![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Russian fajnie ze sie meldujesz i za nadal jestes z dzidzia
![]() Dotka no to przynosisz super wiesci! Jednak przytulanie duzo daje niewazne w jakim sie jest wieku ![]() Casaa to ladnie przybalowalas ![]() Kinga gratulacje nowego tygodnia ![]() Dzien dobry:-* Ja dopiero sie obudzilam spalam jak zabita. Ale poki co leze w lozeczku i nie zamierzam wstawac
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dotka, ale super, ze z Witusiem jest tak dobrze. Normalnie Ci zazdroszcze juz tego, ze mozesz przytulic swojego synka ![]() Porzadek w domu nie jest najwazniejszy, a mama Twoja albo tz nie moglaby mu pomoc?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Co do mam to moja mieszka 30km od nas, jego tez. Tylko noo nie chce nic mowic ale jego mama sie srednio interesuje czyms. Ostatnio byl u nich to dala mu obiad ale zeby mu dac na drugi dzien to juz nie pomyslala.
A moja mama jak tu do mnie z nim jechala to mu nawet kanapki zrobila.. i obiad mu daje jak sie widza itp. Nie wiem,bo jakby moj syn byl w takiej sytuacji to bym mu nagotowala obiadow,,zrobila jakichs pierogow itp. Bo to jednak zawsze do przodu jak nie musi gotowac dla siebie. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Dodam jeszcze ze jego rodzice nie pracuja wiec zrobienie tego obiadu to w ogole zaden problem... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Tosty tez bym zjadla ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama pamietam jak ja lezalam w szpitalu, ale to mama tz przyjezdzala raz, ze do mnie z obiadem, a dwa, tz gotowala na kilka dni, zeby mial cieply obiad jak przyjedzie z pracy. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- No to juz w ogole nie ogarniam jaki ma problem, zeby np przyjechac na kilka dni do syna, narobic mu jedzenia, nawet do zamrwzarki, zeby mial gotowe jak wroci z pracy. Tylko odgrzac i juz. Nie rozumiem czegos takiego, bo jak za synowa mozna mniej lub bardziej przepadac, tak za synem, zeby mu nie pomoc. Ech, stwierdzam, ze mnie sie dobra tesciowa trafila.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Malwi no mnie jego matka mega dziwi tym bardziej ze to jej syn a to moja mama sie wiecej nim interesuje i mu pomaga i dba o niego. Wczoraj sie dowiedzialam ze mu kupila ptasie mleczko na mikolajki
![]() Jak jada do mnie to tez ona gotuje obiad dla mnie itd. W tygodniu nie ma mu jak pomoc bo ona pracuje w przecieienstwie do tesciow. No i tzta nie ma w domu i tak caly dzien to kiedy by przyjechala. Dzisiaj jada do ikei na zakupy dzieciowe a potem do mnie ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Dotka szkoda, ze tak daleko mam do Ciebie, przywiozlabym Ci
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Malwi -kochana
![]() Nie no tz i tak sobie dobrze radzi tylko po prostu moglaby go jego matka odciazyc. Cale dnie ma wolne to nic tylko gotowac,zapakowac w sloiki/pudelka i mu dac. Tym bardziej ze sama mowila ze jak jej corka urodzila pierwsze dziecko to jezdzila tam codziennie non stop. A tez miala daleko bo siostra wtedy na wsi mieszkala. Ale tu pisalam Wam kiedys ze siostra ma prawie 40 lat, dwoje duzych dzieci -8,5 i 3,5 a i tak non stop tesciowa tam jezdzi i jej pomaga a siostra nie pracuje. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2015-12-13 o 08:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
U mnie też trochę podobnie jest, jak musiałam leżeć to moja mama nagotowała nam obiadów, żeby mąż już nie musiał gotować "bo i tak ma dużo na głowie". A jego mama na to jakoś nie wpadła. Ale to nie jest tak że o niego nie dba, tylko czasem po prostu jakoś tak nie myśli praktycznie. Szczerze mówiąc jeszcze mu robotę jakaś wtedy chyba wymyślili tesciowie, więc to tym bardziej głupie było - ale to wg mnie po prostu taki brak wyczucia, jakoś dla nich to było normalne że leżę całymi dniami w domu sama i powinnam sobie dawać radę.
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tak mi sie przykro zrobilo, ze matka i zeby swojemu dziecku nie pomoc. Ech ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- To u mnie bylo tak, ze jak wyszlam ze szpitala, to fakt sama gotowalam, bo mnie nosilo, ale tesciowa i tak przyjezdzala "bo ty masz lezec, ja ci posprzatam ugotuje i zamroze" teraz tez ma na dnich przyjechac i tz narobic pierogow, zeby mial jak ja bede u mamy. Aaa i psa tez bierze do siebie, zeby sam nie siedzial w domu. No kochana kobieta. Chociaz nie powiem jak cos potrzebuje, to przychodzi do mnie a nie do tz. Mnie sie radzi, wiec mam naprawde dobry kontakt z nia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam koleżankę, która z tesciami lepiej się dogaduje niż z własnymi rodzicami, zatem i tak bywa.
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Malwi no mi tez jest przykro bo nieraz widze ze jemu jest smutno jak widzi jaka moja mama ma relacje ze mna. Ale przyznam szczerze ze on ma lepsza wiez z moja mama niz ze swoja chyba. To wynika wlasnie z tego ze moja mama jakos tak lubi sie nim 'zaopiekowac' i dzieki temu jemu jest milo
![]() A tesciowa w czym pomaga? No bawi sie z dziecmi, odrabia lekcje ze starsza, wiem ze nieraz pomaga w zakupach (!) Czy obiedzie (!!). Naprawde byl czas ze jezdzila tam na cale dnie.. ja bardzo kocham moja mame ale nie chcialabym zeby az tak czesto przyjezdzala i siedziala caly dzien.. Zwlaszcza ze starsza chodzi do szkoly no to jej pol dnia nie ma. Maly od wrzesnia chodzi do przedszkola. A szwagierka narzeka ze na nic nie ma czasu.. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Moja teściowa potrzebuje więcej uwagi i pomocy ![]() ![]() Spałam kiepsko, ułożyć się nie mogłam, ciągle myślałam o małym bo coś się nie chciał ruszać, albo ruszył się i dalej cisza eh. I wczoraj widziałam dziewczynę z terminem na marzec i miała większy brzuch niż mój. Ja wiem ze co brzuch to teoria ale zaczęłam sobie myśleć że może mam mało wód albo coś? I kurde nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, u mnie chyba gorszego nastroju ciąg dalszy
![]() wnętrzności mnie bola, wszystko czuję jak tam w środku zgniecione, Młody się nie odwraca no i ogólnie ![]() ![]() Dzisiaj jedziemy na zakupy, może w końcu dorwiemy wanienkę, fotelik, to nastrój się poprawi, zobaczymy... Jerzyczka kochana rozumiem doskonale Twoją hustawkę emocjonalną, niedługo przytulisz synka i pewnie wszystkie obawy znikną, ale póki co korzystaj z czasu z mężem i zrób jeszcze dla siebie coś super fajnego ![]() Dotka tak jakbym czytała o naszej sytuacji, tylko fakt, moja mama jest tu na miejscu, a mama TŻ 300km dalej, ale i tak jakby TZ do niej nie dzwonił to ona chyba i z miesiac moglaby się nie odzywać... za to moja mama dla zięcia wszystko, ulubione słodycze, obiadki, wiem, że w razie WU nie dałaby mu zginąć przenigdy ![]() Także fajnie, że Twój TZ ma wsparcie w Twojej mamie, na pewno sam to bardzo docenia, a jak teściowa jest bardziej zainteresowana siostrą i jej dziećmi, cóż to jej strata tak naprawdę.. kinga hehe nie u nas tych ćwiartek nie było, ale w gimnazjum hitem byla bułka z serem na ciepło i do tego surówka taka wiecie ze słoika, haha do dzisiaj nie mogę zrozumieć jej fenomenu ![]()
#974 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kinga, cwiara z parowka w liceum byla mega ![]() ![]() ![]() Ja bym nie chciala wracac do licealnych czasow... To byl bardzo zly dla mnie okres-buntu.... I dziwie sie, ze rodzice byli na tyle cierpliwi, ze nie wywalili mnie z domu. No ale bylo minelo. Magdusia nooo pobalowalam ![]() Moja nocka tez do udanych nie nalezala choc spalam wiecej niz Ty Kinga ale eksmitowalam sie na sofe i tv ogladalam :P a teraz TZ wstal, jakies sniadanie ogarniemy i do roboty z malowaniem ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny^^
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jerzyczka jak ja Ci zazdroszczę że tylko 9 dni.... Ja już jestem tak zmęczona tą ciążą że każdy kolejny dzień to już za dużo:/ |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale pospalam.. Hoho.. Do 8 z boku na bok i teraz dopiero 2 godzinki docisnelam.. Wstaje, sniadanie i na obiad do tesciow ![]() Dotka, fajnie, ze chociaz w Twojej Mamie tż ma wsparcie. A co do kompotu jablkowego to tesciowa we wrzesniu nagotowala mi chyba z 20 sloikow ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
A co do wspomnień to ja bym wróciła do liceum
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dotka moja mama tez mojemu tz czasami to tak w tylek wlazi, masakra. Czasami sie zastanawiam czy jest moja matka czy jego, ale moze u niej tez troche dziala to, ze moj brat sie od niej odwrocil tak nagle i nie ma z nim kontaktu.
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Malwi a co sie bratu stalo?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Odbilo mu, doslownie. Nagle przestal sie odzywac do wszystkich.
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
U nas to tez skomplikowane. Moi rodzice sie rozwiedli, fakt bylismy mali, ale Mlody przechodzil okropny okres buntu. Praktycznie codziennie jakies akcje alkoholowe byly. Moja mama sobie nie mogla z nim poradzic i dogadala sie z ojcem, ze on go wezmie do siebie, no i tam juz polecialo. Wzial sie za kibolstwo, po 2 latach mieszkania u ojca mial 21 lat wyemigrowal do DE i tam siedzi. Zareczyl sie, to dowiedzialam sie od ojca, z nim jeszcze sie kontaktuje. Jakos nawet za bardzo sie nie interesuje co ze mna, a przeciez jestem jego jedyna rodzona siostra z ktora sie wychowywal. To taak mniej wiecej w skroci. W tej chwili ma 23 lata.
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
A no to wyjazd zrobil swoje i dlatego pewnie postanowil urwac kontakt.. no ale dziwne to, racja.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
O co z kompotem jablkowym Chodzi?
Dzien dobry dziewczyny :-* Ja od wczoraj z takim bolem plecow ze podniesienie sie z kanapy/łóżka graniczy z cudem :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam do klubu brzuszki mój i tż
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Kasia, maz od dwoch tygodni juz nie moze pic, ale wczoraj Mu pozwolilam
![]() Tak to zawsze w gotowosci do wyjazdu na porodowke ![]() I Tobie tez zleci do terminu cc, zobaczysz ![]() Wlasnie sie dowiedzialam,ze siostra meza tez bedzie na obiedzie u tesciow ![]() ![]() ![]() Malwi, przykra sytuacja z bratem ![]() A wlasnie sie dowiedzialam,ze panowie nie pili drinkow z wodka tylko z chorwacka rakiją.. Moze dlatego walil na kilometr tak jakby ochlał się jakims bimbrem ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
ale to jest taki ból na @ czy np coś od kręgosłupa?
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Niezdara współczuję nocnych przejść
![]() Casaa fajnie, że impreza udana ![]() Ja w szkole miałam pycha zapiekanki za 1,80zł ![]() Dotka w domu się posprząta później. Dobrze, że masz takie wsparcie w mężu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.