Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-29, 05:42   #991
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dzień dobry

Wiele od rana dziś nie napisze...
Ale Napisze jedno:

NARESZCIE PIĄTEK

Proszę o trzymanie kciuków od 11.40- 14.15 - mam 2godzinny spr. z polaka i biole i pewnie mnie spyta

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 06:20   #992
Superchic(k)
Zakorzenienie

Witam .

Dziewczyny ja także proszę o trzymanie za mnie kciuków, może coś mi to pomoże . Poza tym to nie jestem pewna czy dziś nie piszę przypadkiem wypracowania z angielskiego . Oby nie, bo nie mam nawet skserowanych stron.

Ajj ja tam bardziej od tego, że jest piątek cieszę się z końca lutego . Coraz bliżej wiosny, luty to wstrętny miesiąc ;p.

Pozdrawiam .

Superchic(k) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 07:27   #993
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wiele od rana dziś nie napisze...
Ale Napisze jedno:

NARESZCIE PIĄTEK

Proszę o trzymanie kciuków od 11.40- 14.15 - mam 2godzinny spr. z polaka i biole i pewnie mnie spyta

Miłego dnia
Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Witam .

Dziewczyny ja także proszę o trzymanie za mnie kciuków, może coś mi to pomoże . Poza tym to nie jestem pewna czy dziś nie piszę przypadkiem wypracowania z angielskiego . Oby nie, bo nie mam nawet skserowanych stron.

Ajj ja tam bardziej od tego, że jest piątek cieszę się z końca lutego . Coraz bliżej wiosny, luty to wstrętny miesiąc ;p.

Pozdrawiam .
dzien dobry.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, nie caly dzien bo sama mam dzis tragedie w pracy ale pomysle o Was

ja tez Was prosze dzis o trzymanie kciukow bo zapowiada mi sie bardzo stresujacy dzien...

wieczorem przychodza znajomi i mamy roic pizze. Kupilam wczoraj wino dla mnie i kumpeli ia TZ 2 skrzynki piwa dla facetow.. Ta wizja wieczoru jakos mnie trzyma w kupie jeszcze ale naprawde to mi sie chce plakac..

Milego dnia aniolki! Piatek wkoncu
Stary 2008-02-29, 09:28   #994
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Witam

wy juz na nóżkach a ja się dopiero kładę wróciłam z mega fajnej imprezy ah. aby takich więcej

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 10:45   #995
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
A drugi to taki, że rozmawiam z jego kumplem, któremu się podobam - kilka dni temu powiedział, że komuś bardzo się podobam. Nalegałam, żeby powiedział. Opis jego wyglądu i teksty typu "powiedziałbym ci, ale nie wiem co dalej zrobię ; Mam dziwną wizję, że powiem i się skończy". Powiedziałam w końcu, że nie będę nalegać, żeby mi powiedział, ani zgadywać. Jednak on cały czas do tego wraca I mam ot tak oznajmić: "Myślę, że mówisz o sobie"?:P Straszny problem
no to może jakoś ściągnij rozmowę na temat tego jakich facetów lubisz i walnij mu taki opis, żeby się domyślił, że nie ma u Ciebie szans
Chyba, że takowe ma

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
a tak poza tym, to TŻ musial dzis zawiezc swojego kota do uspienia i tak jakos... przykro i smutno.

Cytat:
Jutro wracam ze szkoły i robie sobie notatki na polski, pouczę się z matmy, z francuskiego, poodrabiam lekcje itd. czas wziąść się za poprawe ocen, dopóki jeszcze nie zawaliłam jakos strasznie tego półrocza. Kurde jaka jestem zła na siebie że też się odrazu nie wzięłam za nauke po feriach Grrr...
zapewniam Cię, że nie jesteś w tym odosobniona - zazwyczaj jest tak, że jak masz czas to nic nie zrobisz, a jak już musisz to zrobić to czasu nie masz i tylko się wkurzasz^^
Na pewno nie zawalisz - jak na Wizażankę przystało pewnie zdolniacha z Ciebie więc dasz sobie ze wszystkim radę
A ja trzymam kciuki za postanowienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Ogolnie to znowu spię popołudniami i mam zawroty głowy ;( Dzieję się tak odkąd zaczęłam brac antydepresanty (teraz je odstawiłam i dalej tak mam ). Ehhh , nie wiem co się dzieje...
może do lekarza idź jeśli jesteś pewna, że to nie kwestia zwyczajnego przesilenia...

