![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
![]() ![]() ![]() Ale jestes zalatana, podziwiam! ![]() Ja mam na podsumowanie dzisiejszego dnia 2 OMG: OMG numer 1: Widzialam w tv Naomi Campbell dzis na wybiegu w Paryzu, byla gwiazda pokazu J.P.Gaultier. Zjawiskowa!!! OMG! 44-lata, wyszla na wybieg jak czarna pantera, jakie ruchy, jaka postawa, cos przepieknego! Patrzylam na nia z zatkanym tchem, bez cieni zazdrosci; to inna galaktyka, inny film. Przygotowywala sie na ten pokaz na pewno juz od dluzszego czasu, i udal jej sie on w 150%! Po pokazie (piekna moda, nawiasem mowiac;-) pokazano wywiad z Carla Bruni: 3 lata od Naomi mlodsza, a jaka nieciekawa, bez polotu, nudna i bezbarwna, a tez przeciez niby modelka ![]() OMG nombre deux ![]() ![]() ![]() ![]()
#962 |
Zakorzenienie
|
Sati, teraz część z nas zachoruje na te meteoryty
![]() Mam, to to ![]() http://allegro.pl/guerlain-meteorite...023922012.html Niemniej opis powala nieprecyzyjnoscia tłumaczenia ![]() daje naturalny rezultat i jednoczy, bez efektu maski i grubości: 100% * - skóra jest miękka, gładka i świeża: 100% * - Niedoskonałości są zamazane a przebarwienia są zmiękczone: 98% * - Znaki zmęczenie są mniej widoczne: 98% * - skóra jest ponownie plumped: 95% Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-28 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Kama, masz wlasnie "to to"!
![]() ![]() Slodyczowo to u mnie stale ciemna czekolada, najchetniej tak 60% kakao i z roznymi aromatami, ale nie tylko szwajcarska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na poważnie - robota mnie pochłonęła. ![]() Kama, ja też chcę na jakiś fajny zabieg. Mam pakiet trzech zabiegów na oku ale niestety nie mam na nie kasy ![]() Aaaaaaa i oczywiście już chcę wyglądać jak bobasek i czekam niecierpliwie na wyjazd do Poznania, aby zerknąć na to cudo. Póki co, stwierdziłam, że skoro wiosna jeszcze daleko, należy dać czadu z retinolem i zamówiłam ten 5 %. Gosia, zgadzam się co do Rafaello. ![]() Dircik, co coś więcej napiszę o Mia 2, wcina mi posta. ![]() Nie wiem o co chodzi. Wcina mi długie wpisy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Sati - mam, że znalazłam na all to, co opisywałaś, a nie - że kupiłam
![]() Słodyczowo - snikersy nie, marsy bardzo rzadko, bounty czasami, najczęściej z tego milky way. Ale biała czekolada Chateau rządzi niezmiennie od lat ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-28 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ja dziś pracuję połowicznie, home office, bo dziś po 17 zaczynam już weekend na całego ![]() Kinder bueno to mój ulubiony baton ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie, że detox od słodyczy trwa, aż 3 miesiące...z solą jest łatiwej, wystarczą dwa tygodnie ehhh Satin, Ty piszesz o pudrze czy o nowym "kremie tonującym" baby glow? baby glow właśnie testuję, bo kilka dni temu wpadł w moje ręce, ma fajną, ultra lekką konsystencję, dla mnie bardziej płynny niż gęsty ![]() ![]() jeśli chodzi o ćwiczenia, to ostatni bardzo lubię ćwiczyć z gumą, próbowałyście? niby nic wielkiego a jednak jak łądnie ciało pracuje ![]() ![]() Miszku, jak rezonans? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
Kama, aha, myslalam, ze juz tez masz
![]() ![]() Jest to fajny produkt, ale, jak pisze Fuerta, dosc intensywnie pachnie, jak normalne kulki meteorytowe, tylko jeszcze tak z 3-5 razy silniej. Takie "fijolki", jak pudry z czasow naszych babc lub prababc nawet... ![]() ![]() Fuerta, tak, dokladnie o ten produkt mi chodzi ![]() ![]()
#969 |
Konto usunięte
|
Absurdalna pogoda we Wro...
Słońce ![]() Oglądałam wczoraj polską produkcję Ambassada. Komedia niby. Po takich filmach tracę wiarę w polskie kino, a trochę premier ma być w najbliższym czasie...Dźwięk jak w polskim kinie- trzeba podgłaśniać na maksa, nie wiem, o co chodzi, ale jak oglądam polskie produkcje, to mam ochotę zgłosić się na bezpłatne badania słuchu, co chwilę wrzucają mi do skrzynki zaproszenia ![]() Lepszy film, amerykański pilot - Czlowiek z wysokiego Zamku. Wg Dicka. Ciekawy pomysł, pisarza naturalnie- państwa Osi wygrały II wojnę, USA podzielone między nazistów i Japończyków. Pilot trocheęschematyczny, ale ja nie czytałam książki, że jednak lubię political fiction, to ja sobie pozyczyłam, zwłaszcza że nie wiadomo, czyt powstaną kolejne odcinki. Bonus to Rufus Sewell, oczywiście gra nazistę, on rzadko jednak dobrych... W empiku jest promocja-3 za 2 książki, gdyby któraś była zainteresowana. Acz oszukują w koszyku na potęgę..Jak wrzucam 3 książki, każda przeceniona już o parę złotych, to jedna sztuka zawsze okazuje się np. o 5 złotych droższa niż wcześniej, zanim do koszyka trafiła...Nie cierpię takiego polskiego kombinatorstwa ![]() Ja zamówiłam sobie House of cards Dobbsa, ale nie w empiku, znalazłam taniej. Nie wiem, czy czytanie ksiażki po tym, jak ogladałam brytyjski i amerykański serial ma sens, ale niech leży. Nie rozumiem, dlaczego zostawili angielski tytuł, wcześniejsze wydanie to był po prostu Domek z kart... |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Gang Iren
|
Co do promocji na książki to ostatnio patrzyłam, że w matrasie mają dobre ceny, wyrzedaż do 70 % jest.
#971 |
Zakorzenienie
|
Beti, pobieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
O rany, co tu tak pusto dzisiaj
![]() Gdzie jesteście i co robicie ? Ja właśnie zwlekłam się z orbitreka, dziś - 45 minut. Jest dobrze, będzie lepiej ![]() Mam http://www.sklep.bio-med.pl/blog/ret...n-cream-5.html. Dziś pierwsze testy. Mam nadzieję, że jutro nikogo nie wystraszę. Planowałam posmarować się w piątek, ale nie mogę wytrzymać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Poczekamy na relację, Juka
![]() Kończę retinol z CCS i serum z Topixa retinolowe, została mi Paula no i zamówiłam Arkanę ![]() ![]() Z orbitrekiem brawo, masz muzyke...? Ze słuchawkami cwiczy mi się lepiej ![]() ![]() ![]() Beti, cóz, ja nie wrózę ekranizacji Dicka ciągu dalszego. W książce przewijają się swiaty alternatywne, świar realny i swiaty wykreowane przez chory umysł. Widzisz, jak przeciętny Amerykanin jest w stanie to rozgryźć...? Jak już strawią wizje Ameryki pod okupacją, ustawionej w roli wojennej Polski - to przez zawiłość formuły i tak nie przebrną ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-29 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
Kama, orbitrek ustawiam przed telewizorem
![]() ![]() ![]() Pierwsze wrażenia z nowym retinolem - przypomina mi i Paulę, i Sesdermę, ale chyba bardziej Sesdermę. Jest dosyć gęsty, na pewno gęstszy niż retinol Pauli. Lekko piecze - czyli działa ![]() ![]() I jeszcze słówko o serum Timelees. Uwielbiam ![]() ![]() ![]() Miszka, gdzie przepadłaś ![]() I widzę, że Bambi to już zupełnie wcięło ![]() Aussie, czekam na pozdrowienia z gór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Jestem.Piękniłam się
![]() ![]() Sati też próbowałam Baby Glow.Jak dla mnie efekt ładny,ale ten zapach ![]() ![]() Dość mam czerwonej i podrażnionej facjaty.Teraz retinol delikatny stosuję.Ten zielony Pauli + serum rozjasniające twarz Mary Key naprzemiennie z Olay i wit C 15%. |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Juka 45 minut ćwiczeń. Nieźle! ![]() Dziewczyny a po tym retinolu widzicie efekty, że jak macie zmarszczki to faktycznie mniej jest? I skóra ujędrniona? Na mnie to jeszcze chyba za wcześnie, ale w myślałam o mojej mamie, żeby jej sprezentować. Tylko nie wiem czy na nią to zadziała, ona ma 64 lata, zmarszczek dużo.
#977 |
Zakorzenienie
|
Oglądałyście Filary ziemi? http://www.filmweb.pl/serial/Filary+Ziemi-2010-534068# Polecam
![]() Gosia stosując retinol -inwestujemy w siebie,by tych zmarszczek nie mieć-jak najdłużej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I na razie specjalnych podobieństw nie widzę, poza głównym tematem i nazwiskami bohaterów...Więc powstaje pytanie - ile z książkowego Dicka jest w Dicku filmowym...No, dużo uproszczeń, co tu gadać... Filary, Miszka, ogladalam... Niespecjalnie mi się podobaly. Zbyt jednoznaczni bohaterowie, albo biali.,albo czarni. Wolę mniej jednoznacznych ![]() ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-30 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Gang Iren
|
Ale mi chodzi o to czy on pomaga na już istniejące zmarszczki? To żadna z was nie ma zmarszek, bo móc powiedzieć czy on działa?
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie Filary podobają.(Mówią,że to taki kobiecy Tron)..Oczy Toma
![]() No i te śpiewy mnichów,niczym Gregorianie ![]() Gosia z racji wieku, lekkie zmarszczki już mamy,ale estetycznie je wygładzamy..O jak do rymu ![]() Szukam botków- nie wiem juz który dzień z kolei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Miszka ja mam dziś na sobie mój nowy zakup botkowy, do rurek znakomicie się prezentują. Jednak obcas to ponad 10 cm.
ale polecam Ci te w załączniku, niewysoki obcasik ![]() https://www.zalando.pl/versace-ankle...1n000-q11.html |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Anyż kobieto! Buty piękne,ale cena juz nie bardzo..Patrzyłam na nie i na sandałki z tej samej stajni Versace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Gang Iren
|
Miszka dzięki za odpowiedz
![]() A może takie botki: http://wojas.pl/produkt/13413
#984 |
Zakorzenienie
|
Miszka ta cena właśnie zawrota, dla mnie zaporowa. Odpadają w przedbiegach
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Może popatrz na ebuty lub answer. |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Gang Iren
|
Ryłko
https://www.rylko.com/pl/produkt/9CV...,75324,18.html ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Na zalando też można coś wyszukać ![]() https://www.zalando.pl/obuwie-damskie-botki/
#986 |
Zadomowienie
|
Przez Was butów mi się zachciało
![]() Też muszę coś na wiosnę kupić. Zniechęciłyście mnie do zakupu Baby Glow. Lubię jak kosmetyk ładnie pachnie, ale bez przesady. Tak się zastanawiam, czego oni muszą tam nakłaść, aby aż tak pachniało. Gosia, z retinolem jest tak, jak Miszka napisała. My tak dzielnie walczymy, aby nie mieć zmarszczek. Cudów nie ma, jak się pojawią głębokie, żaden krem im nie pomoże. U mnie dziś po retinolu - bez skutków ubocznych. ![]() Idę poczytać, a potem orbitrek ![]() Śniło mi się, że kumplowałam się z Martą Żmudą Trzebiatowską i Jarosławem Bieniukiem ![]() Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-01-30 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
melduję ze żyję
![]() u mnie od poniedziałku wszystko w biegu.... wczoraj byliśmy z mężem u neurologa... poprawa jest ale ma porządnie wydobrzeć... za tydz jeszcze jedna wizyta u neurologa i zobaczymy co dalej na chwilę obecną bierze leki, poprawa minimalna jest ale i tak jak za szybko wstanie czy się odwróci to mu się w głowie kręci.... ja za to byłam ze sobą u neurochirurga i pan powiedział, ze mój naczyniak jest na tyle duży zeby powodować ucisk i dawać o sobie znać ale jest za mały zeby go operować... mam na siebie uważać i tyle... poza tym to, ze mi drętwieją ręce to wina kręgosłupa szyjnego i mam zainwestować w na prawdę porządną poduszkę ortopedyczną... no i czekam teraz na wizytę u rehabilitanta i zobacze jakie mi zaleci zabiegi.... a tak w ogóle to nie wiem co jest znowu grane, odczuwam mega potrzebę spania.... sypiam po 8-9godz i mi mało..... chyba zimą mogę spać niczym niedźwiedź ![]() Miszka botków szukam od ponad roku... ale ja chcę takie na płaskim, krótkie.... do wąskich jeansów.... i nie na jesień/wiosnę tylko takie bez ocieplania, na chłodniejsze dni latem no i nie umiem znaleźć takich co by mi się podobały i kieszeni nie opróżniały za bardzo ![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Gosia bardzo ładne te botki
![]() ![]() Juka Ty masz sny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Aśka no biedna Ty.Dopiero co z chorobami dziewuszek walczyłaś.Będzie dobrze.Musi być! Aaaa..Córka zdała egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no się bawili.... ![]() Miszka super że zdała ![]() ![]() no biedna ja.... nie mam nawet czasu żeby odpocząć.... ale moze to i dobrze bo przynajmniej nie mam czasu na googlanie o udarach, chorobach i innych rzeczach...... w ogóle u mnie sypie śniegiem..... wczoraj tak sypało, ze pojechałam plac odśniezyc.... dolecialam z łopatą na drugi koniec łuku, odwracam się a tam...zasypane ![]() teraz widzę ze za oknem znowu sypie..... ![]() ![]()
![]() |
#990 | |
Gang Iren
|
Cytat:
To nie wiem czy kupić dla mamy czy nie ![]() Bo jak nie ma poskutkować, ona ma bardzo mocne zmarszczki. Też mi się podobają te botki na obcasiku. A ja nie umiem chodzić w obcasach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.