Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 09:01   #991
ania771122
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez niepewna 87 Pokaż wiadomość
Shazney mysia111
dziękuję za odpowiedzi, informacje, zalecenia napewno z nich skorzystam ... o wiele lepiej jest dowiedzieć się jak to jest od osoby, która zdecydowała się na ten krok...

chociaż mam jeszcze czas do operacji, jednak już teraz zaczynam się bać, że coś może pójść nie tak, że coś nie wyjdzie, że będą komplikacje i tym podobne... ogólnie boję się też samej operacji nie tylko jej wyników i rezutlatów- narkoza to dla mnie coś "okropnego"- boję sie jej- jeszcze nigdy nie miałam ogólej i chociaż czytałam, że śpi się bardzo smacznie i przyjemnie w czasie tej narkozy, to jednak strach mnie "paralizuje"- że np się nie obudzę, albo (jak już wcześniej pisałam) coś pójdzie nie tak jak powinno... pewnie wiele osoób decydujących się na taką czy inna operacje ma dużo różnych obaw i lęków- (a ja to już chyba samą siebie przechodzę)... i chociaż staram się póki co nie myśleć za często i za bardzo o tym co mnie czeka, to jednak nie da się tak do końca nie myśleć- trzeba się również odpowiednio przygotować...

jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi na moje pytania i chociaż mam całą masę takich i podobnych pytań, to narazie nie będę zadręczała nimi nikogo )... do czasu - a jego jest coraz mniej ).. pozdrawiam wszystkich )...
Ja też bałam się narkozy-tego że się nie obudzę ,moja operacja trwała ok.2 godz. ale dopiero 4 godz.po niej doszłam do siebie .Dziś jest 6 dzień mam straszne sińce wokół oczów, nakładam na nie żel z arniki -nos też jest opuchnięty ponieważ miałam dość dużego garba - dopiero 5 idę zdjąć gips i szwy .Zabieg przeprowadzał mi L.Polak z Czech -myślę że będzie wszystko ok.Trzymaj się .
ania771122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:42   #992
niepewna 87
Przyczajenie

Smile Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez ania771122 Pokaż wiadomość
Ja też bałam się narkozy-tego że się nie obudzę ,moja operacja trwała ok.2 godz. ale dopiero 4 godz.po niej doszłam do siebie .Dziś jest 6 dzień mam straszne sińce wokół oczów, nakładam na nie żel z arniki -nos też jest opuchnięty ponieważ miałam dość dużego garba - dopiero 5 idę zdjąć gips i szwy .Zabieg przeprowadzał mi L.Polak z Czech -myślę że będzie wszystko ok.Trzymaj się .

to jest właśnie jedna z moich obaw ... ale staram się być dobrych myśli... z tego co piszesz to chyba długo się czeka na ściągnięcie gipsu- myślałam, że tydzień i po... napewno wszystklo będzie dobrze .. Ty też się trzymaj... a ja trzymam kciuki )... pozdrawiam )....
niepewna 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 16:34   #993
Lavante
Przyczajenie

wg mnie nie ma co za duzo myslec o narkozie. Ja sie jej w ogole nie bałam a wrecz moze to dziwnie zabrzmi ale bylam ciekawa jak to wszystko przebiegnie i jakie beda odczucia. Prawda jest taka ze obecnie znikoma ilosc ludzi nie wybudza się po narkozie. Mysle ze w takich klinikach maja naprawde dobrych anestezjologow takze bez obaw.
Ja wspominam caly moj pobyt w klinice bardzo dobrze, w sumie to nie wierzylam ze ludzie nie pamietaja kiedy 'odjezdzaja' i uparlam sie ze na pewno to zanotuje w pamieci, a prawda jest taka ze po tabletkach i kroplowce nie odczulam nic, chcialam tez isc sama na sale operacyjna ale pielegniarka uparla sie ze przewiezie mnie te 10m na wozku bo 'na pewno nie dojde' oO doszlam, polozylam sie i dalej zadnych zawirowan i ciach nic nie pamietam. Wybudzanie tez nie bylo nieprzyjemne, po prostu obudzilam sie tak jakbym wstawala rano, troche mnie drapalo w gardle ale zaraz pielegniarka przyniosla mi picie. Ot i tyle, nie ma sie czego bac.
Najwiekszy stres jest po zdjeciu opatrunku kiedy masz spojrzec w lustro XD
Lavante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:43   #994
just_nika
Przyczajenie

