|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Kuchnię tv uwielbiam. Ostatnio była premiera 2 sezonu Anny Olson sezon na świeżość. Ja mam dekoder z nagrywarką więc nagrywam sobie programy, które mnie interesują i w wolnej chwili je oglądam. Też mamy 1 tv a TŻ nie przepada za programami o gotowaniu więc go nie zamęczam ![]() Co do restauracji diabelski młyn bodajże to ja nie wiem jak oni w ogóle mieli jakichkolwiek klientów. Podejście właścicieli... brak słów. Z tą pralnią pieniędzy to nie taka głupia myśl- zachowanie właścicieli by tu pasowało.
|
|
#992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
hehe to sumienie ![]() Cytat:
Psinka słodka ![]() Cytat:
Cytat:
A ja byłam dzisiaj w CH i nic ciekawego z ubrań nie znalazłam kupiłam sobie książkę i 3 opaski na włosy
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poemi, współczuję zguby-to przykre...ale może jeszcze gdzieś się odnajdzie, może jest gdzieś w domu? |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Dziś mam ostatni dzień lenistwa, czas jakoś szybko mi leci, że nie zdążyłam zrobić nawet połowy tego, co planowałam. No i najgorsze, że nadal nie słyszę za dobrze |
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jest bardzo wysoki poziom i to na pewno jest ogromny plus programu ![]() Kuchni TV nie oglądasz?? no coś Ty. U mnie to program numer jeden....powtarzają programy i owszem..ale nie jest to tak bardzo upierdliwe jak np. w TVN turbo Zresztą ja mam tak że niektóre programy moge oglądać nawet po 5 razy np Kuchnia jak życie, Kuchnia francuska - po prostuStrasznie mnie śmieszy i uwielbiam http://www.kuchnia.tv/program/?full/...w-plener_18909 Bez kuchni TV normalnie nie ma życia. EDIT. Ale ja to mam fajnie bo mój mąż uwielbia oglądać ze mną te wszystkie programy
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-10 o 11:19 |
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na głupiej telewizji n nie mam kuchnia tv
buuuhuuu... źle mi z tym...
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doszły Ci sandałki z kwiatkiem?? Ja mam ale kurcze chyba są troche za małe ....niby na długość ok, a jednak jak idę to paluchy z przodu wyjeżdżają![]() Będzie trzeba siostrze oddać ![]() ------------ I cholera wylicytowałam 2 bluzki na allegro
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój Tżet dzisiaj pojechał zawieść L4 więc może odbierze przesyłki z pracy i oczekiwane butki ![]() Haniu ja oglądam kuchnię tv tylko nigdy nie trafiam na te fajne programy Poemi jak zgubiłaś tyle kasy, ktoś Cię okradł ? |
||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz, że za krótkie..Nie strasz!! Ja mam krótkie palce u stóp-może dla mnie nie będą za krótkie. Sprawdzę, jak wrócę do domu...o ile przyjdą... |
|
|
|
|
#1001 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() uhuhu, też bym się ostro wkurzyła ![]() ja już dzisiaj po ćwiczeniach, zaraz jadę na uczelnie po jeden wpis do durnej baby pytałam kobitki na ćw. jak to jest z tym brzuchem i faktycznie robiąc brzuszki i inne tego typu ćwiczenia nie zgubimy brzucha jedynie go ujędrnimy / wzmocnimy mięśnie. Aby zgubić brzuch potrzebne są intensywne ćwiczenia w czasie których się dużo pocimy i kurczaki liptong, bo na takie zajęcia u nas się najbardziej rzucają i z moim grafikiem przesyłanym w sb wieczorem na następny tydzień nie mam szans na wolne miejsce
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypłaciłam z bankomatu i wepchnęłam do kieszeni. I na następny dzień już ich tam nie było ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- No to wszystko przed Tobą ![]() Ja już nawet o tym nie chcę myśleć ![]() No i Kreta padła. Zdrożało. Wolimy Egipt chyba. No i dzisiaj TŻ coś na temat Teneryfy wspomina. |
|
|
|
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko jak są reklamy przełączam na TVN turbo albo na TVN style![]() Szkoda mi ich bo ogólnie na stopie wyglądają REWELACYJNIE. Musze je z testować podczas chodzenia..może okaże sie że jednak są OK. Cytat:
Szczerze mówiąc to idealnie proporcjonalne ![]() Ciekawa jestem jakie będą na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Ja po pilatesie mam duży kaloryfer nie brzuch ![]() Szkoda że nigdzie nie masz megicu. Ja jestem mega zadowolona..normalnie jędrnieję w oczach Nie mogę sie doczekać lata...już wiem że będę niezłym Ciachem
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja nie mam ani kuchnia tv, ani tvn style, ani nic. Mam w sumie 5 programów, ale ja nie jestem typem telewizyjnym, więc nie narzekam |
||
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam tych programów i mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież wiadomo że z kieszeni łatwo zgubić.
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W większości peep toe palce nie dochodzą mi do tej 'dziurki' nie wystają...hihih...więc może akurat kwiatkowe sandały będą ok na mnie
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() aż strach do was zaglądać aby nie wpaść w szał zakupowy
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam w końcu do laryngologa, okazał się sensowny, posprawdzał mi w uchu wszystko, czy to nie korek czasem się zrobił, bo ja oczywiście od wejścia zażądałam natychmiastowego płukania ucha , naprawdę miałam dość niesłyszenia. Jednak wytłumaczył mi, że to nic nie da, że ucho zablokowane z powodu wirusa zatkanych zatok itp- dostałam do wykonywania specjalne ćwiczenia -zatykanie nosa i nabieranie powietrza, żucie gumy i z leków dostałam takie tabletki rozpuszczalne w wodzie-do picia (w nazwie to miało ACC 1000 czy 200) tak coś kojarzę Po wzięciu ich normalnie słyszałam jak w uszach się odblokowuje, mi minęło po 3 dniach od wizyty-tzn.zaczęłam słyszeć normalnie. Dostałam też krople do ucha na noc.Podobno gazowana woda też na to dobra do picia, coś musisz robić bo to samo nie minie Spróbuj może wysłać Tza do apteki niech podpyta o te tableki ACC, może to bez recepty jest nawet. Się rozpisałam
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Tez kiedyś miała zapchane ucho (współczuje) dopiero własnie jakies kropelki + czyszczenie wodą u laryngologa pomogło
a ja ostatnio mam fazę na zmiane : swojego wyglądu, stylu ubierania się (na bardziej kobiecy). 2 tygodnie temu zmieniłam kolor włosów (co najleosze, farbował mnie męzul jejku tak sie bałam, ze kolor wyjdzie nie równy czy coś, ale sie udało) choc na początku nie poznawałam siebie w lustrze
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Wam tam jest w tej Holland Planujecie powrót czy na razie nie ?
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam ciemne włoski zaraz poszukam jakieś zdjęcia i wkleje ![]() a co do Holandii to jest ok. Ale za kilka miesięcy juz na stałe wracamy do Polski, w koncu tam trzeba zacząć żyć. teraz staramy się odłozyc jak najwięcej i zmykamy Mam wrażenie, ze im dłużej jest się za granicą, tym potem cięzej wrócić, bo jakby nie było trzeba tam wszystko zaczynać od nowa. ja juz nawet złozyłam podanie do urzędu oswiaty, ze szukam pracy od wrzesnia w szkole/ przedszkolu. Teraz troszke nam cięzko, bo TZ od poniedziałku pracuje na 2 zmianę (przez 2 miesiące tak będzie robił) i wychodzi z domu o 14 a wraca przed 1 w nocy a ja od poniedziałku siedze w domku, bo z poprzedniej pracy zrezygnowałam i czekam na nową. tak więc nie jest fajnie, bo jak na złośc, nasi znajomi pracuja akuart z TZ na zmianę i nie ma do kogo nawet wpaść. ale to tylko 2 miesiące na szczęscie.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-03-10 o 17:41 |
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia nudzisz się sama a na wizaż tak mało wchodzisz ![]() Co do koloru jak Tobie się podoba, w sensie Ty w nich ? duża zmiana, dla mnie szok. Nie będzie dla nikogo zdziwieniem jak powiem, że ja wolę Cię w blondzie ale jak wiecie ja jestem zboczona na punkcie blondu więc mnie nie należy słuchać.Ja bym dodała do poprzedniego ciut karmelu i byłoby super, dla mnie Ty masz kobiecą, eteryczną urodę a do niej tylko blond, ale nie przynudzam już
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze no nudzę się nudzę. jeszcze jakby TZ pracował na pierwsza zmianę, to spoko, a tak? wstajemy, coś się zje, posiedzimy i razem i za chwilę już 14 i mój samotny wieczór Dlatego czekam teraz na jakąs pracę aby czas mi szybciej leciał Co do koloru, to ci powiem, ze sie bałam, ale mówię sobie kit, raz kozie śmierc Przed wyjazdem tu zrobiłam sobie karmel ale jednak co chwila mnie kusiło by zobaczyć jak będe wyglądała w jeszcze ciemniejszych. I powiem ci, ze podoba mi się ![]() choc czasami jak oglądam zdjęcia ze ślubu, to nachodzi mnie mysl, czy moze kiedyś nie wrócic do tego blondu?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-03-10 o 18:00 |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia są w Hollandii jakieś wyprzedaże ciuchów, jakie tam ceny są ? Nie myślałaś aby czymś handlować i wystawiać tu, skoro i tak się lenisz póki co ? Może ciuchy firmowe są tańsze, buty albo kosmetyki ? |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, ze od następnego tygodnia juz gdzieś pójdę do pracySamej to tak cienko chce mi sie latać po mieście, bo aby trafic na jakies wyprzedaże musiałabym jechac do innego miasta (bo u nas to jest tylko mały pasaż handlowy, nic ciekawego) tez mi sie wydaje, ze kiedys wróce do tego blondu... aaa i jeszcze jeden plus: odrosty nie są teraz takie widoczne ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- No a poza tym, do 14 staram się byc z TZ , wykorzystac to, ze jest (bo jak pójde do jakiejs pracy i będe pracowała w dzien, to widywac się bedziemy tylko w weekendy) wiec jak bym juz dotarła na jakis pasaż handlowy, to juz by go prawie zamykali
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda jak taki łysiejący placek![]() Rozumiem co do wyprzedaży, ale w ogóle chyba coś sobie kupujesz tam, jakie ciuchy, jakie ceny ? Tak z ciekawości
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zakupów, stałam się ostatnio mega wybredna i chyba szukam innego stylu dla siebie chciałam kupic sobie jakies spodnie rurki, to mają tu jakieś dziwne kroje i nic dobrze mi na tyłku nie leży (a koszt to głownie 20-30 euro). największe wyprzedaze to były tu w styczniu teraz czekam az zrobi sie troszke cieplej, wejdzie jakaś wiosenna kolekcja i wtedy się przejdę i mam nadzieję, ze coś dla siebie znajdę ![]() aaa od męza na gwiazdkę dostałam deskę do wii (wii fit plus) tak więc sobie co nieco ćwiczę w wolnych chwilach (fajna sprawa) aha, TZ się wziął za siebie. tak bardzo zmienił nawyki żywieniowe , ze aż jestem pod wrażeniem bo przez 3 miesiące już zrzucił 7kg (jeszcze 15 chce) niestety, ja tez schudłam z czego nie jestem zadowolona i staram się przytyć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

wiem, to może drażnić. Miałam na myśli poziom, jaki prezentują uczestnicy raczej i całe show, oprawa itp. Ja jestem fanatyczką tańca i to dla mnie są te wszystkie edycje właśnie
, póki co mamy jeden Tv działający więc muszę iść na kompromis
,a prócz mnie nikt w domu tych programów nie lubi. W ogóle rozczarowała mnie kuchnia Tv, myślałam że będę miała raj z tym kanałem, tymczasem wtedy jak chcę olądać ciągle powtórki albo jakieś słabe programy

kupiłam sobie książkę 
buuuhuuu... źle mi z tym...