![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cześć, ale pędzicie, że aż trudno nadążyć. Ja od wczoraj męża mam w szpitalu niestety lekarz stwierdził, że potrzebna będzie operacja. Jutro o 9:00 ma operacje trzymajcie kciuki.
A u mnie i u dzidziusia wszystko dobrze wczoraj miałam wizytę rośnie ładnie, obrócił się już główką w dół, szyjka długa, a ja od ostatniej wizyty nie przytyłam nic ![]() Mam do Was pytanie jak często macie wizyty u ginekologa teraz bo mi już trzecią z rzędu co dwa tygodnie ustala co mi się trochę za często wydaje ![]() Orange_tree1 natalia23 też byłam na tych warsztatach w bielsku ![]()
#962 |
Zadomowienie
|
Mam 5,5 kg na plusie - z czego 4 to pierwszy trymestr....zanim się dowiedziałam, że mam cukrzycę. ![]() ![]() Gdybym wtedy się nie obżerała, to pewnie wynik byłby mniejszy o 2/3kg.
![]() |
#963 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że w porządku u Ciebie i dzidziusia. ![]() Ja mam wizyty co 3 tygodnie, teraz wyjątkowo 3,5 tygodnia będę czekać, bo ginekolog będzie na urlopie. Tak przez całą ciążę mi wyznaczał. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurczaczki, kiepska wiadomość. Co mu będą robić? Kciuki będę trzymać!!!
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Niezapominajko, trzymam kciuki za męża! A wizyty mam co 4tyg.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze że opanowałaś sytuację z brakiem prądu ![]() Mam jeszcze jedno pytanie, może to oczywiste ale.. Te rozpuszczone płatki mydlane będziesz wlewała do szuflady, czy bezpośrednio do bębna? Spotkałam się z dwoma sposobami i zgłupiałam.. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Pierwsza w nocy a ja leżę i marzę o pizzy... Chlip
![]() |
#967 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wizyty mam teraz co 3-5 tygodni. Zależy jak wypadnie ![]() Dziewczyny a wiecie co dziś jest? Piątek, piąteczek, piątunio ![]() Kończą mi się bluzki w szafie w które się mieszcze... Na szczęście jutro wycieczka do fashion house ![]() ![]() Dobrego! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() 28+0 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Zbieram się na kursy. A do gin chodzę średnio co miesiąc. Miłego dnia!! ![]()
#970 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Virginia ja też zawsze byłam bardzo aktywna,ale jak jest sygnał-zwolnij tj ból brzucha to moje potrzeby odchodzą na dalszy plan..ale widać u Ciebie wszystko w najlepszym porządku, więc nic tylko się cieszyć.. asparginu nie biorę.. ![]() super wyniki.. wczoraj był dobry dzień na krzywą ![]() Cytat:
ja nie wiem kiedy zaszłam ale wiem kiedy się coś działo,że mogłam zajść i było to 27.11-01.12 ![]() wow..do 20tej..to by mnie chyba na porodówkę wieźli a jakbyś miała wybór to nie chciałabyś cc? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hej dziewczęta ![]() jakie plany na dziś? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Ja idę po wypis i do swojego lekarza na wizytę. Potem po zakupy (ja z kartka, mąż z torbami) a reszta to juz tylko relaksik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już za 1,5h ! więc trzymam kciuki bardzo mocno ! ja mam wizyty tak co 3-4 tygodni ![]() ![]() witam się z Wami w kolejnym dniu ![]() ![]() popijam kawkę i może puszczę sobie jakiś film ![]()
![]() |
#973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez bie mogłam chleba na 1 śniadanie dopóki maz nie kupił mi tego osławionego pro body. Teraz 2 kromki z sałatka lub twarożkiem i nie przekraczam 89. Makaron i ryż mogę ale w 30g suchych plus dużo warzyw. Wciagnelabym pieroga z owocami albo naleśnika z warzywami ale sie boje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj moja mama przyjeżdża ![]() ![]() Wczoraj Tosia sprawdzała możliwości swojego M1 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Kaśka już duża! ![]() Cytat:
![]() ![]() Wizyty mam co 4 tygodnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#975 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
![]() Miłych zakupów! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Nieźle się w tym M1 gimnastykuje! Artur chyba rano chciał wyleźć górą brzucha. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Niezapominajka 89;60646341]Cześć, ale pędzicie, że aż trudno nadążyć. Ja od wczoraj męża mam w szpitalu niestety lekarz stwierdził, że potrzebna będzie operacja. Jutro o 9:00 ma operacje trzymajcie kciuki.
A u mnie i u dzidziusia wszystko dobrze wczoraj miałam wizytę rośnie ładnie, obrócił się już główką w dół, szyjka długa, a ja od ostatniej wizyty nie przytyłam nic ![]() Mam do Was pytanie jak często macie wizyty u ginekologa teraz bo mi już trzecią z rzędu co dwa tygodnie ustala co mi się trochę za często wydaje ![]() /QUOTE] Fajnie ze u dzidzi wszystko Ok. Wizyty mam co 4 tyg, chyba ze sie cos dzieje i trzeba monitorować to wtedy co 2tyg (tak było z krwiakiem, plamieniem) Cytat:
Uważaj na siebie i sie nie forsuj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że na wizycie ok! Z Kasi już duża dziewczynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() brawa! ![]() Cytat:
![]() Witam dziewczyny ![]() Nasz jutrzejszy wyjazd stoi pod znakiem zapytania, pogoda się psuje ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2016-05-20 o 07:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
A mówiłam ze słabo u Ciebie z deweloperka... Za ciasno ma... Na zdobieniach sie skupiłaś zamiast się trochę rozbudować ![]() Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-20 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
uprzejmie donoszę, że na portalu z filmami i serialami (tym na Z) właśnie pojawiły się nowe filmy, jeśli jeszcze nie oglądałyście.. Moje córki krowy i Ekscentrycy
to jakbyscie sie dzis za bardzo nudziły Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-20 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Ja buduję, a i tak Bobo ma ciasno. Może lubi duże mieszkania za mamusią
![]() Pisałyście kiedyś o podejściu do zwolnień lekarskich w ciąży. Nie kiedy trzeba, bo coś się dzieje tylko ot tak. W szpitalu usłyszałam, że "co za baba. Zwolnienie jej się należy a ona do pracy chodzi". |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmieje się też ze nawet w nocy usiedziec w miejscu nie umiem bo podobno nogami przebieram ![]() ![]() Moje plany- kursy do 15 lub 17 bo może ostatnie mi odpadna a potem albo jadę na taki zlot babeczek co mają lub chcą otworzyć swój biznes do Parku Linowego albo wracam do domu i robię pranie etc.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlugonoga Tosia ![]() wiem kochana,obiecuję poprawę.... Cytat:
![]() trzymam kciuki za góry!!! Moi żołnierze piszą maile i wiadomości po ang a ja piszę do Was ![]() wczoraj na wizycie dowiedziałam się ze nasz oddział noworodków odremontowali,wreszcie bo do tej pory nic tam nie zmieniali od lat 80... ![]()
![]() |
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój gin jak daje zlecenie na zwolnienie to powtarza, że nie otrzymuję zwolnienia bo jestem w ciąży tylko wypisuje je bo mam się zastosować do jego planu, żeby donosić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie
![]() przez ten Panieński, który miałam do zorganizowania straciłam forum na kilka dni. Od poniedziałku jesteśmy we Wrocławiu, mąż na szkoleniu do południa, a ja próbowałam Was czytać i nadrobić. Maluszek rośnie chyba bardzo bo brzuszek coraz większy. Wczoraj mąż stwierdził, że z daleka mnie na ulicy widział ![]() ![]() Gratuluję wszystkich wizyt i kolejnych tygodni. Widzę, że wyprawki już w zaawansowanym stadium, ja mam niewiele, ale listy już zrobione więc jak tylko kasa wpłynie siadam do zamówień. Dzisiaj przed przyjściem męża zamierzam zaatakować Smyka, widziałam fajne pajace w dobrych cenach i śpiworek, zobaczymy czy coś jeszcze znajdę. Powiedzcie czy wy kupujecie takie śpiworki do spania luźniejsze np smiki czy raczej coś w stylu woombie? Edytowane przez di_anna Czas edycji: 2016-05-20 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja polecam wypiek swojego chleba..ja innego pieczywa nie jadam..nawet nie smakują mi najświeższe najbardziej pękate bułeczki tak jak chleby pieczone w domu..trzeba wypracować sobie system i idzie naprawdę sprawnie..wiem co w nim jest , chciałam jeszcze namierzyć mąkę ze sprawdzonego źródła, bo te sklepowe to ponoc też syf,ale nie udało się.. Cytat:
mam tak samo z ubraniami..wielka qpa.. wczoraj się tak ubrałam,że czułam się jak salceson..spodnie mnie cisnęły w brzuch strasznie, co popołudniu odczułam dość dotkliwie ![]() serio ma sie popsuć? u nas prognoza wręcz letnie na najbliższy czas... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Cytat:
ja kupiłam luźniejszy śpiworek do spania na noc,ale w dzień będę motać Małą , jesli będzie to akceptować, w otulacze ciasniej..te woombie zachwalane mocno,ale ja bym się jednak bała trochę |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wrocław trochę zwiedziłam, byliśmy tu już kiedyś, więc trochę inne miejsca teraz wybraliśmy. Fajne miasto, trzeba przyznać, choć w wiadomościach ostatnio same straszne relacje ze stolicy Dolnego Śląska podają. Śpiworek kupiłabym już w środę, ale jak mąż zobaczył to stwierdził, że co to za wynalazek i że on nie zrobi "tego" dziecku i poszedł oglądać zabawki. O woombie to już mu nie wspominałam, poza tym ono chyba na bardzo krótko starcza więc też kupię taki luźniejszy, a póki ciepło będzie to mam nadzieję, że otulacz bambusowy wystarczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tak bardzo brakuje wyjścia na zakupy odzieżowe tylko dla mnie ![]() Więc najprędzej na jesień ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Wczoraj nie zaglądałam, trochę kiepsko się czułam. Bolał mnie żołądek ![]() W ogóle ostatnio bardzo często mam problemy żołądkowe, co bym nie zjadła, zaraz coś mnie boli .... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Orange, ja też mam termin na 23.08 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale tutaj niestety nie ma;/ Szukałam jakiś alternatyw dla diabetyków ale bardzo słabo z tym tutaj. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
To już wiadomo dla kogo kolejne edycje Top mAdl ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Dzięki za cynk ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.