|
|
#961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
a na żadnej innej stronie nie ma takiego prezentu?
Nie miałam zbytnio czasu na zakupy ale w housie i croppie jest 50% na niektóre rzeczy, ale ile w tym prawdy, jakoś takich tanich rzeczy nie widziałam |
|
|
|
#962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44161012]wróciłam, film fajny tak jak myślałam. Zjadłam frytki w macu ale za karę chyba boli mnie teraz głowa strasznie.Kupiłam sobie czarne spodnie w croppie i beżowy sweterek w housie, akurat to co chciałam ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- aale ruch ![]() Jakbym patrzyła na siebie http://kwejk.pl/obrazek/1965248/dieta-vs-motywacja.html[/QUOTE] No film fajny, fajny , oj tam frytki raz na jakiś czas nie grzech ![]() Obrazek z kwejka to również ja ![]() Cytat:
Im bliżej świat, tym bardziej zaczynam sobie pozwalać...No szkoda, że już nie ma, ale może wyjdzie na dobre i znajdziesz coś bardziej atrakcyjnego
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44162659]a na żadnej innej stronie nie ma takiego prezentu?
Nie miałam zbytnio czasu na zakupy ale w housie i croppie jest 50% na niektóre rzeczy, ale ile w tym prawdy, jakoś takich tanich rzeczy nie widziałam[/QUOTE] jest napisałam do nich, zobaczę czy mi odpiszą
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Można?
Byłam na początku tego wątku ale jakoś tak przestałam ćwiczyć, zaczełam normalnie jeść... poprostu przez kłopoty z tż przestałam o siebie dbać. Miałam dość... waga skoczyła do 73kg przy 170cm wzrostu. Waga jak waga , ale wymiary to poprostu masakra Ale przyszły lepsze czasy. Przyszły rok jest dla mnie (i mojego stanu cywilnego) najszczęśliwszy na świecie. No i wiadomo.. chce się dobrze wyglądać w tym wyjątkowym dniu ![]() Ściągnięte zostały już filmiki Mel (wszystkie) , skalpel i skalpel 2 oraz killer. Łącznie jakoś wychodzi koło 180minut ćwiczeń.. Tak mam zamiar ćwiczyć tyle co drugi dzień( jak siły pozwolą to codziennie) Kathy mnie zna z poprzedniego wątku i wie że potrafiłam skalpel ćwiczyć 2xdziennie jak się uwzięłam. A więc podsumowując mam 11mcy(a nawet 6 bo przymiarki sukni) na to by schudnąć, wysmuklić sylwetke.. Więc do dzieła moje drogie Panie. Płaskie brzuchy same się nie zdobią Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Heja dziewczyny
Jak tam poranek mija ? /miną ? Ja jestem w świetnym humorze ważyłam się dzisiaj i z 90,4 kg zrobiło się 89,1 kg Aż mam ochotę wykorzystać tą pozytywną energię w ćwiczeniach
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
olena90 - jasne, że można. ale ja uważam, że 180 minut to za dużo, żeby ćwiczyć na raz.. przecież to są 3 godziny, przesada. wystarczy 45-50 minut a nawet 30 jak na sam początek i mogę spytać dlaczego jest w podpisie odliczanie do 42? tak po prostu? ![]() jmz - za spadek. a znów się nauka szykuje dzisiaj a ja nawet nie mam co zjeść bo wszystkie owoce już zjadłam więc nawet nie mam z czym zrobić owsianki. została jedna pomarańcza więc może z nią?
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-12-15 o 10:28 |
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie mam wody;( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie mam owoców juz ... ale mam jakieś warzywa więc dam rade ...chleb też mi się skonczył dzisiaj hehe muszę sie ubrać i wybrać do sklepu. A co takiego będziesz się uczyć ?? Ja owsiankę lubię samą bez żadnych dodatków ale możesz spróbować z pomarańczą może będzie dobre... |
|
|
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
Olena witaj z powrotem, 180min to za dużo , jeszcze sobie zaszkodzisz, lepiej 50min codziennie. Gratuluje ślubu
Jmz gratulacje, oby tak dalej U mnie nadal to kilo mniej się utrzymuje ![]() Myboy w pracy nie nasz wody? |
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to co od paru dni męczę - ochrona własności intelektualnej, na szczęście już tylko powtarzam. a owsiankę zjadłam z pomarańczą ale raczej nie polecam ![]() karcia zmieniaj kostki |
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
karcia to znaczy ze czas odjac z podpisu pare kostek
jmz brawo za spadek. tez uwazam ze 180min to za duzo jak na jeden dzien. gdzies czytalam ze tak do godziny max mozna cwiczyc. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
W domu
rano wstalam, chcialam umyc buzke a tu lipa. I jak ja pojde do pracy;( ![]() Jak ktos chce to niech cwiczy 180min. Tylko byc w tym wytrwalym, bo cos czuje ze na poczatku po tym mozna odpasc chyba ze olena chce jakies cwjczenia na zmiane ronic. Niekoniecznie wszystkie codziennie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, ja wole ćwiczyć przez 50 minut ale dać z siebie wszystko niż więcej ale po łebkach
ale co innego jest ćwiczyć na siłowni gdzie możesz chwile odpocząć a co innego robić filmiki które wymieniła non stop, chyba, że źle zrozumiałam wypowiedź
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-12-15 o 10:53 |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Nie noo masz racje, male przerwy robi sie miedzy cwisczeniami, ale nie mozesz z gory zarzucic komus ze robi po lebkach. Sa laski co wsiada np na rowerek i jada 10 min na jedynce j tak co jakis czas a 2 godz przegadaja. Ale sorry, to nie ja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zaraz się ogarnę i podskoczę .... no to fart, że już tylko powtarzasz a wkuwanie na świeżo masz już za sobą ... a co do owsianki hahaha tak myślałam ,że z pomarańczą szału nie bedzie hehe ![]() A co do ćwiczeń hmm po 2 godziny ćwiczę jak zjem coś zabronionego w większej ilości haha trochę tak za kare a normalnie od 30 do 1 godz bo wiem ,że wtedy wytrwam
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ja nikomu nie zarzuciłam, że robi po łebkach. napisałam jak ja wolę ćwiczyć i mam to sprawdzone.
jmz - haha. najpierw wyjadłam samą pomarańczę a potem mleko z płatkami
|
|
|
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tak często przy obiedzie robię najpierw jem ziemniaki , później mięso a na koniec najlepsze czyli surówka
|
|
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nową edytka widzę, że kolejny weekend nauki mamy ja też mam sporo do zrobienia, miłej nauki ![]() jmz takie jedzenie oddzielnie jest podobno nawet zdrowe i dobre na trawienie
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Ale moja wypowiedz wzbudziła lawine wypowiedzi :p otóż nie napisałam że będę je ćwiczyć wszystkie na raz.
Nie pamiętam jaki mam podpis więc nie odpowiem co to za odliczanie. A siedzę na mobilnym forum także mi nie wyświetla podpisów Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia wzajemnie
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam opcje zobaczenia profilu.. w podpisie z tego co pamiętam chodziło o ilość wykonanych ćwiczeń.. muszę usiąść na stacjonarkę i go zmienić.
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wiem ale chodziło mi konkretnie o ilość, dlaczego 42?
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z tego co kojarze tyle jest dni w a6w... chyba
![]() Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no może, nie orientuje się. no to fajnie, trzymam
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Podpis trzeba zmienić.. nie będę ćwiczyć a6w bo nie daje rady już przy którymś tam dniu. Natomiast reszta bardzo chętnie.
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#986 |
|
Konto usunięte
|
- 4 kostki smalcu
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44165461]- 4 kostki smalcu
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44165461]- 4 kostki smalcu
Karcia mozesz wyjasnic o co chodzi?? :p Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
kostka smalcu to ok 250g a ja schudłam kilogram więc zrzuciłam tak jakby 4 kostki.
Jeszcze tylko 20
|
|
|
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
najpierw zajęcia, potem warsztaty, potem kolejne prelekcje z ludźmi z branży, a później afterparty w klubie (nie ma to jak pić i tańczyć ze swoimi wykładowcami
). no i jedna koleżanka się tak spiła, że odwoziła nas policja ogarnęłam ją, położyłam spać, no i zostałam u niej na noc, nie chciało mi się już wracać. a rano nam jeszcze zeszła kupa na czasu na gadaniu, standardowo![]() i przyznaję się bez bicia, że złamałam mój detox alkoholowy wypiłam tak z 4(?) piwa (znowu udało mi się za darmo ), więc niestety poniosłam porażkę. ale szczerze mówiąc, nie żałuje![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44165461]- 4 kostki smalcu i w końcu ruszyło! gratulacje karcia! ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

lecę pod prysznic!
ale za karę chyba boli mnie teraz głowa strasznie.

waga skoczyła do 73kg przy 170cm wzrostu. Waga jak waga , ale wymiary to poprostu masakra 

i mogę spytać dlaczego jest w podpisie odliczanie do 42? tak po prostu?
za spadek. a znów się nauka szykuje dzisiaj a ja nawet nie mam co zjeść bo wszystkie owoce już zjadłam więc nawet nie mam z czym zrobić owsianki. została jedna pomarańcza więc może z nią?

chyba ze olena chce jakies cwjczenia na zmiane ronic. Niekoniecznie wszystkie codziennie

:p