|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
A dzisiejszy był prowokacyjny bo chyba liczyłaś na powtórkę z rozrywki. Jednak taka niepoważna i niezbyt mądra nie jestem więc odpuszczam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Konto usunięte
|
Przebijanie uszu nieswiadomemu dziecku to glupota i barbarzyństwo. Dziecko to pełnoprawny czlowiek, który ma prawo do samostanowienia i nieuzasadniona medycznie ingerencja w jego ciało to zwyczajne pogwałcenie podstawowych praw.
To jak praktyki pierwotnych plemion z wkładaniem dziewczynkom obręczy na szyje, kolkow w wargi i klow w uszy właśnie. Albo bandazowanie stóp. Co przerażające, większość tych praktyk fundują kobiety swoim corkom- brawo, drogie panie, dalej róbcie z córek bezwolne przedmioty dla własnego, wieśniackiego z resztą, gustu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Przyznanie, że zrobiłaś to troszkę dla siebie - to miałam na myśli.
#964 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Av, może jakbyś nie przyznała z głupkowatym zachwytem że zrobiłaś to głównie dla siebie to reakcja nie byłaby tak ostra ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#966 |
Konto usunięte
|
Ja nie mam przebitych uszu do tej pory, a mam 21 lat. Nigdy nie chciałam miec, nie podobało mi sie to i dalej nie podoba, zupełnie do mnie nie pasuje.
Wiem, ze mialabym żal do mamy, gdyby zrobila to bez mojej wiedzy, jako niemowlęciu czy malej dziewczynce. |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do kolczyków, to ja przekłułam uszy jak miałam ok. 10 lat. U kosmetyczki niby w dobrym salonie, pistoletem. W momencie przekłuwania nie bolało, ale później całymi tygodniami zbierała mi się ropa, straszne to było. Nie dość, że uszy mam przebite krzywo, jedna dziurka na wprost, druga pod kątem, to do tego nadal bolą/swędzą jak tylko włożę kolczyki (obojętnie czy srebro, czy złoto, czy sztuczności). Sama nigdy nie przebiję uszu maleńkiej dziewczynce; dopiero jak już będzie na tyle dojrzała, żeby zdecydować. To zresztą, tak jak mówicie, niebezpieczne, a często widuje się małe dzieci z kolczykami. Przynajmniej tu, gdzie mieszkam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
Ogolnke zauwazylan prawidlowosc; im bardziej lysa corka tym szybciej ma kolczyki i tym wieceh pierdołek na glowie. Spinki spineczki opaseczki. Tragedia. Lysy elf z uszami urbana i ta pstrokacizna[*]
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
O to to! Bo to jest: Mam brzydkie dziecko? Oszpecę je jeszcze bardziej! I dup kolczyki, opaski i pomalowane paznokietki ![]() Co prawda ja byłam ładnym dzieckiem, ale mama i tak ubierała mnie jak klauna. No ale stylowa lat 90., wiadomo. Szelki, spinki i do przodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Serio?? https://www.facebook.com/BRZUCHATKI/...type=1&theater
![]() Właśnie , czym skrzywdzić dziecko ? Dziecko jest male i wypada mu jak najbardziej . Sama jestem mamą i kupuje mojej córce takie fikuśne rzeczy , a tobie bym proponowała kupić sobie majteczki z napisem " będę wyrodną i zacofanią matką " |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Konto usunięte
|
Ale jak mozna prawie lysemu dziecku nakladac zelastwo na leb xd opaseczka na gumce sciskajaca uszy, spineczka kokardeczka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2015-01-24 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Konto usunięte
|
Znaczy sie zamysl stroju ladny ale wypieta pedofilsko pupa i majtki wyciete jak stringi prawie, blagam, stroje dla bobasow sa zabudowane na dole zeby sie pielucha zmiescila a tu je wykroili jak dla rozneglizowanej 20stki
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- W ogole bikini dla dziecka jezu xD Po co xD jednoczesciowy bo te mini biustonosze ze sznurkami dla maluszkow to jakis zart. Balabym sie ze sie tym udusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://www.facebook.com/BRZUCHATKI/...type=1&theater ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Apropos przebijania kolczyków,komentarz
![]() https://www.facebook.com/74656306537...type=1&theater |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Konto usunięte
|
Prawie zwrocilam co zjadlam
"Moi bracia mieszkają w Chinach i tam dzieci latają w takich gatkach. Jak mają ochotę na kupkę to ... sru i po kłopocie, tam gdzie popadnie Moi bracia pierwszy raz jak to zobaczyli to mało nie padli z wrażenia. Natomiast ich narzeczone Chinki mówią, że pampersy kupują tylko zamożni Chińczycy." |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Siostra mojej znajomej też się trochę zapomina, biedroneczki, kokardeczki, dziecko ma trzy włosy na krzyż, najbardziej rozbawiło mnie, jak opowiadała,że szły z tą małą na mieście i jakiś dziadek skomentował,ze na co chłopcu spinki ![]() ![]() A te gatki z fejsbukowego zdjęcia, są jak to ktoś napisał, obciachowe. To że dziecko jest dzieckiem, nie znaczy że trzeba go ubierać jak choinkę. Trzeba zapytać, czy któraś z tych matek założyłaby takie urocze majcioszki, skoro są takie fajne, zabawne, och i ach ![]()
![]() |
#982 |
Konto usunięte
|
Ale do qrka boli. Wezcie sobie zepnijcie nie wiem wlosy waszego tzta na nodze spinka. Zadna frajda metal szarpie tylko te smetne kikuciki co zostaly na glowie i tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Konto usunięte
|
Ja mam traume do takich majtoszek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Konto usunięte
|
Ja chyba mam za slabe nerwy na ten temat bo dupsko tego malego azjaty doprowadzilo mnie prawie do pozygu. Twoja opowiesc takze.
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Luia plotkara oplulam sie xDDzddDd |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Toście mnie teraz zdziwiły,że w chinach dzieciaki mają takie majtki z dziura na pupie,noi że robią dwójke gdzie popadnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie też kiedyś mama próbowała wcisnąć strój kąpielowy z falbankami i z kokardkami i założyłam go raz na basen, kuląc się w sobie i paląc ze wstydu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale gdzie sześć lat, a gdzie roczek czy dwa, pliz. Ja jako dziecko miałam jednoczęściowy stroj- niebieski z tygrysem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Konto usunięte
|
A ja latałam z cycami na wierzchu
![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.