![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() i dziękuję za kciuki ![]()
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie będzie dziś zamknięte?
![]() |
#993 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Rozeznanie
|
dzisiaj to chyba wszystko jest zamkniete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#996 |
Rozeznanie
|
wyczaiłam w Empicu "Sprzedawce..." w oryginale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Madziczko- to nieprawdopodobne jacy ludzie potrafią być okrutni. I to całkowicie bezinteresownie...
Ja już po rundce cmentarnej, teraz się będę relaksować z kawą czytając różne fora ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Mamę, spróbujcie cos z tym zrobić. Na policje należy to zgłosić, a powiedzenie, że ktoś mówił, że chce zrobić "porządek" z kotami nie jest żadnym zniesławieniem. Jest cała masa ludzi, którzy nie w ogóle nie rozumieją , że ich postępowanie jest niedopuszczalne i nigdy tego nie pojmą. Ci ludzie musza miec przynajmniej świadomość, że to co robią jest karalne. Dokładnie to mam na myśli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Ja też już po rundce cmentarnej.
W kwestii kotów - sąsiadka, która słyszała jedną z rozmów o wybiciu kotów, zgodziła się w razie czego świadczyć przed policją, mama ma pozwolenie na powołanie się na nią i na to, co słyszała. To zawsze coś... ![]() Jestem totalnie przybita....Mam wstręt do ludzi (tych z mojej wsi). No jak można- ktoś wczoraj wieczorem wysypał trutkę, a dziś poszedł ze spokojnym sumieniem do kościoła... Rzygać mi się na tę "rasę" chcę. Przepraszam za mocne słowa, ale jestem wściekła, rozżalona, dodatkowo boimy się o kociaki. Ledwo co się wymęczyły niektóre przy zabiegu sterylizacji, teraz będą nie daj Boże podtruwane. Normalnie niech oni sami giną w męczarniach! ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Rozeznanie
|
Madziczko
![]() Zyjemy tu po to, żeby te niewinne i kochane stworzenia chociaż troche ochronić przed tymi wszystkimi gnojami. Wiem , jak Ci ciężko patrzeć na cierpienie kociaków, też mnie ta bezsilność dobija. Nieraz się patrzę dokoła i myślę "co to ***** jest? koszmar jakiś? " A z racji pracy mam z tym do czynienia na codzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marzenie ściętej głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() To się odsuń po prostu - ja tak robię. Wtedy dyskretnie i zdecydowanie dajesz znać, ze sobie tego nie życzysz. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
Betty83 - Hardcore Brutal Lolita.... naprawdę mi się podoba
![]() Hecate - jeżeli ktoś mnie dotyka (niekoniecznie z podtekstem erotycznym), a czego nie znoszę, jeżeli nie łączy mnie z daną osobą bliższy kontakt emocjonalny, to odsuwam się gwałtownie, albo proszę żeby ktoś się odsunął, czy np. zdjął rękę z moich pleców. Działa jak zimny prysznic, ale skuteczny.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
niecnotliwa dziewica
|
Madziczko, właśnie przeczytałam, co za gnoje
![]() Trafiłam dziś na takiego debila sprzedajacego znicze, ze najpierw mnie wkurzył, a potem się z tego śmiałam. Najpierw facet nie wiedział, które ja w ogóle wkłady chcę - mimo,ze pokazałam mu palcem i podetknęłam niemal pod nos. Potem stwierdził, ze taki ma juz tylko jeden. Za moment poszedł do samochodu i stwierdził, ze jednak takie ma. OK, wzięłam cztery i chciałam znicze. Wybrałam ssobie jakie chciałam, po czym okazało się, ze nie ma do nich nakryć. O matko! No dobra, poszukał i znalazł i "czapeczki". Zapłaciłam, odeszłam od stoiska i coś mnie tknęło: za cztery wkłady po dwa złote i dwa znicze po 4,80 pan mi wydał 20zł reszty z pięćdziesięciu a jak podeszłam z prośbą o zwrot, najpierw mu wyszło,ze 4 x 2 to jest 10 zł ![]() ![]()
#1004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba, w tym momencie, najbardziej racjonalne wyjście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
BAN stały
|
Wróciłam właśnie z cmentarza gdzie leży kolega, zginął tragicznie w wieku 19 lat
![]() Na wieczór mam reddsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
madziczko ja to tak dobrze rozumiem....miesiac temu moja psinka o malo nie wyzionela ducha wlasnie przez takk trutke rzuconą pod balkon. jak mozna byc takim bezmyślnym i okrutnym;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak można być takim bezmyślnym, głupim i zaślepionym nienawiścią? Pytanie - ile kosztują zmiany w opisie na Allegro po 12 godzinach?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-01 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia po 20 groszy chyba sprawdź - wprowadzając zmiany - zawsze w ostatniej chwili możesz cofnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to przećwiczę " na sucho" ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
a to za takie coś nic się nie dopłaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Niech podejdzie czyjeś dziecko i pomyśli, że to jakaś granulowana oranżada albo ryż preparowany... ![]() Ogólnie rozsypywanie trucizny gdzie popadnie powinno chyba wzbudzić zainteresowanie policji. Bo na obronę kotów nie liczyłabym za bardzo... Sorry. A tak przy okazji, współczesne trutki na gryzonie to jest koszmar. Wiecie, jak działają? Nie trują zwierzaka, nie usypiają, tylko powodują długo trwające i bolesne odwodnienie - zwierzątko wydala całą wodę z tkanek w wielkich męczarniach. Oczywiście wszystko to ze względów praktycznych - żeby mysie i szczurze ciałka nie gniły w kątach...
![]() |
#1012 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie przepraszaj. Doskonale sobie zdajemy sprawę, w jakim środowisku żyjemy, i że policjantów nie wzruszy los kotów ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kilka lat temu u moich rodziców ginęły psy, chyba z 8, co roku braliśmy nowego..kilka m-cy i po psie ![]() Któregoś razu pies wieczorem dość mocno szczekał...ale rodzice spali, a ja z siostrą ogl tv....rano pies był pobity, miał zaropiałe oczy, strasznie wyglądał. Psy były tez trute...ech szkoda gadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie ludzkie. Takie praktyczne. ![]() Widzisz sama, że zaraz pojawia się argument szkodliwości takiego trupka. To, że przy okazji torturujemy (my - ludzie) tysiące bardzo inteligentnych zwierząt skazując je na długie zdychanie w męczarniach, to sprawa drugorzędna... ![]()
![]() |
#1016 | |
BAN stały
|
Cytat:
Sądzę, że w powszechnym stosowaniu są substancję po prostu trujące i szybko uśmiercające gryzonie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczny dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - trzymam kciuki i idę perrtraktować z czasem, żeby było już jutro
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję,że nie zalałam sąsiada, wyjechał na weekend i oby nie miał niespodzianki po powrocie ![]()
![]() |
#1020 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.