|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Hej dziewczynki, w weekend mnie nie było a tutaj taka wiadomość
ewcik gratulacje Kochana!!!Renessme a już myślałam, że małpa jednak nie przyjdzie do Ciebie, trzymam kciuki za ten cykl za Ciebie i Natalyyye i ule_betule dacie radę dziewczyny! Ja po weekendzie czuje się jak balon - oczywiście się najadłam jak głupol na tej imprezce rodzinnej i do dzisiaj mnie trzyma ja testuję w czwartek, chyba, że @ przyjdzie wcześniej. Nie czuję się ani w ciąży ani jakbym była przed @ - może to przez to obżarstwo ![]() Ale trochę chyba jednak wiem, że to nie ten cykl, no nic zobaczymy. sauatka piękne krechy a co to za test śmieszny ten z 40dc? Jaka to firma? Fajnie wygląda
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Ja chyba nie będę musiała testować. Czuję się jak przed @. Brzuch pomału zaczyna pobolewać. No trudno. Może w następnym cyklu się uda. Jeśli tak to będę rodzić w tym samym miesiącu co pierwsze dziecko.
![]() Natalyyya wszystko będzie dobrze. Tak jak dziewczyny piszą czasem warto odpuścić i za dużo o tym nie myśleć. Wiem co czujesz ja w zeszłym miesiącu tak miałam bo byłam pewna, że zaszłam w ciąże a tu |
|
|
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
Agi jak tak mówisz to zrobie te testy jeszcze a co tam - jakby co to 50zł w plecy heh jeżeli będzie coś to warto!!!
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Tak Koronek @ mam dostać 1 ale czarno to widzę. Pożyjemy, zobaczymy. Niepotrzebnie robiłam test bo tylko miałam nadzieję.
Jak ja nie lubię poniedziałków.
|
|
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu mi się tak pomyliło, chyba się nie obudziłam jeszcze.... No i miałam Cię pocieszać, żę dziś przecież wtorekDziewczyny trzymać kciuki - z TŻ idziemy na dietę! Tzn. racjonalne odżywianie, więcej zielonej herbaty, mniej kawy, więcej ruchu, warzyw i owoców no i zero słodyczy i białego pieczywa ![]() Rzuciliśmy fajki to uznaliśmy, że i odchudzić się damy radę ![]() Miłego dnia!
|
|
#937 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba najlepsze możliwe testy, bo nie trzeba nic pipetką zbierać i zakraplać. Cytat:
![]() Dziewczyny, co do bolących brzuchów przed @, mnie tak boli od 2tyg. Na początku myślałam, że umrę, wstawałam z łóżka i czułam, że mam @, po prostu czułam, że ze mnie coś leci, a tu psikus :P |
||
|
|
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie trzeba do niczego sikać tylko prosto na niego ![]() Też mi się podoba ![]() ![]() ... sautka mnie uprzedziła z testem
|
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
zaciskam mocno za wszystkie testujące na czasie oby się udałojeszcze chwilka i zmykam do pracy a taka ładna pogoda się zapowiada ![]() szkoda że nie można pójść na wagary tak jak w szkole ![]() Miłego dnia
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
Ja też już w pracy i tak jak pisałam czasu na "głupoty" nie mam piekny stosik na mnie czekał po powrocie i zapchana skrzynka.Rano już niższą tempkę miałam więc jestem prawie pewna, że nic z tego w tym miesiącu, ale jakoś to przetrawiłam. Za szybko bym chciała więc jest Ale już zbieram siły na kolejne przytualnki
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ale mam dzis humor super![]() pospałam sobie do 9:30 i spalabym dluzej ale listonosz wrzucił listy a moj piesio niecierpi listonoszy! i szczekała....wstaje patrze list od mojego adwokata otwieram a tam czek na sporą sumke ) oddali mi pieniądze za medical raporty(stara sprawa) )No cóż takie niespodzianki to ja lubie:P Nati_85- wlasnie najgorsze jest to jak czujemy ze to jest wlasnie ten cykl a pozniej takie rozczarowanie... no nic juz sie ogarnęłam i lecim do przodu ) Koronek - niestety mnie sie nie udało ale 3mam kciuki za Ciebie i za Nati_85 Wiecie co tak naprawdę mielismy z tż zacząć starania pod koniec pazdziernika zeby dzidzia urodzila sie latem ) także może uda mi sie zaciążyć tak jak bylo w pierwotnym planie;P no nic zaciskam kciukaski ) Tak w ogole to Dzien dobry
|
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Ja chciałam urodzić we wrześniu swoje drugie dziecko. Ale Tż namówił mnie na szybsze powiększenie rodzinki. Jak tak dalej będzie to nie wiem czy na moim nie stanie.
Chociaż te upały letnie to czasem dobijają.
|
|
|
|
#943 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to zakupami zrekompensuj sobie przyjście wrednej @ ![]() My sobie daliśmy czas do końca roku żeby zajść - także mam jeszcze sporo czasu U Was też w końcu wyjdzie, ale chyba dobrze, że zaczęliście starania wcześniej?---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja juz wczoraj sobie troche poprawiłam humorek na zakupach:P :P Koronek moze brak objawów to dobry znak? bo ja mialam bole podbrzusza cycuchy bolały i co i @ przyszła:P |
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam żadnych objawów. Trochę mnie cycki bolą ale tak mam przed @ i przed pierwszą ciążą też mnie bolały więc nie czuje nic.
Chociaż myślę, że ten cykl jest stracony. Mało przytulanek i nawet nie wiem kiedy miałam owulację (nie zauważyłam) a przeważnie wiem kiedy mam. Następny cykl będę robić testy owu więc może się uda. Moja szwagierka dopóki nie dostała @ to też nic nie czuła i jak zrobiła test i zobaczyła dwie kreski to nagle wszystkie objawy, więc może u Ciebie też tak będzie. |
|
|
|
#946 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A Ty nati nie poddawaj się może nic nie jest stracone
|
|
#947 | |
|
Podróżniczka
|
Witajcie!
U mnie objawy @ Przyszły też brązowe plamienia wcześniej niż zwykle, także z przytulanek, które były przed stosowaniem globulek nici Z tym, że sie nie nastawiałam zupełnie, bo przytulanki były przed owu, a później już globulki, ale zawsze miałam nadzieję. @ powinna faktycznie przyjśc 4 sierpnia, a ja już dostałam plamień - nie wiem co z tym moim cyklem. Żeby sie nie okazało, że sie wszystko rozregulowało i z następnego też będą nici Cytat:
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też to mam, a butów to mam tyle, że aż wstyd, powinnam niektóre odsprzedać, bo ani razu w nich nie byłam
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Oj ja też uwielbiam buty i torebki. Trochę tego mam a i tak ciągle mi mało.
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) o własnie buty by mi sie tez jakies fajne przydaly;P haha dobrze że tż tego nie czyta![]() ale co pracuję i zarabiam to mogę od czasu do czasu zaszaleć:P Ide prasować bo mam ogromną stertę
|
|
|
|
|
#952 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatnio prasowałam 2h w większości oczywiście rzeczy TŻ ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Brzuch mnie zaczął boleć jak na @, chyba d...a będzie.
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
hmmmm.... a ja nie mam nadal @
![]() wczoraj przez moment miałam taki podbarwiony na lekko brązowo śluz i myślałam, że @ się rozkręca, a wieczorem już nic i dzisiaj też już nic ![]() o co kaman ??
|
|
|
|
#954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
robiłaś test? Może jednak spróbuj, albo na bete leć - będziesz miała 100% pewności czy tak czy nie
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- a i dziewczyny pamiętajcie to że czujecie się na @ nie oznacza że @ przyjdzie
|
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
no nie wiem... nie wiem
w sumie to ja się boję, że coś jest znowu nie tak z tą moją prolaktyną ![]() i dlatego takie cyrki znowu w cyklu mam...jakoś nie czuje się w ciąży... w ogóle nic nie czuje ![]() ... nie mam testu w domu i jakoś wcale nie chce mi się go robić, bo wiem, że będzie jedna krecha ![]() dzięki dziewczyny za wsparcie ale się martwię
|
|
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze bedzie jeszcze ta owulka heh A jaka jest skuteczosc takich testow - ile cykli musialyscie sie przytulac zeby podziałało ??? (Agi prócz Ciebie -wiem ze ty szczesciaro od razu heh ) |
|
|
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania
kochana więc trzymaj się tylko mojej wersji
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#960 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja chyba nie będę robić testu w sobotę, tylko 7.08 wtedy kiedy mam dostać @, bo boję się, że nie wyjdzie nic na teście jak zrobię 4.08 ![]() A poa tym brzuch mnie pobolewa, ale nie wiążę tego z niczym, bo gdyby nie Wy to bym pewnie uwagi na to nie zwróciła |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

ewcik gratulacje Kochana!!!
ja testuję w czwartek, chyba, że @ przyjdzie wcześniej. Nie czuję się ani w ciąży ani jakbym była przed @ - może to przez to obżarstwo 

Nie wiem czemu mi się tak pomyliło, chyba się nie obudziłam jeszcze.... No i miałam Cię pocieszać, żę dziś przecież wtorek
to chyba najlepsze możliwe testy, bo nie trzeba nic pipetką zbierać i zakraplać. 

Z tym, że sie nie nastawiałam zupełnie, bo przytulanki były przed owu, a później już globulki, ale zawsze miałam nadzieję. @ powinna faktycznie przyjśc 4 sierpnia, a ja już dostałam plamień - nie wiem co z tym moim cyklem. Żeby sie nie okazało, że sie wszystko rozregulowało i z następnego też będą nici 

- 09.06.2006