![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
![]() Wiele od rana dziś nie napisze... Ale Napisze jedno: NARESZCIE PIĄTEK ![]() ![]() Proszę ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny ja także proszę o trzymanie za mnie kciuków, może coś mi to pomoże ![]() ![]() Ajj ja tam bardziej od tego, że jest piątek cieszę się z końca lutego ![]() Pozdrawiam ![]()
#993 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, nie caly dzien bo sama mam dzis tragedie w pracy ale pomysle o Was ![]() ja tez Was prosze dzis o trzymanie kciukow bo zapowiada mi sie bardzo stresujacy dzien... ![]() wieczorem przychodza znajomi i mamy roic pizze. Kupilam wczoraj wino dla mnie i kumpeli ia TZ 2 skrzynki piwa dla facetow.. Ta wizja wieczoru jakos mnie trzyma w kupie jeszcze ale naprawde to mi sie chce plakac.. Milego dnia aniolki! Piatek wkoncu ![]()
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wy juz na nóżkach a ja się dopiero kładę ![]() ![]()
#995 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że takowe ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno nie zawalisz - jak na Wizażankę przystało pewnie zdolniacha z Ciebie więc dasz sobie ze wszystkim radę ![]() A ja trzymam kciuki za postanowienie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale dziś znów słyszałam, że od 4 do 12 marca mrozy i śnieg i powrót zimy ![]() Cytat:
![]() który zresztą nadejdzie szybciej niż myślisz ![]() Za Ciebie też trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Chociaż wcale nie wiem czy taki dobry - w nocy miałam jakieś koszmaropodobne sny (bardzo realne zresztą) i obudziłam się po pierwsze zmęczona, a po drugie taka...smutna. Znacie to uczucie - ani to wkurzenie, ani rozpacz, po prostu taki smutek kiedy nic się nie chce. Czujesz spokój, ale czujesz pustkę. Najchętniej zaszyłabym się w kącie i została tam jak najdłużej. Grrr.... oby przeszło. W ogóle ostatnio mam takie dziwaczne odczucia - jawa wydaje mi się jakaś odrealniona, a sny piekielnie rzeczywiste z kolei ![]() Jeszcze ta zapowiedź zimy, co za rzeź. Powinnam do Biblio się ruszyć, ale strasznie mi się nie chce - może się zmuszę, jak nie to załatwię to jutro. Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#996 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napewno Ci przejdzie szybciutko. Zrob sobie moze fajna kapiel pachnaca, naloz maseczke na buzke, zrob sobie drinka, wlacz muzyczke.. ja sie tak przynajmniej swietnie relaksuje ![]() ja wlasnie jem lunch. Dzis rano sie przenisolam do nowego zespolu i powiem Wam,ze sie fajne miejsce mam! przy samym oknie a nie na srodku sali wiec wkoncu moge patrzec na drzewa itp. Na dodatek siedze w takim fajnym kaciku a nie na wylocie wiec naprawde mi sie podba ![]() ![]() nie moge sie wieczora doczekac! jeszcze 4 h i weekend!! szkoda,ze na dworze porazka.. jakie macie plany? Sciskam mocno!!
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszkooo! Ty mi się tutaj nie odjawowywuj tylko zejdź na ziemię kochana ;* Ehhh tez mam taka ochotę w kącie się zaszyć. Ale ale.. z budyniem
![]() Agolek - ciesze się, ze napięcie spadło. Oby teraz tylko do przodu ;* Ale tam zimno ![]() ![]() W szkole nuuuuda, ale na szczęscie już weekend. Sobotę i niedzielę poświecam na WOS ![]() ![]() Wczoraj z PTŻ gadałam... 5 h ^^ A nam ciągle mało.. Ehh.. W ogole jaki to jest , ze tak powiem, downik kochany to jest poezja ;D Cieszę się, ze znalazłam kogoś, kto ma bardziej zryte ode mnie ![]() Niby redukcja a właśnie wtramosiłam 3 racuchy i bułe.. a cooo mi tam ==' tyle dobrze, że dzisiaj ostro zamierzam poćwiczyć ![]() Kochane, a może by tak jakies szamańskie tańce, aby zimę odgonić? ^^
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Weekend!!!
![]() ![]() Nareszcie po 5 tygodniach,jakieś dłuższe wolne,aż 5 dni ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj nocuję u przyjaciółki,w ogóle zapowiada się super weekend,więc nie będę myśleć o tym co złe i fee ![]() ![]() Moja kumpela z klasy jedzie dzisiaj na narty z ojcem,na calutki tydzień,tej to dobrze ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
Witam na początku weekendu ;D
Tydzień zleciał niczym z bicza trzasł, po raz pierwszy nie opuściłam żadnej lekcji i dod.zajęć ,z tej i innych przyczyn odczuwam spore zmęczenie. Mimo,że ponoć nauka do matury goni, pitolę to i przez weekend nie zrobię NIC ! ![]() Do te pory i tak tylko czytałam notatki z książek/zeszytów,bo na wkuwać pamięć jest nonsensem..... Dziś miałam tzw.bilans i wyszło mi 171 cm wzrostu i 43 kg wagi (w domu 42 ;P),pielęgniarka nic nie ględziła,tylko zapytała o samopoczucie/zdrowie i apetyt w związku z niedoczynnością tarczycy,a i skwitowała,że raczej wyglądam na trochę więcej (co możliwe ,bo osoby o identycznym wzroście i wymiarach wazą o 4-5kg na plusie)zaś wg opinii innych na 40 ![]() ![]() Jutro pędzę na spotkanie byłej klasy z gimnazjum (tydzień temu sie nie odbyło),o ile nie najdzie mnie ochota na coś innego,w niedzielę Step Up2 ze znajomymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wieesz... coś mam wrażenie, że to już nie jest PTŻ, a poprostu TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej zabawy u przyjaciółki Kochana i masz racje, nie myśl o szkole, a wypoczywaj ![]() ![]() Nareszcie w domu ![]() Dziewczyny wyobrażacie sobie, że na Bałtyku sztorm, a dziś wieczorem mają zacząć się huragany ? ![]() ![]() Aaaa tak wogóle to dzień w szkole minął, jak każdy piątek zresztą, bardzo szybko, dwugodzinna praca klasowa z polskiego miała kosmiczny tytuł... cała klasa spodziewała się czegoś zupełnie innego ![]() ![]() ![]() Niedługo przychodzi do mnie moja 11nastoletnia sąsiadka, żebym pomogła jej z angielskim ![]() Ale narazie sobie jeszcze powizażuje ![]() Miłego Dnia Słonka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
schism - Ale z Ciebie chudzina
![]() Przytyj i to koniecznie ![]() Miłego nicnierobienia Ci życzę ![]() ![]() Tamo - Mam 5 dni wolnego,gdyż są u mnie rekolekcje w pon,wtorek i środę,i nie ma zajęć ![]() ![]() Na pewno Ci z polskiego dobrze poszło,jaki temat był?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() . Lubię lektury. Schism -- Widze , że znalazł sie ktos chudszy odemnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie masz rację kochana - od tych skoków ciśnienia można powariować... A relaks dziś wieczorem musowo - musi pomóc ![]() Cytat:
![]() ![]() Od razu życzę miłego wieczorku, choć i bez życzeń na pewno taki będzie ![]() A co do planów - mi szykuje się jutro jakaś imprezka, ale... hmm sama nie wiem jeszcze czy mi się chce ![]() ![]() Cytat:
A czas tylko dla siebie - ojjj potrzebuję go teraz ze zdwojoną siła ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że jesteś taaaaka szczęśliwa teraz ![]() Cytat:
![]() a skoro ćwiczysz dziś to tym bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie myśl na razie o niczym naukowym i enjoy your time ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam na recenzję z StepUp'a - kumpela mnie strasznie namawia żeby na to iśc, ale ja nie lubię zbytnio tego typu filmów. Mogę się dla niej poświęcić, ale chcę mieć pewność, że nie umrę z nudów i nadmiaru jakichś pseudoromantycznych scenek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja przecież nad samym Bałtykiem mieszkam, a nie zauważyłam jakiejś masakrycznej wichury póki co ![]() Cytat:
![]() mamy podobnie - do mnie o 19 przychodzi 14letnia sąsiadka, żebym pomogła jej z francuskim - nie będę wspominać, że mi się nie chce. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie TŻ
![]() ![]() Cała morka wrrr. Się rozpadało noo ;(
#1005 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
enjoy your evening then ![]() ja wrcilam niedawno, wzielam goooraca kapiel, wysmarowalam kremami itp i teraz zaleglam na sofie z kieliszkiem szampana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mileog wieczorka robaczki!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale brzydka pogoda,a miało być tak pięknie ![]() Z dobrych spraw,byłam wczoraj na solarium,jutro idę znowu ![]() ![]() ![]() W szkole złapałam kilka dobrych ocen,mniej dobrych oczywiście też,ale na szczęście żadnej kapy do kolekcji ![]()
#1007 |
Wtajemniczenie
|
helloł Laski
![]() weekend!!!!!!!!! ![]() dzis na uczelni pelen sukces, dorwalam profesora dojezdzajacego z innego miasta, a bylo to trudne o tyle, ze zaspalam i przyjechalam o godzinie w ktorej teoretycznie juz go nie ma na uczelni. na szczescie glupi ma zawsze szczescie ![]() a poza tym to dzis odebralam wynik od lekarza i mam nieco za wysoki cholesterol! nie wiem jak to mozliwe, bo odzywiam sie raczaj dobrze i nie tlusto, poza tym wcinam duzo oliwy z ol. i oleju z pestek winogron, a to przeciez obniza cholesterol... no ale lekarka mowi ze to moze byc od stresu, np zwiazanego z trwajaca blisko dwa miesiace sesja.. ![]() Ewusia, to w nastepny weekend swietujemy zdanie indeksu.. ![]() ![]()
#1008 |
Zadomowienie
|
Arsch, wróciłam z anglika i padam ze zmęczenia,pozytywnie oczywiście
![]() Pogadałyśmy sobie z przyjaciółkami,poszwędały śmy tu i ówdzie. Następnie trip do apteki, w której zapomniałam kupić najważniejsze specyfiki:żelazo i vit B complex,na anemię. Stąd ta ma osowiałość,wypadające włosy ,a i zajady ![]() ![]() Co do filmu, pociąga mnie jego warstwa muzyczno-taneczna. (tsaa,nawet TA muzyka x>) Po prostu obie te rzeczy są mi niesamowicie bliskie ,lubię musicale więc... Trzeba czasem sobie żywot polukrować _^_ |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
weekend- nareszcie
![]() odpoczne, poczytam, pozakupkuje, powizażuje, a w niedzielę odrobię szkolne zaległości. tylko szkoda, że pogoda brzydka- z roweru nici ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc...
![]()
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() śpicie? ![]() ja już nie śpię, ale chyba się położę jeszcze na chwilę, bo jestem po imprezce ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle wczoraj zaspałam na uczelnię ![]() ![]() szkoda ze pogoda taka kijowa.... miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki
![]() Ale tu dziś cisza... ![]() ![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie leje strasznie i wogóle na dworze jest bee i fuj ![]() ![]() Idę wypić kawke i troche powizażować ![]() Milutkiego dnia ![]()
![]() |
#1013 |
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero wstalam
![]() W raczej nędznym nastroju, ale mam nadzieje ze sprzatanie jakos mnie z tego wyzwoli hihi Mam taki bajzelik w domu, ze az strach... ![]()
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale pogoda ![]() Eh... i mój dobry humor ulotnił się wczoraj o 2 w nocy... eh... nawet nie wiem co mam z sobą zrobić... pozostaje mi się chyba tylko jedynie cieszyć że jeszcze 2 ms będzie dobrze, a potem to już nie będzie to samo ![]() ![]()
#1015 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry...
A ja od rana gadanie z PTŻ ![]() ![]() Pogoda z aoknem masakryczna... Nie chce się w sumie z domu wychodzić.. Masakra. ![]()
#1016 |
Przyczajenie
|
Witam kochane!!!!
Dawno nie pisałam do was ![]() Jak tam weekendzik sie u was zapowiada???? Ala pogada paskudna, az sie nie chce z domku wychodzić heheheeheh. Oczywiście trzymałam kciuki za Was , chociaż nie pisałam. Mam nadzieje ze dobrze wszystkim poszło. Bawcie sie dobrze moje kochane. Buzkiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem xP
Sobota pochmurna deszczowa, spałam gdzieś do 12, zjadłam lekki posiłek ![]() Udanej reszty dnia życzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale u mnie lałoo,dosłownie przed chwilą przestało,ale są takie kałuże,że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miałam się spotkać z TŻ,ale praktycznie w ostatniej chwili oznajmił mi,że lepiej jak się spotkamy dopiero jutro,bo on nie ma jeszcze dla mnie prezentu urodzinowego i ma zamiar dzisiaj go szukać,bo nie wie,co ma mi kupić ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dzis wstalam o 9. Wczoraj do polnocy siedzielismy ze znajomymi, Fajno bylo ![]() ![]() wrocilismy wlasni z miasta z TZ, bylismy w KFC na lunchu ![]() A wogole to kupilam dzis w polskim sklepie czekolade Wedla kokosowa ![]() ![]() ![]() teraz zrobie oko pod kocykiem a za 2 h znajomy ma wpasc do nas. Buziaki kochane!
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
wy sobie imprezujecie, a ja muszę się wziąć za sprzątnie ;< buu, nianawidzę sprzątać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.