![]() |
#961 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Pewnie ciuchow
![]() Fajne ale wole mangowe ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35798027]http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...AGON%2BBALL%27 Ta jest wprzepytkę ![]() ![]() Ba, jak mu tam bylo, Boski Miszcz? |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://puszka.pl/przepis/4607-faszer...iwersalne.html farsz gryczany, ruski i śródziemnomorski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To chyba je wezmę ![]() Cytat:
![]() Ubiegłaś mnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Konto usunięte
|
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bmotyw%2Bdymu
Ta jest jak dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
Mić, skądeż te cuda? Ja też nie dostałam. Ale wiem dlaczego - bo nie poprosiłam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() + obserwacje własne: 3-4 kubasy czerwonej herbaty też rozpychają żałądek ![]() to ja już wolę pifo, ale później z kalorii w żarciu muszę obcinać ![]() Cytat:
![]() ![]() Redzia piknie ![]() ![]() i przez Ciebie zachciało mi się wymiany garderoby ale jak se pomyślę o trudzie ![]() ![]() ![]() ale z drugiej str. jak nie teraz to kiedy? na emeryturze?
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
grozi wypollizowaniem
|
#968 |
Wpisz tu zomzing
|
bodajże z wielkiegożarcia; mnie nieodmiennie zastanawia, jak w ten sposób można porady dawać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
grozi wypollizowaniem
|
kce ciuchuuuuuuf
![]() postanowienia na jesien: - kupic wielki sfetr ![]() - zaczonc chodzic na opcasach (mam kilka par ale nie chodze ![]() - uwolnic krzywe nogi ![]() - kupic cos z cwiekami i krzyzem-woem ze obciach ale normalnie musze bo sie udusze ![]() - i koszulke z nadrukem- całe lata takich unikalam ale teraz czuje ze cchem-ostatni nadruk jaki mialam na sobie to był chyba samael jakies 15 lat temu ![]() - kupic ambre sultan-juz od tylu jesieni to planuje ze chyba czas zrealizowac a propos-wyczułyscie juz jesien? bo ja zdecydowanie tak ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-08-09 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
fogle zapomniałam się pochwalić ślepotą
![]() idę sobie do metra, przechodząc przez przejście widzę w oddali nadchodzącego z naprzeciw chłopa, zbliżam się i myślę "ooo ale ciastek" zbliżam się jeszcze bardziej a to mój brat ![]() Cytat:
![]() ![]() dlaczemu tajemnicze ![]() serio pytasz ![]() Cytat:
dzięki, ruski i gryczany nawet fajnie wyglądają Red, zgubiłam Twój cytat, też dzięki za pomysły na faszerunek a fogle to właśnie zrobiłam improwizowane placko kotleciki na bazie brokułów i kaszy jaglanej, nie wiedziałam jak to smażyć i druga porcja zeszła z patelni w postaci jakby już przeżutej ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Red, obawiam się, że dopóki Twój chłop sam nie zachce schudnąć, to Ty choćbyś na głowie stawała, wiele nie poradzisz ![]() Co do "niemożności schuścia" - ja chudnę pięknie, dopóki się nie skuszę na odrobinę czegoś, czego nie powinnam: ciasteczko, kawałek czekolady, kanapki zapiekane z żółtym serem. Po odrobinie następuje kolejna odrobina. A potem jeszcze jedna. Drugą opcją antychudnięciową (powiązaną z pierwszą) jest wpadniecie w dołek. Smutki i stresy niestety zajadam. I to bynajmniej nie brokułem czy inną zieleniną ![]() Cytat:
2 - robią kajak - wywalić 3 - zostawić, chyba że masz inne ocieplane i wygodne |
||
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Konto usunięte
|
Może trochę kiczowate ale mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiedziałaś Mu o tym? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam napady kompulsywnego objadania się pod wpływem stresu czy smutku ![]() ![]()
![]() |
#977 | |||
Zakorzenienie
|
w sumie to na równi z jednorożcami...
![]() ale wierzę w naukę i że może doczekam dnia, kiedy chociaż w kwestii włosów coś ruszy do przodu ![]() Cytat:
![]() co do szpinaku, to nie próbowałam zapiekanek ale ja rozgrzewam oliwę w rodnlu, podsmażam sprasowany/posiekany czosnek, na to szpinak brykiet (bo ma liście a nie ciapę) sól, pieprz, gałka muszkatołowa (zestaw obowiązkowy) i dalej wg upodobań przyprawy; jeśli robię sos do makaronu to dodaję śmietanę i np serek topiony, starty żółty ser; jako nadzienie do pierogów/naleśników - mieszam z fetą Cytat:
potrzebuję coś do drugiego mycia chyba jednak potrzebuję fryzjera ![]() mam pozwolenie od chuopa na zmianę koloru i skrócenie o 5 cm ![]() Cytat:
![]() ja poczytałam kwc i się napaliłam na rumiankowy ale w ross się okazało, że jest promocja na nie i wykupili właśnie rumiankowy tak więc wyszłam po szampon i wróciłam z: płaszczykiem i miętową ![]() lakierem do pazura ![]() uzupełniłam zapasy past, szczoteczek, dezodorantów, kremów i peelingów do stóp na jakieś pół roku czterema nowymi herbatami górą żarcia - ledwo doniosłam i niezawodną czarną rzepą - miałam ze 3 miesiące przerwy ![]() spóźniłam się na buty od Red ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-08-09 o 20:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
grozi wypollizowaniem
|
hoho, nie powiem ze nie jestem zainteresowana
![]() to kiedy kiedy? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- a propos-mam do wydania underbust po redzi- za free, mnie cyce wpadajo do srodka ![]() ![]()
![]() |
#979 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Red, mi się podobają wszystkie trzy odsłony tego swetra ![]() Są, są ![]() Tylko kota trzeba było zamykać w innym pomieszczeniu, bo rywalizować chciał o pokarm, skubaniec jeden ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- A, ostatnio zadano mi pytanie, cyt: "Co Ty masz taką chuda szyję? " Ja: ![]() ![]() Aż wróciłam do domu i se szyję oglądałam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
nie
![]() Cytat:
coś mi się widzi że z Twojego przepisu może wyjść coś w tym stylu, zwłaszcza zmieszane z fetą tylko gałkę muszę kupić dzięki bardzo to drugie mycie to takie dwa w jednym ma być, szampono-odżywkowanie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja se chyba dentystę zapuszczę ![]() ![]() ![]() już się oswajam z opcją "wrzuć monetę" ![]() ![]() ![]() ale może uda się coś wstawić ![]() Cytat:
![]() no cóż często tak mam Cytat:
![]() i gratuluję zakupów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
1) szpinak łamiesz, tak żeby się zmieścił w garnku, i stawiasz garnek na mikrym płomieniu; szpinak ma się przeistoczyć w zieloną pulpę 2) dodajesz czosnek (mniej więcej ząbek) rozdrobniony np. przez praskę, max 1/3 kostki bulionowej (to wg TŻ-ta, ja daję sól + oregano i co mi tam wejdzie pod rekę i akurat pasuje), chlust lub dwa mleka - im mniej wody w szpinaku, tym więcej mleka (chlust = ok. 30 ml). I obowiązkowo bazylia - ze dwie spore szczypty rozetrzeć w palcach 3) dusisz toto mniej więcej kwadrans pod przykryciem, żeby pół kuchni nie zrobiło się zielone ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | ||||||
Nindżopesz
|
Max to ile wlezie
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35798315]http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bmotyw%2Bdymu Ta jest jak dla mnie ![]() Fajna, bier. Cytat:
![]() Fcale nie namawiam ale ja po ciazy zrobilam wymiane garderoby z kolorowej hippisowskiej na monochromatyczna. Polowe wywalilam, troche wymienilam na wizazu, kilka bazowych rzeczy kupilam. [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35798400]Ze 20 lat temu to oglądałem ![]() Jak ten czas leci ![]() Obcasy? ![]() Cytat:
![]() Nic mi nie mow o zakupach... Tyle rzeczy bym kciala z ciuchow... Ale sie powstrzymuje bo nim wyjde miedzy ludzi zachce mi sie czegos nowego. Na dzis dzien chcialabym: - ciepla zimowa parke khaki z kapturem - szary dziergany, dziurawy, fikusny szalik/chuste - cieple czarne botki do kostki na stabilnym obcasie ok. 8 cm I to se kupie. - bordowy wielki dziergany sweter - bordowa ramoneske - bordowa zwiewna maxi spodnice - szmaragdowo-zielona maxi spodnice - kawowa zwiewna maxi sukienke - cos z wielkim krzyzem ![]() - bransoletki gladkie szerokie w srebrnym kolorze I tego se nie kupie. Cytat:
![]() ![]() 2. Ty tez na diecie? Cytat:
![]() Ad. buty dzieki za ocene ![]() Cytat:
![]() 2. chyba casting nadal trwa? Cytat:
![]() 2. o, to dam cynk malzowi. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z gałką ostrożnie żeby nie zdominowała a z fetą pamiętać, że bywa przesolona ![]() Cytat:
![]() chyba lubie myć włosy ![]() jedno mycie jest na całą długość, a jedno na skórę głowy i włosy przy skórze ![]() a potem idzie jeszcze odżywka jak mam czas i chcę wygładzić oj, chyba mi się sypnęło chilli do leczo ![]() najwyżej zjem sama, tak mi przykro ![]() od wiosny mam fazę na chilli ![]() dodaję do wszystkiego gdzie się da w ilościach niekontrolowanych
![]() |
#987 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() W ten weekend jestem w Krakowie, w przyszłym tygodniu na 90% mnie nie ma, w jeszcze następnym tygodniu jestem na 90% ![]() Cytat:
![]() A najlepsze z gorzką czekoladą ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-08-09 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
#989 |
grozi wypollizowaniem
|
aileen, truskawko- ja najchetniej bym sie spotkala w tygodniu po 16.30
![]()
#990 |
Nindżopesz
|
Kiedy nie umiem siem powstrzymac.
To darmowy rozsyl, tylko kolejka chyba obowiazuje ale jeszcze nic konkretnego nie wiadomo ![]() Czy to mozliwe, ze przed @ skora zmienia zapach perfum? Wypsikalam sie Smokiem i tragedia, capi mydlem. Polly, zapomnialam skomentowac - tez czuje jesien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.