|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cześć, ale pędzicie, że aż trudno nadążyć. Ja od wczoraj męża mam w szpitalu niestety lekarz stwierdził, że potrzebna będzie operacja. Jutro o 9:00 ma operacje trzymajcie kciuki.
A u mnie i u dzidziusia wszystko dobrze wczoraj miałam wizytę rośnie ładnie, obrócił się już główką w dół, szyjka długa, a ja od ostatniej wizyty nie przytyłam nic Mam do Was pytanie jak często macie wizyty u ginekologa teraz bo mi już trzecią z rzędu co dwa tygodnie ustala co mi się trochę za często wydaje ![]() Orange_tree1 natalia23 też byłam na tych warsztatach w bielsku
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Mam 5,5 kg na plusie - z czego 4 to pierwszy trymestr....zanim się dowiedziałam, że mam cukrzycę. ![]() ![]() Gdybym wtedy się nie obżerała, to pewnie wynik byłby mniejszy o 2/3kg.
|
|
#963 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że wyniki dobre. Cytat:
Ciekawe jak z wagą wyjdzie. :PCytat:
![]() Cytat:
Jaką ma diagnozę z barkiem, jaka to operacja?Super, że w porządku u Ciebie i dzidziusia. I że z nerką ok!Ja mam wizyty co 3 tygodnie, teraz wyjątkowo 3,5 tygodnia będę czekać, bo ginekolog będzie na urlopie. Tak przez całą ciążę mi wyznaczał. |
||||
|
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurczaczki, kiepska wiadomość. Co mu będą robić? Kciuki będę trzymać!!!
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Niezapominajko, trzymam kciuki za męża! A wizyty mam co 4tyg.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze że opanowałaś sytuację z brakiem prądu wcześnie ruszasz z praniem, choć jak ja widzę ilość ubranek to też zastanawiam się czy nie lepiej wcześniej się za to zabrać. Mam jeszcze jedno pytanie, może to oczywiste ale.. Te rozpuszczone płatki mydlane będziesz wlewała do szuflady, czy bezpośrednio do bębna? Spotkałam się z dwoma sposobami i zgłupiałam.. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Pierwsza w nocy a ja leżę i marzę o pizzy... Chlip
|
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wizyty mam teraz co 3-5 tygodni. Zależy jak wypadnie Dziewczyny a wiecie co dziś jest? Piątek, piąteczek, piątunio nareszcie! Kończą mi się bluzki w szafie w które się mieszcze... Na szczęście jutro wycieczka do fashion house I odebrać paczkę z ciuszkami co wylicytowałam Dobrego!
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
28+0 ![]() jupi
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Zbieram się na kursy. A do gin chodzę średnio co miesiąc. Miłego dnia!!
|
#970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Virginia ja też zawsze byłam bardzo aktywna,ale jak jest sygnał-zwolnij tj ból brzucha to moje potrzeby odchodzą na dalszy plan..ale widać u Ciebie wszystko w najlepszym porządku, więc nic tylko się cieszyć.. asparginu nie biorę.. super wyniki.. wczoraj był dobry dzień na krzywą ![]() Cytat:
ja nie wiem kiedy zaszłam ale wiem kiedy się coś działo,że mogłam zajść i było to 27.11-01.12 ![]() wow..do 20tej..to by mnie chyba na porodówkę wieźli a jakbyś miała wybór to nie chciałabyś cc? Cytat:
świetne informacje po wizycie..oby operacja przebiegła sprawnie i chłop Ci się wykurował szybko![]() musiało się mocno chciećCytat:
hej dziewczęta ![]() jakie plany na dziś? |
||||
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę po wypis i do swojego lekarza na wizytę. Potem po zakupy (ja z kartka, mąż z torbami) a reszta to juz tylko relaksik.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już za 1,5h ! więc trzymam kciuki bardzo mocno ! ja mam wizyty tak co 3-4 tygodni ostatni raz byłam 25 kwietnia a teraz idę w tą niedzielę ![]() witam się z Wami w kolejnym dniu już dzisiaj mamy 26+6 (z miesiączki) i 25+6 (z usg) ![]() popijam kawkę i może puszczę sobie jakiś film
|
|
#973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez bie mogłam chleba na 1 śniadanie dopóki maz nie kupił mi tego osławionego pro body. Teraz 2 kromki z sałatka lub twarożkiem i nie przekraczam 89. Makaron i ryż mogę ale w 30g suchych plus dużo warzyw. Wciagnelabym pieroga z owocami albo naleśnika z warzywami ale sie boje
|
|
|
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj moja mama przyjeżdża Idę po nią na pksa, więc będę miała spacerek ![]() Wczoraj Tosia sprawdzała możliwości swojego M1 Leżałam na boku i czułam dosłownie jak ona nogi prostuje tak, że czułam rozciąganie po dwóch stronach brzucha Dodam, że Tosia ma nogi o 2 tygodnie dłuższe niż wiek ciążowy ![]() Cytat:
Dobrze, że powoli Ci się kursy kończą. Ale Kaśka już duża! Cytat:
za TŻta! Super, że na wizycie wsio ok Wizyty mam co 4 tygodnie Pewnie pod koniec ciąży wzrośnie ich częstotliwość ![]()
|
|
#975 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
![]() Miłych zakupów! Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Nieźle się w tym M1 gimnastykuje! Artur chyba rano chciał wyleźć górą brzucha.
|
||||
|
|
|
#976 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Niezapominajka 89;60646341]Cześć, ale pędzicie, że aż trudno nadążyć. Ja od wczoraj męża mam w szpitalu niestety lekarz stwierdził, że potrzebna będzie operacja. Jutro o 9:00 ma operacje trzymajcie kciuki.
A u mnie i u dzidziusia wszystko dobrze wczoraj miałam wizytę rośnie ładnie, obrócił się już główką w dół, szyjka długa, a ja od ostatniej wizyty nie przytyłam nic Mam do Was pytanie jak często macie wizyty u ginekologa teraz bo mi już trzecią z rzędu co dwa tygodnie ustala co mi się trochę za często wydaje ![]() /QUOTE] Fajnie ze u dzidzi wszystko Ok. Wizyty mam co 4 tyg, chyba ze sie cos dzieje i trzeba monitorować to wtedy co 2tyg (tak było z krwiakiem, plamieniem) Cytat:
Uważaj na siebie i sie nie forsuj |
|
|
|
|
#977 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w Szczyrku mamy swoją ulubioną bazę noclegową, ale niestety w moim stanie odpada, bo jest umiejscowiona pod ogromną górką, bez ciąży miałam biedę wejść A teraz to całkiem odpada, więc jak będziemy się wybierać na 2-3 dni (co jest w planach, ale nie wiem jak z realizacją...) to trzeba będzie szukać czegoś innego.Cytat:
![]() Super, że na wizycie ok! Z Kasi już duża dziewczynka ![]() Cytat:
Cytat:
ale dobrze, że z dzidziusiem wszystko w porządku będziemy trzymać za męża kciuki!Cytat:
druga sprawa, że nic mi się nie podoba i sama sobie się w niczym ostatnio nie podobam ![]() brawa! ![]() Cytat:
![]() Witam dziewczyny Nasz jutrzejszy wyjazd stoi pod znakiem zapytania, pogoda się psuje W razie czego pojedziemy do teściów na grilla, no ale wolałabym jednak te góry...
1.09.2012 (...) i ślubuję Ci... Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2016-05-20 o 07:31 |
||||||
|
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
A mówiłam ze słabo u Ciebie z deweloperka... Za ciasno ma... Na zdobieniach sie skupiłaś zamiast się trochę rozbudować
Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-20 o 07:32 |
|
|
|
|
#979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż ja bym grillem nie pogardziła ![]() Cytat:
Staram się jak mogę!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
uprzejmie donoszę, że na portalu z filmami i serialami (tym na Z) właśnie pojawiły się nowe filmy, jeśli jeszcze nie oglądałyście.. Moje córki krowy i Ekscentrycy
to jakbyscie sie dzis za bardzo nudziły Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-20 o 07:56 |
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja buduję, a i tak Bobo ma ciasno. Może lubi duże mieszkania za mamusią
![]() Pisałyście kiedyś o podejściu do zwolnień lekarskich w ciąży. Nie kiedy trzeba, bo coś się dzieje tylko ot tak. W szpitalu usłyszałam, że "co za baba. Zwolnienie jej się należy a ona do pracy chodzi". |
|
|
|
#982 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmieje się też ze nawet w nocy usiedziec w miejscu nie umiem bo podobno nogami przebieram . Widać Kasia poszła w mamę bo też nieźle wywija w brzuszku ![]() Moje plany- kursy do 15 lub 17 bo może ostatnie mi odpadna a potem albo jadę na taki zlot babeczek co mają lub chcą otworzyć swój biznes do Parku Linowego albo wracam do domu i robię pranie etc.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dlugonoga Tosia wiem kochana,obiecuję poprawę.... Cytat:
trzymam kciuki za góry!!! Moi żołnierze piszą maile i wiadomości po ang a ja piszę do Was ![]() wczoraj na wizycie dowiedziałam się ze nasz oddział noworodków odremontowali,wreszcie bo do tej pory nic tam nie zmieniali od lat 80...
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój gin jak daje zlecenie na zwolnienie to powtarza, że nie otrzymuję zwolnienia bo jestem w ciąży tylko wypisuje je bo mam się zastosować do jego planu, żeby donosić
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Witam po przerwie
przez ten Panieński, który miałam do zorganizowania straciłam forum na kilka dni. Od poniedziałku jesteśmy we Wrocławiu, mąż na szkoleniu do południa, a ja próbowałam Was czytać i nadrobić. Maluszek rośnie chyba bardzo bo brzuszek coraz większy. Wczoraj mąż stwierdził, że z daleka mnie na ulicy widział od tygodnia się nie ważyłam, więc jutro rano w domu sprawdzę wagę, ale co ma być to będzie. Na szczęście to tylko brzuch i cycki się powiększają, bo w spodnie biodrówki sprzed ciąży się mieszczę![]() Gratuluję wszystkich wizyt i kolejnych tygodni. Widzę, że wyprawki już w zaawansowanym stadium, ja mam niewiele, ale listy już zrobione więc jak tylko kasa wpłynie siadam do zamówień. Dzisiaj przed przyjściem męża zamierzam zaatakować Smyka, widziałam fajne pajace w dobrych cenach i śpiworek, zobaczymy czy coś jeszcze znajdę. Powiedzcie czy wy kupujecie takie śpiworki do spania luźniejsze np smiki czy raczej coś w stylu woombie? Edytowane przez di_anna Czas edycji: 2016-05-20 o 08:05 |
|
|
|
#985 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja polecam wypiek swojego chleba..ja innego pieczywa nie jadam..nawet nie smakują mi najświeższe najbardziej pękate bułeczki tak jak chleby pieczone w domu..trzeba wypracować sobie system i idzie naprawdę sprawnie..wiem co w nim jest , chciałam jeszcze namierzyć mąkę ze sprawdzonego źródła, bo te sklepowe to ponoc też syf,ale nie udało się.. Cytat:
mam tak samo z ubraniami..wielka qpa.. wczoraj się tak ubrałam,że czułam się jak salceson..spodnie mnie cisnęły w brzuch strasznie, co popołudniu odczułam dość dotkliwie ![]() serio ma sie popsuć? u nas prognoza wręcz letnie na najbliższy czas... Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Cytat:
ja kupiłam luźniejszy śpiworek do spania na noc,ale w dzień będę motać Małą , jesli będzie to akceptować, w otulacze ciasniej..te woombie zachwalane mocno,ale ja bym się jednak bała trochę |
|||||||
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wrocław trochę zwiedziłam, byliśmy tu już kiedyś, więc trochę inne miejsca teraz wybraliśmy. Fajne miasto, trzeba przyznać, choć w wiadomościach ostatnio same straszne relacje ze stolicy Dolnego Śląska podają. Śpiworek kupiłabym już w środę, ale jak mąż zobaczył to stwierdził, że co to za wynalazek i że on nie zrobi "tego" dziecku i poszedł oglądać zabawki. O woombie to już mu nie wspominałam, poza tym ono chyba na bardzo krótko starcza więc też kupię taki luźniejszy, a póki ciepło będzie to mam nadzieję, że otulacz bambusowy wystarczy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tak bardzo brakuje wyjścia na zakupy odzieżowe tylko dla mnie , wczoraj przeglądałam ubrania na lato - ale jakie ja mam szanse, że w sierpniu tutaj jeszcze będzie lato:PWięc najprędzej na jesień ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Wczoraj nie zaglądałam, trochę kiepsko się czułam. Bolał mnie żołądek ![]() W ogóle ostatnio bardzo często mam problemy żołądkowe, co bym nie zjadła, zaraz coś mnie boli .... Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Orange, ja też mam termin na 23.08
|
|
|
|
|
#990 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale tutaj niestety nie ma;/ Szukałam jakiś alternatyw dla diabetyków ale bardzo słabo z tym tutaj. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
To już wiadomo dla kogo kolejne edycje Top mAdl ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Dzięki za cynk Bardzo chciałam obejrzeć Moje córki krowy - a tutaj mam bardzo ograniczone polskie kino )))
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

).
Jaką ma diagnozę z barkiem, jaka to operacja?

świetne informacje po wizycie..oby operacja przebiegła sprawnie i chłop Ci się wykurował szybko
musiało się mocno chcieć

ale dobrze, że z dzidziusiem wszystko w porządku
1.09.2012