Cytat:
czuję lekki niedosyt, bo dzisiaj zbyt malutko z PTŻ rozmawiałam ^^ W ogole aaa! Kwiecien chyba jest nasz
słodkości
Cytat:
kciuki uzbrojone
Cytat:

Cytat:
to prawda, paskudny
ale dziś znów słyszałam, że od 4 do 12 marca mrozy i śnieg i powrót zimy Ja nie chcę, chyba zacznę jakieś tańce rytualne odprawiać w intencji szybkiego nadejścia wiosny...

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tez Was prosze dzis o trzymanie kciukow bo zapowiada mi sie bardzo stresujacy dzien...

wieczorem przychodza znajomi i mamy roic pizze. Kupilam wczoraj wino dla mnie i kumpeli ia TZ 2 skrzynki piwa dla facetow.. Ta wizja wieczoru jakos mnie trzyma w kupie jeszcze ale naprawde to mi sie chce plakac..
to wspaniale, że zapowiada się przyjemny wieczór
który zresztą nadejdzie szybciej niż myślisz
Za Ciebie też trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
wy juz na nóżkach a ja się dopiero kładę wróciłam z mega fajnej imprezy ah. aby takich więcej
ale fajnie dobrze, że w końcu jakiś optymizm przebija z Twoich postów

A tak w ogóle to dzień dobry
Chociaż wcale nie wiem czy taki dobry - w nocy miałam jakieś koszmaropodobne sny (bardzo realne zresztą) i obudziłam się po pierwsze zmęczona, a po drugie taka...smutna. Znacie to uczucie - ani to wkurzenie, ani rozpacz, po prostu taki smutek kiedy nic się nie chce. Czujesz spokój, ale czujesz pustkę. Najchętniej zaszyłabym się w kącie i została tam jak najdłużej. Grrr.... oby przeszło.
W ogóle ostatnio mam takie dziwaczne odczucia - jawa wydaje mi się jakaś odrealniona, a sny piekielnie rzeczywiste z kolei
Jeszcze ta zapowiedź zimy, co za rzeź.
Powinnam do Biblio się ruszyć, ale strasznie mi się nie chce - może się zmuszę, jak nie to załatwię to jutro.

Miłego dnia wszystkim

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 12:40   #996
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Chociaż wcale nie wiem czy taki dobry - w nocy miałam jakieś koszmaropodobne sny (bardzo realne zresztą) i obudziłam się po pierwsze zmęczona, a po drugie taka...smutna. Znacie to uczucie - ani to wkurzenie, ani rozpacz, po prostu taki smutek kiedy nic się nie chce. Czujesz spokój, ale czujesz pustkę. Najchętniej zaszyłabym się w kącie i została tam jak najdłużej. Grrr.... oby przeszło.
W ogóle ostatnio mam takie dziwaczne odczucia - jawa wydaje mi się jakaś odrealniona, a sny piekielnie rzeczywiste z kolei
Powinnam do Biblio się ruszyć, ale strasznie mi się nie chce - może się zmuszę, jak nie to załatwię to jutro.

Miłego dnia wszystkim
wiesz Jabluszko, moze to przez pogode? Ja tez mam tak czasem,ze wszystko widze w czarnych barwach a potem nadchodzi dobry dzien i wydaje mi sie,ze moge gory przenosic i wszystko jest piekne i wogole
Napewno Ci przejdzie szybciutko. Zrob sobie moze fajna kapiel pachnaca, naloz maseczke na buzke, zrob sobie drinka, wlacz muzyczke.. ja sie tak przynajmniej swietnie relaksuje

ja wlasnie jem lunch. Dzis rano sie przenisolam do nowego zespolu i powiem Wam,ze sie fajne miejsce mam! przy samym oknie a nie na srodku sali wiec wkoncu moge patrzec na drzewa itp. Na dodatek siedze w takim fajnym kaciku a nie na wylocie wiec naprawde mi sie podba jakos zalaogodzilo to troche cale napiecie. Na przeciwko siedzi Evan. Smieszny taki ale w porzadku. Gadamy sobie troche o filmach.

nie moge sie wieczora doczekac! jeszcze 4 h i weekend!! szkoda,ze na dworze porazka..

jakie macie plany? Sciskam mocno!!
Stary 2008-02-29, 13:40   #997
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jabłuszkooo! Ty mi się tutaj nie odjawowywuj tylko zejdź na ziemię kochana ;* Ehhh tez mam taka ochotę w kącie się zaszyć. Ale ale.. z budyniem I wyłaczyć telefon i mieć czas tylko na dla siebie. Ehh mam nadzieje, ze Ci to minie ;*

Agolek - ciesze się, ze napięcie spadło. Oby teraz tylko do przodu ;*

Ale tam zimno Masakra! A niebawem idę do herbaciarni po czerwoną ..
W szkole nuuuuda, ale na szczęscie już weekend. Sobotę i niedzielę poświecam na WOS A jutro mam zapowiedzianą imprezę. Ehh, trochę się oderwę od tego wszystkiego
Wczoraj z PTŻ gadałam... 5 h ^^ A nam ciągle mało.. Ehh.. W ogole jaki to jest , ze tak powiem, downik kochany to jest poezja ;D Cieszę się, ze znalazłam kogoś, kto ma bardziej zryte ode mnie

Niby redukcja a właśnie wtramosiłam 3 racuchy i bułe.. a cooo mi tam ==' tyle dobrze, że dzisiaj ostro zamierzam poćwiczyć

Kochane, a może by tak jakies szamańskie tańce, aby zimę odgonić? ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 13:58   #998
agness51
Zakorzenienie

Weekend!!!

Nareszcie po 5 tygodniach,jakieś dłuższe wolne,aż 5 dni Postaram nie myśleć na razie o poprawie z matmy,pracy klasowej z biologii (około 90stron),wielkiej pracy domowej z biologii,spr z chemii,no i o Makbecie

Dzisiaj nocuję u przyjaciółki,w ogóle zapowiada się super weekend,więc nie będę myśleć o tym co złe i fee

Moja kumpela z klasy jedzie dzisiaj na narty z ojcem,na calutki tydzień,tej to dobrze

Miłego dnia kochane

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 14:20   #999
schism_
Zadomowienie

Witam na początku weekendu ;D
Tydzień zleciał niczym z bicza trzasł, po raz pierwszy nie opuściłam żadnej lekcji i dod.zajęć ,z tej i innych przyczyn odczuwam spore zmęczenie. Mimo,że ponoć nauka do matury goni, pitolę to i przez weekend nie zrobię NIC !

Do te pory i tak tylko czytałam notatki z książek/zeszytów,bo na wkuwać pamięć jest nonsensem.....

Dziś miałam tzw.bilans i wyszło mi 171 cm wzrostu i 43 kg wagi (w domu 42 ;P),pielęgniarka nic nie ględziła,tylko zapytała o samopoczucie/zdrowie i apetyt w związku z niedoczynnością tarczycy,a i skwitowała,że raczej wyglądam na trochę więcej (co możliwe ,bo osoby o identycznym wzroście i wymiarach wazą o 4-5kg na plusie)zaś wg opinii innych na 40 niemniej zamierzam w powolnym tempie przytyć ze 2 kilogramy, ot żeby spodnie w rozm.34 nie spadały

Jutro pędzę na spotkanie byłej klasy z gimnazjum (tydzień temu sie nie odbyło),o ile nie najdzie mnie ochota na coś innego,w niedzielę Step Up2 ze znajomymi

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 14:34   #1000
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, nie caly dzien bo sama mam dzis tragedie w pracy ale pomysle o Was

Milego dnia aniolki! Piatek wkoncu
Dziękuje za te kciuki I życze udanej imprezy i więcej uśmiechu

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Taaakiej to dobrze

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
kciuki uzbrojone

Dzięuje za kciuki Ohh jak ja dobrze znam takie sny... ostatnio mam dokładnie to samo śnią mi się jakieś bzdury totalne i budzę się zlana potem... Mam nadzieję, ze te sny i t dziwne wrazenie Ci mini...

Cytat:
ja wlasnie jem lunch. Dzis rano sie przenisolam do nowego zespolu i powiem Wam,ze sie fajne miejsce mam! przy samym oknie a nie na srodku sali wiec wkoncu moge patrzec na drzewa itp. Na dodatek siedze w takim fajnym kaciku a nie na wylocie wiec naprawde mi sie podba jakos zalaogodzilo to troche cale napiecie. Na przeciwko siedzi Evan. Smieszny taki ale w porzadku. Gadamy sobie troche o filmach.
No wkońcu troszke optymistyczniejszy post Cieszę się, że nowe stanowisko pracy Ci się podoba, oby dzisjeszy dzien cały obfitował w same dobre zdarzenia

Cytat:
Ale tam zimno Masakra! A niebawem idę do herbaciarni po czerwoną ..
W szkole nuuuuda, ale na szczęscie już weekend. Sobotę i niedzielę poświecam na WOS A jutro mam zapowiedzianą imprezę. Ehh, trochę się oderwę od tego wszystkiego
Wczoraj z PTŻ gadałam... 5 h ^^ A nam ciągle mało.. Ehh.. W ogole jaki to jest , ze tak powiem, downik kochany to jest poezja ;D Cieszę się, ze znalazłam kogoś, kto ma bardziej zryte ode mnie

Niby redukcja a właśnie wtramosiłam 3 racuchy i bułe.. a cooo mi tam ==' tyle dobrze, że dzisiaj ostro zamierzam poćwiczyć
Nefruś Smacznego i na zdrówko
wieesz... coś mam wrażenie, że to już nie jest PTŻ, a poprostu TŻ

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Weekend!!!

Nareszcie po 5 tygodniach,jakieś dłuższe wolne,aż 5 dni Postaram nie myśleć na razie o poprawie z matmy,pracy klasowej z biologii (około 90stron),wielkiej pracy domowej z biologii,spr z chemii,no i o Makbecie

Dzisiaj nocuję u przyjaciółki,w ogóle zapowiada się super weekend,więc nie będę myśleć o tym co złe i fee
Taak, taaaak... weekend a dlaczego masz aż 5 dni wolnego ?
Udanej zabawy u przyjaciółki Kochana i masz racje, nie myśl o szkole, a wypoczywaj

Nareszcie w domu
Dziewczyny wyobrażacie sobie, że na Bałtyku sztorm, a dziś wieczorem mają zacząć się huragany ? Kurde jak znam życie to jutro neta nie bede miała, jesli seri bedzie tak wiało

Aaaa tak wogóle to dzień w szkole minął, jak każdy piątek zresztą, bardzo szybko, dwugodzinna praca klasowa z polskiego miała kosmiczny tytuł... cała klasa spodziewała się czegoś zupełnie innego Coś tam napisałam (3 i pół strony A4 ) ale pewnie dostane 2
Niedługo przychodzi do mnie moja 11nastoletnia sąsiadka, żebym pomogła jej z angielskim

Ale narazie sobie jeszcze powizażuje

Miłego Dnia Słonka

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-29, 14:36   #1001
agness51
Zakorzenienie

schism - Ale z Ciebie chudzina ...

Przytyj i to koniecznie
Miłego nicnierobienia Ci życzę odnośnie nauki

Tamo - Mam 5 dni wolnego,gdyż są u mnie rekolekcje w pon,wtorek i środę,i nie ma zajęć
Na pewno Ci z polskiego dobrze poszło,jaki temat był?

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 15:10   #1002
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Weekend!!!

Moja kumpela z klasy jedzie dzisiaj na narty z ojcem,na calutki tydzień,tej to dobrze

Miłego dnia kochane
Nie lubisz Makbeta? Nie wiem czmu , ale mi on w dwa wieczory bezboleśnie przemknął A teraz Potom, tylko 1400 stron

. Lubię lektury.

Schism -- Widze , że znalazł sie ktos chudszy odemnie Z tym , że ja ponoć wyglądam na mniej niż ważę
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 15:40   #1003
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
wiesz Jabluszko, moze to przez pogode? Ja tez mam tak czasem,ze wszystko widze w czarnych barwach a potem nadchodzi dobry dzien i wydaje mi sie,ze moge gory przenosic i wszystko jest piekne i wogole
Napewno Ci przejdzie szybciutko. Zrob sobie moze fajna kapiel pachnaca, naloz maseczke na buzke, zrob sobie drinka, wlacz muzyczke.. ja sie tak przynajmniej swietnie relaksuje

pewnie masz rację kochana - od tych skoków ciśnienia można powariować...
A relaks dziś wieczorem musowo - musi pomóc

Cytat:

nie moge sie wieczora doczekac! jeszcze 4 h i weekend!! szkoda,ze na dworze porazka..

jakie macie plany? Sciskam mocno!!
o to super, że masz fajne miejsce i w porządku sąsiada Miejsce pracy jest bardzo ważne i może wpłynąć i na nastrój i na "wydajność" - takie biurowe feng shui
Od razu życzę miłego wieczorku, choć i bez życzeń na pewno taki będzie
A co do planów - mi szykuje się jutro jakaś imprezka, ale... hmm sama nie wiem jeszcze czy mi się chce Albo pójdę albo zaszyję się z książką i będę relaksować

Cytat:
Jabłuszkooo! Ty mi się tutaj nie odjawowywuj tylko zejdź na ziemię kochana ;* Ehhh tez mam taka ochotę w kącie się zaszyć. Ale ale.. z budyniem I wyłaczyć telefon i mieć czas tylko na dla siebie. Ehh mam nadzieje, ze Ci to minie ;*
kochana - obawiam się, że PTŻ tudzież TŻ mógłby być zazdrosny o tego "budynia" - w końcu budyń to też rodzaj męski^^
A czas tylko dla siebie - ojjj potrzebuję go teraz ze zdwojoną siła
Cytat:
o to to - też kogoś takiego szukam, jeszcze bardziej zrytego ode mnie - może Twoj PTŻ ma starszego brata czy cuś?
cieszę się, że jesteś taaaaka szczęśliwa teraz

Cytat:
eeeee tammm, redukcja to ZUOOO!
a skoro ćwiczysz dziś to tym bardziej Ja sobie przed chwilą zafundowałam godzinę rowerowania i od razu mi lepiej na ciele i duchu

Cytat:
Kochane, a może by tak jakies szamańskie tańce, aby zimę odgonić? ^^
jestem za
Cytat:

tej to dobrze, ale Tobie też nienajgorzej
Nie myśl na razie o niczym naukowym i enjoy your time

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Dziś miałam tzw.bilans i wyszło mi 171 cm wzrostu i 43 kg wagi (w domu 42 ;P),pielęgniarka nic nie ględziła,tylko zapytała o samopoczucie/zdrowie i apetyt w związku z niedoczynnością tarczycy,a i skwitowała,że raczej wyglądam na trochę więcej (co możliwe ,bo osoby o identycznym wzroście i wymiarach wazą o 4-5kg na plusie)zaś wg opinii innych na 40 niemniej zamierzam w powolnym tempie przytyć ze 2 kilogramy, ot żeby spodnie w rozm.34 nie spadały
ajjjjj szkieletor z Ciebie - ja przy takich "parametrach" wyglądałabym jak z Oświęcimia. Z tym, że ja zawsze wyglądam na mniej niż ważę. Więc nie będę się Ciebie czepiać, bo rozumiem, że nawet przy takiej wadze nie musisz klekotać kośćmi
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Jutro pędzę na spotkanie byłej klasy z gimnazjum (tydzień temu sie nie odbyło),o ile nie najdzie mnie ochota na coś innego,w niedzielę Step Up2 ze znajomymi
czyli weekend zaplanowany i dość aktywny, fajnie
Czekam na recenzję z StepUp'a - kumpela mnie strasznie namawia żeby na to iśc, ale ja nie lubię zbytnio tego typu filmów. Mogę się dla niej poświęcić, ale chcę mieć pewność, że nie umrę z nudów i nadmiaru jakichś pseudoromantycznych scenek

Cytat:
Dzięuje za kciuki Ohh jak ja dobrze znam takie sny... ostatnio mam dokładnie to samo śnią mi się jakieś bzdury totalne i budzę się zlana potem... Mam nadzieję, ze te sny i t dziwne wrazenie Ci mini...
no to ja mam nadzieję, że i Tobie miną szybko
Cytat:
Nareszcie w domu
Dziewczyny wyobrażacie sobie, że na Bałtyku sztorm, a dziś wieczorem mają zacząć się huragany ? Kurde jak znam życie to jutro neta nie bede miała, jesli seri bedzie tak wiało
może nie będzie tak źle
Ja przecież nad samym Bałtykiem mieszkam, a nie zauważyłam jakiejś masakrycznej wichury póki co

Cytat:
Aaaa tak wogóle to dzień w szkole minął, jak każdy piątek zresztą, bardzo szybko, dwugodzinna praca klasowa z polskiego miała kosmiczny tytuł... cała klasa spodziewała się czegoś zupełnie innego Coś tam napisałam (3 i pół strony A4 ) ale pewnie dostane 2
Niedługo przychodzi do mnie moja 11nastoletnia sąsiadka, żebym pomogła jej z angielskim
jaki temat? ojjj tam, zaraz 2 - trochę optymizmu proszę :P

mamy podobnie - do mnie o 19 przychodzi 14letnia sąsiadka, żebym pomogła jej z francuskim - nie będę wspominać, że mi się nie chce.
Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
Nie lubisz Makbeta? Nie wiem czmu , ale mi on w dwa wieczory bezboleśnie przemknął
Makbet jest super, nawet maturę z niego pisałam

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 16:28   #1004
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

jeszcze nie TŻ Spokojnie spokojnie

Cała morka wrrr. Się rozpadało noo ;(

Stary 2008-02-29, 18:10   #1005
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Weekend!!!

Miłego dnia kochane
no to zapowiada sie super weekend! nie ma to jak babskie imprezy jak jest wolna chata zazdroszcze Baw sie szampansko!

Cytat:
No wkońcu troszke optymistyczniejszy post Cieszę się, że nowe stanowisko pracy Ci się podoba, oby dzisjeszy dzien cały obfitował w same dobre zdarzenia
no nawet fajny dzis ten dzien wbrew wszystkiemu byl! duzo roboty ale bylo takie zamieszanie bo wszyscy sie przenosili i wogole,ze duzo gadalam,malo robilam i nikt nie zauwazyl

Nareszcie w domu

u nas tez pogoda tragiczna!! tak wielo,ze latarnie sie tak wyginaly,ze ludzie polecieli na parking auta przestawiac bo mysleli ze latarnie sie na nie przwroca! dawno czegos takiego nie widzialam o ile wogole wiedzialam..

Ale narazie sobie jeszcze powizażuje

Miłego Dnia Słonka
uczycie sie angielskiego? polecam nauke ze stron bbc a slowka na www.ling.pl
enjoy your evening then

ja wrcilam niedawno, wzielam goooraca kapiel, wysmarowalam kremami itp i teraz zaleglam na sofie z kieliszkiem szampana TZ lezy na sasiedniej sofie i czekamy na gosci bedziemy pizze robic poza tym mam polskie chrupki kukurydziane orzeszki,paluszki, orzechy, chipsy obym sie nie skusila na za duzo bo ten tydzien bylam b grzeczna

mileog wieczorka robaczki!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 18:20   #1006
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale brzydka pogoda,a miało być tak pięknie.W dodatku dzisiaj mam całkowicie zepsuty humor,moja dobra koleżanka z klasy przez cały dzień mnie dziwnie olewała,łaziła za taką jedną krok w krok,nie znoszę takiej sytuacji,bo już kiedyś przeżywałam podobną kiedy to moja tamtejsza 'przyjaciółka' ciągle latała z inną,a ja byłam dobra wtedy kiedy mnie do czegoś potrzebowała i po prostu aż mi coś staje w gardle na samą myśl,że to znowu wraca.
Z dobrych spraw,byłam wczoraj na solarium,jutro idę znowu tyle że ostatnio nie zmywałam podkładu,bo dowiedziałam się że opalenizna i tak będzie ponieważ podkład nie jest ochronny,a z dziś znowu koleżanki z klasy mi mówiły,że przez podkład mnie nie chwyci,spędzę tam chyba całe wieki jak będę miała zmywać makijaż,a potem znowu go nakładać ale cóż,mówi się trudno.
W szkole złapałam kilka dobrych ocen,mniej dobrych oczywiście też,ale na szczęście żadnej kapy do kolekcji.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:18   #1007
gujana
Wtajemniczenie

helloł Laski
weekend!!!!!!!!!
dzis na uczelni pelen sukces, dorwalam profesora dojezdzajacego z innego miasta, a bylo to trudne o tyle, ze zaspalam i przyjechalam o godzinie w ktorej teoretycznie juz go nie ma na uczelni. na szczescie glupi ma zawsze szczescie

a poza tym to dzis odebralam wynik od lekarza i mam nieco za wysoki cholesterol! nie wiem jak to mozliwe, bo odzywiam sie raczaj dobrze i nie tlusto, poza tym wcinam duzo oliwy z ol. i oleju z pestek winogron, a to przeciez obniza cholesterol... no ale lekarka mowi ze to moze byc od stresu, np zwiazanego z trwajaca blisko dwa miesiace sesja.. Oby.

Ewusia, to w nastepny weekend swietujemy zdanie indeksu.. Tylko ja i tak zostaje w bibliotece na kolejny semestr, bo mgr czeka i juz dluzej czekac nie moze....

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 19:28   #1008
schism_
Zadomowienie

Arsch, wróciłam z anglika i padam ze zmęczenia,pozytywnie oczywiście
Pogadałyśmy sobie z przyjaciółkami,poszwędały śmy tu i ówdzie.
Następnie trip do apteki, w której zapomniałam kupić najważniejsze specyfiki:żelazo i vit B complex,na anemię. Stąd ta ma osowiałość,wypadające włosy ,a i zajady Cóż poświęcę się jutro pomimo zapowiadanej wichury
Co do filmu, pociąga mnie jego warstwa muzyczno-taneczna. (tsaa,nawet TA muzyka x>) Po prostu obie te rzeczy są mi niesamowicie bliskie ,lubię musicale więc... Trzeba czasem sobie żywot polukrować
_^_
Stary 2008-02-29, 20:08   #1009
Paseczkowa
Zakorzenienie

weekend- nareszcie
odpoczne, poczytam, pozakupkuje, powizażuje, a w niedzielę odrobię szkolne zaległości.
tylko szkoda, że pogoda brzydka- z roweru nici
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 22:10   #1010
tamonita
Zakorzenienie

Dobranoc...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-01, 08:58   #1011
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki
śpicie?

ja już nie śpię, ale chyba się położę jeszcze na chwilę, bo jestem po imprezce wczoraj poszalałyśmy z kumpelami u mnie w mieszkaniu wino, kobiety i śpiew super było

w ogóle wczoraj zaspałam na uczelnię miałam na 9.45 a wstałam o 9 nie wiem jakim cudem zdążyłam, ale nawet umyłam włosy i zrobiłam makijaż ^^

szkoda ze pogoda taka kijowa....

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 09:26   #1012
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczynki

Ale tu dziś cisza... Wstajemy, wstajemy dziewczynki

Nie wiem jak u Was, ale u mnie leje strasznie i wogóle na dworze jest bee i fuj
Idę wypić kawke i troche powizażować

Milutkiego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-01, 10:18   #1013
gujana
Wtajemniczenie

Ja dopiero wstalam
W raczej nędznym nastroju, ale mam nadzieje ze sprzatanie jakos mnie z tego wyzwoli hihi Mam taki bajzelik w domu, ze az strach...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-01, 11:18   #1014
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej dziewczynki
Ale pogoda
Eh... i mój dobry humor ulotnił się wczoraj o 2 w nocy... eh... nawet nie wiem co mam z sobą zrobić... pozostaje mi się chyba tylko jedynie cieszyć że jeszcze 2 ms będzie dobrze, a potem to już nie będzie to samo

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 12:17   #1015
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzien dobry...

A ja od rana gadanie z PTŻ Ehh za naukę się musze wziąc a pozniej elce na imprezę Msuze się trochę pobawić , a co!
Pogoda z aoknem masakryczna... Nie chce się w sumie z domu wychodzić.. Masakra.

Jak Wam sobota mija?

Stary 2008-03-01, 12:52   #1016
Diablicaa
Przyczajenie

Witam kochane!!!!
Dawno nie pisałam do was
Jak tam weekendzik sie u was zapowiada???? Ala pogada paskudna, az sie nie chce z domku wychodzić heheheeheh.
Oczywiście trzymałam kciuki za Was , chociaż nie pisałam. Mam nadzieje ze dobrze wszystkim poszło.
Bawcie sie dobrze moje kochane.
Buzkiiii
Diablicaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 13:28   #1017
schism_
Zadomowienie

Cześć i czołem xP

Sobota pochmurna deszczowa, spałam gdzieś do 12, zjadłam lekki posiłek i szykuję się na wyjście do dawnego gimnazjum. Oby było miło ;]
Udanej reszty dnia życzę.
Stary 2008-03-01, 15:00   #1018
agness51
Zakorzenienie

Witam

Ale u mnie lałoo,dosłownie przed chwilą przestało,ale są takie kałuże,że szok Wczoraj bawiłam się świetnie,obejrzałyśmy ze 2 filmy,i nawet miałyśmy zdrowe przekąski (jogurty,pierogi znowu bo zgłodniałyśmy,jakieś tam paluszki,ale to akurat mniej zdrowe),no a dzisiaj spotkałam się najpierw z przyjaciółką,łaziłyśmy po sklepach,wypatrzyłam ciuszki dla siebie,się zdziwiłam,że bluzka S była na mnie dobra tylko teraz muszę mamie oznajmić,żeby mi kasę dała
miałam się spotkać z TŻ,ale praktycznie w ostatniej chwili oznajmił mi,że lepiej jak się spotkamy dopiero jutro,bo on nie ma jeszcze dla mnie prezentu urodzinowego i ma zamiar dzisiaj go szukać,bo nie wie,co ma mi kupić wkurzyłam się na początku,bo mógł mi to wcześniej powiedzieć,ale stwierdził,że wczoraj miał dostęp do komórki dopiero późnym wieczorem i nie chciał mnie budzić nadal jestem na niego troszkę zła ...

Miłego dnia dziewczynki

Stary 2008-03-01, 16:21   #1019
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczynki
śpicie?

ja już nie śpię, ale chyba się położę jeszcze na chwilę, bo jestem po imprezce wczoraj poszalałyśmy z kumpelami u mnie w mieszkaniu wino, kobiety i śpiew super było

w ogóle wczoraj zaspałam na uczelnię miałam na 9.45 a wstałam o 9 nie wiem jakim cudem zdążyłam, ale nawet umyłam włosy i zrobiłam makijaż ^^

szkoda ze pogoda taka kijowa....

miłego dzionka
imprezowiczka ciesze sie,ze mialas udany wieczor babskie sa najlepsze

Cytat:
Dzień Dobry Dziewczynki

Ale tu dziś cisza... Wstajemy, wstajemy dziewczynki

Nie wiem jak u Was, ale u mnie leje strasznie i wogóle na dworze jest bee i fuj
Idę wypić kawke i troche powizażować

Milutkiego dnia
u nas na dworze tez baznadzieja.. juz mam dosc wiatru i deszczu

Cytat:
Witam

Ale u mnie lałoo,dosłownie przed chwilą przestało,ale są takie kałuże,że szok Wczoraj bawiłam się świetnie,obejrzałyśmy ze 2 filmy,i nawet miałyśmy zdrowe przekąski (jogurty,pierogi znowu bo zgłodniałyśmy,jakieś tam paluszki,ale to akurat mniej zdrowe),no a dzisiaj spotkałam się najpierw z przyjaciółką,łaziłyśmy po sklepach,wypatrzyłam ciuszki dla siebie,się zdziwiłam,że bluzka S była na mnie dobra tylko teraz muszę mamie oznajmić,żeby mi kasę dała
miałam się spotkać z TŻ,ale praktycznie w ostatniej chwili oznajmił mi,że lepiej jak się spotkamy dopiero jutro,bo on nie ma jeszcze dla mnie prezentu urodzinowego i ma zamiar dzisiaj go szukać,bo nie wie,co ma mi kupić wkurzyłam się na początku,bo mógł mi to wcześniej powiedzieć,ale stwierdził,że wczoraj miał dostęp do komórki dopiero późnym wieczorem i nie chciał mnie budzić nadal jestem na niego troszkę zła ...

Miłego dnia dziewczynki
kolejna imprezowiczka Na TZ sie nie zlosc, widac ze sie chlopak stara

ja dzis wstalam o 9. Wczoraj do polnocy siedzielismy ze znajomymi, Fajno bylo zjadlam na noc kawalek makowca mamusinego..Tyle wegli na noc ale rozmrozilam ostatni kawalekdla gosci i poprostu nie mialam serca go zostawic zeby wysechl..najlepszy na swiecie byl..

wrocilismy wlasni z miasta z TZ, bylismy w KFC na lunchupychotka . Jadlam piersi bez skory, zero frytek i cole light wiec chyba nie tak zle?
A wogole to kupilam dzis w polskim sklepie czekolade Wedla kokosowa:sl ina: nigdy nic lepszego nie jadlam.. 4 duze kostki zjadlam...Wiecej grzechow nie pamietam

teraz zrobie oko pod kocykiem a za 2 h znajomy ma wpasc do nas.

Buziaki kochane!
Stary 2008-03-01, 16:38   #1020
Paseczkowa
Zakorzenienie

wy sobie imprezujecie, a ja muszę się wziąć za sprzątnie ;< buu, nianawidzę sprzątać
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości