|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dziewczyny ja moge jej normalnie zwracac uwage czy klepnac w tylek, tylko ze przez ten krzyk i tak nic by nie uslyszala
pozniej jej mowilam ze nie wolno i przepraszala a i tak robila swoje, tylko pozniej ja zaprowadzalam do pokoju obok niech tam sie drze ![]() Najgorsze bylo to przytulenie jej bo to takie sprzeczne z moimi emocjami wtedy. Widze ze Izka juz przekazala
|
|
|
|
#962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najważniejsze,że z Nimi wszystko ok. Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
kocur
|
|
#965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale dom
![]() ![]() Cytat:
w końcu się uda, musi pochwal się autem za to i zaglądaj do nas częsciej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kocurku, trzymaj się Mała Chcemy tu Marcelka, ale niech poczeka jeszcze Witam, jak zwykle po nocy ![]() wczoraj zdechł mój piesek, był z nami 12 lat ![]() ![]() Poza tym jutro w pracy będę sama ze stażystkami... Aha, i chciałam podziękować tej, która mi poleciła mycie okien wodą z proszkiem
|
|
#966 | ||
|
Zadomowienie
|
Marcelku, proszę być grzecznym chłopcem i słuchać wizażowych cioć. Posiedź jeszcze sobie w brzuszku, rośnij zdrowy, nabieraj masy i hoduj piękne włoski.
Cytat:
Gratuluję, że potem wyprowadziłaś ją do innego pokoju, żeby tam wrzeszczała. Super pomysł i chyba szybko się jej znudziło, bo nie miała widowni? Cytat:
Bazile - a np nasza Szejda, kejthx rzadko zagląda i nawet Maru się pokazała. Skierka...Lilith...
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-05-08 o 22:50 |
||
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
no zdecydowanie po stokroc konsekwencja. gdyby dziecko od poczatku wiedzialo co to oznacza, to nie byloby takich sytuacji i ani matka by sie nie denerwowala, a i dziecko byloby szczesliwsze...
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem załamana
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, które rodziły:
Ile przed porodem zaczął was pobolewać @ brzuch?? Mnie dziś cały dzień muli, ale skurczu nie było żadnego. Wiem, że macica się musi przygotować??? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Kocurku trzymam kciuki za Marcelka zeby jeszcze grzecznie w brzuszku siedzial. Mam nadzieje ze sytuacja nadal opanowana...
Kwitka gratuluje zakupu autka i mam nadzieje ze kolejny transfer bedzie jednak udany. Lunka u mnie jest to samo z bratankiem. Tylko moze nie jest dokuczliwy ale wszystko wymusza placzem. Jesli cos mu sie zabroni siada na podloge i placze tak dlugo az dopnie swego. Niestety rodzice go tego nauczyli... Dziewczyny, ja tez wczoraj sie przestraszylam. Najpierw z rana obudzily mnie ze 3 skurcze bezbolesne, caly brzuch byl twardy i taki szpiczasty (czy to te slawne skurcze Braxtona-Hicksa?) pozniej w ciagu dnia sytuacja kilkakrotnie sie powtorzyla i wieczorem znow seria. Wzielam nospe magnez i polozylam sie spac. Magbes pisala cos ze ma liczyc skurcze i jesli bedzie ich mniej niz 10 dziennie to jest ok. Ja ich mialam wczoraj na pewno wiecej i mnie to bardzo martwi. Tym bardziej ze w pon bylam u lekarza i wszystko bylo w porzadku. Czy taka sytuacja jest normalna? I czy moze to byc spowodowane powiekszajaca sie macica? Czuje tez klujacy bol w okolicy wiezadel i bol plecow co jakis czas... |
|
|
|
#971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chrzestny Kamilka przywiózł kropelki na kolke które się nam skończyły więc jesteśmy uratowani I straciłam dziewictwo ![]() Mam nadzieje że Kocurek z Marcelkiem dobrze się czują, Marcelek pewnie fika w brzuchu, a Kocurek fika z nerwów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocur mam nadzieje ze synek poczeka spokojnir do odpowiedniego terminu Prosze o kciuki dzis o 17 mam genetyczne i boje sie jakos
|
|
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-05-09 o 10:38 |
||
|
|
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaciśnięte!Mamuśki w którym tyg poczułyście tak konkretniej ruchy maleństwa?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry,,
alez przetraszylam sie info o kocurku,,,dobrze ze sytuacja opanowana. kwitka bardzo bardzo zycze Ci Twoich fasolek i beda, zobaczysz, trzeba wierzycpszczoua - a jak dzisiaj? skorcze sie pojawily? tak, ja mialam liczyc i jak do 10 na dobe to norma (nawet ostatnio w szkole rozenia o to pytalam),, mi ciezko je liczyc dokladnie bo musialabym lezec plackiem i ciage brzuch sprawdzac bo bywa ze nawet ich nie czuje i przypadkiem jak dotkne brzucha to widze ze akurat stwardnial. najwiecej naliczylam chyba 9... ale tez pewnosci nie mam ze nie bylo ich wiecej... i tak jak pisalam staram sie jednak czyms zająć bo jak nie mysle o nich to sie nie pojawiaja tak... jednak sa codziennie Jutro mamy usg polowkowe w szczecinie (błagam o kciuki!!!!!) i dopytam jeszcze tego lekarza o te skorcze (bo to u innego niz mi prowadzi ciaze) Da przypomnienia biore nospe 3x1, magnez 3x2 i luteine dopochwowo 2x2. najbardziej martwi mnie ze spowodowaly te twardnienia lekkie rozpulchnienie szyjki. naszczescie nie skrocila sie. gin powiedziala, ze generanie jest ok. 20 maja mam kolejna wizyte.to chyba tyle... codziennie Was podczytuje ale jakos nie mam co pisac..siedze na zwolnieniu i jakas leniwa na pisanie sie zrobilam
Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-05-09 o 12:19 |
|
|
|
#976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Te twardnienia to masakra, osiwieć można od liczenia ![]() Do puki nie bolą to raczej ok, ja miałam od 18tc i też bralam magnez, luteine i nospe. Jedyne co Ci moge poradzić to zmień sobie magnez na asmag-jest lepszy dla kobiet w ciąży ![]() Ja później brałam 4x3 tabletki |
|||
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj całe szczęście jest lepiej. Skurczów brak, no chyba że "przeoczyłam", ale wczoraj wieczorem to była masakra, co chwilkę brzuch twardniał i się wystraszyłam. Wzięłam nospę i magnez i poszłam spać. Obudziłam się i brzuch już ładny mięciutki no i mały fikał i robił jakieś przedziwne akrobacje bo co chwilkę gdzie indziej go czułam No i kciuki za połówkowe, ja mam 22 maja i będzie to już 22t3d ale lekarz doradził tak się umówić, więc nie protestowałam
|
|
|
|
|
#978 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje twardnienia pojawiy sie chyba w drugi dzien swiat wiekanocnych... to byl 17tc. a tez mialas codziennie te twardnienia??Cytat:
ale wazn, ze poki co jest od ![]() no tak,,juz połówkowe.... to bedzie ostatni dzien 22 tc...sama nie wiem kiedy to zlecialo dzwonilam teraz upewnic sie co do godziny badania i mam mala zagwostke,,czy robic samo usg polowkowe czy z echo serca... ale chyba dla spokoju ducha zrobimy z echo serca i w tej cenie bedzie takze mozliwosc podejrzenia dzidziolka w 3d/4d no i mam ogromna nadzieje, ze dzidzi bedzie wspolpracowac i pokaze co ma miedzy nozkami bo my dalej nie wiemy.....
|
||
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Luna dzięki za odpowiedź
kocurku jak tam?? Lilith za genetycznemagbes za połówkowe.pszczoua wizytujemy razem Dzastin ja w 17 tyg a potem to szybko już pod ręką Dziewczyny ogłuchłam na jedno ucho...od wczoraj. Podejrzewam, że woskowina zatkała mi otwór i nie słyszę nic... Pojechałam do głównej przychodni w szpitalu, bo u nas laryngologa dziś nie ma, to potraktowali mnie jak śmiecia... Jest mi cholernie przykro...
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam dwie krechy
![]() wyszły rano, teraz jeszcze powtórzyłam test siuśkowy - od razu krecha ciemniejsza od testowej no i byłam na becie, wyniki jutro
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje,,,beta na pewno potwierdzi ![]() nuna a nie przewialo Cie nigdzie? a w tym szpitalu nic nie poradzili na to? co za...szkoda słow dzastin - ja w 18 tc poczulam pierwsze pukania
Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-05-09 o 13:28 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
To ja teraz casem czuję łaskotki, jakby mnie ktoś piórkiem smyrał, a wczoraj takie pukienie lekkie.
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulac je
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie zwróciłas uwagi ?
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Magbes- 3mam kciuki za jutrzejszą wizytę!!! ![]() Masz jakieś przeczucia co do płci?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

pozniej jej mowilam ze nie wolno i przepraszala a i tak robila swoje, tylko pozniej ja zaprowadzalam do pokoju obok niech tam sie drze 

w końcu się uda, musi 

Chcemy tu Marcelka, ale niech poczeka jeszcze