|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Hejo.
Jestem. Lila zdrowka. Mi dr kiedys mowil ze do 2 czy 3 lat testy alergiczne nie wyjda poprawnie Arletka super zumba co? Ja tez krokow na poczatku nie ogarnialam, ale teraz skacze jak szalona Ewcia ciesze sie ze P jest ![]() Mysia o losie dobrze Ci z tym tz kucharzem ![]() Ja czekam na mame i musze isc do lekarza bo przeciez z cyckiem cos jest nie tak. Boli jak cholera niby guzkow nie ma a kuzwa boli tak ze reki nie moge podniesc. Niech mi da jakis antybiotyk czy cos.
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Hej
My noc koszmarna zreszta ranek nie lepszy. Bardzo cierpiaca jest Tula. Zeby daja dzis w kosc. Testy robimy bo ona mleka zwyklego nie moze. Od urodzenia na nutramigenie bo sraczka wymioty i wysypka. Zauwazylam ze produktow mlecznych tez nie moze bo ma kaszke na ciele. Robie na dwa profile wziewny i pokarmowy. Zobacze co wyjdzie a potem pojde z nia do alergologa. Lilka ide na jakies nowe testy ktore od pierwszego roku zycia juz sie robi. Nie wiem ale musze zrobic bo mi mm nie chca dr wypisywac. Wspolczuje nocki i lacze sie w bolu:/ Kasia a kapucha? Jeju ja chodzilam z nia chyba z tydzien. A masz bromek w domu? |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Oczywiście zaspaliśmy dzisiaj Wstałam pół godziny później niż zawsze i się o dziwo wyrobiłam Już z kawusią siedzę.Wczoraj tŻ ( ) był na siłowni i co? remontują moje dwa poziomy na których ćwiczę! I to wszystko remontują, zrywają podłogi, ściany malują itp. Nie zapytał ile to może potrwać ale dzisiaj ma to zrobić. Także ja na razie z siłowni jestem wyłączona, bo na poziom dla koksów to nie mam po co chodzić. Poza tym wczoraj mi mówił, ze tyle ludzi na tym jednym poziomi, ludzie się w kolejkach do sprzętu ustawiają To teraz musze rozkminić czy idę gdzieś na jakiś fitness na ten czas czy ćwiczę w domu.Magda, on bladego pojęcia nie ma co tu się wyprawia i powodem jakiego zamieszania się stał Udało się wygrzewanie ?Gianka, biedne wy obie Kasia, dobrze, ze idziesz do lekarza. Lepiej niech to ktoś obejrzy Arletko, ale musiało być fajnie na fitnessie. Brawo! Lila, chrzestny , świadkowie, poważne rolę przed Wami Ja jutro jadę w poszukiwaniach kurtki zimowej i butów, i kuźwa nie wróce do domu bez nich
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzis mam wolne
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja wstałam z bólem głowy i gardła, zaje.biście Gianka trzymam kciuki za testy ![]() Kasia idź do lekarza bo z cycuchami nie ma żartów. Mysia o Wy śpiochy Szkoda, że ta Twoja część siłowni zamknięta, no ale Ty i tak znajdziesz rozwiązanie żeby się trochę poruszać ![]() Lila to zostaliście wyróżnieni, fajnie Ruda jak Kostuś? Mam nadzieję, że antybiotyk już zadziałał.
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka no ja tydzien tez lazilam z kapusta. Teraz juz dwa tygodnie mija.
Rozmasowalam wszystko i dopiero puscilo i oczywiscie z jednego kanalika lecialo. Ide kapuste kupic i znow zaczne eliksir pic. Mama mi powiedziala ze dr da leki.na zatrzymanie. A ja niekoniecznie chce je brac. Wole zeby poszlo naturalnie. Lewy juz ladnie sie wygoil
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
uff- przeczytałam juz prawie jestem w pracy wiec znów nie mam jak odpisać za bardzo Migotko dawaj znać od razu jak będziesz miała wyniki! Margot no niestety, u mnie śluz płodnych jest dopiero po ciąży. do pracy powrót ok, co prawda jeszcze 200 maili czeka na przeczytanie ale co najważniejsze to klient się nie spina Ewciu co to "Boże slowo"? ![]() mi się pomidorowki chce bardzo, dziś chyba będę miała chwile żeby zrobić chociaż mam dzień treningu.. znów beznadzoejny wybór - zdrowe jedzenie czy ćwiczenia ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- fuck!!!!!!! napisałam posta, skopiowalam jakby wiz nie zadzialal i jak wkleilam to jest wczorajszy a nie dzisiejszy ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- to szybko z grubsza: U nas dziś -2 stopnie!!!! Gianka a mleka roślinne probowalas? ryżowe czy owsiane są super, jakiś czas temu przeszliśmy na nie z mm. żałuję że tak późno, w sumie mm jest syntetyczne a tu naturalne i bardzo zdrowe Ewciu ciesze się ze tz przyjechał Mysiu wzruszylam się tz-tem Lila nie wiem co Ty bierzesz ale ja też chcę! !! Migotko ale masz sny a wiatraki i klimatyzatory tyle ciągną niestety - w poprzednim mieszkaniu bardzo dużo używaliśmy i rachunek przyszedł 2x taki jak zwykle ![]() Panna Magda i jak nocka? ![]() Arletko super że masz już u siebie zajęcia i ze się podobało Ja wczoraj wieczorem zrobiłam pomidorowke, gulasz z indyka z warzywami i leczo dla siebie - niestety leczo miało za mało czasu wiec nie mam dziś obiadu do pracy potem miałam dużo pracy, położyłam się wpół do 2 a to był mój dzień treningu... w kierunku schudniecia zrobiłam wielki Ch.j
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2015-10-09 o 09:07 |
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska ja Ciebie tak bardzo podziwiam. Skąd Ty bierzesz siły, późno chodzisz spać, wcześnie wstajesz, ja to po kilku takich dniach bym padła. A co do treningu to nadrobisz kochana
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Mysia nie uświadamiaj go ze ma tyle fanek ciesze się strasznie z Waszych relacji ze zaryzykowaliście a co do siłowni coś na pewno znajdziecie Kasia współczuję cycuchow moze idź do doktora rzeczywiście ![]() Kluska jak Hania po powrocie do żłobka ? Lilka takie wyróżnienie no no no gratulacje ![]() a u nas zonk wczoraj ugotowałam barszcz czerwony z uszkami pojechaliśmy na myjke z autem i koszami na śmieci. Wróciliśmy przytulilismy się i ja usnelam na filmie. Poszłam się wykapac wróciłam do niego on zaczął.mnie smyrac i to był mój koniec ale wybrał żel wiec ma.szczęście
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny myślicie żeby powiedzieć jutro J. że praktycznie każdy gin mówi, że mam tylozgiecie, a on uważa inaczej? Nie chcę żeby pomyślał, że mu nie wierzę.
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka ja bym powiedziała tak "Lekarze sugerują mi tylozgiecie o co w tym chodzi?"
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia jaka zawzietosc
no to oby udalo sie upolowac kurtke i buty.Kluska juz mi kiedys wspominalas o tych mleczkach troszke poczyatalam mialam nawet sprobowac ale po ostatniej probie na zwyklym mm sie wystraszylam i na razie dalam spokoj. Musze odetchnac bo mi po ostatniej probie leciala przez rece az zwymiotowala a tak ja zsypalo:/ teraz zrobie te testy zobacze co wyjdzie. Migotko mozesz pow cos na zasadzie panie dr a co z ta moja macica mam to tylozgiecie bo mi kazdy mowi ze mam i juz sama nie wiem. Wiesz ja bym pewno zapytala bo przeciez to w koncu profesjonalista wiec bedzie wiedzial. Zapomnialam co jeszcze mialam.... Magda i co tz dobrze wybral ![]() Czekam na kuriera z moimi lakierami,alez jestem podekscytowana
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Czas na jakieś jedzenie
Migotka, jak mówią dziewczyny napomknąć możesz, że całe życie lekarze mówili tak. A z drugiej strony wiesz, oni Ci włożyli do brzucha laparoskop, widzieli dokładnie co i jak tam wygląda, także taka pomyłka to by lipa była Gianka, no musze buty bo nie mam w czym chodzić Kluska, ja jak Migotka siłe podziwiam na wszystko. Ćwiczenia nie uciekną, chociaż wiem jak wkurza kiedy nie można zrobić tego co się zaplanowało
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka wybrał żel ale spędziliśmy randkę na stacji benzynowej i ja przy garach
sex nam nie ucieknie aczkolwiek juz od dwóch dni chodzę nabuzowana
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia pisala mi ze jej dzis net szleje i nie moze nawet posta napisac. Takze odezwie sie jak bedzie mogla.
Ide kapuste tluc bo kupilam.
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama sobie winna jestem , tyle nadrabiania !
Gianna M kciuki za testy no i lakiery sama radość. Muszę się do którejś z Was wybrać na hybrydke chyba super że tż już dziś wraca ! kasiab91 oj biedne cycochy! Oby lekarz pomógł! A Olaśka jaka mądra! Ile dzieciaki już rozumieją! mysia1986 tż ❤💛💙💜💚 ależ to brzmi ! I jak dba ! Po tym wszystkim Kochana zasłużyłaś na wszystko co najlepsze więc niech rozpieszcza! Dobrze że lepiej się już czujesz choć moim zdaniem powinnaś leżeć do końca tygodnia :p zophiee wow jakie zakupy ! A Bobri jaki dzielny! Tyle godzin wytrzymał w żłobku! Ja z h&m teraz zamówiłam spodnie (przymierzylam z sklepie i znalazłam na all za 1/3 ceny ) arletka1313 wielkie brawa za zumbę! Boziu jakie Wy rzeczy gotujecie! Ze mnie tu d... nie pani domu! Oby Lence ciężkie noce przeszły. Lila_27 no no co za zaszczyt Was kopnął pięknie ! ale Ty nie świrujesz z tym gotowaniem dla gości? Boziu to szok! RudaEwcia25 super że macie już tż-ta! Cieszcie się sobą! No i zdrowia dla Kostella! PannaMagda no ja nie wątpiłam co tż wybierze kiedy Ty zaczynasz nową pracę? Bo przegapilam ;( 89migotka jutro już wizyta! Wypytaj o wszystki co tylko w głowie Ci siedzi! Żebyś nie miała żadnych wątpliwości! Teraz musi być już tylko lepiej ! Mam nadzieję że żadne chorobsko Cię nie łapie! Tego by brakowało jeszcze! A co ta wiedźma znów? Myśli że na kasie spicie czy co? No i nie wiem... Co jeszcze.... Ja mam nadzieję że te dni na obrotach zaraz mi się skończą. Jeszcze dziś- bo siostra moja ze swoim boyem przyjeżdża i muszę posprzątać (przecież tż miał bo mi zabrania no ale....), potem zakupy , do. Ross muszę skoczyć bo tż leci w przyszłym tyg zagramanicę i miniaturki do kosmetyczki muszę mu kupić, wieczorem urodziny świadka naszego jeszcze. No i dziś w auchan od 18-22 jest 50% na zabawki! Musimy się wybrać. No a jutro imieniny tż-ta przyjaciółki i ja mam nadzieję że choć parę dni spokoju będzie. No jeszcze w pon mam znów tż-ta dziadka zawieźć do lekarza. No i może odpocznę? Lecę psy wypuścić bo zaraz narozrabiaja. Buziaki! 💜
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam u fryzjera podciac końcowki Domis tez sie obciął
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Iza zdjęcia !
![]() Domis grzeczny u fryzjera był ?
|
|
#979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nam nie chcieli dać bo powiedzieli ze się nie robi takich testów u takich maluchów bo wychodzą zafauszowane i ze nam nie da wysłano z tabletu
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłano z tabletu
|
|
#981 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bry Dzien!
Nauczylam sie przetrzymywac sennosc. Bo jak spie w dzien to wieczorem nie moge zasnac. Zreszta potem byla ta konfrontacja, i siedzialam zamknieta w innym pokoju z mama, bo nie zamierzalam brack w tym udzialu. Cytat:
Co do J. Magda dobrze mowi. Zapytaj go wprost - dlaczego lekarze mowili tak, a na wypisie jest tak. Nie rozumiem, prosze wyjasnic. Cytat:
. Zartuje! Fajnie, ze sie kreci.Cytat:
Mili A Ty masz taki przyplyw energii od 2 trymesru czy jak?? Ja sobie nie wyobrazam tak naginac jak Ty! Moja dzika radosc, ze dzis piatunio jest przeogromna!!! Byle tylko w domu sie ulozylo do konca. Tak mi wczoraj bylo zal TZ. On jest taki sam na tej IS i tylko ja jestem jego przyjacielem. A tak to caly czas sie czuje jakby byl na terytorium wroga. Sama zreszta mam przeogromna ochote jechac do jego rodzicow. Posiedziec u nich na kanapie i odpoczac. U nich tak pieknie a jesien tam jest w ogole super. |
|||
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Od poltorej godziny leze w lozku. No nic mi sie nie chce no kurde nic. Ola spi a ja paczam w internecie. No z 20minut kimnelam.
Milii odpocznij troche sobie ![]() Ysss ja tez sie z piatku ciesze tyle ze maz o 19 wraca, no ale o 18 zumba zumba je !!! Uwielbiam
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
yssmay yhy przyszło w 2 trymestrze. Ale żeby też za kolorowo nie było wracają spadki formy, jak wczoraj np. Wróciły zwroty, słabo mi się robiło,mroczki przed oczami. Czasem mam ochotę cały dzień nie ruszać się z łóżka. A czasem od 8 sprzątam
zależy od dnia. Czasem brzdąc bywa łaskawszy ja np nie umiem walczyć z sennoscia w ciągu dnia, jak jestem w domu to śpię ile potrzebuję. Jak ostatnio do 16 i nie przeszkodziło mi to zasnąć wieczorem A z isl nigdy nie pytałam - Wy chcecie tam zostać na stałe? Czy macie jakieś myśli dotyczące powrotu ? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- kasiab91 dziś to ja mogę zapomnieć o odpoczynku. Do tej pory leniłam się a teraz biorę się za odkurzanie, mycie podłóg, kurze, łazienki, pranie wstawione (wczoraj 2 dziś znów 2, kto to produkuje?) i pewnie coś jeszcze po drodze wymyślę. Kuchnię już ogarnęłam i porządek w dokumentach zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- A Ty korzystaj póki możesz i odpoczywaj !
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Mili miałaś odpoczywać
Ale z drugiej strony jak się dobrze czujesz to lepiej być w ruchu Ja też do końca ciąży jak na speedzie byłam ![]() Yss to weekend leniuchowania mam nadzieję To co z przyjazdem do PL? Planujecie? Czy na razie odkładacie w czasie?Ale się fatalnie czuję Z nosa leci cały czas Wszystkie możliwe specyfiki, rosołek sobie zrobiłam nawet, oby przeszło Głowa boli i kaszel zaczyna Teraz się obawiam, że nosiłam w sobie wirusa i mała będzie chora No i moi chłopcy ..
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Yss podbijam pytanie Mili
![]() Mili no i odpoczywam, na obiad mam swiderki z serem to zdarze zrobic A Ty oszczedzaj sie prosze. A pranie u nas tez ciagle jest w koszu. Niekiedy to nawet do szafy w lazience nie zagladam bo mam dosc
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiab91 ja dziś chociaż obiadu nie robię. Tż jadł w pracy, my później na te urodziny. Jutro coś zrobię
będę się oszczędzać, ale jak mam gości to ja nie lubię jak jest brudno.... Źle się wtedy czuję. Spokojnie sobie odpoczywaj. Lila_27 antygrypin mojemu mężowi pomaga bardzo ! Kochana na spokojnie, na pewno nikogo nie zarazilas. A ja wiem że przez łożysko powinnam odpocząć ale ten tydzień jest taki że serio nie mam kiedy! I tak dziś pół dnia przesiedzialam.
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Mili to nie sa zarty! Prosze odpoczywac! Bo zaraz sie zleci wizazowa straz i cie do lozka przypnie i to nie rozowymi kajdankami
Basia ja robie prywatnie. Lilka kochana kuruj sie nam ![]() Kasia dzis jest piatek wiec nic ci sie chciec nie musi! Prosze dzien lenia oglaszam na dzis ![]() Magda uuuu jak w starym dobrym malzenstwie ![]() Kimnelysmy sie troszke z Tula teraz juz siedzimy. Denerwuje sie tym pobraniem krwii i jestem podjarana przyjazdem tz. |
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka z naciskiem na stare
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pytania - to tak zamierzamy zostac na dlugo czy moze na zawsze. No do emerytury moze. Wlasnie wczoraj mialam o tym z mama rozmowe. Ja i TZ nie widzimy sensu wracac do kraju. On jeszcze dostanie prace, ale ja!? Ja nie chce byc grafikiem, juz mnie to nie kreci. Fotografem to tez chora robota, bo glownie w weekendy (sluby) a zarobki i tak kiepskie + konkurencja. A to co robie tutaj w szpitalu nie mam prawda robic w Polsce. U nas tylko lekarz wykonuje takie badania. |
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma co pokazywac bo tylko końcówki.
Domisia wkleje na fb.Siedział ale musiałam mu dać telefon
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

ciesze sie ze P jest

Wstałam pół godziny później niż zawsze i się o dziwo wyrobiłam
Już z kawusią siedzę.

Z nosa leci cały czas
Głowa boli i kaszel zaczyna