Wakacyjne Mamy 2012 - część III - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-16, 20:29   #961
nitka_88
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
moje zakupki brazowa skórka i łososiowe butki takie zeby smigac z niunia
Super zakupy

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:31   #962
prince_polo
Zakorzenienie

dzieki za odp co do okulisty
ja chyba tez nie pojde, tzn jestem zapisana na poniedzialek. Ale niewiem czy isc???

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:34   #963
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Pdhwao mialam Ci mowic ze jest lepiej
no to rewelka, cieszę się
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:42   #964
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

wiecie co, właśnie skończyliśmy paczkę pamków 3 zielonych i zaczęliśmy 3 premium care, i te active baby są dla mnie jakieś dziwne, rolowały się, zjeżdżały, często kupa z nich wypływała, a te premium care tak jakby wyżej sięgały, nie rolują się w dół. Czy to możliwe, żeby active baby 3 były za małe bo takie miałam dziwne wrażenie, że tak, które pogłębiło się jak użyliśmy pc teraz. Tylko jak to możliwe jak one są do 9kg niby?
Hm, u nas też często przelatują Może kupię te Premium Care, hm...

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki śpią w swoich łóżeczkach?
Tak. Sytuacja jak u większości widzę - zasypia od kilku dni sama, rano biorę ją do siebie, żeby masować brzuszek i jeszcze chwilę dosypiamy.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:45   #965
karmeelek
Zadomowienie

Mam pytanie głownie do sierpniowek: ile wasze dzieciaczki spia w ciagu dnia? Moja z reguly zasypia ok 1-1,5 godz po karmieniu i srednio spi do nastepnego karmienia i nie wiem czy to malo czy duzo tego snu? Probuje sie z nia wiecej bawic w ciagu dnia ale jak zaczyna plakac w trakcie to wiem ze chce spac - klade ja do kolyski i odlatuje.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:47   #966
Soleilka
Zakorzenienie

Hej, nadrobię Was jak Fabi uśnie.
Dziś mnie zadziwił. Usiadł sam z pozycji półleżącej

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:47   #967
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki za odp co do okulisty
ja chyba tez nie pojde, tzn jestem zapisana na poniedzialek. Ale niewiem czy isc???
fajowe
Tylko buty nie w moim kolorze :P
jakby tak byly brazowe :P

ja jeszcze czekam na moje

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
:szook:

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:49   #968
nadalka
Zakorzenienie

Vestis ja używam tylko raz przegotowanej wody. Gorącą mam w termosie a zimną w czajniku.
A Iga pije tylko herbatki z hippa.

Mamka u nas idzie ok 150ml herbatki dziennie.

Ciastek. My nie idziemy do okulisty. Nawet nie mieliśmy takiego zalecenia.

Anna mała śpi w łóżeczku ale tylko w nocy. W dzień okupuje leżaczek albo fotelik.

Agunia, Iga też ma tyle wzrostu co Lu i też 68 są dobre. Czasem rękawki za długie ale to sporadycznie premium care rzeczywiście są wysokie i fajnie się zapinają, ale nie mam porównania w activ baby, co najwyżej z s&p i dadami to są z nich największe. Wkurza mnie tylko w nich że Iga troszkę nasiuśka i zaraz pampek robi się jak buła mam jeszcze ok 100szt dady3 i 30szt premium care3 i lecimy na s&p 4 i baby activ 4 - ostatnio dorwałam ostatnią sztukę w rosmanie na promocji
Stary 2012-10-16, 20:49   #969
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
fajowe
Tylko buty nie w moim kolorze :P
jakby tak byly brazowe :P
:
ja chcialam lososiowe i lososiowy szaliczek, ale szaliczek musze znalezc

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-16, 20:53   #970
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
goni zięciunio narzeczoną, goni
Luśki już się nie da spokojnie położyć na kolanach na półleżąco, od razu chce siadać. I jak tylko uda jej się moje ręce złapać (chociaż jedną) to zaraz siedzi

