Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-10, 08:26   #961
Malinowa_mamba13
Niepoprawna optymistka :)

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

dobry dzień ;D

o rany ja poproszę deszczu trochę !!
spać się nie da, jeść się nie chce ( to akurat dobre :P) a tu dziś jeszcze gorsze upały mają być....

co do pralki to ja mam Samsung Eco Bubble i w sumie oprócz prania w zimnej wodzie, opóźnienia zakończenia i prania szybkiego tj 15 min nie ma żadnych bajerów

co do lodówki to mam zwykłą Indesit nam wystarcza póki co i z oby sprzętów jestem bardzo zadowolona.

Tż kupił wczoraj córci naszej basen mały i rozłożyliśmy jej na balkonie i się chłodziliśmy pod wieczór trochę

dziś do posprzątania mam kurze, podłogi i łazienkę z wc muszę wszystko sama bo mężuś w pracy

Rise gratulacje !!! wreszcie idziecie na swoje !!

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

Wczoraj powstał ostatni rozdział mojego licencjatu Z tym że będę go jeszcze uzupełniać o podbudowę teoretyczną (na razie jest treść zdobyta na wywiadzie) ale i tak oddam mojemu promotorowi to co mam, na 9:30 ma mieć dyżur ale ostatnio był o 10:15 :P

Ktoś wierci od 7:30 :[
wczoraj był chyba jakiś wieczór pisania bo ja miałam wenę do mojej mgr i też ruszyłam sporą część

Nasz

Edytowane przez Malinowa_mamba13
Czas edycji: 2014-06-10 o 08:25
Malinowa_mamba13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:32   #962
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość

-

Dziewczyny, muszę się pochwalić Byliśmy wczoraj w banku potwierdzić że bierzemy kredyt w mbanku i okazało się, że nasza genialna pani doradczyni kredytowa (jakby ktoś chciał namiar to pw) wynegocjowała nam obniżenie prowizji o 1/4 i marży! Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem kredyt będzie u właścicieli do końca czerwca a my 1 lipca dostaniemy klucze. Strasznie jesteśmy podekscytowani, po 7 latach wynajmowania pokojów i mini kawalerek zamieszkamy we własnym M3. Czy to nie wspaniałe?
Super ! Gratulacje Swoje to swoje
Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość
dobry dzień ;D

o rany ja poproszę deszczu trochę !!
spać się nie da, jeść się nie chce ( to akurat dobre :P) a tu dziś jeszcze gorsze upały mają być....

co do pralki to ja mam Samsung Eco Bubble i w sumie oprócz prania w zimnej wodzie, opóźnienia zakończenia i prania szybkiego tj 15 min nie ma żadnych bajerów

co do lodówki to mam zwykłą Indesit nam wystarcza póki co i z oby sprzętów jestem bardzo zadowolona.

Tż kupił wczoraj córci naszej basen mały i rozłożyliśmy jej na balkonie i się chłodziliśmy pod wieczór trochę

dziś do posprzątania mam kurze, podłogi i łazienkę z wc muszę wszystko sama bo mężuś w pracy

Rise gratulacje !!! wreszcie idziecie na swoje !!

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

wczoraj był chyba jakiś wieczór pisania bo ja miałam wenę do mojej mgr i też ruszyłam sporą część
Ja nawet nie wiem jaką mamy pralkę tzn. Tż ma Wiem tylko że jest dobra i ma 7 lat gwarancji
Stary 2014-06-10, 08:33   #963
anex_1989
Zakorzenienie

Hej ho
Jestem zadowolona, bo udało mi się wczoraj dopaść sukienkę, co prawda piersi dalej dają o sobie znać, ale zostały wymasowane i jest trochę lepiej

wiatrak hulał całą noc...

Ilsa Lund mi kiedyś pralka prawie z łazienki wyszła ale są dwa powody, jeden przeładowanie będna, drugie złe wypoziomowanie
może u Ciebie jest coś poprzestawiane i dlatego tak szaleje?

Malinowa_mamba13 niby od środy zapowiadają załamanie pogody, kurka wodna ze skrajności w skrajność

my lodówkę dostaliśmy od siostry męża, bo wymieniali na większą, i sobie mówię, że jak się ta popsuje to wymienimy na nową, bo dobrej nie będę się pozbywać i działa już ponad gwarancję

nie wiem jak ja wytrzymam do 16-ej w pracy, w tej firmie wiatraka nie mam

miłego dnia
anex_1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:38   #964
Malinowa_mamba13

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Super ! Gratulacje Swoje to swoje

Ja nawet nie wiem jaką mamy pralkę tzn. Tż ma Wiem tylko że jest dobra i ma 7 lat gwarancji
no to najważniejszą informację znasz
Cytat:
Napisane przez anex_1989 Pokaż wiadomość
Hej ho
Jestem zadowolona, bo udało mi się wczoraj dopaść sukienkę, co prawda piersi dalej dają o sobie znać, ale zostały wymasowane i jest trochę lepiej

wiatrak hulał całą noc...

Malinowa_mamba13 niby od środy zapowiadają załamanie pogody, kurka wodna ze skrajności w skrajność

my lodówkę dostaliśmy od siostry męża, bo wymieniali na większą, i sobie mówię, że jak się ta popsuje to wymienimy na nową, bo dobrej nie będę się pozbywać i działa już ponad gwarancję

nie wiem jak ja wytrzymam do 16-ej w pracy, w tej firmie wiatraka nie mam

miłego dnia
hej
jasne rzuciłaś hasło o sukience i uciekłaś
uważaj na ten wiatrak jak Cie piersi bolą
właśnie to jest najgorsze, że na niedzielę chyba pokazywali temperaturę 18 stopni czyli połowa mniej niż np dziś ma być... ciężko się nie rozchorować
3maj się dzielnie w tej pracy

Nasz
Stary 2014-06-10, 08:42   #965
Dagunia
Komplikatorka

Anex pokazuj jaką kieckę kupiłaś
Stary 2014-06-10, 08:44   #966
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
My również myśleliśmy o lodówce z kostkarką ale w gruncie rzeczy teraz kupujemy woreczki po 1 zł za 9 woreczków do lodu i też się sprawdzają Za to fajna jest dodatkowa komora na wodę czy sok, pod którą można podstawić kubek

Gdybym miała kupować teraz pralkę to nie wiem jak bym sprawdziła czy w czasie wirowania tak nie wariuje jak moja No i moja jest chyba klasy C ale chodzi 2 razy w tygodniu więc nie bańczymy strasznie, za prąd ostatnio było 60 zł za 2 miesiące. Za 2 tygodnie przyjdzie nowy rachunek

Fajnie że wam obniżyli marżę Mi w mBanku proponują spory kredyt jak na to że nie zarabiam (ale póki się uczę pieniądze mam od rodziców). Za to narzeczonemu proponują mało jak na to że ma stałą pracę w której dobrze zarabia (w nowej wersji mBanku z boku wyświetlana jest proponowana wysokość kredytu)

Wczoraj powstał ostatni rozdział mojego licencjatu Z tym że będę go jeszcze uzupełniać o podbudowę teoretyczną (na razie jest treść zdobyta na wywiadzie) ale i tak oddam mojemu promotorowi to co mam, na 9:30 ma mieć dyżur ale ostatnio był o 10:15 :P

Ktoś wierci od 7:30 :[
Isla, a byłaś u nich czy tylko sprawdzałaś na stronie? Bo to, co wychodzi z wyliczeń albo z tego co konsultant a to, co ostatecznie chcą Ci dać to niebo a ziemia... na twoją niekorzyść
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:46   #967
anex_1989
Zakorzenienie

oj tam oj tam nigdzie nie uciekłam- popracować też trzeba

a sukienka nic specjalnego granat z lekkim rozkloszowaniem od pasa, zależało mi na czymś co założę więcej niż raz, a wygląda tak :
http://www.camaieu.pl/F-10031-robe/P...-sukienka.html

Malinowa_mamba13 uważam, bo wiem, że to nie przelewki
Stary 2014-06-10, 08:46   #968
Dotka90
Zakorzenienie

Ja dziś cały dzień w pracy, ale właśnie kończy mi się prać, więc jeszcze powieszę i lecę.
TŻ rano umył naczynia, nawet miło, tylko tak sie tłukł, że szok
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 08:50   #969
Malinowa_mamba13

Cytat:

a sukienka nic specjalnego granat z lekkim rozkloszowaniem od pasa, zależało mi na czymś co założę więcej niż raz, a wygląda tak :

ale fajna
też by mi się przydała taka sukienka :P
ja ostatnio choruję na spódnice jak nigdy
to dobrze że uważasz ! bo ja już się zaczynam martwić o Ciebie !
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja dziś cały dzień w pracy, ale właśnie kończy mi się prać, więc jeszcze powieszę i lecę.
oj tam ważne że masz pomyte

Nasz
Stary 2014-06-10, 08:54   #970
anex_1989
Zakorzenienie

Malinowa_mamba13 kochana lekarze się tak nie przejmują serio, dziękuję

a sukienka ładna, super leży no i cenowo nie ma tragedii
za mną chodzi jeansówka

Dotka90 dokładnie ciesz się, że umył mój tylko narzeka, że zlew pełny, a rękawów menda kochana nie zakasa
Stary 2014-06-10, 08:54   #971
deksterowa
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ostatnio nie mam czasu pisać w ogóle. Robię poprawki do magisterki jak skończę to będę częściej. Miłego dnia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:08   #972
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie! Dostaniecie odznakę perfekcyjnych pańswa domu

Dokładnie. Marzy mi się taka lodówka z kostarką do lodu albo kolorowa gorenje... ale schodząc na ziemię byliśmy wczoraj w saturnie i było sporo fajnych samsungów. Plan jest żeby wydać do 3 tysięcy na pralkę i lodówkę. My w spadku możemy odziedziczyć po lokatorach niby nową pralkę która ma bodajże 2 miesiące, ale co z tego, skoro kosztowała 700zl i nie jest energooszczędna? Kupimy nową i się za trzy lata zwróci, więc warto.

Chociaż teściowa płacze bo jej zdaniem na przykład lodówka (która też jest na razie w mieszkaniu i ma z 8 lat) "tylko stoi" i "po co kupować nową strata pieniędzy". Proste wyliczenie pokazuje że ta A+++ którą mamy na oku zwróci się po 2 (!) latach. My z mężem staramy się myśleć i planować długofalowo ogólnie

-

Dziewczyny, muszę się pochwalić Byliśmy wczoraj w banku potwierdzić że bierzemy kredyt w mbanku i okazało się, że nasza genialna pani doradczyni kredytowa (jakby ktoś chciał namiar to pw) wynegocjowała nam obniżenie prowizji o 1/4 i marży! Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem kredyt będzie u właścicieli do końca czerwca a my 1 lipca dostaniemy klucze. Strasznie jesteśmy podekscytowani, po 7 latach wynajmowania pokojów i mini kawalerek zamieszkamy we własnym M3. Czy to nie wspaniałe?
Teściową się nie przejmuj. Jeśli macie pieniądze i wam się opłaca, to kupujcie nowe.
Gratuluje mieszkania, napewno wspaniale jest mieć większe mieszkanie.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Ciesz się, że myje naczynia. Mąż jak jest w domu, to wstaje do dziecka. Następnego dnia narzeka, ale dobrze, że wstanie.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:

ładna sukienka
Stary 2014-06-10, 09:11   #973
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

za mną chodzi jeansówka
ładną kieckę kupiłaś, na zdjęciu jakoś dziwnie układa się z tyłu ale skoro mierzyłaś to pewnie na żywo jest lepiej ja uwielbiam dżinsowe sukienki, mam dwie z House'a w tym jedną taką typowo letnią, to mój wakacyjny masthew

house-sukienka-jeansowa.jpg
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:14   #974
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ładną kieckę kupiłaś, na zdjęciu jakoś dziwnie układa się z tyłu ale skoro mierzyłaś to pewnie na żywo jest lepiej ja uwielbiam dżinsowe sukienki, mam dwie z House'a w tym jedną taką typowo letnią, to mój wakacyjny masthew

Załącznik 5706864
Oj to nie mój krój. Wyglądałabym w tym jak beczka
Stary 2014-06-10, 09:15   #975
anex_1989
Zakorzenienie

kashmirka na żywo zdecydowanie lepiej

kiecka super

teraz jeszcze buty do tego, i dobranie biżu zostaje
Stary 2014-06-10, 09:19   #976
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
wiesz co ja tez nie noszę bombek ale w tej wyglądam nieźle fajnie podkreśla talię

a.jpg
Stary 2014-06-10, 09:30   #977
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ja tez nie noszę bombek ale w tej wyglądam nieźle fajnie podkreśla talię

Załącznik 5706875
Fajna Nie taka typowa bombka, nie jest tak napompowana
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:34   #978
_agg_
Zakorzenienie

jestem już też na posterunku

nie chce mi się nic jak wrócę to muszę szybko ,łazienkę ogarnąć ale... ejst sukces.. tż nie zostawił mi takiego syfu jak co dzień może dlatego, że nie robił żadnej owsianki ani omleta
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:38   #979
Malinowa_mamba13

Cytat:
Malinowa_mamba13 kochana lekarze się tak nie przejmują serio, dziękuję

za mną chodzi jeansówka
no dobra
Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ostatnio nie mam czasu pisać w ogóle. Robię poprawki do magisterki jak skończę to będę częściej. Miłego dnia

powodzenia
Cytat:
miałam to samo napisać

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość

jestem już też na posterunku

nie chce mi się nic jak wrócę to muszę szybko ,łazienkę ogarnąć ale... ejst sukces.. tż nie zostawił mi takiego syfu jak co dzień może dlatego, że nie robił żadnej owsianki ani omleta
hej
czekałam na Ciebie
powiedz mi jak szorowałaś ten piekarnik to on miał takie czarne przypalone plamy ?
zeszło Ci wszystko po tej sodzie ??

Nasz
Stary 2014-06-10, 09:39   #980
Miss Saeki
Zakorzenienie

Dziń dybry!

Ale dziś już natworzyłyście...
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 09:48   #981
_agg_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość
hej
czekałam na Ciebie
powiedz mi jak szorowałaś ten piekarnik to on miał takie czarne przypalone plamy ?
zeszło Ci wszystko po tej sodzie ??
miał, takie poprzypalane coś, to niektóre zeszły po przejechaniu gąbką, a niektóre te bardziej "wżarte" musiałam chwilę poszorować, ale nie tak, że mi ręka odpadała, tylko tak normalnie
Stary 2014-06-10, 10:00   #982
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Miss Saeki, program krótkiego prania jest baaardzo potrzebny!
Ja na długim praniu piorę tylko ręczniki, szmatki i pościel. Całą resztę piorę na 30 minutowym (bo taki akurat mam). Większość ciuchów wymaga po prostu odświeżenia, typu: ubieram bluzkę rano, ściągam wieczorem, piorę i wystarczy. Nie mamy ekstra brudnych ciuchów, więc nie piorę codziennych ubrań na długich cyklach.
Ja też większość rzeczy piorę na krótkim cyklu, nie ma potrzeby używać długiego prania do wszystkiego Ubrania są tylko nieświeże, a nie brudne.

Cytat:
My również myśleliśmy o lodówce z kostkarką ale w gruncie rzeczy teraz kupujemy woreczki po 1 zł za 9 woreczków do lodu i też się sprawdzają Za to fajna jest dodatkowa komora na wodę czy sok, pod którą można podstawić kubek

Gdybym miała kupować teraz pralkę to nie wiem jak bym sprawdziła czy w czasie wirowania tak nie wariuje jak moja No i moja jest chyba klasy C ale chodzi 2 razy w tygodniu więc nie bańczymy strasznie, za prąd ostatnio było 60 zł za 2 miesiące. Za 2 tygodnie przyjdzie nowy rachunek
Lodówki z kostkarką bym nie chciała - z tego co słyszałam, to kostkarka z reguły jest rzeczą, która psuje się jako pierwsza i ogólnie producenci powoli odchodzą od kostkarek, bo im się nie opłaca tyle tego naprawiać. U moich rodziców też tak było, że kostkarka poszła pierwsza

Co do pralki, to też zwróciłabym uwagę na to czy się nie trzęsie za bardzo, chociaż po części to chyba też kwestia wypoziomowania jej?

Nasza pralka stoi martwa, właściciele mieszkania życzą sobie naprawiać. No cóż, 300-400 to będzie kosztować, a któraś z Was wspominała tu o swojej pralce za 600. Ja zdecydowanie wolałabym wymienić na nową w takiej sytuacji, szczególnie że ta pralka ma 12 lat i pewnie wkrótce znów się popsuje .
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 10:02   #983
_agg_
Zakorzenienie

logika właścicieli mnie rozwaliła to nie lepiej się ugadać,że wy kupicie, a po prostu im dacie mniej w przyszłym miesiącu za mieszkanie jakieś to głupie
Stary 2014-06-10, 10:07   #984
Malinowa_mamba13

Cytat:
miał, takie poprzypalane coś, to niektóre zeszły po przejechaniu gąbką, a niektóre te bardziej "wżarte" musiałam chwilę poszorować, ale nie tak, że mi ręka odpadała, tylko tak normalnie
czyli jednak dobra ta papka faktycznie
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Co do pralki, to też zwróciłabym uwagę na to czy się nie trzęsie za bardzo, chociaż po części to chyba też kwestia wypoziomowania jej?

Nasza pralka stoi martwa, właściciele mieszkania życzą sobie naprawiać. No cóż, 300-400 to będzie kosztować, a któraś z Was wspominała tu o swojej pralce za 600. Ja zdecydowanie wolałabym wymienić na nową w takiej sytuacji, szczególnie że ta pralka ma 12 lat i pewnie wkrótce znów się popsuje .
co do skakania to ja myślę, że im starsza i bardziej zużyta to skacze
my mamy zabudowaną pralkę i w ogóle jej nie słychać jak wiruje

co za ludzie
Cytat:
logika właścicieli mnie rozwaliła to nie lepiej się ugadać,że wy kupicie, a po prostu im dacie mniej w przyszłym miesiącu za mieszkanie jakieś to głupie
dokładnie

Nasz
Stary 2014-06-10, 10:21   #985
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Ale Wy za swoje musicie naprawić ich starą pralkę?
U nas jak zepsuł się piekarnik to z WIELKIM fochem przysłała fachowca do naprawy. Teraz zepsuł nam się syfon w zlewie to Tż zaoferował, że sam wymieni, ale ma nam oddać za materiał.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 10:22   #986
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:

Załącznik 5706875
Tobie to pasuje
Stary 2014-06-10, 10:30   #987
Malinowa_mamba13

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ale Wy za swoje musicie naprawić ich starą pralkę?
U nas jak zepsuł się piekarnik to z WIELKIM fochem przysłała fachowca do naprawy. Teraz zepsuł nam się syfon w zlewie to Tż zaoferował, że sam wymieni, ale ma nam oddać za materiał.
to chociaż tyle że odda....
my jak wynajmowaliśmy to nie dość, że za wszystkie naprawy sami płaciliśmy to jeszcze dogadaliśmy się z właścicielem że zrobimy na zamówienie szafkę do kuchni bo było mało mebli na garnki i on przy wyprowadzce nam odda kasę to tak nas wycyckał, że nie dość że musieliśmy odmalować całe mieszkanie mimo, że przy wprowadzaniu się płaciliśmy za farby i pigmenty to jeszcze powiedział, że nie odda kasy za szafkę i że możemy ją sobie wziąć. Tak się wnerwiłam że wywaliliśmy ją na śmietnik. Na szczęście poszliśmy na swoje i nie mam wiecej takich problemów. Jedyny wniosek z tej lekcji to taki, że umowa słowna to nie umowa

Nasz
Stary 2014-06-10, 10:37   #988
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Teściową się nie przejmuj. Jeśli macie pieniądze i wam się opłaca, to kupujcie nowe.
Gratuluje mieszkania, napewno wspaniale jest mieć większe mieszkanie.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Ciesz się, że myje naczynia. Mąż jak jest w domu, to wstaje do dziecka. Następnego dnia narzeka, ale dobrze, że wstanie.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

ładna sukienka
Teściowa jest znana z tego, że na niczym się nie zna, ale chętnie będzie doradzać innym hehe. sama żyje na kredytach bo wydaje więcej niż zarabia, a nas krytykuje

Cytat:

Załącznik 5706864
Cytat:

Załącznik 5706875
Sukienka fajna, nie w moim stylu ale kashmirka wyglądasz jak milion dolarów!

Ja dziś maxi + top w kotwice
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 10:42   #989
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Tobie to pasuje
dzięki

Cytat:
Sukienka fajna, nie w moim stylu ale kashmirka wyglądasz jak milion dolarów!

Ja dziś maxi + top w kotwice
haha dzięki Kochana! co za komplement z rana

a propo maxi to kupiłam sobie w tym roku 2 długie sukienki, jeszcze ich nie miałam na sobie bo jakoś tak nie wiem ale chyba się krępuje? będą miały swój debiut na urlopie, może się przekonam do tej długości bo dobrze w nich wyglądam i u kogoś strasznie mi się podobają
Stary 2014-06-10, 10:50   #990
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

U nas taka burza byla w nocy ze spac nie moglam, tragedia!!

Co robicie dzisiaj na obiad? Ja mysle nad spaghetti, uwielbiamy z Tz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości