![]() |
#961 | |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Zarżniecie ten związek bez tego. To już jest potwornie toksyczny układ i bardziej uzależnienie niż miłość, niestety mam wrażenie że bez profesjonalisty się nie da. To już jest chyba taki etap, że nawet jeśli się rozstaniecie bo uczucie wygasło, to oboje będziecie mieli problem z nowymi układami damsko-męskimi, bo oboje macie zakodowany bardzo zły model związku, innego nie znacie. A związek w którym jest przemoc, wyzwiska, brak szacunku, brak zrozumienia, brak szacunku do samego siebie, to jest patologia. I nie ma znaczenia że to się dzieje raz na jakiś czas.
![]() |
#962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że jeśli coś kiedyś było ciągle, a teraz się zdarza raz na kilka miesięcy - to jest to postęp w moim zachowaniu i widać, że się staram? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Jak mamy związek kobiety z damskim bokserem, który przestał ją bić codziennie, a teraz ją tłucze raz w miesiącu, to co, mamy postęp?
![]() |
#964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem tak - ostatni raz uderzyłam go chyba z rok temu, w poniedziałek co się pokłóciliśmy to podniosłam rękę, ale się powstrzymałam. Jak się zdenerwuję to powiem mu, że jest głupi, albo go pytam czy zidiociał do reszty.. Zdałam sobie sprawę, że nie chciałabym być na jego miejscu, nie chciałabym żyć z takim człowiekiem jak ja... ale co mam zrobić, jak nie chcę, żeby odchodził, nie chcę bez niego żyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
po drugiej stronie szafy
|
Doskonale wiesz co masz robić. No niestety, jak się nie ogarniesz, to uj z tego. On prędzej czy później odejdzie. Nie dziś, to za rok.
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To, że prędzej czy później odejdzie, jak się nie ogarnę, to już mi sam powiedział.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Też tak czuję.Ale mój mnie już nie chce. ![]() Będę miała urodziny niedługo.pewnie zadzwoni. I znów dylemat,czy odebrać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak zadzwoni - to odbierz, podziękuj za życzenia, pogadaj z nim jeśli będzie chciał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie, skoro on taki był beznadziejny, że każdy idiota na imprezie by był lepszy, to troche miał racje ![]() Ja właśnie też myślę, że nie powinnam... Daje mi to takie fajne uczucie bezpieczeństwa, dopóki się coś nie sypnie... I ja też zaczynam widzieć trochę winy eksa, nie tylko swojej [bo jak mieliśmy sie nie kłócić, kiedy był chorobliwie zazdrosny nawet o koleżanki? jak mialam z nim nie zrywać, gdy kazał mi "spierdalać" i uważał to za nic złego?]. Strasznie dużo winy jest we mnie, wiem to... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41438932]Ja właśnie wybaczałam... Zamykanie mnie w klatce, dzikie awantury o głupiego like na facebooku, o to że jego kolega mnie częstował papierosem, w końcu nawet "zdradę", wybaczyłabym pewnie to jak mnie traktował przez te ostatnie dni, jakby się teraz odezwał. Żałosne ![]() Żałosne? Nie, ale bardzo smutne. Bardzo źle, jeśli ma się tak spaczoną wizję związku, miłości i się uważa, że to najlepsze co może nas spotkać.
![]() |
#971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Rozeznanie
|
a ja dziś uprawiam balkoning pod parasolem i z lodami orzechowymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Nie wiem dlaczego mnie zostawił,mieliśmy gorszy okres,ale wydawało się,że już wyszliśmy na prostą.Słyszałam sto tysięcy różnych wersji powodu rozstania,więc ciężko mi coś powiedzieć. Potem twierdził uporczywie,że zostawił mnie,mimo,że mnie dalej kochał- ale do powrotu jakos nie spieszył-uznał,że to się nie uda.. Mielismy kontakt przez jakieś 3miesiące po rozstaniu, pisał do mnie czesciej,niż jak byliśmy razem, aż powiedziałam dosyć, bo nie miałam na to siły.Dzwonił do mnie w święta,tylko ten jeden raz,pytał czy może się już do mnie odzywać,ale mu nie dałam tej szansy.Od rozstania chyba 8-9 miesięcy już będzie. Przestałam liczyć.
<3
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-06-22 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
szkkoda ze Was nie ma w Białymstoku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
po drugiej stronie szafy
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41440822]Dlatego dbam, kocham, dogadzam jak tylko mogę i właśnie wybaczam i daję drugą szansę. [/QUOTE]
Druga szansa jest ok, gorzej jak się z dawania kolejnej szansy robi recydywa.
![]() |
#976 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A ja was na truskawki i tort ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
dzis dzień przyjemnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
po drugiej stronie szafy
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41442023]Dokładnie
![]() ![]() [/QUOTE] Wiesz, ja zawsze mówiłam, że nigdy chłopa z nadwagą i że bez swetra na klacie to cipa nie facet ![]() ![]()
#979 | |
Zakorzenienie
|
^^ Ja zauważyłam, że wszystko co kiedykolwiek mówiłam z pełnym przekonaniem obróciło się przeciw mnie
![]() Cytat:
![]() [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41442023]A ja was na truskawki i tort ![]() Dawaj adres, lecę ![]() Za kilka godzin mam imprezę u przyjaciółki, zamierzam się dobrze bawić ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Mam wrażenie, że siedzi taki mały wredny skubaniec gdzieś za winklem, słucha, zaciera rączki (emotka <cwaniak> z gadu) i mruczy "takaś pewna? To ja ci udowodnię coś zgoła innego" ![]()
![]() |
#981 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a wiecie, czytalam osttanio ze udzielanie sie na takich watkach po rozstaniu nie jest dobre, bo to plawienie sie w nieszczesciu [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41433482] Mi z jednej strony jest fajnie... Bo mogę leżeć sobie z nieogolonymi nogami. Mogę spać do południa itd... Ale potem jest tęsknota, gdy nie mam komu opowiedzieć o moim dniu, czy pochwalić się czym zrobiłam... A najgorsze jest to, jak tęsknie za jego ramionami i tym zapachem -,-[/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
Naomi chcialabym to zmienic. Ale nigdy nie bylam specjalnie towarzyska osoba, nie umialam zabiegac o przyjaznie, po kilka razy sie sparzylam, kiedy zabiegalam i zostalam kopnieta w tylek...no i latwo powiedziec, poznaj nowych ludzi. ale gdzie? jak? kiedy sie jest osoba trudno zawierajaca znajomosci? mam tylko jedna przyjaciolke, ale ona ma swoje zycie... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Długie udzielanie się tutaj, czytanie nowych historii, to wracanie wciąż do historii swojego rozstania, to stanie w miejscu.
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, znowu kryzys, albo ja jestem tak słaba psychnicznie, albo nie wiem....
Zostawił mnie jakiś miesiąc i tydzień temu, od tego czasu nie kontaktował się wcale! Gdybym potrafiła obiektywnie o tym pomyśleć, to dotarłoby do mnie, że ma mnie gdzieś i układa sobie, życie dalej. Ale nie! Ja żyję jakąs głupią nadzieją ;( I na dodatek dręczy mnie myśl, żeby do niego napisać.....cokolwiek.... starsznie pragne kontaktu z nim, tak bardzo tęsknie... wybijcie mi ten pomysł z głowy, bo zrobię głupotę..... |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ale po co chcesz pisać do gościa, który ma Cię gdzieś?
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
Ja wiem dziewczyny, że to nie ma sensu...ale gdzieś tam jest jakaś głupia nadzieja, ze jeśli ja wykonam jakiś ruch to coś się zmieni........
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
wiadomo ze sie chce napisac, ze korci, ze wierzysz ze sie cos zmieni, ale sie nic nie zmieni.on ma Cie gdzies wiec rob to samo, nie ponizaj sie , nie jestes podnozkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
po drugiej stronie szafy
|
To teraz puść wodze fantazji i wyobraź sobie swoją reakcję na jego brak odzewu/olewczą reakcję. Jeśli jesteś w stanie to przełknąć bez większego problemu, to pisz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.