![]() |
#961 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Najwa¿niejsze, ¿e uby³o cm, aczkolwiek rozumiem Twoje wyrzuty sumienia. Bêdzie lepiej, tylko siê zatnij w sobie ¿e nie i ju¿ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- A ja bojê siê wej¶æ na wagê. Wejdê dopiero w pi±tek. Teraz robiê tydzieñ uderzeniowy z drastycznym ograniczeniem wêgli, ¿eby wyj¶æ na prost± po paru dniach folgowania. Dzisiaj dzieñ dziecka i s³odko¶ci od rana, ale mam mocne postanowienie nie zjedzenie ani grama ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Kiedy¶ æwiczy³am z Chodakowsk±. niestety jej programy szybko mi siê nudzi³y. ale to nie jest ¿aden zarzut. nie muszê æwiczyæ codziennie. i tak staram siê urozmaicaæ sobie. dla mnie jestr odrobinkê sztywna. ale odstrêczy³a mnie jej wypowied¼ (jak± gdzie¶ przeczyta³am) jakoby mia³a "z dum±" mówiæ, ¿e na niektórych jej zajêciach zdarza³y siê omdlenia æwicz±cych. taki kto¶ dla mnie jest niepowa¿ny. i nie ma prawa wykonywaæ swojego zawodu.
na wadze 87 (waga pocz±tkowa), cel 62 wzrost 162. dotychczas zjad³am 1. kromkê razowego z szynk± (mia³am dwie ale jako¶ nie da³am rady), parê pomidorów koktajlowych oraz ogórków gruntowych w jogurcie 2. jab³ko ![]()
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2014-06-01 o 11:45 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Witam kochane w dniu dziecka
![]() ¦wiêtujecie? Mnie i T¯ rodzice zaprosili na lody i oran¿adê-to tradycja w mojej rodzinie, zawsze lody i oran¿ada na Dzieñ Dziecka ![]() ![]() ![]() Wczoraj mia³am dzieñ bez æwiczeñ-regeneracja-wieczorem zrobiê mój zestaw. Bo teraz jestem bez ¿ycia-s±siedzi remanencik sobie urz±dzaj± od tygodnia w godzinach mocno wieczornych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() nie mia³am pojêcia o takiej wypowiedzi,to trochê przera¿aj±ce
![]() |
#966 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bebemwls te¿ zaczynam my¶leæ o jakiej¶ regeneracji bo brak mi si³ na cokolwiek po porannym rowerze i sprz±taniu domu ![]() Co do dnia dziecka to mnie smuci jak cholera i staram siê nie my¶leæ o tym ;p
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Witajcie dziewczynki
![]() Wspó³czynnik BMR 1821.35 Aby utrzymaæ wagê Kalorie 2185.62 Wêglowodany 55% 1202.09kcal = 300.52gram Bia³ko 15%% 327.84kcal = 81.96gram Tluszcz 30% 655.69kcal = 72.85gram Oko³o 500 kcal powinnam odci±æ do chudniêcia? Dobrze my¶lê? I muszê siê Wam pochwaliæ: ugotowa³am na ¶niadanko 2 jajka na twardo i zamiast sol± posypa³am zio³ami prowansalskimi i szczypiorkiem. Doda³am rzodkiewki i by³o pycha. A nie s±dzi³am, ¿e dam radê zje¶æ jaja bez solo. ![]()
#968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...azu-ciala.html Jak tak to w takim razie wybiore siê w tygodniu po zakup! Cytat:
![]() Gratuluje spadków Dziewczyny, czy to tych wagowych, czy centymetrowych ![]() Ja od wczoraj przerzuci³am siê na æwiczenia z hantelkami 1,5 kg na ka¿d± rêkê, bo do tej pory æwiczy³am z dwoma ¿elami pod prysznic lub ma³ymi butelkami z wod± ![]() ![]() A zwa¿ê siê jutro, mam nadziejê ¿e bêdzie mniej na wadze, dzi¶ dzieñ dziecka mnie nie obowi±zuje i nie dam siê grzeszkom ![]() Mi³ego s³onecznego dnia! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() To ¶niadanko brzmi pysznie! ![]() Cytat:
![]() Mam tak± niechêæ do u¿ywania balsamów do cia³a ![]() No, ale trzeba bêdzie siê zacz±æ szczotkowaæ ![]()
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupuje balsamy, które pó¼niej le¿± nie u¿ywane ![]() No ale ostatnio kupi³am to serum eveline ch³odz±ce i staram siê u¿ywaæ po k±pieli jak biegam lub æwiczê, zobaczymy jak bêdzie z systematyczno¶ci± ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Przyczajenie
|
By³am wczoraj w rossmanie obmaca³am tê szczotkê z ka¿dej strony. Jest w folii, wiêc nie za wiele wydedukowa³am, ale ona wydaje mi siê strasznie twarda i w koñcu nie kupi³am. S³ysza³am o niej wiele dobrego, ale bojê siê, ¿e jak bêdzie zbyt twarda to rzucê w k±t. Rozwiejcie moje w±tpliwo¶ci proszê
![]() Jutro zaczynam gack±. Chodakowska jako¶ nie budzi mojej sympatii, choæ wiem, ¿e mnóstwo dziewczyn potrafi³a zmotywowaæ. A! I zaczynam wyzwanie przysiadowe. Tylko muszê zdecydowaæ siê na zrobienie sobie zdjêcia - straszne prze¿ycie mnie czeka ![]()
#972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to bardzo mnie kusi szczotkowanie na sucho, podobno daje du¿o lepsze rezultaty ... zarysa te szczotki siê zawsze wyrabiaj± po jakim¶ czasie ![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najszczuplejszego na dzieñ dziecka. Chodakowska ma plus za motywacjê. s±dzê, ¿e wiele dziewczyn zaczê³o æwiczyæ dziêki jej nadmuchanej kampanii. jednak faktem jest, ¿e nie ma zielonego pojêcia o fachu jakim jest trener personalny (zdaje siê, ¿e jest tylko instruktork± pilates). wiele Osób wytyka jej b³êdnie wykonane æwiczenia na p³ytach i innych takich. do tego wiem, ¿e to nie ona uk³ada³a æwiczenia do swojej ksi±zki, tylko jej facet. (chyba jej). ale z drugiej strony mel b te¿ nie pisa³a swoich uk³adów. wiêc to wszystko da siê znie¶æ. jednak¿e takich tekstów nie mogê znie¶æ.
za granic± jest mnóstwo p³yt z ukladami æwiczeñ, programów z trenerami, ksi±¿ek. a w polsce bida z nêdz±. wiêc Chodakowska siê wpasowa³a w ta lukê a ludzie podchwycili. ja fb nie mam, telewizji nie ogl±dam, wiêc nie moge zweryfikowaæ na ile jest chamid³em a na ile sie próbuje wylansowaæ. i nie mam o niej zdania. po prostu z ni± nie æwiczê ![]()
![]() |
#974 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Aaa ju¿ wiem! Zapisa³am chudniêcie 1 kg tygodniowo, przy 0,5 kg ju¿ podaje 1700 ![]()
jest 106 ![]() ma byæ 65 ![]() najpierw: 95 pó¼niej: 85 nastêpnie: 75 Edytowane przez zarysa Czas edycji: 2014-06-01 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
aamidale Pucha³kê specjalnie dla Ciebie
kubus puchatek z kwiatami.jpg
#977 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do tego motywowania to jest ok - do czasu. Jasne, ¿e nikt nie musi pod±¿aæ za ni± ¶lepo, ale jednak jest osob± charyzmatyczn± a poza tym teraz medialn± - wiêc powinna uwa¿aæ, co mówi. Wiele [szczególnie m³odszych] dziewcz±t bêdzie pod±¿aæ za ni± ¶lepo. A nie zawsze publikuje pozytywne rzeczy. Jest tylko cz³owiekiem i ja j± rozumiem - ale powinna mieæ wiêcej wyobra¼ni. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
dziêkujê Ci najserdeczniej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-01 o 14:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |||||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
kijki! na Mel B jeszcze przyjdzie pogoda ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Bêdê smrodziæ w caaaa³ym domu! ;D Nie æwiczê na tyle, ¿eby mi siê miê¶nie wyrabia³y i nie widzê ¿adnej zmiany w ciele, chyba, ¿e na minus, dlatego nie wierzê i wydaje mi siê, ¿e po prostu inaczej ni¿ ostatnio siê zmierzy³am. ![]() ![]() maluuuuuuuuutkie to ¶niadanie! ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
A ja muszê chyba wróciæ do masa¿u szorstk± stron± g±bki ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() powodzenia w wytrwaniu w postanowieniach! a nawet je¶li co¶ wiêcej zjesz w ramach Dnia Dziecka to mam nadziejê, ¿e bez wyrzutów sumienia! ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
mizeria z ogórków gruntowych- to jest to! dziêki za (nie¶wiadome) podsuniêcie pomys³u na sa³atkê ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() Ja mam tak samo z ¿elami ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]() brzuch (pêpek) - 100 cm brzuch (boczki, najszersza czê¶æ) - 105 cm pod stanikiem - 87 cm ty³ek - 110 cm uda (najszersza czê¶æ) - 62 cm Uff - sporo ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
klapkowa Ja gotujê pod przykryciem bo mój T¯ strasznie potem narzeka na ten zapach
![]() ![]() ![]() Godzina jazdy na rowerku za mn±. Chcê jeszcze jedn±, ale nie wiem czy moje cia³o podo³a ![]() ![]()
![]() |
#983 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Dziewczyny, potrzebujê pomocy. Zosta³o mi na dzisiaj jeszcze 900kcal i nie wiem co mam zje¶æ ;/. Nie jestem g³odna, zosta³a mi ju¿ tylko kolacja :|. Nie mam ¿adnych orzechów itp. w domu, bo tak to bym sobie dojad³a ... Jakie¶ pomys³y? ![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
dziewczyny myslici ze lepiej na wieczor zjesc omleta z truskawkami czy lepiej koktail truskawkami i jogurt naturalny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
@klapkowa: zauwazy³a¶, ¿e smak szklarniowych jest niczym w porównaniu do gruntowych?
@prannie: kijki to fajna sprawa. to spacer w³a¶ciwie. taki bardziej energetyczny. pracuj± wszystkie miê¶nie. dzia³aæ dzia³a. czy efekty s± spektakularne? na pewno widaæ to w wytrzyma³o¶ci z diet± i jakimi¶ dodatkowymi æwiczeniami (na przyk³ad dywanowe co drugi dzieñ) mo¿e daæ super efekty. ale mo¿na te¿ codziennie samo. trzeba tylko narzuciæ tempo i i¶æ odpowiednio (technik± a nie spacerkiem). znajd± siê lepsze æwiczenia, gdzie szybciej schudniesz, ale jesli nie oczekujesz "10kg w tydzieñ" to bêd± ok. no i jest przyjemne. zak³adasz wygodne ubranie, s³uchawki na uszy i nawet nie zauwazysz jak zleci godzina ![]() na obiad mia³am æwieræ piersi z indyka przyprawion± papryk± w panierce z p³atków owsianych, pod koniec sma¿enia da³am na to pomidora z pieprzem zio³owym i kawa³ek (æwieræ plastra) sera. polewa³am go a¿ do roztopienia. do tego ziemniak z wody (sztuk dwie) oraz surówka z pora. co¶ pysznego ![]() zorientowa³am siê ¿e pijê za ma³o wody. zazwyczaj pi³am wodê przed i do posi³ku. niestety teraz nie mogê i do kanapek pijê tylko ciep³a herbatê jak ju¿. okaza³o siê, ¿e do 15 wypi³am szklankê herbaty i wody. skandal. od tamtej pory wypi³am litr wody z cytryn± (wrzuci³am j± do szklanki), czêsto wrzucam plaster cytryny, pomarañczy czy grapefruita, aby woda mia³a smak. a Wy? macie jakie¶ sposoby na wodê?
![]() |
#987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- to zapraszam bo mam zapas jajek i truskawek ![]() a na jutro chyba przygotuje makaron ze szpinakiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
hej dziewczyny
![]() miesi±c temu zaczê³am odchudzanie ale ostatnio jako¶ brakuje mi motywacji i szukam w³a¶nie jakiego¶ w±tku o te tematyce do którego mog³abym siê pod³±czyæ i czerpaæ ![]() mia³am do zrzucenia 30 kg, prawie 6 uda³o mi siê przez ten miesi±c ju¿ zrzuciæ chocia¿ mia³am kilka wpadek ( niektóre spore niestety;p), przy wzro¶cie 163 wa¿y³am 85,2kg. Moja waga wymarzona to magiczne 55kg ![]() liczê na pomoc i wsparcie oferuj±c swoje w zamian ![]() odno¶nie chodakowskiej to te¿ nie lubiê z ni± æwiczyæ, mam wra¿enie ¿e jest jaka¶ taka sztuczna i monotonna w tych swoich filmikach; sto razy lepiej mi idzie z mel b ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zosta³o mi ok. 500kcal na kolacjê ![]() A jeszcze dzisiaj taki wêglowodanowy dzieñ mi wyszed³, masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja po prostu noszê ze sob± ci±gle jak±¶ butelkê i jako¶ tak z przyzwyczajenia pijê. Do posi³ków raczej nie pijê, niby siê nie powinno, a ja tak bardziej z przyzwyczajenia, prêdzej wypijê po ni¿ w trakcie ![]() Cytat:
![]() A powiedz, co na te ¶niadania jesz? Bo mi by siê przyda³y wysokokaloryczne zdrowe ¶niadania, ale jako¶ nie mam pomys³ów ani chêci na nic ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-01 o 18:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Omlet na s³odko z 3 jaj znowu z owocami czasem jak nie mam to z d¿emem ale staram sie unikaæ Czasem pancaksy tez na s³odko lubie s³odkie ¶niadania bo wtedy przez resztê dnia nie ci±gnie mnie do slodkiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.