Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-01, 09:44   #961
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewuszki ja dzi¶ jak zwykle w niedzielê dokona³am pomiarów:
waga: 77,6kg (+0,2kg)
talia: 83cm (-3cm)
brzuch na wysoko¶ci pêpka: 98cm (bz)
biodra: 102cm (bz)
uda: 62cm (bz)
pupa: 103cm (-1,5cm)
opona: 102cm (-2cm)
biceps: 29cm (-2cm)
biust: 105cm (-4cm)

Pofolgowa³am sobie przez ca³y tydzieñ i s± efekty! Niby centymetrów nie przyby³o a wrêcz odwrotnie ale mam wyrzuty sumienia. Obiecuje sobie ¿e w tym tygodniu nie wezmê do ust nic co nie jest na li¶cie dozwolonych w 2 fazie sb!!! Od dzi¶ te¿ zaczê³am siê smarowaæ serum wyszczuplaj±co-ujêdrniaj±cym bo zauwa¿y³am ¿e mi skóra zaczyna wisieæ! Mam nadziejê ¿e pomo¿e! Biorê siê za æwiczenia wiêc na razie dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki bo co¶ mi motywacja spada!!!!
Ja na wiszenie skóry polecam szczotkê z wypustkami i w³oskami, taka jest w rossamnie i oliwkê z ziai anty cellulit [biale opakowanie,pomaranczowe wstawki]. Nawet dok³adnie siê nie masujê a efekty widzê od razu, szczególnie na rêkach
Najwa¿niejsze, ¿e uby³o cm, aczkolwiek rozumiem Twoje wyrzuty sumienia. Bêdzie lepiej, tylko siê zatnij w sobie ¿e nie i ju¿

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 11:04   #962
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Cytat:
Napisane przez zarysa Poka¿ wiadomo¶æ
Ta waga ma wpisane w pamiêæ produkty, a i podobno samemu mo¿na dodaæ. Ale dok³adnie muszê doczytaæ. Tak sobie pomy¶la³am, ¿e skoro zwyk³a kosztuje oko³o 30 z³ to mo¿e warto do³o¿yæ. Zawsze to jakie¶ u³atwienie
zbêdny bajer, tak czy siak wszytsko musisz gdzie¶ zapisaæ, jak mówi³a Melonade
Cytat:
Napisane przez klapkowa Poka¿ wiadomo¶æ
Nooo wiêc, waga bez zmian 85kg.
W udzie, pupie i na wysoko¶ci pêpka po 1cm mniej (odpowiednio: 69, 111, 103), w talii 80, niby 7cm mniej od poprzedniego mierzenia, tydzieñ temu. Ale ja nie wierzê , to s± pewnie jakie¶ b³êdy pomiarowe. Tak czy siak-
gratulujê spadków!
Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewuszki ja dzi¶ jak zwykle w niedzielê dokona³am pomiarów:
waga: 77,6kg (+0,2kg)
talia: 83cm (-3cm)
brzuch na wysoko¶ci pêpka: 98cm (bz)
biodra: 102cm (bz)
uda: 62cm (bz)
pupa: 103cm (-1,5cm)
opona: 102cm (-2cm)
biceps: 29cm (-2cm)
biust: 105cm (-4cm)

Pofolgowa³am sobie przez ca³y tydzieñ i s± efekty! Niby centymetrów nie przyby³o a wrêcz odwrotnie ale mam wyrzuty sumienia. Obiecuje sobie ¿e w tym tygodniu nie wezmê do ust nic co nie jest na li¶cie dozwolonych w 2 fazie sb!!! Od dzi¶ te¿ zaczê³am siê smarowaæ serum wyszczuplaj±co-ujêdrniaj±cym bo zauwa¿y³am ¿e mi skóra zaczyna wisieæ! Mam nadziejê ¿e pomo¿e! Biorê siê za æwiczenia wiêc na razie dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki bo co¶ mi motywacja spada!!!!
gratulujê spadków, ale daj sobie spokój z diet± sb

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Ja na wiszenie skóry polecam szczotkê z wypustkami i w³oskami, taka jest w rossamnie i oliwkê z ziai anty cellulit [biale opakowanie,pomaranczowe wstawki]. Nawet dok³adnie siê nie masujê a efekty widzê od razu, szczególnie na rêkach
Najwa¿niejsze, ¿e uby³o cm, aczkolwiek rozumiem Twoje wyrzuty sumienia. Bêdzie lepiej, tylko siê zatnij w sobie ¿e nie i ju¿
Racja, ta szczotka czyni cuda z obojêtnie jakim olejkiem czy balsamem !

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

A ja bojê siê wej¶æ na wagê. Wejdê dopiero w pi±tek. Teraz robiê tydzieñ uderzeniowy z drastycznym ograniczeniem wêgli, ¿eby wyj¶æ na prost± po paru dniach folgowania. Dzisiaj dzieñ dziecka i s³odko¶ci od rana, ale mam mocne postanowienie nie zjedzenie ani grama Planujê dzisiaj zrobiæ gack± na rêcê, tiffany na boczki i cardio z chodakowsk±(mimo, ¿e serio jej nie lubiê0 z najnowszego Shape.

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 11:20   #963
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

A ja bojê siê wej¶æ na wagê. Wejdê dopiero w pi±tek. Teraz robiê tydzieñ uderzeniowy z drastycznym ograniczeniem wêgli, ¿eby wyj¶æ na prost± po paru dniach folgowania. Dzisiaj dzieñ dziecka i s³odko¶ci od rana, ale mam mocne postanowienie nie zjedzenie ani grama Planujê dzisiaj zrobiæ gack± na rêcê, tiffany na boczki i cardio z chodakowsk±(mimo, ¿e serio jej nie lubiê0 z najnowszego Shape.
Wa¿ne, ¿e masz plan ¿eby nadrobiæ Co do pani Ewy C. te¿ ju¿ sobie wyrobi³am zdanie na jej temat, takie jak Twoje zreszt±. Aczkolwiek uwa¿am, ¿e ludzie s± w stosunku do niej zbyt okrutni i jest mi jej strasznie ¿al. Co do jej æwiczeñ to s± spoko lecz ameryki nie odkry³a [ogl±da³am, no fajnie, tylko ¿e ja wiêkszo¶æ z tego widzia³am na fitnessie który prowadzi³a moja pani od w-f w gimnazjum].

27.02.2012
Stary 2014-06-01, 11:35   #964
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Kiedy¶ æwiczy³am z Chodakowsk±. niestety jej programy szybko mi siê nudzi³y. ale to nie jest ¿aden zarzut. nie muszê æwiczyæ codziennie. i tak staram siê urozmaicaæ sobie. dla mnie jestr odrobinkê sztywna. ale odstrêczy³a mnie jej wypowied¼ (jak± gdzie¶ przeczyta³am) jakoby mia³a "z dum±" mówiæ, ¿e na niektórych jej zajêciach zdarza³y siê omdlenia æwicz±cych. taki kto¶ dla mnie jest niepowa¿ny. i nie ma prawa wykonywaæ swojego zawodu.

na wadze 87 (waga pocz±tkowa), cel 62 wzrost 162.

dotychczas zjad³am
1. kromkê razowego z szynk± (mia³am dwie ale jako¶ nie da³am rady), parê pomidorów koktajlowych oraz ogórków gruntowych w jogurcie
2. jab³ko

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2014-06-01 o 11:45 Powód: skleroza
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 11:51   #965
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Witam kochane w dniu dziecka
¦wiêtujecie?
Mnie i T¯ rodzice zaprosili na lody i oran¿adê-to tradycja w mojej rodzinie, zawsze lody i oran¿ada na Dzieñ Dziecka Wiêc dzi¶ wrzucam na luz zreszt± wieczorem zasiadamy z T¯ do kabaretonu, a bez zagryzki i popitki siê nie da ogl±daæ
Wczoraj mia³am dzieñ bez æwiczeñ-regeneracja-wieczorem zrobiê mój zestaw. Bo teraz jestem bez ¿ycia-s±siedzi remanencik sobie urz±dzaj± od tygodnia w godzinach mocno wieczornych - i ci±gle chodzê zamulona.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Kiedy¶ æwiczy³am z Chodakowsk±. niestety jej programy szybko mi siê nudzi³y. ale to nie jest ¿aden zarzut. nie muszê æwiczyæ codziennie. i tak staram siê urozmaicaæ sobie. dla mnie jestr odrobinkê sztywna. ale odstrêczy³a mnie jej wypowied¼ (jak± gdzie¶ przeczyta³am) jakoby mia³a "z dum±" mówiæ, ¿e na niektórych jej zajêciach zdarza³y siê omdlenia æwicz±cych. taki kto¶ dla mnie jest niepowa¿ny. i nie ma prawa wykonywaæ swojego zawodu.

nie mia³am pojêcia o takiej wypowiedzi,to trochê przera¿aj±ce
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 11:58   #966
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

na wadze 87 (waga pocz±tkowa), cel 62 wzrost 162.

dotychczas zjad³am
1. kromkê razowego z szynk± (mia³am dwie ale jako¶ nie da³am rady), parê pomidorów koktajlowych oraz ogórków gruntowych w jogurcie
2. jab³ko
No w³a¶nie to i kilka innych rzeczy, te¿ uwa¿am, ¿e jest niepowa¿na a poza tym zdarza jej siê obraziæ kogo¶ na FB [nie ¿adne screeny, widzia³am na w³asne oczy]. Na moje po prostu nie umie siê wypowiadaæ publicznie i nie radzi sobie z chamstwem internautów.

bebemwls te¿ zaczynam my¶leæ o jakiej¶ regeneracji bo brak mi si³ na cokolwiek po porannym rowerze i sprz±taniu domu
Co do dnia dziecka to mnie smuci jak cholera i staram siê nie my¶leæ o tym ;p

27.02.2012
Stary 2014-06-01, 12:04   #967
zarysa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Witajcie dziewczynki no to z wag± sobie odpuszczam. Kupiê zwyk³± i bêdê notowaæ na myfitnesspal.com. Zrobi³am równie¿ sobie pomiary zapotrzebowania i oto co mi wysz³o:
Wspó³czynnik BMR 1821.35
Aby utrzymaæ wagê
Kalorie 2185.62
Wêglowodany 55% 1202.09kcal = 300.52gram
Bia³ko 15%% 327.84kcal = 81.96gram
Tluszcz 30% 655.69kcal = 72.85gram
Oko³o 500 kcal powinnam odci±æ do chudniêcia? Dobrze my¶lê?
I muszê siê Wam pochwaliæ: ugotowa³am na ¶niadanko 2 jajka na twardo i zamiast sol± posypa³am zio³ami prowansalskimi i szczypiorkiem. Doda³am rzodkiewki i by³o pycha. A nie s±dzi³am, ¿e dam radê zje¶æ jaja bez solo.
pó¼niej: 85
nastêpnie: 75
zarysa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-01, 12:45   #968
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:

Chodzi Wam o tê szczotkê?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...azu-ciala.html

Jak tak to w takim razie wybiore siê w tygodniu po zakup!

Cytat:
Witajcie dziewczynki no to z wag± sobie odpuszczam. Kupiê zwyk³± i bêdê notowaæ na myfitnesspal.com. Zrobi³am równie¿ sobie pomiary zapotrzebowania i oto co mi wysz³o:
Wspó³czynnik BMR 1821.35
Aby utrzymaæ wagê
Kalorie 2185.62
I muszê siê Wam pochwaliæ: ugotowa³am na ¶niadanko 2 jajka na twardo i zamiast sol± posypa³am zio³ami prowansalskimi i szczypiorkiem. Doda³am rzodkiewki i by³o pycha. A nie s±dzi³am, ¿e dam radê zje¶æ jaja bez solo.
Tak, odj±æ ko³o 500-400 kcal, ¿eby wychodziæ na ujemny bilans

Gratuluje spadków Dziewczyny, czy to tych wagowych, czy centymetrowych

Ja od wczoraj przerzuci³am siê na æwiczenia z hantelkami 1,5 kg na ka¿d± rêkê, bo do tej pory æwiczy³am z dwoma ¿elami pod prysznic lub ma³ymi butelkami z wod± i jest coraz lepiej, spokojnie wytrzymuje 25 min æwiczeñ ramion, a kiedy¶ to po 10 min bez obci±¿eñ nie mog³am daæ rady
A zwa¿ê siê jutro, mam nadziejê ¿e bêdzie mniej na wadze, dzi¶ dzieñ dziecka mnie nie obowi±zuje i nie dam siê grzeszkom

Mi³ego s³onecznego dnia!
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:50   #969
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Wspó³czynnik BMR 1821.35
Aby utrzymaæ wagê
Kalorie 2185.62
Spróbuj uci±æ 500 i zobaczyæ, jak Ci bêdzie sz³o .
To ¶niadanko brzmi pysznie!
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Chodzi Wam o tê szczotkê?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...azu-ciala.html

Jak tak to w takim razie wybiore siê w tygodniu po zakup!

Tak, odj±æ ko³o 500-400 kcal, ¿eby wychodziæ na ujemny bilans

Ja od wczoraj przerzuci³am siê na æwiczenia z hantelkami 1,5 kg na ka¿d± rêkê, bo do tej pory æwiczy³am z dwoma ¿elami pod prysznic lub ma³ymi butelkami z wod± i jest coraz lepiej, spokojnie wytrzymuje 25 min æwiczeñ ramion, a kiedy¶ to po 10 min bez obci±¿eñ nie mog³am daæ rady
A zwa¿ê siê jutro, mam nadziejê ¿e bêdzie mniej na wadze, dzi¶ dzieñ dziecka mnie nie obowi±zuje i nie dam siê grzeszkom

Mi³ego s³onecznego dnia!
Tak, to ta szczotka, te¿ j±☠kupi³am, ale jeszcze nie u¿ywa³am .
Mam tak± niechêæ do u¿ywania balsamów do cia³a .
No, ale trzeba bêdzie siê zacz±æ szczotkowaæ .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:59   #970
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem co¶ o tej niechêci do smarowania bo te¿ tak mam
Kupuje balsamy, które pó¼niej le¿± nie u¿ywane
No ale ostatnio kupi³am to serum eveline ch³odz±ce i staram siê u¿ywaæ po k±pieli jak biegam lub æwiczê, zobaczymy jak bêdzie z systematyczno¶ci±
Stary 2014-06-01, 13:08   #971
zarysa
Przyczajenie

By³am wczoraj w rossmanie obmaca³am tê szczotkê z ka¿dej strony. Jest w folii, wiêc nie za wiele wydedukowa³am, ale ona wydaje mi siê strasznie twarda i w koñcu nie kupi³am. S³ysza³am o niej wiele dobrego, ale bojê siê, ¿e jak bêdzie zbyt twarda to rzucê w k±t. Rozwiejcie moje w±tpliwo¶ci proszê
Jutro zaczynam gack±. Chodakowska jako¶ nie budzi mojej sympatii, choæ wiem, ¿e mnóstwo dziewczyn potrafi³a zmotywowaæ. A! I zaczynam wyzwanie przysiadowe. Tylko muszê zdecydowaæ siê na zrobienie sobie zdjêcia - straszne prze¿ycie mnie czeka , ¿eby sprawdziæ efekty.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-01, 13:23   #972
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Wiem co¶ o tej niechêci do smarowania bo te¿ tak mam
Kupuje balsamy, które pó¼niej le¿± nie u¿ywane
No ale ostatnio kupi³am to serum eveline ch³odz±ce i staram siê u¿ywaæ po k±pieli jak biegam lub æwiczê, zobaczymy jak bêdzie z systematyczno¶ci±
U mnie w domu jest teraz tak zimno, ¿e ch³odz±cy balsam by mnie zabi³
Za to bardzo mnie kusi szczotkowanie na sucho, podobno daje du¿o lepsze rezultaty ...

zarysa te szczotki siê zawsze wyrabiaj± po jakim¶ czasie

Stary 2014-06-01, 13:32   #973
pannaatopowa
Zakorzenienie

wszystkiego najszczuplejszego na dzieñ dziecka. Chodakowska ma plus za motywacjê. s±dzê, ¿e wiele dziewczyn zaczê³o æwiczyæ dziêki jej nadmuchanej kampanii. jednak faktem jest, ¿e nie ma zielonego pojêcia o fachu jakim jest trener personalny (zdaje siê, ¿e jest tylko instruktork± pilates). wiele Osób wytyka jej b³êdnie wykonane æwiczenia na p³ytach i innych takich. do tego wiem, ¿e to nie ona uk³ada³a æwiczenia do swojej ksi±zki, tylko jej facet. (chyba jej). ale z drugiej strony mel b te¿ nie pisa³a swoich uk³adów. wiêc to wszystko da siê znie¶æ. jednak¿e takich tekstów nie mogê znie¶æ.

za granic± jest mnóstwo p³yt z ukladami æwiczeñ, programów z trenerami, ksi±¿ek. a w polsce bida z nêdz±. wiêc Chodakowska siê wpasowa³a w ta lukê a ludzie podchwycili.

ja fb nie mam, telewizji nie ogl±dam, wiêc nie moge zweryfikowaæ na ile jest chamid³em a na ile sie próbuje wylansowaæ. i nie mam o niej zdania. po prostu z ni± nie æwiczê

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
Stary 2014-06-01, 13:33   #974
zarysa
Przyczajenie

Cytat:
U mnie w domu jest teraz tak zimno, ¿e ch³odz±cy balsam by mnie zabi³
Za to bardzo mnie kusi szczotkowanie na sucho, podobno daje du¿o lepsze rezultaty ...

zarysa te szczotki siê zawsze wyrabiaj± po jakim¶ czasie
A to OK. Ale ju¿ mam kolejne pytanie. Zarejestrowa³am siê na myfitnesspal.com i program sugeruje, ¿e aby schudn±æ powinnam je¶æ 1200 kcal. I tak± podaje mi dzienn± normê. Czy tak faktycznie powinno byæ, bo wg mnie to jako¶ ma³o...
Aaa ju¿ wiem! Zapisa³am chudniêcie 1 kg tygodniowo, przy 0,5 kg ju¿ podaje 1700

Edytowane przez zarysa
Czas edycji: 2014-06-01 o 13:38
Stary 2014-06-01, 13:40   #975
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
wszystkiego najszczuplejszego na dzieñ dziecka. Chodakowska ma plus za motywacjê. s±dzê, ¿e wiele dziewczyn zaczê³o æwiczyæ dziêki jej nadmuchanej kampanii. jednak faktem jest, ¿e nie ma zielonego pojêcia o fachu jakim jest trener personalny (zdaje siê, ¿e jest tylko instruktork± pilates). wiele Osób wytyka jej b³êdnie wykonane æwiczenia na p³ytach i innych takich. do tego wiem, ¿e to nie ona uk³ada³a æwiczenia do swojej ksi±zki, tylko jej facet. (chyba jej). ale z drugiej strony mel b te¿ nie pisa³a swoich uk³adów. wiêc to wszystko da siê znie¶æ. jednak¿e takich tekstów nie mogê znie¶æ.

za granic± jest mnóstwo p³yt z ukladami æwiczeñ, programów z trenerami, ksi±¿ek. a w polsce bida z nêdz±. wiêc Chodakowska siê wpasowa³a w ta lukê a ludzie podchwycili.

ja fb nie mam, telewizji nie ogl±dam, wiêc nie moge zweryfikowaæ na ile jest chamid³em a na ile sie próbuje wylansowaæ. i nie mam o niej zdania. po prostu z ni± nie æwiczê
FB ¶wietna sprawa jak to mówi kole¿anka ka¿dego dnia "fb przemówi³" -chodzi tu o newsy dotycz±ce ¿ycia znajomych
Stary 2014-06-01, 13:46   #976
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

aamidale Pucha³kê specjalnie dla Ciebie

kubus puchatek z kwiatami.jpg
Stary 2014-06-01, 13:55   #977
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Tak, to ta szczota ¶wietna jest i wystêpuje te¿ w wersjii "na kiju" jak siê komu¶ nie chce uprawiaæ w wannie skomplikowanej jogi by umyæ plecy [albo jak kto¶ ma tak osza³amiaj±co d³ugie koñczyny jak ja]. Uchwyt jest wygodny i pozwala sprawnie wykonywaæ koliste ruchy.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:

Te¿ mi siê czasem nie chce, dlatego staram siê kupowaæ ³adnie pachn±ce balsamy ¿eby by³o przyjemniej

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
By³am wczoraj w rossmanie obmaca³am tê szczotkê z ka¿dej strony. Jest w folii, wiêc nie za wiele wydedukowa³am, ale ona wydaje mi siê strasznie twarda i w koñcu nie kupi³am. S³ysza³am o niej wiele dobrego, ale bojê siê, ¿e jak bêdzie zbyt twarda to rzucê w k±t. Rozwiejcie moje w±tpliwo¶ci proszê
Jutro zaczynam gack±. Chodakowska jako¶ nie budzi mojej sympatii, choæ wiem, ¿e mnóstwo dziewczyn potrafi³a zmotywowaæ. A! I zaczynam wyzwanie przysiadowe. Tylko muszê zdecydowaæ siê na zrobienie sobie zdjêcia - straszne prze¿ycie mnie czeka , ¿eby sprawdziæ efekty.
Szczotka ma to w³osie w sam raz. Bardzo przyjemnie siê ni± masuje, zostawia fajne uczucie zrelaksowania na ciele My¶lê, ¿e j± polubisz - warto spróbowaæ
Co do tego motywowania to jest ok - do czasu. Jasne, ¿e nikt nie musi pod±¿aæ za ni± ¶lepo, ale jednak jest osob± charyzmatyczn± a poza tym teraz medialn± - wiêc powinna uwa¿aæ, co mówi. Wiele [szczególnie m³odszych] dziewcz±t bêdzie pod±¿aæ za ni± ¶lepo. A nie zawsze publikuje pozytywne rzeczy. Jest tylko cz³owiekiem i ja j± rozumiem - ale powinna mieæ wiêcej wyobra¼ni.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
aamidale Pucha³kê specjalnie dla Ciebie

Za³±cznik 5698864

dziêkujê Ci najserdeczniej od razu siê cieplej na serduchu robi

27.02.2012
Stary 2014-06-01, 13:59   #978
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
A teraz zbieramy siê ca³± rodzink± i jedziemy, daleko od domu... mo¿e trafimy na jak±¶ fajn± imprezê z okazji dnia dziecka.

super mi³ego dnia
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 14:03   #979
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja te¿ nie mia³am wyrobionego zdania, dopóki nie zaczê³a mi "wyskakiwaæ z lodówki". My¶la³am szczerze mówi±c po tej ilo¶ci oszczerstw na ni± wylanych, ¿e jest kim¶ du¿o, du¿o gorszym. Ja jej ¿yczê powodzenia z ca³ego serca.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
FB ¶wietna sprawa jak to mówi kole¿anka ka¿dego dnia "fb przemówi³" -chodzi tu o newsy dotycz±ce ¿ycia znajomych
A jak! najnowsze ploty z ¿ycia znajomych prosto do Twojego komputera

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-01 o 14:00

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-01, 14:17   #980
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Cytat:
ja dzieci nie mam, wiêc ¿adne imprezy mnie nie czekaj± zastanawam siê czy æwiczyæ z Mel B, czy i¶æ z kijkami do lasu. ale taka piêkna pogoda, ¿e chyba pójdê

kijki! na Mel B jeszcze przyjdzie pogoda

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Praaaawda ! tez sie nie mogê doczekaæ

Czemu nie wierzysz? Mo¿e w³a¶nie tyle Ci spad³o! albo Ci siê miê¶nie wyrabiaj± i st±d brak zmian wagi...

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Przejecha³am dzi¶ 20 km w nieca³e pó³troej godziny nawet siê nie zmêczy³am jako¶ specjalnie. Bo¿e, jak pusto jest na ulicach w niedzielê o ósmej rano Je¿dzê nieopodal trasy ¶rednicowej a minê³am mo¿e ³±cznie z 5 samochodów

A teraz ¶niadanie: dwa ma³e pomidorki, æwieræ kostki twarogu i zielony groszek

Bêdê smrodziæ w caaaa³ym domu! ;D

Nie æwiczê na tyle, ¿eby mi siê miê¶nie wyrabia³y i nie widzê ¿adnej zmiany w ciele, chyba, ¿e na minus, dlatego nie wierzê i wydaje mi siê, ¿e po prostu inaczej ni¿ ostatnio siê zmierzy³am.

ja siedzia³am ko³o po³udnia na ogrodzie i te¿ pustki na ulicach by³y

maluuuuuuuuutkie to ¶niadanie!

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Fajna jest ta oliwka do masa¿u.
A ja muszê chyba wróciæ do masa¿u szorstk± stron± g±bki

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
gratulujê spadków!

powodzenia w wytrwaniu w postanowieniach! a nawet je¶li co¶ wiêcej zjesz w ramach Dnia Dziecka to mam nadziejê, ¿e bez wyrzutów sumienia!

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:

dotychczas zjad³am
2. jab³ko

mizeria z ogórków gruntowych- to jest to! dziêki za (nie¶wiadome) podsuniêcie pomys³u na sa³atkê

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:

Ja mam tak samo z ¿elami

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Wa¿ne, ¿e masz plan ¿eby nadrobiæ Co do pani Ewy C. te¿ ju¿ sobie wyrobi³am zdanie na jej temat, takie jak Twoje zreszt±. Aczkolwiek uwa¿am, ¿e ludzie s± w stosunku do niej zbyt okrutni i jest mi jej strasznie ¿al. Co do jej æwiczeñ to s± spoko lecz ameryki nie odkry³a [ogl±da³am, no fajnie, tylko ¿e ja wiêkszo¶æ z tego widzia³am na fitnessie który prowadzi³a moja pani od w-f w gimnazjum].
Dla mnie Chodakowska jest produktem marketingowym.
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 15:29   #981
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
MAM W KOÑCU POMIARY OBWODÓW CIA£A - póki co orientacyjne, bo nie robione na czczo jak te z zesz³ego roku no i po kebabie ale jak w koñcu dopad³am metra to musia³am sprawdzic jak to ze mn± jest tak naprawdê.

Pomiary robione rok temu, rano na czczo, przy wadze ówczesnej 61kg:
brzuch (pêpek) - 81 cm
brzuch (boczki, najszersza czê¶æ) - 88 cm
pod stanikiem - 73 cm
ty³ek - 98 cm
uda (najszersza czê¶æ) - po 55 cm

Pomiary dzisiejsze z pe³nym brzuchem... przy wadze 59kg:
brzuch (pêpek) - 78 cm
[-3 cm]
brzuch (boczki, najszersza czê¶æ) - 84cm [-4 cm]
pod stanikiem - 73 [bez zmian]
ty³ek - 96 cm [-2 cm]
uda (najszersza czê¶æ) - po 55 cm [bez zmian]

Najwa¿niejsze, ¿e s± rezultaty je¶li na czczo mi wyjdzie inaczej to napisze
Zmierzê siê i ja - ale dodam do tego biust

brzuch (pêpek) - 100 cm
brzuch (boczki, najszersza czê¶æ) - 105 cm
pod stanikiem - 87 cm
ty³ek - 110 cm
uda (najszersza czê¶æ) - 62 cm

Uff - sporo

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
ja dzieci nie mam, wiêc ¿adne imprezy mnie nie czekaj± zastanawam siê czy æwiczyæ z Mel B, czy i¶æ z kijkami do lasu. ale taka piêkna pogoda, ¿e chyba pójdê
A d³ugo ju¿ chodzisz z kijkami? Ja te¿ nad tym siê zastanawiam - mam ma³e dziecko, ale mam i noside³ko, wiêc mog³abym siê wybraæ A wcze¶niej oczywi¶cie zakupiæ te kijki Tylko siê zastanawiam, czy to daje spektakularne efekty....

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 16:04   #982
aamidale
Rozeznanie

klapkowa Ja gotujê pod przykryciem bo mój T¯ strasznie potem narzeka na ten zapach Oliwka jest super, koñczê trzecie albo czwarte opakowanie. Dziêki niej i Syrenie nawet z tak± nadwag± cellulit mam ledwie widoczny Co do Ewy to te¿ podejrzewam, ¿e kto¶ siê przyczyni³ do jej sukcesu. Jedyne za co j± podziwiam to za charyzmê - kiedy siê wypowiada. Bo kiedy pisze... Wtedy jest mi jej naprawdê mocno szkoda

Godzina jazdy na rowerku za mn±. Chcê jeszcze jedn±, ale nie wiem czy moje cia³o podo³a i bez tego zrobi³am dzi¶ ³±cznie 4 godziny wysi³ku fizycznego a jeszcze czeka mnie godzinny spacer na który wybiorê siê na 100%. Wczoraj zreszt± by³o tyle samo. Moje miê¶nie na nogach ju¿ s± widoczne i do¶æ spore, niestety chyba taka moja natura

27.02.2012
Stary 2014-06-01, 17:23   #983
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

Moje podej¶cie jest proste - ja tych Jej programów nie lubiê, denerwuje mnie Jej s³odko-pierdz±ca osobowo¶æ , natomiast cieszê siê, ¿e jest kto¶ taki i dziêki Niej wiele osób, szczególnie dziewczyn, zaczê³o siê☠interesowaæ fitnessem, a to zawsze jest du¿y plus . Kiedy¶ ¶ledzi³am Jej fanpage i wydaje mi siê,☠¿e Ona faktycznie taka jest, ¿e to nie kwestia sztabu pracuj±cego nad wizerunkiem itd., ale szczerze mówi±c nie ma to dla mnie znaczenia. Ja nie lubiê, nie obserwujê, nie korzystam, ca³e mnóstwo osób lubi i æwiczy i ¶ledzi posty i jest zadowolona, wszyscy s± happy, ¿ycie jest piêkne .
Cytat:
A to OK. Ale ju¿ mam kolejne pytanie. Zarejestrowa³am siê na myfitnesspal.com i program sugeruje, ¿e aby schudn±æ powinnam je¶æ 1200 kcal. I tak± podaje mi dzienn± normê. Czy tak faktycznie powinno byæ, bo wg mnie to jako¶ ma³o...
Ja sobie zostawi³am niby ten kilogram tygodniowo, ale sama sobie ustawi³am wszystkie cele tzn. kalorie, wêglowodany, bia³ka, t³uszcze .

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Dziewczyny, potrzebujê pomocy. Zosta³o mi na dzisiaj jeszcze 900kcal i nie wiem co mam zje¶æ ;/.
Nie jestem g³odna, zosta³a mi ju¿ tylko kolacja :|.
Nie mam ¿adnych orzechów itp. w domu, bo tak to bym sobie dojad³a ...
Jakie¶ pomys³y?

Stary 2014-06-01, 17:38   #984
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

dziewczyny myslici ze lepiej na wieczor zjesc omleta z truskawkami czy lepiej koktail truskawkami i jogurt naturalny?
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 17:39   #985
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Dziewczyny, potrzebujê pomocy. Zosta³o mi na dzisiaj jeszcze 900kcal i nie wiem co mam zje¶æ ;/.
Jakie¶ pomys³y?
A co jad³a¶ w ci±gu dnia ¿e tyle Ci jeszcze zostalo?

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny myslici ze lepiej na wieczor zjesc omleta z truskawkami czy lepiej koktail truskawkami i jogurt naturalny?
Jak dla mnie omlet, sama mam ochotê na taki dzisiaj
Stary 2014-06-01, 17:50   #986
pannaatopowa
Zakorzenienie

@klapkowa: zauwazy³a¶, ¿e smak szklarniowych jest niczym w porównaniu do gruntowych?

@prannie: kijki to fajna sprawa. to spacer w³a¶ciwie. taki bardziej energetyczny. pracuj± wszystkie miê¶nie. dzia³aæ dzia³a. czy efekty s± spektakularne? na pewno widaæ to w wytrzyma³o¶ci z diet± i jakimi¶ dodatkowymi æwiczeniami (na przyk³ad dywanowe co drugi dzieñ) mo¿e daæ super efekty. ale mo¿na te¿ codziennie samo. trzeba tylko narzuciæ tempo i i¶æ odpowiednio (technik± a nie spacerkiem). znajd± siê lepsze æwiczenia, gdzie szybciej schudniesz, ale jesli nie oczekujesz "10kg w tydzieñ" to bêd± ok. no i jest przyjemne. zak³adasz wygodne ubranie, s³uchawki na uszy i nawet nie zauwazysz jak zleci godzina

na obiad mia³am æwieræ piersi z indyka przyprawion± papryk± w panierce z p³atków owsianych, pod koniec sma¿enia da³am na to pomidora z pieprzem zio³owym i kawa³ek (æwieræ plastra) sera. polewa³am go a¿ do roztopienia. do tego ziemniak z wody (sztuk dwie) oraz surówka z pora. co¶ pysznego mam jeszcze kawa³ek na kolacje.

zorientowa³am siê ¿e pijê za ma³o wody. zazwyczaj pi³am wodê przed i do posi³ku. niestety teraz nie mogê i do kanapek pijê tylko ciep³a herbatê jak ju¿. okaza³o siê, ¿e do 15 wypi³am szklankê herbaty i wody. skandal. od tamtej pory wypi³am litr wody z cytryn± (wrzuci³am j± do szklanki), czêsto wrzucam plaster cytryny, pomarañczy czy grapefruita, aby woda mia³a smak. a Wy? macie jakie¶ sposoby na wodê?

Stary 2014-06-01, 17:54   #987
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
mi te¿ wysz³o 1200 pewnie tyle nie da rady no ale có¿ spróbuje chocia¿ ale mam problem bo ostatnio jako¶ bardzo kaloryczne wychodz± mi ¶niadania

Cytat:

Jakie¶ pomys³y?
moge Ci oddaæ troche moich dzisiejszych kcal bo u mnie ju¿ 1171

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:

to zapraszam bo mam zapas jajek i truskawek

a na jutro chyba przygotuje makaron ze szpinakiem
Stary 2014-06-01, 18:31   #988
ewela93
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

hej dziewczyny

miesi±c temu zaczê³am odchudzanie ale ostatnio jako¶ brakuje mi motywacji i szukam w³a¶nie jakiego¶ w±tku o te tematyce do którego mog³abym siê pod³±czyæ i czerpaæ, przyjmniecie mnie?

mia³am do zrzucenia 30 kg, prawie 6 uda³o mi siê przez ten miesi±c ju¿ zrzuciæ chocia¿ mia³am kilka wpadek ( niektóre spore niestety;p), przy wzro¶cie 163 wa¿y³am 85,2kg. Moja waga wymarzona to magiczne 55kg

liczê na pomoc i wsparcie oferuj±c swoje w zamian

odno¶nie chodakowskiej to te¿ nie lubiê z ni± æwiczyæ, mam wra¿enie ¿e jest jaka¶ taka sztuczna i monotonna w tych swoich filmikach; sto razy lepiej mi idzie z mel b
ewela93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-01, 18:39   #989
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym wybra³a omleta .
Cytat:
A co jad³a¶ w ci±gu dnia ¿e tyle Ci jeszcze zostalo?

Rano dwie kanapki z serkiem, pó¼niej kurczaka z mizeri±, m³ode ziemniaki i fasolkê i trochê ogórka znowu, a teraz jeszcze banana i kilka moreli. W miêdzyczasie te¿ wypi³am sobie ¶wie¿o wyci¶niêty sok z pomarañczy.
Zosta³o mi ok. 500kcal na kolacjê .
A jeszcze dzisiaj taki wêglowodanowy dzieñ mi wyszed³, masakra .

Cytat:
na obiad mia³am æwieræ piersi z indyka przyprawion± papryk± w panierce z p³atków owsianych, pod koniec sma¿enia da³am na to pomidora z pieprzem zio³owym i kawa³ek (æwieræ plastra) sera. polewa³am go a¿ do roztopienia. do tego ziemniak z wody (sztuk dwie) oraz surówka z pora. co¶ pysznego mam jeszcze kawa³ek na kolacje.

zorientowa³am siê ¿e pijê za ma³o wody. zazwyczaj pi³am wodê przed i do posi³ku. niestety teraz nie mogê i do kanapek pijê tylko ciep³a herbatê jak ju¿. okaza³o siê, ¿e do 15 wypi³am szklankê herbaty i wody. skandal. od tamtej pory wypi³am litr wody z cytryn± (wrzuci³am j± do szklanki), czêsto wrzucam plaster cytryny, pomarañczy czy grapefruita, aby woda mia³a smak. a Wy? macie jakie¶ sposoby na wodê?
Ja uwielbiam wodê . Tak¿e mogê piæ hektolitry bez niczego . Ale te¿ lubiê sobie wrzuciæ cytrynê, pomarañczê, limonkê, miêtê, truskawki, arbuza . Aczkolwiek zazwyczaj siê☠opijam zwyk³± niegazowan±, bez dodatków.
Ja po prostu noszê ze sob± ci±gle jak±¶ butelkê i jako¶ tak z przyzwyczajenia pijê.
Do posi³ków raczej nie pijê, niby siê nie powinno, a ja tak bardziej z przyzwyczajenia, prêdzej wypijê po ni¿ w trakcie .
Cytat:
mi te¿ wysz³o 1200 pewnie tyle nie da rady no ale có¿ spróbuje chocia¿ ale mam problem bo ostatnio jako¶ bardzo kaloryczne wychodz± mi ¶niadania

moge Ci oddaæ troche moich dzisiejszych kcal bo u mnie ju¿ 1171

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

to zapraszam bo mam zapas jajek i truskawek

a na jutro chyba przygotuje makaron ze szpinakiem
No ja chêtnie przyjmê!
A powiedz, co na te ¶niadania jesz? Bo mi by siê przyda³y wysokokaloryczne zdrowe ¶niadania, ale jako¶ nie mam pomys³ów ani chêci na nic . Tylko powiedz, ¿e nie owsianka .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-01 o 18:43
Stary 2014-06-01, 19:04   #990
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym wybra³a omleta .
No ja chêtnie przyjmê!
A powiedz, co na te ¶niadania jesz? Bo mi by siê przyda³y wysokokaloryczne zdrowe ¶niadania, ale jako¶ nie mam pomys³ów ani chêci na nic . Tylko powiedz, ¿e nie owsianka .
Owsianka gotowanej nie lubie ale 3-4 ³y¿ki p³atków owsianych + serek homo + jab³ko/gruszka/banan i do tego ziarna(migda³y, dynia, slonecznik) pycha

Omlet na s³odko z 3 jaj znowu z owocami czasem jak nie mam to z d¿emem ale staram sie unikaæ

Czasem pancaksy tez na s³odko lubie s³odkie ¶niadania bo wtedy przez resztê dnia nie ci±gnie mnie do slodkiego
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.