![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Dobry
![]() Trzeba było ostrzec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Czyli jeszcze jest dla mnie nadzieja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
![]() ja rozważam włożenie do koszyka bombek i karpia ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() tępa szczała ze mnie ![]() ja też lunatykuję ![]() ostatnio nie, bo słabo śpię, ale zdarzały mi się nocne wędrówki i wykonywanie czynności przez sen ![]() ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-03 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Mother of Cats
|
Nesko
![]() Zgrabne i z charakterem - IMO powinno ![]() Cytat:
![]() Tyle że u mnie wraca do normy po wit. D lub czekoladzie. Ewentualnie jak zaświeci słońce ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Tata stwierdził, że pójdzie chyba siekierkę naostrzyć, żeby było z czym iść po choinkę do lasu ![]() (Żart oczywiście, nie wycina drzewek!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- są chętni do testów? ![]() http://complete-health-and-happiness...-what-happens/
![]() |
#965 | |
Panaroja
|
1.
![]() 2.ofszę , ale nie czekaj tak długo jak ja , skóry szkoda ![]() 1.ja cały czas rozważam wyprodukowanie ogólnoświątecznych pisanek w bałwanki i bombek w kurczaczki , żeby nie było problemów ![]() 2. ![]() ![]() macham spod pół suońca pół chmur , zaraz się okaże co będzie dalej bo tuświeci a tamsino ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Joł , joł baru
![]() Snad Organka nie ma jak darcie się piosenkowe na stres ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- E tam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- U mnie tesz lakiery ![]()
#967 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie pochmurno i co jakiś czas śniek lub deszcz ![]() Trza było w Egipcie siedzieć ![]() Ja już idę do domu, szefowa mnie wcześniej puściła ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 tak niektóre tłuszcze tak , u mnie prostota olej z olivek jest głównie grany . No i Negatyw florę pro aktiv gra bo jak mu cholester nie spadnie to prochy...I tu zobaczymy czy jak ktoś nie ma niedoczynności to mu flora pomoże... 3 A co masz na myśli mówią k kwiaciarnia? Może to jak lubisz starocie mam próbkę ale według mnie mniej liliowe są niż Vera, na dodatek dziś przy testach globalnych Looka pojawiła się gdzieś w tle ledwo wyczuwalna woń benzyny ![]() ![]() ![]() http://www.fragrantica.com/perfume/E...monds-887.html Albo spod ręki dobrego nosa... http://www.fragrantica.com/perfume/E...bies-1705.html A te na marginesie zamawiam próbkę bo mnie zapachy ET Zaintrygowały .. http://www.fragrantica.com/perfume/E...enia-1708.html A Si EDT bo EDP pachnie jak upośledzona docze wita ... Próbkę Si oferują teraz do zakupów na i perfumach ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]()
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-03 o 12:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
Pięknych, dobrych, szczęśliwych, radosnych, ważnych Świąt!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Przyczajenie
|
Dobrze wiedzieć
![]()
#971 |
Zakorzenienie
|
#972 | ||
BAN stały
|
Taaa, byś mi powiedziała pewnie "nie wtykaj nosa do nie swoich odżywek, włosowy ignorancie!"
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczęściara ![]() Mnie też, bardzo ![]() Tobie również! ![]() Ke? ![]() --- Dowiedziałem się, że ta dziewczyna podpalona przez "męża" zmarła... a co najgorsze, cwaniak odwołał poprzednie zeznania (w których się przyznał do wszystkiego) i twierdzi, że to był "amok" jakiś, a metamfetaminę zażył dopiero po wszystkim ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Maja To TY ???? ekstra avek!
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rejcz mam kwiaciarnie dla Ciebie ![]() http://www.fragrantica.com/perfume/G...olu-11232.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-03 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad dywan zbiorczo: tamte odrzuciłam jako zbyt konkretnie wzorzyste i jednak kupię taki sam jak na przedpokój - czyli tez brzydki ale stonowany ![]() Agnysko, wzorki jakieś muszą być bo a) bez wzorków znajduję tylko shaggy albo wykładzinę, b) nie mam żadnych wzorow w salonie i jest dośc "łyso". Ad kanapy będzie ciemny brąz (czekoladowy?) bo jest za mały wybor materiałów (albo są za drogie), za to walnę sobie dwie poduchy w tym guście: https://www.obi.pl/decom/product/Pod...5763644?c=1060 i jakąś durnostojkę: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00208986/ ino muszę obczaić prawdziwy kolor na żywo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Drogi baru zna bar
Emanuel Ungaro Ungaro Man Aramis Calligraphy Rose Jacomo Jacomo de Jacomo ??? Redziu w Castoramie są bezwzorkowe i krótkowłose ... Mam taki ... Nie podoba mi się bo brąz...
#978 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() U mnie wsio brązowe albo beżowe. A, no i ja nie moge mieć całkiem gładkiego bo brud będzie zaraz widać, musi być jakiś melanż. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-04-03 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-03 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | ||||
BAN stały
|
To mnie przeraża właśnie i tego pojąć nie potrafię...
Cytat:
![]() Jeśli o tego Ci chodzi, to znam - taki świeżaczek-zwyklaczek do biura, najlepiej latem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- U mojej fryzjerki zawsze wesoło, atmosfera jak za PRLu, ale jak najbardziej pozytywnie (brakuje tylko rozmów typu "schab z kością rzucili, tam u Haliny na rogu, ostatnie 2kg wystałam") ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Piers do przodu
|
![]() ![]() Jednym słowem naprawili mnie ![]()
#982 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Sprobuję zacząć od dziś
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() No i tego właśnie nie pojmuję ![]() Skoro ktoś jest takim świrem że potrafi zrobić coś takiego, ma na to papiery sporządzone przez odpowiednich medyków, to tym bardziej powinien być izolowany od społeczeństwa na bardzo długie lata ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
znad kawy i prażonego słonecznika z solą
![]() babydream ułatwiający rozczesywanie to jakaś nowość? ![]() zawsze kupowałam niebieskiego, a dziś wpadł mi w ręce taki ![]() Cytat:
![]() paczucha już u mnie i właśnie przetestowałam kryjący natural fair w słońcu, deszczu, śniegu i wietrze... krycie ma niezłe i odcień też ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- pija ktoś czystek? ![]() bo właśnie nabyłam i jestem ciekawa efektów ![]()
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet gapiłam się ostatnio na niego, ale nie....może jak zużyję te co mam ![]() Ale nie moglam się powstrzymać i kupiłam chusteczki Tami https://www.google.pl/search?q=chust...14%3B611%3B336 To też chyba jakaś nowość...w każdym razie ja nie widzialąm wcześniej, bo zawsze brałam BD...bardzo fajne, do demakijażu oka używam..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chusteczki alterrowe lubię, zwłaszcza na wyjazdy bo na codzień miciel biedowy ![]()
![]() |
#987 | ||
BAN stały
|
Znad kawy i sernika z mega zakalcem (by mama)
![]() Cytat:
![]() Kochana jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Już chyba szał czystkowy minął ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie zmienia to faktu, że mam zdanie jakie mam na ten temat ![]() ![]() A, żeby nie było, nie uważam że każdy z problemami psychicznym powinien być zamykany w pokoju bez klamek ![]() Przyklad z życia bliskiego. Mój sasiad kilkanaście domów dalej mieszkający zgwałcił kilka lat temu dziewczynę. Przyjeżdżała tu na wakacje..Odkąd się wprowadzili ( z 10 lat, ojciec zdążył momentalnie skłocić sie ze wszystkim, z nikim się nie odzywai). Ale już pomijając to...synek zgwałcił, ojciec pomógl załatwić żółte papiery. Synek wrocił do domu po dwóch latach chyba...moze krócej, nie pamiętam tak dokładnie... Na leczeniu biedny był. Niby tu mieszka, ale z domu nie wychodzi, nikt go nie widuje, a jeśli już to z daleka, na podwórku.... No w sumie mu się nie dziwię,że nie wychodzi. Znajomych to on tu nie ma...nawet go lubiłam kiedyś ( jeszcze przed tym gwaltem sie znaliśmy, szkoda mi chlopaka, ale...dziewczyny bardziej). I wcale nie sprawiał wrażenia chorego. Normalny, zdrowy, towarzyski i sympatyczny facet.. Rozchorowa się zaraz po gwałcie. Dla mnie to on żadnej kary nie poniosl.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-03 o 18:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Panaroja
|
to było już po łyknięciu , ale przeszło
![]() róża z kadzidłem , takase i szybkoznik , nie warte zachodu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ideu do garuf ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I NIE jestem fanką staroci, preferuję starszaki, czyli wciąż przedszkole, ale już kilka latek. Mówię tak na grupę "nie-nowości" i zdecydowanie oddzielam od staroci. Ja naprawdę szukam zapachu modernistycznego ![]() Si - na mnie pachnie owocowymi Alpenliebe ![]() Cytat:
![]() 3. No bo to najpodlejszy gatunek jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.