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość

Agunia, Iga też ma tyle wzrostu co Lu i też 68 są dobre. Czasem rękawki za długie ale to sporadycznie premium care rzeczywiście są wysokie i fajnie się zapinają, ale nie mam porównania w activ baby, co najwyżej z s&p i dadami to są z nich największe. Wkurza mnie tylko w nich że Iga troszkę nasiuśka i zaraz pampek robi się jak buła mam jeszcze ok 100szt dady3 i 30szt premium care3 i lecimy na s&p 4 i baby activ 4 - ostatnio dorwałam ostatnią sztukę w rosmanie na promocji
a mi te premium care bardzo odpowiadają i chyba przy nich zostanę, bo w nich praktycznie się nie zdarzało, żeby kupa wyleciała tyłem (no sporadycznie), a w tych zielonych co i rusz... Już myślałam, że ona nagle zaczęła jakieś mega wielkie kupska walić, ale teraz widzę, że to wina pieluch jednak

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:53   #971
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Mam pytanie głownie do sierpniowek: ile wasze dzieciaczki spia w ciagu dnia? Moja z reguly zasypia ok 1-1,5 godz po karmieniu i srednio spi do nastepnego karmienia i nie wiem czy to malo czy duzo tego snu? Probuje sie z nia wiecej bawic w ciagu dnia ale jak zaczyna plakac w trakcie to wiem ze chce spac - klade ja do kolyski i odlatuje.
czasem budzi się co 1 - 1,5 godz. a czasem śpi 3 godziny ciągiem

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 20:55   #972
anna99302
Zadomowienie

Dziękuję za odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!! !!
A pytam bo maly nie toleruje swojego łóżeczka.... i śpi albo w wozeczku albo z nami ale dośc tego dobrego. a powiedzcie mi jeszcze co macie w łóżeczku dzieciatek?? wyczytałam gdzieś , że ma mieć przytulny kącik tam noi mam otulaczek na szcebelki, kocyk na prześcieradełko, i zabawke na szczebelkach noi karuzelkę..ale i tak jak wkładam go do łóżeczka to ryk
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
w ciągu dnia ma dwie dłuższe drzemki ok 2-2,5 h każda i czasem mu się jeszcze przyśnie po jedzeniu.
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:03   #973
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!! !!
A pytam bo maly nie toleruje swojego łóżeczka.... i śpi albo w wozeczku albo z nami ale dośc tego dobrego. a powiedzcie mi jeszcze co macie w łóżeczku dzieciatek?? wyczytałam gdzieś , że ma mieć przytulny kącik tam noi mam otulaczek na szcebelki, kocyk na prześcieradełko, i zabawke na szczebelkach noi karuzelkę..ale i tak jak wkładam go do łóżeczka to ryk
.
moja spi w wozku i w lozeczku. A nad ranem juz w nasyzm lozku tz idzie do pracy a zamiast tzta spie z niunią Niema nic rpzeciwko lozeczku. Mam tam ochraniacz grzechotki zabawki podusie misia i kocyk

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-16, 21:06   #974
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcialam lososiowe i lososiowy szaliczek, ale szaliczek musze znalezc
poszukaj na allegro :P

Amelcia
Stary 2012-10-16, 21:07   #975
nadalka
Zakorzenienie

O dziwo moja w ogóle nie podrywa się do góry. Nie wiem dlaczego

Anna kącik to ona rzeczywiście ma bo w rogu pokoju, ale czy przytulny to nie wiem a o co konkretnie pytasz? U nas nie ma nic poza pościelą i ochraniaczach na szczebelkach.
Stary 2012-10-16, 21:09   #976
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Anna u mnie w lozeczku jest kocyk i konik z fp,misia szmatke przytulaczka, ochraniacze jasne ale tylko ze strony sciany i nad glowa, karuzelke na noc sciagam co by dziecia nie rozpraszala jak zasypia.
jak juz sie naje, co wlasnie stalo sie przed chwila, odkladam do lozeczka, wlaczak konika smoczek w pyszczek, gasze swiatlo i wychodze.

Amelcia
Stary 2012-10-16, 21:11   #977
prince_polo
Zakorzenienie

tz przykleił mi plaster na plecy zobaczymy czy pomoze cos i dalej mam na czole mi ten hydrozelowy fanie mi, glowa mnie bolec przestała!! wiec polecam! zaraz go sciagne bo tz sie przestraszy w nocy jeszcze mi napuka

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
poszukaj na allegro :P
tz mi zabronil na allegro siedziec przez te sweterki

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-16, 21:11   #978
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Anna u mnie w lozeczku jest kocyk i konik z fp,misia szmatke przytulaczka, ochraniacze jasne ale tylko ze strony sciany i nad glowa, karuzelke na noc sciagam co by dziecia nie rozpraszala jak zasypia.
jak juz sie naje, co wlasnie stalo sie przed chwila, odkladam do lozeczka, wlaczak konika smoczek w pyszczek, gasze swiatlo i wychodze.
wow! u mnie zasypia przy piersi na łózku, potem wymykam sie z pokoju i za pol godziny go wkładam do łóżeczka
Stary 2012-10-16, 21:12   #979
muminek88
Zadomowienie

moja ma tylko pościel a obok poztywka ale ona zasypia zaraz jak sie napije wiec jest jej obojetnie gdzie spi...ale ogolnie to moje wsyztskie dzieci nie mialy problemu z zasypianiem i spaniem osobno

dziewczyny boje sie cieszyc ale nie umiem inaczej....dzis glowka znow nic nie urosla!!!!!!!!! a mała ma juz 2,540!!!!!!!!!Pozatym dzis konczy 7 tyg i uczcila to kolejnym rekordem...wypiła az 80 ml z czego 20 z piersi!!!!
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 21:14   #980
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
wow! u mnie zasypia przy piersi na łózku, potem wymykam sie z pokoju i za pol godziny go wkładam do łóżeczka
ja mam tak jak mamka. naje sie odkladam smoka w buzie wlaczam pozytywke albo tą lampke gwiazdy, I zasypia. Czasem musze dac pieluche by potarmosiła. Nie usypiam Jej nigdy. Sama zasypia. ma swoją pore jedzenia kolacji i zasypiania

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
moja ma tylko pościel a obok poztywka ale ona zasypia zaraz jak sie napije wiec jest jej obojetnie gdzie spi...ale ogolnie to moje wsyztskie dzieci nie mialy problemu z zasypianiem i spaniem osobno

dziewczyny boje sie cieszyc ale nie umiem inaczej....dzis glowka znow nic nie urosla!!!!!!!!! a mała ma juz 2,540!!!!!!!!!Pozatym dzis konczy 7 tyg i uczcila to kolejnym rekordem...wypiła az 80 ml z czego 20 z piersi!!!!
super! coraz lepsze wiesci!!! onby tak dalej dla malutkiej!

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-16, 21:15   #981
Irmusia81
Zakorzenienie

Witam!

Mieliśmy dziś dzień marudy Praktycznie zero snu od rana i całodzienne zabawianie, bo jak tylko Leoś zostawał sam to płakał w niebogłosy albo wpychał paluszki do buzi. Ale teraz już ładnie śpi

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
to dziwne... a jakie masz?
o takie
http://www.lascal.pl/products/m1-carrier

Cytat:
Napisane przez mrowka88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale fajnie, wyspałam się! Pawełek zasnął o 22 i karmiliśmy się tylko o 3 a pobudka o 7.30 Pięknie! I aż go dzisiaj pochwaliłam, że tak ł
super

Cytat:
padłam!!!!!!!!!!!!!

tz wzial torbe z kanapkami i torbe z pampersem ktory zmieniałam z kupą I co?? dzownbi przed chwila ze cos mu w reklamowce smierdzi a on kanapki wyrzucił a pampersa se wzial na sniadanie

Cytat:
moja kolezanka ma ponad 4 miesiecznego synka i juz podaje mleko 2 no i od prawie miesiaca te serki homo i kaszke[COLOR="Silver"]
chyba ją popierdzieliło

Cytat:
a Wy macie kombinezony razem kryte na stopy tez czy jak? bo ja mam kryte takie wiec butow nie kupuje , wsumie to mam jedne białe włochate. Ale itak raczej nie uzyje no bo jak[COLOR="Silver"]
mam 2 kombinezony ze stópkami, ale kupiłam małemu też kurteczkę i do niej mam buciki. Niestety nie widzę ich na stronie smyka.

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Na pocieszenie tylko dodam, że Marysia kończy dziś 3 miesiące I powiedzmy, że ma też imieniny-dzisiaj jest Jadwigi, a ona ma tak na drugie imię
najlepszego dla Marysi!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:18   #982
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

mam 2 kombinezony ze stópkami, ale kupiłam małemu też kurteczkę i do niej mam buciki. Niestety nie widzę ich na stronie smyka.
a no faktycznie tez mam 2 kurteczki zapomnialam o nich bo kupilam jeszcze w ciazy. Wiec moje buty sie jednak przydadza tylko czy w kurtce nie bedzie za zimno jej w zime?

Kupiłam dzis kocyk z mikrofoby

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-10-16, 21:21   #983
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
juz spi
wiesz u nas jest taki schemat gdzeis od 3 tygodni ze zasypia w lozeczku od razu po kolacji, wczesniej zasypiala w salonie ale jak ja okolo 23 przenosilam do lozeczka to sie budzila i ja jeszcze karmilam, a teraz po kapieli troche sie jeszcze porozglada z pol godziny pozniej zje i odkladam do lozeczka, od dwoch nocy budzi sie dopiero w okolicach 5 nad ranem, ale potrzeba mi troche wiecej czasu zeby zobaczyc czy to sie stanie naszym rytualem czy jest chwilowe :P

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ja mam 3 kurtki i 4 kombinezony

Amelcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-16, 21:35   #984
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tak jak mamka. naje sie odkladam smoka w buzie wlaczam pozytywke albo tą lampke gwiazdy, I zasypia. Czasem musze dac pieluche by potarmosiła. Nie usypiam Jej nigdy. Sama zasypia. ma swoją pore jedzenia kolacji i zasypiania
Cytat:
juz spi
wiesz u nas jest taki schemat gdzeis od 3 tygodni ze zasypia w lozeczku od razu po kolacji, wczesniej zasypiala w salonie ale jak ja okolo 23 przenosilam do lozeczka to sie budzila i ja jeszcze karmilam, a teraz po kapieli troche sie jeszcze porozglada z pol godziny pozniej zje i odkladam do lozeczka, od dwoch nocy budzi sie dopiero w okolicach 5 nad ranem, ale potrzeba mi troche wiecej czasu zeby zobaczyc czy to sie stanie naszym rytualem czy jest chwilowe :P

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------
dziewczyny u nas tez jest schmat, reguła itd, tylko ze taka ze po kapieli o 19 idziemy karmic i przy tym maly zasypia, a jak nie mzoe zasnac to leze z cycem do bolu, bo widzę dzieli nas 1 rzecz-smoczek-moj mały nie toleruje go ale jestem wściekła ide sie wygadac
Stary 2012-10-16, 21:35   #985
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam przedostatnią

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

długo do was nie zaglądalam bo z malutką mieliśmy troszkę zmartwień. Bardzo się prężyła od 2 tygodnia życia, co okazało się być skutkiem ubocznym długiego brania fenoterolu. Jeździliśmy z nią do neurologa, ćwiczyliśmy zgodnie z zaleceniami i już jest wszystko w porządku.
Niestety jak wcześniej się chwaliłam że chyba uda nam się przejść z butli na cyca (bo małą zaakceptowała nakładni na pieri), tak po paru dniach się zorientowała i każde przystawienie do piersi to był jeden wielki ryk. niestety dzisiaj już jestesmy całkiem przestawione na mm, ale nie żałuję bo Hania jest teraz dużo spokojniejszym dzieckiem i nawet już potrafi pięknie nam odwzajemnić uśmiech
Troche mam mało czasu dla siebie bo mała śpi każdej nocy i trochę do południa (wtedy muszę ogarnąć dom), a przez resztę dnia chce być w centrum uwagi
Postaram się już na bieżąco tutaj zaglądać, bo już mamy ustalony rytm dnia.
Teraz jedynie walczymy o smoczka, bo moja Hania gdzies od tygodnia namiętnie ssie swoje paluszki i piąstki, a z pewnością nie jest to powiązane z jej odczuciem głodu. A smoczka nie chce za nic w świecie. Jak tylko próbuję jej dać smoka to wpada w histerię.... eh

Zdołałam troszkę nadrobić i muminku trzymam mocno kciuki za Twoje maleństwo

edit:
jeszcze muszę się z wami podzielić, że mój szkrab dzisiaj w nocy przespał 8h ciągiem. Pierwszy raz zrobiła mi taką niespodziankę
super, że już u Was w porządku

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
U mnie nocka piękna!! Kuba zasnął zaraz po 20 i obudził się dopiero o 5 rano jak mąż się zbierał do pracy Pojadł trochę (mojego mleczka odciągniętego) i zasnął do 7.30. Znowu pojadł trochę i obudził się ok. 10, a ja razem z nim Jestem więc wyspana jak norka. Zjadłam śniadanie, a Kubuś po jedzonku o 10 znowu śpi Pewnie się obudzi ok. 14 na jedzonko
Wczorajszy dzień był cudny - mały jadł równo co 4h, ja w zegarku Aż byłam w szoku bo jadł o 4, 8, 12, 16 i tuż przed 20 kolacyjkę i poszedł spać Oby już mu tak zostało
ślicznie Ci dziecię śpi U nas w dzień jest prawie ciągłe czuwanie. Czuwanie i zabawianie.

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość

jutro mamy szczepienia
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
No, Zosia się obudziła, to przystawiłam drabinę i wrzucam obiecane zdjęcia Zochulkowej biblioteczki.
Pierwsze 4 fotki to książeczki, które fizycznie mam tutaj, w domu (na ostatnim, jak widać, materiałowe)
Zdjęcia okładek natomiast to te, które czekają na Zosię u mojej matki (będzie je podrzucać partiami)
/tjaaaa, no i mi nie wejdą wszystkie - reszta w nast. poście/
świetna biblioteczka Też już kompletujemy Czytam Młodemu baśnie. Codziennie fragment. Słucha jak zaczarowany Obecnie przerabiamy Brzydkie kaczątko
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:37   #986
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

oby tak dalej!

mój ma 2 misie, grzechotki, tego węża kórego kiedyś pokazywałam, kocyk i książeczkę którą mu czytam

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:38   #987
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny u nas tez jest schmat, reguła itd, tylko ze taka ze po kapieli o 19 idziemy karmic i przy tym maly zasypia, a jak nie mzoe zasnac to leze z cycem do bolu, bo widzę dzieli nas 1 rzecz-smoczek-moj mały nie toleruje go ale jestem wściekła ide sie wygadac
u nas dziewcze pokochalo go miloscia wielka..
Wiec wspolczuje bo wiem pamietam jak to bylo gdy za chiny ludowe nie chciala i dlawila sie i krztusila przy kazdej probie wlozenia jej tego umowego czegos w pyszczek...

Amelcia
Stary 2012-10-16, 21:41   #988
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
u nas dziewcze pokochalo go miloscia wielka..
Wiec wspolczuje bo wiem pamietam jak to bylo gdy za chiny ludowe nie chciala i dlawila sie i krztusila przy kazdej probie wlozenia jej tego umowego czegos w pyszczek...
no u nas nadla tak jest dodac to że nie chce tez teraz butli, ja sie wykończe
Stary 2012-10-16, 21:43   #989
agunia82
Zakorzenienie

haha, właśnie odkryłam że białe pampki 3 mają wskaźnik zasikania pieluchy

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
O dziwo moja w ogóle nie podrywa się do góry. Nie wiem dlaczego
moja tylko z półsiadu, jak leży na płasko to nie próbuje

Cytat:
u mnie podobnie, jeszcze jest smok lamaze, ale na noc go ściągam bo mała często niechcący trąca go ręką i grzechotka ją budzi. A karuzelkę zawieszam tylko jak chce ją zająć czymś
schemat zasypiania taki sam czasem muszę jej tylko rękę na brzuszku i głowie potrzymać (jakoś tak się uspokaja). No i jak jest dzień marudy to wcześniej bujanie.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-16, 21:44   #990
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
no u nas nadla tak jest dodac to że nie chce tez teraz butli, ja sie wykończe
moze to tylko chwilowy kryzys, a na glodniaka probowalas mu podac?

Amelcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości