Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 17:50   #961
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Dziewczynki, ja Was czytam ale nie mam ostatnio za bardzo czasu by pogadać z Wami bardziej ..
W pracy nawał, a w domu to już mi się czasem nie chce na wizażu siedzieć dłużej, z TŻtem gadulimy, odpoczywamy itd itp.
Ale jestem na bieżąco i cieszę się jak u Was wszystko w porządku
Stary 2013-02-06, 17:55   #962
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
No co Ty, to tylko regulka.. zreszta na cywilnym tez mozna trzasnac swoja wlasna przysiege. Dla mnie caly dzien slubu to bedzie jedna wielka jazda, chcialabym JUZ byc zona i po slubie, ALE NIE CHCE byc na samej ceremonii jako glowna zainteresowana . Nigdy nie chcialam, nie widze w tym nic romantycznego/cudownego/fajnego itp itd. Co inneog bycie w malzenstwie, to mi sie podoba
W ogole mysle, czy robic wesele, raczej przyjecie, a najchetniej tylko bibe dla przyjaciol. A jak sie nie uda zrobic cywilnego w plenerze, to chyba wcale go nie bedzie No ale ja jestem inna niz wiekszosc kobiet, nie da sie ukryc.

Posluchaj Maru :yes:

Trzymam kciuki za wynik.
Ja mam 31 dc, biore luteine od wczoraj, a ten durny @ nie przychodzi. A wszytsko boli :/
heh. Nie zrozumiałaś mnie chyba, ja nie chcę żadnej tam pisanej przysięgi, po prostu opowiadałam mu, a on, że dobrze, że my tylko palniemy regułkęo, dla mnie to nie jest jakaś tam regułka. Ja też chce mieć już to wszystko za sobą, bo stresuje się, tym, że będę w centrum zainteresowania. Ogólnie jestem straszną panikarą i muszę wiedzieć, że nikt i nic nie zawali, ale wiem, że na to nie mam wpływu.

Boże mój żołądek....

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 17:59   #963
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
heh. Nie zrozumiałaś mnie chyba, ja nie chcę żadnej tam pisanej przysięgi, po prostu opowiadałam mu, a on, że dobrze, że my tylko palniemy regułkęo, dla mnie to nie jest jakaś tam regułka. Ja też chce mieć już to wszystko za sobą, bo stresuje się, tym, że będę w centrum zainteresowania. Ogólnie jestem straszną panikarą i muszę wiedzieć, że nikt i nic nie zawali, ale wiem, że na to nie mam wpływu.
Boże mój żołądek....

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:10   #964
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Nie wiem co mi jest, niczym się nie strułam, nie jem rzeczy których nie mogę, a mdli mnie od wczoraj.

Stary 2013-02-06, 18:30   #965
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja Was czytam ale nie mam ostatnio za bardzo czasu by pogadać z Wami bardziej ..
W pracy nawał, a w domu to już mi się czasem nie chce na wizażu siedzieć dłużej, z TŻtem gadulimy, odpoczywamy itd itp.
Ale jestem na bieżąco i cieszę się jak u Was wszystko w porządku
U mnie to samo
Więc podpisuje się pod tym co napisała Maru
Stary 2013-02-06, 18:32   #966
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:

Boże mój żołądek....
Nie przejmuj sie, zauwaz jak to jest, jak jestes na czyims slubie, ogolnie wszyscy sluchaja oczywiscie, ale nie jest tak, ze sledza z zapartym tchem kazdego slowa Moja przyjaciolka masakrycznie sie stresowala pierwszym tancem a sie okazalo, ze to ktos tam gadal i nie widzial, ktos wyszedl, ktos robil zdjecia i w sumie chyba nikt poza rodzicami sie nie wpatrywal bedzie dobrze!
Kiedy masz slub?
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:43   #967
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie, zauwaz jak to jest, jak jestes na czyims slubie, ogolnie wszyscy sluchaja oczywiscie, ale nie jest tak, ze sledza z zapartym tchem kazdego slowa Moja przyjaciolka masakrycznie sie stresowala pierwszym tancem a sie okazalo, ze to ktos tam gadal i nie widzial, ktos wyszedl, ktos robil zdjecia i w sumie chyba nikt poza rodzicami sie nie wpatrywal bedzie dobrze!
Kiedy masz slub?
6 lipca. Pierwszy taniec my akurat mamy do jaj, bo najpierw nam leci melodie z "wolne ptaki", potem się zatrzyma i będzie "ona tańczy dla mnie", TŻ tak stwierdził, bo ja mu to zawsze na łóżku tancze w niedzielę rano w piżamie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 18:47   #968
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
6 lipca. Pierwszy taniec my akurat mamy do jaj, bo najpierw nam leci melodie z "wolne ptaki", potem się zatrzyma i będzie "ona tańczy dla mnie", TŻ tak stwierdził, bo ja mu to zawsze na łóżku tancze w niedzielę rano w piżamie.
Pomysłowo

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 18:58   #969
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Isiaczku wytrzymaj chociaż do 17,02, bo w przyszłym tyg mnie nie ma a umarłabym chyba gdybym przegapiła urodzenie się Ewuni

cześć miss gracji
Cześć
A Isi córeczka to chyba Elunia, nie Ewunia

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

No i wczoraj miałam wizytę. Maluszek urósł i teraz ma całe 14,5mm co odpowiada 7t5d ciąży, czyli z usg jest 3 dni starszy niż z terminu OM. Serduszko pięknie biło - 163 uderzenia/min Lekarz tylko ciągle powtarzał, że ciąża pięknie się rozwija więc jestem zadowolona Muszę przez miesiąc brać d*phaston, bo progesteron spadł w ciągu 2 tygodni z 355nmol/l na 105nmol/l. Ogólnie wcześniej był dużo powyżej normy, teraz jest w normie, ale lekarz mówił, że nie będziemy ryzykować że bardziej spadnie. Kolejna wizyta za miesiąc.
No to poklaskam grzecznie za wizytę -
Zuzia ładnie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mm sernik z wiśniami

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
U mnie @ pełną parą, brzuchol boli itp atrakcje. Więc dziś jestem nie do życia.

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Jaka jestem dziś przeszczęśliwa. Byle nie zapeszyć. Mój organizm sie poddał i wczoraj ok 10 rano padłam i spałam do 12.

Za to całą noc przespałam, co dawno mi się nie zdarzyło. Dopiero budzik o 5 mnie obudził - tabletki - i dalej spałam. Nawet nie słyszałam, kiedy mąż wyszedł do pracy. Jestem wreszcie wyspana. Jakie to cudne uczucie!!!
Prawda?
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Powiedziałam że mam plan urodzic w 37tc i ani wcześniej ani później to mnie położna zapytała czy już to uzgodniłam z dzieckiem ja na to że tak, jesteśmy umówieni, więc gin sprawdzil na kalendarzu i mówi a no to ok, początek marca. Ale lali ze mnie równo

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej Elunka co tam u Ciebie
A dziękuję, żyję i mam sie całkiem dobrze
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
chce rzygać !!!!!!!!!!!! chce mieć zgagę !!!!!!!!!!

Cytat:
Zaczynamy ten cykl razem bo do mnie też rano franca przyszłaJ

Cytat:
Przecież mieliśmy dziecko,to będziemy mieć kolejne..
może to głupie ale ja też tak sobie tłumaczę

Bajka głupia sprawa z tą laską... a ten kolega jej powiedział, że idzie z Tobą na kawę? Moim zdaniem powinien jej powiedzieć. Tak to sobie swoje dopowiedziała skoro nie wiedziała i lipa wyszła

Lady
to życzę szybkiego zakończenia sesji i luzu

Ja chyba jestem dziwak w takim razie, jeśli rozmawiamy o weselach miałam takie na 150 osób i nie żałuję. No i ja kocham być w centrum zainteresowania

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 19:33   #970
vanessa1781
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.
Kurczę nie mam czasu nawet bardzo usiąść i poczytać co u Was.
Wczoraj byłam cały dzień z Tżem na zakupach, wzięłam sobie urlop i polataliśmy po galeriach, ależ się odstresowałam, że normalnie wieczorem zapomnieliśmy się że nie możemy się teraz "starać" o dzidzi, ale tak sie nam zebrało na amory, a w domu gumek nie było, no i poszliśmy "na żywca" i dziś też kurczę, to dopiero 7 dc, mam nadzieję że owu nie będzie wcześniej i z dzidzi nici, bo teraz nie możemy, to zbyt niebezpieczne przy lekach tża

co do obrączek - my mamy z mieszanki złota białego i żółtego, z przewagą białego (bo ja ogólnie nie lubię i nie noszę złota żółtego), rys po 5,5 roku praktycznie nie widać, troszkę zmatowiała, a dodam, że obrączki nie zdjęłam jeszcze ani razu, nawet jak ugniatam mięso mielone to nie zdejmuję - tylko pierścionek zdejmuję

a co do pierwszego tańca, my tańczy,liśmy walca do "Przetańczyć z tobą chcę" Anny Jantar, przed ślubem chodziliśmy na kurs tańca 3 miesiące, no i ten walc nam jakoś by wyszedł gdyby nie mój tren i obcasy wbijaące się w niego

Edytowane przez vanessa1781
Czas edycji: 2013-02-06 o 19:37
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:04   #971
Linka1984
Zakorzenienie

trzymać kciuki!!!! odwezwe sie w piątek lub sobotę..
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 20:05   #972
IsiaG
Zadomowienie

Na początku, żeby nie zapomnieć składam serdeczne życzenia Dorotkom, a mamy chyba tylko jedną? Jeśli to dziś Twoje imieninki, to sto lat i najlepszego.

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

Tak przepisał mi jakiś globulki dopochwowe.
Powiedział też, że plamienie nie zagraża ciąży, bo to są upławy spowodowane tym stanem zapalnym. Także mam wolne do końca tygodnia, a jakby coś jednak mnie jeszcze martwiło to mam się do niego zgłosić na początku tyg.

Powiedział, że wszystko jest w porządku, określił wiek ciąży na początek 8 tygodnia. Ale bicia serduszka nie słyszałam coś mu się ze sprzętem porobiło i nie wiedział co i dopiero wezwał fachowca. Ale uspokoił, że wszystko jest ok....
I mam zagwostkę, bo nie dostałam karty ciąży, tylko wypisał jakąś taką kartę informacyjną i powiedział, że karta ciąży na następnej wizycie. A ta 6.03...., zdurniałam
Dziwne. Ja w 8 tyg już miałam kartę. A Ty 6.03 będziesz już w 12? Może chce przeczekać ten niebezpieczny czas? Ale i tak dziwne..

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć
No ja już nic nie mówiłam, kłócić się nie będę, bo to jeszcze w sumie nie jest zaklepane. Pamiętałaś, że ma mieć na imię jak Ty?

Idę zaraz spać.
Jutro o 10 wizyta u gina. Żeby tylko szyjka nie była bardziej skrócona

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:08   #973
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam mocno. Linka wszystko będzie dobrze

Stary 2013-02-06, 20:09   #974
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:

Mówisz i masz -

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:18   #975
kooocur
Zakorzenienie

Linka będzie dobrze! Jestes dzielna!!

Isia dzięki kochana

spokenie łonowe nie daje mi spokoju..napierdziela,z e ho ho...mam nadzieje, ze to nic powaznego

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:39   #976
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:

Isia dzięki kochana

spokenie łonowe nie daje mi spokoju..napierdziela,z e ho ho...mam nadzieje, ze to nic powaznego
mnie coś kłuje tam i podejrzewam, że sie szyjka skraca... ostaatnio tak miałam i mi sie troszke skróciło...no nic czekam do nastepnego czwartku i mojego gina

na szczęście mała harcuje.

Linka powodzenia
Stary 2013-02-06, 20:40   #977
Lilith890502
Zakorzenienie

hej, w końcu znalazłam chwilę, żeby nadrobić i odpisać
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
No i wczoraj miałam wizytę. Maluszek urósł i teraz ma całe 14,5mm co odpowiada 7t5d ciąży, czyli z usg jest 3 dni starszy niż z terminu OM. Serduszko pięknie biło - 163 uderzenia/min Lekarz tylko ciągle powtarzał, że ciąża pięknie się rozwija więc jestem zadowolona Muszę przez miesiąc brać d*phaston, bo progesteron spadł w ciągu 2 tygodni z 355nmol/l na 105nmol/l. Ogólnie wcześniej był dużo powyżej normy, teraz jest w normie, ale lekarz mówił, że nie będziemy ryzykować że bardziej spadnie. Kolejna wizyta za miesiąc.
bardzo się cieszę, że z kruszynką wszystko w porządku
Cytat:
I pokazuje jaki zrobiłam zakup wczoraj w szmateksie
ale cudowne
Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
ja dzisiaj robię faworki ale jutro będzie obżarstwo
ja za to robię dziś pączki, ciekawe co mi z tego wyjdzie
Cytat:
Mm sernik z wiśniami
aaaaaa kocham sernik
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Na wizycie wszystko ok, wyzamykane Małemu serducho bije
Powiedziałam że mam plan urodzic w 37tc i ani wcześniej ani później to mnie położna zapytała czy już to uzgodniłam z dzieckiem ja na to że tak, jesteśmy umówieni, więc gin sprawdzil na kalendarzu i mówi a no to ok, początek marca. Ale lali ze mnie równo
Mówi żeby przyjść za 3 tyg a ja mu na to że jak przecież to już przy końcówce, no to mówi że jak chce to żebym sobie przyszła za 2 tyg (bo w tej poradni nie trzeba się zapisywać, tylko sobie ide i już)
Jeszcze im mówie że będę go na siłe wypychać bo potem 5 kg nie będę rodzić więc gin mnie pocieszył i mówi że wymiary nie raz nie są dokładne. Ostatnio powiedział dziewczynie przed porodem że urodzi 3000g a urodziła 3900g no to mu krzycze że to nie w tą strone ma się pomylić!
Także poród mam zaklepany
fajna wizyta maluch widze się dobrze trzyma oby tak już do końca
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
śliczna
Cytat:
WitamNadrobiłam i pisze z tel bo padł nam kompTż go dopiero reanimuje.LUNKA dacie rade z tżSuper że na wizycie wszystko ok.PSZCZOUA ciesze się kochana że wszystko okMARU przykro mi z powodu @Zaczynamy ten cykl razem bo do mnie też rano franca przyszłaJuż nie pamiętam co miałam komu napisać
Iza bardzo mi przykro z powodu @
Cytat:
Witam Dziewczęta
Jestem już po wizycie, z maluchem wszystko ok, tylko mam jakiś stan zapalny pochwy
Idę nadrabiać.
mam nadzieję, że stan zapalny szybko sobie pójdzie
Cytat:
świetny pomysł my tańczyliśmy walca ucząc się m-c wcześniej z samouczka w internecie
Cytat:

u mnie dziś jakieś mini plamienie, nie wiadomo skąd, bo do @ to jeszcze tydzień no nic czekam sobie dalej

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:48   #978
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
powodzeni a
Cytat:
No ja już nic nie mówiłam, kłócić się nie będę, bo to jeszcze w sumie nie jest zaklepane. Pamiętałaś, że ma mieć na imię jak Ty?

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 22:37   #979
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no wlasnie z tego co mi opowiadal przy kawie, to mial wobec niej powazne zamiary, pare lat juz ze soba sa, on w koncu chce sie ustabilizowac bo 30 na karku, ona mlodsza ode mnie o rok, czyli w sumie 24 lata teraz skonczy, ale z tego co mowil to jeszcze malolata pod wzgledem emocjonalnym. jest mi przykro naprawde, bo czuje sie winna nalegajac na spotkanie bo tak dawno go nie widzialam a teraz akurat sie tak zlozylo ze on i ja bylismy w kolobrzegu. a sms, no smiech na sali, podziekowalam mu tylko za spotkanie i ze naprawde milo bylo sie spotkac po tylu latach i powspominac dobre czasy. nic wiecej. a ona zaczela chyba czytac miedzy wierszami jakbysmy sie conajmniej na seks spotkanie umowili a dizewczyna bardzo dobrze wie, ze mam meza, dziecko i drugie w drodze ah ta zazdrosc :/
bajka, no glupio to jakoś wyszło... Już sama nie wiem... Najpierw pomyślałam, że laska troche przesadza... Ale potem postawiłam się w jej sytuacji i pomyślałam, że też bym nie była szczęśliwa gdybym przypadkiem dowiedziała się, że Tz spotkał się z byłą... Tym bardziej, jeśli by mi o tym nie powiedział wczesniej
Cytat:
Pani mnie uprzedziła ze mam przyjśc na czczo i ze bede miała badania pierwszy dzień z krwi, dużo ich tam wymieniła , i nalezy mi sie kolacja dopiero rano czy po południu bedzie mi przykro ze wszyscy jedza a ja nie..
uhmmm... no to faktycznie lipnie Na kolację sobie może wciągniesz?
Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
przeleciałam szybko, zmęczona jestem, dopiero uchodzi ze mnie ten stres.
Odczucia co do egzaminu mam nie zbyt dobre, ale może jakoś sie udało. Jutro będę wiedziała bo są wpisy. W sumie też z tego drugiego też się dowiem właśnie jutro. Modlę się żeby były zaliczone bo już na prawdę siły nie mam. Podobno źle wyglądam, schudłam, w sumie też to widzę... Tż mnie sprawdza codziennie- boi się że znowy przestanę zupełnie jeść, choć już teraz jem bardzo mało- co sobie właśnie uświadomiłam.

Iza, Maru- przykro mi z powodu @ ... Eh, to kolejny cykl przed nami...
lady... Ty się opamiętaj i faktycznie zacznij się normalnie odzywiać
Cytat:
LADY trzymam kciuki za egzaminyDzięki dziewczynyMimo @ mam dziś dobry humor i jestem jakoś pełna wiary że w końcu sie udaPrzecież mieliśmy dziecko,to będziemy mieć kolejne..Ten cykl ostatni bede mierzyć temperature,a jak sie nie uda to rzuce termometr w cholere
Iza, i tak trzymać
Cytat:

Tak przepisał mi jakiś globulki dopochwowe.
Powiedział też, że plamienie nie zagraża ciąży, bo to są upławy spowodowane tym stanem zapalnym. Także mam wolne do końca tygodnia, a jakby coś jednak mnie jeszcze martwiło to mam się do niego zgłosić na początku tyg.

Powiedział, że wszystko jest w porządku, określił wiek ciąży na początek 8 tygodnia. Ale bicia serduszka nie słyszałam coś mu się ze sprzętem porobiło i nie wiedział co i dopiero wezwał fachowca. Ale uspokoił, że wszystko jest ok....
I mam zagwostkę, bo nie dostałam karty ciąży, tylko wypisał jakąś taką kartę informacyjną i powiedział, że karta ciąży na następnej wizycie. A ta 6.03...., zdurniałam
Sophia, to w sumie nic dziwnego,że karty jeszcze nie wypisał... Ile lakarzy tyle podejść ale ogólnie to się z tym nie spieszą A serduszko napewno pięknie pika
Cytat:

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 05:31   #980
lady_malgo
Rozeznanie

Witam się z rana z herbatką
Wczoraj spać poszłam o 18 30 no i obudziłam się o 5 30 i już się czuję trochę lepiej. Zaraz weszłam na net a tam wyniki z pedagogiki ogólnej i normalnie szok. Modliłam się o zaliczenie a mam 5 !!! No nie wierzę. Jeszcze tylko wyniki z filozofii czego się najbardziej boję bo wiem że sporo mam źle.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 06:33   #981
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Isia dzięki kochana

Koocur to tylko ból ? Czy masz jakieś inne objawy, trudności z chodzeniem, wstawaniem ?

Mokka to nie jest śmieszne, bo to nasz rytuał, jeszcze przy tym wykonuje taki ruchy, że Tż ostatnio sie popłakał i usiadł na podłodze. Powiedział, że kiedyś mnie nagra i wrzuci na youtube. a wszystko wzięło się z pewnej niedzieli rano, ogólnie jakoś za disco polo nie przepadamy, ale ich słuchamy, bo nas śmieszą.

Lady Ty się zacznij zdrowo odżywiać, bo Ci się @zatrzyma i wtedy będziesz miała problem. Ja też należę do osób, które ze stresu nie jedzą, ale doprowadziło mnie to kilka lat temu do 42kg przy 170cm, i wizyt u psychologa.

A poza tym dzień dobry wszystkim z kawą.

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Wczoraj spać poszłam o 18 30 no i obudziłam się o 5 30 i już się czuję trochę lepiej. Zaraz weszłam na net a tam wyniki z pedagogiki ogólnej i normalnie szok. Modliłam się o zaliczenie a mam 5 !!! No nie wierzę. Jeszcze tylko wyniki z filozofii czego się najbardziej boję bo wiem że sporo mam źle.
Gratulacje. Będzie dobrze.

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2013-02-07 o 06:32
Stary 2013-02-07, 06:43   #982
margot_2012
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki!
Chyba nigdy Was nie nadrobię.... ostatnio jak wracam do domu, to nie mam siły odpalic komputera, padam i juz...

Ale chciałam się pochwalić, ze byłam na USG, jak to lekarz określił 'jest żywa ciąża', niunia ma 9 mm i bijące serduszko , z USG to 7 tydzien.
Sophia, czytałam, ze u Ciebie tez wszystko w porządku, gratuluje! Z badan tez mi wyszedł jakis stan zapalny, ale nic nie czuje, i nie wiem, co z tym zrobic, ten lekarz od USG minic nie poradził, musze czekac na wizyte u prowadzacego, a to dopiero za 2 tyg. Pszczoua, u Ciebie tez czytałam ze ok, tez gratuluję
Maru, przykro mi ze @ przyszła, byłam przekonana ze tym razem sie uda. Przytulam!

Trzymajcie się wszystkie ciepło, postaram się nadrobic.
Miłego dnia!!
margot_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 06:51   #983
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margot_2012 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Chyba nigdy Was nie nadrobię.... ostatnio jak wracam do domu, to nie mam siły odpalic komputera, padam i juz...

Ale chciałam się pochwalić, ze byłam na USG, jak to lekarz określił 'jest żywa ciąża', niunia ma 9 mm i bijące serduszko , z USG to 7 tydzien.
Sophia, czytałam, ze u Ciebie tez wszystko w porządku, gratuluje! Z badan tez mi wyszedł jakis stan zapalny, ale nic nie czuje, i nie wiem, co z tym zrobic, ten lekarz od USG minic nie poradził, musze czekac na wizyte u prowadzacego, a to dopiero za 2 tyg. Pszczoua, u Ciebie tez czytałam ze ok, tez gratuluję
Maru, przykro mi ze @ przyszła, byłam przekonana ze tym razem sie uda. Przytulam!

Miłego dnia!!
Miłego dnia, dobrze, że wszystko jest ok. Uważaj na siebie.

Stary 2013-02-07, 07:09   #984
magbes
Zadomowienie

Cytat:
trzymamy mocno!

Cytat:
Cześć Dziewczynki!

Miłego dnia!!
super juz masz poteznego dzidziolka
Sophia, nie zacytowalo mi Ciebie chyba .... ja mam podobnie, jestem w 8t a karta tez na nastepnej wizycie bedzie i to tez bedzie 12t. widocznie niektorzy tak robia. Wazne, ze wszystko w porzadku
Dzien dobry w ogole
Dostalismy w pracy po paczku takze pol juz zjadlam
Ciązowe dziewczynki... czy Wy bralyscie od gin zaswiadczenie o ciazy??? bo ja chyba zrobilam glupote ze nie wzielam,,,, musze nast razem wziac...
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 07:09   #985
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej moje

wpadam tylko na chwile, bo intensynwy tydzien mamy i nie mam czasu Wam poodpisywac jestem oczywiscie serduchem z Wami;* i nie zapominajcie o mnie

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 07:23   #986
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć
:
Cytat:
Na początku, żeby nie zapomnieć składam serdeczne życzenia Dorotkom, a mamy chyba tylko jedną? Jeśli to dziś Twoje imieninki, to sto lat i najlepszego.

Idę zaraz spać.
Jutro o 10 wizyta u gina. Żeby tylko szyjka nie była bardziej skrócona
A nie mówiłam, że wszystko przekręcam? No mówiłam, przecież!
Isia trza mnie było od razu zrugać jak burą sucz za taki przekręt
Wyryję sobie imię Twojej ELUNI na czole

Ja mam Dorota na drugie i też nie lubię tego imienia... Z taką Dorką co krowy pasie mi się kojarzy... Cos w stylu: Doooorka, bier no mućke na pastwisko wypasać!

Mamusiom gratuluję wizyt i trzymam kciuki za dzidziole (i szyjki )

Witam się i żegnam od razu, wracam za tydzień
buziaki dziewczyny, będę o was myśleć i tęsknić bardzo!
Muszę oderwać myśli od tego wszystkiego, bo po powrocie czeka mnie in vitro a to dla mnie duży krok i zarazem ostatnia deska ratunku...

sija
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 07:58   #987
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
i za filozofie trzymam kciuki

Cytat:
oby tak dalej

Cytat:

Doooorka, bier no mućke na pastwisko wypasać!

Cytat:

Witam się i żegnam od razu, wracam za tydzień
buziaki dziewczyny, będę o was myśleć i tęsknić bardzo!
Muszę oderwać myśli od tego wszystkiego, bo po powrocie czeka mnie in vitro a to dla mnie duży krok i zarazem ostatnia deska ratunku...

sija
Wszystkiego dobrego

No i ja sie witam...
Ja nie wiem co jest grane ale juz drugi raz w tym tygodniu snilo mi sie ze jestem w ciazy tylko tym razem nie widzialam brzuchola tylko test robilam z clearblue i wyszlo 2-3 tydzien ciazy WTF?
Jak czytalam widziec sie w ciazy oznacza nowy etap zycia... moze to ma cos wspolnego z tym rozwodem :/
A to pisza o Tescie: "test ciążowy we śnie kobiety, która podejrzewa ciążę: naturalne odzwierciedlenie przemyśleń, nadziei albo obaw. Taki sen jest neutralny i jest odwierciedleniem aktualnych myśli" ja nie chce myslec nawet podswiadomie o tym :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 08:01   #988
lady_malgo
Rozeznanie

Kwicia- udanego wypoczynku ! Odstresowuj się i trzymam kciuki za in vitro !

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:05   #989
asiula3335
Raczkowanie

do mnie niestety przyszla @ dzisiaj rano ;( ejdziewczyny czy castangus pomoze uregulowac cykle?
Stary 2013-02-07, 08:23   #990
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cześć dziewczyny wiem że dawno nie pisałam ale czytam was cały czas
Teraz teoretycznie mam 30 dc. od kilku dni męczę się z bólem pleców i jajników a może macicy już sama nie wiem boli mnie przy sikaniu i siadaniu najbardziej. Żadnych plamień, już w tym cyklu nie brałam dupka i boję się że teraz bez niego w ogóle nie dostanę okresu Ostatnie cykle z dupkiem były bardzo krótkie 25 dni no a teraz nie wiem

Od jutra zaczynam pracę i pewnie akurat dostanę na początek i okres, oby tylko przestało boleć

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości