![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Dziekuje za zyczenia urodzinowe dla synka
![]() Rodzice no coz nie popisali sie.. ale co ja moge?! Przykre no.. Bylismy na spacerku ![]()
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba obudze synka na mlesio.
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Gosia sto lat synkowi! I zadna wyrodna!
Amelka co to za czajnik z regulacja temp?wyslij mi prosze wiadomosc na priv. Tez chce taki. Dzieki za wsparcie! Madzix ja bym poczekala...Mamusie u nas na watku maja super porody sn. Agatrycze dziekuje ![]() Rosi super opis ![]() Dziewczyny badal mnie lekarz na dzisiejszej zmianie i poszlo az na 2cm haha. Zaczelam z nim gadac ze sie o syna boje bo jest duzy. Potem sie mega zle czulam,przyszedl i sprawdzal mnie,moja opuchlizne,ktg ,moje cisnienie ale w normie.dal mi jakas tabletke.. i teraz wpadl zbadal glowke malego i wypisal mi na jutro cesarke i przygotowanie do cesarki,bo maly jest duzy, moja miednica waska-sprawdzali wymiary sprzed ciazy i teraz,ale ostateczna decyzje podejmie jutro ordynator bo ma dyzur-od rana bede przygowywana do cc,lewatywa itd ale kiedy zapadnie decyzja i jaka to niewiadomo. Jak mam sie przygotowac w razie co? Edytowane przez soniuska Czas edycji: 2015-04-26 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od nas wszystkiego dobrego dla synka Gosiu ![]() Cytat:
Ja zaczęłam odciągać laktatorem, ale pijawka się obudziła i obrabia cyca ![]()
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Rosi super opis
![]() ![]() Ja juz czesc mojego napisalam ![]() Ja dostalam l4 do tygodnia po terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszysz sie czy nie chciałaś cc? Hehe, moj jadł półtorej h temu ale z lewego tylko chwilę popil.
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Sonia powodzenia, niewiem co Ty wolisz ale bedzie dobrze
![]() ![]() ![]()
Kropka powitamy ok 23.04.2015 ![]() Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-04-26 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Black nie wiem co czuje szczerze mowiac. Troche smutek ale tez wielka ulge o synka i smutno bo nie wiem do konca co bedzie bo jutro dopiero decyzja.
Mylam wczoraj glowe,ale moze lepiej dzis tez umyje bo mycie mi wypada potem we wtorek,a tak bedzie w srode. Violka okej dzieki ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A jak wyglada procedura? Bo ja nic nie wiem:O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez w czwartek do piątku rana czekałam na decyzje i w końcu w poniedzialek mi zrobili. Jak bedzie obchod to powiedz ze marnie znosisz ta końcówkę to moze prędzej zrobią cc.
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Ja też nic nie wiedziałam i to do niczego nie potrzebne
![]() ![]()
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Black ba obchodzie bedzie ten sam lekarz, mysle ze podjal tez ta decyzje widzac moja opuchlizne i to ze sie zle wtedy czulam dzis...
Violka ok;D Procedura w sensie jak wyglada cesarka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Pavlineczka-no moze skurcze
![]() ![]() Sonia-to kciuki za pomyślna decyzje, choć nie wiem jak chces rodzic? A jak sprawdzał główkę małego?
![]() |
#974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2015-04-26 o 18:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() idziemy się kąpać ![]()
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
No nie dziwię się. Jakbyś była pewna na 100 % to stres też byłby ale ten jest gorszy bo nie wiadomo czego się spodziewać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Sonia - trzymaj się tam dzielnie. Skoro taka decyzję juz powiedzmy ze podjął lekarz to znaczy ze to rozwiązanie jest najlepsze dla Ciebie i Syneczka przede wszystkim. Nic się nie martw -głowa do góry. Postaraj się wyspać dzisiaj choć pewnie może być ciężko ale niczym się nie przejmuj. Szybko pójdzie i juz Synuś będzie przy Tobie :-* trzymam kciuki mocno, bardzo Ci kibicuje. ..
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Pavlinecka - dziwna akcja z tym l4 naprawdę... generalnie to nie wiem dlaczego robią takie schody przecież mogliby dawać normalnie l4 do terminu porodu a od tego terminu macierzyński. Jakby zachodziły dni z jednego ma drugi to sami powinni sobie robić wyrównanie prawda? Przecież i to i to reguluje nasz zaje.bisty zus :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Kamilove dzieki kochana. Milej kapieli!
Rosi no chcialabym juz wiedzie cna czym stoje Domima mam nadzieje wlasnie ze ordynator podejmie ta sama decyzje..bo juz sie uspokoilam jesli chodzi o zdrowie mojego synka,a to on jest najwazniejszy dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Internista mógłby ale tez nie musi mi zwolnienia wypisać a naprawdę nie widzę siebie w kolejce i tłumaczyć sie po co i dlaczego mi to zwilnienie. Po prostu to jakies chore, zwolnienie powinno byc dopóki sie nie urodzi i tyle. TZet sie snieje, ze jutro pobiegam od pracy do lekarza kilka razy to urodzę i ze to nowy sposób NFZ na wywołanie porodu.
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
No takie czekanie jest wkurzające ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Mi dali kroplowke i cewnik na sali mojej jeszcze, wyprosili moje wspollokatorki oczywiście do cewnika. Potem na wózek i pojechałam na blok operacyjny. Tam polozylam sie na łóżko i mnie zawieźli na salę. Popodpinali różne ustrojstwa do serducha, ciśnienie. Potem usiadlam i wklucie w kręgosłup ktore serio nie boli tylko jest nieprzyjemne tylko rozluznij mięśnie na plecach. No i kladziesz sie a oni przygotowują brzuch smaruja, potem pole operacyjne kładą, parawan zakładają i jazda. Jak widok cie obrzydza to nie patrz w lampę, ja patrzylam :-P najgorsze to wyciąganie szarpanie ale to nie boli i nie trwa dlugo, zwykle fajna jest ekipa na sali i zagaduje wtedy i w ogole. Mnie podczas cc nie bolalo nic, bardziej czulam dyskomfort ze cos tam mnie macaja i dotykają i niedobrze mi sie robiło. Idzie przeżyć serio :-*
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
I noby mam 2cm rozwarcia ale szyjka wciaz wysoko,wiec nawet wod by mi przebic nie mogli zeby akcje przyspieszyc. Wiec szykowalby mi sie dluuugi porod sn...i mozliwe ze konczacy sie cc..
Boje sie decyzji ordynatora,bo juz mysle o cc i trudno,bo najwazniejszy syn dla mnie a co ze mna to juz trudno..a przy sn mogliby gp poddusic ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- MAm taka nadzieje. Dzieki Kochane. Black troche mnie przeraza to uczucie szarpania i chec wymiotow,ale dam rade |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
To mleko jest dość słodki. Ma specyficzny smak. Amarantusa ekspandowanego kupisz np w rossmanie na półce ze zdrową żywnością albo w jakimś sklepie ze zdrową żywnością. To są jakby takie prażone kuleczki wielkości maku. Możesz je dodać do deseru (kisiel, budyń), owsianki, kaszy manny, jogurtu itp. Generalnie nie ma jakiegoś konkretnego smaku, więc można dodawać do wszystkiego.
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co on "robi"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastawilam sie bo ciagle martwilam sie o synka..ze go poddusze albo dojdzie do rodzenia i partych a on nie wsadzi tam glowki bo nie bedzie mozliwosci.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Maly na chwilę usnal, ale dziś swiruje nieźle. Chyba za duzo ludzi na raz, dostal kolejne prezenty ciuszki pampki ale nie wiem dokładnie bo nie bylo czasu zobaczyc. Spi tylko na rekach, a mi zaraz glowe rozsadzi. Tz oczywiście usnal bo z ojcem moim i tesciem popili. A ja się boje ruszyc by nie zbudzic małego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem lepiej dla Ciebie i Mikołaja to cc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
To jutro to samo powtarzaj ordynatorowi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.