narkoza naprawde nie jest czyms strasznym wczesniej panicznie balam sie pobierania krwi i wkuwania igly w zyle, a okazalo sie, ze podawanie narkozy nie bolalo wcale! i sen pod narkoza byl bardzo przyjemny, az nie chcialo mi sie budzic
co do gipsu to najlepiej odczekac spokojnie dwa tygodnie, szwy sciagane sa po tygodniu od operacji, a setony wyciagane dzien po. tak bylo w moim przypadku.
just_nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:44   #995
Leny
Przyczajenie

Czy są w Polsce naprawde doświadczeni plastycy od nosa?

Szanowni Państwo
Rok temu przeszedłem drugą operację poprawkową nosa.
Z nosem nigdy nie miałem problemów a zaczęły się dopiero po operacji.
Kiepski chirurg wyszarpał mi skrzydełka nosa co spowodowało totalną
zmianę wyglądu w stosunku do oryginalnego kształtu co nawet przez myśl mi nie przeszło przed operacją.
Prawie nie wychodzę z domu bo ludzie albo łapią się za nos albo głupio uśmiechają.
Po drugiej operacji lekarz wszył mi moją chrząstkę, która przerosła i oprócz zmieny na gorsze wyglądu nosa zatkała mi dziurki do połowy (niestety mój organizm czuje że coś jest nie tego i sam rekonstruuje nos ;-)
Na domiar złego źle złożono mi kości.
Bardzo proszę o informację czy w tym kraju jest jakiś odpowiedzialny lekarz tylko od nosów (do tego perfekcjonista) który używa implanów goretexowych lub innych sztucznych.
O kościach nie myślę, gdyż widziałem jak niedopracowane są nosy z właśnie taskimi implantami a do tego wchodzi w grę więcej potencjalnych komplikacji niż ze sztucznymi (wchłanianie kości, odrzut, blizny itd).
Bardzo proszę podać cenę rekonstrukcji jeżeli ktoś się orientuje.
Mam totalnie zepsute życie i niewiarygodnie niską samoocenę odkąd mnie pani doktor oszpeciła - bardzo proszę o jakąś pomoc i pozdrawiam
Leny
Leny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:12   #996
Leny
Przyczajenie

Dot.: Nieoperacyjna korekta nosa! Pomocy!:P

mialem po spapranej operacji nosa wstrzykniety kwas hialuronowy.
odradzam
przez 4 dni byłem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie i tyle w temacie.
wypelniacz zadzialal jak ekspander ktory spowodowal ze wszystko mi oklaplo i stworzyl sie papuzi czubek nosa gdyz kwas sie wchlonal a nadmiar tkanki pozostal.
polecam implanty jak juz stale ale moim zdaniem i tak najlepiej jest miec szczescie wzyciu i trafic do dobrego lekarza.
Stary 2009-09-29, 10:23   #997
just_nika
Przyczajenie

Dot.: Czy są w Polsce naprawde doświadczeni plastycy od nosa?

decydujac sie na operacje nosa kazdy wie, ze wystepuja czasami problemy, ale nikt nie dopuszcza mysli, ze te kilka procent nieudanych zabiegow bedzie obejmowalo wlasnie jego strasznie mi przykro, ze ktos popsul Twoja operacje. sama jestem po bardzo inwazyjnym zabiegu nosa (scinanie garbka, korekta czubka, lamanie kosci itp) i dopiero teraz doceniam to, ze tak dobrze sie to wszystko udalo.
nie wiem, czy moge Ci jakos pomoc. ale z cala pewnoscia moge polecic dr Irene Grobelny z perfect medica w Gdansku. nie wiem, czy zajmuje sie poprawkami, ale zawsze mozna zadzwonic i spytac.
ja jestem z jej zabiegu bardzo zadowolona, wszystko sie pieknie goi (jestem 26 dni po operacji i wygladam juz calkowicie normalnie, chociaz kosci jeszcze sie nie zrosly). wiem, ze takie anonimowe opinie internetowe nie sa jakos super obiektywne, ale ja polecam tą pania doktor. Mam nadzieje, ze znajdziesz kogos kto Ci pomorze dojsc z tym wszystkim do ladu
just_nika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 13:39   #998
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Dziewczyny ile teraz kosztuje operacja noska??ja miałam mieć operacje w zeszłym roku w listopadzie,niestety rozchorowałam się 3 dni przed i operacja nie odbyła się.Niektórzy znajomi mówili,ze to znak od losu.Ja tam i tak chce sobie zrobić.Niestety od tamtej pory znacznie mi się budżet ukruszył.napiszcie mi proszę jaki to teraz jest koszt.Z góry dziękuję i pozdrawiam
Stary 2009-09-29, 18:03   #999
basia17a
Raczkowanie

A ja juz jestem "PO" równy tydzień temu :-D Wczoraj dotarlam do domku
basia17a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 22:23   #1000
AveMuminki
Przyczajenie

i jak samopoczucie? opowiadaj jaki nosek i jak było wogole
Stary 2009-09-30, 18:43   #1001
ania771122
Przyczajenie

mnie to kosztowało 26000koron czeskich -wolałam jechać do Czech bo mam bliziutko -jestem z Zabrza-wcześniej schudłam też na czeskich tabletkach -adipex 21 kg -na prawdę nie żałuję bo teraz już nic nie muszę zmieniać -Życzę dużo odwagi tym którzy są przed metamorfozą -Powodzenia
Stary 2009-10-01, 06:35   #1002
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

ania771122 A jak dogadałaś się z czeskimi lekarzami???Kiedyś tez o tym słyszałam,że to się opłaca,ale jednak jak by mnie źle zrozumieli....
Stary 2009-10-01, 07:08   #1003
ania771122
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333 Pokaż wiadomość
ania771122 A jak dogadałaś się z czeskimi lekarzami???Kiedyś tez o tym słyszałam,że to się opłaca,ale jednak jak by mnie źle zrozumieli....
Język polski i czeski są bardzo podobne i da się zrozumieć wszystko -a ich pacjenci to w większości Polacy .Chirurga znalazłam właśnie na forum -ktoś pisał o tym że robił sobie u niego biust -i znalazłam jego stronkę -a tam nr telefonu i adres. Przesłałam 2 fotki mojego wtedy wielkiego nosa ,a po dwóch dniach miałam odp. aby umówić sie telefonicznie -i tak wszystko sie zaczęło -a terminy są bardzo krótkie -więc długo nie musiałam czekać ok 3 tyg.
Stary 2009-10-01, 07:56   #1004
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
mnie to kosztowało 26000koron czeskich -wolałam jechać do Czech bo mam bliziutko -jestem z Zabrza-wcześniej schudłam też na czeskich tabletkach -adipex 21 kg -na prawdę nie żałuję bo teraz już nic nie muszę zmieniać -Życzę dużo odwagi tym którzy są przed metamorfozą -Powodzenia
opowiedz proszę o tych tabletkach-ghdzie kupilas i ile kosztuja
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 09:42   #1005
ania771122
Przyczajenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14525969]opowiedz proszę o tych tabletkach-ghdzie kupilas i ile kosztuja[/QUOTE]
To moje GG 8933949 jeśli masz pytania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 20:38   #1006
basia17a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AveMuminki Pokaż wiadomość
i jak samopoczucie? opowiadaj jaki nosek i jak było wogole
Na dniach opiszę wszystko ze szczegółami
Dzis byłam na ściągnięciu gipsu, kasetonów i tych wszystkich plastrów, tylko oczy i brodę było mi widać
Kobieta Maska
Czubek nosa jak kartofelek, ale Pan dr mówił, ze ta opuchlizna zejdzie, a ogólnie inny nosek, a profil jego dawniej jak u czarownicy, a teraz taki słodki nosek
Stary 2009-10-02, 06:38   #1007
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Cytat:
Napisane przez Leny Pokaż wiadomość
Szanowni Państwo
Rok temu przeszedłem drugą operację poprawkową nosa.
Z nosem nigdy nie miałem problemów a zaczęły się dopiero po operacji.
Kiepski chirurg wyszarpał mi skrzydełka nosa co spowodowało totalną
zmianę wyglądu w stosunku do oryginalnego kształtu co nawet przez myśl mi nie przeszło przed operacją.
Prawie nie wychodzę z domu bo ludzie albo łapią się za nos albo głupio uśmiechają.
Po drugiej operacji lekarz wszył mi moją chrząstkę, która przerosła i oprócz zmieny na gorsze wyglądu nosa zatkała mi dziurki do połowy (niestety mój organizm czuje że coś jest nie tego i sam rekonstruuje nos ;-)
Na domiar złego źle złożono mi kości.
Bardzo proszę o informację czy w tym kraju jest jakiś odpowiedzialny lekarz tylko od nosów (do tego perfekcjonista) który używa implanów goretexowych lub innych sztucznych.
O kościach nie myślę, gdyż widziałem jak niedopracowane są nosy z właśnie taskimi implantami a do tego wchodzi w grę więcej potencjalnych komplikacji niż ze sztucznymi (wchłanianie kości, odrzut, blizny itd).
Bardzo proszę podać cenę rekonstrukcji jeżeli ktoś się orientuje.
Mam totalnie zepsute życie i niewiarygodnie niską samoocenę odkąd mnie pani doktor oszpeciła - bardzo proszę o jakąś pomoc i pozdrawiam
Leny

Kochana bardzo Ci współczuje.Napisz proszę jaki lekarz ci to zrobił.Sama przymierzam się do operacji noska,ale czytając takie rzeczy mam wątpliwości czy warto ryzykować.
Pozdrawiam
Stary 2009-10-03, 11:32   #1008
Leny
Przyczajenie

"Lekarka" z Tarnowskich Gór

PS:
Jestem nim a nie nią
Stary 2009-10-04, 11:54   #1009
belli10
Raczkowanie

Tak czytam wypowiedzi bo zastanawiam się nad swoim noskiem,,,, troszkę zwęzić chciałam,,, myślę że warto troszkę pocierpieć aby się dobrze potem czuć,,, najważniejsza decyzja i wybór miejsca,,,,
belli10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 14:31   #1010
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Sorki za pomyłkę...dzieki za odp
Stary 2009-10-04, 16:20   #1011
Kate33
Przyczajenie

Cytat:
Ja już jestem po , operacje miałam 21 go ok.16.20 -jestem bardzo opuchnięta dopiero dziś mogę normalnie funkcjonować.
Hej,czy jestes zadowolona z operacji?czy profil noska masz rowniez zmieniony?mam na mysli czy zostal zmniejszony.Pozdrawam
Kate33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 19:10   #1012
Dynka1234
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa.

Witaj,

Mam do Ciebie mnostwo pytan ale moze zaczne od pierwszego
czytalam,ze Mialas operacje w Kr-ku mozna wiedziec kto Ciebie operowal i ile czasu min . nalezy wygospodarowac na zabieg aby pokazac sie w pracy? mam niewielkiego garbka -ale chcialabym sie go pozbyc
Dynka
Dynka1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-04, 20:40   #1013
przyrodnik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez basia17a Pokaż wiadomość
Na dniach opiszę wszystko ze szczegółami
Dzis byłam na ściągnięciu gipsu, kasetonów i tych wszystkich plastrów, tylko oczy i brodę było mi widać
Kobieta Maska
Czubek nosa jak kartofelek, ale Pan dr mówił, ze ta opuchlizna zejdzie, a ogólnie inny nosek, a profil jego dawniej jak u czarownicy, a teraz taki słodki nosek

Zazdroszczę Ci troszkę, że jesteś już po. Wciąż zastanawiam się nad wyborem lekarza, który miałby mi poprawić mój skrzywiony nosek. Dlatego będę Ci bardzo wdzięczna za uwagi i szczegóły. Czy wybór dr Stapińskiego byłby rzeczywiście trafny? Nie bez znaczenia jest również cena zabiegu? Ile Cię to wyniosło? - Majka.
przyrodnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-05, 23:26   #1014
Melissa86
Zakorzenienie

dr Marek Wiśniewski - obecnie pracuje w Białymstoku, przeprowadza operacje refundowane w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym na Oddziale Chirurgii Plastycznej. Nie wiem,czy przyjmuje też gdzieś prywatnie.

Mi operował nos ponad dwa lata temu. Była to moja trzecia operacja nosa,jednak druga z naruszeniem kości. Nos po trzech ingerencjach nigdy nie będzie idealny, ale ja jestem bardzo zadowolona. Inna doktor na tym oddziale nie chciała się podjąć mojej operacji, bo jak stwierdziła (cytując) - "żeby nie było z tego drugiego Michaela Jacksona". Ona jednak zadecydował, a ta lekarz później powiedziała,że jest lepiej niż się spodziewała. Nie znam się na tym implantach, to już byś musiał się dopytać co i jak.

Z mojej strony naprawdę polecam tego lekarza.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 14:29   #1015
MaKo81
Przyczajenie

Witam wszystkich!
Jestem tu nowa na tym forum, ale prześledziłam dokładnie wszystkie wątki.
Otóż u mnie sprawa jest już przesądzona, chcę sobie zrobic operację .
Mam już wybranego lekarza i ustalony termin.
Chciałabym zapytac wszystkich, tych po i przed, czy ubezpieczali się na wypadek, gdyby coś poszło "nie tak"...
Ja chciałabym się ubezpieczyc, jednak nie mogę znaleźc firmy, która oferowałaby tego typu ubezpieczenie. Oczywiście jestem dobrej myśli i mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze . Po prostu chciałabym miec spokojną głowę, ze jeśli efekt nie będzie do końca taki jak sobie wymarzyłam, nie będę musiała się martwic o fundusze na ewentualne poprawki.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam!
MaKo81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 08:41   #1016
angelikalubartow
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

hej mialam operacje u kuczynskiego juz 3 miece temu , nos ciagle mi sie zatyka bez kropli nie funkcjonuje , niech ktos napisze ile ten nos moze sie zatykac ?????? opuchline jeszcze mam spora na czubku czekam na wiesci .... jakby ktos pytal o kuczynskiego to piszcie angelika52@op.pl
angelikalubartow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 13:03   #1017
sylvia365
Raczkowanie

GG do sylvia365

a ile kosztuje taka operacja?? i jakiego polecilibyscie lekarza?
z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
sylvia365 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 13:26   #1018
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez just_nika Pokaż wiadomość
z cala pewnoscia moge polecic dr Irene Grobelny z perfect medica w Gdansku. nie wiem, czy zajmuje sie poprawkami, ale zawsze mozna zadzwonic i spytac.
ja jestem z jej zabiegu bardzo zadowolona, wszystko sie pieknie goi (jestem 26 dni po operacji i wygladam juz calkowicie normalnie, chociaz kosci jeszcze sie nie zrosly). wiem, ze takie anonimowe opinie internetowe nie sa jakos super obiektywne, ale ja polecam tą pania doktor. Mam nadzieje, ze znajdziesz kogos kto Ci pomorze dojsc z tym wszystkim do ladu
Zgadzam się w 100%. Dr Grobelny jest mistrzynią świata w robieniu nosków. I zajmuje się również poprawianiem 'prac' po innych chirurgach - moja koleżanka miała spartaczony nos przez innego lekarza z Gdańska, a dr Grobelny wykonała po mistrzowsku poprawkę - efekt jest doskonały, przeszedł oczekiwania wszystkich (nikt się nie spodziewał, że można tak 'skopany' nos poprawić i do tego uzyskując niesamowity efekt).
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 15:28   #1019
basia17a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przyrodnik Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci troszkę, że jesteś już po. Wciąż zastanawiam się nad wyborem lekarza, który miałby mi poprawić mój skrzywiony nosek. Dlatego będę Ci bardzo wdzięczna za uwagi i szczegóły. Czy wybór dr Stapińskiego byłby rzeczywiście trafny? Nie bez znaczenia jest również cena zabiegu? Ile Cię to wyniosło? - Majka.
A więc tak
I dzień(wtorek): Przyjeżdzam na 9tą do szpitala, wraz ze skierowaniem, i wtedy szybciutka akcja, odrazu z marszu kierują mnie na EKG, prześwietlenie klatki piersiowej, pobierają krew, mocz.
A resztę dnia spędzam w łóżeczku z książką i tv 2 zł za godzinę
II dzień (środa)(Sądny dzień): od północy nic nie mogłam jeść, także od rana głodna w nerwach czekam na moją kolej, mój Pan Doktor po wizycie zostaje u mnie i mówi mi, że najpierw 2 małych dzieci a 3cia ja do zabiegu. Tak z 2 godz przed zabiegiem dostaję zastrzyk tzw głupiego jasia, i kroplówkę i dalej czekam... czekanie straszne... wkoncu Pani z wózkiem przyjezdza po mnie, zawozi na salę operacyjną, z tamtąd pamiętam tylko, ze położyłam się na łózku, Pani przykłada mi cos do ust mówi, zebym wdychała, że to tylko tlan, pozniej przyciska guziczek i mówi, ze teraz to już nie tlen... i tyle pamiętam
Nastąpnie budzę się jak Panie mówią, żeby delikatnie przemieszczać się na swoje łóżeczko... dalej śpię, budzę sie wieczorem... nic nie boli...nosek zalepiony cały, gips na wierzchu plastry trzymające gips na policzkach az do uszu, na czole, pod nosem tampon żeby krew nie ciekła, także widać mi tylko brodę i oczy, Kobieta Maska
Następne dni czyli czwartek, piątek, sobotę i niedzielę spędzam na wylegiwaniu się, w poniedziałek wyszłam do domku
ale tylko dlatego, że w sobotę nie było mojego lekarza, bo tak to bym juz w sobotę wyszła, zapomniałam jeszcze dodać, że chyba w piątek wyciągli mi tampony z nosa, ból taki, jakby ktos wyrywał włoski z nosa ale trwa to kilka sekund więc nie jest źle
W poniedziałek wyszłam i kazano zgłosić się w czwartek na zdjęcie gipsów i setonów z noska, i jak dla mnie to było najgorsze :-/
I może jeszcze jak po zdjęciu tego wszystkiego trzeba zerknąć w lustro, patrze a tam wszystko super ale dół mojego noska wielka bulwa!!!
Ale pan Doktor stwierdził, że to przeciez rzed chwilą zdjęty gips i będzie z dnia na dzień ta chrząstka się kurczyć... i tak jest

Operacja kosztowała mnie tylko co pierwsz prywatna wizyta czyli ponad 100 zł.
A co za te pieniążki:
- wyprostowanie krzywej przegrody
- wyprostowanie nosa ( mój nos to była wielka litera S)
- podniesienie troszkę czubka nosa (czubek jak sie śmiałam zawijał sie pod spód takze prawie dotykał ust)
- zlikwidowanie małego garbka

Także z nosa czarownicy mam fajny zgrabny nosek.
Z Doktora Stapińskiego jestem bardzo zadowolona!!! nie dość, że dobry fachowiec to do tego bardzo sympatyczny człowiek
Jedyne co żałuje, to tego, że prędzej nie wiedziałam o takiej mozliwości
Stary 2009-10-07, 19:21   #1020
angelikalubartow
Przyczajenie

dziewczyny ktore przeszly operacje !!!!!!!! zatykał wam sie nos??? i ile czasu to trwało?????????? prosze piszcie angelika52@op.pl
angelikalubartow jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości