znam na takich rzeczach tylko pomysł mi został w głowie Moze Evi przeczyta i coś napisze.

Mnie też do szału ta reklama doprowadza Ciekawe jak długo będzie tak wisiała

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Torcik dla Oli już w lodówce dzieło sztuki dziewczyna jak zwykle zrobiła .
Jutro tylko jakieś żarełko trzeba uczynić , ale to już działka TZ .
Nie zapeszając dziś było ciepło
Liczę na zdjęcia

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Na TVN Style leci Planeta Słodkości. Matko co oni tam robią
Stary 2012-04-14, 21:04   #953
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Asiu tak jestem pewna.
Padam,caly dzien na dworzeBylysmy poogladac rycerzy bo pokazy byly dzisiaj i jutro wiec jutro pewnie mloda tez mnie zaciagnie.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 21:06   #954
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Na TVN Style leci Planeta Słodkości. Matko co oni tam robią
Oglądałam właśnie . Odjechany był ten tort z posagiem, noo dzieło sztuki hehe ,a wgryzla bym sie w ten z biała czekolada Mniam .

Fajna ta muszelka. Miałam kiedyś podobna sofe.
Stary 2012-04-14, 21:25   #955
libra777
Zakorzenienie

Ania to udanej imprezy
Darusia zazdroszczę Ci tych rycerzy ,strasznie chciałabym zobaczyć takie coś ale zawsze mi nie psuje albo za daleko albo nie mogę jak są gdzieś jakieś inscenizacje

Tablet byłby lepszy też z tego względu że młody też by skorzystał
Stary 2012-04-14, 21:28   #956
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

u nas co roku sie zatrzymuja jak na Grunwald ida,wieczorem zawsze jest inscenizacja bitwy tylko mniejsza, teraz przyjechali taki ala zlot a jeszcze raz beda jak beda wlasnie szli,ale jak oni sie naparzaja dzisiaj chyba z 4 wyladowalo z urazami na pogotowiu;p
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 21:31   #957
libra777
Zakorzenienie

To znaczy walczą?
Ja raz widziałam na zywo taki zlot,jak u nas była rocznica 1000-lecie spotkania Ottona III z Bolesławem Chrobrym to przyjechali w historycznych strojach na rajd polacy i niemcy ,później mieli obóz rozbity i można tam było sobie chodzić i oglądać , super to wszystko ,uwielbiam historię,historyczne filmy
Stary 2012-04-14, 21:35   #958
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dzięki za pomysły co do łózka dla Werci. Pojeździmy po sklepach i zdecydujemy

Miałam pisać o tej reklamie ale myślałam, że ja nie kumata i nie umiem jej usunąć... wkurza mnie na maksa. Aż mi się nie chce na forum wchodzić

My drinkujemy a potem nyny. No może jeszcze coś jak nie usnę ciekawe jak mała dzis pośpi. Ostatni budzi się raz lub dwa (woła "mamusia") żeby mnie zobaczyć i śpi dalej.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-04-14, 21:43   #959
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Libra z początkiem sierpnia w Łagowie jest Jarmark Joannitów i też można rycerzy spotkać, obóz mają, pokazy też robią, można w glinie polepić. Jest też pochód w strojach. Moze nie jest to nic wielkiego ale dla dzieciaków fajne.
U nas niedaleko w Ogrodzieńcu bywają rózne takie imprezy ale głównie latem i wiosną więc trzeba jeszcze trochę zaczekać. Byliśmy kiedyś na Najeździe Wikingów. Ale się dzieciaki ubawiły (nie było jeszcze Zosi) i wogóle mieliśmy niezły piknik
Stary 2012-04-14, 21:47   #960
monka23
Zakorzenienie

Asiulek sama z tz tem napijesz czy ktoś jeszcze wpadł? Mój nie lubi drinkowac, a szkoda bo ja tak hehe ale nie mam z kim , także tylko sporadycznie. Za tydzień na małego urodzinkach sobie podrinkuje, w końcu jest okazja to trzeba skorzystać hehe . Jak mnie poznal to drinkowal teraz usidlil I nie drinkuje hehe menda jedna.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości