Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 18:39   #961
zyciowo
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Tak z ciekawości spytałam się ex czy żałuje. Tak w celach informacyjnych po postach Drakan, i faktycznie powiedział, że "nie mam czasu żeby się nad tym nawet zastanawiać. A skoro się nie zastanawiam, to czemu mam żałować" Zrobię jeszcze rekonesans na innych byłych

Cóż mimo wszystko rozmowy sprawiają mi wielką przyjemność, a nie katowanie się. Chyba się poprostu pogodziłam już z sytuacją.
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 18:51   #962
201607040946
Konto usunięte

Wczoraj (na zywo) P. powiedzial, ze... mnie kocha
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 19:12   #963
zyciowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Wczoraj (na zywo) P. powiedzial, ze... mnie kocha
uwierzyłaś??
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 19:16   #964
Olvnia
Zadomowienie

mój też uparcie twierdzi,że mnie kocha to całkiem zabawne.
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 19:26   #965
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zyciowo Pokaż wiadomość
uwierzyłaś??
Nie tzn. moze mowic, co chce (nie czulam nic, gdy to mowil), ale jego czyny mowia za siebie. No ale ja tez mu to powiedzialam, bylo latwo, nie wiem, czemu, moze dlatego, ze nie mam nic do stracenia

Ciekawe, czym jeszcze mnie zadziwi.
Stary 2013-08-30, 19:33   #966
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez JulianeLove Pokaż wiadomość
Chyba zgubiłam gdzieś po drodze wszystkie swoje zmysły... Napisałam do niego, że go uwielbiam, że mi na nim zależy, że może nie jestem idealna ale chciałabym mu dać swoje serce aby nigdy nie czuł się samotny i że................... chce z nim być. Odpisał "Dziękuję Ci za te wszystkie miłe słowa skarbie i dziękuję ze chcesz sie postarac dla mnie, ale ja musze sobie to wszystko przemyśleć a to nie jest takie proste. Daj mi trochę czasu." Odpisałam, że daję mu ten czas ale żeby o tym wszystkim pamiętal, a co postanowi to będzie jego decyzja. No i napisałam mu o tym weselu, że ktos mnie zaprosił i chyba pójdę... a on "Pomysle o tym wszystkim. No Twoja sprawa z weselem."

czasami mam wrażenie że jestem po prostu za dobra dla nich, że się nie obrażam, mają wszystko czego chcą a czasem powinnam być oziębłą su*ą... Ale Malla masz rację, skoro chce czasu to dobra, dam mu go, ale za nim powie mi co postanowił to trochę się postawię i napiszę mu o tym dlaczego jest mi źle i że chce być szczęśliwa a nie być z kimś kto żyje w cieniu byłej, która czyha na każde potknięcie.
Niezły jest. Spławił Cię w taki uroczy sposób.

Niepotrzebnie pisałaś o weselu. Zabrzmiało, jakbyś chciała wywołać w nim zazdrość - podkładanie powodu do zazdrości działa odwrotnie. Ukłułoby go, gdyby się dowiedział po fakcie ze zdjęć, na których kwitnąco wyglądasz

Elaborat o Twoich uczuciach po 2 miesiącach znajomości jest trochę patetyczny. Napisz i schowaj do szuflady, nie wysyłaj mu. Zresztą co to za rozmowy przez klawiaturę? Jak jest się daleko, wypada odżałować parę złotych na telefon, by porozmawiać o relacji, a nie rzucać pannę przez facebooka...
Stary 2013-08-30, 19:44   #967
201607040946
Konto usunięte

Ja wczoraj bylam w szoku, jakim jest egoista :/ powiedzialam mu, ze skoro on sypia z ta druga, to ja mam tez chetnych kolegow, oooooo to wczoraj po imprezie byl taaak zestresowany, zaczal mowic o tym, ze czemu mu gadam o uczuciach, skoro bzykam sie z innymi, byl zly, wkurzony, widzialam, ze zazdrosci (spotkalam 'tego' kolege na imprezie), a gdy probowalam mu powiedziec, ze przeciez robi to samo, wkurzyl sie jeszcze bardziej i powiedzial, ze 'to, ze ona przyjezdza do niego, nie oznacza, ze uprawiaja seks'. Taaass no ale przynajmniej go zabolalo
Z tym ze gdy sie upilam, to mu powiedzialam, ze z tymi dwoma byl tylko seks, a emocjonalnie jesten zwiazana tylko z nim pewnie sie ucieszyl, ale nie moglam tego ukryc, bo gdy bylam juz u niego, lezelismy wtuleni w siebie, byl (ooooch, jak wie, jak nalezy sie zachowywac, gdy chve mnie zatrzymac) tak czuly i slodki, ze lzy naplywaly mi do oczu nie bolalo, nie, nie, ale czasem tak mam, ze sie rozczulam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 20:34   #968
Seph
Zadomowienie

Z tego co widze dziewczyny to kontakt z eks jest totalnie niepotrzebny a nawet jest zalecane zeby urwać go jak najszybciej. To co czytam tutaj i na swoim przykladzie i w ogole na przykladzie znajomych to mało kto potrafi zachowywać się na poziomie po zerwaniu wobec swojej dawnej połówki... Skoro już nie jest się razem to musiał być konkretny powód. Skoro facet nie dąży do powrotu to nic z tego nie będzie. Ja w tym momencie żałuję, że nie wziełam sobie do serca rad niektórych dziewczyn m.i.n z tego wątku i szczególnie od Malla'y bo realnie patrzy na sprawe i nie owija w bawełne a my kobietki lubimy sobie coś ładnie tłumaczyć...
Tak sobie wpadłam tutaj po poł roku i tyle mogę dodać od siebie po przemyśleniu wielu spraw..
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 20:50   #969
Darli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Betii_ Pokaż wiadomość
Eh szkoda ale zawsze jak coś to możemy razem wypić piwko i ponarzekać na facetów na forum

Lublin !!
Darli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 21:13   #970
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darli Pokaż wiadomość
Lublin !!
Betii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:05   #971
Weronka9292
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seph Pokaż wiadomość
Z tego co widze dziewczyny to kontakt z eks jest totalnie niepotrzebny a nawet jest zalecane zeby urwać go jak najszybciej. To co czytam tutaj i na swoim przykladzie i w ogole na przykladzie znajomych to mało kto potrafi zachowywać się na poziomie po zerwaniu wobec swojej dawnej połówki... Skoro już nie jest się razem to musiał być konkretny powód. Skoro facet nie dąży do powrotu to nic z tego nie będzie. Ja w tym momencie żałuję, że nie wziełam sobie do serca rad niektórych dziewczyn m.i.n z tego wątku i szczególnie od Malla'y bo realnie patrzy na sprawe i nie owija w bawełne a my kobietki lubimy sobie coś ładnie tłumaczyć...
Tak sobie wpadłam tutaj po poł roku i tyle mogę dodać od siebie po przemyśleniu wielu spraw..
Wiesz, masz rację. Mnie złapały dziś wyrzuty sumienia że urwałam z nim kontakt, mimo że bylismy kiedyś jak najlepsi przyjaciele... Ale pomyślałam sobie: kobieto, przecież to on Cie rzucił! I to przez gg! Czy tak postępują przyjaciele? Chyba nie

My, kobiety czasami jesteśmy zdecydowanie za miękkie. W takich sytuacjach cieszę się z tego, że duma mi nie pozwala poczynić jakiegokolwiek kroku w jego stronę
Weronka9292 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 22:08   #972
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
mój też uparcie twierdzi,że mnie kocha to całkiem zabawne.
hhaha mój mi powiedział,że nie
ale musiałam to od niego wyciągać,bo przecież taki stanowczy,ale już trudnych słów wypowiedzieć nie potrafią.

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:40   #973
Drakan
Zadomowienie

Przyznaję, że odnośnie kwestii powrotów, to głupieję odrobinę z interpretacją. Były oczywiście jak i ja kontaktu nie inicjuje, stwierdził też wyraźnie, że 'na razie ma dosyć związków', co jednoznacznie by wskazywało na to, że nie wróci. Z drugiej strony fakt, że go znam oraz niektóre jego słowa i gesty, każą mi w to wątpić. M. in. zazdrość o innych mężczyzn, chyba że bawi się w psa ogrodnika. Serio rzecz cała wygląda czasami jakby chciał tego powrotu, ale absolutnie nie teraz i też nie wkrótce. Denerwuje mnie to i wcale nie ułatwia startu z czystą kartą.

Edytowane przez Drakan
Czas edycji: 2013-08-30 o 22:42
Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:41   #974
Seph
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronka9292 Pokaż wiadomość
Wiesz, masz rację. Mnie złapały dziś wyrzuty sumienia że urwałam z nim kontakt, mimo że bylismy kiedyś jak najlepsi przyjaciele... Ale pomyślałam sobie: kobieto, przecież to on Cie rzucił! I to przez gg! Czy tak postępują przyjaciele? Chyba nie

My, kobiety czasami jesteśmy zdecydowanie za miękkie. W takich sytuacjach cieszę się z tego, że duma mi nie pozwala poczynić jakiegokolwiek kroku w jego stronę
Fakty są dowodem na to czy komuś zależy czy nie. Przez gg sie nie zalatwia takich spraw bo to brak szacunku według mnie. Po co Ci toksyczna relacja. Pewnie by coś gadal zeby podreperowac swoje ego. Wiec postąpiłaś rozsądnie

Oj kobietki to potrafią sobie dopowiadać wiele rzeczy zamiast trzeźwo spojrzeć na sprawę..
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 22:48   #975
Olvnia
Zadomowienie

Dziewczyny jak się nie popłaczę do niedzieli,to miną dwa,calutkie,pełne tygodnie bez ani jednej łzy z powodu ex

Zazdroszczę mu jednej rzeczy. On od miesięcy budował sobie w Wawie oddzielny świat,beze mnie,z ludźmi,których nie znam,w miejscach,w których nigdy nie był ze mną i przez to będzie mu tak łatwo zapomnieć. Ja zostałam w tym "naszym" świecie,muszę spać w łóżku,w którym razem leżeliśmy ,mieszkać w domu,w którym spędzał połowę tygodnia w tym roku,widzieć te wszystkie miejsca,nie uniknę tego w żaden sposób. Wiem,że muszę się z tym zmierzyć,ale w tej kwestii chciałabym się z nim zamienić.

Nigdy już nie pozwolę nikomu tak wejść w moje życie,mam nauczkę.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
hhaha mój mi powiedział,że nie
ale musiałam to od niego wyciągać,bo przecież taki stanowczy,ale już trudnych słów wypowiedzieć nie potrafią.
Z mojego cokolwiek wyciągnąć było trudno,miał wielki problem z rozmową o uczuciach i ogólnie z komunikacją,a ja nie mam szklanej kuli i nie jestem w stanie się ciągle domyślać,więc to był jeden z głównych problemów.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 23:20   #976
Amiszonowa
made in Wonderland

Odp: Rozstanie z facetem XXVIII

A ja popilam dziś z przyjaciolmi i totalnie mi zwisa czy znowu będziemy razem czy nie. Chociaż do mnie dzwonił dziś 3 razy i pytał co u mnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jest taka miłość która nie umiera
choć zakochani uciekną od siebie
porzucona jak pies samotna
wierna nawet niewiernym na spacerze w niebie
Amiszonowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:49   #977
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darli Pokaż wiadomość
Lublin !!
ja od października też Lublin, więc jeśli przygarniecie mnie by się napić piwka to wpadam bez zastanowienia!
JulianeLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 23:51   #978
Olvnia
Zadomowienie

ja też Lublin
Stary 2013-08-31, 09:25   #979
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
ja też Lublin
o

Dzień dobry dziewczyny! Mnie to totalny dół złapał, płakałam pół nocy sama nie wiem czego. Zdałam sobie tylko sprawę, że muszę to zakończyć, jak najszybciej ale tak łagodnie i zapewnić go, mimo że będziemy studiować na jednym kierunku to nie będziemy wrogami tylko przeciwnie, najnormalniejszymi kumplami. Tylko kompletnie nie wiem jak mam mu to powiedzieć chociaż czuję się zabawką...
JulianeLove jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 12:48   #980
mychamycha
Zakorzenienie

Hej
Ja sie dzisiaj wyprowadzam od eksa Już jestem spakowana, wieczorem wyjeżdzam. Wczoraj pożegnałam się z jego szwagierką i bratem. Szwagierka powiedziała mi, ze mam żyć swoim życiem, bo jestem młoda i nim się nie przejmować. Dla niej zachowanie eksa, który tak szybko znalazł sobie nową jest niedopuszczalne i szczeniackie. Jego brat, też tego nie pochwala.

Eks wyszedł z domu, wie, że wieczorem wyjeżdżam. Ciekawe, czy wróci na czas, czy jednak ma gdzieś pożegnanie. Chciałam mu tylko "cześć" powiedzieć, ale zobaczymy, czy mu na tym w ogóle zależy. On wielce oburzony, bo ja go skrzywdziłam haha
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 13:52   #981
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Hej
Ja sie dzisiaj wyprowadzam od eksa Już jestem spakowana, wieczorem wyjeżdzam. Wczoraj pożegnałam się z jego szwagierką i bratem. Szwagierka powiedziała mi, ze mam żyć swoim życiem, bo jestem młoda i nim się nie przejmować. Dla niej zachowanie eksa, który tak szybko znalazł sobie nową jest niedopuszczalne i szczeniackie. Jego brat, też tego nie pochwala.

Eks wyszedł z domu, wie, że wieczorem wyjeżdżam. Ciekawe, czy wróci na czas, czy jednak ma gdzieś pożegnanie. Chciałam mu tylko "cześć" powiedzieć, ale zobaczymy, czy mu na tym w ogóle zależy. On wielce oburzony, bo ja go skrzywdziłam haha
no to..powodzenia na nowej drodze życia

Stary 2013-08-31, 13:59   #982
201607040946
Konto usunięte

Cisza:b rzydal:
Stary 2013-08-31, 14:33   #983
klaudia179654
Raczkowanie

U mnie dzisiaj jest masakra....dół totalny obiecałam sobie,że nie będę płakać ale dzisiaj niestety nie daję rady dzisiaj jest ten dzień,że mój kochany eks zabrał swoją panienkę na najważniejszą uroczystość w jego rodzinie

Edytowane przez klaudia179654
Czas edycji: 2013-08-31 o 14:35
klaudia179654 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 14:46   #984
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudia179654 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj jest masakra....dół totalny obiecałam sobie,że nie będę płakać ale dzisiaj niestety nie daję rady dzisiaj jest ten dzień,że mój kochany eks zabrał swoją panienkę na najważniejszą uroczystość w jego rodzinie
Tulę
Stary 2013-08-31, 14:53   #985
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudia179654 Pokaż wiadomość
Pomyśl, że to tylko parę godzin, a potem będzie już po bólu. Przeżyjesz

Stary 2013-08-31, 15:12   #986
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Cisza:b rzydal:
I już wiem, czemu
Stary 2013-08-31, 15:18   #987
pewnaKa
Zadomowienie

a u mnie dziś zwykły szary dzień,nawet specjalnie o facetach nie myślę, choć śnił mi isę dziś chłopak,w którym się podkochiwałam w liceum
siedzieliśmy na sali gimnastycznej,a on tak podszedł do mnie i podąl mi tak rękę jakby do tańca.

Stary 2013-08-31, 15:21   #988
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
I już wiem, czemu
Zdawaj relację

Stary 2013-08-31, 15:25   #989
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Zdawaj relację
Napisał godzinę temu, coś neutralnego. A ona na fb napisała, że jest z nim gdzieś nad jeziorem faaaajnie, on już się tłumaczy, ciekawe, po co
Stary 2013-08-31, 16:04   #990
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Pomyśl, że to tylko parę godzin, a potem będzie już po bólu. Przeżyjesz
Dzięki ale to wesele tak szybko nie minie
klaudia179654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości