30 + 40 + dzień po dniu :-) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-28, 19:14   #961
Black_Satin
Raczkowanie

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Kama, super!!!
Ale jestes zalatana, podziwiam!

Ja mam na podsumowanie dzisiejszego dnia 2 OMG:

OMG numer 1: Widzialam w tv Naomi Campbell dzis na wybiegu w Paryzu, byla gwiazda pokazu J.P.Gaultier. Zjawiskowa!!! OMG! 44-lata, wyszla na wybieg jak czarna pantera, jakie ruchy, jaka postawa, cos przepieknego! Patrzylam na nia z zatkanym tchem, bez cieni zazdrosci; to inna galaktyka, inny film. Przygotowywala sie na ten pokaz na pewno juz od dluzszego czasu, i udal jej sie on w 150%! Po pokazie (piekna moda, nawiasem mowiac;-) pokazano wywiad z Carla Bruni: 3 lata od Naomi mlodsza, a jaka nieciekawa, bez polotu, nudna i bezbarwna, a tez przeciez niby modelka i -
OMG nombre deux : Nowe odslony Guerlaina. Na prosbe Miszki przetestowalam. I zwyciezylo mnie. Baby Glow jest niesamowity: meteoryty we fluidzie. Obled. Pachnie jeszcze bardziej intensywnie niz normalna wersja ( kwestia gustu, mnie sie podoba), konsystencja dosc gestego fluidu. Potrzeba malutka ilosc. W pierwszej chwili myslalam: co jest, taki gesty, dosc duzo drobinek, ale za chwile wnika jakby w skore, neutralizuje sie doslownie, pozostawia wrazenie lekko przypudrowanej cery a na niej przesliczny glow! OMG i Amazing absolutnie! Poprobowalam w sklepie, wzielam probke do domu ale jutro...ide sobie kupic pelne opakowanie Jest w takiej samej tubce jak moj ukochany Joli Teint z lata 2014. Cudenko, naprawde. U nas sa 3 kolorki: clair, medium, dore. Ja mam nr 2, jak zawsze w Guerlaine, to tym razem "clair". To taki "poprawiacz nastroju" w srodku ciemnej zimy...

Black_Satin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 20:00   #962
Kamlisa
Zakorzenienie

Sati, teraz część z nas zachoruje na te meteoryty Rozumiem, ze to rozświetlacz, czy tez ma meteoryty w nazwie...?
Mam, to to
http://allegro.pl/guerlain-meteorite...023922012.html
Niemniej opis powala nieprecyzyjnoscia tłumaczenia
daje naturalny rezultat i jednoczy, bez efektu maski i grubości: 100% *
- skóra jest miękka, gładka i świeża: 100% *
- Niedoskonałości są zamazane a przebarwienia są zmiękczone: 98% *
- Znaki zmęczenie są mniej widoczne: 98% *
- skóra jest ponownie plumped: 95%

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-01-28 o 20:04
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 20:12   #963
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez JUKA73 Pokaż wiadomość
Ja się nie muszę przerzucać, bo jadam i snikersy, i kinder bueno, i marsy też jadam. A najbardziej ostatnio to jadam sezamki.
Ja też wszystko wciągam. Kiedyś mało jadałam słodkiego, ale od ostatniej ciąży tak mnie wzieło na słodycze i zostało mi to. Najbardziej lubię rafaello
Stary 2015-01-28, 20:32   #964
Black_Satin
Raczkowanie

Kama, masz wlasnie "to to"! I jak sie tobie podoba? Ja jestem zachwycona A jaki masz kolor? Uzywasz jako rozswietlacza i jak jeszcze?

Slodyczowo to u mnie stale ciemna czekolada, najchetniej tak 60% kakao i z roznymi aromatami, ale nie tylko szwajcarska , belgijska tez jest dobra. A ostatnio wciagam kulki Lindta kokosowe, choc z czekolady mlecznej. Raffaello tez bardzo lubie Pamietam, ze jak bylam dzieckiem, byly w owczesnej biednej Polsce jakies czekoladki/ batoniki baaaardzo kokosowe. W tamtych czasach taki luksus! Podobne do Bounty ale duuuuzo lepsze byly

Stary 2015-01-28, 20:38   #965
JUKA73
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Juka,
zniknęłaś na tak długo...
Czyżbyś przysiady robiła czas cały?!?
Przysiady - Taaa ........w sumie zrobiłam ich może 50 ale ponieważ jestem urodzoną optymistką stwierdziłam, że na pewno osiągnęłam już pożądany efekt. Jest to tym łatwiejsze, że nie widzę siebie z tyłu.

A tak na poważnie - robota mnie pochłonęła. Dziś zrobiłam sobie luz i zamiast zrobić coś pożytecznego, to poniewieram się po domu.

Kama, ja też chcę na jakiś fajny zabieg. Mam pakiet trzech zabiegów na oku ale niestety nie mam na nie kasy Oby do lutego.
Aaaaaaa i oczywiście już chcę wyglądać jak bobasek i czekam niecierpliwie na wyjazd do Poznania, aby zerknąć na to cudo.

Póki co, stwierdziłam, że skoro wiosna jeszcze daleko, należy dać czadu z retinolem i zamówiłam ten 5 %.

Gosia, zgadzam się co do Rafaello.

Dircik, co coś więcej napiszę o Mia 2, wcina mi posta.
Nie wiem o co chodzi. Wcina mi długie wpisy.
JUKA73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 21:10   #966
Kamlisa
Zakorzenienie

Sati - mam, że znalazłam na all to, co opisywałaś, a nie - że kupiłam
Słodyczowo - snikersy nie, marsy bardzo rzadko, bounty czasami, najczęściej z tego milky way. Ale biała czekolada Chateau rządzi niezmiennie od lat Galaxy tez mi smakuje, Naomi Cambpell tez ja lubi Zdrowsza jest gorzka mocno, a najlepiej surowa, wiem...ale do licha - ja nie jadam czekolady dla zdrowia a dla grzesznej przyjemności

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-01-28 o 21:14
Stary 2015-01-29, 08:25   #967
fuertavertura
Rozeznanie

Dzień dobry

ja dziś pracuję połowicznie, home office, bo dziś po 17 zaczynam już weekend na całego

Kinder bueno to mój ulubiony batonwcioągam nosem marsy są zbyt..hm treściwe...ale jako że jestem słodyczomaniakiem, nie gardze w zasadzie żadnymi słodkościami uwielbiam czekoladki Lindt, tablerone, after eight żelki, pianki, generalnie wysztko
wiecie, że detox od słodyczy trwa, aż 3 miesiące...z solą jest łatiwej, wystarczą dwa tygodnie ehhh

Satin, Ty piszesz o pudrze czy o nowym "kremie tonującym" baby glow? baby glow właśnie testuję, bo kilka dni temu wpadł w moje ręce, ma fajną, ultra lekką konsystencję, dla mnie bardziej płynny niż gęstymyślę, że na lato będzie idealny, bez obciążenia, jednynie subtelne wyrównanie kolorytu ale mnie od zakupu pełnowymiarowej tuby odciąga ten okropny, perfumowany, sztuczny zapach, perfum bym takich nie kupiła a co dopiero make-up

jeśli chodzi o ćwiczenia, to ostatni bardzo lubię ćwiczyć z gumą, próbowałyście? niby nic wielkiego a jednak jak łądnie ciało pracuje nogi, pupa i ręce oczywiście

Miszku, jak rezonans?
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-29, 14:15   #968
Black_Satin
Raczkowanie

Kama, aha, myslalam, ze juz tez masz No to sie zastanow
Jest to fajny produkt, ale, jak pisze Fuerta, dosc intensywnie pachnie, jak normalne kulki meteorytowe, tylko jeszcze tak z 3-5 razy silniej. Takie "fijolki", jak pudry z czasow naszych babc lub prababc nawet... Po nalozeniu na twarz pachna jeszcze przez jakis czas, ale z czasem wietrzeja, jednak wiemy przeciez, ze nie jest to idealna opcja dla skory twarzy... No coz,mnie sie efekt koncowy tak podoba, ze i tak bede uzywac i tak...

Fuerta, tak, dokladnie o ten produkt mi chodzi Twoje okreslenie "krem tonujacy" jest bardzo trafne: bardziej on tonuje niz jest fluidem podkladowym... Na lato wspanialy, na pewno. Ale wtedy skusze sie na nr 3

Stary 2015-01-29, 14:37   #969
201608151053
Konto usunięte

Absurdalna pogoda we Wro...
Słońce, pięknie swieci, ale zimno, jakiś syberyjski wiatr w pakiecie, więc zimno,choć niby cały czas temperatura dodatnia...

Oglądałam wczoraj polską produkcję Ambassada. Komedia niby. Po takich filmach tracę wiarę w polskie kino, a trochę premier ma być w najbliższym czasie...Dźwięk jak w polskim kinie- trzeba podgłaśniać na maksa, nie wiem, o co chodzi, ale jak oglądam polskie produkcje, to mam ochotę zgłosić się na bezpłatne badania słuchu, co chwilę wrzucają mi do skrzynki zaproszeniaNieśmies zna kompletnie, główni aktorzy drewniani i grali, jakby - hm, teatralnie. Nie podobało mi się.A, wytrzymałam ze 20 minut, nie wiem, jak toto się kończy ...

Lepszy film, amerykański pilot - Czlowiek z wysokiego Zamku. Wg Dicka. Ciekawy pomysł, pisarza naturalnie- państwa Osi wygrały II wojnę, USA podzielone między nazistów i Japończyków. Pilot trocheęschematyczny, ale ja nie czytałam książki, że jednak lubię political fiction, to ja sobie pozyczyłam, zwłaszcza że nie wiadomo, czyt powstaną kolejne odcinki. Bonus to Rufus Sewell, oczywiście gra nazistę, on rzadko jednak dobrych...

W empiku jest promocja-3 za 2 książki, gdyby któraś była zainteresowana. Acz oszukują w koszyku na potęgę..Jak wrzucam 3 książki, każda przeceniona już o parę złotych, to jedna sztuka zawsze okazuje się np. o 5 złotych droższa niż wcześniej, zanim do koszyka trafiła...Nie cierpię takiego polskiego kombinatorstwa

Ja zamówiłam sobie House of cards Dobbsa, ale nie w empiku, znalazłam taniej. Nie wiem, czy czytanie ksiażki po tym, jak ogladałam brytyjski i amerykański serial ma sens, ale niech leży. Nie rozumiem, dlaczego zostawili angielski tytuł, wcześniejsze wydanie to był po prostu Domek z kart...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 18:26   #970
gosia261282
Gang Iren

Co do promocji na książki to ostatnio patrzyłam, że w matrasie mają dobre ceny, wyrzedaż do 70 % jest.
Stary 2015-01-29, 18:36   #971
Kamlisa
Zakorzenienie

Beti, pobieram Za Dickiem nie przepadam, ale dla Sewella obejrzę
Stary 2015-01-29, 19:47   #972
JUKA73
Zadomowienie

O rany, co tu tak pusto dzisiaj
Gdzie jesteście i co robicie ?

Ja właśnie zwlekłam się z orbitreka, dziś - 45 minut. Jest dobrze, będzie lepiej

Mam http://www.sklep.bio-med.pl/blog/ret...n-cream-5.html. Dziś pierwsze testy. Mam nadzieję, że jutro nikogo nie wystraszę. Planowałam posmarować się w piątek, ale nie mogę wytrzymać Raz kozie śmierć.
Stary 2015-01-29, 19:51   #973
Kamlisa
Zakorzenienie

Poczekamy na relację, Juka
Kończę retinol z CCS i serum z Topixa retinolowe, została mi Paula no i zamówiłam Arkanę Dodając zabiegi raz w miesiącu - nie odczuwam poki co potrzeby mocniejszego dawkowania. Ale nigdy nie mówie nigdy
Z orbitrekiem brawo, masz muzyke...? Ze słuchawkami cwiczy mi się lepiej Na siłowni sa 2 orbitreki, jeden lubie, drugi nie...Przywitam się z nimi jutro Czeka mnie kolejny, ciężki piątek. Lubie soja prace i pracuje mi się tam dobrze, ale dni sa teraz zawalone. zwłaszcza, gdy koncze tam, wszystko pozostałe w biegu...i znowu witaj praco W dodatku nie wiem, kiedy dostane pierwsza pensję.
Beti, cóz, ja nie wrózę ekranizacji Dicka ciągu dalszego. W książce przewijają się swiaty alternatywne, świar realny i swiaty wykreowane przez chory umysł. Widzisz, jak przeciętny Amerykanin jest w stanie to rozgryźć...? Jak już strawią wizje Ameryki pod okupacją, ustawionej w roli wojennej Polski - to przez zawiłość formuły i tak nie przebrną

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-01-29 o 20:21
Stary 2015-01-29, 21:17   #974
JUKA73
Zadomowienie

Kama, orbitrek ustawiam przed telewizorem Z słuchawkami na uszach nie wyłączyłabym myślenia A tak, to leci jakiś serial, gapię się w telewizor i jadę

Pierwsze wrażenia z nowym retinolem - przypomina mi i Paulę, i Sesdermę, ale chyba bardziej Sesdermę. Jest dosyć gęsty, na pewno gęstszy niż retinol Pauli. Lekko piecze - czyli działa Zobaczymy co będzie jutro

I jeszcze słówko o serum Timelees. Uwielbiam mimo, że nie bardzo wierzę, że jest w nim aż 20 % wit C. Nakładam odrobinę CSS wit C + E i na to Timelees. Efekt super - cera gładka i nie wiem, jak to określić, ale taka jakaś miękka. W każdym razie włączam je na stałe do mojej pielęgnacji.

Miszka, gdzie przepadłaś
I widzę, że Bambi to już zupełnie wcięło

Aussie, czekam na pozdrowienia z gór
Stary 2015-01-29, 23:30   #975
Michell72
Zakorzenienie

Jestem.Piękniłam sięFryzjer,przedłużanie rzęs(2 godziny-leżenia plackiem-masakra)..Ale efekt wart zachoduWczoraj rezonans.Wynik przyjdzie pocztą,ale babka powiedziała,że powinnam raczej dolny odcinek zrobić..Czyli raz jeszcze -droga przez mękę i latanie po lekarzach ..

Sati też próbowałam Baby Glow.Jak dla mnie efekt ładny,ale ten zapach.Meteoryty razy cztery.Przesadzili.Na mdłości mnie bierze..

Dość mam czerwonej i podrażnionej facjaty.Teraz retinol delikatny stosuję.Ten zielony Pauli + serum rozjasniające twarz Mary Key naprzemiennie z Olay i wit C 15%.
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 08:04   #976
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry

Juka 45 minut ćwiczeń. Nieźle!

Dziewczyny a po tym retinolu widzicie efekty, że jak macie zmarszczki to faktycznie mniej jest? I skóra ujędrniona?
Na mnie to jeszcze chyba za wcześnie, ale w myślałam o mojej mamie, żeby jej sprezentować. Tylko nie wiem czy na nią to zadziała, ona ma 64 lata, zmarszczek dużo.
Stary 2015-01-30, 08:41   #977
Michell72
Zakorzenienie

Oglądałyście Filary ziemi? http://www.filmweb.pl/serial/Filary+Ziemi-2010-534068# Polecam

Gosia stosując retinol -inwestujemy w siebie,by tych zmarszczek nie mieć-jak najdłużej..
Stary 2015-01-30, 08:46   #978
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Beti, cóz, ja nie wrózę ekranizacji Dicka ciągu dalszego. W książce przewijają się swiaty alternatywne, świar realny i swiaty wykreowane przez chory umysł. Widzisz, jak przeciętny Amerykanin jest w stanie to rozgryźć...? Jak już strawią wizje Ameryki pod okupacją, ustawionej w roli wojennej Polski - to przez zawiłość formuły i tak nie przebrną
Kama, zaczęlam czytać Dicka...
I na razie specjalnych podobieństw nie widzę, poza głównym tematem i nazwiskami bohaterów...Więc powstaje pytanie - ile z książkowego Dicka jest w Dicku filmowym...No, dużo uproszczeń, co tu gadać...

Filary, Miszka, ogladalam...
Niespecjalnie mi się podobaly. Zbyt jednoznaczni bohaterowie, albo biali.,albo czarni. Wolę mniej jednoznacznych Ale-do obejrzenia...Ew.przeczyta nia też

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2015-01-30 o 09:29
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 09:47   #979
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość

Gosia stosując retinol -inwestujemy w siebie,by tych zmarszczek nie mieć-jak najdłużej..
Ale mi chodzi o to czy on pomaga na już istniejące zmarszczki? To żadna z was nie ma zmarszek, bo móc powiedzieć czy on działa?
Stary 2015-01-30, 12:04   #980
Michell72
Zakorzenienie

Mnie sie Filary podobają.(Mówią,że to taki kobiecy Tron)..Oczy Toma
No i te śpiewy mnichów,niczym Gregorianie..

Gosia z racji wieku, lekkie zmarszczki już mamy,ale estetycznie je wygładzamy..O jak do rymuNa istniejące jak najbardziej pomaga.Poczytaj o retinolu i jego wpływie na skórę.

Szukam botków- nie wiem juz który dzień z koleiTakich do rurek i niestety na szpilce,bo wtedy elegancko ..A jak już szpilkę dowalą,to szczudła wręcz,w tych modelach -co mi w oko wpadają....
Stary 2015-01-30, 13:34   #981
Anyzkowa
Zakorzenienie

Miszka ja mam dziś na sobie mój nowy zakup botkowy, do rurek znakomicie się prezentują. Jednak obcas to ponad 10 cm.

ale polecam Ci te w załączniku, niewysoki obcasik
https://www.zalando.pl/versace-ankle...1n000-q11.html
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 15:17   #982
Michell72
Zakorzenienie

Anyż kobieto! Buty piękne,ale cena juz nie bardzo..Patrzyłam na nie i na sandałki z tej samej stajni Versace..Dobrze,że za patrzenie nie trzeba płacić
Stary 2015-01-30, 16:49   #983
gosia261282
Gang Iren

Miszka dzięki za odpowiedz

A może takie botki:

http://wojas.pl/produkt/13413
Stary 2015-01-30, 17:22   #984
Anyzkowa
Zakorzenienie

Miszka ta cena właśnie zawrota, dla mnie zaporowa. Odpadają w przedbiegach Te co Gosia w linku podała niezłe, klasyczne.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Może popatrz na ebuty lub answer.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:36   #985
gosia261282
Gang Iren

Ryłko

https://www.rylko.com/pl/produkt/9CV...,75324,18.html

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Na zalando też można coś wyszukać

https://www.zalando.pl/obuwie-damskie-botki/
Stary 2015-01-30, 17:46   #986
JUKA73
Zadomowienie

Przez Was butów mi się zachciało
Też muszę coś na wiosnę kupić.

Zniechęciłyście mnie do zakupu Baby Glow. Lubię jak kosmetyk ładnie pachnie, ale bez przesady. Tak się zastanawiam, czego oni muszą tam nakłaść, aby aż tak pachniało.

Gosia, z retinolem jest tak, jak Miszka napisała. My tak dzielnie walczymy, aby nie mieć zmarszczek. Cudów nie ma, jak się pojawią głębokie, żaden krem im nie pomoże.

U mnie dziś po retinolu - bez skutków ubocznych. Cera lekko zaróżowiona. Ostatnio co drugi dzień nakładałam Paulę 1 %, więc pewnie się przyzwyczaiła.

Idę poczytać, a potem orbitrek

Śniło mi się, że kumplowałam się z Martą Żmudą Trzebiatowską i Jarosławem Bieniukiem

Edytowane przez JUKA73
Czas edycji: 2015-01-30 o 17:48
Stary 2015-01-30, 18:04   #987
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

melduję ze żyję

u mnie od poniedziałku wszystko w biegu....
wczoraj byliśmy z mężem u neurologa... poprawa jest ale ma porządnie wydobrzeć... za tydz jeszcze jedna wizyta u neurologa i zobaczymy co dalej
na chwilę obecną bierze leki, poprawa minimalna jest ale i tak jak za szybko wstanie czy się odwróci to mu się w głowie kręci....
ja za to byłam ze sobą u neurochirurga i pan powiedział, ze mój naczyniak jest na tyle duży zeby powodować ucisk i dawać o sobie znać ale jest za mały zeby go operować... mam na siebie uważać i tyle... poza tym to, ze mi drętwieją ręce to wina kręgosłupa szyjnego i mam zainwestować w na prawdę porządną poduszkę ortopedyczną... no i czekam teraz na wizytę u rehabilitanta i zobacze jakie mi zaleci zabiegi....

a tak w ogóle to nie wiem co jest znowu grane, odczuwam mega potrzebę spania.... sypiam po 8-9godz i mi mało..... chyba zimą mogę spać niczym niedźwiedź

Miszka botków szukam od ponad roku... ale ja chcę takie na płaskim, krótkie.... do wąskich jeansów.... i nie na jesień/wiosnę tylko takie bez ocieplania, na chłodniejsze dni latem
no i nie umiem znaleźć takich co by mi się podobały i kieszeni nie opróżniały za bardzo

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 18:19   #988
Michell72
Zakorzenienie

Gosia bardzo ładne te botki.Mam kilka par upatrzone,ale debatuję ze swoim wyrzutem sumienia...Oczy me mówią -kup..Rozum karze się stuknąć

Juka Ty masz snyW co się bawiliście

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Aśka no biedna Ty.Dopiero co z chorobami dziewuszek walczyłaś.Będzie dobrze.Musi być! Aaaa..Córka zdała egzamin
Stary 2015-01-30, 18:25   #989
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:

Śniło mi się, że kumplowałam się z Martą Żmudą Trzebiatowską i Jarosławem Bieniukiem
Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Juka Ty masz snyW co się bawiliście

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Aśka no biedna Ty.Dopiero co z chorobami dziewuszek walczyłaś.Będzie dobrze.Musi być! Aaaa..Córka zdała egzamin

no się bawili....
Miszka super że zdała gratki dla niej
no biedna ja.... nie mam nawet czasu żeby odpocząć.... ale moze to i dobrze bo przynajmniej nie mam czasu na googlanie o udarach, chorobach i innych rzeczach......

w ogóle u mnie sypie śniegiem.....
wczoraj tak sypało, ze pojechałam plac odśniezyc.... dolecialam z łopatą na drugi koniec łuku, odwracam się a tam...zasypane
teraz widzę ze za oknem znowu sypie..... fajnie, będe mogła spalić drożdżówkę

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 18:27   #990
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Gosia, z retinolem jest tak, jak Miszka napisała. My tak dzielnie walczymy, aby nie mieć zmarszczek. Cudów nie ma, jak się pojawią głębokie, żaden krem im nie pomoże.

To nie wiem czy kupić dla mamy czy nie
Bo jak nie ma poskutkować, ona ma bardzo mocne zmarszczki.

Też mi się podobają te botki na obcasiku. A ja nie umiem chodzić w obcasach I nie wiem czy uczyć się jeszcze na stare lata

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości