![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cześć Dziewczynki Kochane i Slodkie,
witam pierwsze Damy; Marę, Dorinkę, Nikę, Taką Taką, ktore juz się zameldowały na naszym pzresympatycznym wątku, który daje nam możliwośc odnalezienia azylu w szerej codzienności przepełnionej negatywnymi emocjami. Przebywanie z Wami Moje Kochane, daje mi mozliwość odreagowania, zwierzenia się, zapomnienia, dowartościowania, wiary w lepsze jutro i za nic nie pozbędę sie tego wspaniałęgo uczucia, które daje mi rozmowa z Wami. W kwestii odchudzania - donoszę, że śniadanko spożyłam w domu ok. godz. 7,00, ok. 10-11,00 zafunduję sobie drugie śniadano w postaci serka wiejskiego ze szczypiorkiem, ale dla mnie musi byc chclebek - ciemny z odrobina chociaż masełka - rozgrzeszycie mnie Kochane? Całuję was najcieplej jak tylko potrafie, mając nadzieję, że uda nam się utrzymać tę wspaniała atmosferę wzajemniej przyjaźni i zrozumienia., ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
dobrze, że też juz jesteś, całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piję teraz kawkę,ubolewam ,że bez mleka.O bedzie można wprowadzić poźniej mleczko. ![]() Switezianko,witam Cie Moja bratnia duszyczko ![]() Kochana czy Twój syn poświeca tyle czasu na naukę co mój ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Wtajemniczenie
|
Margolciu,
jeśli tu nas jeszcze zajrzysz, to chciałbym wyjasnić Ci kilka rzeczy - choć robię to doprawdy z ciężkim sercem. Mam nadzieję, że doceniłaś nasze wysiłki mające na celu akceptację choć częściową - Twojej skomplikowanej osobowości. Pozwolisz, że te kilka słów , ktore tu skreślę będzie wyrażeniem tylko mojej opinii. Bardzo bym Cię prosiła bys zechciała nie stawać w tak antagonistycznej postawie przeciw Sabbath i zrozumiała, że Ona żadnej z nas nie buntuje. Widzisz, my wszystkie wychodzimy w naszych dysputach z założenia, że każda z nas ma prawo do wyrażania włąsnych opinii i uczuć, powinna to jednak robic szanując przy tym rozmowczynię. Wierz mi, ja tez mam wiele życiowych problemów, z którymi czasem nie umiem sobie poradzić, i dzieki Dziewczynom odnajduję sie w tej całej zyciowej gmatwaninie. badrzo bym chciała by atmosfera zyczliwości i tego specyficznego ciepła została w naszym wątku. Pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego co najlepsze! |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Wtajemniczenie
|
Niko Kochana,
jestem zaszczycona faktem bycia Twoja bratni duszyczko i cieszę się niezmiernie, że Was mam. Mój Syneczek, niestety sprawia najczęściej wrażenie , że sie oddaje nauce, a tak prawde mówiąc, to kamuflując sie w pokoju oddaje się zgubnemu nałogowi gier komputerowych. Starsznie się ostatnio zrobił wredny i juz nie chce ze mna przebywac, a że jak wiecie Kochane - jesteśmy narzie zmuszeni dzielic ten sam pokój - jest to dla mnie trochę przykrym doświadczeniem. Ale .... życie przecież toczy się dalej według swojego marnego scenariusza i ja muszę niestety znosić różne humory bliźnich. Niko Kochana, dołą mam dziś - wiem juz nie pierwszy raz, wciąz jednak czekam , że cos się zmieni na lepsze. Ostatnio znajomy napisał mi, że nalezy nawet w "najczarniejszych" momentach naszego zycia poszukać światelk a w mroku - wiem, że to banalne , ale ja właśnie tak czynie od wielu lat - i to pozwala mi jakoś pzrewegetować i nie robić krzywdy innym. Całuje Cie mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami widzę,że siedzi nad ksiażką albo pisze jakąś prace ale jestem przerażona ,za rok matura ![]() Nie martw sie Kochana już niedługo zaświeci dla Ciebie słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
nawet nie wiesz jak Twoje słowa sa dla mnie wazne, byc może wiele osób uważałoby taka wymienę pocieszeń za absurdalną i bezcelową - dla mnie zaś jest to karma najlepszej jakości dla mojego zbolałego ducha. Nawet nie wiesz jak były mi potrzebne słowa "nie martw sie jeszcze zaświeci dla Ciebie słoneczko" - rzadko słysze od bliźnich takie sformułowania - bowiem nie znaja oni moich frustracji , a także ich przyczyn - i niech tak zostanie. W realu nadal uchodzic będę za silna osobowość, usmiechnietą, zadowoloną z życia, ktorej wszystko sie udaje, bowiem na taka wygląda. dziekuję Tobie Kochana Niko i wszystkiem Dziewczynom za azyl, ktory dzieki Wam mogłam odnaleźć i choć nic dobrego jeszcze nie nadchodzi, to czepiam sie kurczowo wiary w lepsze jutro płynacej z Waszych ciepłych i mądrych słów. Oczyściłam duszę. dziękuję Kochana Słodkie Moje Babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Męczą mnie okropnie te przepychanki z Margolcią. Nie należę do ludzi, którzy potrafią drążyć urazy. Kiedy mam coś do powiedzenia - walę prosto z mostu (z resztą same wiecie), kiedy nabroję, albo się mylę - przeprosiny mnie nie gryzą i nawet lubię dać się przekonać. Ale to?! W realu, jesli ktoś zachowuje się w ten sposób - przyznaję, choć zabrzmi to okropnie: szkoda mi czasu na utrzymywanie takiej znajomości. Tutaj nic nie mogę na to poradzić, bo bardzo chcę tu z Wami dalej być. Próbowałam nie odpowiadać na posty Margolci, ale wówczas ona zaczęła się żalić innym dziewczynom, że nie chcę jej zaakceptować. Nie wiem, co z tym zrobić, bo widzę, że przez moją zasadniczość nasze pogaduchy się kwaszą. Nie mogę jednak "zaprzyjaźniać" się z kims, kto mówi mi, że bredzę i twierdzi, że powinnam leczyć się "na głowę". Mogę wsadzić mordę w kubeł. A przynajmniej spróbować. ![]() Tylko, czy to dobra metoda na Margolcię? edit: Z tego wszystkiego prosię ze mnie wylazło i nie przywitałam się. Witam Cię Świtezianko najcieplej, jak tylko potrafi taki sopelek, jak ja.
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
hej piękne i szczupłe
![]() normalnie nie wiem jak to jest z tym wizażem ale w każdym fajnym wątku zaczyna się przepychanka, co psuje atmosferę niestety............... sabbathno, samogwałt zakończony był uśmiechem z przymrużonym okiem wieć myślałam że tem symbol będzie dla Was dość wymowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki!
![]() ja oczywiście na krótko - strasznie żałuję - ale roboty huk. Dziś idę na pierwsze zajecia-ćwiczenia ![]() ![]() ![]() Życzę miłego dnia, a Dziewczynom rozpoczynającym Dorinkową dietę -wytrwałosci ![]() Świtezianko, a Ciebie ściskam cieplutko i oby Ci się poprawił humorek, i to na trwałe bo coś często miewasz tego doła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, zagdzam się Tobą jak zawsze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ja tylko tak dla zasady, coby nie wypaść z roli. ![]() Uczyłam kiedyś przez rok przysposobienia do życia w rodzinie, to mi został narów oświecania kogo popadnie w tej kwestii. ![]()
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
Ha! Własnie zauwazyłam, że napisałam tysięcznego posta w naszym wątku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mogę też obiecać, że będę Ci wyłącznie przytakiwać przez kolejne tysiąc postów, bo obawiam się, że i tak będę to robiła. ![]() Mogę... No nie wiem... Co byś chciała? ![]()
![]() |
#1005 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochany Ty Mój Sopleku,
![]() dobrze nam z Toba i niech Ci do głowy Kochana - odejście - od nas - nie przychodzi. Najcieplejszy z Ciebie sopelek na świeci i mimo Twojego racjonalizmu, uwielbiam Cie niesamowicie. Nie gniewaj się Kochana, ale dla takiego niepoprawnego ramantyka jak ja - racjonalizm jest czasem zbyt bolesny. Wiem doskonale, że prawda jest najwazniejsza wartością w nasyzm zyciu, ale ja czasem wole siedzieć w swojej hermetycznej skorupce i udawac, że swiat jest piekny , a ludzie tylko dobrzy i wspaniali. Rzadko sie z owej skorupki wyłaniam, a jak juz wyleze to bezbronna strasznie jestem i wtedy zawsze cos musi mnie zranić. ![]() Dlatego Lewek Kochana , mam często takie doły psychiczne, choć tego nie widać spoglądając na mój wizus w realu, to jednak tu sie bezwstydnie przed Wami obnażam, zostawiam skorupke, bowiem jestem pewna, że nie zostanę zraniona, to daje mi poczucie bezpieczeństwa, którego tak abdrzo brakuje mi w codziennym zyciu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
Dziś jest lepiej na diecie ja zawsze mam najgorszy pierszy dzień Nika672 ja na śniadanko miałam to samo co ty i jestem najedzona. a ja sama niewieże bo na wadze jest kilo mniej od wczoraj [ja karmie jeszcze piersią] ![]() Sabbath Lewek zgadzam się z wami Mnie ton zaczepny Margolci też się niepodoba. Kochana switezianko trzymaj się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
nagrody sie domagasz za tysięcznego posta? zaraz w dupsko dostaniesz, że tak nas ostatnio zaniedbujesz Krwiożercza kapitalisto. A tak serio Kochana, to najwazniejsze, że trzymamy sie tak długo razem. I na tego tysięcznego posta - oby byl dla Ciebie najlepszym omenem - zyczę Ci spełnienia wszystich marzeń, zamierzeń i planów, a także ludzkiej życzliwości i zrozumienia na codzień. Pobądź trochę z anmi. Caluski najcieplejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
A teraz to dorinka mi da , tak jej gadałam o jednostronnych dietach a sama od trzech dni na kleiku ryżowym i to z białego ryżu czyli zły węglowodan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
Ewitar Kochana,
gratulacje za tak wspaniałe wyniki w odchudzania, szczególnie w tak waznej roli - jak rola karmiącej Mamusi. zazdroszczę Ci Kochana takiego Słodkiego Maleństwa. Całuję Cię bardoz cieplutko i zyczę Ci wytrwałości w diecie i samych cudownych jej rezulataów, ależ będziesz Laska!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Przytakiwać mi możesz tylko i wyłacznie z własnej nieprzymuszonej woli. To wybieram w takim razie sabbath czarownic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Świtezianko za życzonka ![]() ![]() Dorinko, chyba musisz napisać Dziewczynom menu na kolejny dzień, tak ładnie zjadły śniadanko zalecane przez Ciebie ![]() ![]() Ewitar, ja się przyłączam do zachwytu Świtezianki nad posiadanym przez Ciebie maleństwem, ja też, ja też chcę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zadomowienie
|
Ewitar,jutro wejdę na wage,
![]() ![]() Lewek,własnie zrobiłam zalewę, stygnie,a schabik czeka na swoją kolejkę zamoczenia go w tym pieknie pachnącym wywarze. ![]() Buziaczki ślę moim Babeczkom Slodkim oczywiście. ![]() Sabbath czy za tą koncesję jakiś podatek sie należy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane,
będę teraz zajdała serek wiejski ze szczypiorkiem - cóż za odmiana bleeeeee ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że przydały się moje przepisy dziewczyny
![]() U mnie dzisiaj tak: 7.00 jajko na szynce - pychotka ![]() 12.00 pomidor + feta 15.30 serek wiejski a na obiadokolację to jeszcze nie wiem, bo idę na plotki z przyjaciółką ![]() na wadze - 2kg. to chyba nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
gratuluje fantastycznych efektów, ale były one do przewidzenia - jak na Super Laskę przystało. też bym sie skusiła na tę dietę, ale ja nie wytrzymam bez chlebka i jabłuszka. Caluje Cię cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko,
a ta jajeczniczka na szynce zabrzmiała smakowicie - tylko pewnie też bez chlebka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Wtajemniczenie
|
Ale ja też Moje Kochane cos schudłam, nie stanęłam co prawda na wadze, bowiem się ostatnio na nią obraziłam, ale ciuszki luźniejsze i ludzi zaczęli tez zauważać, że troszkę mi krągłości ubyło - szkoda tylko, że biust owa redukcja - choć minimalna, ale widoczna - objęła!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
musze przyznać, że bez chlebka - dla mnie brzmi rozpaczliwie. Ale zrezygnowałam juz z wielu moich ulubionych "jedzonek" na rzecz naszej walki o perfekcyjna sylwetkę. Chlebek spozywam też w minimalnych ilościach - będę je również sukcesywnie odstawiać. jestes dla nas super przykładem wytrwałości w dietetycznych postanowieniach, choć przypuszczam , że podobnie realizujesz wszystkie swoje postanowienia - z pełną konsekwencja - czyżbym sie myliła Kochana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wracając jeszcze do tej mojej niecierpliwości życiowej, to męczy mnie straszecznie wówczas kiedy powezmę myśl jakiegoś zakupu (głównie buty albo ciuch) wtedy też muszę już i koniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.