![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#992 |
Konto usunięte
|
tak
ale też może pomysleć racjonalnie, że jest kochanką żonatego faceta, który po 20 latach stwierdza że mu się znudziło wspólne życie z żoną. To nie jest telenowela że ludzie rozwodza się ile chcą, że biorą śluby po cztery razy w roku. to jest prawdziwe życie. a co jeśli ona po jakimś czasie też mu się "znudzi"? to jest rozbijanie małżeństwa, rodziny i tyle! ludzie, nazywajmy rzeczy po imieniu! facet jest cham, tego nie da się ukryć, ale ona powinna dać sobie spokój i się wycofać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. nie zawsze, czasem zwykłe zauroczenie potrafi być bardzo upojne i ...mylne (często miłość mylimy z fascynacją - bo facet starszy, doświadczony, opiekuńczy, normalnie ideał ![]() 4. skoro nie chce nikogo skrzywdzić to niech da sobie dziewczyna spokój. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Raczkowanie
|
Ale we wcześniejszych wypowiedziach wyszło na to że ONA to robi.a wcale tak nie jest,to on rozgląda się za inną.
no faktycznie ciężko przyrównać życia do telenoweli(zwłaszcza tej brazylijskiej;p)ale przecież nie można być ze sobą nia siłę.tkwilaś kiedyś w takim związku?to jest okropne ![]() współczujemy koietom którym sypią się związki,ale co jeśli to juz nie trzyma się kupy.mają sie pozagryzać?(to już ogółem a niekoniecznie do tego przypadku ![]() ja wolałabym żeby facet zniknął z mojego życia jeśli jest ze mną na siłę,awet jesli jesteśmy małżeństwem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem za tym że nic na siłę...
Na prawdę ja się nie usprawiedliwiam przed nikim, może robię źle, może będę cierpieć... ale teraz kocham i jestem kochana... Zobaczymy jak się potoczy nasze życie Ja wierze w miłość i przeznaczenie... I wierze że może nam się udać... Jeśli nie to powiem jedno niczego nie żałuje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale widzisz, ja mam troszkę inne podejście do takich rzeczy, do takich spraw... co do tkwienia w związku na siłę... no cóż, skoro facet zobowiązał się powiedzieć żonie "...w zdrowiu i chorobie, póki śmierć nas nie rozłączy, ze ślubuje miłość wierność i uczciwość małżeńską aż do śmierci" no to o czymś to świadczy prawda? właśnie widać że łatwo przychodzi gościowi rzucanie słów na wiatr. A najlepiej przy pierwszej lepszej okazji powiedzieć "do widzenia" i wypiąć się na całą sprawę, olać wszystko. O miłość trzeba dbać. Owszem, byłam w związku "na siłę", ale jest zasadnicza róznica między małżeństwem a związkiem wolnym. W każdym razie moje zdanie jest takie że facet nie jest wart takiej fajnej dziewczyny,ja widzę wyraźnie jak on się nią bawi, wykorzystuje, mami... a może to tylko moja wyobraźnia... nie wiem. Życzę podjęcia trafnej decyzji i pozdrawiam forumowiczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Ja nie jestem zwolenniczką trwania w związku na siłe jak nie ma już co zbierać
![]() Ale uważam, że ludzie powinni być wobec siebie fair - chociaż tyle są wobec siebie winni po spędzeniu wspólnie części życia(nie ważne cz 2 czy 20 lat) jeśli związek przestaje funkcjonować i nie ma o co walczyć to decyzje o rozstaniu powinni podjąć wspólnie i dopiero potem rozglądać sie za ew nowymi partnerami.. moim zdaniem koleś który od 1,5 roku oszukuje żonę - PO CO???? Nie jest godny uwagi a tym bardziej zaufania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Przyczajenie
|
![]()
Gdybym znała sytuację tak powierzchownie jak Ty to być może też miałabym takie zdanie jak Ty ;-)
Ale ja wiem że nie jest tak jak piszesz... nie chce być szczęśliwa za wszelką cenę... zobaczymy co jest mi przeznaczone. To jest miłość więc trudno jest mi się wycofać i każdy kto kiedyś był zakochany wie o co mi chodzi. Nie chce niczego niszczyć ale jeśli On podejmie taką decyzję będę go wspierać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
jesli ktos tu jest winny to on.. życzę ci dużo szczęścia i oby się okazało, że pisząc poprzednie posty myliłam sie co do twojego instruktora ![]() ale wiem że zakochane kobiety często tracą instynkt samozachowawczy chcąc wierzyć swojemu mężczyźnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Przyczajenie
|
![]()
No coś Ty nie mam pretensji do Ciebie ;-)
Oczywiście masz rację że zakochana kobieta potrafi uwierzyć we wszystko co jej ukochany powie... ale wiesz ten etap mam już za sobą, bo przez ponad 6miesięcy myślałam że nie mogą bez niego żyć i faktycznie byłam w niego zapatrzona... teraz też jestem ale to już bardziej dojrzała, przemyślana miłość, uczucie które przyszło z czasem. Dał mi dużo powodów do tego by mu wierzyć i ja mu wierze... właśnie na tym forum znalazłam osobę która sprawiła że na prawdę wierzę że nasza miłość ma sens ;-) dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Rozeznanie
|
Nie wiem dziewczyny co zrobić. Chcemy spróbować jeszcze raz, tzn. on wysunął taką propozycję, a ja nie wiem, czy to mam sens. Żadne z nas się przecież nie zmieniło, dalej każde chce postawić na swoim..
![]() |
![]() |
#1002 |
BAN stały
|
A czujesz coś jeszcze do niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
BAN stały
|
Kurde dawno tu nie zaglądałam. Czy ktoś w telegraficznym skrócie może mi napisać o co chodzi
![]() Trusmilk już nie jesteście razem? ![]() Edit: Już doczytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Obstawiam, że to on Ciebie zostawi, gdy już Cię zdobędzie na dobre, dla kolejnej kursantki, bo widać, że skrupułów nie ma żadnych; nie hamuje go nawet to, że jest w stałym związku, że ma żonę, są i dzieci. Cytat:
![]() A jeżeli on Ciebie kocha, to niech to udowodni.Niech dla Ciebie rozwiedzie się z żoną, wtedy uwierzę, że to miłość.
![]() |
![]() |
#1005 |
Rozeznanie
|
Jasne. Ot tak się nie zapomina, ale boje się. Rozstanie mnie wiele kosztowało, ale wtedy uważałam to za najlepsze wyjście. A teraz...tęsknie za nim.
![]() |
![]() |
#1006 |
Wtajemniczenie
|
TRUS
![]() Ale pisalas, ze rozstaliscie sie, bo z Ciebie straszna zazdrosnica. Czyli to on byl za rozstaniem? A teraz chce wrocic? Kurde no ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
No bo jestem zazdrośnicą. Powiedziałam mu, że trudno mi to wszystko znieść, zamiast skupić się na maturze myślałam non stop o tym, co on robi. Na dodatek jedna kursantka się tak go uczepiła...on spytał się wtedy do czego zmierzam, a jak powiedziałam to przyznał rację. Nie wiem czego oczekiwałam wtedy, nie myślałam, że tak szybko odpuści.
![]() |
![]() |
#1008 |
BAN stały
|
Ale jesli zazdrość jest głównym problemem to może powinnaś nad tym popracowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Rozeznanie
|
Ale to nie jest tak, że ja mu zabraniałam czegoś. Dałam mu wolną rękę, często jeździmy osobno na imprezy, aby każde bawiło się tak jak lubi. Duszę to wszystko w sobie, jestem zazdrosna o jeog relacje z kursantkami, chciałabym, aby oddzielił pracę i by nie odbierał od nich telefonu, gdy jest ze mną.
![]() |
![]() |
#1011 |
BAN stały
|
Pewnie jesteś zazdrosna o kursantki,bo sama go tak poznałaś.I wiesz,że z tego może coś wyniknąć
![]() W sumie Ci się nie dziwie,zazdrość ludzka rzecz,ale w sumie jeśli dzwonią do niego coś zapytać to czemu ma nie odbierać?Chyba,że jest już późno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Oj trus
![]() Z jednej strony Ci się nie dziwie i rozumiem Cię bo sama jestem straszną zazdrośnicą. Ale z drugiej strony zaczynając z nim być musiałaś żyć w świadomości, że dalej jest instruktorem i chcąc nie chcąc będzie miał kontakt z innymi kursantkami i miałaś się do tego przyzwyczaić i oswoić z tym, że zazdrosna napewno będziesz! ![]() Szkoda, że wszystko między wami się skończyło...ale może będzie jeszcze można coś naprawić? Czy już całkowicie go skreśliłaś?
![]() |
#1013 | |
Raczkowanie
|
Dot.: mój instruktor jaazdy
Cytat:
mam to samo .jeszcze tylko 12 h jazdy z R.. jak mnie złapie za reke w trakcie kierowania to dopiero mam banie w głowie.. zawrocił mi w głowie na maksa..tylko jeszcze tylk o 12 godzin,jestem strasznie zazdrosna o inne kusantki ..ostatnio zaczelam z nim rozmawiac ,bo wczesniej bylo dretwo w samochodzie,tylko dlaczego ja nie mam do niego numeru ..oj sama sie nie zapytam ...doradżcie coś kobiety ..... dziwne jest to ze odkad zaczelam z nim jezdzic to zaczelam palic takie same fajki jak on ..po prostu mnie wzielo ..ciekawe tylko czy R SIE DOMYŚLA ze ja cos do niego mam ... oj bania bania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
BAN stały
|
lalka,ja myślę,że moze sie domyślac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie wiem czy ma dziewczyne..ale i tak mi sie nie uda bo mam pecha do facetow |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
jak z pierwszym sexem ???ojej ja nie mialqam pierwszego sexu ..ale chcialabym ..za to mialam mase jazd z moim sexownym R.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ratujecie..mam straszna banie on mi sie tak podoba..ale na szczescie jezdze dosc dobrze..ale jeszcze tylko 10 godz znim ......martwi mnie to bo on nic nie odzywal sie nic
ja wiem ze nic z tego nie bedzie ale szkoda ze bywa tak dretwo w ty m aucie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc to jeśli podrywa cię w środku kursu to równie dobrze może to robić z każdą inną kursantką i co do tego nie ma sie co oszukiwać. ale trzymanie kierownicy też o niczym może nie swiadczyć, choć nie wątpię ze najlepiej sama wyczujesz co się święci.najlepiej poczekaj na koniec,wtedy moze się wszystko wyjaśni,bo jeśli mu sie podobasz to na pewno będzie chciał utrzymywac z toba kontakt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Raczkowanie
|
No w sumie to racja. Tylko to nasze wrażenie,a może być inaczej,bo nie wiemy jak sie zachowuje dokładniej,oprócz tych małych strzępków informacji które mamy;p a skoro ona odnosi wrażenie że coś jest nie tak w stronę podrywania to moze coś w tym być
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.