![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Camomiles, my mamy granitowy zlew i niczym specjalnym go nie czyszczę 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Raczkowanie
|
Ja mam granitowy zlew i czyszczę go tak jak każdy inny, cif, domestos zależy jak zabrudzony
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Podobno mozna specjalnymi, ale mozna tez jakimis zwyklymi. Marzyl mi sie czarny z ikei, a tu taka lipa
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę próbuje znaleźć z nią wspólny temat, ale tych zmyslonych historii słuchać się nie da. A mnie to poucza, że trzeba z dzieckiem jak najwięcej czasu spędzać od samego początku. A już jak tata tz zaśmiał się, żeby dziecko nie odziedziczylo charakter po babci to była już nawet nie obrazona co wściekła. Ich wizyty powoli mnie męczą. Aż strach przy tej kobiecie cokolwiek powiedzieć. I też dołączam do grona tych poddenerwowanych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Moja tesciowa jest super, ale tez czasami ma jakies akcje, jak kazdy czlowiek chyba. Ogolnie dobrze trafilam
![]()
#996 |
Rozeznanie
|
Co do zlewow granitowych, to ponoc byle nie octem, bo on rozpuszcza kamien.
Dolaczam do tych znowu gorzej sie czujacych, u mnie energii i sily brak, najchetniej nic bym nie robila, ale zmuszam sie, bo dom i corcie musze ogarniac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zadomowienie
|
Uff, goście wyszli godzine temu a ja padam na pysk
![]() ![]() ![]() ![]() I ja witam w klubie zmeczonych i jakichs takich do niczego- no to chyba juz taki urok 3 trymestru ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-03-11 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
My mamy nierdzewny zlew więc nie pomogę. Mogę go tylko odradzić bo jest beznadziejny i się rysuję ale chyba to wina jakości...
Właśnie zaktualizowałam sobie telefon do nowej wersji oprogramowania i zniknął mi program do forum ale udało mi się znaleźć alternatywę ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#999 |
Raczkowanie
|
Ocet działa tylko na marmur, wapienie, ale nie rozpuszcza. Cytryna położona na marmurowym blacie zostawia wykwit, który po przetargu znika. Granit to inna rodzina kamieni. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, czy zlew granitowy jest w 100% z granitu (taki dostaniesz u kamieniarza). Dostępne na rynku to nie są wykute z granitu, tylko robione z masy granitowej (np. Franke).
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
#1000 |
Rozeznanie
|
Mozliwe, nie upieram sie, bo sie nie znam, mowie tylko co slyszalam, a granitowego zlewu nie mam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Raczkowanie
|
Przetargu=przetarciu, kochany słownik
Co nieco wiem na ten temat, to odpowiadam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
My właśnie chyba z Franke mamy zlew z tej masy granitowej i niczym specjalnym go nie myję - zwykły płyn do naczyń albo taki cilit do tłuszczu i odpukać nic się nie dzieje
![]() Marta - no to kobieta faktycznie zaklina rzeczywistość ![]() My byliśmy ze znajomymi na kolacji - bardzo miło było, ale ja po prostu wieczorami nie mogę już wysiedzieć - czuję ucisk pod piersiami okropny i nie da się znaleźć wygodnej pozycji - też tak macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poprzedni tez mialam taki metalowy matowy i jak mylam np. blachy z piekarnika to on sie rysowal i w tym miejscu robil sie swiecacy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1004 |
Raczkowanie
|
Ucisk pod piersiami rzadko się mi zdarza, ale pewnie dlatego, że to nie jest moja pierwsza ciąża. Za to już od trzech dni mam problemy z nabraniem głębokiego oddechu. Męczy mnie to okrutnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superowo ![]() ![]() Moi rodzice kupili pare ubranek i przyjada do nas zaraz po porodzie z pomoca fizyczna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Ja patrzylam tez na zlewy od Blanco i nie wiem, czy go jutro nie zamowie. Wiesz cos na ich temat? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#1007 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja patrzylam tez na zlewy od Blanco i nie wiem, czy go jutro nie zamowie. Wiesz cos na ich temat? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Zmywarka koniecznie! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1008 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojj tak... Siedzi sie zle leży tez... Cieżko dogodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Raczkowanie
|
Teka, Franke, Blanco to są producenci z tej samej półki jakościowej, jedynie lepszy jest Villeroy&Boch.
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- A żaden zlew nie zastąpi zmywarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Strasznie żałuję, że nie kupiłam zmywarki od razu jak robiliśmy kuchnie. Bylo już cienko z kasą ale i tak byśmy dali radę a tak to teraz trzeba jedną szafkę zmieniać i zlew, i w ogóle kombinacje. I będzie się tak odkładać tą zmywarkę w czasie...
Dziewczyny dzisiaj trochę poprasowałam, zrobiłam dwa prania jeszcze dziecięcych i okropnie czuję to po brzuchu... Już dzisiaj 3x nospe wzięłam tak mi się napinał brzuch... Wysłane za pomocą mTalk
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki Angellinka za odpowiedz
![]() ![]() Czy usmiechaja sie do was obcy ludzie jak widza brzuszek? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Do spania, a jutro prosze odpoczywac! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1012 |
Konto usunięte
|
Boze jak ja sie cieszę ze w środę jest mój ostatni dzien w pracy...
Napisałam o 18 wiadomość do menagerki ze jutro musze wziąć wolne bo złe sie czuje a ona mi odpisuje czy nie moge przyjsc chociaż na chwile -.-" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny nie wiem, która to zapoczątkowała robienie kopca kreta! Ja też upichciłam i zrobiły się gluty ![]() ![]() Moja Łucja wpycha mi nogi po żebra. Już sama nie wie gdzie zasadzać kopniaki. Wszyscy śpią, pies chrapie, koty wtulone, a ja cierpię na bezsenność ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za "wizytowe" wsparcie
![]() ![]() Ja też dzisiaj nie w sosie :/ taki gburek jestem :P Dom wysprzątałam razem z tż. Mężu zaczął robić pokoik małej. Jutro wpadają moi rodzice, idziemy na spacer a potem jakaś kawa mała. Nie będę nic piec. Pitolę :P Kupię ciacho, ewentualnie przygotuję lody z bitą śmietaną, orzechami, jeżynami i czekoladą. Co do zlewu, my mamy Franke, czarny, i czyszczę go płynem do mycia naczyń plus mamy jakiś taki środek do tłuszczu i brudu w kuchni, nie pamiętam nazwy... Polecam zdecydowanie dla tych co chcą jednokomorowy żeby wciąć taki z jedną dużą normalną komorą i z drugą taką malutką. Uwielbiam ją ![]() Zmywarkę mamy i ja sobie nie wyobrażam życia bez niej ![]() Vicunia ja też chcę na słoneczko! ![]() ![]() Do mnie się hmm nie że uśmiechają ale gapią się. Ale dziewczyny to początek gapiów i uśmiechów bo teraz w końcu zaczniemy niebawem zrzucać grube kurtki i płaszcze, będziemy pokazywać nasze brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Która narzekała na bezsenność? Dzielę swój los w niedoli. A tak ostatnio zachwalałam,że tak super śpię... Yhy
![]() Dziewczyny prałyście już pieluszki? Trafiłam na jakąś tetrę tandetę... Wyglądają po praniu paskudnie i jakby się trochę zmniejszyły. Może prasowanie coś pomoże. Vicunia, leżałam dużo wczoraj i magnez z nospa brałam a TŻ rozwiesil dwa prania i ogarnął większość spraw domowych, nawet mi kolację do łóżka przyniósł ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#1016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7178707 1]Boze jak ja sie cieszę ze w środę jest mój ostatni dzien w pracy... Napisałam o 18 wiadomość do menagerki ze jutro musze wziąć wolne bo złe sie czuje a ona mi odpisuje czy nie moge przyjsc chociaż na chwile -.-" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Hahaha przepraszam, że sie śmieję, ale mieszkałam w UK i jak byłam chora, to było identycznie. Mówię, że nie przyjdę, ale chociaż na chwilę, bo coś tam, bo duże zamówienie itd. Zawsze zawsze zawsze ![]() A co do uśmiechania sie obcych ludzi, to różnie jest. Mam wrażenie, że młodzi myślą, że jestem po prostu gruba ![]() ![]() ![]() Ania, to kochanego masz męża ![]() ![]()
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Marg0lcia naprawdę nie mogę narzekać na mojego męża. Mocno bym zgrzeszyła
![]() ![]() Tak leżę sobie i zgłodniałam. A nie pomyślałam żeby wcześniej łyknąć euthyrox... Teraz glodna muszę czekać pól godziny ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#1018 |
Rozeznanie
|
Ania, lepiej sie czujesz? Moja tetra tez sie marszczy w praniu, ale potem ladnie sie rozprasowuje i jest ok.
Vikunia, czasami, ale ostatnio w biedronce jedna baba stanela na srodku alejki jak nakladalam warzywa i zlustrowala mnie dwuznacznie od gory do dolu. Raczej w negatywnym sensie, najpierw popatrzyla na moja 1,5 roczna corcie, a potem na mnie. Jskies takie chamskie bylo to spojzenie. Sent from my F3111 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Co za koszmarna noc... Nie mogłam zasnąć, bo w każdej pozycji nie mogłam swobodnie oddychać, wstawałam 4 razy siku. Nie wiem czy ze 2 godziny bez przerwy przespałam. Brzuch jak kamień...
Kingaluna - to ja jestem od kopca i witam w gronie glutów, haha ![]() ![]() Effpe - no co za ludzie! Źle się czujesz i tyle - bezczelni są... Do mnie chyba jeszcze nikt się szczególnie nie uśmiechał ani nie przepuścił w kolejce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7178707 1]Boze jak ja sie cieszę ze w środę jest mój ostatni dzien w pracy...
Napisałam o 18 wiadomość do menagerki ze jutro musze wziąć wolne bo złe sie czuje a ona mi odpisuje czy nie moge przyjsc chociaż na chwile -.-" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] tik tik, czas wolny nadchodzi, w koncu ![]() Czy tylko ja jestem nie zmywarkowa? Mam malo garnkow, talerzy itd i gotujac zmywam na biezaco, tak ze po zakonczeniu gotowania nie zostaje mi praktycznie nic do mycia. U was kopiec kreta rzadzi, a u mnie ostatnio pare razy sernik na zimno mmmm. Dzis jednak zamierzam zrobic kiwaczkowe muffinki ![]() w pierwszej ciazy tez meczyla mnie bezsennosc w 3 trymestrze, teraz nie, za to synek budzi bo jeszcze pije mleczko raz w nocy. Eh chcialabym zeby juz przestal.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.