Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-05, 15:12   #961
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

witam się po krótkiej nieobecności i idę nadrabiać

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 15:21   #962
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

A do nas do ogrodu znow zawital jez :-D ostatnio byl kilka dni temu. Dalismy mu wody I nawet sie napil. Fajnie jakby tak nas czesciej odwiedzal

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 15:31   #963
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Mnie także. Byłam przyzwyczajona do moich mikro cyców. Mogłam biegać, skakać itd. Teraz urosły o prawie dwa rozmiary i w związku z tym czesto mam z tego powodu dyskomfort (zwłaszcza jak chodzę bez stanika )
Za to mąż wniebowzięty i co jakiś czas podpytuje czy takie zostaną po porodzie
w temacie piersi się rozpisałyście mnie też bolą na pewno nie cały czas i są trochę większe a sutki się zmieniły,
co do Teżeta też pyta czasami czy takie zostaną po porodzie

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

No i witam się po weselu ledwo dziś żyję

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-06-05, 15:32   #964
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Dla mnie ziemniaczane to ziemniaczane a racuchy to takie na słodko wyrośnięte a porpos zjadłabym ziemniaczanych z cukrem

Pattycjazuzanna zjadłabym i takich, ale tytejsza śmietana jest niesmaczna i inna od naszej, nie wiem, co by wyszło. A maślanka... muszę sprawdzić, czy jest i jak by się to po włosku nazywało. Poszukam!
A gdybyś spróbowała kupić pasteryzowane tłuste mleko, przegotowała i zostawiła na jakiś czas? Moja mama w młodości robiła na takim zsiadłym wiejskim mleku od krowy

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Wstawiłam do klubu swoj brzuchol. Od paru dni widzę, że sie mocno powiekszył. Ja sama jakas większa jestem. Bluzki nawet opięte.
Mierzyłąm sobie swoje skienki i jedna za mała, drugia idealna a trzecia dobra ale rok temu ja skracalam. Wtedy byla za dluga a teraz jest za krótka i dupe mi widać Ale to tlyko podszewka i myśle coś doszyć, bo sukienka ma idealny krój na ciąże. Pozniej wstawie wam zdjęcia do klubu, bedziecie mogly ocenić

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

A tak w ogole to jak bylam w piatek na wizycie to gin pytał sie czy juz czuje ruchy dziecka. Powedzialam, że nie, ze to za wcześnie ale on nie zaprzeczył. Powiedział tylko ze z medycznej strony to dopiero w 18-20 tygodnia mozna poczuć. Odniosłam wrażenie, że dał do zrozumienia ze można troszkę s zybciej poczuć ruchy. Może u szczupłych osob jednak to możliwe Także myslę, ze może jednak uda sie wcześniej coś poczuć
Ostatnio stwierdziłam, że w sukienkach szybciej widać zaokrąglony brzuch. Kiedy ubiorę spodnie i luźną koszulkę, nikt się nie pozna. Idę do klubu obczaić.

A na pierwsze ruchy to każda z nas czeka/czekała z utęsknieniem. Niestety to bardzo indywidualna kwestia i swoje trzeba odczekać
Stary 2016-06-05, 15:37   #965
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
A gdybyś spróbowała kupić pasteryzowane tłuste mleko, przegotowała i zostawiła na jakiś czas? Moja mama w młodości robiła na takim zsiadłym wiejskim mleku od krowy

Ostatnio stwierdziłam, że w sukienkach szybciej widać zaokrąglony brzuch. Kiedy ubiorę spodnie i luźną koszulkę, nikt się nie pozna. Idę do klubu obczaić.

A na pierwsze ruchy to każda z nas czeka/czekała z utęsknieniem. Niestety to bardzo indywidualna kwestia i swoje trzeba odczekać
Zalezy jaka sukienka, taka luzna to ukrywa ale jak sie tylko rękę przyłoży to od razu widać brzuszek. A spodnie/spodenki akurat kończą się na na pasie dlatego ciężej dostrzec , tym bardziej jak luźna bluzka jeszcze na to opada. Taki jeszcze mały brzuszek jak mój idzie ukryć , ale w obcisłych rzeczach już nie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
w temacie piersi się rozpisałyście mnie też bolą na pewno nie cały czas i są trochę większe a sutki się zmieniły,
co do Teżeta też pyta czasami czy takie zostaną po porodzie

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

No i witam się po weselu ledwo dziś żyję
potanczylas?
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 15:49   #966
Gosiurek
Wtajemniczenie

Wróciłam z roweru, w trakcie złapały nas dwie burze
Już nie pamiętam kiedy mnie coś takiego spotkało
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 16:07   #967
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa, drozdzowych... bo dla mnie racuchy to tylko i wylacznie z ziemniaka, czyli placki ziemniaczane
U mnie placki ziemniaczane to placki ziemniaczane Placki z jabłkami (ciasto jak na naleśniki tylko gęstsze) to placki z jabłkami, a racuchy to placki z jabłkami tylko jeszcze z proszkiem do pieczenia/drożdżami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 16:15   #968
geosmina
Wtajemniczenie

U mnie jakaś zwariowana pogoda, a przez to ja mam straszne wahania samopoczucia, co chwilę mi strasznie słabo, a za moment samo przechodzi i jestem normalnie pełna energii... Ale jedna burza już była i kręci się gdzieś kolejna więc to na pewno przez to😒

Widzę że nie tylko moje paznokcie to dramat, ale jak była faza że były piękne to może wróci 😏

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 16:20   #969
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Zalezy jaka sukienka, taka luzna to ukrywa ale jak sie tylko rękę przyłoży to od razu widać brzuszek. A spodnie/spodenki akurat kończą się na na pasie dlatego ciężej dostrzec , tym bardziej jak luźna bluzka jeszcze na to opada. Taki jeszcze mały brzuszek jak mój idzie ukryć , ale w obcisłych rzeczach już nie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

potanczylas?
W obcisłych nadal wyglądam jakbym się obżarła. I mnie gniotą... W luźnej sukience - ciąża, w obcisłej - bigos.

W temacie placuszków: TŻ ostatnio smażył na śniadanie z tartej marchwi, płatków owsianych i mąki orkiszowej. Marchew można zastąpić bananem. Pyszota jeszcze ze syropem klonowym lub masłem orzechowym...
Stary 2016-06-05, 16:20   #970
Gosiurek
Wtajemniczenie

Dziewczyny macie już upatrzone wózki?
Ja myślę nad Jedo fyn lub Adamex barletta, ale ostatnio też mi się rzuciły w oczy wózki Barletta
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 16:27   #971
doooti
Zadomowienie

Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy

Co do wózków to ktoś użytkował kiedyś Quinny Moodd trzykołowy lub słyszał o nim opinie od znajomych? 2w1?

Edytowane przez doooti
Czas edycji: 2016-06-05 o 17:01
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 17:24   #972
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Chybiony argument. Koperta po kolędzie jest datkiem na Kościół (utrzymanie, kuria, cele charytatywne) nie do kieszeni księdza.
To co cały czas opisujesz to zwykła łapówa, czyli przestępstwo.
Temat chyba na wyczerpaniu, i tak każdy zrobi według swojego widzimisię

W belly mnie wczoraj napisało, że mam szansę w tym tygodniu, ale jakoś słabo w to wierzę.

To chyba najczęściej dotyczy brunetek?
Być może. Ja jestem brunetką w dodatku o ciemnej karnacji
Al koleżanka jest blondynką i tez ma tylko później się pojawiła.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
W 16 (15tc1d). Dlatego napisałam że nie wierzę, że to sie stanie w tym tygodniu.
Jak masz łożysko na przedniej ścianie, to ruchy będą odczuwalne później
To ja podobnie (15t3d) ale tak jak już pisałam, czuję coś czaami, ale czy to na pewno ruchy to nie wiem, dowiem się jak już na pewno poczuję ruchy i porównam wtedy z tym co czuję teraz.
Niecierpliwie już na nie czekam i zazdroszczę koleżance w 19tc, która codziennie mi opowiada jak jej Kazik się rusza

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny macie już upatrzone wózki?
Ja myślę nad Jedo fyn lub Adamex barletta, ale ostatnio też mi się rzuciły w oczy wózki Barletta
My z mężem jedziemy w najbliższy piątek obejść wszystkie sklepy z wózkami w okolicy i już na jakiś się zdecydować.
Dam znać na pewno jaki wybraliśmy

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Co do wózków to ktoś użytkował kiedyś Quinny Moodd trzykołowy lub słyszał o nim opinie od znajomych? 2w1?
Ten Nam się bardzo podoba. Z tego co czytałam na necie to ludzie są zadowoleni, mojej koleżanki brat ma ten wózek to mówi, że super, stabilny itd.
Ponoć w tych teraźniejszych 3kołowcach nie ma możliwości, żeby były wywrotne bo to są już nowe techniki.

A mnie dzisiaj głowa boli. Spróbowałam przespać ból ale, po obudzeniu było jeszcze gorzej, głowa jak wiadro. Dopiero kawa mi pomogła.
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 18:12   #973
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
potanczylas?
nie wiele ale troszkę tak
i ku mojemu zdziwieniu zostaliśmy długo, nie sądziłam że wytrzymam tak długo, poszliśmy do hotelu chyba po 4 , już ziewałam przy stole

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

trochę się bałam szaleć a z drugiej strony siedzieć cały czas za stołem to też nie jest do wytrzymania
oprócz mnie były 2 kobietki ciężarne (z drugiej strony rodziny ) ze sporo większymi brzuszkami jedna w 7 a druga to koniec 8 i również się bawiły

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-06-05, 18:24   #974
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
aaaaaaaaa, drozdzowych... bo dla mnie racuchy to tylko i wylacznie z ziemniaka, czyli placki ziemniaczane
placki ziemniaczane to z ziemniaków, a racuchy to ciasto. Ja robię jak ciasto naleśnikowe tylko gęściejsze, na proszku do pieczenia z krążkami jabłka w środku doczytałam już że Hosenka wcześniej wytłumaczyła - w mnie tak samo

raz jadłam racuchy na drożdżach - były pyszne, ale sama nie umiem zrobić. Jeśli macie sprawdzony przepis to podeślijcie.

Majwija a tak kreska to tak z dnia na dzień się pojawiła czy stopniowo ciemnieje?

Edytowane przez KoniKa4
Czas edycji: 2016-06-05 o 18:33
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 18:47   #975
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z roweru, w trakcie złapały nas dwie burze
Już nie pamiętam kiedy mnie coś takiego spotkało
już sama nie wiem jak z tym rowerem nie boisz się jeździć ?podobno w ciąży rower jest odradzany

13.03.2016 II kreseczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-05, 19:11   #976
bluesberry
Zakorzenienie

Hej Mamuśki

Ból głowy nie pozwala mi od wczoraj funkcjonować
Byliśmy chwilę w parku ze zwierzakami, ale ledwo na oczy widzę

Byłam wczoraj w CH po stanik i tylko się wkurzałam, nie ma nic! mniejszego niż 75 nie znajdzie
Siedzę i szukam w necie, zamówiłam już 17 i szukam dalej
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 19:16   #977
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KoniKa4 Pokaż wiadomość
placki ziemniaczane to z ziemniaków, a racuchy to ciasto. Ja robię jak ciasto naleśnikowe tylko gęściejsze, na proszku do pieczenia z krążkami jabłka w środku doczytałam już że Hosenka wcześniej wytłumaczyła - w mnie tak samo
ale tu nie ma co "tlumaczyc" u mnie racuchy robi sie z ziemniakow. koniec kropka
a to o czym piszecie to poprostu placki

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
już sama nie wiem jak z tym rowerem nie boisz się jeździć ?podobno w ciąży rower jest odradzany
ja tez sie boje, nie tyle ze upadne tylko bardziej ze sie zmecze bardzo. nie mam kondycji teraz nic a nic.
co prawda jak sie robilo cieplo to jezdzialm z mlodym w foteliku sporo km, czesto i po 20 no ale teraz jakos mam wrazenie ze po kilkunastu metrach padne a bardzo lubilam te nasze wycieczki...

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Siedzę i szukam w necie, zamówiłam już 17 i szukam dalej
kupilas 17 staników????

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 19:23   #978
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
kupilas 17 staników????
teraz jeszcze 7 na zalando
Jak mam łazić po sklepach i sie wkurzać to wolę zamówić i odwieźć pake na pocztę
Stary 2016-06-05, 19:24   #979
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

a zapomniałam wam powiedzieć , przedwczoraj byłam w ch pomijając fakt że spodnie ciążowe w h&m dostępne rozmiary to tylko 40 i 42 i mam mieszane uczucia czy w ogóle kupować jeansy ciążowej

ale nie o tym chciałam kupiłam w empiku książkę "ciężarówką przez 9 miesięcy" i chciałam wam BARDZO polecić jest super !

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-06-05, 19:25   #980
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak mam łazić po sklepach i sie wkurzać to wolę zamówić i odwieźć pake na pocztę

szalona!
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 19:32   #981
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
W obcisłych nadal wyglądam jakbym się obżarła. I mnie gniotą... W luźnej sukience - ciąża, w obcisłej - bigos.

W temacie placuszków: TŻ ostatnio smażył na śniadanie z tartej marchwi, płatków owsianych i mąki orkiszowej. Marchew można zastąpić bananem. Pyszota jeszcze ze syropem klonowym lub masłem orzechowym...
hahaa
Jesteśmy w ciąży. Wyglądajmy jak w ciąży. Nie jak bigos
Stary 2016-06-05, 19:33   #982
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
a zapomniałam wam powiedzieć , przedwczoraj byłam w ch pomijając fakt że spodnie ciążowe w h&m dostępne rozmiary to tylko 40 i 42 i mam mieszane uczucia czy w ogóle kupować jeansy ciążowej

ale nie o tym chciałam kupiłam w empiku książkę "ciężarówką przez 9 miesięcy" i chciałam wam BARDZO polecić jest super !
A moja nadal na półce nieruszona

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
szalona!
Stary 2016-06-05, 19:35   #983
geosmina
Wtajemniczenie

Kresa czarna pojawia się u wszystkich ciężarnych, czasem wcześniej czasem później ale jest, jest szybciej widoczna u osób o ciemnej karnacji. Ja jestem jasną blondynką, ale też ją powoli widzę.

U mnie placki ziemniaczane to placki ziemniaczane, a racuchy to wszelkie kombinacje z owocami, ciasto może być biszkoptowe, drożdżowe czy śmietanowe, owoce mogą być wmieszane w ciasto (głównie jabłka czy banany) ewentualnie dodane po upieczeniu jak borówki czy truskawki plus np. bita śmietana. Uwielbiam!!!! Ale nienawidzę czegokolwiek smażyć więc często wykorzystuję mamę 😜

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 19:35   #984
Sibbyl
Zadomowienie

Napisałam takiego długiego posta i mi w telefonie wszystko skasowała

Witam się po stresującym weekendzie - pokłóciłam się w piątek z mężem i pogodziliśmy się dopiero dzisiaj... wczoraj cały dzień w nerwach dobrze przynajmniej, że na zgodę było milutko

Byliśmy dziś na obiedzie-grillu, nażarłam się karkówki, ale była taka pyszna, że nie mogłam się powstrzymać zjadłam 4 wielkie kawałki, do tego świeżutki chlebek i warzywka - pycha!

Wczoraj znalazłam w Biedronce mrożony bób, więc kupiłam od razu 4 paczki na zapas A teraz zagryzam arbuza

Co do brzuszków - u mnie już ładnie widać - i to już prawdziwy ciążowy, a nie ciąża spożywcza nawet luźne bluzki czy sukienki już się na brzuszku odznaczają, jestem z tego dumna

Też bym chętnie kupiła 17 staników Kupiłam ostatnio jeden większy, ale już jest za mały... znów muszę się rozejrzeć za czymś większym, ale nie chcę znów kupować stanika na 3 tygodnie i znowu szukać. Idealnie byłoby chodzić bez, ale po pierwsze wszystkie bluzki mnie urażają i drażnią, a po drugie do pracy to chyba jednak nie wypada
Sibbyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-05, 19:36   #985
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiele ale troszkę tak
i ku mojemu zdziwieniu zostaliśmy długo, nie sądziłam że wytrzymam tak długo, poszliśmy do hotelu chyba po 4 , już ziewałam przy stole

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

trochę się bałam szaleć a z drugiej strony siedzieć cały czas za stołem to też nie jest do wytrzymania
oprócz mnie były 2 kobietki ciężarne (z drugiej strony rodziny ) ze sporo większymi brzuszkami jedna w 7 a druga to koniec 8 i również się bawiły
Nie ma co przesadzać, ciąża to nie choroba i można troszkę się bawić. Ja byłam dzisiaj na karuzeli, tzn takim wysokim młynie
Stary 2016-06-05, 19:38   #986
bluesberry
Zakorzenienie

Na razie zamówiłam a czy którykolwiek spasuje czy wszystkie odeślę to się okaże
Stary 2016-06-05, 19:41   #987
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
szalona Ja kupiłam effuniaka 70B ale już mały się robi bo sutki góa wychodzą i trzeba szukac nowego

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
ze względu na ryzyko upadku i urazu.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:

ile kosztuje w empiku?

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Sibbyl Pokaż wiadomość
Napisałam takiego długiego posta i mi w telefonie wszystko skasowała

Witam się po stresującym weekendzie - pokłóciłam się w piątek z mężem i pogodziliśmy się dopiero dzisiaj... wczoraj cały dzień w nerwach dobrze przynajmniej, że na zgodę było milutko

Byliśmy dziś na obiedzie-grillu, nażarłam się karkówki, ale była taka pyszna, że nie mogłam się powstrzymać zjadłam 4 wielkie kawałki, do tego świeżutki chlebek i warzywka - pycha!

Wczoraj znalazłam w Biedronce mrożony bób, więc kupiłam od razu 4 paczki na zapas A teraz zagryzam arbuza

Co do brzuszków - u mnie już ładnie widać - i to już prawdziwy ciążowy, a nie ciąża spożywcza nawet luźne bluzki czy sukienki już się na brzuszku odznaczają, jestem z tego dumna

Też bym chętnie kupiła 17 staników Kupiłam ostatnio jeden większy, ale już jest za mały... znów muszę się rozejrzeć za czymś większym, ale nie chcę znów kupować stanika na 3 tygodnie i znowu szukać. Idealnie byłoby chodzić bez, ale po pierwsze wszystkie bluzki mnie urażają i drażnią, a po drugie do pracy to chyba jednak nie wypada
jakby była zima
to bym sportowy nosiła ale teraz wupada jakoś wyglądać kiedy nosi sie bluzki.
Stary 2016-06-05, 19:44   #988
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
szalona Ja kupiłam effuniaka 70B ale już mały się robi bo sutki góa wychodzą i trzeba szukac nowego
No własnie mi został 1 z którego nie wychodzą z reszty wyłażą Zawsze kupuje w pl w ulubionym Change, muszę poszperać czy tutaj w okolicy też znajdę.
Ten, który jest dobry mam 65E
Stary 2016-06-05, 19:48   #989
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
hahaa
Jesteśmy w ciąży. Wyglądajmy jak w ciąży. Nie jak bigos
Oj wieesz, miałam na myśli brzuch bigosowy

Blue, jak zakupy to z grubej rury też zamawiam przez neta, bo chodzenie za odpowiednim stanikiem jest frustrujące, a tak mam sprawdzone marki i jest ok.
Stary 2016-06-05, 19:48   #990
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma co przesadzać, ciąża to nie choroba i można troszkę się bawić. Ja byłam dzisiaj na karuzeli, tzn takim wysokim młynie
no ja uważam że jakieś szaleństwa w tańcu to nie bardzo, ale w miarę rozsądku czemu nie

13.03.2016 II kreseczki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości