|
|
#961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za odp co do okulisty
ja chyba tez nie pojde, tzn jestem zapisana na poniedzialek. Ale niewiem czy isc???
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kupię te Premium Care, hm...Tak. Sytuacja jak u większości widzę - zasypia od kilku dni sama, rano biorę ją do siebie, żeby masować brzuszek i jeszcze chwilę dosypiamy. |
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie głownie do sierpniowek: ile wasze dzieciaczki spia w ciagu dnia? Moja z reguly zasypia ok 1-1,5 godz po karmieniu i srednio spi do nastepnego karmienia i nie wiem czy to malo czy duzo tego snu? Probuje sie z nia wiecej bawic w ciagu dnia ale jak zaczyna plakac w trakcie to wiem ze chce spac - klade ja do kolyski i odlatuje.
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nadrobię Was jak Fabi uśnie.
Dziś mnie zadziwił. Usiadł sam z pozycji półleżącej
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko buty nie w moim kolorze :P jakby tak byly brazowe :P ja jeszcze czekam na moje ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- :szook: |
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Vestis ja używam tylko raz przegotowanej wody. Gorącą mam w termosie a zimną w czajniku.
A Iga pije tylko herbatki z hippa. Mamka u nas idzie ok 150ml herbatki dziennie. Ciastek. My nie idziemy do okulisty. Nawet nie mieliśmy takiego zalecenia. Anna mała śpi w łóżeczku ale tylko w nocy. W dzień okupuje leżaczek albo fotelik. Agunia, Iga też ma tyle wzrostu co Lu i też 68 są dobre. Czasem rękawki za długie ale to sporadycznie premium care rzeczywiście są wysokie i fajnie się zapinają, ale nie mam porównania w activ baby, co najwyżej z s&p i dadami to są z nich największe. Wkurza mnie tylko w nich że Iga troszkę nasiuśka i zaraz pampek robi się jak buła mam jeszcze ok 100szt dady3 i 30szt premium care3 i lecimy na s&p 4 i baby activ 4 - ostatnio dorwałam ostatnią sztukę w rosmanie na promocji
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luśki już się nie da spokojnie położyć na kolanach na półleżąco, od razu chce siadać. I jak tylko uda jej się moje ręce złapać (chociaż jedną) to zaraz siedzi ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!! !!
A pytam bo maly nie toleruje swojego łóżeczka.... i śpi albo w wozeczku albo z nami ale dośc tego dobrego. a powiedzcie mi jeszcze co macie w łóżeczku dzieciatek?? wyczytałam gdzieś , że ma mieć przytulny kącik tam noi mam otulaczek na szcebelki, kocyk na prześcieradełko, i zabawke na szczebelkach noi karuzelkę..ale i tak jak wkładam go do łóżeczka to ryk Cytat:
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz idzie do pracy a zamiast tzta spie z niunią Niema nic rpzeciwko lozeczku. Mam tam ochraniacz grzechotki zabawki podusie misia i kocyk
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
poszukaj na allegro :P
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo moja w ogóle nie podrywa się do góry. Nie wiem dlaczego
Anna kącik to ona rzeczywiście ma bo w rogu pokoju, ale czy przytulny to nie wiem a o co konkretnie pytasz? U nas nie ma nic poza pościelą i ochraniaczach na szczebelkach.
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Anna u mnie w lozeczku jest kocyk i konik z fp,misia szmatke przytulaczka, ochraniacze jasne ale tylko ze strony sciany i nad glowa, karuzelke na noc sciagam co by dziecia nie rozpraszala jak zasypia.
jak juz sie naje, co wlasnie stalo sie przed chwila, odkladam do lozeczka, wlaczak konika smoczek w pyszczek, gasze swiatlo i wychodze. |
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
tz przykleił mi plaster na plecy zobaczymy czy pomoze cos
i dalej mam na czole mi ten hydrozelowy fanie mi, glowa mnie bolec przestała!! wiec polecam! zaraz go sciagne bo tz sie przestraszy w nocy jeszcze mi napuka![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- tz mi zabronil na allegro siedziec przez te sweterki
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
moja ma tylko pościel a obok poztywka ale ona zasypia zaraz jak sie napije wiec jest jej obojetnie gdzie spi...ale ogolnie to moje wsyztskie dzieci nie mialy problemu z zasypianiem i spaniem osobno
dziewczyny boje sie cieszyc ale nie umiem inaczej....dzis glowka znow nic nie urosla!!!!!!!!! a mała ma juz 2,540!!!!!!!!!Pozatym dzis konczy 7 tyg i uczcila to kolejnym rekordem...wypiła az 80 ml z czego 20 z piersi!!!! |
|
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
dla malutkiej!
|
|
#981 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Mieliśmy dziś dzień marudy Praktycznie zero snu od rana i całodzienne zabawianie, bo jak tylko Leoś zostawał sam to płakał w niebogłosy albo wpychał paluszki do buzi. Ale teraz już ładnie śpi![]() o takie http://www.lascal.pl/products/m1-carrier Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy w kurtce nie bedzie za zimno jej w zime?Kupiłam dzis kocyk z mikrofoby
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz u nas jest taki schemat gdzeis od 3 tygodni ze zasypia w lozeczku od razu po kolacji, wczesniej zasypiala w salonie ale jak ja okolo 23 przenosilam do lozeczka to sie budzila i ja jeszcze karmilam, a teraz po kapieli troche sie jeszcze porozglada z pol godziny pozniej zje i odkladam do lozeczka, od dwoch nocy budzi sie dopiero w okolicach 5 nad ranem, ale potrzeba mi troche wiecej czasu zeby zobaczyc czy to sie stanie naszym rytualem czy jest chwilowe :P ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas w dzień jest prawie ciągłe czuwanie. Czuwanie i zabawianie.trzymam kciuki Cytat:
Też już kompletujemy
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej!mój ma 2 misie, grzechotki, tego węża kórego kiedyś pokazywałam, kocyk i książeczkę którą mu czytam
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec wspolczuje bo wiem pamietam jak to bylo gdy za chiny ludowe nie chciala i dlawila sie i krztusila przy kazdej probie wlozenia jej tego umowego czegos w pyszczek... |
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
haha, właśnie odkryłam że białe pampki 3 mają wskaźnik zasikania pieluchy
moja tylko z półsiadu, jak leży na płasko to nie próbuje Cytat:
schemat zasypiania taki sam
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
moze to tylko chwilowy kryzys, a na glodniaka probowalas mu podac?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

brazowa skórka i łososiowe butki
takie zeby smigac z niunia

bo takie miałam dziwne wrażenie, że tak, które pogłębiło się jak użyliśmy pc teraz. Tylko jak to możliwe jak one są do 9kg niby?
Może kupię te Premium Care, hm...

mam jeszcze ok 100szt dady3 i 30szt premium care3 i lecimy na s&p 4 i baby activ 4 - ostatnio dorwałam ostatnią sztukę w rosmanie na promocji
I powiedzmy, że ma też imieniny-dzisiaj jest Jadwigi, a ona ma tak na drugie imię

niestety dzisiaj już jestesmy całkiem przestawione na mm, ale nie żałuję bo Hania jest teraz dużo spokojniejszym dzieckiem i nawet już potrafi pięknie nam odwzajemnić uśmiech