|
|
#931 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
I jak to teraz - baranka bez zadka do święconki?
Cytat:
![]() Cytat:
O lnie piszesz? ![]()
|
||
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi Ci o glutka z siemienia lnianego ? Ja spożywam regularnie od grudnia. Tylko mi to że jest glutowaty nie przeszkadza ![]() Można dolać soku i zamienia sie w kisiel ![]() Albo dodać miodu i cytryny ![]() Włos rośnie szybciej, i to sporo szybciej. Ale bardziej zapierdziela po mielonym ( własnoręcznie, w domowym zaciszu), po całym wolniej. Ja spożywam mieszankę pól na pól mielone z całym. A szybszy porost chyba po jakimś miesiącu zauważylam....ale w sumie to bardzo nie zwróciłam uwagi, od kiedy dokładnie i ile.... |
|
|
|
|
#933 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 ja, porostu nie zauważyłam, poprawy pazura też nie, ale układ pokarmowo-wydalniczy wygładza; zalewam dwułyżeczkowy ziarnowy, gluta prawie nie ma, podobnoż też działa
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2015-04-02 o 19:25 |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam od początku piła własnomielone, i jak zobaczylam jej nowe włosy i przyspieszenie porostu po mielonym, to stwierdziłam ze ja tez chcę ![]() CVale świetnie robi na płaski brzuch i wydalanie ![]() Agnysko, do owsianki możesz dodawać
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
A co, chciałbyś, żeby o czym innym?
![]() Dzięki za rady Dziś właśnie z owsianką zrobiłam i to było zjadliwe, a nawet całkiem dobre. A sok jaki? Taki z kartonu czy syrop do wody? Mam mielone siemię, zobaczymy czy będzie efekt. Dobrze na porost robił mi Jantar wcierka, ale za to źle mi robił na łupież i świąd. Czułam się jakbym wszy miała, tak się drapałam
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Syrop do wody ![]() Ale...cale siemię podobno spokojnie można zalewać zimną wodą i odstawić na noc, wiec jak zalejesz kartonowym sokiem to chyba będzie ok...chyba, bo nie próbowalam. Nie liczylabym za bardzo na działanie kupionego mielonego siemienia ( chyba że sama mielisz male porcje), większość właściwości odparowała z niego w kosmos ![]() Świeżo mielone jest tłuste/oleiste a...niektórzy mieszają glutka z porcją kisielu, wiec to pewnie też metoda na przelknięcie.... Mam śnieżycę za oknem ![]()
|
|
|
|
|
#938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny ten Pandokot
![]() Policzylam dziś moje maski/odżywki do wlosów . To był błąd |
|
|
|
#940 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zredukowałam swoje masła i insze balsamy - stare powywalałam , resztę zużywać zaczęłam w przyspieszonym tempie i nie kupuję nowych , więc mam chyba tylko coś około 10 ![]() za to żele pod prysznic mają się bardzo dobrze , nie liczę ich ![]() Dziś nie pada o dziwo , nieswojo mi przez to , na szczęście żeby szok pogodowy nie był zbyt bolesny , nadal pieruńsko zimno ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sprzątam systematycznie w miarę i mam porządek w miarę, bez robienia "wielkich porządków" z okazji świąt czy czegoś tam ![]() Cytat:
![]() no sałatkę może dla przyzwoitości zrobię u mnie dziś kilka śnieżyc przeszło Cytat:
|
|||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie licz pod żadnym pozorem Ja mam tylko dwa żele, pzrynajmniej pod tym względem jestem ekonomiczna ![]()
|
|
|
|
|
#943 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nesko
![]() Gdzies w czeluściach drugiego Baru jest, taki tam na moich obserwacjach oparty, czy facet słucha, pamięta co się mówiło, dotrzymuje słowa etc. nie wiem, czy powinno to mnie cieszyć Cytat:
![]() Cytat:
Ano! mój czarnopanterokot wlazł w poszewkę kołdry, mam nadzieję, że go nie przygniotę w nocy Ja lakierów już nie licze, no way
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kotami śpi się ostrożnie, przynajmniej ja tak mam ![]() ![]() 2. Lakierów już dawno nie kupowalam...jakoś tak mi przeszło...z resztą i tak maluję na czerwono lub czarno od jakiegoś czasu, więc bez sensu kolekcjonować....zużyję to co mam
|
|
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pooonooooooć, ale tylko ponoooooć - internety gdzieś tak pisali, chyba nawet na tłustymżarciu , tfuuuu tłustymżyciu że właśnie niektóre roślinne są niewskazane dla pewnych tarczycowych spraw. Piszę ogólnikami, bo to dosyć skomplikowane było, i nie zapamiętałam które i po czemu. Jak ja nie nie znoszę żartów na tym tle. W ogóle co to za sugestia? Cytat:
Tylko ja nie szukam klasycznej kwiaciarni Si - ciągle zapominam ją steścić Essence na mnie był przyjemnie zimny i mało piżmowy, ale to było dawno, wciąż muszę ponowić testy. Nie jak olejek był Lanveny zorganizuję sobie próbki - w ciemno nie kliknę, bo już Rumeura nie można steścić stacjonarnie. Ale wielkie dzięki za ciekawe typy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-02 o 23:39 |
||
|
|
|
#946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
1. Co nie ?
Wiem, że to żart, ale kurde prostacki 2. Aaaaaa, a ja myślałam że spięcie rodzinne na tle przedświątecznego syndromu To w sumie byłoby lepiej, a tak to Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() 2. Z tego właśnie się śmiałam. 3. Pamiętam ten stan, kiedy wizyta u lekarza była kompletnym relaksem i pełnią szczęścia, z tych samych powodów. Musi być bardzo źle, że jesteś na granicy. Cytat:
2. Cytat:
To na bank będzie wiadomość przeładowana grafiką Czy może nowy Wizaż już nei da się przeładować?Da się da Nowy wizaż a wciąż stary
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-02 o 23:36 |
||||
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Satzja - widziałam posta, że doszło, to super.
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#949 | ||||
|
BAN stały
|
Już mi przeszło, trza przeczekać
![]() Ja wiedziałem, że tak będzie ![]() Ja pojechałem po kutaka z rożna i surówkę (ładnie wyglądała, to żem wziął trochę na wagę), ale i jedno i drugie niedoprawione jakieś, ja bym to lepiej zrobił ![]() Cytat:
To już wolę salon kąpielowy pucować i na szmacie jeździć, serio ![]() Prehistoria, Biskupin i kultura pucharów lejkowych czyli ![]() Cytat:
Po chwili paczę do góry, a on na najwyższej półce pod sufitem utknięty, pojęcia nie mam, jak się tam wgramolił (przy zamkniętych drzwiach jest chyba 10cm luzu tylko; pozrzucane wieszaki, futro i pozaciągane ciuchy pominę) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#951 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znad kawy i piątunio
|
||
|
|
|
#953 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Baranek nie był do święconki,tylko po firmowym jaju został. Rano go znalazłam zdekapitowanego,a w miarę upływu dnia ostał się ino zadek,to co się miał marnować... Gryksiu, czy Ryszard obchodzi imieniny? Jeśli tak,to pomiziaj go ode mnie. Śnieg pada
|
#954 | ||||
|
Panaroja
|
ahoj snad kawusi i bólu guowy
Cytat:
![]() 2.ani mi się śni Cytat:
2.też nie liczę , nie chcę dostać zawału ![]() Cytat:
2.bo ten jeden co jest ,m to taki utajniony , psa widać od razu a kotha trzeba dobrze poszukać ![]() 3.da się , już sprawdziłam ![]() Cytat:
dziś wychodziłam z domu w śnieżycę , wszystko wróciło do normy będą mrożone pisanki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znad bólu głowy też Psiapsióła klucze do swojego nowego mieszkania wczoraj odebrała, świętowałyśmy
|
|
#956 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#957 | |
|
BAN stały
|
![]() U mnie łazienka dopiero na 3. miejscu jest - po kurzach i koszeniu trawy ![]() Cytat:
Ale, że Ryszarda dzisiaj, to wiem (koty obchodzą imieniny w pierwszym "terminie" po urodzinach, tak jak ludzie? Ryszard kończy dwa latka we wtorek) Dłużej postoją ![]() --- U mnie piękne (tfu-tfu!) słońce!
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy i spod śniegu
|
|
|
|
#959 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2. Osobiście nie mam pojęcia, kiedy obchodzą, wiem,ze dziś obchodzi mój były szef i jak co roku dzwoniłam z życzeniami. Ponad pięć lat jak nie pracujemy razem, a jedno o drugim zawsze pamięta, miłe to
|
|
#960 | |
|
BAN stały
|
Właśnie zauważył, że go ukradkiem obserwuję przez firankę, miauknął i wystawił brzuch do głaskania ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Dziś właśnie z owsianką zrobiłam i to było zjadliwe, a nawet całkiem dobre.

W ogóle co to za sugestia?
To już wolę salon kąpielowy pucować i na szmacie jeździć, serio
Po chwili paczę do góry, a on na najwyższej półce pod sufitem utknięty, pojęcia nie mam, jak się tam wgramolił (przy zamkniętych drzwiach jest chyba 10cm luzu tylko; pozrzucane wieszaki, futro i pozaciągane ciuchy pominę) 

Ale, że Ryszarda dzisiaj, to wiem (koty obchodzą imieniny w pierwszym "terminie" po urodzinach, tak jak ludzie? Ryszard kończy dwa latka we wtorek)