|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
To akurat wiem
|
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie niestety też, raz zadziałał, a innym razem prawie wcale... ale spróbować warto.
|
|
#963 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Że.. za niedługo mam 2 tygodnie wolnego
Kuracja wstrząs będzie
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
gdyby to było takie łatwe ale teraz koniec, dziś jeszcze mi napisał coś odnośnie przedmiotu, odpisywalam: dobrze, spoko itpa teraz jestem cały czas niedostępna dla niego. cały czas zastanawiam się czy dobrze robię, że jednak go olewam - ale to chyba ma 2 pozytywne rozwiązania - albo zapomnę (mam nadzieję) albo go ruszy i zacznie zachowywać się jak facet a nie baba ja powiem, że wrociłam z siłki, zjadłam dziś trochę ciasta (trochę dużo ) ale miejmy nadzieję, że spaliłam. ![]() poza tym zaczyna mnie boleć brzuch i udo czyli pewnie jutro dostanę @ idę zaraz coś nałożyć na kłaczki i pójdę wcześnie spać wczoraj do 24 siedziałam na dworze i było tak cudownie cieplutko. muszę kogoś poznać tutaj z mojego osiedla żeby mieć z kim wychodzić na sapcery lub rower
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale możesz kupić też ten fioletowy Johnson Baby, podobno w marketach normalnie jest do kupienia
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety olanie tego faceta to chyba najbardziej rozsądne wyjście z tej sytuacji... Skoro on ma się tak zachowywać... Zacznij biegać, może kogoś wypatrzysz jak Izzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Oglądam właśnie Top Model i powiem Wam, że coraz bardziej ten program mnie drażni. Mam dość tego uzewnętrzniania się, tych idiotycznych zadań i generalnie uważam że to lipne. Mam wrażenie, że tu modelka jest na drugim planie a na pierwszy plan producenci próbują wysunąć jakieś pokrzywdzone przez życie cierpiętnice. Wkurzają mnie te ich życiowe historie, trudne przejścia, pełno tego na każdym kroku- w zadaniach, w sesji zdjęciowej. No przeginają już z tymi wynurzeniami.
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() http://henri-and-her-hair.blogspot.c...-koncowek.html
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie ten program to lansowanie prowadzących. kiedyś nawet lubiłam Dżoanę, teraz mnie drażni. nie wspominając już o Dyziu i Hyziu czy jak im tam.
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
A wcześniej nie było takiego wnikania w problemy uczestniczek
?
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam już do spania
rano wyjeżdżam i zawitam do was dopiero w niedzielę wieczorem papa
|
#972 |
|
Konto usunięte
|
oj laski, ja mam lenia...
![]() byłam dziś u lekarza mam skierowanie do ortopedy
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Lexie, udanego wyjazdu
Respiro, coś poważnego? |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wpadłam ponadrabiać |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Ani razu go później nie spotkałam
![]() Wydaje mi się, ze było, ale przy pierwszej edycji mnie to tak nie denerwowało. W ogóle ja bym nie mogła mówić o swoich problemach osobistych przed kamerami, żeby to cała Polska widziała Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-18 o 07:53 |
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
HeJkA
![]() Ale fajnie już w piątek będę miała wypisane wszystkie oceny i koniec roku za tydzień w piątek Trzymajcie kciuki zaliczam dzisiaj niemiecki ![]() A za tydzień gruba biba się szykuje na 20 osób świętowanie zakończenia roku Wystrojona do szkoły ,zrobię ciasto naleśnikowe i uciekam do szkoły ![]() A co u Was?? |
|
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja melduje,że wczoraj wieczorem był Banish + 8 min abs na brzuch z panem w gatkach i miałam pyszną kolację 2 kanapki na chlebie graham z szyneczką pomidorkiem rzodkiewką i szczypiorkiem mmmmmma dziś robie sobie lenia i nie idę na uczelnię
|
|
#979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że przynajmniej możesz przekopiować notatki ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- u mnie też dzisiaj z TZ rozpoczynamy sezon rowerowy ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- a biegałaś o tej samej porze?
|
||
|
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też piękne słońce
![]() Vinnga wiem co czujesz ,bo u mnie zaczyna się psuć ładowarka do netbooka i kosztuje 150 zł
|
|
|
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj spokój, ja też bym tak nie potrafiła Zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że ludzie nie potrafią porozmawiać między sobą szczerze, a potrafią wyżalić się całej Polsce W zasadzie zdarza się to w prawie każdym programie! Czy to program o śpiewie czy tańcu czy Tap Madl, to zawsze znajdzie się jakiś materiał o życiu osobistym uczestników. Ja np. nie rozumiem dlaczego w programie, w którym ocenia się taniec, słuchamy o tym, że ojciec w kogoś nie wierzy, zostawił rodzinę 10 lat temu i teraz syn chce mu udowodnić co potrafi Powinniśmy oceniać taniec, a nie patrzeć na to przez perspektywę czyichś trudnych przejść życiowych. Nie wiem, może to jest specjalnie robione, tak by zwiększyć oglądalność albo żeby ludzie później wysyłali SMSy, bo sobie pomyślą "biedny misio, tak mu trudno w życiu, to mu chociaż pomożemy wygrać" ? Oczywiście jest mi przykro z powodu tych ludzi, ale dla mnie program rozrywkowy powinien służyć czemuś innemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-04-18 o 09:34 |
|||
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje i tobie też ![]() Dostałam @ brzuch boli a w domu zero tabletek przeciwbólowych
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dzięki temu, że mój TŻ jest przywiązany do swojego starego laptopa, to mogę korzystać z jego nowego
Póki co musi mi wystarczyć, ale chyba sobie swoje konto tymczasowe u niego utworzę, bo denerwuje mnie jego chaotyczny pulpit Poza tym muszę zainstalować u niego Worda i Excela, bo bez tego ani rusz, a on ma tylko jakiś pakiet Open Office, który tylko przypomina wyglądem Worda Najważniejsze, że udało mi się przegrać z mojego netbooka wszystkie notatki, bo byłabym wściekła, gdyby mi przepadły!
|
|
|
|
#985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja jednak ide na zajęcia,bo zapomniałam, że mam kartkówkę a potem najprawdopodobniej wybieramy się na rowery z TŻ
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę rowerów!
![]() Zastanawiam się nad założeniem jakiegoś motywacyjnego bloga Może by mi to dało jeszcze większego kopa do robienia co trzeba
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękna pogoda
Ja już po zajęciach, czekam na kominiarza ![]() Pisałam kolokwium, poszłam na luzie, bo zrobiłam 2 razy wszystkie zadania, które robiliśmy na zajęciach i zadania ze zbioru bez większych problemów, takie doje*ała, że nie wiedziałam jak się nazywam Też marzą mi się rowery, ale chyba pojeżdżę dopiero na weekendzie majowym |
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Załóż bloga będziemy czytać
|
|
#989 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u niej też laptop chodził jak traktor![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TAK TAK TAK !!! |
|||
|
|
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czeeeść ! ale dzisiaj pięknie było !
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

!

ale teraz koniec, dziś jeszcze mi napisał coś odnośnie przedmiotu, odpisywalam: dobrze, spoko itp
wczoraj do 24 siedziałam na dworze i było tak cudownie cieplutko. 

?

Powinniśmy oceniać taniec, a nie patrzeć na to przez perspektywę czyichś trudnych przejść życiowych. Nie wiem, może to jest specjalnie robione, tak by zwiększyć oglądalność
? Oczywiście jest mi przykro z powodu tych ludzi, ale dla mnie program rozrywkowy powinien służyć czemuś innemu