|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
witajcie,
ja już po wizycie u gin. stwierdził że wyniki hormonów mam książkowe... do niczego doczepić się nie może miałam monitoring cyklu 12 dc i ...... jest!!!!!!! jest pęcherzyk 20 mm a w czwartek sprawdzanie czy na 100% pęcherzyk pękł bo jak nie to tu mamy problem... albo problem ma tż... ale on na badaniach jeszcze nie był...
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Cytat:
|
|
#963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Niunia trzymam kciukasy żeby wszystko gładko doprowadziło do grubych dwóch kreseczek
Zrobiłam kolejny test owu i ta druga kreska jest bladziutka czyli negatyw zresztą i tak tz uciekł do pracy
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania
nie poddawaj się ![]() niunia bądź dobrej myśli ![]() więc jutro nie chcemy widziec Cie wieczorkiem na wizażu żarcik ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Renessme hm... tak jakoś ciągle wyczekuje wieści od Ciebie i nie mów że się nie udało dopóki @ nie przyjdzie bo pupencjał Ci
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Agi nie wytrzymałam i zaraz po wpisie jeszcze raz popatrzylam na test i byla druga krecha wyraźna - więc powtórzyłam test i wyszla druga krecha
ale byloby suuuuper Ale lepiej sie nie nakrecam....
|
|
|
|
#967 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za owocne przytulanki ![]() Cytat:
![]() Renessme to może do ginka idź Mnie podkusiło i zrobiłam dzisiaj test i oczywiście
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
... a weźcie Wy mnie kopnijcie w
![]() Normalnie się czuję jak jakaś małolata, co się boi testu drugi raz zrobić ... nadal nie mam @, ani żadnych podbarwień ani nic ... licząc od plamienia to mam 37 dc, a od krwawienia porządnego 35 dc ![]() ... nic mnie nie boli objawów totalnie brak ani ciążowych ani na @... total zero... może ja się po prostu zmieniam w faceta ![]() nie zdażyłam wczoraj odebrać z apteki testów... jakbym odebrała to na pewno bym nie wytrzymała i dzisiaj zrobiła... ale serio dziewczyny ja jakoś nie wierze, że mogę być w ciąży... stawiam raczej na ponowny nawrót prl ![]() ... chyba dzisiaj już odbiore te testy i jutro rano zrobie, jak @ nadal nie będzie... ewentualnie na czwartek sie umówie do gina jeśli, to nie ciąża, a @ się nie pojawi |
|
|
|
#969 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Renessme zrobiłaś test??? |
||
|
|
|
#970 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() koronek nie przejmuj się... może za wcześnie zrobiłaś test ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- bojem siem
|
||
|
|
|
#971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
No własnie tak normalnie to ja też bym nie wytrzymała
Nie wiem totalnie co mi jest "Normalnie" to bym już 15 testów zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- co chwile latam do kibla, żeby sprawdzić czy coś się dzieje ![]() ... dobrze, że dzisiaj w pracy jestem do 13 tylko
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podejrzewam, że pozytywnie nas zaskoczysz później. Jak ja bym chciała wyjść z pracy o 13.00
|
|
#975 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyną maniaczką dodatków![]() Cytat:
Zrób test - fajnie będzie znowu komuś gratulować![]() Cytat:
![]() Niunia Ty już badania robiłaś i monitoring? Mój też jest to 5 cs, ale myślałam, że to dużo za wcześnie zapytam we czwartek ginka co mi proponuje, chociaż zapisałam się do takiej kobiety z, delikatnie mówiąc, nieprzyjemną aparycją Zobaczymy, może to jednak nie ta![]() Strasznie trudno Was nadrobić a czasu ostatnio za bardzo nie mam Nie mogę za wiele napisać, ale sama nie wierzę w to co się dzieje. Dzisiaj rozmowa z szefem - proszę trzymać kciuki.Muszę unormować sobie trochę sytuację bo w takim stresie to ja na pewno nie doczekam się fasolinki
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mój tz uciekł z pracy i były przytulanki
Jak przyjdzie @ to ide do gina, bo już nie wiem co może byc
|
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
Ja niestety musze, bo moja mother pojechała do sanatorium na 3 tyg. i nie za bardzo mam co zrobić z synkiem... wczoraj tż miał urlop z tej okazji i w piątek też, a dzisiaj, w środę i w czwartek zajmuje się nim mój tata, ale cały dzień to za długo i wychodzę wcześniej... rozpisałam sobie urlop godzinowo... chociaż tak nie wolno ale ciiiiiiii
W przyszłym tygodniu też msakryczne kombinacje, żeby jakoś tą opieke pogodzić
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaa to WAGAROWICZ ![]() oby skutecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
Byliśmy wcoraj w centrum diagnostycznym żeby zapytać o badania no i wreszcie jakaś normalna kobita się znalazła. Powiedziałam o co nam chodzi a ona wyliczyła badania które mozemy sobie teraz zrobić wksazała na kolejne jeśli w tych podstawowych wyjdzie cosik nie tak tfu tfu i normalnie wszystko wyjaśniła bez czepiania się że za wczesnie itp No i sobie jakoś zrobimy te badania na dniach i wszystko będzie jasne. Renessme - ja tez nic nie czuję ani na @ ani tym bardziej na fasolinkę. Rano tempkę miałam już 36.6 więc lada chwila @ sie pojawi. Zrob sobie test i będziesz wiedzieć. No i nie wiem bo sie na tym nie znam, ale może się za bardzo stresujesz staraniem i jeśli nie przez fasolkę to może przez stres masz opoźniony @ ?? A ja dziś kończę 30
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkiego naj naj )---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Na pocieszenie powiem, że ja też co sikanie to sprawdzam czy nic się nie stało, chwilowo objawów brak, poza cyckami i lekkim bólem podbrzusza raz na czas, więc już mam teorię że coś jest nie tak mąż ze mnie polewa, czy tęsknię do rzygania a poza tym niby większość objawów od 6 tyg. a 1/4 kobiet w ogóle nie ma mdłości. Kurde chłop mi się tak wyedukował w temacie, że on chyba już więcej wie niż ja DDZ innych objawów wydaje mi się że mam nadwrażliwy węch, ale w sumie ciężko stwierdzić bo rzuciłam też palenie więc równie dobrze to może być to ![]() Pojutrze jadę na dwa dni do teściowej, a potem remont kuchni żeby zająć myśli zwłaszcza teściową przynajmniej kawki nie będę musiała pić przez 2 dni :P
Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2012-07-31 o 09:10 |
|
|
|
#982 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Ghia- spełnienia marzeń i oby na następne urodziny była juz z wami mała dzidzia
![]() Ja wlasnie jadę ostatni dzień do wiezienia(czyt.pracy) od jutra zaczynam nOwa ) Okres jakoś mało intensywny mam:-/ |
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś kończę 30
[/QUOTE]Więc wszytkiego naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Ghia
![]() spełnienia marzeń !!!
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
100 lat Ghia
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
Ghia
Sto lat, sto lat niech zyje żyje nam ![]() spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych a , i pamiętaj że życie zaczyna się po 30-tce ja świętuje za 2 tyg ![]() Renessme normalnie zwariuje przez Ciebie łobuzie testuj albo na bete biegiem nawet jeśli to nie to, to przynajmniej będziesz miała przypuszczenia inne i do gina biegiem marsz Natalyya powodzenia w nowej pracy ![]() ula_betula stres to najgorsze dziadowstwo jakie może byc, więc życze unormowania sutuacji w pracy i jak najmniej stresu i nerwów a wtedy fasolinka murowana ![]() obserwuje_cie ja też już świruje a tż cały czas mnie uspokaja ciągle powtarza że nie mam szukac dziury w całym i cieszyc się ze swojego stanu uparł się że w brzuszku jest Rysiu
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
STO LAT! spełnienia marzeń!
Renessme, po test marsz :P Cytat:
Edytowane przez sauatka Czas edycji: 2012-07-31 o 13:18 |
|
|
|
|
#990 | |
|
Podróżniczka
|
Witajcie. A ja jestem dzisiaj strasznie zmęczona, chyba przez zbliżającą się @
No i nastrój jakiś taki kiepski. Wszytskiego dobrego!! Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

a w czwartek sprawdzanie czy na 100% pęcherzyk pękł bo jak nie to tu mamy problem... albo problem ma tż... ale on na badaniach jeszcze nie był... 

zresztą i tak tz uciekł do pracy
żarcik 
i nie mów że się nie udało dopóki @ nie przyjdzie bo pupencjał Ci
- 09.06.2006

Zrób test - fajnie będzie znowu komuś gratulować
zapytam we czwartek ginka co mi proponuje, chociaż zapisałam się do takiej kobiety z, delikatnie mówiąc, nieprzyjemną aparycją
wszystkiego naj naj